Boneka Seks Irontech Kualitas Premium Terjangkau

Boneka Irontech

Boneka Irontech

Rating

92 / 100

 

Brand:Boneka Irontech Sumber :China
Material: T boneka Jinis TPE Gaya: Boneka seks BBW, boneka seks Jepang, boneka gaya Eropa, Boneka seks diwasa, lan liya-liyane.
Pambuka: Boneka Irontech nduweni kagunaan kanggo wanita sejati: kulit alus, tekstur, elastis, lan awak kanthi engsel ing balung logam. Cedhak karo kasampurnan saka segi sesanti, tangan, lan tutul. Boneka Irontech Boneka minangka boneka cinta berkualitas tinggi sing diproduksi lan dicetak nganggo TPE. Kanthi fitur sing apik tenan lan kaendahan sing tiada tandingan. Merek kasebut nduweni tujuan supaya bisa ngupayakake wong golek kaendahan.

Pros:

+ Kabeh boneka bisa disesuaikan
+ Pasuryan sing apik banget lan unik
+ Vagina sing alus lan realistis
+ Bahan realistis lan bahan bermutu
+ Cah ayu enom diwasa kanthi fitur barat
+ Kaendahan nganggo model wanita utawa model majalah mode
+ Pasuryan lan karakter sing proporsional duwe ukuran sing harmoni

Cons:

- Gayane sing unik bisa uga ora disenengi kabeh wong
- Boneka gaya anyar nganyari kanthi alon

 

Dening Dhuwur

Barang Saben Kaca:

Sort By: