Pesenan Pribadi Paling Apik-Boneka Seks Digawe Kanggo Sampeyan [2022]

Boneka seks khusus bakal teka

Kabar apik, boneka jinis adat wis teka,Toko urdolls saiki nampa boneka seks khusus-[2022].

Boneka nyata khusus kanggo sampeyan

Apa sampeyan bingung amarga ora bisa milih sing luwih apik boneka jinis amarga kekurangan wektu? Apa sampeyan blanja ing pirang-pirang toko boneka seks lan ora bisa nemokake sing sampeyan seneng? Miturut reaksi nyata saka akeh pelanggan urdolls iki. Mulane, supaya gampang kanggo saben boneka seks adat pacangan kanggo tuku Dolls Nyata favorit, kita wis digawe pribadi ndhuwur boneka adat kaca supaya sampeyan bisa gampang tuku favorit Boneka Cinta.

Kepiye carane ngatur boneka seks sing ditresnani?

Program Boneka Seks Khusus

Pilihan I:
Sampeyan bisa menehi kita gambar boneka katresnan sing dikarepake, dhuwur, Garis Payudara, Garis Pinggang, Garis Hip, Dawa Lengen, Dawa Kaki, Lebar Pundhak, Garis Thighline, Ukuran Kaki, Bobot, bahan, lsp. Sing luwih rinci, luwih apik, contone:
Gambar+Aku pengin awak ing silikon+Dhuwur: 162cm
Lingkar Dada: 90.5cm
Garis pinggang: 72cm
Garis pinggul: 95cm
Lengan lengen: 57cm
Dawane sikil: 71cm
Jembar pundhak: 43cm
Punggung: 55cm
Ukuran kaki: 25cm
Bobot: 38kg
 
Pilihan II:
Sampeyan bisa milih wangun awak lan pasuryan favorit saka kaca boneka katresnan adat kita. Kajaba iku, sampeyan bisa milih warna kulit, warna mata, warna kuku, gaya rambut lan bentuk kelamin. Kita bisa karo akeh merek lan nawakake kabeh opsi kayata Boneka Irontech, Boneka WM lan SE Boneka kanggo jeneng sawetara. Muga-muga sampeyan bisa nemokake kanca boneka seks sing ditresnani ing kene.
 
Kajaba iku, yen sampeyan minangka influencer gedhe utawa blogger kanthi aliran penggemar sing akeh, lan pengin entuk hadiah boneka seks sing apik banget utawa dhuwit sing diwenehake dening situs web kita, hubungi kita liwat kothak layang resmi (disaranake), Facebook utawa Twitter, kita ngenteni sampeyan gabung.
 
email layanan pelanggan resmi urdolls (luwih disenengi):
urdollsshop@gmail.com
Akun Facebook:
https://www.facebook.com/urdollsshop
Akun Twitter:
https://twitter.com/Urdolls2

Barang Saben Kaca:

Sort By:

Temokake liyane

Popular Searches

Pengumuman Boneka Jinis Nyata

More

Black Friday Sex Doll Brand Sale Koleksi Blanja Online

NO.16

2022-11-20 22:30:29

Iki minangka koleksi kabeh kegiatan merek saiki ing situs iki. Saben wulan kita ngupayakake nyedhiyakake macem-macem tawaran kanggo konsumen, lan produsen boneka seks sing melu bisa beda-beda saka wektu kanggo wektu. Singkatnya, ing kene sampeyan bakal nemokake kegiatan boneka merek apa wae sing dikarepake, kita bakal terus nganyari ...

Terusake pesta boneka seks Halloween sing gedhe

NO.15

2021-10-22 22:04:23

Kita nganakake kostum Halloween cumi-cumi ing papan ing Amerika Serikat, lan sampeyan melu, ing kana kita nampilake akeh boneka seks sing nganggo kostum festival suci. Sanalika tekan ing papan pesta, sampeyan bakal luwih dhisik ndeleng penyihir Halloween. Jeneng penyihir yaiku Sabrina, Sabri ...

Kepiye cara ngrawat boneka seks?

NO.14

2021-05-25 22:47:14

Pirang taun boneka urdoll bisa digunakake gumantung karo kondisi panggunaan lan perawatan. Boneka seks sing asring digunakake lan dipindhah luwih gampang dipakai lan suwek. Kita ngerti manawa boneka seks sampeyan minangka investasi, mula kita wis nyusun sawetara tips kanggo njaga kualitas lan umur ...
AS IN-STOCK SEXDOLL