telpon:+1(804)579-0949 email: urdollsshop@gmail.com

Boneka seks awak skala
boneka seks scalie
penjual boneka seks scam
apus dening tpe bakul boneka seks
film Skandinavia bab wong karo jinis boneka minangka gendakan
johanssen abang ing dheweke boneka seks
boneka seks johnson abang
boneka seks scarlett johannson
Scarlett johansson boneka seks bukkake
sirah boneka jinis scarlett johansson
boneka seks scarlett miles
jinis boneka medeni
medeni house boneka jinis
medeni looking krasan boneka jinis
crita boneka seks medeni
Boneka seks awak skala
boneka seks scalie
penjual boneka seks scam
apus dening tpe bakul boneka seks
film Skandinavia bab wong karo jinis boneka minangka gendakan
johanssen abang ing dheweke boneka seks
boneka seks johnson abang
boneka seks scarlett johannson
Scarlett johansson boneka seks bukkake
sirah boneka jinis scarlett johansson
boneka seks scarlett miles
jinis boneka medeni
medeni house boneka jinis
medeni looking krasan boneka jinis
crita boneka seks medeni

158cm (5ft2) Jade Angela Ing Simpenan Vagina Tetap Kaki Ngadeg Rambut Hitam DL TPE Love Doll

Brand: DL Boneka


Simpen 23%$679.99$873.00

urdoll 100 Private
Apa PILIH US?
 Rega terjangkau: Kita nyedhiyakake boneka kualitas kanthi rega terjangkau.
 Pembayaran sing aman: Kabeh pembayaran Urdolls sing 100% aman lan wicaksana.
 Gratis ongkir: Boneka stok gudang AS, Gratis ongkir kabeh pesenan.
 Logistik cepet: Kapal saka AS. UPS 2-3 dina kerja NgirimPaket bisa dilacak sawise dikirim. (mung pesenan US, Shipping ora kasedhiya ing negara utawa wilayah liyane.). 
 Alamat Gudang: 19295 E walnut dr.N industri CA 91748
Jaminan Mutu: Boneka kita digawe saka Kualitas tinggi Bahan TPE sing ora mbebayani kanggo awak manungsa, sing aman, sehat lan kualitas unggul. URDOLLS kerja sama karo produsen boneka terkenal, kabeh boneka seks kita 100% asli.

Aksesoris Standar ing Stok Boneka Seks:
Dhuwur: 158cm
Model Kepala: 77#
Pilihan Kaki: Standing Foot
Tipe Vagina: Vagina Tetap
Werna rambut: kaya sing digambarake
Nada Kulit: Gandum
Werna mripat: bola mata coklat
Pilihan liyane: minangka ditampilake
100% Produk Asli

Kabeh boneka seks merek sing sampeyan tuku ing urdolls.com yaiku 100% asli lan asli digawe. Ora ana replika, palsu, utawa tiruan ing kene!

Kita dadi pengecer resmi boneka seks TPE / Silicone, lan kita wis kerja sama karo produsen boneka seks merek terkenal, kayata Boneka WM, Boneka Irontech, Boneka Zelex Kab, SE Boneka lan etc.. Sawetara manufaktur ora kurban sertifikat, nanging sampeyan bisa trek kabeh pesenan saka Produsèn asli dening mail karo nomer pesenan.

Priksa sertifikat kita saka wewenang certified dening merek boneka seks.

URDOLLS wis sawetara saka prices paling ngendi wae. Tuku boneka seks premium ora kudu dianggep entheng. Minangka barang sing berkualitas tinggi, dheweke ora mung dolanan seks, nanging investasi jangka panjang. pramila kita setya menehi rega sing paling apik.

URDOLLS duwe sawetara rega paling apik ing ngendi wae. Lan iku janji sing kita lakoni: Yen sampeyan tuku ing URDOLLS banjur golek boneka sing padha kanthi rega sing luwih apik saka pesaing sajrone 48 jam, kita bakal nutupi 100% saka prabédan!

Sinau luwih lengkap ing kene!

Kabeh Boneka Seks GRATIS Pengiriman dening UPS / FedEx lan teka ing kemasan sing wicaksana.

Ing-stock boneka biasane dikirim ing 2-5 dina bisnis tanggal tuku.

• Kanggo boneka sing digawe khusus, iku bakal njupuk bab 7-12 dina bisnis kanggo nggawe lan banjur dikirim ing 1-2 minggu.

Boneka kasebut bakal dikemas ing kothak karton kosong. Ora ana label ing kothak sing bisa mbukak isi kasebut. Ora ana sing ngerti apa sing ana ing njero.

Sampeyan bakal nampa nomer nelusuri babagan 2 dina sawise kiriman. Wektu pengiriman beda-beda gumantung saka lokasi sampeyan. Wektu pangolahan lan pangiriman bisa uga ditundha sajrone preian (Liburan Taun Anyar, Dina Natal, Dina Nasional, Festival Musim Semi Cina, lsp). hubungi kita kanggo ngira.

Ngunjungi kita Kebijakan Privasi kaca kanggo informasi luwih lengkap.

Nggawe pembayaran ing URDOLLS is Aman 100%. Kita nggunakake teknologi enkripsi paling anyar lan ngalami audit keamanan biasa kanggo mesthekake kabeh transaksi pembayaran aman lan aman. Sampeyan bisa mbayar kanthi cara pembayaran ing ngisor iki:

  • Kertu Kredit & Kertu Debit
  • PayPal Express Visa & MasterCard
  • Pembayaran PayPal
  • Tuku saiki, mbayar mengko nganggo PayPal! (US, UK, DE, FR, AU, ES, & IT-mung)

Sinau luwih lengkap ing kene!

Yen sampeyan nemokake yen boneka sampeyan rusak utawa beda banget karo katrangan sing diwenehake, hubungi tim dhukungan kanthi cepet kanthi rinci, kalebu foto lan video sing jelas. Kita mesthi ana ing kene kanggo mbantu sampeyan. Kita nindakake sing paling apik kanggo mesthekake para pelanggan seneng. ORA PALSU ING kene! Dadi, kita manteb ing ati nyedhiyakake jaminan dhuwit maneh kanggo kabeh pesenan.

Kanggo rincian liyane, bukak kita Bali lan Mbalekake kaca.

Dhuwur: *

Total Final

Tambah Wadhah
  • asli
    pangayoman panuku
    Yen sampeyan nemokake boneka sing padha kanthi rega sing luwih murah (ing 48 jam) ing pengecer resmi liyane, kita bakal nutupi 100% bedane! Kita menehi jaminan perlindungan panuku sing paling apik.
  • Private
    PAKE KANGGO
    Informasi pesenan dienkripsi. Boneka kasebut dikemas ing kothak karton kosong. Ora ana label ing kothak sing bisa menehi isi. Ora ana sing ngerti apa sing ana ing njero.
  • layanan pelanggan
    Apa sampeyan duwe pitakon liyane?
    Prioritas utama kita yaiku nyedhiyakake layanan pelanggan sing kompeten lan mbiyantu. Yen sampeyan duwe pitakon, kirim email menyang urdollsshop@gmail.com lan takon pakar boneka seks!
mbayari

158cm (5ft2) Jade Angela Ing Simpenan Vagina Tetap Kaki Ngadeg Rambut Hitam DL TPE Love Doll

sale


Informasi Produk

Jade Angela crita latar mburi:

Jade Angela yaiku TPE Love Doll kanthi dhuwur 158cm. Omg! Omg! Apik banget! Anget lan wetness saka Mommy tutuk marang sandi pitik jago digawe iku tuwuh. Aku felt getih rush kanggo sandi zakar. Ing Anime Boneka Seks terus nyedhot aku. Aku nyelehake tanganku entheng ing sirahe lan ngelus. Kekarepane iku khayalanku. Aku kudu dipercaya dheweke, dheweke sijine sirah pitik jago saiki-kapenuhan ing Panggonan tengen. Pendhaftaran hips kesusu maju lan aku felt minangka sandi hips kenek dheweke. Banjur alon-alon flicking lan ngisep karo lambé lan ibu, aku felt klitoris boneka seks dadi engorged lan dheweke buttocks dipencet liyane kuwat marang sandi pasuryan.


Kita DL Boneka sing kualitas dhuwur kanggo nyedhiyani sampeyan karo pengalaman jinis nyaman
Boneka asli kita digawe saka TPE medis sing aman lan ora beracun, kaya kulit wanita milf, alus lan tanpa cacat.
Bisa diselehake ing ngendi wae minangka wong nyata. Saben boneka jinis nyata duwe balung logam sing diartikulasikan kanthi lengkap. Bisa nggawa sampeyan kesenengan seksual pokok.
Kabeh produk boneka seks dikirim kanthi gratis. Ora ana biaya sing didhelikake.   
Kothak khusus kanggo nyimpen lan ngangkut boneka seks. Wong liya ora bisa ngakoni minangka boneka saka njaba - nglindhungi privasi sampeyan.


Specifications Technical

Jeneng Parameter Rincian Parameter
Brand: DL Boneka
Dhuwur : 158cm
Bobot: 32kg
Dada : 71cm
Pinggang : 49cm
Pinggul : 82cm
ambane vagina: 18cm
ambane anal: 16cm
ambane tutuk: 12cm
Ukuran Paket: 143 * 38 * 25CM

Proses Produksi

Lokakarya Produksi Boneka Seks Pabrik Boneka Seks TPE Boneka Seks Silikon dandanan Tampilan Cetakan Boneka Seks Pria

Care & Maintenance

MANDI DOLL SEX Sampeyan

❤ Awak boneka seks sampeyan kudu di resiki saben 30 dina suwene adus utawa pancuran nganggo sabun antimikroba ringan.

❤ Ora apa-apa manawa boneka boneka sampeyan ing banyu utawa adus, nanging aja nganti sirahe utawa gulune klelep ing ngisor banyu.

❤ Kanggo ngumbah pasuryan boneka seks sampeyan, usap alon-alon nganggo gombal basah lan sabun antibakteri sing entheng. * Maneh, Aja nyelehake sirah boneka ing banyu.

❤ Gunakake andhuk sing nyerep alus lan gepuk alon-alon boneka seks sawise diresiki.

❤ Sawise garing sak tenane, olesake bubuk pembaruan bubuk pembersih nganggo sikat sing disisipake supaya kulit alus lan alus.

❤ Aja nggunakake pengering rambut utawa sumber panas liyane kanggo garing boneka sampeyan.

JAGA WIG

❤ Kanggo ngresiki rambut boneka sampeyan, copot wig saka sirahe lan resiki wig nganggo sampo lan kondisioner sing lembut. Ayo wig kanthi alami (nggunakake wig nalika bisa) banjur sisir wig kanthi alon wiwit saka ngisor lan munggah.

NGgunakake RESPONSIB

❤ Disaranake nggunakake kondom karo boneka sampeyan supaya ora nambah bakteri.

Kelamin bawok, seks anal lan reresik saluran oral

Tempek boneka, anus lan area rongga lisan kudu di resiki sawise saben nggunakake pertumbuhan bakteri, amarga kulit TPE luwih keropos tinimbang silikon. Cuci kanal nganggo banyu sabun antibakteri sing entheng ing irigator pompa cilik nganti wis diresiki sak tenane, banjur mbilas kanal nganggo banyu resik ing irigasi vagina nganti kabeh sabun dibusak. Garing kalen sak tenane. Ngilangke bledug nganggo bubuk garing ing njero lan njaba.

Perawatan kulit lan sandhangan

Reresik Yen kulit dadi lengket, sawise ngresiki lan garing, enthengake boneka nganggo boneka utawa bubuk bayi lan garing supaya kulite alus lan alus. Iki penting banget kanggo nyegah nyuwek boneka seks. Mangga ngati-ati kanggo mesthekake yen sandhangan apa wae sing dienggo ing boneka kasebut ora bakal ngganti warna. TPE banget keropos, lan werna peteng utawa peteng bisa getihen lan nimbulaké discoloration saka boneka, kang malah angel utawa mokal kanggo mbusak. Ati-ati aja nyelehake boneka seks ing utawa ing barang sing ngemot tinta, kayata koran, majalah, bahan peteng utawa bahan kulit sing uga ngemot pigmen sing larut ing lenga. Aja nyedhiyakake boneka seks ing sinar srengenge langsung kanggo nyegah penuaan bahan TPE.

Shipping

Nalika pesen saka urdoll.com, sampeyan bakal nampa email konfirmasi. Sawise pesen dikirim, sampeyan bakal dikirimi email informasi pelacakan kanggo pangiriman pesenan. Sampeyan bisa milih cara ngirim pilihan ing kaca Informasi Pesenan sajrone proses checkout.

Total wektu kanggo nampa pesenan sampeyan kapacak ing ngisor iki:

Total wektu pangiriman diwilang saka wektu pesenan dilampirake nganti dikirim menyang sampeyan. Total wektu pangiriman dibagi dadi wektu pangolahan lan wektu pangiriman.

Wektu proses: Wektu kanggo nyiyapake barang sampeyan supaya dikirim saka gudang. Iki kalebu nyiyapake barang, nindakake cek kualitas, lan pengepakan kiriman.

Wektu pengiriman: Wektu kanggo barang sampeyan bakal tarif saka gudang menyang tujuan sampeyan.

Urdoll nyedhiyakake cara pengiriman internasional ing ngisor iki:

Pengiriman Kanggo Metode Pengiriman delivery Wektu tarif
Global free Shipping 14-21 Days free

Produk transportasi liwat pengirim terkenal terkenal ing dunya (DHL / UPS).

Ngalih Konten
 

Sertifikasi produk

FAQ

Boneka seks kita wis mriksa kanthi tliti lan mriksa kontrol kualitas, dadi sampeyan ngerti yen mung sampeyan sing golek boneka seks paling apik ing donya, ora preduli apa sing sampeyan goleki, kita bisa memenuhi syarat.
Kita bakal mriksa saben pesen kanthi manual lan mriksa kabeh kanthi pribadi liwat email, mula yen dipikirake ana kesalahan, kita bakal mriksa lan sampeyan duwe kesempatan kaping pindho kanggo nganyari utawa ngganti pikiran sampeyan. Yen sampeyan ora yakin apa-apa, coba takon, kita bakal seneng mbantu sampeyan. Kita bisa menehi pitulung warna kulit, nuduhake foto pabrik, utawa menehi pandhuan kanggo mbantu milih boneka katresnan sing paling cocog kanggo sampeyan.
Kita nyedhiyakake pengiriman gratis ing saindenging jagad kanggo kabeh boneka seks.
  • Kabeh pajak lan bea pabean kalebu rega kasebut lan bakal diurus karo awake dhewe. (Para pembeli sing nampa barang ing Kanada lan Swiss kudu ngrampungake bea cukai.)
  • Kanggo kabeh boneka seks, ora dikenani biaya tambahan lan ora dikenani biaya tambahan.
  • Kabeh negara / wilayah sing boneka legal sah bisa dikirim kanthi gratis.
  • Kabeh boneka seks kita ana ing bungkus 100% diskrit.
  • Boneka seks kasebut disimpen ing kothak coklat cahya tanpa logo.
  • Kurir utawa pawang ora ngerti apa sing ana ing kothak kasebut.
  1. Pilih boneka favorit sampeyan saka boneka seks kelas paling dhuwur.
  2. Ngatur boneka sampeyan. Pilihan boneka jinis khusus. Yen sampeyan duwe pitakon, mangga dihubungi.
    Nerusake checkout.
  3. Konfirmasi pesenan. Sawise tuku, sampeyan bakal langsung entuk konfirmasi pesenan, lan bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam kanggo konfirmasi kanthi manual manawa kabeh rincian kasebut bener lan priksa manawa ana pitakon liyane sing dijawab. (Yen sampeyan ora nampa email konfirmasi, priksa spam sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon, mangga kontak.)
  4. Pabrik. Nggawe boneka seks sampeyan urip. Artis studio kita miwiti proses nggawe boneka kanthi tangan.
  5. Foto Lokakarya: Sawise nyiyapake boneka, sampeyan bakal nampa foto pabrik supaya bisa ngonfirmasi kabeh tampilan. Mungkin boneka sampeyan butuh sawetara pangaturan cilik, wig beda, mata beda, ora ana masalah apa-apa.
  6. Pengiriman lan Pangiriman. Sawise nampa lan ngonfirmasi manawa foto pabrik boneka kasebut sampurna, boneka kasebut bisa dikirim lan dikirim menyang omah-omah anyar sampeyan! Kita mbayar kabeh biaya pengiriman lan biaya bea cukai kanggo pelanggan ing kabeh negara.
  7. Nomer nelusuri: Sampeyan bakal nampa nomer pelacakan lan bisa ngatur tanggal tartamtu kanggo koleksi / pangiriman langsung karo perusahaan kurir. Fedex + UPS.
  8. Pangiriman: Boneka sampeyan wis teka. Seneng, kita ngerti manawa kita bisa uga ora krungu sawetara dina amarga sampeyan bakal sibuk, nanging yen sampeyan butuh, hubungi.
    (Saka tuku nganti nampa boneka seks, umume udakara 3-4 minggu, gumantung karo dununge.)

Yen sampeyan duwe pitakon, wenehi pesen utawa hubungi kita ing obrolan langsung lan bakal mbantu sampeyan.

Produk sing padha

Pengumuman Boneka Jinis Nyata

More

Black Friday Sex Doll Brand Sale Koleksi Blanja Online

NO.16

2022-11-20 22:30:29

Iki minangka koleksi kabeh kegiatan merek saiki ing situs iki. Saben wulan kita ngupayakake nyedhiyakake macem-macem tawaran kanggo konsumen, lan produsen boneka seks sing melu bisa beda-beda saka wektu kanggo wektu. Singkatnya, ing kene sampeyan bakal nemokake kegiatan boneka merek apa wae sing dikarepake, kita bakal terus nganyari ...

Terusake pesta boneka seks Halloween sing gedhe

NO.15

2021-10-22 22:04:23

Kita nganakake kostum Halloween cumi-cumi ing papan ing Amerika Serikat, lan sampeyan melu, ing kana kita nampilake akeh boneka seks sing nganggo kostum festival suci. Sanalika tekan ing papan pesta, sampeyan bakal luwih dhisik ndeleng penyihir Halloween. Jeneng penyihir yaiku Sabrina, Sabri ...

Kepiye cara ngrawat boneka seks?

NO.14

2021-05-25 22:47:14

Pirang taun boneka urdoll bisa digunakake gumantung karo kondisi panggunaan lan perawatan. Boneka seks sing asring digunakake lan dipindhah luwih gampang dipakai lan suwek. Kita ngerti manawa boneka seks sampeyan minangka investasi, mula kita wis nyusun sawetara tips kanggo njaga kualitas lan umur ...