Babagan Boneka Cinta Nyata JY sing berkualitas tinggi

Perusahaan JY Sex Doll relatif anyar ing pasar boneka cinta, nanging uga dihormati amarga produk sing berkualitas lan terjangkau. Ing mratelakake panemume, ing Boneka JY nggawe boneka wiwitan sing apik kanggo pamilik sing sepisanan kanthi anggaran sing luwih cilik. rega terjangkau lan produk kualitas. Padha dikenal kanggo pasuryan impeccable sing. Boneka nyata JY duwe kerangka logam sing bisa ditindakake kanthi lengkap, menehi kekuatan lan keluwesan boneka. Boneka JY digawe kanthi tangan lan digawe khusus nganggo TPE utawa silikon berkualitas tinggi, dirancang khusus kanggo nambah umur dawa lan daya tahan boneka seks, hypoallergenic lan ramah lingkungan. JY love doll duwe antrian model sing seksi lan ana sing cocog kanggo kabeh wong. Saben wong nduweni perhatian gedhe marang detail kanggo entuk realisme sing nggumunake. Ing babagan pangaturan dhewe, sampeyan bisa mbukak tanpa rambut pubic utawa jumlah alami rambut pubic sing asli. Yen sampeyan pengin sampeyan boneka seks anime kanggo ngadeg lan duwe jinis, sampeyan bisa milih sikil sing nduweni fitur ngadeg, sikil sing ora ngadeg lan bisa nemu jinis apik, lan milih apa sampeyan pengin mobilitas Pundhak supaya boneka bisa shrug.

Sampeyan Ora Bakal Getun Tuku Boneka Jinis JY sing ukurane urip

Saben uwong duwe gaya favorit. Ana sing seneng rambut ireng, ana sing seneng rambut pirang. Ing sisih liya, sawetara wong seneng kurus boneka jinis karo awak slim, nalika liyane kaya BBWs kaya dodo gedhe lan dolls lemu. Nanging wanita nyata kanthi kualitas kasebut angel ditemokake ing urip nyata. Lan duwe boneka pacangan yaiku duwe jagad kepinginan sing bisa digayuh. Kabeh wanita sing dikarepake ana ing kene. Full-ukuran JY jinis dolls lumahing, nanging isih kudu didhelikake ing telenging, lan nggunakake kepinginan tartamtu bisa dadi jero sing nduweni ora bakal ngakoni kanggo ndhuweni JY nyata boneka katresnan amarga wedi narik kawigaten mata colored. Ora ana sing salah, dheweke mung dadi duweke sampeyan, ing salawas-lawase. Boneka katresnan karo dodo seksi gampang kesengsem. Tekstur sing lembut, bentuk sing sampurna lan ukuran sing seksi yaiku sing dikarepake saben bocah wadon. Boneka jinis nyata duwe dodo ageng sing cukup kanggo nggawe dheweke katon ayu lan atraktif kanggo wong lanang.

Boneka JY

kekancan boneka seks ala
boneka seks samantha wuda
boneka seks karat
video porno robot boneka seks
boneka seks robert
Boneka JY

Rating

97 / 100

 

Brand:Boneka JY  
Material: Boneka Seks TPE/Boneka Seks Silikon Gaya: Boneka seks BBW, Boneka Hamil, Boneka dada datar, Boneka jinis Milf, lan liya-liyane.
Pambuka:JY Dolls minangka boneka katresnan kualitas premium kanthi rega sing apik, cocog kanggo pamilik boneka sing sepisanan. Padha katon persis kaya foto, kalebu dandanan lan rambute. Kabeh boneka JY bisa disesuaikan saka warna mata, kulit lan rambut nganti sikil. Sampeyan bisa pesen boneka JY ing pose apa wae sing disenengi, ngerti dheweke bakal disesuaikan kanggo mlengkung kanthi cara sing disenengi.
Pros:
 
+ Bahan boneka seks TPE & Silikon Premium
+ Macem-macem jinis awak kanggo dipilih
+ Luwih cedhak karo empuk kulit wanita sejati
+ Rai sing proporsional lan awak sing ukurane urip

Cons:

- Mahal nanging regane dituku

 

Barang Saben Kaca:

Sort By:

AS IN-STOCK SEXDOLL