Sing Nemokake Boneka Seks & Nggawe Boneka Katresnan Kaya Urip

Babagan manufaktur boneka seks, bisa uga ana aspek ing ngisor iki. Artikel iki bakal njlèntrèhaké kepungkur lan saiki Tresna Katrangan saka aspek asal-usul, panyebaran lan pangembangan boneka seks, lan pola saiki.

Lokasi spesifik boneka seks paling awal - boneka cinta asli

Miturut cathetan sajarah, penemu asli boneka kembung ora duwe pangripta tartamtu. Sawetara boneka seks sing paling wiwitan dikabarake digawe dening pelaut Prancis lan Spanyol ing abad kaping 16, sing bakal diisolasi ing perjalanan sing dawa amarga kesepian lan masturbasi tradisional sing ora bisa nyukupi kabutuhan biologis, mula para pelaut kasebut nyelehake paling awal. boneka masturbasi digawe saka kain sewn utawa sandhangan lawas, kang prekursor saka boneka jinis saiki.

Ing Sex in Our Time, Bloch nyerat: Salah sawijining penampilan boneka seks buatan sing didokumentasikan paling awal wiwit taun 1908, lan ing babagan iki kita bisa ngrujuk marang laku jina sing dipengaruhi dening tiruan buatan saka awak manungsa utawa bagean awak manungsa. Ing alam teknologi erotis iki ana Vulcansons nyata, mekanika pinter sing nggawe awak lanang utawa wadon lengkap saka karet lan bahan plastik liyane, minangka seafaring lanang utawa wadon, padha bisa laku jina . Sing luwih khusus yaiku organ reproduksi diwakili kanthi cara sing asli. Malah sekresi kelenjar Bartholin ditiru dening "tabung pneumatik" sing diisi minyak. Kajaba iku, mani ejakulasi ditiru dening piranti cairan lan cocok. Android iki bener-bener didol ing katalog pabrikan tartamtu "Barang Karet ing Paris".

boneka lanang jinis diwasa

Nanging, ing taun 1918 artis Oscar Kokoschka nggawe boneka seks ukuran urip kanggo pabrikan boneka seks Jerman, nanging pabrikan boneka seks ora puas karo boneka seks lan ngrusak boneka nyata ing pesta.

Penyebaran lan pangembangan boneka seks

Ing taun 1930, "bapak boneka seks modern" - seniman surrealist Jerman Hans Bellmer nyurung pengaruh boneka seks menyang masa depan. Bellmer ngrancang telung boneka seks sing apik banget. Donya seni internasional ing wektu iku cepet nggawe ombak, lan periode iki uga dikenal minangka "masa boom boneka seks".

Nanging, ana sawetara kontroversi ing sajarah babagan sapa sing nggawe boneka seks, amarga ana laporan yen "Jerman Nazi," partai Nazi sing dipimpin dening Adolf Hitler, nggawe boneka seks kanggo para prajurit nalika Perang Dunia II. Nanging ora ana sumber sing dipercaya Dikonfirmasi, saiki dianggep minangka scam.

Kira-kira nalika wiwitan kerusuhan domestik ing Walanda, Walanda ngedol sawetara boneka kasebut menyang Jepang amarga alasan historis lan ekonomi, lan istilah "bojo Walanda" isih digunakake kanggo nyebut jinis ing industri budaya pornografi Jepang saiki. Sumber boneka, lan saiki Boneka seks jepang dikembangake kanthi apik, lan kabeh industri boneka seks.

lady gaga boneka Irontech

Mengko ing pungkasan abad kaping 20, wong ora puas karo teknologi produksi boneka seks sing wis ana, mula sawise sawetara teknologi lompatan ing produksi. Ing taun 1970-an, vinyl, lateks, lan silikon minangka bahan sing paling umum digunakake kanggo nggawe boneka seks; silikon, khususe, ngidini tingkat realisme sing luwih dhuwur, nggawe boneka jinis silikon sing luar biasa.

Lanskap Pasar Boneka Nyata Dina

Pasar boneka seks dina iki kebak kabeh jinis boneka seks anyar, lan boneka seks sing murah manggoni bagean gedhe saka boneka seks. Saka sudut pandang materi, ana boneka jinis kembung, boneka seks TPR, lan boneka seks jinis Iki telung jinis sederek. Iku relatif murah lan relatif biaya-efektif, lan bahan sing luwih populer yaiku boneka seks tpe lan boneka seks silikon, sing panas banget ing pasar boneka seks.

boneka seks ai porn

Kanthi perkembangan donya, bakal ana liyane lan liyane tradisional jinis boneka, lan bakal ana liyane lan liyane tiruan lan palsu jinis boneka ing pasar, kapenuhan akeh ambu ora enak iritasi, utamané ora nyenengake, ora gampang kanggo ngresiki, etc Kanggo jumlah pelanggan boneka seks sing akeh banget, mesthine minangka bencana sejarah, lan uga minangka penipuan, nanging uga ana sawetara pedagang sing teliti, kayata boneka seks sing didol dening urdolls, sing formal banget. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan uga bisa ngubungi Layanan pelanggan njaluk informasi tartamtu kayata video boneka seks, gambar pabrik boneka seks, lan liya-liyane, kanggo nglindhungi hak legal sampeyan ing sumber kasebut.

bojomu tuku boneka seks bojone upset

Yen boneka seks sing dikarepake ora bisa ditemokake ing situs web kita, mangga klik ing boneka seks adat kaca kanggo hubungi layanan pelanggan profesional kita. , kayata umum Boneka WMBoneka Irontech, etc. Kita minangka agen boneka seks profesional lan formal, apa sampeyan seneng silikon murni Boneka Zelex KabBoneka XYCOLO utawa kaya gaya elf Boneka MOZU, kita bisa gawe marem sampeyan.

boneka seks acinaboneka seks sing dorong

Yen sampeyan ora seneng ngenteni suwe lan pengin njaluk boneka katresnan sing dikarepake kanthi cepet, mangga klik kaca Saka USA, boneka ing kene kabeh Ing saham boneka seks, ora perlu ngenteni suwe, paling cepet yaiku 3-5 dina, lan sing paling alon yaiku 7- Ing 10 dina, boneka seks sing dituku bakal dikirim menyang sampeyan. Opo sing mbok enteni?

Satemene ora usah nyelidiki sapa sing nggawe boneka seks, amarga kita kabeh ngerti yen kemunculan boneka seks minangka tren lan tren ing sejarah, saiki saka boneka seks masturbasi nganti boneka seks kembung, boneka seks TPR, Tpe boneka seksBoneka Jinis Silicone lan AI-Tech boneka jinis saiki, apa lagi tradisional jinis boneka utawa boneka jinis pinter, nyedhiyakake layanan sing dipercaya kanggo saben artis kanthi kabutuhan fisik utawa jinis hias. Sampeyan bisa tansah dipercaya toko urdolls, urdolls mung ngedol boneka seks sing dilisensi Resmi, nolak palsu.

Ninggalake komentar

* Kothak sing dibutuhake

Kirim komentar

Tag Berita

Pengumuman Boneka Jinis Nyata

More

Black Friday Sex Doll Brand Sale Koleksi Blanja Online

NO.16

2022-11-20 22:30:29

Iki minangka koleksi kabeh kegiatan merek saiki ing situs iki. Saben wulan kita ngupayakake nyedhiyakake macem-macem tawaran kanggo konsumen, lan produsen boneka seks sing melu bisa beda-beda saka wektu kanggo wektu. Singkatnya, ing kene sampeyan bakal nemokake kegiatan boneka merek apa wae sing dikarepake, kita bakal terus nganyari ...

Terusake pesta boneka seks Halloween sing gedhe

NO.15

2021-10-22 22:04:23

Kita nganakake kostum Halloween cumi-cumi ing papan ing Amerika Serikat, lan sampeyan melu, ing kana kita nampilake akeh boneka seks sing nganggo kostum festival suci. Sanalika tekan ing papan pesta, sampeyan bakal luwih dhisik ndeleng penyihir Halloween. Jeneng penyihir yaiku Sabrina, Sabri ...

Kepiye cara ngrawat boneka seks?

NO.14

2021-05-25 22:47:14

Pirang taun boneka urdoll bisa digunakake gumantung karo kondisi panggunaan lan perawatan. Boneka seks sing asring digunakake lan dipindhah luwih gampang dipakai lan suwek. Kita ngerti manawa boneka seks sampeyan minangka investasi, mula kita wis nyusun sawetara tips kanggo njaga kualitas lan umur ...

Produk Boneka Seks Realistis sing Populer

AS IN-STOCK SEXDOLL