Piper Doll minangka boneka desain gulu sing paling sampurna lan mulus

Piper Doll minangka pabrikan profesional boneka seks kanthi sirah lan awak sing mulus lan nyata. Ing babagan desain tampilan boneka, kita negesake desain asli. Salah sawijining fitur yaiku sambungan gulu lan awak sing mulus, pancen unik kanggo pabrikan liyane. Piper Dolls dikenal kanthi desain gaya Jepang lan kartun sing luar biasa lan kualitas apik, dirancang kanthi tliti lan diwenehi urip, lan minangka salah sawijining merek boneka paling populer ing pasar.

Dolanan Piper

ds Piper boneka
boneka dresden Piper ganti lirik
donna Dolar Piper
dolly boneka jinis
Dolanan Piper

Rating

98 / 100

 

Merek : Piper Dolls Sumber :China
Bahan: Boneka Seks Silikon Gaya:  Boneka seks Payudara Besar, boneka Seksi, boneka Cinta, boneka seks Anime, lan liya-liyane.
Pambuka: Piper Doll nduweni bahan Silikon sing paling alus lan paling mewah ing pasar. Dirancang dening desainer lan fotografer sing misuwur, Mizuwali, boneka sing inspirasi anime minangka salah sawijining boneka silikon paling inovatif sing ana ing kene! Wajah lucu, awak cekel, bokong gelembung sing enak, lan desain gulu mulus minangka keahliane khusus.

Pros:

+ Boneka Seks Silikon Berkualitas Tinggi
+ Merek Boneka Paling Populer
+ Akeh Jinis Awak sing Bisa Dipilih
+ Mirip karo kulit asli sing realistis
+ Balung anyar opsional: sendi dobel, shrug

Cons:

- Pilihan Boneka Terbatas

 

Barang Saben Kaca:

Sort By: