Tuku Boneka Seks Tpe
gambar wuda boneka seks
boneka seks natalie portman
boneka seks paling realistis mudo
boneka katresnan sing paling nyata
moe seneng urip boneka jinis
boneka seks monique
boneka seks sing lengkung
boneka seks nosi pelosi
boneka seks nhentai
boneka seks oem
jinis telpon siji dolar
boneka seks paizuri
Tuku Boneka Seks Tpe
gambar wuda boneka seks
boneka seks natalie portman
boneka seks paling realistis mudo
boneka katresnan sing paling nyata
moe seneng urip boneka jinis
boneka seks monique
boneka seks sing lengkung
boneka seks nosi pelosi
boneka seks nhentai
boneka seks oem
jinis telpon siji dolar
boneka seks paizuri
Dollhouse 168 Logo Boneka Seks

Rin - Dollhouse 168 Seksi Kecantikan Tiongkok Mripat Ireng Payudara Besar 158 CM TPE Boneka

Brand: Rumah Boneka 168


Simpen 11% $ 2,265.44 $ 2,020.88

Dhuwur: *

Warna Kulit: *

Warna Mripat: *

Vagina: *

Vagina Built-In implantasi permanen ing boneka kasebut. Vagina Masang kalebu lengen sing bisa dipindhah kanggo nggampangake reresik. Ora ana bedane saka rupane.

Jenis Bahu: *

Keluwesan: Shrug > Telpon

Rambut Pubic: *

Pilihan Kaki: *

Pilihan sikil ngadeg ngidini boneka bisa mandiri. Telung endhas bolt cilik saka ngisor sikil kanggo mbantu stabil.

Kothak Packing: *

Jumlah Pilihan

Total Final


Paket paket:
Selimut x1 | Sarung tangan x1 | Wig x1 | Sisir x1
❤ Sandhangan boneka x1 | Pirantos reresik x1 | Rod pemanas x1
Pengiriman Gratis!
Wektu Pesenan: udakara 1-2 minggu. | Kemasan Rahasia
Boneka Seks lan Covid-19: Risiko Transmisi Nol

Rin - Dollhouse 168 Seksi Kecantikan Tiongkok Mripat Ireng Payudara Besar 158 CM TPE Boneka

sale


Informasi Produk

Crita latar mburi Rin:

Rin dirancang kanggo ngobati kabeh keluwen seksual lan nggawe wengi ajaib. Dheweke duwe apa-apa kanggo kabeh wong. Dheweke fleksibel lan dinamis, saéngga sampeyan bisa nikmati pirang-pirang posisi seksual karo dheweke. Nggambarake wanita modhèrn sing wis ora isin isin lan bisa nglegakake kabutuhan awak.

Rin wong Cina. Dheweke duwe dodo F-cup sing apik banget. Akeh wong sing ora bisa nolak, mula ora gelem dilat. Dheweke cepet, adil, bisa uga adhem banget. Iki umum banget kanggo kanca ing sekitar dheweke. Dheweke lair ing kulawarga biasa ing ibukutha. Dheweke mesthi dadi bocah wadon sing mandhiri. Dheweke pindah saka omah nganti umure 15 taun. Miwiti golek urip sing sampeyan idham-idhamake. Sawise pindah, dheweke nemoni akeh kemunduran. Nanging dheweke ora nate nyerah. Kanthi kawicaksanan lan semangat, ora ana sing bisa ngalang-alangi supaya bisa nggayuh kekuwatane. Dheweke bakal dadi kekuwatan sing kudu dipertimbangkan. Kanggo ngadhepi kangelan urip, aja nganti dipateni. Dheweke mesthi ngeyel supaya sehat. Iki bakal njaga mental dheweke apik. Sampeyan uga bisa nylametake awakmu ing kasusahan. Nanging sapa sejatine sing ngerti apa sing bakal kelakon; dheweke isih nyoba nambah katrampilan. Dheweke rumangsa yen jagad iki luwih akeh tinimbang sing kita ngerteni. Untunge, dheweke duwe sawetara kanca sing apik kanggo ndhukung dheweke.

Dhaptar kemasan Rin:

1 * SEX DOLL

FREE 1 PASAR MATA
FREE 1 WIGS & 1 COMBS
FREE 1 PAIRS OF GLOVES
FREE 1 PAKAIAN DOLL 
FREE 1 ALAT CUCI
FREE 1 PANAS PANAS

Specifications Technical

Jeneng Parameter Rincian Parameter
Brand: Rumah Boneka 168
Dhuwur : 62 inci (158cm)
Bobot: 62 lbs (28kg)
Dada : 28 inci (70cm)
Pinggang : 23 inci (59cm)
Pinggul : 29 inci (74cm)
Vagina : 5.5 inci (14cm)
Anus : 3.9 inci (10cm)
Lengan lengen: 18.9 inci (48cm)
Dawa sikil: 8.3 inci (21cm)

Proses Produksi

Lokakarya Produksi Boneka Seks Pabrik Boneka Seks TPE Boneka Seks Silikon dandanan Tampilan Cetakan Boneka Seks Pria

Care & Maintenance

MANDI DOLL SEX Sampeyan

❤ Awak boneka seks sampeyan kudu di resiki saben 30 dina suwene adus utawa pancuran nganggo sabun antimikroba ringan.

❤ Ora apa-apa manawa boneka boneka sampeyan ing banyu utawa adus, nanging aja nganti sirahe utawa gulune klelep ing ngisor banyu.

❤ Kanggo ngumbah pasuryan boneka seks sampeyan, usap alon-alon nganggo gombal basah lan sabun antibakteri sing entheng. * Maneh, Aja nyelehake sirah boneka ing banyu.

❤ Gunakake andhuk sing nyerep alus lan gepuk alon-alon boneka seks sawise diresiki.

❤ Sawise garing sak tenane, olesake bubuk pembaruan bubuk pembersih nganggo sikat sing disisipake supaya kulit alus lan alus.

❤ Aja nggunakake pengering rambut utawa sumber panas liyane kanggo garing boneka sampeyan.

JAGA WIG

❤ Kanggo ngresiki rambut boneka sampeyan, copot wig saka sirahe lan resiki wig nganggo sampo lan kondisioner sing lembut. Ayo wig kanthi alami (nggunakake wig nalika bisa) banjur sisir wig kanthi alon wiwit saka ngisor lan munggah.

NGgunakake RESPONSIB

❤ Disaranake nggunakake kondom karo boneka sampeyan supaya ora nambah bakteri.

Kelamin bawok, seks anal lan reresik saluran oral

Vagina boneka, dubur lan rongga lisan kudu diresiki sawise nggunakake bakteri amarga kulit TPE luwih keropos tinimbang silikon. Bilas kanal kanthi banyu sabun antibakteri sing entheng ing irigasi pompa cilik nganti diresiki, banjur bilas saluran banyu kanthi banyu sing resik ing irigasi bawok nganti sabun dicopot. Garing kalen sak tenane. Ngilapi bledug kanthi bubuk garing ing njero lan njaba.

Perawatan kulit lan sandhangan

Reresik Yen kulit dadi lengket, sawise diresiki lan garing, entheng boneka nganggo boneka utawa bubuk bayi banjur garing supaya kulit alus lan alus. Iki penting banget kanggo nyegah nyuwek boneka seks. Ati-ati supaya manawa sandhangan sing dienggo ing boneka ora bakal ganti warna. TPE keropos banget, lan warna peteng utawa peteng bisa getihen lan nyebabake perubahan warna boneka, sing angel uga ora bisa dicopot. Ati-ati aja nyelehake boneka seks ing utawa ing barang sing ana tinta, kayata koran, majalah, bahan peteng utawa bahan kulit sing uga ngemot pigmen sing larut karo minyak. Aja nyedhiyakake boneka seks menyang sunar srengenge kanggo nyegah tuwa bahan TPE.

Shipping

Nalika pesen saka urdoll.com, sampeyan bakal nampa email konfirmasi. Sawise pesen dikirim, sampeyan bakal dikirimi email informasi pelacakan kanggo pangiriman pesenan. Sampeyan bisa milih cara ngirim pilihan ing kaca Informasi Pesenan sajrone proses checkout.

Total wektu kanggo nampa pesenan sampeyan kapacak ing ngisor iki:

Total wektu pangiriman diwilang saka wektu pesenan dilampirake nganti dikirim menyang sampeyan. Total wektu pangiriman dibagi dadi wektu pangolahan lan wektu pangiriman.

Wektu proses: Wektu kanggo nyiyapake barang sampeyan supaya dikirim saka gudang. Iki kalebu nyiyapake barang, nindakake cek kualitas, lan pengepakan kiriman.

Wektu pengiriman: Wektu kanggo barang sampeyan bakal tarif saka gudang menyang tujuan sampeyan.

Urdoll nyedhiyakake cara pengiriman internasional ing ngisor iki:

Pengiriman Kanggo Metode Pengiriman delivery Wektu tarif
Global free Shipping 14-21 Days free

Produk transportasi liwat pengirim terkenal terkenal ing dunya (DHL / UPS).

Temokake dening Merek

Sertifikasi produk

CE RoHS FDA
Kontrol kualitas:
Boneka seks kita wis mriksa kanthi tliti lan mriksa kontrol kualitas, dadi sampeyan ngerti yen mung sampeyan sing golek boneka seks paling apik ing donya, ora preduli apa sing sampeyan goleki, kita bisa memenuhi syarat.
Kita bakal mriksa saben pesen kanthi manual lan mriksa kabeh kanthi pribadi liwat email, mula yen dipikirake ana kesalahan, kita bakal mriksa lan sampeyan duwe kesempatan kaping pindho kanggo nganyari utawa ngganti pikiran sampeyan. Yen sampeyan ora yakin apa-apa, coba takon, kita bakal seneng mbantu sampeyan. Kita bisa menehi pitulung warna kulit, nuduhake foto pabrik, utawa menehi pandhuan kanggo mbantu milih boneka katresnan sing paling cocog kanggo sampeyan.

Shipping:
  • Kita nyedhiyakake pengiriman gratis ing saindenging jagad kanggo kabeh boneka seks.
Bea Cukai + Pajak:
  • Kabeh pajak lan bea pabean kalebu rega kasebut lan bakal diurus karo awake dhewe. (Para pembeli sing nampa barang ing Kanada lan Swiss kudu ngrampungake bea cukai.)
  • Kanggo kabeh boneka seks, ora dikenani biaya tambahan lan ora dikenani biaya tambahan.
  • Kabeh negara / wilayah sing boneka legal sah bisa dikirim kanthi gratis.
Packaging:
  • Kabeh boneka seks kita ana ing bungkus 100% diskrit.
  • Boneka seks kasebut disimpen ing kothak coklat cahya tanpa logo.
  • Kurir utawa pawang ora ngerti apa sing ana ing kothak kasebut.
Pengalaman boneka seks Urdoll:
1. Pilih boneka favorit sampeyan saka boneka seks kelas paling dhuwur.
2. Ngatur boneka sampeyan. Pilihan boneka jinis khusus. Yen sampeyan duwe pitakon, mangga dihubungi.
Nerusake checkout.
3. Konfirmasi pesenan. Sawise tuku, sampeyan bakal langsung entuk konfirmasi pesenan, lan bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam kanggo konfirmasi kanthi manual manawa kabeh rincian kasebut bener lan priksa manawa ana pitakon liyane sing dijawab. (Yen sampeyan ora nampa email konfirmasi, priksa spam sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon, mangga kontak.)
4. Pabrik. Nggawe boneka seks sampeyan urip. Artis studio kita miwiti proses nggawe boneka kanthi tangan.
5. Foto Lokakarya: Sawise nyiyapake boneka, sampeyan bakal nampa foto pabrik supaya bisa ngonfirmasi kabeh tampilan. Mungkin boneka sampeyan butuh sawetara pangaturan cilik, wig beda, mata beda, ora ana masalah apa-apa.
6. Pengiriman lan Pangiriman. Sawise nampa lan ngonfirmasi manawa foto pabrik boneka kasebut sampurna, boneka kasebut bisa dikirim lan dikirim menyang omah-omah anyar sampeyan! Kita mbayar kabeh biaya pengiriman lan biaya bea cukai kanggo pelanggan ing kabeh negara.
7. Nomer nelusuri: Sampeyan bakal nampa nomer pelacakan lan bisa ngatur tanggal tartamtu kanggo koleksi / pangiriman langsung karo perusahaan kurir. Fedex + UPS.
8. delivery: Boneka sampeyan wis teka. Seneng, kita ngerti manawa kita bisa uga ora krungu sawetara dina amarga sampeyan bakal sibuk, nanging yen sampeyan butuh, hubungi.
(Saka tuku nganti nampa boneka seks, umume udakara 3-4 minggu, gumantung karo dununge.)

Yen sampeyan duwe pitakon, wenehi pesen utawa hubungi kita ing obrolan langsung lan bakal mbantu sampeyan.

Pelanggan sing Tuku Boneka Seks Iki Uga Tuku

Pengumuman Boneka Jinis Nyata

More

Cara Golek Boobs Soft Free

NO.13

2020-05-12 06:28:43

Jeneng Acara: Tuku boneka merek Doll4ever lan entuk dhadha alus empuk Wektu kegiatan: 2020.05.12 - 2020.05.31 Aktivitas: Saka 12 Mei 2020 nganti 31 Mei 2020. Tuku boneka merek Doll4ever ing toko urdoll. Sampeyan bisa njaluk dodo alus liyane. Barang acara: Boneka merek Doll4ever Ing Toko Urdoll Doll4e ...

Transaksi Dina Putih 12% Diskon Kabeh Barang Boneka Seks

NO.12

2020-03-04 05:14:55

Jeneng Acara: Tawaran Dina Putih Wayahe kegiatan: 2020.03.04 - 2020.03.14 Kode Kupon: Diskon DA12: Tambahan 12% OFF Range Preferensi: Kabeh Barang ing Toko Peserta Urdoll Cara Partisipasi: 1. Pilih boneka seks favorit ing toko urdoll. 2. Tambah boneka menyang kranjang belanja lan klik kanggo nggunakake t ...

Bedane Balung EVO Boneka Seks Nyata lan Balung Biasa

NO.11

2020-01-09 06:56:04

Ing proses tuku boneka seks, kita bisa ndeleng manawa sawetara balung boneka seks yaiku balung EVO. Dadi, apa bedane kerangka EVO boneka seks lan balung biasa? Kita bakal menehi panjelasan rinci ing kene. Saiki, boneka seks kanthi kerangka EVO lan pilihan kerangka umum yaiku ...