pacaran karo boneka seks porno 2019
nggawe katresnan kanggo seksi boneka seks
nggawe katresnan kanggo porno boneka seks cilik
pacaran karo boneka seks
pacaran karo boneka seks
nggawe cetakan kanggo video boneka seks
nggawe thd donya pisanan lanang jinis boneka vixe
nggawe metu lan kurang ajar boneka seks
nggawe metu karo boneka seks xvideos
nggawe boneka seks katon kaya kanca bojo
nggawe keputusan kanggo tuku boneka seks
nggawe boneka seks
nggawe lanang pisanan jinis doll slutever wakil
nggawe porno boneka jinis lanang nyata pisanan ing donya
nggawe boneka jinis lanang nyata pisanan ing donya
nggawe tpe cetakan boneka seks
nggawe boneka seks silikon dhewe
dodolan boneka seks malaysia
Boneka seks anal lanang saru
lanang lan wadon katresnan dolls gadhah jinis
pacaran karo boneka seks porno 2019
nggawe katresnan kanggo seksi boneka seks
nggawe katresnan kanggo porno boneka seks cilik
pacaran karo boneka seks
pacaran karo boneka seks
nggawe cetakan kanggo video boneka seks
nggawe thd donya pisanan lanang jinis boneka vixe
nggawe metu lan kurang ajar boneka seks
nggawe metu karo boneka seks xvideos
nggawe boneka seks katon kaya kanca bojo
nggawe keputusan kanggo tuku boneka seks
nggawe boneka seks
nggawe lanang pisanan jinis doll slutever wakil
nggawe porno boneka jinis lanang nyata pisanan ing donya
nggawe boneka jinis lanang nyata pisanan ing donya
nggawe tpe cetakan boneka seks
nggawe boneka seks silikon dhewe
dodolan boneka seks malaysia
Boneka seks anal lanang saru
lanang lan wadon katresnan dolls gadhah jinis

Alyssa Tubuh Seksi TPE AIBEI Boneka 153cm E-Cup Mata Menggoda Wanita Gemuk Kecil Ukuran Kemasan 140 × 42 × 30 (cm) Boneka Seks Manusia Hidup

Brand: Boneka UR


$ 1,599.99

Tuku boneka seks iki, Sampeyan bakal entuk hadiah ing ngisor iki:
* Gratis - Masturbasi Mug Bir
* Gratis - Sandhangan Tambahan

* Gratis - Pompa Reresik Boneka
Masturbasi MasturbasiClothes Sandhangan wm boneka hadiah-Kondom Kondom-10
 

Dhuwur: *

Warna Kulit: *

Warna Mripat: *

Jenis Payudara: *

Warna Areola: *

Gaya rambut: *

Vagina: *

Vagina Built-In implantasi permanen ing boneka kasebut. Vagina Masang kalebu lengen sing bisa dipindhah kanggo nggampangake reresik. Ora ana bedane saka rupane.

Balung: *

Warna kuku: *

Warna Kuku: *

Tutul Swara: *

Pilihan Kaki: *

Pilihan sikil ngadeg ngidini boneka bisa mandiri. Telung endhas bolt cilik saka ngisor sikil kanggo mbantu stabil.

Hadiah Gratis: *

Jumlah Pilihan

Total Final

cathetan Komentar tambahan


Paket paket:
Selimut x1 | Sarung tangan x1 | Wig x1 | Sisir x1
❤ Sandhangan boneka x1 | Pirantos reresik x1 | Rod pemanas x1
Pengiriman Gratis!
Wektu Pangiriman: udakara 1-2 minggu. | Kemasan Rahasia
Boneka Seks lan Covid-19: Risiko Transmisi Nol

Alyssa Tubuh Seksi TPE AIBEI Boneka 153cm E-Cup Mata Menggoda Wanita Gemuk Kecil Ukuran Kemasan 140 × 42 × 30 (cm) Boneka Seks Manusia Hidup

sale


Informasi Produk

Latar mburi crita Alyssa:

Alyssa minangka boneka seks TPE kanthi dhuwur 153cm. Kita kabeh duwe fantasi seksual sing beda-beda. Ora ketompo carane peteng utawa lugu padha koyone, padha isih kegiatan jimat sing kita pengin kita bisa entuk paling sapisan ing gesang kita. Amarga kita minangka makhluk sosial sing mbutuhake perhatian lan perawatan, apa cara sing luwih apik kanggo nyukupi kabutuhan kasebut tinimbang nganggo boneka seks sing kaya urip? Iki nyedhiyakake kekancan sing dibutuhake tanpa wujud lan perjuangan hubungan. Kanthi ngilangi bobote pasangan, keuntungane loro-lorone - kabeh wong seneng.


Kita boneka seks sing murah sing kualitas dhuwur kanggo nyedhiyani sampeyan karo pengalaman jinis nyaman
Boneka asli kita digawe saka TPE medis sing aman lan ora beracun, kaya kulit wanita enom, alus lan tanpa cacat.
Bisa diselehake ing ngendi wae minangka wong nyata. Saben boneka jinis nyata duwe balung logam sing diartikulasikan kanthi lengkap. Bisa nggawa sampeyan kesenengan seksual pokok.
Kabeh produk boneka seks dikirim kanthi gratis. Ora ana biaya sing didhelikake.   
Kothak khusus kanggo nyimpen lan ngangkut boneka seks. Wong liya ora bisa ngakoni minangka boneka saka njaba - nglindhungi privasi sampeyan.


Specifications Technical

Jeneng Parameter Rincian Parameter
Brand: Boneka AIBEI
Dhuwur : 153cm

Proses Produksi

Lokakarya Produksi Boneka Seks Pabrik Boneka Seks TPE Boneka Seks Silikon dandanan Tampilan Cetakan Boneka Seks Pria

Care & Maintenance

MANDI DOLL SEX Sampeyan

❤ Awak boneka seks sampeyan kudu di resiki saben 30 dina suwene adus utawa pancuran nganggo sabun antimikroba ringan.

❤ Ora apa-apa manawa boneka boneka sampeyan ing banyu utawa adus, nanging aja nganti sirahe utawa gulune klelep ing ngisor banyu.

❤ Kanggo ngumbah pasuryan boneka seks sampeyan, usap alon-alon nganggo gombal basah lan sabun antibakteri sing entheng. * Maneh, Aja nyelehake sirah boneka ing banyu.

❤ Gunakake andhuk sing nyerep alus lan gepuk alon-alon boneka seks sawise diresiki.

❤ Sawise garing sak tenane, olesake bubuk pembaruan bubuk pembersih nganggo sikat sing disisipake supaya kulit alus lan alus.

❤ Aja nggunakake pengering rambut utawa sumber panas liyane kanggo garing boneka sampeyan.

JAGA WIG

❤ Kanggo ngresiki rambut boneka sampeyan, copot wig saka sirahe lan resiki wig nganggo sampo lan kondisioner sing lembut. Ayo wig kanthi alami (nggunakake wig nalika bisa) banjur sisir wig kanthi alon wiwit saka ngisor lan munggah.

NGgunakake RESPONSIB

❤ Disaranake nggunakake kondom karo boneka sampeyan supaya ora nambah bakteri.

Kelamin bawok, seks anal lan reresik saluran oral

Vagina boneka, dubur lan rongga lisan kudu diresiki sawise nggunakake bakteri amarga kulit TPE luwih keropos tinimbang silikon. Bilas kanal kanthi banyu sabun antibakteri sing entheng ing irigasi pompa cilik nganti diresiki, banjur bilas saluran banyu kanthi banyu sing resik ing irigasi bawok nganti sabun dicopot. Garing kalen sak tenane. Ngilapi bledug kanthi bubuk garing ing njero lan njaba.

Perawatan kulit lan sandhangan

Reresik Yen kulit dadi lengket, sawise diresiki lan garing, entheng boneka nganggo boneka utawa bubuk bayi banjur garing supaya kulit alus lan alus. Iki penting banget kanggo nyegah nyuwek boneka seks. Ati-ati supaya manawa sandhangan sing dienggo ing boneka ora bakal ganti warna. TPE keropos banget, lan warna peteng utawa peteng bisa getihen lan nyebabake perubahan warna boneka, sing angel uga ora bisa dicopot. Ati-ati aja nyelehake boneka seks ing utawa ing barang sing ana tinta, kayata koran, majalah, bahan peteng utawa bahan kulit sing uga ngemot pigmen sing larut karo minyak. Aja nyedhiyakake boneka seks menyang sunar srengenge kanggo nyegah tuwa bahan TPE.

Shipping

Nalika pesen saka urdoll.com, sampeyan bakal nampa email konfirmasi. Sawise pesen dikirim, sampeyan bakal dikirimi email informasi pelacakan kanggo pangiriman pesenan. Sampeyan bisa milih cara ngirim pilihan ing kaca Informasi Pesenan sajrone proses checkout.

Total wektu kanggo nampa pesenan sampeyan kapacak ing ngisor iki:

Total wektu pangiriman diwilang saka wektu pesenan dilampirake nganti dikirim menyang sampeyan. Total wektu pangiriman dibagi dadi wektu pangolahan lan wektu pangiriman.

Wektu proses: Wektu kanggo nyiyapake barang sampeyan supaya dikirim saka gudang. Iki kalebu nyiyapake barang, nindakake cek kualitas, lan pengepakan kiriman.

Wektu pengiriman: Wektu kanggo barang sampeyan bakal tarif saka gudang menyang tujuan sampeyan.

Urdoll nyedhiyakake cara pengiriman internasional ing ngisor iki:

Pengiriman Kanggo Metode Pengiriman delivery Wektu tarif
Global free Shipping 14-21 Days free

Produk transportasi liwat pengirim terkenal terkenal ing dunya (DHL / UPS).

 

Sertifikasi produk

CE RoHS FDA
Kontrol kualitas:
Boneka seks kita wis mriksa kanthi tliti lan mriksa kontrol kualitas, dadi sampeyan ngerti yen mung sampeyan sing golek boneka seks paling apik ing donya, ora preduli apa sing sampeyan goleki, kita bisa memenuhi syarat.
Kita bakal mriksa saben pesen kanthi manual lan mriksa kabeh kanthi pribadi liwat email, mula yen dipikirake ana kesalahan, kita bakal mriksa lan sampeyan duwe kesempatan kaping pindho kanggo nganyari utawa ngganti pikiran sampeyan. Yen sampeyan ora yakin apa-apa, coba takon, kita bakal seneng mbantu sampeyan. Kita bisa menehi pitulung warna kulit, nuduhake foto pabrik, utawa menehi pandhuan kanggo mbantu milih boneka katresnan sing paling cocog kanggo sampeyan.

Shipping:
  • Kita nyedhiyakake pengiriman gratis ing saindenging jagad kanggo kabeh boneka seks.
Bea Cukai + Pajak:
  • Kabeh pajak lan bea pabean kalebu rega kasebut lan bakal diurus karo awake dhewe. (Para pembeli sing nampa barang ing Kanada lan Swiss kudu ngrampungake bea cukai.)
  • Kanggo kabeh boneka seks, ora dikenani biaya tambahan lan ora dikenani biaya tambahan.
  • Kabeh negara / wilayah sing boneka legal sah bisa dikirim kanthi gratis.
Packaging:
  • Kabeh boneka seks kita ana ing bungkus 100% diskrit.
  • Boneka seks kasebut disimpen ing kothak coklat cahya tanpa logo.
  • Kurir utawa pawang ora ngerti apa sing ana ing kothak kasebut.
Pengalaman boneka seks Urdoll:
1. Pilih boneka favorit sampeyan saka boneka seks kelas paling dhuwur.
2. Ngatur boneka sampeyan. Pilihan boneka jinis khusus. Yen sampeyan duwe pitakon, mangga dihubungi.
Nerusake checkout.
3. Konfirmasi pesenan. Sawise tuku, sampeyan bakal langsung entuk konfirmasi pesenan, lan bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam kanggo konfirmasi kanthi manual manawa kabeh rincian kasebut bener lan priksa manawa ana pitakon liyane sing dijawab. (Yen sampeyan ora nampa email konfirmasi, priksa spam sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon, mangga kontak.)
4. Pabrik. Nggawe boneka seks sampeyan urip. Artis studio kita miwiti proses nggawe boneka kanthi tangan.
5. Foto Lokakarya: Sawise nyiyapake boneka, sampeyan bakal nampa foto pabrik supaya bisa ngonfirmasi kabeh tampilan. Mungkin boneka sampeyan butuh sawetara pangaturan cilik, wig beda, mata beda, ora ana masalah apa-apa.
6. Pengiriman lan Pangiriman. Sawise nampa lan ngonfirmasi manawa foto pabrik boneka kasebut sampurna, boneka kasebut bisa dikirim lan dikirim menyang omah-omah anyar sampeyan! Kita mbayar kabeh biaya pengiriman lan biaya bea cukai kanggo pelanggan ing kabeh negara.
7. Nomer nelusuri: Sampeyan bakal nampa nomer pelacakan lan bisa ngatur tanggal tartamtu kanggo koleksi / pangiriman langsung karo perusahaan kurir. Fedex + UPS.
8. Pangiriman: Boneka sampeyan wis teka. Seneng, kita ngerti manawa kita bisa uga ora krungu sawetara dina amarga sampeyan bakal sibuk, nanging yen sampeyan butuh, hubungi.
(Saka tuku nganti nampa boneka seks, umume udakara 3-4 minggu, gumantung karo dununge.)

Yen sampeyan duwe pitakon, wenehi pesen utawa hubungi kita ing obrolan langsung lan bakal mbantu sampeyan.

Produk sing padha

Pelanggan sing Tuku Boneka Seks Iki Uga Tuku

Pengumuman Boneka Jinis Nyata

More

Black Friday Sex Doll Brand Sale Koleksi Blanja Online

NO.16

2022-11-20 22:30:29

Iki minangka koleksi kabeh kegiatan merek saiki ing situs iki. Saben wulan kita ngupayakake nyedhiyakake macem-macem tawaran kanggo konsumen, lan produsen boneka seks sing melu bisa beda-beda saka wektu kanggo wektu. Singkatnya, ing kene sampeyan bakal nemokake kegiatan boneka merek apa wae sing dikarepake, kita bakal terus nganyari ...

Terusake pesta boneka seks Halloween sing gedhe

NO.15

2021-10-22 22:04:23

Kita nganakake kostum Halloween cumi-cumi ing papan ing Amerika Serikat, lan sampeyan melu, ing kana kita nampilake akeh boneka seks sing nganggo kostum festival suci. Sanalika tekan ing papan pesta, sampeyan bakal luwih dhisik ndeleng penyihir Halloween. Jeneng penyihir yaiku Sabrina, Sabri ...

Kepiye cara ngrawat boneka seks?

NO.14

2021-05-25 22:47:14

Pirang taun boneka urdoll bisa digunakake gumantung karo kondisi panggunaan lan perawatan. Boneka seks sing asring digunakake lan dipindhah luwih gampang dipakai lan suwek. Kita ngerti manawa boneka seks sampeyan minangka investasi, mula kita wis nyusun sawetara tips kanggo njaga kualitas lan umur ...
AS IN-STOCK SEXDOLL