Telp: +1 (412) 215 6480

email: service@urdolls.com

Wm Tpe Boneka Seks
susu amba lan bokong jinis
curvy latina jinis
Wm Tpe Boneka Seks
susu amba lan bokong jinis
curvy latina jinis

Caroline-Waca Dheweke Kanthi Seragam Nggodha Boneka Jinis Nyenyet

Brand: WM Boneka


$ 1,704.21

Dhuwur: *

Warna Kulit: *

Warna Mripat: *

Warna Areola: *

Gaya rambut: *

Vagina: *

Vagina Built-In implantasi permanen ing boneka kasebut. Vagina Masang kalebu lengen sing bisa dipindhah kanggo nggampangake reresik. Ora ana bedane saka rupane.

Jenis Bahu: *

Keluwesan: Shrug > Telpon

Rambut Pubic: *

Warna Labia: *

Pilihan Kaki: *

Pilihan sikil ngadeg ngidini boneka bisa mandiri. Telung endhas bolt cilik saka ngisor sikil kanggo mbantu stabil.

Kothak Packing: *

Jumlah Pilihan

Total Final


Paket paket:
Selimut x1 | Sarung tangan x1 | Wig x1 | Sisir x1
❤ Sandhangan boneka x1 | Pirantos reresik x1 | Rod pemanas x1
Pengiriman Gratis!
Wektu Pesenan: udakara 1-2 minggu. | Kemasan Rahasia
Boneka Seks lan Covid-19: Risiko Transmisi Nol

Caroline-Waca Dheweke Kanthi Seragam Nggodha Boneka Jinis Nyenyet

sale


Informasi Produk

❤ Simpenan ing California.
❤ Wektu Pengiriman AS 3 nganti 5 dina kerja.
❤ 100% Bebas Risiko.

Boneka seks iki ditahan ing gudang Amerika Serikat lan siyap dikirim. Boneka in-stock iku sampurna yen sampeyan pengin boneka seks sing cepet lan ora preduli babagan kustomisasi. Sawise pesenan dilebokake, boneka bakal dikirim metu sajrone 1-2 dina kerja lan bakal tekan omah sampeyan udakara 3-5 dina kerja (mung USA).

Kita sakloron kerja ing departemen sing padha karo bojone, nanging wis pirang-pirang wulan main-main. Bojoku kerja, nanging aku kerja wengi. Ing sawijining wengi, pungkasane kita saling ngakoni yen awake dhewe pengin nggawe tindakan liyane, lan pungkasane nemoni pornografi internet adhedhasar IM nalika lagi kerja. Ing wayah bengi, kita duwe "kencan" biasa kanggo dolanan, kita ngira mung dhewekan. Sayange, sawijining kanca lawas teka ing kutha luwih dhisik tinimbang sing diarepake. Amarga status perkawinan, kita kudu ngontrol kabeh. Nanging aku ora bisa nyawang adoh saka dheweke. Nalika aku metu kanggo ambegan, kancaku ngetutake aku, lan pungkasane nggawe dandanan sing abot ing kebone mburi omah.

Komitmen kita:

Urdoll nyedhiyakake boneka seks berkualitas tinggi sing digawe dening pabrikan profesional WM. Boneka cinta merek WM digawe saka bahan TPE. Merek kasebut komitmen nggawe boneka seks TPE kanthi rega murah lan produk paling dhuwur. Kita njamin yen sampeyan bakal oleh boneka kaya gambar kasebut. Posisi seksual bisa uga ditindakake. 4 cara hiburan: tempek, payu, cangkem, lan dubur kanggo ngrasakake krasa sesambungan karo bocah wadon sejati. Produk kami digawe saka TPE, bahan silikon medis paling apik, kanthi kualitas kelas kapisan. 

Boneka asli kita digawe saka silikon medis (TPE) sing aman lan ora beracun, sing meh alus kaya wong asli.
Dheweke bisa diselehake ing endi wae dadi wanita sejati. Saben boneka seks nyata duwe balung logam sing diartikulasike. Bisa nggawa sampeyan kesenengan seksual sing paling dhuwur.
Kabeh produk boneka seks dikirim kanthi gratis. Ora ana biaya sing didhelikake.   
Kothak khusus kanggo nyimpen lan ngangkut boneka seks. Wong liya ora bisa ngakoni minangka boneka saka njaba - nglindhungi privasi sampeyan.
Kita duwe pilihan akeh kanggo boneka cinta kanthi ukuran lan gaya sing beda-beda.


dolanan boneka seks

reviews warna bangga

pus lan bokong sing realistis

Specifications Technical

Jeneng Parameter Rincian Parameter
Brand: WM Boneka
Dhuwur : 157cm B-cangkir
Bobot: 29kg
Dada Lengkap: 68.5cm
Ing Payudara: 63cm
Pinggang : 56.8cm
Pinggul : 83cm
Dawa sikil: 21.5cm
Lebar Pundhak: 33cm
Ambane Vagina: 18cm
Ambane anus: 15cm
Ambane lisan: 12cm

Proses Produksi

Lokakarya Produksi Boneka Seks Pabrik Boneka Seks TPE Boneka Seks Silikon dandanan Tampilan Cetakan Boneka Seks Pria

Care & Maintenance

MANDI DOLL SEX Sampeyan

❤ Awak boneka seks sampeyan kudu di resiki saben 30 dina suwene adus utawa pancuran nganggo sabun antimikroba ringan.

❤ Ora apa-apa manawa boneka boneka sampeyan ing banyu utawa adus, nanging aja nganti sirahe utawa gulune klelep ing ngisor banyu.

❤ Kanggo ngumbah pasuryan boneka seks sampeyan, usap alon-alon nganggo gombal basah lan sabun antibakteri sing entheng. * Maneh, Aja nyelehake sirah boneka ing banyu.

❤ Gunakake andhuk sing nyerep alus lan gepuk alon-alon boneka seks sawise diresiki.

❤ Sawise garing sak tenane, olesake bubuk pembaruan bubuk pembersih nganggo sikat sing disisipake supaya kulit alus lan alus.

❤ Aja nggunakake pengering rambut utawa sumber panas liyane kanggo garing boneka sampeyan.

JAGA WIG

❤ Kanggo ngresiki rambut boneka sampeyan, copot wig saka sirahe lan resiki wig nganggo sampo lan kondisioner sing lembut. Ayo wig kanthi alami (nggunakake wig nalika bisa) banjur sisir wig kanthi alon wiwit saka ngisor lan munggah.

NGgunakake RESPONSIB

❤ Disaranake nggunakake kondom karo boneka sampeyan supaya ora nambah bakteri.

Kelamin bawok, seks anal lan reresik saluran oral

Vagina boneka, dubur lan rongga lisan kudu diresiki sawise nggunakake bakteri amarga kulit TPE luwih keropos tinimbang silikon. Bilas kanal kanthi banyu sabun antibakteri sing entheng ing irigasi pompa cilik nganti diresiki, banjur bilas saluran banyu kanthi banyu sing resik ing irigasi bawok nganti sabun dicopot. Garing kalen sak tenane. Ngilapi bledug kanthi bubuk garing ing njero lan njaba.

Perawatan kulit lan sandhangan

Reresik Yen kulit dadi lengket, sawise diresiki lan garing, entheng boneka nganggo boneka utawa bubuk bayi banjur garing supaya kulit alus lan alus. Iki penting banget kanggo nyegah nyuwek boneka seks. Ati-ati supaya manawa sandhangan sing dienggo ing boneka ora bakal ganti warna. TPE keropos banget, lan warna peteng utawa peteng bisa getihen lan nyebabake perubahan warna boneka, sing angel uga ora bisa dicopot. Ati-ati aja nyelehake boneka seks ing utawa ing barang sing ana tinta, kayata koran, majalah, bahan peteng utawa bahan kulit sing uga ngemot pigmen sing larut karo minyak. Aja nyedhiyakake boneka seks menyang sunar srengenge kanggo nyegah tuwa bahan TPE.

Shipping

Nalika pesen saka urdoll.com, sampeyan bakal nampa email konfirmasi. Sawise pesen dikirim, sampeyan bakal dikirimi email informasi pelacakan kanggo pangiriman pesenan. Sampeyan bisa milih cara ngirim pilihan ing kaca Informasi Pesenan sajrone proses checkout.

Total wektu kanggo nampa pesenan sampeyan kapacak ing ngisor iki:

Total wektu pangiriman diwilang saka wektu pesenan dilampirake nganti dikirim menyang sampeyan. Total wektu pangiriman dibagi dadi wektu pangolahan lan wektu pangiriman.

Wektu proses: Wektu kanggo nyiyapake barang sampeyan supaya dikirim saka gudang. Iki kalebu nyiyapake barang, nindakake cek kualitas, lan pengepakan kiriman.

Wektu pengiriman: Wektu kanggo barang sampeyan bakal tarif saka gudang menyang tujuan sampeyan.

Urdoll nyedhiyakake cara pengiriman internasional ing ngisor iki:

Pengiriman Kanggo Metode Pengiriman delivery Wektu tarif
Global free Shipping 14-21 Days free

Produk transportasi liwat pengirim terkenal terkenal ing dunya (DHL / UPS).

 

Sertifikasi produk

CE RoHS FDA
Kontrol kualitas:
Boneka seks kita wis mriksa kanthi tliti lan mriksa kontrol kualitas, dadi sampeyan ngerti yen mung sampeyan sing golek boneka seks paling apik ing donya, ora preduli apa sing sampeyan goleki, kita bisa memenuhi syarat.
Kita bakal mriksa saben pesen kanthi manual lan mriksa kabeh kanthi pribadi liwat email, mula yen dipikirake ana kesalahan, kita bakal mriksa lan sampeyan duwe kesempatan kaping pindho kanggo nganyari utawa ngganti pikiran sampeyan. Yen sampeyan ora yakin apa-apa, coba takon, kita bakal seneng mbantu sampeyan. Kita bisa menehi pitulung warna kulit, nuduhake foto pabrik, utawa menehi pandhuan kanggo mbantu milih boneka katresnan sing paling cocog kanggo sampeyan.

Shipping:
  • Kita nyedhiyakake pengiriman gratis ing saindenging jagad kanggo kabeh boneka seks.
Bea Cukai + Pajak:
  • Kabeh pajak lan bea pabean kalebu rega kasebut lan bakal diurus karo awake dhewe. (Para pembeli sing nampa barang ing Kanada lan Swiss kudu ngrampungake bea cukai.)
  • Kanggo kabeh boneka seks, ora dikenani biaya tambahan lan ora dikenani biaya tambahan.
  • Kabeh negara / wilayah sing boneka legal sah bisa dikirim kanthi gratis.
Packaging:
  • Kabeh boneka seks kita ana ing bungkus 100% diskrit.
  • Boneka seks kasebut disimpen ing kothak coklat cahya tanpa logo.
  • Kurir utawa pawang ora ngerti apa sing ana ing kothak kasebut.
Pengalaman boneka seks Urdoll:
1. Pilih boneka favorit sampeyan saka boneka seks kelas paling dhuwur.
2. Ngatur boneka sampeyan. Pilihan boneka jinis khusus. Yen sampeyan duwe pitakon, mangga dihubungi.
Nerusake checkout.
3. Konfirmasi pesenan. Sawise tuku, sampeyan bakal langsung entuk konfirmasi pesenan, lan bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam kanggo konfirmasi kanthi manual manawa kabeh rincian kasebut bener lan priksa manawa ana pitakon liyane sing dijawab. (Yen sampeyan ora nampa email konfirmasi, priksa spam sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon, mangga kontak.)
4. Pabrik. Nggawe boneka seks sampeyan urip. Artis studio kita miwiti proses nggawe boneka kanthi tangan.
5. Foto Lokakarya: Sawise nyiyapake boneka, sampeyan bakal nampa foto pabrik supaya bisa ngonfirmasi kabeh tampilan. Mungkin boneka sampeyan butuh sawetara pangaturan cilik, wig beda, mata beda, ora ana masalah apa-apa.
6. Pengiriman lan Pangiriman. Sawise nampa lan ngonfirmasi manawa foto pabrik boneka kasebut sampurna, boneka kasebut bisa dikirim lan dikirim menyang omah-omah anyar sampeyan! Kita mbayar kabeh biaya pengiriman lan biaya bea cukai kanggo pelanggan ing kabeh negara.
7. Nomer nelusuri: Sampeyan bakal nampa nomer pelacakan lan bisa ngatur tanggal tartamtu kanggo koleksi / pangiriman langsung karo perusahaan kurir. Fedex + UPS.
8. delivery: Boneka sampeyan wis teka. Seneng, kita ngerti manawa kita bisa uga ora krungu sawetara dina amarga sampeyan bakal sibuk, nanging yen sampeyan butuh, hubungi.
(Saka tuku nganti nampa boneka seks, umume udakara 3-4 minggu, gumantung karo dununge.)

Yen sampeyan duwe pitakon, wenehi pesen utawa hubungi kita ing obrolan langsung lan bakal mbantu sampeyan.

Pelanggan sing Tuku Boneka Seks Iki Uga Tuku

Pengumuman Boneka Jinis Nyata

More

Kepiye cara ngrawat boneka seks?

NO.14

2021-05-25 22:47:14

Pirang taun boneka urdoll bisa digunakake gumantung karo kondisi panggunaan lan perawatan. Boneka seks sing asring digunakake lan dipindhah luwih gampang dipakai lan suwek. Kita ngerti manawa boneka seks sampeyan minangka investasi, mula kita wis nyusun sawetara tips kanggo njaga kualitas lan umur ...

Cara Golek Boobs Soft Free

NO.13

2020-05-12 06:28:43

Jeneng Acara: Tuku boneka merek Doll4ever lan entuk dhadha alus empuk Wektu kegiatan: 2020.05.12 - 2020.05.31 Aktivitas: Saka 12 Mei 2020 nganti 31 Mei 2020. Tuku boneka merek Doll4ever ing toko urdoll. Sampeyan bisa njaluk dodo alus liyane. Barang acara: Boneka merek Doll4ever Ing Toko Urdoll Doll4e ...

Transaksi Dina Putih 12% Diskon Kabeh Barang Boneka Seks

NO.12

2020-03-04 05:14:55

Jeneng Acara: Tawaran Dina Putih Wayahe kegiatan: 2020.03.04 - 2020.03.14 Kode Kupon: Diskon DA12: Tambahan 12% OFF Range Preferensi: Kabeh Barang ing Toko Peserta Urdoll Cara Partisipasi: 1. Pilih boneka seks favorit ing toko urdoll. 2. Tambah boneka menyang kranjang belanja lan klik kanggo nggunakake t ...