Telp: +1 (412) 215 6480

email: service@urdolls.com

Pengumuman Boneka Jinis Nyata

More

Kepiye cara ngrawat boneka seks?

NO.14

2021-05-25 22:47:14

Pirang taun boneka urdoll bisa digunakake gumantung karo kondisi panggunaan lan perawatan. Boneka seks sing asring digunakake lan dipindhah luwih gampang dipakai lan suwek. Kita ngerti manawa boneka seks sampeyan minangka investasi, mula kita wis nyusun sawetara tips kanggo njaga kualitas lan umur ...

Cara Golek Boobs Soft Free

NO.13

2020-05-12 06:28:43

Jeneng Acara: Tuku boneka merek Doll4ever lan entuk dhadha alus empuk Wektu kegiatan: 2020.05.12 - 2020.05.31 Aktivitas: Saka 12 Mei 2020 nganti 31 Mei 2020. Tuku boneka merek Doll4ever ing toko urdoll. Sampeyan bisa njaluk dodo alus liyane. Barang acara: Boneka merek Doll4ever Ing Toko Urdoll Doll4e ...

Transaksi Dina Putih 12% Diskon Kabeh Barang Boneka Seks

NO.12

2020-03-04 05:14:55

Jeneng Acara: Tawaran Dina Putih Wayahe kegiatan: 2020.03.04 - 2020.03.14 Kode Kupon: Diskon DA12: Tambahan 12% OFF Range Preferensi: Kabeh Barang ing Toko Peserta Urdoll Cara Partisipasi: 1. Pilih boneka seks favorit ing toko urdoll. 2. Tambah boneka menyang kranjang belanja lan klik kanggo nggunakake t ...

Kabeh Ulasan Boneka Seks

Yen sampeyan pengin nemen tuku boneka, nanging isih ana prihatin sing ngganggu sampeyan. Sampeyan bisa teka ing kene kanggo ndeleng evaluasi boneka pelanggan liyane. Mungkin panemu babagan produk bisa mbantu sampeyan. Mesthi wae. Kita uga nampani kabeh pembeli supaya ninggalake pendapat sampeyan ing kene. Pujian mu bakal dadi pratelan sing paling gedhe. Kita uga bakal nggunakake saran kanthi aktif. Muga-muga bisa nggawa layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.
  • 165 Cm Athena Rambut Ringkas Gaya C Cup Review Tinju Boneka

    Minangka poster liyane sing ditampilake, boneka iki katon ayu banget. Nanging kayane wong sing tuku dheweke seneng lan nyimpen dhuwit, lan boneka kasebut regane udakara $ 1,500. Aku seneng kabeh rincian lan kualitas sing ditambahake ing produk. Layanan pelanggan sing apik lan tanggepan pitakon cepet. Regane uga larang. Miturut pengalamanku, umume boneka kanthi kualitas iki larang banget. Kayane tuku setengah saka $ 2,000 boneka jinis! Urip sing apik, boneka apik, lan penjual sing apik!

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 03:01:24 dening Uriah Wright

  • 158 CM Eunjin Rambut Ireng Murni Gaya Silikon Tinjauan Boneka Seks Profesional

    Iki boneka karakter nomer loro. Iki siji ngunekke liyane. Regane apik banget kanggo dhuwit. Layanan saka perusahaan ora ana gandhengane !! Boneka pertamaku (saka perusahaan liyane) meh 2 wulan teka ing kene, lan balunge ora kuwat kaya bocah iki. Yen sampeyan pengin tuku boneka seks, apa aku wareg banget karo tuku iki? Aja ragu-ragu nggunakake perusahaan iki. Dheweke makarya kanthi profesional banget ing kana. Kanggo kabeh maneh !! Tresna dheweke! Priksa manawa dipriksa kabeh boneka jinis gambar kanthi tliti. Sing terakhir yaiku sing bakal entuk. Elingi kepiye carane ora apik kaya gambar sadurunge. Mung peringatan.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:57:52 dening Christiana

  • 165 CM Salome Endah Bentuk RZR Gaya D Cup Boneka Tinjauan Boneka

    Boneka iki luwih apik tinimbang diiklanake. Rangka logam silikon tingkat legal lan asli, lan diiklanake manut pariwara. Kajaba iku, transportasi cepet banget lan ngati-ati (ora ana label utawa gambar ing kothak). Nanging luwih becik, sing adol banget komunikasi. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa njaluk boneka khusus lan bakal diwenehake. Cukup priksa manawa sampeyan email. Boneka kula durung nate lara, lan kaya sing dakkarepake, kabeh kustomisasi sing dakkarepake ing email cepet, lan mengko dakgawakake. Sing adol cepet nanggapi, mbukak komunikasi, lan menehi apa sing sampeyan karepake. Cukup elinga kanggo nemtokake. Siji-sijine efek negatif saka iki boneka jinis bobote (abot banget), nanging iki apik kanggo aku amarga bobote nggawe luwih realistis lan awet.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:54:28 dening Cedric Harper

  • 160 CM Tekstur Kitto Katon Gaya Jepang D Cup Boneka Tinjauan Boneka

    Pancen regane dhuwit. Rambut palsu emasku ora nggawa, nanging duwe wig auburn. Uga duwe pemanas bolongan lan renda putih, sing cocog banget. Keluhan sing dakkarepake yaiku bisa uga luwih awet, nanging isih regane apik. Aku ngubungi perusahaan lan nggawe sawetara perubahan kanggo dheweke. Dheweke nindakake tanpa mangu-mangu. Amarga ana pangowahan kasebut, dianggep meh meh sewulan tekan kene, mula wiwit dina kapisan aku dhawuhi, tekan wektu 8 dina. Kabeh sing tak jaluk! Ayo dakkandhani ... boneka jinis pancen alus, seksi lan marem banget!

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:50:27 dening Jack Craigie

  • 160 Cm Dora Rambut Ireng Gaya Asia Cup Piala Ulasan Boneka Seks

    Dheweke nganggo rambut palsu ireng (aku isih nyoba golek cara nggunakake / ngresiki / gaya kanthi bener) lan rok mini Sailor Moon / perawat putih tipis, top potong potong depan, tali tangan lan topi jinis topi perawat. Aku uga pesen sawetara sandhangan liyane (kabeh sandhangane sithik banget, asil pangukurane wis kacathet ing buku petunjuk). Payudane gedhe lan sregep, nanging sandhangan ukuran dhadha bisa digunakake kanggo ndhuwur cilik. Aku nyaranake ngindhari ndhuwur sing rumit banget utawa ketat, kalebu lengen klambi, amarga bisa uga angel nggeser boneka jinistangane tanpa kudu mlengkung jabatane. Bahan longgar utawa elastis paling apik kanggo ndhuwur.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:46:58 dening Bowman

  • 160 Cm Rambut Carolina Coklat Coklat Gaya Realistis Ulasan Boneka Seks Payudara

    Yen sampeyan lagi golek dolanan kanggo nglegakake kekarepan seksual sampeyan kaping pirang-pirang dina (aku ora bakal menehi hakim), iki bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik, mung amarga angel banget pindhah dheweke lan kudu ngresiki dheweke (yen sampeyan pengin dheweke terus suwene, iki kudu). Nggawe pangowahan cilik kanggo postur lan dedege tegese ngunggahake dheweke (kabeh 59 kilogram) lan nyelehake dheweke lan kanthi tliti ngobahake perangan awak. Ing kahanan apa wae, kanggo aku, karya iki luwih Fantasi tinimbang dolanan jinis boneka jinis temtunipun nyedhiyakake dolanan seks.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:43:30 dening Armand

  • 160 Cm Yasuko Rambut Joint Ireng Gaya Jepang Ulasan Boneka Jari Manungsa

    Sisih paling apik babagan potongan iki yaiku kustomisasi. Temenan, sampeyan bisa tuku sandhangan sing dikarepake, nanging pabrikan bakal nggawe macem-macem kepala, dadi sampeyan bisa milih sandhangan sing paling disenengi lan wig sing bisa ditemokake. Produsen uga bakal nimbang preferensi nada kulit, warna mata lan barang-barang cilik liyane. Aku wis njaluk sawetara panjaluk sing gampang, lan iki gampang, mula aku ora yakin kepiye anggone gelem mbukak babagan adat boneka jinis (tanpa biaya tambahan).

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:40:03 dening Ingemar Blake

  • 157CM Gaya Rambut Siswa Kuning Simona B Cup Tinjauan Boneka Seks

    Pesenan, pengiriman, kustomisasi lan layanan pelanggan pancen apik. Kothak amba (sing bisa uga angel digawa, dadi siyap-siyap kanggo ngangkat) teka ing lawang omahku lan ora ing bale ngarep, sing apik. Iki minangka boneka dolanan urip sing dakkarepake, yaiku karya sing rumit. Dheweke luwih abot tinimbang sawetara boneka liyane sing ana ing dhuwur iki, lan miturut pendapat saya luwih apik lan luwih realistis. Anggere sampeyan nampa dheweke kanthi bener lan nyokong bobot awak, sampeyan bisa nindakake apa-apa karo dheweke. Aja nyekel dheweke ing tangan utawa sikile, coba bubar pusat gravitasi lan bobote, amarga njupuk area kanggo ngangkat bakal nyebabake kulit boneka jinis kanggo nyuwek balung logam.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:35:30 dening Fitch Quiller

  • 146 CM Rambut Panjang Sheila Gaya Asia Payudara Besar Review Boneka Seks

    Boneka kasebut apik banget, nanging butuh sawetara wektu. Umumé, aku seneng banget. Sejatine katon luwih apik tinimbang gambar. Siji-sijine kekurangan sing dakkandhakake yaiku vagina lan bolongan dubur ora diselehake kanthi bener ing aspek sing padha karo anatomi wanita. Umume bolongan anal ana ing antarane pipi bokong, lan boneka kasebut diselehake ing sangisore ngisor. Bolongan bawok dilebokake langsung ing sangisore klitoris. Kajaba yen pangowahan kasebut digawe, posisi penake lan rasa seneng diwatesi. Kayane wong sing nggawe boneka kasebut durung nate nate sesambungan karo wanita amarga anatomi. Sakabèhé, iku tugas, lan boneka jinis iku ayu.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:30:30 dening

  • 158 CM Kimiko Coklat Rambut Jepang Gaya Jepang Dodo Besar Ulasan Boneka Seks

    Sing adol banget mbiyantu lan kecepatan pengiriman ngluwihi sing diarepake. Komunikasi rincian lan instruksi. Kanggo sapa wae sing kepengin miwiti koleksi, iki minangka boneka pertama. Layanan pelanggan apik banget kaya sing dakkarepake. Yen boneka tinju sampeyan, bakal ana kurva sinau nalika obah lan posisi dheweke. Ya, dheweke rada abot, nanging marem banget. Aku ngirim foto lan video, nanging isih ora entuk dhukungan. Dheweke terus mlayu marani aku. Aku arep tuku liyane boneka jinis saka perusahaan iki.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:26:22 dening Landon

  • 170CM Salju Lotus Werna Rambut Manis Gaya Rambut Wanita Cina

    Dheweke regane dhuwit. Dheweke pancen beda karo gambar, nanging aku wis ngerti yen bakal mlebu. Nanging, dheweke isih katon apik lan apik. Kaya sing kasebut ing komentar liyane, bolongan dheweke ora diselehake kanthi anatomi kanthi bener, nanging sampeyan isih bisa nemokake. Dheweke kenceng banget lan abot. Sedaya usaha kanggo maneuver. Ora wareg ing rega iki, nanging sampeyan kudu ngerti apa sing bakal kedadeyan. Kirim kanthi ati-ati lan cepet. Produk banget. Kaya kasebut ing ndhuwur. Ora ana cacat utawa masalah. Tuku kanthi kapercayan. Regane barang gedhe. Luwih abot tinimbang sing dakkira. Boneka seks bakal njupuk pewarna saka klambi peteng.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:20:32 dening Gordon

  • 145 CM Rambut Lilin Ireng EVO Gaya Pink Bibir Boneka Tinjauan Boneka

    Aku kanthi sabar ngetutake bungkus kasebut nganti tekan omahku. Aku wis akeh riset babagan boneka tpe sadurunge tuku iki, aku kudu ujar manawa aku wis wareg banget karo asile. Boneka kasebut tanpa cacat. Dodo ayu lan elastis, lan praupane apik banget. Muga-muga dheweke duwe mata biru lan ora coklat. Dheweke abot, mula yen sampeyan duwe rencana tuku, siyap-siyap olahraga. Aku saranake sampeyan babagan. Nanging iki dudu masalah gedhe. Aku bakal ujar manawa regane sampurna. Tutul dheweke alus banget, lan miturut pendapatku, dheweke luwih apik tinimbang boneka jinis ing pariwara. Aku nyaranake supaya penjual iki lan muga-muga bisa menehi tampilan anyar.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:16:12 dening Bob Bertie

  • 145CM Lazuli Rambut Kuning Gaya Eropa Kartun Ulasan EVO Seks Boneka

    Aku penggemar manga lan aku seneng banget karo nomer 18 ing Dragon Ball. Boneka iki kanthi sampurna mulihake kabeh rincian. Matur nuwun. Aku ora duwe keluhan lan aku kaget karo layanan pelanggan lan proyek kasebut dhewe. Wong kontak kabeh tetep kontak lan priksa manawa kabeh wis tertib, dheweke bener-bener ngirim rambut palsu lan ora ana tips mripat, kabeh luwih cepet tinimbang sing diarepake utawa instruksi. Minangka kanggo boneka jinis dhewe, ngungkuli kabeh pangarepan, nyata banget lan menarik. Mesthi nyaranake.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:11:39 dening Washington

  • 155 Cm Dana Dierser Rambut Pendek Gaya Super Lembut Ulasan Boneka Silikon Murni

    Iki produk boneka bermutu. Aku kaget banget lan kaget karo rincian strukturale. Sawise akeh riset ing sawetara wulan kepungkur, aku ngerti yen iki uga regane larang. Kanggo pitakon utawa pitakon babagan produk, urdoll uga nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik banget. Pelanggan wareg. Dheweke rada cilik kanggo aku, banjur aku seneng karo tengah lan docking, amarga umume sampeyan seneng karo barang kaya ngono, nganti saiki katon kaya perusahaan sing apik, regane apik banget, seksi banget. boneka jinis bakal dadi Apik banget, nalika sampeyan pancen butuh wong supaya bisa bebarengan karo sampeyan.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:06:04 dening Monroe

  • 160 CM Miyuki Rambut Ireng EVO Gaya F Cup Boneka Tinjauan Boneka

    Aku bakal ujar manawa ana sawetara perkara kasebut. Nanging sejatine, iki minangka pilihan sing apik. Dheweke bakal dadi boneka hebat, wong lanang umur 6 kaki 4, nanging aku pacaran karo wanita sawetara taun kepungkur lan umure 5 kaki 1, mula aku banjur matur apa-apa lan bisa menehi dheweke. Dheweke manis banget lan seksi. Amarga aku karakter pisanan boneka jinis, dheweke hebat lan ora sabar ngenteni karo dheweke. Aku seneng banget karo ide perusahaan lan lapisan sing sampeyan pengin mbantu ing kabeh aspek. Aku nampa emaile.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 02:01:07 dening Rodney

  • 160 CM Boneka Rambut Kuning Beton 168 Tinjauan Boneka Seks Bokong Gedhe

    Dheweke kabeh duweke saiki! Biaya pengiriman cepet banget, aku nampa barang sing dakkarepake kurang saka 15 dina. Nalika nampa, kothak gedhe, lan produk ing kothak ora ditandhani. Nalika mbukak kothak, boneka kasebut dilindhungi kanthi apik tanpa ana kerusakan. Kulit boneka alus banget. Nanging, ana minyak sithik. Nanging ora dadi masalah yen sampeyan nggunakake dheweke. Sawise perawatan nganggo talc, minyak wis saya apik. Sambungan saka boneka jinis uga fleksibel lan bisa diselehake ing posisi sing cocog. Perlu dielingake manawa layanan pelanggan apik banget. Aku seneng banget blanja.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 01:56:14 dening Arthur Webb

  • 150 CM Jessica Rambut Abang Gaya Eropa Bibir Nglukis Tinjauan Boneka Seks

    Regane apik kanggo dhuwit. Kulite krasa hebat lan dheweke ayu banget. Dheweke bisa uga wis rada gedhe lan praupane bakal katon diwasa. Kabeh, dheweke gampang digunakake lan disimpen kanthi ati-ati. Bakal menehi saran kanggo sapa wae. Regane maneh kualitas apik tenan. Iki trik sing digawe karo bahan kasebut-> pati jagung minangka kanca paling sampeyan. Lali bubuk talcum. Sawise dicuci, kulit rada angel disentuh. Olesake pati jagung supaya kulit alus. Yen sampeyan ora yakin babagan ngatur ukuran 150cm boneka jinis, salah sawijine disaranake banget.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 01:51:58 dening Stanley

  • 150CM Eirian Rambut Abu-abu Gaya Jepang Ulasan Boneka Seks Payudara Besar

    Sanajan abot banget, dheweke abot banget. Aku seneng yen entuk iki. Aku bakal entuk boneka ukuran, nanging aku krungu yen angel diatur. Aku bisa mbayangake kepiye boneka nganggo tangan lan sikil luwih abot. Iki duwe awak kerangka logam lan endhas sing abot. Ora ana keluhan babar pisan. Kasedhiya ing kothak pindho, nanging malah kothak asline mung diarani digawe ing China. Siji rambut palsu yaiku rambut dawa - sing liyane lagi ngethok, nanging aku kudu motong poni kanggo ndeleng mripate. Dheweke katon nyata, watake apik banget, dhadhane mantep, imut boneka jinis duwe kuldi sithik, rinci, ngerti.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 01:47:19 dening Wilde

  • 150CM Akira Grey Rambut Gaya Jepang Versi EVO Ulasan Boneka Seks

    Iki apik banget. Ora kaya bau karet murah kaya pabrik kimia. Raine lucu banget, lan bulu mata asli kalebu eyeliner. Ana kiriman utas ing sirah yen sampeyan pengin kawin karo awak. Gulu ing awak uga diulur supaya sampeyan bisa ngiringake sirahe maju utawa miring (luar biasa). Loro wig, aksesoris kanggo reresik, sarung tangan putih, sisir yen sampeyan pengin nganggo, lan loro piyama nganggo kathok. Aku ora bisa ngatasi rincian alis lan bulu mata sing nyata ora dicet ing bulu mata, mripat minangka sisipan lan sampeyan bisa bener masang maneh boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 01:42:23 dening Benedict

  • 148 CM Antonia Simon Green Green Rambut Gaya EVO Payudara Gedhe Review Boneka Seks

    Aku tuku produk iki amarga rupane apik banget. Praupane padha karo gambar. Aku wareg banget karo tuku. Aku ngira bisa uga mbayar $ 100 ekstra kanggo awak gedhe, nanging sing luwih cilik mung mripat biru, sing katon apik tenan. Produk sing apik banget, realistis banget. Rasane apik banget, kaya sing dakkandhakake, boneka kasebut nyata banget! Aku luwih seneng duwe awak sing luwih gedhe lan rai sing wis diwasa, nanging ora apa-apa. Ana kasusahan cilik nggunakake vagina lan bolongan dubur "kepiye carane aku posisi boneka jinis kanggo nindakake iki ", nanging cukup entheng kanggo digunakake. Kabeh, kalebu produk bermutu.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-07 01:38:19 dening Carey Dillon

  • 146CM Betty Malan Rambut Kuning Gaya Bokong Gedhe Versi EVO Ulasan Boneka Seks

    Yen sampeyan pengin nyumerepi boneka nalika turu, pilih boneka sing luwih gedhe, sing cukup gedhe kanggo mikir yen sampeyan nggantungake awak asli. Dheweke ayu banget, aku seneng ndeleng dheweke, dheweke pancen lucu lan tliti. Gunakake bubuk bayi lan minyak supaya kulit luwih alus lan alus. Dheweke nganggo rambut palsu, kaya foto lan rambut palsu abu-abu perak. Aku ora kuciwa. Ora abot utawa entheng. Riset babagan cara njupuk boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-06 23:50:50 dening Ralap Tony

  • 156 Cm SaSa Rambut Ireng Gaya Jepang Ulasan Boneka Seks Payudara Kecil

    Wis pirang-pirang wulan aku karo model iki. Siaga hebat. Katon nyata banget. Tutul luwih becik tinimbang nggunakake. Ati iku realistis - kadang luwih becik tinimbang nyata. Sanajan mbilas dhewe cukup rapuh, cukup gampang dibersihake kanthi nggunakake larutan bilas sing kasedhiya. Sawise sawetara panggunaan, alisku tiba, nanging aku ora kuwatir banget. Sawise nggunakake lan ngresiki bola-bali, ora ana cacat kulit. Produk sing apik yen sampeyan duwe papan kanggo nyimpen ing papan sing ora ditemokake wong liya. Keluhanku mung yaiku boneka jinisraine enom.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-06 23:46:39 dening Stan Swift

  • 172CM Motooka Mayumi Rambut Coklat Coklat Gaya Jepang Ulasan Boneka Seks Payudara Gedhe

    Dadi boneka katon luwih apik tinimbang sing dakkarepake. Aku njupuk metu saka kothak, dilebokake ing pojok kasur, dakselehake tanganku ing mburi lan dorong menyang posisi lungguh, banjur lempit tulang belakangku dadi loro. Ora yakin apa aku duwe bab sing ala. Sunting: Ngomong karo departemen layanan pelanggan, dheweke ngirim agensi anyar kasebut sajrone 3 dina. Iki ora ana masalah. Layanan pelanggan apik banget. Endhas boneka iku ayu lan alus; awake boneka iku apik banget lan wujude gedhe kaya katrangane. Amarga desain entheng, nalika ngresiki lan njaga, aku bisa nyekel boneka jinis nganggo tangan siji. Sawise wisuh kaping pisanan, ambune meh ora ana.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-06 23:42:52 dening Anna

  • 168CM Yuko Hanawa Rambut Ireng Gaya Jepang Dodo Gedhe Review Boneka Seks

    Ora bisa ngrampungake tekstur apa wae ... lan aku ora bakal nyoba ing tutuk utawa tempek amarga lambene sing lancip bisa uga lebur utawa nyuwek lan ngrusak praupane sing ayu mung bakal ngisin-isini. Cuci kayane gampang, pangatusan ora gampang. Aku ora ngerti kepiye carane nggawe. Yen nggunakake andhuk utawa microfiber, bathi bakal narik sawetara interior ... Aku ngerti bisa uga katon apik utawa ora apik lan bisa uga nguntungake luwih gedhe, nanging mung ndeleng dheweke. Gawan kucing kanthong favorit menyang boneka jinis lan menyang kutha.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-06 23:37:11 dening Shelley

  • 170 Cm Leila Tobias Rambut Pendek Gaya Asia Payudara Besar Review Boneka Seks

    Bocah wadon iki ayu banget. Gambarku akurat kanggo warnane. (Ora ana saringan utawa apa-apa) Dheweke nggawa bikini lan jinis jeroan, rong wig lan sisir. Amarga alasan kasebut, aku menehi papat lintang. Siji-sijine masalah sing dakalami yaiku bolongane sithik banget. Secara harfiah, pucuk driji cilikku. Mesthi wae digawe dawa, nanging cara sing tegang. Solusi sing bisa ditindakake - Aku nyelehake wesi curling ing bolongan anal lan dadi panas nganti drijine dadi panas banget (ora panas nanging ora anget), banjur aku dipateni. Aku nindakake kaping pirang-pirang nganti iki boneka jinis bolongan dadi luwih gedhe, nanging isih kenceng.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-06 23:30:49 dening Angelo

  • 170CM Rambut Miwako Rambut Cekak Gaya Jepang Ulasan Boneka Seks Payudara Besar

    Yen iki minangka tuku pisanan, dakkira minangka telpon sing apik kanggo kerja sama karo urdoll. Wiwitane katon larang, nanging produk kasebut padha karo boneka sing luwih larang, lan bisa uga asale saka backlog inventaris. Yen sampeyan ora duwe pengalaman karo jinis produk diwasa, saranake sampeyan nggunakake produk sing luwih cilik lan gampang dijaga kanggo adaptasi. Boneka iki realistis ... nggawe dheweke rumangsa aneh yen bledug. Mikirake boneka jinis minangka alat peraga utawa perabotan endah!

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-06 23:24:15 dening Noel Harte

  • 145CM Natasha Rambut Kuning Gaya Eropa D Cangkir Ulasan Boneka Seks

    Sawise maca sawetara forum babagan kontrol kualitas, mula aku ora ragu-ragu tuku saka urdoll, nanging dheweke nawakake limang lintang ing wektu iki. Pancen angel dipercaya manawa cukup murah dibandhingake karo unit pengecer liyane. Ora preduli kasunyatan manawa dina esuk liwat emas. Wektu ganti kanggo paling akeh pengecer yaiku 4-6 minggu. Kemasan kasebut diskrit lan ditangani kanthi tepat dening UPS. Siji-sijine kekurangan ing kene yaiku sampeyan ora duwe kustomisasi fitur tartamtu, nanging yen sampeyan menehi komentar marang penjual, aku yakin bisa adaptasi karo tartamtu boneka jinis pilihan (warna wig, warna mripat, yen ora, aku yakin iku acak).

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-06 23:20:06 dening Woodrow

  • 145CM Rambut Kiki Coklat Gaya Asia Ulasan D-Cup Boneka Seks

    Boneka seks persis kaya sing ana ing foto! Mesthi wae, foto kasebut uga duwe akeh efek cahya lan latar mburi, nanging penampilane uga jelas banget. Dodo uga luwih gedhe tinimbang sing dakkarepake, nanging aku kaget banget. Boneka kasebut uga pas karo kasur kasur, udakara 23 inci saka reresik ing ngisor iki. Aku njaga bantal busa sing dikepengini, supaya luwih gampang pindhah menyang karpet tanpa ngrusak boneka jinis. Duwe, bisa dadi tabu kanggo sawetara wong, mula rencana babagan panyimpenan lan privasi minangka rong langkah sing apik sadurunge nggawe siji. Nanging aja kompromi integritas boneka, mung ndhelikake ing endi wae!

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-06 23:14:53 dening Cleveland

  • 145CM Rita Berkeley Rambut Ireng Gaya Asia Ulasan Boneka Seks Payudara Cilik

    Aku kudu nyebutake ing kene. Dhuwur iki boneka jinis yaiku 145cm. Awak awake langsing lancip. Iki pancen nggawe luwih entheng lan gampang dipindhah. Praupane boneka enom banget. Enom banget, dadi foto sing dikirim akurat, mula coba timbang dhewe kanthi wicaksana dibandhingake karo boneka liyane. Yen ana masalah, hubungi penjual lan takon luwih akeh sirah sing katon kaya wong diwasa, kasedhiya lan bisa diganti kanthi gampang, mula mung diuripake / dipateni.

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-06 23:09:04 dening Andre

  • 145 Cm Miyu Rambut Kuning Gaya Asia Gaya Dodo Payudara Seks Tinjauan Boneka Seks

    Wah! Ayu boneka jinis. Rincian sing nyata banget. Kaki lan tangan sing akurat, kalebu aplikasi kuku lan kuku. Rupa lan awak sing ayu, kulit sing entheng banget. Balung hinged luar biasa! Kabeh sendi pindhah kanthi gerakan sing bener, lan puteran pinggul, pundhak, dhengkul, lan sikut ditekuk lan diowahi kanthi cara sing bener. Sambungan cukup kuwat kanggo nampung posisi apa wae. Kayane apik banget. Harga seni sing luar biasa!

    Tanggal Ditambahake: 2020-04-06 23:03:32 dening Gilbert

  • Rambut Abu-abu 158 CM Rin Seks Boneka Ulasan Pelanggan

    Kabeh ana ing kahanan sing sampurna. Aku seneng wig lan jeroan. Aku bakal nyaranake boneka seks iki kanggo sapa waé sing mbukak budi. Lelungan sing ati-ati bakal dadi tantangan. Nanging, pantes saben sen. Proporsi boneka bisa dibandhingake karo bocah-bocah wadon umur 18 taun. Iku cukup kanggo aku. Boneka liyane yaiku boneka abot mlengkung 5 kaki 2 inci. Cepet diangkut, di rangkep, driji rapuh banget, lan kabel cilik banget lan gampang dirusak. Ing boneka jinis fleksibel lan apik banget, muga-muga bisa entuk pilihan sing tetep. Kaya sing diandharake. Boneka sing pertama tuku. seneng banget. Dodo bisa uga luwih alus nanging ora elek; rincian apik. Pancen apik kaya gambar, gemeter kaya prawan, butuh wektu suwe kanggo ngilangi nilai, kualitas lan produk sing apik.

    Tanggal Ditambahake: 2019-11-25 01:58:01 dening Lennon

  • Ulasan Pelanggan Rambut Boneka Kuning 161CM

    Aku seneng banget karo boneka iki. Yen aku bisa menehi 6 lintang, aku gelem. Dheweke teka luwih dhisik tinimbang sing diarepake. Kabeh ana ing kahanan sing sampurna. Aku seneng upload wig lan jeroan. Aku bakal nyaranake iki boneka jinis kanggo sapa wae sing duwe pikiran terbuka. Sayange, aku ngremehake ukurane, mula lelungan sing ati-ati bakal dadi tantangan. Nanging, pantes saben sen. Boneka kasebut cocog karo proporsi bocah-bocah wadon umur 18 taun. Cukup kanggo kula, boneka liyane yaiku boneka abot awak mlengkung 5ft 2 inci, udakara 120 pon, mula iki lega banget, papane ora ana enteke. Mbok menawa senam Tionghoa umur 21 taun minangka perbandingan sing luwih apik.

    Tanggal Ditambahake: 2019-11-25 01:52:11 dening Elton Gilbert

  • Rambut Panjang 148CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Vita Roy

    Kaya kasebut ing ndhuwur, produk kasebut cepet lan cepet. Nalika operator kaya FedEx teka karo boneka, sampeyan kudu ing omah. Aku masang foto ing kene minangka conto. Aku bakal golek boneka liyane saka kana, nanging iki rupane sing nggawe aku rumangsa ayu banget. Ora nganggo sandhangan sing ditampilake ing kene, nanging sampeyan bisa nggawe seksi boneka jinis kostum saka urdoll kaya aku. Ukurane sandhangane "S" utawa luwih cilik. Amarga senenge, meh ora lali nambahake manawa layanan pelanggan apik banget!

    Tanggal Ditambahake: 2019-11-25 01:44:21 dening Allen

  • Rambut Keriting 165 CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Victoria

    Jelas dudu sulih keasliane, nanging seneng banget. Aku pengin riset luwih lengkap babagan perawatan sadurunge pesen, amarga aku kudu tuku akeh prekara liyane kanggo njaga dheweke, muga-muga dheweke bisa suwe, mula ora prelu nindakake iki. Aku ora prelu mbayar biaya kanggo boneka jinis, nanging butuh wektu seminggu utawa luwih. Ana pengalaman sing apik ing sekitar. Sampeyan ora bakal getun! Boneka iki apik banget, aku ngarepake luwih murah amarga regane luwih murah, nanging aku kaget banget karo kualitase.

    Tanggal Ditambahake: 2019-11-13 04:27:57 dening Hiram Nick

  • Mripat Biru 170CM Cecilia Arthur Ulasan Boneka Seks

    Aku ngenteni akeh wektu kanggo tuku boneka jinis, luwih-luwih nalika aku weruh yen adol kanthi rega luwih saka $ 1, lan sawise akeh nggoleki, aku nemokake regane mung separo. Pangarep-arepku regane murah, nanging yen ora disenengi, paling ora dhuwit saya akeh. Nalika mlebu, aku miwiti nggabungake dheweke. Pikiranku sing pertama yaiku wow, iki abot banget. Pikirane sing nomer loro wow. Kayane perkara iki bodho. Sawise nganggo rambut palsu lan lungguh, aku ngerti yen katon luwih apik tinimbang sing dakkarepake. Aku ora bakal ngomong katon kaya foto, nanging katon apik banget. Aku ana ing 'mode biksu' lan aku wis suwe dadi wanita, iki kanca sing apik. Aku entuk sithik dopamin lan hormon liyane sing ana ing sacedhake, mula apik banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-11-13 04:17:01 dening Smedley

  • Rambut Kuning 170CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Marcia Austin

    Dadi boneka katon luwih apik tinimbang sing dakkarepake. Aku njupuk metu saka kothak, dilebokake ing pojok kasur, dakselehake tanganku ing mburi lan dorong menyang posisi lungguh, ngomong karo departemen layanan pelanggan, lan dheweke ngirim sandhangan ekstra. Iki transaksi tanpa masalah. Layanan pelanggan apik banget. Pikirake minangka prop utawa perabotan eksotis! Siji-sijine sing bisa dak sambat yaiku kaku sing ana ing kothak, nanging muga-muga dheweke santai nalika suwe. Kabeh ing kabeh, iki boneka jinis regane dhuwit lan diangkut kanthi cepet.

    Tanggal Ditambahake: 2019-09-17 04:02:42 dening Channing Katrine

  • Rambute Rambut Manis Panjang 148 Cm Ulasan Pelanggan Boneka Seks

    Kudune aku luwih dhisik pesen. Pancen apik banget. Cara sing diarepake luwih becik. Aku cilik banget ing boneka boneka Hollywood. Bahan-bahan kasebut digawe saka bahan sing aman lan sanitary banget sanajan tanpa proteksi. Aku bisa nonton nganti pirang-pirang jam. Rambut palsu beda karo gambar nanging apik. Lingerie sing kalebu gedhe banget, nanging apa sing sampeyan ngarepake gratis? Yen daklakoni maneh, aku bakal jumeneng. Nganti saiki, ora ana risiko sing dingerteni boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-08-23 03:21:50 dening Gene Roy

  • Ulasan Pelanggan Rambut Boneka Ireng 100 CM Kelly Max

    Puting ditampilake ing kene lan padha karo awak. Cara njupuk rambut ireng lan mripat ireng ing foto sing dakgawe. Regane menehi daya tahan. Ukuran lan struktur bingkai beda! Wig iku aneh! Aku nggawe dheweke tumit! Aku kudu ngenteni boneka seks sampeyan bisa mulih. Saiki wayahe sinau sawetara bab Boneka jinis TPE lan sawetara tips lan pandhuan kanggo entuk boneka seks paling apik.

    Tanggal Ditambahake: 2019-08-23 03:11:12 dening Daniel Edmund

  • Ulasan Rambut Pelanggan Biru 165 CM Lydia Forster Seks Boneka Seks

    Paket kasebut wis dikirim tanpa menehi tandha internal. Ati-ati banget, wong transportasi nganggep senapan keamanan. Kaya sing diarepake, akeh pitakon sing asring dikatutake nalika njupuk keputusan sing penting iki. Aku luwih seneng tinimbang bekas pacar, amarga luwih murah lan dolanan ora nate ucapake, ora ditambah. Produk sing apik banget. Kanthi luwih boneka jinis isih digawe, saya akeh wong sing mulai yakin yen ora ana siji utawa loro boneka seks.


    Tanggal Ditambahake: 2019-08-23 03:01:35 dening Isaac Wordsworth

  • Rambut Kuning 165CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Leona Herbert

    Ora masalah tuku maneh saka wong-wong mau. Iki kualitas Boneka jinis TPE produk Kaya sing diarepake, akeh pitakon sing digawe nalika njupuk keputusan gedhe iki lan aku kaget banget lan kaget karo rincian struktur kasebut. Sawise akeh riset sajrone sawetara wulan kepungkur, aku ngerti yen iki uga regane larang. Dheweke uga nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik kanggo pitakon utawa pitakon babagan produke. Pelanggan wareg.

    Tanggal Ditambahake: 2019-08-23 02:50:51 dening Sidney Willard

  • Ulasan Pelanggan Boneka Seks Boneka Rambut 150 Cm

    Boneka kasebut ora abot banget kanggo aku, nanging siji-sijine masalah yaiku bau mobil anyar. Sing bakal ilang. Pelukan iku kunci. Pasuryan sing lucu, susu sing apik, ketat, regane larang, boneka jinis aja cidra, sundal, utawa ucapake ora. Pungkasan, sawise nimbang kabeh aspek masalah, aku bakal njupuk keputusan sing jelas lan penting. Luwih saka sing dakkarepake. Dheweke pancen ayu rupane. Aku seneng akhire aku pegatan lan teka ing kene. Pelanggan sing wareg banget.


    Tanggal Ditambahake: 2019-08-23 02:41:45 dening Arthur Alerander

  • Rambut Pelanggan 160 Cm Stacey Bacon Seks Boneka Ulasan Pelanggan

    Dheweke ing dalan, kanggo aku, dheweke bobote 80 pon, banjur aku seneng tengah lan docking, amarga umume sing sampeyan senenge, nganti saiki katon kaya perusahaan sing apik, regane murah, boneka seks sing seksi banget , Aku mikir dheweke bakal dadi jaman sing hebat, yen sampeyan pancen butuh wong sing bakal melu, ngguyu cekakakan. Keputusan utama kanggo tuku sampeyan a boneka jinis cukup abot banget, lan sampeyan bisa uga butuh wektu cukup suwe.

    Tanggal Ditambahake: 2019-08-23 02:28:42 dening Henry Bray

  • Brown Eyes 160 CM Ulasan Pelanggan Seks Boneka Sabina Coleridge

    Iki minangka penjual lan produk sing apik. Sanajan ora tanpa cacat, boneka seks sing apik banget, luwih-luwih saka rega. Ya, wiwitane ana mambu, nanging iki minangka fitur khas kanggo kabeh produk sing digawe TPE. Bakal mudhun suwe-suwe (lan wis kliwat rong minggu) kanthi ngumbah lan pulverisasi sing tepat. Pergelangan tangan rada lemes. Positif akeh banget. Sajrone musim liburan sing edan, boneka kasebut dikirim sadurunge tanggal sing dijanjekake. Pangiriman saka boneka jinis padha karo awak sing bener, rambut lan mripat sing ijo biasane.

    Tanggal Ditambahake: 2019-07-04 05:40:57 dening Peter Hutt

  • Mripat Gedhe 100CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Vita Tony

    Vita minangka boneka seks sing dakkarepake. Kaping pisanan, aku pengin ujar manawa dheweke teka luwih dhisik tinimbang sing dakkarepake (rong minggu mengko). Apa iki bab sing apik utawa sing ala? Ok, amarga, um, aku kepengin banget dheweke teka. Ora apik, amarga aku ora ing kutha nalika teka, aku kudu menehi tanggi supaya ngrungokake bungkusane nganti bali. Yen wis ngomong, iki minangka salah sawijining tuku paling apik sing wis tak lakoni. Minangka babagan praupane, dheweke pancen cedhak karo conto gambar. Fotoku bakal nuduhake sawetara beda sing beda. Alis rada beda, lan lambene katon beda-beda, nanging iki bisa uga mengaruhi boneka jinis klamben ing dhaptar.

    Tanggal Ditambahake: 2019-07-04 05:31:09 dening Chad Defoe

  • Coklat Rambut Panjang 100CM Ulasan Pelanggan Seks Juni

    June Doyle mirip foto. Dheweke kalebu bocah cilik sing lucu. Aku menehi palsu ireng dawa kanggo dheweke, dheweke katon kaya aktor / penyanyi TV. Kualitase saiki wis apik, nanging aku durung nate nate nangani apa-apa karo dheweke. Dheweke lungguh ing kursi ing sacedhake mejaku lan ora ngomong apa-apa. Dheweke menehi kanca sing paling apik. Aku mung kudu tuku klambi loro, bocah iku ukurane sedheng, ora nate nggawa dheweke ing endi wae, ora nate sambat. Dheweke mung lungguh ing kana lan duwe buku apik. Aku arep tuku liyane boneka jinis minangka kanca dolanane.

    Tanggal Ditambahake: 2019-07-04 05:23:12 dening Todd Orlando

  • Big Ass 163CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Novia Hill

    Kaya sing dikandhakake wong liya, bobote boneka seks (106 pon) iku pakulinan, nanging dudu perusak. Dheweke awet. Sawise sampeyan nguwasani, anggota awak gampang dipindhah, nanging tetep ing endi sing dikarepake. Kulite sing ora ana ing kothak bisa duwe rasa sing gres, nanging teksture sing alus pancen kaya kulit. Sawise diresiki lan pulver, kulit krasa apik tenan. Aku uga ora weruh bau kimia aneh ing awake. Aku wis siyap kanggo sabanjure boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-07-04 03:54:21 dening Barry Bacon

  • Mripat Biru 150CM Ulasan Pelanggan Seks Zoe Ralph Seks

    Nalika nampa boneka kasebut, aku mriksa awake lan ora nemoni tangis utawa perubahan warna. Iki kudu diarepake amarga dheweke wis kebak ing kothak sing dikirim. Sanajan boneka ing foto kasebut nganggo jalinan emas, aku duwe rambut wig coklat dawa lan lurus sing cocog kanggo dheweke lan katon kaya kualitas standar. Dheweke uga nggawa celana jero putih, fit, lan tongkat sing anget. Iki ora kasebut ing kaca, dadi iki mupangate. Sirah boneka iku ayu lan alus; ing boneka jinisawake apik banget lan bentuke gedhe kaya katrangan.

    Tanggal Ditambahake: 2019-07-04 03:45:00 dening Noel Ivan

  • Rambut Keriting Kuning 150CM Ulasan Pelanggan Boneka Seksi Boneka

    Boneka seks iki pancen sing dakkarepake. Aku biyen browsing ing macem-macem papan pesen boneka TPE ing Internet. Katon salah dicampur karo perusahaan palsu sing murah. Perusahaan-perusahaan kasebut mung kanggo ngapusi masyarakat. Aku bisa ngerti sebabe, mung amarga regane regane murah. Nanging ora kaya perusahaan scam, urdoll wis nate bareng, dakkandhani manawa paket kasebut wis dikirim (karo nomer pelacakan FedEx) kanggo ndeleng kepenak boneka seks silikon, yen aku duwe pitakon utawa masalah. Sampeyan bisa ngubungi.

    Tanggal Ditambahake: 2019-07-04 03:35:25 dening Donahue Norton

  • Rambut Keriting Bergelombang Kuning 150CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Wanda Hoover

    Iki boneka seks sing apik banget, ayu nanging abot, kebak kasunyatan, cukup dadi kanca sing bisu. Cukup ngira-ngira ukuran sandhangane supaya aku bisa langsung macak. Kayane sandhangan ukurane isih cilik ngira-ngira paugeran kasebut. Iki minangka boneka nomer telu sing duweni, kualitas lan detail paling apik. Yen sampeyan pengin nggantung boneka nalika turu, pilih sing luwih gedhe boneka jinis iku cukup gedhe supaya sampeyan rumangsa duwe awak sejati.

    Tanggal Ditambahake: 2019-07-04 03:24:01 dening Julius Burns

  • Rambut Panjang 148CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Astrid Jane

    Aku bagean saka Mormon, minangka tambahan sing apik kanggo garwaku sing saiki. Yen digunakake bebarengan karo piyama Astrid, dheweke cocog banget kanggo pertunjukan musik romantis perguruan tinggi. Dheweke uga prop film utawa prop foto sing apik banget. Yen sampeyan nuduhake luwih akeh perasaan wanita logam lan silikon iki, sampeyan bakal nggawe kanca bingung, lan banjur bakal entuk saka sampeyan. Aku seneng seni iki sing apik lan apik boneka seks silikon. Muga-muga kabutuhane uga bisa dipenuhi liwat dheweke.

    Tanggal Ditambahake: 2019-07-04 03:14:20 dening Corey Ted

  • Mripat Biru 146CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Maggie Harte

    Boneka seks teka luwih dhisik tinimbang tanggal sing diramal. Aku ora yakin apa sing bakal kedadeyan. Aku ngerti yen katon ora "lengkap" kaya foto, nanging aku kaget tenan yen metu saka kothak, paling cedhak kaya saiki. Rambute acak lan loading. Apa sing bakal daklakoni kanthi beda? Muga-muga bisa entuk sing luwih dhuwur. Yen sampeyan bisa menehi, pilihan sing paling apik yaiku boneka jinis sikile ngadeg. Oh, pungkasane, kaya sing wis kasebut. Wah luwih abot tinimbang sing dakkira, ora mesthi bab sing ala. Kandhani manawa aku luwih cacat tinimbang sing dakkarepake.

    Tanggal Ditambahake: 2019-07-04 03:04:47 dening Osborn Tobias

  • Lambe Lancip 146CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Yedda Mark

    Aku seneng boneka seks sing realistis iki, dheweke kalebu seni sing apik banget lan dolanan sing apik banget. Aku ora seneng yen angel ngobahake lan nyandhang amarga bobote. Aku nggunakake kanggo mudhun. Wektu paling apik sing dakalami! Kayane golek gaweyan ing game sampeyan. Iki minangka titik gambar awal kanggo tuku iki boneka jinis. Lambene endhas boneka pucuk lan alus, lan endhas kasebut meneng lan ditahan kanthi bener.

    Tanggal Ditambahake: 2019-07-04 02:57:21 dening Abel Maurice

  • Review Pelanggan Boneka Seks Asao Miko Flat Chest 100CM

    Aku nampa boneka seks wingi iki, dheweke persis kaya foto. Barang cilik lucu iki. Sijine palsu ireng dawa ing dheweke, dheweke katon kaya aktor / penyanyi TV. Kualitase saiki wis apik, nanging aku durung nate nate nangani apa-apa. Dheweke lungguh ing kursi ing sacedhake mejaku lan ora ngomong apa-apa. Persahabatan sing paling apik. Mung tuku klambi loro, bocah ukurane sedheng, ora nate nggawa ing endi wae, ora nate sambat. Dheweke mung lungguh ing kana lan duwe buku apik. Ing sisih mekanik, kabeh apik. Kayane dhuwur banget boneka seks silikon. Sambungan sendi kaku supaya bisa njaga posisi kasebut, nanging bisa gampang dipindhah. Driji lan driji sikil wis longgar lan alus. Kabeh, aku wareg banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-19 02:49:55 dening Byron Caroline

  • Rambut Pelanggan Rambut Coklat 100CM Madada Kanako Ulasan Pelanggan

    Boneka seks iki apik banget! Aku entuk iki nalika ulang taun iki lan aku kesengsem banget. Dheweke rada kikuk, nanging yen sampeyan ketemu, aku bisa dadi wanita paling apik sing dakgayuh! Lol aku mikir dheweke luwih seksi tinimbang gambar kasebut. Kabeh, pelanggan sing wareg lan seneng banget! Dodo sing gedhe banget menehi pengaruh lan perasaan visual sing beda. Rasane yen duwe hubungan seks karo dheweke pancen apik banget. Nanging siji sing kudu dakkandhakake yaiku dheweke abot banget. Umume bobot saka dhadhane sing gedhe, nanging uga dakkarepake, bisa ditampa kanthi nyata. Nalika sampeyan tuku a boneka seks silikon mbesuk, bobot bakal dadi salah sijine pertimbangan sing pertama.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-19 02:40:53 dening Nathaniel Crane

  • Mripat Biru 166 CM Eudora Surrey Ulasan Boneka Seks

    Iki produk sing apik banget, realistis banget. Boneka seks rasane hebat, kaya sing dakkandhakake, boneka kasebut nyata banget! Dheweke diwenehi aksesoris reresik, sisir, lan piyama nganggo kathok perspektif. Aku saranake yen sampeyan pengin nyandhang, elinga nganggo sarung tangan putih, aku ora bisa ngatasi rincian alis rai lan bulu mata ora dicet nganggo bulu mata sejati, mripat minangka sisipan, sampeyan bisa nggawe reposisi. Realisme dheweke padha karo boneka seks silikon.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-19 02:25:56 dening Arno Joule

  • Rambut coklat 170CM Ulasan Pandora Sander Boneka Seks

    Anus Pandora sejatine rinci, ora mung bolongan, iki minangka titik gambar asli kanggo tuku boneka seks iki. Lambene endhas boneka seks pucuk lan alus, lan endhas kasebut meneng lan ditahan kanthi bener. Werna gandum kasebut apik banget lan katon kaya kulit Kaukasia sing rada samak. Ngrungokake kanca ujar manawa kualitas boneka seks silikon ing kene uga apik banget. Aku siyap miwiti karo siji. Siji-sijine sing pengin aku ganti yaiku ukuran dodo (iki minangka pilihan pribadi). Dodo alus nanging kuwat lan kebak krasa, nanging aku luwih seneng cangkir C. F-cup sing biyen dakgawe gedhe banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-19 02:13:39 dening Adonis Tom

  • Rambut Pelanggan 100CM Tanabe Reiko Ulasan Boneka Seks

    Awak lan sirahe Tanabe pancen ora bisa diangkut, kudune! Iki sah! Amarga ana akeh palsu ing Internet, mula dheweke ora precaya babagan tuku. Pangiriman luwih cepet tinimbang sing dikandhani. Aku ora ngerti apa sing ana ing kothak kasebut. Wah, ayu banget! Persis kaya sing dituduhake. Dheweke abot banget. Uga kasedhiya karo pemanas usb, sing kaget. Wenehi A + iki. Aku arep tuku liyane boneka seks silikon saka kene, aku nyimpen cadangan kanggo dheweke.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-19 02:02:07 dening Borg Billy

  • Rambut Cekak Perak 160 Cm Ulasan Pelanggan Boneka Seks Carey Godwin

    Boneka seks iki mesthi regane regane! Kanggo rega sing dakbayar kanggo boneka iki, TPE ora duwe cacat, kaya ing gambar. Ing sisih abot, sampeyan bakal entuk solusi lan nggawe boneka iki. Iki boneka pertama lan aku iri banget. Siji-sijine keluhan yaiku aku nggawe peralatan sing luwih murah kaya sing wis dingerteni, nanging mung menyang urdoll lan tuku klambi sing luwih apik kanggo boneka jinis. Cukup gedhe kanggo nggawe sampeyan rumangsa yen nggantungake awak sejati.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 06:21:26 dening Charles Robinson

  • 168 Cm Lance Hicks Ulasan Pelanggan Boneka Seks

    Boneka seks iki duweni nilai gedhe kanggo aku, lan aku bakal nancepake perasaan marang bojone sing wis mati. Matur suwun rekomendasi, dheweke sampurna. Cepet edan liwat transportasi sing berkualitas. Pengiriman minangka komitmen diskrit. Ayo menyang kothak karton biasa. Ora ana cacat sing jelas, noda utawa nangis. Uga kalebu klambi acak, pangowah bolongan lan klambi. Meh ora mambu. Sing paling nyata boneka jinis Aku wis tau ndeleng.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 06:13:12 dening Jonas Judith

  • Mripat Ireng Mripat 140 CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Blanche

    Iki minangka boneka nomer telu sing duweni, kualitas lan detail paling apik. Katelu boneka sing dakgawe saka urdoll. Tuku langsung saka perusahaan. Rasio boneka iki apik banget dibandhingake karo boneka liyane sing duweni. Materi TPE sing digunakake ing boneka iki luwih alus tinimbang boneka liyane sing daktampa, ora bakal turahan. Dheweke nganggo tote datar nganggo rol lan banjur mlebu ing ngisor amben. Foto ing situs web iki ora cocog kanggo boneka iki. Amarga dheweke luwih ayu tinimbang foto kasebut. Gawan kothak jagung lan sepotong banyu panas kanggo bungkus boneka jinis, lan yen wis siyap bebarengan, dheweke bakal dadi anget. Nyuwun seneng.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 06:04:09 dening Thomas Henley

  • Tutor 168 CM Odelette Becky Sex Doll Ulasan Pelanggan

    Dheweke katon nyata banget, ciri-cirine apik banget, dodo tenan, kuldi cilik sing lucu, kanthi rinci, sampeyan ngerti. Iki digawe saka bahan kasebut - pati jagung minangka kanca paling sampeyan. Lali bubuk talcum. Sawise dicuci, kulit rada angel disentuh, nyebar pati jagung, lan kulit alus. Yen sampeyan ora yakin babagan ngatur boneka ukuran 168cm, salah sijine disaranake banget. Raine lucu banget, bulu mata asli digawe saka eyeliner. Ing boneka jinis nduwe postingan utas ing sirah yen sampeyan pengin kawin karo awak.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 05:55:33 dening Calvin Dunbar

  • Mripat Biru 148 CM Renee Raymond Ulasan Boneka Seks

    Dheweke lucu lan abot, boneka pamula sing apik. Iki apik banget. Ora sawetara rasa karet sing murah kaya pabrik kimia. Raine lucu banget, bulu mata asli digawe saka eyeliner. Ana kolom utas ing endhas yen sampeyan kawin karo awak. Gulu ing awak uga diulur supaya sampeyan bisa ngiringake sirahe maju utawa miring (ora bisa dipercaya). Sanajan dheweke abot, aku seneng banget yen entuk iki lan bakal entuk ukuran lengkap boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 05:47:39 dening Enoch Nancy

  • Bokong Lemak 168 CM Ronald Rebecca Ulasan Boneka Seks

    Sanajan abot, nanging abot banget, aku seneng banget yen entuk iki, aku bakal entuk boneka ukuran, nanging aku krungu dheweke angel dikelola, aku bisa mbayangake kepiye boneka tangan lan sikil luwih abot Iki duwe awak kerangka logam kanthi endhas. Ora ana keluhan babar pisan. Aku teka ing kabeh kothak, nanging kothak asli mung digawe ing China. Rambut palsu minangka rambut dawa. Aku wareg banget karo warna kulit boneka seks, yaiku warna peteng sing dakkarepake. Yen ana kanca sakcedhake pengin tuku boneka jinis, Aku bakal menehi saran urdoll kanggo wong-wong mau.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 05:37:45 dening Rudolf Julius

  • Dada Kecil 145CM Ulasan Pelanggan Seks Boneka Roberta Bulwer

    Boneka seks iki kiper, aku seneng crita latar mburi, regane dhuwit. Kulite krasa hebat lan ayu. Dheweke bisa uga wis rada gedhe lan praupane bakal katon diwasa. Kabeh, dheweke gampang digunakake lan disimpen kanthi ati-ati. Bakal menehi saran kanggo sapa wae. Regane maneh kualitas apik tenan. Dheweke duwe awak sing apik lan pasuryan sing apik, lan endhas boneka iku ayu lan alus; ing boneka jinis duwe awak sing apik lan gedhe kaya katrangane.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 05:26:31 dening Dominic Faulkner

  • Rambut Pelanggan 125 CM Arlene Dunbar Ulasan Boneka Seks

    Boneka iki duwe awak sing apik lan pasuryan sing alus. Sirah boneka iku ayu lan alus. Awak boneka apik banget lan bentuke gedhe kaya katrangane. Thanks kanggo desain entheng, nalika ngresiki lan njaga, aku bisa nyekel boneka nganggo tangan siji. Sawise wisuh kaping pisanan, ambune TPE meh ora ana. Yen sampeyan pengin nggantung boneka nalika turu, pilih sing luwih gedhe boneka jinis iku cukup gedhe kanggo nggawe sampeyan rumangsa yen nggantung awak sejati.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 05:19:24 dening Nuh Chaucer

  • Werna Rambut Abu-abu 160CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Norton Dickey

    Sawise ditinjau awal, penjual ngirim email babagan cacat pewarnaan lan gelem ngrampungake masalah kanthi ngirim cat. Aja nyana dhukungan pelanggan sing apik tenan. Mesthi cetakan / gaya kualitas boneka bintang lima lan dhukungan khusus. Iki produk sing apik yen sampeyan duwe papan kanggo nyimpen ing ngendi wong liya ora bisa nemokake. Aku bakal tuku boneka jinis saka kene maneh, lan bobot bakal dadi pertimbangan pertama.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 05:09:33 dening Zara Ruth

  • Ulasan Pelanggan Boneka Seks Laura Charlotte sing lucu 148 CM

    Iki produk sing apik yen sampeyan duwe papan kanggo nyimpen ing ngendi wong liya ora bisa nemokake. Keluhan sing dakkirim yaiku luwih cilik tinimbang sing asli lan praupane luwih enom. Aku luwih seneng duwe awak sing luwih gedhe lan rai sing wis diwasa, nanging ora apa-apa. Ana sawetara masalah nalika nggunakake bolongan tempek lan anal - mung "Kepiye cara boneka nggawe iki", nanging cukup entheng kanggo digunakake. Kabeh kalebu kualitas dhuwur boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 04:58:53 dening Meredith Malthus

  • Pinggang Tipis 155 CM Cynthia Hood Seks Boneka Ulasan Pelanggan

    Umume, iki pancen diarepake, tanpa ana keluhan. Luwih saka 5 lintang kaya barang kasebut. Iki produk sing apik banget, realistis banget. Kulit rasane apik banget, kaya sing dakkandhakake, boneka kasebut nyata banget! Katon nyata banget. Tutul luwih apik tinimbang nggunakake. Ati iku nyata - kadhang kala luwih becik tinimbang sing sejati. Yen padha mbukak liyane boneka jinis sing minat karo aku, aku bakal seneng bisnis maneh karo dheweke!

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 04:48:01 dening Dave Alick

  • Otot Paha 163 CM Marcia Margery Ulasan Boneka Seks Boneka

    Mesthi wae tuku. Kualitas boneka kasebut dhewe apik banget, nanging kaendahane ora akurat amarga beda warna. Bagian apa wae sing diarani "jambon" ora bakal diwarnai. Dadi, sampeyan mung ndeleng nada daging. Yen ora, boneka kasebut nduweni kualitas tinggi ing babagan bentuk lan cetakan. Pasuryan gambaran kasebut akurat. Proporsi boneka seksual dikendhaleni. Bisa uga 5 lintang gampang, kajaba informasi salah warna. Titik liyane sing kudu dielingake yaiku dheweke pancen abot. Kanggo mobilitas boneka jinis, butuh meh kabeh kekuwatanku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 04:28:15 dening Zachary Moore

  • Sepakbola Bayi 158CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Caroline Judson

    Boneka seks luwih apik tinimbang pacarku sing kurang profil! Apik, aku tuku boneka lengkap saiki. Oke, aku wis nggunakake model iki sawetara wulan. Negara siyaga apik banget. Katon nyata banget. Tutul luwih apik tinimbang nggunakake. Ati iku nyata - kadhang kala luwih becik tinimbang sing sejati. Sanajan mbilas dhewe cukup rapuh, cukup gampang dibersihake kanthi cairan mbilas sing kasedhiya. Sawise pirang-pirang panggunaan, dheweke ayu banget kaya dheweke teka dhisik, lan aku ora kuwatir banget. Sawise nggunakake lan ngresiki bola-bali, ora ana cacat kulit ing boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 04:19:24 dening Gerald Yale

  • Pesona 158 CM Qing Xue Ulasan Boneka Seks Boneka

    Boneka iki dak wenehi A +, nanging saliyane boneka, bakul iki uga duwe layanan pelanggan sing apik! Babagan pitakon boneka, dheweke bisa langsung mangsuli pitakonku. Yen padha ngluncurake produk anyar liyane sing dadi minatku, aku bakal seneng bisnis maneh karo dheweke! Dheweke nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik! Dadi boneka seks katon luwih apik tinimbang sing dakkarepake. Wiwitane katon larang, nanging produke padha karo sing luwih larang boneka jinis, aja ragu-ragu, sampeyan ora bakal getun nonton, kaya aku

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 04:11:15 dening Bernard Geoffrey

  • Master Meditasi 158 CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Hana Sassoon

    Iki boneka kualitas! Aku mikir, yen dak pesen, dheweke bakal njupuk udakara 10-15 dina saka China. Saiki dikirim kanthi cepet! Wah, iki boneka seks sing paling apik sing durung tau dakdeleng! Kerajinan paling apik! Wong-wong iki ngerti carane nggawe boneka! Tutul lan krasa boneka kasebut nyata banget lan ambune wangi. Dodo iku apik banget, gedhe lan goyang, pinggul iku alus banget lan aksesorise apik banget. Sampeyan bisa uga angel ndeleng ing foto, nanging dheweke duwe sirah sing bisa dicopot sing migunani banget kanggo ngangkat lan mindhah boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 04:02:38 dening Drew Harold

  • Mripat Ijo 158 CM Martina Walpole Boneka Seks Ulasan Pelanggan

    Boneka seks iki nduwe tampilan lan rasane apik tenan. Kalorone realistis. Aja serem lan njaluk foto. Boneka kasebut katon kaya foto (nyuda kostum sing bakal dikirim kanthi acak). Boneka kasebut dhuwuré 158 cm. Kulit alus lan ora lengket. Kaki ngadeg iku kudu. Rincian awak, tangan, sikil sing dhuwur nanging ora ana ing tempek. Ana indikasi rinci nanging kurang. Kepala boneka saya luwih cilik tinimbang sing kudune digawa, nanging barang sing dakgawe bener. Tutuk ditutup saka pabrik. Bisa dibukak kanthi narik lambe lan driji sing teles ing arah munggah. Ing kasus apa wae, rongga lisan saka boneka jinis cilik banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 03:53:56 dening Bruce Pearson

  • Kaki Panjang 165 CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Belinda Dickens

    Apik banget nalika boneka teka! Kaya gambar, para penjual sensitif banget lan migunani. Kualitas sing apik bakal disaranake kanggo wong-wong sekitare. Ukuran boneka kasebut cocog karo bocah wadon umur 18 taun. Cukup kanggo kula, boneka liyane yaiku boneka abot mlengkung 5ft 2 inci, udakara 120 pon, mula iki lega banget, papane ora ana enteke. Mbok menawa senam Tionghoa umur 21 taun minangka perbandingan sing luwih apik. Dheweke nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik! Dadi boneka jinis katon luwih apik tinimbang sing dakkira.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 03:45:39 dening Bert Ingersoll

  • Pinggang Cilik 150 CM Pamela Spender Seks Boneka Ulasan Pelanggan

    Dheweke nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik! Dadi boneka katon luwih apik tinimbang sing dakkarepake. Aku njupuk metu saka kothak, dilebokake ing pojok kasur, lan dakselehake tangan ing mburi kanggo nyurung posisi njagong. Dheweke sampurna bisa nuduhke kanthi cara apa wae miturut pikirane, sampurna. Iki yaiku a boneka jinis tanpa masalah. Layanan pelanggan apik banget. Aku bakal menehi saran urdoll kanggo wong-wong ing sekitarku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 03:38:17 dening Tab Gregory

  • Polisi Dada Cilik 158CM Adolph Joule Ulasan Boneka Seks Boneka Seks

    Dheweke wis mlaku ing omah! Aku seneng banget karo boneka seks iki. Yen aku bisa menehi 6 lintang, aku gelem. Dheweke teka luwih dhisik tinimbang sing diarepake. Kabeh ana ing kahanan sing sampurna. Aku seneng upload wig lan jeroan. Aku ngenteni wektu suwe saka bojoku lan kuwatir yen ora setya. Liwat tuku iki, kabeh rasa kuwatir saya tenang. Aku bakal nyaranake boneka iki kanggo sapa waé sing mbukak pikiran. Sayange, aku ngremehake ukurane, mula lelungan kanthi ati-ati bakal kabukten dadi tantangan. Nanging, ing boneka jinis regane saben sen.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 03:30:49 dening Kim Dutt

  • Lambe Nglukis 158 CM Ophelia Evans Review Pelanggan Boneka Seks

    Yen sampeyan ora duwe pengalaman karo jinis produk diwasa, aku nyaranake sampeyan nggunakake boneka seks sing luwih cilik lan bisa dijaga kanggo adaptasi. Boneka iki pancen realistis ... yen nglumpukake bledug nggawe dheweke rumangsa aneh banget. Pikirake minangka prop utawa perabotan eksotis! Yen iki minangka tuku pisanan, aku ngira nggarap urdoll minangka pilihan sing tepat. Dheweke sampurna, kaya sing diandharake dening bakul. Dheweke ujar manawa dheweke ngentekake akeh energi kanggo ngasilake boneka jinis ayu lan padha bener.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 03:24:24 dening Nigel Zimmerman

  • Pinggang Cilik 150CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Edwina Lawson

    Kemasan boneka seks diskrit lan ditangani kanthi bener dening UPS. Siji-sijine kekurangane yaiku sampeyan ora duwe kustomisasi kanggo fitur tartamtu (kayata pemanasan), nanging yen sampeyan ngirim komentar menyang penjual, aku yakin bisa adaptasi karo pilihan tartamtu. Yen iki minangka tuku pisanan, aku ngira nggarap urdoll minangka pilihan sing tepat. Wiwitane katon larang, nanging produke padha karo sing luwih larang boneka jinis, aja ragu-ragu, sampeyan ora bakal getun nonton, kaya aku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 03:16:23 dening Corey Waters

  • Ulasan Pelanggan Boneka Jenis Kelamin Meredith Wallace sing apik 165CM

    Dheweke regane regane! Kaya kasebut ing ndhuwur, produk kasebut cepet lan cepet. Nalika operator kaya FedEx teka karo boneka, sampeyan kudu ing omah. Aku masang foto ing kene minangka conto. Aku bakal golek boneka liyane saka urdoll, nanging iki minangka pasuryan sing nggawe aku rumangsa ayu banget. Ora nganggo sandhangan sing ditampilake ing kene, nanging sampeyan bisa nggawe seksi boneka jinis saka kene kaya aku. Amarga senenge, meh ora lali nambahake manawa layanan pelanggan gedhe.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 03:08:25 dening Yehudi Antonia

  • Insinyur 170CM Ulasan Pelanggan Stephanie Alick Sex Doll

    Sawise maca sawetara forum babagan kontrol kualitas boneka seks, wiwitane saya ragu-ragu tuku saka urdoll, nanging nawakake limang lintang ing wektu iki. Pancen angel dipercaya manawa cukup murah dibandhingake karo unit sing padha ing toko liyane. Ora preduli kasunyatan manawa dina esuk liwati emas. Umume pengecer duwe wektu putaran 4-6 minggu. Aku seneng banget yen milih boneka seks iki. Boneka kasebut persis kaya sing katon ing foto! Mesthi wae, foto kasebut uga duwe akeh efek cahya lan latar mburi, nanging penampilane uga jelas. Iki boneka jinis sampurna kanggo kula.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 02:58:40 dening Lambert Billy

  • Rambut Panjang Kuning 170 CM Mavis Ngobong Ulasan Pelanggan Boneka Seks

    Aku seneng banget yen milih boneka seks iki. Boneka kasebut persis kaya sing katon ing foto! Mesthi wae, foto kasebut uga duwe akeh efek cahya lan latar mburi, nanging penampilane uga jelas. Dada luwih gedhe tinimbang sing dakkarepake, nanging aku kaget banget. Boneka kasebut uga cocog kanggo bingkai kasur, kanthi jarak 23-inch ing ngisor iki. Aku njaga bantalan busa sing dheweke lebokake, mula luwih gampang nggawa dheweke menyang karpet tanpa ngrusak boneka kasebut. Duwe tabu sing bisa uga sawetara wong, mula rencana babagan panyimpenan lan privasi minangka rong langkah sadurunge ayunan (nanging aja kompromi integritas boneka jinis, mung ndhelikake ing endi wae!).

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 02:50:45 dening Len Carter

  • Crazy Criminal 170Cm Ulasan Pelanggan Boneka Seks Xaviera Jane

    Dadi boneka katon luwih apik tinimbang sing dakkarepake. Aku njupuk metu saka kothak, dilebokake ing pojok kasur, dakselehake tanganku ing mburi lan dorong menyang posisi lungguh, perangane luwih kaku tinimbang sing dakkira. Diajak departemen layanan pelanggan lan dheweke nerangake boneka sing bakal gampang digunakake sawise sawetara wektu. Pranyata wis. Siji iki ora duwe masalah. Layanan pelanggan apik banget boneka jinis agensi dagang. Aku pengin wong ing sekitarku menehi rekomendasi perusahaan.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 02:38:45 dening Rodney Geordie

  • Mripat Biru 170CM Cecilia Arthur Ulasan Boneka Seks

    bobote! Iki boneka seks sing katon luwih ayu tinimbang foto. Persis kaya sing dicritakake dening bakul. Yen bolongan rasa seneng ana ing papan sing bener lan ora adoh, mula bakal diwenehi 5 bintang. Kajaba iku, tuku pancen marem. Dheweke ora kakehan ngomong, nanging dheweke ora nate mbantah. Sirahé kapisah lan kudu dikencengi, nanging gampang. Marem banget. Iki boneka seks sing nyata banget sing durung nate dakdeleng. Ing kene aku ngerti manawa tuku boneka seks ora rumit, lan boneka jinis ngluwihi pangarepan kanggo kualitas.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 02:29:59 dening Hugh MacArthur

  • Ulasan Pelanggan Red Puting 158 CM Tess Jessie Sex Boneka

    Komentarku bisa uga rada aneh. Boneka seks sampurna, kanthi instruksi kanggo postur awak, awake abot, dhadhane katon kuwat banget, nanging cangkir C. Kadhangkala aku rumangsa yen dheweke nyawang aku, kaya sawetara lukisan sing dakkarepake, nyawang praupane, dheweke kayane mung mesem. Omongane ora akeh, nanging dheweke durung nate mbantah. Sirahé kapisah lan kudu dikencengi, nanging gampang. Marem banget. Iki nyata banget boneka jinis Aku wis tau ndeleng.


    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 02:21:36 dening Hardy Ford

  • Rambut Krim Keriting 165CM Setlla Noel Seks Boneka Ulasan Pelanggan

    Boneka seks iki kasedhiya sadurunge, kaya pariwara. Luwih cepet saka sing diarepake Uga abot kaya sing diarani. Alesanku ora menehi 5 bintang yaiku: Aku mrentah supaya teka dina Setu, mula ana sing bakal mulih nalika teka, umume ing terasku. Aku ora amarga pariwara, nanging dhadhane alus nanging kaku. Aku luwih seneng dadi drooping sethitik. Kabeh item ana ing kothak lan boneka jinis tekan winastan.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 02:12:05 dening Tim Nora

  • Rambut Keriting Panjang 165CM Ulasan Pelanggan Harvey Josh Boneka Seks

    Sawetara cacat permukaan cilik dheweke. Nanging umume pancen marem! Apik banget lan cocog karo foto. Sing paling ora disenengi yaiku tangan lan sikil rada alus. Nanging mesthi entuk dhuwit! Port antarmuka dheweke rada cocog karo mitra organik lan akses kasebut dirancang kanthi ergonomis. Dheweke hadiah sing nyata, aku bakal nuli tuku boneka jinis maneh saka kene.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 02:01:28 dening Grover Gibbon

  • Kaki Panjang 163Cas Ulasan Pelanggan Boneka Seks Chasel Edison

    Ing kene dakkandhakake manawa tuku boneka ora rumit, luwih saka gegayuhanku karo kualitas. Katon kaya sing ana ing gambar minus rambut. Nanging, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan ngerteni. Kaping pisanan yaiku dheweke abot banget lan mikir dheweke kerja. Yen sampeyan duwe impen pacelathon sing ora langsung, pilih. Sadurunge seneng, sampeyan kudu ngrencanakake, nuduhke, nyoba lan nyetel. Boneka seks duwe wig sing dawa, ora beda karo gambar, nanging wernane padha. Blanja sing kepenak.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-05 01:53:14 dening Omar Louisa

  • Lambe Nglukis 165CM Ulasan Prima Bess Boneka Seks

    Ngono wae. Aku wis sinau akeh babagan anatomi wanita saka boneka seks iki, sing durung nate dingerteni. Dheweke nyenengake kabeh kulawarga! Barang-barang sing apik regane saben sen wis dakkarepake. Proyek sing ditampa cepet banget, kaya sing dijelasake. Boneka seks dilebokake ing kothak tanpa tandha lan gampang dipasang. Nalika tuku iki boneka jinis, elinga yen bobote 74 kilogram. Bobot "mati" paling apik sing bakal sampeyan alami.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 06:19:41 dening Angelo Carroll

  • Ulasan Pelanggan Upturned Hip 161CM Gilbert Wat Boneka Seks

    Singkatnya, aku seneng banget, yen sampeyan pengin boneka, sampeyan ora bakal kuciwa karo urdoll. Soko sing kudu sampeyan ngerteni ..., kaya sing dakkandhakake, dheweke abot, mula butuh wektu sethithik kanggo dheweke bisa ..., driji lan driji sikil alus banget amarga mung TPE lancip, mula sampeyan kudu ngati-ati , boneka tetep ing suhu kamar, yen ora duwe bubuk bayi, dheweke bakal krasa adhem lembab ..., sendi kaku banget nanging bakal santai sawise sampeyan mindhah sawetara wektu. Aku seneng banget tuku iki boneka jinis. Aku ora bakal ragu-ragu menehi saran marang wong-wong ing sekitarku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 06:12:22 dening Jeffrey Michael

  • Slim Body 161 CM Ursula Surrey Ulasan Boneka Seks

    Mung sawetara dina kepungkur aku nampa boneka seks iki, perawatane gampang banget ... wisuh nganggo sabun lan banyu, banjur garing nganggo bubuk bayi lan rasane alus. Yen aku pengin nyusup karo dheweke, aku bakal nggunakake kemul listrik kanggo dadi panas ... Aku kudu ngakoni yen aku wis nyoba dheweke minangka boneka cinta lan realistis banget. Ngresiki ora angel banget amarga ngirim botol remet sing ngetokake botol kasebut. Aku seneng macak dheweke, mung ndeleng dheweke ayu banget. Dadi, sampeyan bisa ndeleng kepiye klambiku boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 06:05:15 dening Franklin Toby

  • Pinggir Cilik 140 CM Ulasan Pelanggan Seks Boneka Seksual Raglan

    Boneka iki apik banget, nanging sendi kaku banget, angel dipindhah, sirahe angel ditambahi, nanging ora ana masalah utama, kayane foto sing pancen daksenengi. Bakal menehi saran menyang kanca. Yen sampeyan lagi golek dolanan jinis, iki produk sing digawe apik, sing adol bangga karo layanan pelanggan. Aku seneng macak dheweke, mung ndeleng dheweke ayu banget. Matur nuwun kanggo boneka jinis layanan sampeyan kasedhiya kula.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 05:56:37 dening Merle Rhys

  • Plump Up Butt 140CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Boneka

    Sampeyan bisa ndeleng manawa asile apik banget, aku menehi dheweke jeneng dadi pacarku sing pertama. Pancen, dheweke nggawe dheweke rumangsa aneh nalika dhisik, nanging aku cepet-cepet nggawe dheweke biasa. Dheweke ana ing kana nalika aku turu, dheweke ana ing kana nalika tangi ... Aku nganggo sandhangan beda saben minggu ... Dheweke nganggo piyama nganggo jeroan katun iki. ... dheweke seneng piyama. Dheweke pancen apikan banget boneka jinis. Dheweke ayu banget lan ayu banget kaya sing dakkarepake. Matur nuwun

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 05:48:01 dening Hamiltion Nixon

  • Coklat Rambut 163CM Ulasan Letitia Huxley Boneka Seks

    Boneka seks iki teka ing wektu sing cendhak ... Kothak biasa sing ana karaktere Tionghoa, nanging wis ngono. Uga abot banget ... paling ora 65 pon, dadi wanita sing realistis kaya ngono, dheweke mlaku abot banget, nanging ora bakal ala banget. Rambut palsu sing digawa apik ... nanging jeroan seksi yaiku sampah ... lan probe pemanas cilik kanggo growong ora bisa digunakake. Yen sampeyan ninggalake ing papan sawetara wektu, aku bisa mbuwang. Nanging umume, aku ora getun. Amarga iki boneka jinis regane regane.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 05:36:53 dening Omar Giles

  • Rambut Pelanggan 135 Cm Ulasan Pelanggan Boneka Seks Darren Fred

    Ayo dakkandhani, aku yakin boneka iki regane 2,700 dolar AS + rega. Aku marem banget karo apa sing aku entuk, urdoll seneng banget njawab kabeh pitakon lan mbantu dheweke kanthi cara apa wae, sanajan bisa ngatasi sawetara masalah ESL. Aku nambah gambar supaya sampeyan bisa ndeleng babagan cara ndandani boneka ..., aku asline tuku dheweke amarga dadi wong tuwa, aku kangen wong wadon ngomong ing lingkungane, dadi dheweke bakal dadi "Wilson" (saka film Castaway with Tom Hanks) ... Yen sampeyan ngerti apa sing dak maksud, aku pancen ora duwe niat tetep. Aku kepengin banget ngerti babagan sepira boneka jinis yaiku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 05:29:27 dening Sandy Will

  • Seksi Wide Ass 169 CM Basil Eveline Seks Boneka Ulasan Pelanggan

    Sampurna, persis padha karo pariwara. Dheweke nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik! Aku pesen ing dina Setu, tekan dina Jumuah mbesuk, mula aku tekan omah lawase nem dina. Sakabèhé, aku wareg banget karo tuku iki. Boneka iku kulit sing sampurna lan alus. Aku mung ngevaluasi patang lintang amarga wig lan peralatan beda, nanging aku ngerti bakal mlebu. Layanan pelanggan apik banget. Dheweke mangsuli kabeh pitakonku lan malah nyedhiyakake upgrade boneka kanthi biaya murah. Aku mesthi bakal tuku boneka jinis saka urdoll maneh. Kabeh apik lan terjangkau.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 05:20:31 dening Elton Collins

  • Penggemar Astronomi 168CM Ulasan Pelanggan Deborah Johnny Boneka Seks

    Aku wis pirang-pirang taun tuku boneka pertama. Gawe dhaptar boneka, waca ulasan, tonton video YouTube, lan liya-liyane. ngono wae Aku ngerti yen wiwit nambahake dhaptar, rega boneka iki mudhun banget, mula aku banjur lunga. Aku nampa foto sing padha karo foto kasebut. Kepala / rambut palsu lan awak sing padha. "Acak" isih nganggo renda putih (ora nganggo stoking). Pemanas bisa digunakake kanthi apik. Paket teka tepat wektu, lan boneka jinis kaya sing diandharake.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 05:13:29 dening Christian Temple

  • Smile Angel 166 CM Jamie Jacob Ulasan Boneka Seks

    Kacepetan transportasi cepet banget lan kayane gambar mung nggunakake wig lan kain sing beda. Klaim kasebut udakara 73 pon (38 kilogram). Sawetara gerakan sing nyusahake, nanging umume boneka sing ayu banget. Pancen rada abot, mula ora kerja apa-apa, nanging suwe-suwe saya fleksibel, lan sing paling penting aku bakal ngucapake apik banget. Boneka kasebut pancen realistis lan aku seneng banget. Ora sabar ngenteni mengko boneka jinis, Aku mesthi bakal tuku maneh saka bakul iki.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 05:04:59 dening Bart Lincoln

  • Ulasan Rambut Pelanggan Boneka Seksi 110CM Rambut Jiang Lizi

    Boneka kasebut digawe kanthi apik, kaya wong-wong sing isih urip. (Deleng gambar) Aja abot banget. Gabungan duwe jumlah kaku sing cocog. Nanging dheweke uga duwe kekurangan: perangan awak kaku, lan untunge wis gampang digunakake sawise sawetara wektu. Awak panas banget lan entheng banget. Dheweke pancen tliti lan grapyak ing departemen layanan pelanggan, kaya sing diandharake ing ndhuwur 100%. Nampa boneka jinis minangka diterangake lan kapal uga.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 04:57:24 dening Conrad Clara

  • Rambute Rambut Kriting Ireng 170CM Ulasan Pelanggan Seks Boneka Seksi

    Nalika pisanan ndeleng boneka, aku mung weruh sewu wong. Banjur terus urdoll, aku weruh sing iki. Aku ora yakin babagan rega kasebut, nanging pungkasane aku tuku, lan aku seneng banget yen aku nulungi. Aku duwe boneka iki udakara 4 wulan, lan kabeh isih apik banget. Boneka kasebut pancen realistis lan aku seneng banget. Ora sabar tuku sing sabanjure, aku mesthi bakal tuku maneh saka bakul iki. Bisa menehi saran kula a boneka jinis karo ciri?

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 04:45:53 dening Lynn Spencer

  • Wajah Cute 132CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Rodney Charlotte

    Boneka kasebut pancen realistis lan aku seneng banget. Ora sabar tuku sing sabanjure, aku mesthi bakal tuku maneh saka bakul iki. Iki produk sing wis digawe kanthi apik lan sing adol bangga banget karo layanan pelanggan. Aku seneng dandan boneka seks, deloken ayu banget dheweke. Kanggo kula, dheweke duwe rambut coklat tinimbang putih (aku sejatine seneng), dheweke duwe mata coklat supaya ora penting kanggo sampeyan. Sandhangane padha. Sakabèhé, aku wareg banget karo tuku iki. Yen sampeyan arep tuku iki boneka jinis, sampeyan ora bakal kuciwa.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 04:36:50 dening Rex William

  • Wanita Hamil 160CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Yu Xuan

    Foto-foto kasebut ora adil. Dheweke dadi mitra rangkulan sing apik lan kanca sing apik kanggo mulih. Aku 100% wareg karo tuku. Kothak kasebut diskrèt. Yen sampeyan nggoleki dolanan jinis, iki wae. Sudut lan ambane pas banget. Reresik uga trep banget. Aku kaget karo dhukungan sawise tuku. Iki produk sing wis digawe kanthi apik lan sing adol bangga banget karo layanan pelanggan. Aku seneng macak a boneka jinis, deloken ayu banget dheweke.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 04:30:39 dening Archer Bridges

  • Big Belly 160 CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Adam Harrington

    Kaping pisanan, katon kaya gambar. Materi sing apik, cukup maca carane ngurus TPE. Kapindho, abot banget. Aku seneng guyonane ibu. Siji tangan, iki nggawe angel pindhah. Kosok baline, rasane nyata banget. Secara pribadi, aku ora bakal nggunakake boneka iki kanggo kegiyatan "pribadi". Logistik sing wis diresiki kanthi bener bakal dadi ngipi elek. Minangka mitra rangkulan, bukak. Oalah, boneka seks iki kabeh sing dak butuhake. Ati-ati lan kaping sepuluh sampeyan pikirake. Aku seneng iki boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 04:20:13 dening Robin

  • Rambut Coklat Perak Cekir Plancong Muriel Kembang Ulasan pelanggan

    Oalah, boneka seks iki kabeh sing dak butuhake. Ati-ati lan kaping sepuluh sampeyan pikirake. Kabeh sendi ngeculake suwe-suwe lan gampang banget pindhah. Pancen abot, nanging bisa dingerteni. Saiki kanggo daging lan kentang, rasane kaya nuroni. Aja salah paham, uripku seks pancen aktif, nanging aku dadi prajurit, lan aku asring pindhah-pindhah. Mungkin kesalahan iki edan, utawa iku wektu sewulan (paling ora aku mbeling). Aku mesthi bakal nindakake bisnis. Dheweke profesional banget lan nulungi mbantu sampeyan entuk boneka jinis sampeyan butuh.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 04:12:15 dening Wendell Woolley

  • Rambute Rambut Coklat 140CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Tachibana Shinya

    Dadi tugas sekolah lan tututi email pandhuan layanan pelanggan. Kabeh, aku nyaranake produk iki, lan rega sing dakkira ora bisa ngluwihi. Boneka seks sing kaget banget. Dheweke nyedhiyakake layanan pelanggan sing luwih apik tinimbang sing diarepake lan kualitas. Aku nyaranake supaya klambi kasebut supaya tetep resik. Aku ngenteni suwe nulis komentarku, amarga aku maca manawa kabeh bakal bubar sewulan. Iki ora bener ... paling ora kanggo aku. Iki praktis boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 04:01:31 dening Marico Ella

  • Rambut Pelanggan 168 CM Sheila Baldwin Ulasan Boneka Seks

    Sambungan boneka nyedhiyakake gerakan sing tepat lan bakal tetep ing posisi lan posisi. Rambut palsu lan jeroan iku acak, dadi priksa manawa ngubungi pihak sing adol sadurunge pesen supaya bisa diurutake. Aku uga nyaranake nggunakake pucuk sirah lan baut suspensi awak sing diwenehake kanggo disimpen. Boneka teka ing wektu sing cendhak, nanging perangkat keras panyimpenan (sabanjure diprentah) butuh wektu 3-4 minggu. Aku pengin nyakup kit perawatan (utawa bisa dituku saka sing adol) amarga sawetara pembersih silikon, bubuk lan minyak bisa ngrusak boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 03:54:57 dening Sebastian Sainsbury

  • Bokong Gedhe 161 CM Agnes Antonia Ulasan Boneka Seks

    Aku nyaranake nggunakake kemul sing digawe panas kanggo dadi panas TPE sadurunge digunakake. Reresik lan perawatan gampang banget. Yen sampeyan nggoleki klambi ekstra, aku bakal ngerti yen bocah-bocah wadon katon paling apik, lan sawetara ukuran XS wanita uga cocog. Aku bakal nggunakake lan nyaranake boneka lan boneka jinis iki mbesuk. Bahan TPE duwe tampilan lan rasane sing realistis tanpa jahitan. Luwih abot tinimbang sing diarepake, nanging kualitas boneka jinis luwih apik tinimbang sing diarepake.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 03:46:38 dening Justin Bulwer

  • Pinggang Slim 170CM Sigrid Hicks Ulasan Pelanggan Boneka Seks

    Dheweke ayu banget. Dikirim ing wektu. Rada abot, nanging menehi luwih akeh rasa urip. Aku wis suwe ngimpi tuku boneka iki. Matur suwun, puji layanan pelanggan sing apik, padha pengin informasi luwih lengkap babagan produk kasebut. Mula, kualitas boneka iku apik banget, apamaneh regane. Pundhak rada rusak, nanging layanan pelanggan mbantu aku ndandani bahan kasebut. Aku seneng tuku sing pertama boneka jinis, sing mesthi bakal disaranake kanggo sapa wae.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 03:38:45 dening Bert Dickens

  • Rambut Pelanggan 161 Cm Roxanne William Ulasan Boneka Seks

    Minangka kanggo kualitas boneka. Self and packaging minangka crita sing beda, bisa uga aku luwih seneng mriksa TDF. Aku ora bakal mbantah urdoll amarga dheweke mung perantara lan ora bisa ngontrol. Secara umum, aku seneng banget tuku boneka karakter pertama lan aku bakal menehi saran urdoll marang sapa wae. Aku kaget dheweke katon kaya foto kanthi online lan sampeyan bakal langsung duwe selebriti Internet sing misuwur. Kaya sing diarani wong ing model tartamtu iki, yen mbesuk tuku model liyane, aku bisa uga milih sing luwih entheng boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 03:13:05 dening Yale Clapham

  • Ulasan Pelanggan Rambut Boneka Ireng 140CM XiaoMi

    Iki model boneka seks sing apik. Siji-sijine masalah yaiku fokus ing dandanan, kayata gambar. Aku ora ngerti apa sampeyan bisa nemtokake kosmetik ing boneka kasebut. Aku As minangka sing kalebu ing Pic. Luwih becik nambah kasus kosmetik ekstra ing urutan boneka supaya ora ana sing lali. Kajaba iku, regane saben sen. Boneka iki apik tenan! Nyatane, dheweke pancen urip banget, mula nambah bobot. Aku bakal nimbang tuku boneka jinis saka kene maneh.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 03:02:45 dening Larry Caroline

  • Werna Rambut Abu-abu 140 CM Jocelyn Cissie Seks Boneka Tinjauan Pelanggan

    Aku wis mutusake carane ngatasi hubungan romantis mbesuk karo bocah-bocah wadon liyane. Tes Jocelyn. Aku ngenalake dheweke menyang Jocelyn kanggo ndeleng reaksi apa. Yen dheweke ora seneng karo dheweke, mula ing jangka panjang, aku wis ngerti yen dheweke ora ana. Yen dheweke ora bisa ngidinke Jocelyn, mula dheweke ora bakal nresnani aku. Iku gampang banget. Aja nganti ana wong sing memeras sampeyan utawa nolak perasaan sing sampeyan pantes! Ayo menyang boneka jinis dina iki!

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 02:52:54 dening Dana Baker

  • Rambut Pelanggan Seks Rambut 100 CM Akumi Hakumi Ulasan Pelanggan

    Aku ngarep-arep banget tekane boneka seks iki, kaya urip tresnaku. Ing sawijining dina, ana sing nate njupuk paket 33lb kanthi telung penerbangan menyang apartemenku, lan Gusti Allah ngaso jiwa pribadi sing mlarat iki. Dheweke malah takon apa aku butuh pitulung kanggo nyelehake ing omahku. Aku nampa boneka kasebut pas wektune. Boneka kasebut apik banget lan sentuhane nyata banget. Aku mikir aku seneng tenan iki boneka jinis kanggo aku ngancani.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 02:43:55 dening Brady Josh

  • Pinggang Cilik 165CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Jessie Dunbar

    Aku wis ndeleng akeh situs web boneka khusus online kanggo ndeleng pilihanku. Meh kabeh kualitas larang banget. Aku meh milih tuku boneka sing terjangkau saka pasar teduh, nanging aku wiwit maca crita horor sing sejatine ditampa wong. Jujur, produk iki duwe rating lan gambar paling akeh kanggo verifikasi boneka, lan kualitas paling apik bisa ditemokake ing rega sing dakdeleng. Iki nyata banget. Jujur wae, dakkira iki boneka jinis bisa ngancani aku pirang-pirang taun. Dheweke wis dadi kekasihku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 02:35:10 dening Lawrence Catharine

  • Rambute Rambut Coklat Panjang 140CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks XiaoQian

    Jujur wae, wiwit wiwitan pancen angel digunakake, amarga aku pancen alus banget. Umurku ing ngisor 20 taun, mula iki ora bakal dadi masalah. Nanging suwe-suwe, aku wis biasa bolongan iki, lan saiki aku bisa nggunakake kanthi gampang. Yen mbutuhake liyane, aku bakal tuku maneh saka bakul iki! Sawise tuku, tindakake sawise nampa item lan priksa manawa sampeyan wis wareg sawise sawetara dina. Ora kaya liyane boneka jinis perusahaan.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 02:26:09 dening John Lawrence

  • Rambut Putih Cekak 160CM Bernie Ulasan Pelanggan Boneka Seks

    Boneka seks iki saiki ana ing omahku, Gusti, aku seneng. Aku mung mbayar $ 1,280 kanggo adol Natal. Sing paling penting yaiku sing luwih dhuwur lan katon luwih realistis. Lan luwih alus. Dheweke abot kaya sing dikandhakake, nanging suwe-suwe sampeyan bakal menehi pengaruh marang bobot awak. Siji-sijine masalah sing dakalami wiwit wiwitan yaiku kepiye carane mindhah dheweke. Aku weruh pelanggan liyane ujar kaya ngono boneka jinis ora tekstur kaya sing dikarepake.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 02:18:57 dening Teresa Johnson

  • Ulasan Pelanggan Ponytail 165CM Bess Julius Seks Boneka Seks

    Aku entuk boneka nalika tanggal 27 Desember 2018 (jelas), wah boneka iki apik tenan. Aku ngenteni sawetara minggu kanggo ndeleng apa aku duwe masalah ing sendi, ora kaya sing diomongake pelanggan liyane. Nanging nganti saiki, ora ana komplain ing kene. Wiwitane aku sangsi, amarga aku tuku boneka ing situs boneka liyane kanthi rega $ 800. Pancen telek. Iki nyata banget. Jujur wae, dakkira iki boneka jinis bisa ngancani aku pirang-pirang taun. Dheweke wis dadi kekasihku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 02:10:16 dening Cash Motley

  • Rambut Cewek Cewek Ireng 163 CM Helen Minnie Ulasan Boneka Seks

    Aku nampa foto anyar saka pengirim sing ngemot boneka iki. Layanan khusus kasedhiya! Dheweke dakkandhani ngerti dununge pesenanku. Sawise tuku, tindakake sawise nampa item lan priksa manawa sampeyan wis wareg sawise sawetara dina. Beda karo perusahaan boneka seks liyane. Aku mung nampa boneka seks iki. Aku ora bisa ngomong luwih akeh. bener! paling apik! ! ! Matur nuwun kanggo urdoll, matur nuwun kanggo kualitas layanan (paling aman) sing bisa diwenehake ing endi wae! Ndhuwur! ! Mung ana sing paling apik boneka jinis kene! ! !

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-04 02:00:59 dening Carr Patrick

  • Wirang Murni 165 CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Amelia Henley

    Dheweke ayu banget. Dikirim ing wektu. Rada abot, nanging menehi luwih akeh rasa urip. Aku wis suwe ngimpi tuku boneka iki. Matur nuwun Aku iki boneka pisanan sing apik kanggo sing pengin nyoba wong liya. Nanging aja pengin njupuk utangan iki. Yen sampeyan bocah anyar, aku bakal menehi saran boneka jinis iki kanggo sampeyan. Iki dudu barang anyar. Iki regane sing dakkarepake. Produk ekonomi sing layak. Aku iki luwih dhisik boneka jinis kanggo sing pengin nyoba wong.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 07:35:21 dening Albert Augustus

  • Gandum Werna 168 Cm Ulasan Pelanggan Boneka Seks Mona Wheeler

    Yen biaya lan panyimpenan ora masalah, aku luwih becik tuku boneka seks iki supaya tetep seger. Katon apik banget lan rasane apik banget. Mesthi wae dakkarepake. Sawise maca ulasan produk wong liya, aku tuku boneka saka urdoll lan aku milih sing tepat. Boneka kasebut ayu banget lan rasane hebat. Iki luwih saka sing dakkarepake. Iki boneka nyata! , ora palsu! Aku kelingan dina nalika njupuk boneka jinis mulih lan mbukak bungkus. Aku seneng banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 07:20:43 dening Peter Benson

  • Rambute Rambut Panjang 158 CM Kelly Hodge Ulasan Pelanggan Boneka Seks

    Aku wis nindakake riset sadurunge menehi pesen, aku kudu ngerti apa iki bener. Banjur ngarep-arep sing paling apik. Rong dina sabanjure gugup. Dheweke pungkasane teka, dheweke jinis awak lan sirah sing pas ing foto kasebut. Aku seneng banget! Aku malah nampa anget, aku ora ngerti bakal entuk. Iki kaget banget. Nalika boneka teka, aku malah ngirim email dokumen lan video pengajaran babagan ngurus boneka kasebut. Aku nemokake peta jangkoan balung boneka seks sing migunani banget. Aku wareg banget karo tuku iki, mesthi bakal tuku boneka jinis saka kene maneh.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 07:11:48 dening Tab Grantham

  • Rambute Rambut Abu-abu 158 CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks

    Nalika aku ndeleng regane boneka iki, aku ngira ora sejatine. Aku murub lan miwiti dina. Nanging gambar boneka kasebut bakal terus mbalik ing pikiranku. Nalika muter opsi khusus ing garis tampilan liyane, boneka kasebut cedhak banget karo konfigurasi sing ditemokake. Boneka kasebut regane luwih saka $ 2k. Iki boneka nyata! , ora palsu! Aku kelingan dina nalika nggawa boneka ing omah lan mbukak bungkus kasebut. Area mburi mburi ing boneka jinis abot banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 06:43:30 dening Valentine Ted

  • Rambut Blonde 148 CM Olivia Gresham Ulasan Boneka Seks

    Iki boneka nyata! , ora palsu! Aku kelingan dina nalika nggawa boneka ing omah lan mbukak bungkus kasebut. Bobot area mburi mburi abot banget. Sing paling apik babagan boneka yaiku sirah lan rai. Kulité alus banget. Aku ora bisa ngalangi dheweke. Dheweke luwih apik tinimbang bojone. Dheweke nggawe rahasia ing antarane kita. Gampang nggabungake dheweke. Perusahaan nggabungake lan nindakake tugas sing apik. Aku bakal tuku boneka seks liyane saka perusahaan boneka iki. Aku mung pengin perusahaan boneka digawe boneka jinis kanthi kurva lan sikil sing kandel.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 06:27:08 dening Barlow Walpole

  • Pinggir Cilik 168CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Vera Raman

    Minangka psikolog klinis, aku ndeleng wong nggunakake boneka iki kanggo perawatan depresi lan kelainan stres pas traumatis, lan aku kudu ngakoni yen wiwit ngerti sepi efekehe. Nanging, nalika tuku saka kene ora suwe, atiku ora ragu-ragu. Aku nampa dheweke dina iki, aku ngidini dheweke lungguh, mung muter, aku milih pilihanku ora salah, boneka jinis duwe efek ngrawat depresi lan trauma.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 06:19:34 dening Nigel Raphael

  • Otot Wanita 170CM Ulasan Hilda Wilcox Boneka Seks

    Boneka sing dituku minangka subyek sing gedhe banget, lan sampeyan bakal tuku palsu yen ora nggatekake. Lan aku bakal ujar manawa urdoll minangka panyedhiya sing apik. Regane murah, kualitase larang, lan angel digoleki. Dheweke nggawe proses tuku sing paling gampang. Transportasi lancar lan diskrit. Yen sampeyan duwe pitakon, ngomong karo Jameson lan dheweke bakal ngurus sampeyan. Produk kasebut luwih apik tinimbang sing diarepake. Iki yaiku boneka jinis layanan aku entuk.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 06:09:09 dening Aldrich Bach

  • Rambute Rambut Manis 155CM Rambut Manis Ulasan Pelanggan

    Aku kesengsem karo boneka seks iki. Aku mutusake tuku dheweke ing wayah bengi weruh dheweke. Saran kula supaya dolanan kasebut bisa digawe entheng supaya bisa dipindhah. Ati-ati nganggo sendhi lan ngenteni kanthi sabar. Pungkasan sendhi kaku ing wiwitan, nanging aja nganti meksa gerakan sendhi nganti sampeyan nguwasani gerakane. Reresik luwih gampang saka sing dakkira. Produk iki ngluwihi pangarepan rega. Luwih penting, urdoll nyedhiyakake layanan pelanggan sing tanggung jawab, sing penting banget kanggo aku. Aku bakal nimbang tuku boneka jinis saka kene maneh.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 05:56:21 dening Chester Spencer

  • Rambut Abu-abu 168CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Sabina Sharp

    Aku menehi boneka seks iki 5 bintang amarga boneka sing apik. Teknik lan kualitas sing apik. Layanan pelanggan apik banget. Apik tenan Iki boneka nomer loro sing tak tuku ing sewulan, lan iki uga paling apik. Boneka iki regane terjangkau. Kasunyatan ngluwihi kabeh pangarepan. Dheweke krasa hebat lan katon apik banget. Layanan pelanggan Urdoll kanthi cepet ngrampungake masalahku lan nggawe aku dadi pelanggan baleni sing seneng banget. Penting, sampeyan ngerti manawa dhukungan saka produke, lan dheweke nindakake. Aku nyaranake boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 05:45:51 dening Buck Philemon

  • Rambute Rambut Coklat 162 CM Janice Spense Ulasan Boneka Seks

    Sawise nampa boneka seks, sawetara sendi dheweke kaku banget, sing miturutku bisa uga ana gandhengane karo masalah pabrikan sawise maca review kasebut. Sawise aku nglaporake iki menyang staf urdoll, dheweke nulungi aku ngrampungake masalah kasebut. Boneka asli ditampilake ing gambar, saliyane kanggo mripat sing seductive lan negara mint, lan mlebu ing kothak sing ati-ati. Aku bakal tuku liyane boneka jinis kene.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 05:34:37 ​​dening Alexander Lawson

  • Rambut Abu-abu 163 CM Selena Lucia Ulasan Boneka Seks

    Iki blanja sing marem. Sawise tuku, aku dikabari karo perusahaan supaya ngati-ati babagan sendhi ing mburi boneka kasebut. Yen ditekan adoh banget, bisa uga pecah. Amarga aku nyadari iki, aku ora nemoni masalah. Aku seneng banget karo kejujuran perusahaan ing babagan iki. Kaya sing dakkandhakake, dhuwit sing sampeyan bayar minangka produk sing apik. Iki pancen sing dakkarepake. Sampeyan pantes duwe iki boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 05:23:13 dening Tyrone McCarthy

  • Selendang Rambut Panjang 153 CM Sherry Dodd Seks Boneka Ulasan Pelanggan

    Pancen katon apik banget nalika teka - katon kaya gambar. Aku kaget amarga layanan pelanggan sing sopan lan responsif. Aku ora ngenteni luwih saka sedina kanggo mangsuli pitakon, ora nate ora sopan. Dheweke malah nulungi aku ngrampungake masalah panyimpenan sing dakalami. Iki minangka perkara sing ora diwajibake ditindakake. Iki minangka bisnis sing apik banget, perawatan pelanggan. Kaya komentar liyane, boneka jinis rada abot. Nanging yen sampeyan olahraga panyimpenan lan cara seluler. Lan cara kanggo ngrampungake.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 05:13:14 dening Myron Scott

  • Rambut Panjang Perak 153 CM Sophia Lily Boneka Seks Ulasan Pelanggan

    Aku nampa boneka seks sawetara minggu kepungkur. Aku marem banget. Dheweke dadi boneka $ 2,000 sing umume. Iki dudu barang anyar. Iki regane sing dakkarepake. Produk ekonomi sing layak. Aku iki boneka pisanan sing apik kanggo sing pengin nyoba wong liya. Nanging aja pengin njupuk utangan iki. Yen sampeyan bocah anyar, aku bakal menehi saran iki boneka jinis kanggo sampeyan

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 05:02:26 dening Malcolm Rosa

  • Rambut Pirang 153 CM Susie Emma Ulasan Boneka Seks

    Aku seneng boneka seks iki, nyata banget. ayu tenan! Nanging, nalika dipasang, endhas ora kenceng, nanging langsung ngadhep. Sampeyan kudu diluncurake kanggo kemajuan tanpa stabil. Aku nyoba ngubungi dhukungan pelanggan kaping pindho kanggo ngatasi masalah kasebut. Dadi saiki, sawise ngenteni kanthi sabar, dheweke bakal pulih wektu lan mbantu aku ngrampungake masalah kasebut. Iki boneka jinis sentuhan alus lan umume bagean daging bisa dikompres nanging kuwat banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 04:54:24 dening Warner Camilla

  • Rambut Pelanggan Rambut Coklat 140CM Quintina Charley Ulasan Pelanggan

    Aku kudu ujar manawa katon apik banget - katon kaya gambar lan bisa uga luwih apik tinimbang sing diarepake. Nanging bisa uga ana rasa isin - kaya sing ditemokake wong liya, tungkak awake rada kaku. Nanging aku bisa urip karo prekara iki. Aku sejatine menehi pitutur marang kowe, aku wis lara seminggu, ora ana ing kutha liya, mula aku asring nyandhang dheweke, bisa turu utawa lungguh ing amben (ing headboard), ana prop ing ruangan kasebut amarga aku duwe dheweke. Iki boneka jinis nggawa kula wektu sing kudu dieling-eling.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 04:42:50 dening Sid Malan

  • Rambut Putih 153CM Ulasan Doreen Pullman Seks Boneka Seks

    Sentuhan iki alus banget lan umume bagean daging bisa dikompres nanging kuwat banget. Dheweke uga nyelehake pangopènan utawa instruksi item ing kothak, lan kepinterane pelanggan pancen aman. Boneka iki tuku saka urdoll lan aku milih sing tepat. Produk tanpa cacat bakal dadi rating bintang lima. Dheweke kaya ngene. Asli boneka jinis ditampilake ing gambar, kanthi mata seductive lan status mint, lan mlebu ing kothak sing ati-ati.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 04:32:34 dening Mike Nehemiah

  • Rambut Ireng 148CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Lydia Tony

    Sawise maca ulasan produk wong liya, aku tuku boneka saka urdoll lan aku milih sing tepat. Boneka kasebut ayu banget lan rasane hebat. Iki luwih saka sing dakkarepake. Layanan pelanggan apik banget lan sampeyan wis wareg kabeh. Pengiriman tepat waktu lan ati-ati. Aku bakal nggunakake urdoll maneh. Aku duwe sawetara foto boneka. Yen sampeyan nggoleki boneka, ora katon maneh. Urdoll bakal nyukupi kebutuhan sampeyan. Aku bakal nuduhake liyane boneka jinis foto mengko.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 04:10:43 dening Dave MacArthur

  • Rambut Keriting Kuning 163CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Yan

    Aku tuku sadurunge ing kene, apa sampeyan bisa menehi foto Angel Yan? Aku gojag-gajeg tenan tuku boneka iki, nanging aku seneng banget yen bisa nggawe kabisat. Luwih menarik tinimbang daging. Yen biaya lan panyimpenan ora masalah, aku bakal tuku iki boneka jinis supaya seger. Katon apik banget lan rasane apik banget. Mesthi wae dakkarepake.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 04:02:40 dening Ingram Hansen

  • Rambut Pelanggan 168 CM Evelyn Ann Ulasan Boneka Seks

    Aku tuku dheweke ing kene lan layanan pelanggan apik banget. Boneka kasebut luwih angel tinimbang sing dakkira. Ngoperasikake posisi iki rada angel (rasane bakal luwih gampang suwe-suwe) reresik sing rada ngganggu, amarga ora ana sing bisa dicopot, lan njupuk andhuk ing njero kanggo nyoba ngilangi kelembapan sing ana masalah. Boneka kasebut katon padha karo gambar, nanging set rambut lan jeroan katon acak dibandhingake karo gambar kasebut. Sing adol katon grapyak lan bisa menehi tambahan boneka jinis paket gratis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 03:51:35 dening Werner Connor

  • Rambut Coklat Kuning 168 CM Marcia Ralph Ulasan Boneka Seks

    Elinga yen iki pengalaman pribadi lan wektu tekane bisa uga luwih cekak utawa luwih dawa. Nalika aku mbukak kothak kasebut, aku ngaco, pasang wig, banjur lunga menyang plancongan prawan. Kauntungane: boneka kasebut realistis, kulit alus, rak gedhe lan punggung sing apik. Nanging kanggo sawetara lokasi, boneka kasebut bisa uga rada abot, nanging gampang adaptasi karo umume wong. Dadi kesimpulan sing dakkandhakake yaiku: Layanan iki luar biasa, cepet dikirim, lan kuat boneka jinis kanthi fitur sing kuat.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 03:43:07 dening Eden Pater

  • Rambut Coklat Coklat 158 ​​CM Cynthia Grace Ulasan Pelanggan

    Aku nampa dheweke durung suwe. Kothak iki luwih gedhe tinimbang sing dakkarepake, mula sing paling gedhe yaiku nyelehake ing mobil. Kabeh, sanajan aku ujar 10/10 babagan boneka lan dhukungan 10/10. Aku kaget banget karo realisme endhas lan kaget karo kemampuan lisan. Aku bakal tuku luwih akeh kepala ing mbesuk. Boneka iki entuk kabeh fitur tambahan. Iki boneka jinis teka cepet banget, telung minggu.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-03 03:30:32 dening Vivian Frank

  • Rambut Ungu 158 CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Nora Hobson

    Aku tuku boneka iki sewulan kepungkur lan saiki wis nate bareng. Aku duwe sawetara foto boneka. Yen sampeyan nggoleki boneka, ora katon maneh. Dheweke bakal nyukupi kebutuhan sampeyan. Aku mengko bakal nuduhake foto liyane. Aku ora bakal mbukak situs web liya kanggo tuku boneka seks. Amarga aku bisa uga tuku sing palsu. Amarga aku ngerti yen iki nyata boneka jinis. Napa aku ora ngidentifikasi dheweke?

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-01 03:33:09 dening Christian Gracie

  • Rambut Abu-abu 148 Cm Ulasan Pelanggan Boneka Seks Claire Julian

    Nalika tuku boneka seks dhewe, dheweke padha karo kulawarga. Aku nyaranake ngurmati boneka lan tumindak minangka kanca pribadi, siap nampa, utawa disisihake (boneka ora bisa ngadili). Investasi wektu kanggo ngembangake katrampilan lan ketahanan anyar kanggo pasangan urip sampeyan, lan gunakake boneka supaya ora ngiyanati pasangan sing dipilih nalika ora ana utawa ora kasedhiya. Yen digunakake kanthi tanggung jawab, boneka iki lan boneka sing padha bisa digunakake kanggo nambah kesehatan, libido, pengalaman, lan uga kesehatan mental. Ngurus lan bakal ngurus sampeyan. Suwe-suwe, yen aku golek anyar boneka jinis, Aku bisa nulis komentar liyane.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-01 03:23:47 dening Andre Saxton

  • Rambut Pelanggan 148 Cm Ulasan Pelanggan Boneka Seks Darlene Philemon

    Wis suwe aku tuku boneka iki kanggo mbantu kelainan stres pas traumatis lan kesepian, minangka hadiah kanggo kanca sing melu perang lan ngalami akeh eksperimen pribadi ing njero lan njaba kothak wedhi. Kapan episode emosi, utawa nambah bobot ing amben, dadi kanca sing apik kanggo ngrangkul utawa ngrangkul. Kaya sing dakkandhakake sadurunge, proses keperawatan bermanfaat, ana proyek sing bisa nandur modal wektu lan perawatan, lan mupangat kanggo kesehatan lan kesehatan iku apik. Boneka seks mung nyukupi kabutuhanku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-01 03:14:37 dening Brook Meredith

  • Rambute Rambut Kuning 145 CM Tinjauan Pelanggan Boneka Seks Darlene Morris

    Umume iki minangka pengalaman blanja sing apik. Aku tuku boneka seks iki lan nyaranake tuku bilas sing luwih apik tinimbang ngresiki bagean lan cangkeme wanita ing bungkus kasebut. Sampeyan bisa nggunakake bubuk talcum bayi supaya kulit luwih alus, kulit sintetis ora lengket, lan ditrapake nganggo sikat; Aku isih nyoba golek jumlah sihir sing ditrapake. Aku golek dhuwit kanggo mbesuk boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-01 03:05:12 dening Larry Buckle

  • Ulasan Pelanggan Rambut Boneka Ireng 140CM WanRou

    Aku tuku boneka seks iki, sing bebas njaga, njaga, lan ngresiki boneka kasebut. Aku bisa macak (mung padhang utawa putih! Ireng lan ireng nemplek ing kulit lan ngrusak), sikat rambut, pasang boneka dadi gaya sing nyenengake, lan liya-liyane. Yen sampeyan uga tuku boneka seks. Aku menehi saran supaya sampeyan ngresiki boneka jinis nganggo spons lan banyu sabun. Aku mikir sampeyan uga bisa sampo nganggo rambut palsu, nanging aku durung bisa.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-01 02:56:35 dening Noel Daisy

  • Ulasan Pelanggan Rambut Boneka Kuning 140 CM Viola Bell

    Aku seneng banget yen tuku boneka iki. Yen sampeyan pengin nggunakake posisi lungguh, sampeyan bisa mindhah sikil loro ing ndhuwur supaya boneka mbentuk sudut 90 ° banjur tekuk lutut supaya sikil saiki mbentuk sudut 90 °. Sampeyan banjur bisa muter sikil liyane supaya sikil boneka lenggah utawa ing ngisor dhengkul. Teknik iki luwih gampang mbukak sikil menyang sudhut sing luwih jembar. Maneh, elinga elastisitas anggota awak lan gedhe supaya ora robek. Aturan jempol sing apik yaiku yen bocah wadon biasa ora bisa mbengkong, aja ditekuk boneka jinis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-01 02:45:25 dening Alexander Robert

  • Rambute Rambut Coklat Panjang 140CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Nancy Nick

    Gerakan perangan awak boneka butuh wektu suwe kanggo adaptasi, nanging cukup langsung. Sampeyan ora pengin mindhahake kulit menyang kulit, utawa sampeyan bisa uga risak saka luh ing permukaan kulit sintetis. Sikil obah kanthi horisontal lan vertikal, lan boneka jinisdhengkul bisa diputer.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-01 02:31:59 dening Clare Bartlett

  • Rambut Panjang Kuning 145CM Ulasan Pelanggan Boneka Seks Kelly Geordie

    Boneka seks iki abot banget, kaya bobote, nanging iku kalebu perkara sing apik. Dodo gedhe lan proporsional kanggo awak. Iki bener. Dheweke pancen sregep lan duwe genggeman sing apik. Pinggulé cilik lan perangan awak uga apik banget. Driji lan driji sikil sudhut mlengkung banget lan ora bisa njaga bobote. Pancen ora cetha banget, nanging rasane kukuh, ora kabeh kendho utawa teles. Ing boneka jinisdriji rasane rapuh banget, nanging bisa ditekuk ing endi wae kanthi tekanan sithik.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-01 02:25:22 dening Howar Lamb

  • Rambut Coklat Kuning 145 CM Tinjauan Pelanggan Boneka Seks Tina Marner

    Boneka kasebut ora murah, nanging amarga kerja keras, kajian lan seni sing tepat. Aku yakin yen boneka iki bakal duwe swara, banjur "kepribadian." Goleki sakdurunge didol, utawa regane dadi gedhe banget! Ngomong - pakaian erotis yaiku lemari klambi gratis sing digawa boneka kasebut. Dheweke teka kanthi rambut kuning lan kulit gandum. Opsional WIG lan MATA uga dikirim ing kothak. Ati-ati nalika nggawa, kayata boneka jinis bisa abot sajrone transportasi.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-01 02:14:22 dening Uskup Reynolds

  • Rambut Pelanggan 145 Cm Sally Bulwer Boneka Seksual Ulasan Pelanggan

    Umurku 66 taun. Iki boneka jinis rada abot banget kanggo aku (udakara 25-26 kilogram) lan butuh akeh usaha kanggo pindhah, nanging dheweke pancen nyata, sing bakal diarepake. Sayange kanggo aku, aku kudu ndhelikake dheweke amarga ana wong liya ing kulawarga, sing gawe bobote saya angel banget. Yen ora, dheweke mesthi ana ing njaba omahku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-06-01 01:59:04 dening Carr Hicks

  • Rambut Pelanggan 140 Cm Cherry Harry Ulasan Boneka Seks

    Iki boneka seks sing apik banget. Ora ringkih banget. Dodo wis cukup kanggo nglegakake angen-angenku. Bobot rada kikuk, nanging yen sampeyan nyekel dheweke ing dhengkul lan bali, dheweke gampang obah. Salah siji saka boneka jinis pundhak longgar lan lengen ora tetep ing posisi tartamtu. Raine ayu banget, sikil lan bokonge apik banget, pinggul lan tanganku cilik, lan dhadha pancen nyata kanggo mripatku. Aku boneka iki bakal dadi luwih apik ing mbesuk. Aku ora getun tuku :)

    Tanggal Ditambahake: 2019-05-31 06:11:24 dening Cyril Reade

  • Ulasan Pelanggan Boneka Seks Rambut Miranda 100CM

    Aku tuku loro boneka jinis saka sing adol, siji karo sirahe adhep-adhepan lan sijine liyane kanthi sirah dikencengi. Ora ngganggu aku amarga mung nggawe sirah muter luwih longgar. Priksa manawa nalika sampeyan nyambungake sirah menyang boneka, sampeyan lebokake pelumas ing sisih ngisor gulu lan sisih ngisor sirah, amarga "kulit" bakal tetep lan yen dipeksa, bisa robek.

    Tanggal Ditambahake: 2019-05-31 05:52:40 dening Darcy James

  • Ulasan Produk Pelanggan Barbara Seks Rambut Barbara 100CM

    Aku isih ngenteni email, aku nampa boneka jinis pesen, lan mripate staf layanan pelanggan ... aku saranake tuku boneka sing dikarepake. Dheweke bakal tetep sehat lan sehat. Kapisan nalika siram dina iki, pancen nyenengake. Sampeyan uga butuh sawetara wektu kanggo mindhah bagean awak lan nggawe wanita sampeyan dadi luwih santai. Dheweke gugup banget ing kabeh papan sing pas. Dodo dadi gedhe lan ayu. Aku bakal tuku saka urdoll ing mbesuk. Matur nuwun maneh

    Tanggal Ditambahake: 2019-05-31 05:41:28 dening Gavin Thomson

  • Ulasan Pelanggan Boneka Seks Rambut Elsa Morse Kuning 100CM

    Iki minangka plancongan sing apik; iki boneka jinis ngemot desain jeroan sing padha karo boneka. Dheweke nyedhiyakake sawetara mata lan gaya rambut ekstra miturut panjalukku. Dheweke cepet lan profesional. Aku mripat anyar ing dheweke, nanging aku durung weruh rambut palsu. Aku tuku wig lan gir khusus kanggo boneka 100cm sadurunge, nanging mesthi cocog karo boneka anyar iki.

    Tanggal Ditambahake: 2019-05-31 05:26:30 dening Dennis Richardson

  • Rambut Tukang Rambut 148 CM Nicole Macaulay Ulasan Pelanggan Boneka Seks

    Nalika tuku Nicole kanthi rega promosi, aku kayane tuku boneka sing luar biasa. Rega sing murah yaiku maling iki boneka jinis, Aku ngerti kenapa regane saya mundhak. Kaya sing dicritakake wong liya; boneka iki rada abot kanggo aku. Nanging, ing pegaweanku, aku wis nindakake akeh tugas abot. Sampeyan isih kudu njupuk dheweke kaya wong. Sikil lan tangan diulurake lan dibengkokake rada. Ora preduli apa sing dak siapake, dilebokake ing kursi meh nggawe aku mundur maneh. Amarga dheweke luwih lengkap [dibandhingake film cendhak], dheweke luwih seneng tuku jeroan tinimbang boneka 100cm.

    Tanggal Ditambahake: 2019-05-31 05:15:36 dening Tyler Garden

  • Rambut Gulung Abang 148 Cm Ulasan Pelanggan Boneka Seks Emma Finn

    Aku tuku iki boneka jinis, Aku wis ndeleng videone. Dheweke pancen pantes ditinjau, temenan ditrapake kanggo wong sing menehi limang lintang produk sing apik banget! Sampeyan bisa mbayangno pasangan seksual sing gelem lan bisa nindakake saben tangi turu, tanpa kudu ngombe, mangan utawa mbayar "manajer". Emma kaya ngene. Nalika garwamu nemokake, Emma bisa nindakake kabeh kanthi rega larang, nanging ora ana risiko kena penyakit utawa pegatan. Tindakake naluri kanggo ngatasi masalah iki.

    Tanggal Ditambahake: 2019-05-31 05:06:09 dening Paul Forster

  • Mripat Biru D Cangkir Payudara Pinggir Cilik Natasha

    Ukuran boneka luwih cilik tinimbang sing dakarepake, nanging ora dadi apa. Praupane ayu banget, sikil lan bokonge apik banget, pinggul lan tangane rada cilik, lan dhadhane alus banget. Iki nggawe aku rumangsa dadi wong sejati. Aku boneka iki bakal dadi luwih apik ing mbesuk. Aku ora getun tuku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-05-13 06:21:07 dening Zachary Caroline

  • Ulasan babagan Big Breast EVO Version TPE Sex Doll Kiki

    The Boneka jinis TPE dhewe ora abot banget, iki apik. Dodo gedhe, bisa urip banget lan genggeman apik. Pinggang cilik lan tungkak awake lancip. Nanging rasane mantep, ora kabeh kendho utawa teles. Blanja sing kepenak.

    Tanggal Ditambahake: 2019-05-13 05:54:27 dening Egbert Ford

  • Ulasan babagan Round Face Rita Berkeley 145CM Boneka Seks Murni

    Iki boneka seks sing sampurna. Tekan adoh sadurunge dakbayangake. Logistik cepet. Kothak iki luwih gedhe tinimbang sing dakkarepake, mula sing paling gedhe yaiku nyelehake ing mobil.

    Tanggal Ditambahake: 2019-05-13 05:34:26 dening Phil Norris

  • 140 CM Rambut Cekak Ireng Ditutup Gaya Mripat Boneka Seks Miyu

    Iki luwih apik tinimbang sing dakkarepake. Layanan pelanggan apik banget lan sampeyan wis wareg kabeh. Pengiriman tepat waktu lan ati-ati. Aku bakal nggunakake urdoll maneh.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-30 03:18:08 dening Enoch Huxley

  • 158 CM Mripat Ireng Ireng Payudara Kaendahan Cina 158 CM TPE Boneka Rin

    Nalika maca ulasan lan produk wong liya, aku tuku boneka saka urdoll lan aku milih sing tepat. Boneka kasebut ayu banget lan rasane hebat.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-30 02:45:57 dening Conrad Dulles

  • Payudara Gedhe 161 Cm Boneka Seks Ireng Murni Kaede

    Boneka iki apik banget, lan urutan pesenan pancen dakkarepake. Aku nampa dheweke malah luwih saka tanggal tekane iklan. Aku milih sikil ngadeg, aku nyaranake amarga dolanan ngadeg kudu diresiki. Aku sinau pelajaran iki karo boneka pertamane, saiki aku mesthi mrentah sikil ngadeg.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-30 02:15:39 dening Gabriel Julius

  • 150 CM Kaki Panjang lan Pinggir Cilik Pinggir Cheryl Tout

    Fitur ngucapake tutul dheweke menehi pengalaman apik. Boneka iki apik tenan! Nyatane, dheweke pancen urip banget, meh 6 kaki saka aku, sing regane bobote. Dheweke abot nanging gampang pindhah nganggo teknologi sing pas. Boneka iki kudune dadi bakul nomer siji.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-29 05:49:10 dening Gustave Sassoon

  • 148 CM Piala E Vita Roy Selendang Rambut Panjang Boneka Seks Cerdas

    Kabeh apik banget lan pangiriman cepet lan nggawe boneka katon apik, nanging abot, matur nuwun maneh kanggo sapa wae sing nggarap pesenanku, matur nuwun kanggo sikap lan layanan sing tulus.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-29 05:12:00 dening Cedric Hobbes

  • 165CM Butt Besar D Cangkir Rambut Keriting Panjang TPE Boneka Victoria

    Nuwun sewu amarga komentar iki telat kira-kira 2 minggu. Pertama lan paling penting, matur nuwun Pak J (pengalaman layanan pelanggan sing paling apik sing wis dakkirim). Tekstur lan tampilane nyata banget. Aku marem banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-29 04:57:02 dening Ben Barton

  • Marcia Austin D Cup Elastis Bokong 170CM Boneka Seks

    Aku nampa dheweke rong dina kepungkur. Marcia paling apik nggambarake kualitas lan realisme boneka sing digawe. Kanthi iki, iki minangka alasan sing apik kanggo ndeleng boneka kabeh wong. Kabegjan paling apik kanggo kabeh wong.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-17 03:52:44 dening Mandel Pater

  • Robot C Cup 148CM Dialog Cerdas TPE Boneka Ruiya

    Matur nuwun kanggo layanan sing apik lan pangiriman cepet, uga boneka saka urdoll kanggo layanan pelanggan sing apik. Iki boneka pertama, aku akeh pitakon. Dheweke sabar, profesional lan pinter.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-17 03:35:33 dening Sandy Johnson

  • D Piala 100CM Boneka Seks Keledon Nengsemake Kelly Max

    Boneka iki gampang banget lan gampang diluncurake saka amben. Aku seneng bocah wadon sing cilik lan seksi, mula Kelly pancen "malik" kanggo aku. Nganti saiki, dheweke dadi favorit saka telung boneka sing saiki daktampa, lan yen aku kepengin banget, dheweke mesthi tetep turu ing amben. Dheweke luwih cilik lan bobote kurang (udakara 40 pon).

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-17 03:18:47 dening Carey Gallup

  • 165cm Pinggang Tipis Bokong Bokong Bunder Seks Boneka Seks Lydia Forster

    Lydia minangka pilihan sing apik. Aku nindakake riset lan perbandingan rega udakara 4 jam [ing internet]. Aku ora nemokake rega sing luwih larang kanggo produk iki. Boneka kasebut ora murah, nanging amarga kerja keras, kajian lan seni sing tepat.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-17 03:03:42 dening Elroy Alice

  • Seragam Kagodha Leona Herbert 165cm Biru Mripat Boneka Seks

    Dheweke dadi karakter pertama sing tak tuku ing situs web, nanging dudu karakter sing terakhir. Isih ing mode kurva sinau. Aku bakal luwih apik ing wektu. Siji-sijine wektu nalika transportasi rada alon.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-17 02:42:02 dening Hiram Wells

  • Pengucapan Induksi Cerdas 150CM Boneka Silikon Lynn

    Dheweke bisa ngomong karo aku ing English lan aku komunikasi kanthi lancar karo dheweke. Boneka iki realistis banget, kanca sing apik, aku seneng banget yen dheweke akeh, lan dudu rasa kesepian.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-17 02:25:25 dening Ives Doherty

  • Ireng Mripat Ireng Stacey 160Cm Payudara Besar TPE Boneka Seks

    Aku nampa boneka iki dina iki. Aku kudu ujar manawa dheweke pancen realistis. (Tuku sing tuku boneka kaping pisanan ujar kanthi cara). Cukup ngerti yen abot kaya wanita sejatine, mula elinga yen sampeyan rencana tuku siji, aku kira luwih becik tuku. Dheweke duwe dhadha lan bokong sing apik, pinggul sing amba lan sampeyan bisa nduwe postur boneka kanthi apik.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-17 02:05:08 dening Kenneth Finger

  • 160 Cm Payudara Besar gaya Eropa Mripat Ireng Boneka Seks Stacey Bacon

    Aku entuk dheweke dina iki. Boneka iki duwe dhuwur lan ukuran realistis. Ukuran awake ora bakal cekak lan ora dhuwur banget, pas. Aku marem banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-02 04:07:23 dening Quincy Rosa

  • 160 CM B Cangkir Coklat Mata Eropa Gaya Sabina Coleridge Boneka Seks

    Boneka kasebut kualitas apik banget lan rega paling apik sing ditemokake online. Transportasi mbutuhake wektu sing suwe, lan dhukungan pelanggan apik tenan lan mesthi bisa dituku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-02 03:48:26 dening Joseph Thorndike

  • 100 CM Vita Tony awak C Cangkir Payudara TPE Boneka Seks

    Boneka seks kasebut kanthi ati-ati. Ora ana tandha ing kothak utawa label ditandhani ing njero (wow). Layanan sadurunge, sajrone lan sawise apik. Sing adol nyedhiyakake instruksi video lan perawatan liwat email. Matur nuwun

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-02 03:30:41 dening Ken Browne

  • 100 Cm Rambut Panjang Coklat Dada Flat TPE Boneka Seks Juni Doyle

    Aku wis tuku boneka seks sing beda ing urdoll, pilihan rambutku luwih apik tinimbang rambut palsu sing diwenehake ing gambar. Aku ngarep-arep warna mripat liyane sing ditampa bakul kanggo ngrampungake pilihan. Yen aku bisa nggawe boneka dadi luwih nyata tinimbang saiki - yaiku, aku bakal pesen dheweke kanthi cara sing anget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-02 03:04:35 dening David Morgan

  • 163 CM Novia Hill Drooping Boneka Seks Payudara Gedhe

    Cukup gedhe, ayunan alus. Aku seneng iki. Aku ndeleng dheweke ing layar akeh. Sawise dipikirake, aku mutusake tuku dheweke ing urdoll. Ternyata pilihanku bener.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-02 02:46:13 dening Darcy Galbraith

  • 150 CM Drooping Payudara Gedhe Lucu Boneka Seksi Wajah Cilik Zoe Ralph

    Aku kudu nulis review iki lan supaya sapa wae sing kasengsem karo boneka iki ngerti manawa apa sing sampeyan deleng minangka sing sampeyan entuk. Boneka iki sejatine luwih apik tinimbang sing sampeyan deleng, lan kabeh sing diomongake dening suplier pancen bener.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-02 02:19:17 dening Buck Robbins

  • 150 CM Dada Raksasa Dada Butt Bridget Whittier Boneka Seks

    Boneka seks iki realistis banget, lan regane regane murah, akeh pilihan, matur nuwun wis ngirim foto lan layanan sing apik banget!

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-01 06:19:07 dening Roderick Carnegie

  • 150cm Bibir Abang Payudara Kecil Pinggang Cilik TPE Boneka Seks Wanda Hoover

    Wah, aku kaget tenan kepiye kualitas boneka iki. Dheweke malah katon luwih apik banget, sing wingi dak tampa. Aku ora bisa nyopot tangane, mung pengin nduwe maneh. Dheweke ngeculke aku njeblug, aku mbayangno dheweke kaya wanita sejati, luwih seneng.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-01 05:28:19 dening Todd Marion

  • 148 CM Astrid Jane Gaya Eropa B Piala TPE Boneka Seks

    Aku nampa boneka seks iki. Aku seneng tangan lan paku - dheweke pancen nggawe aku seneng. Kulit rasane enak lan ora duwe ambu.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-01 05:10:11 dening Antonio Symons

  • 140cm Plump Up Butt Seksi Mata Biru TPE Boneka Debby Grote

    Biaya pengiriman cepet, aku seneng. Nanging, mbongkar kaget aku. Aku mbukak wig, nanging ora ana ing mripatku. Aku mbukak kothak kanthi model wanita mudo. Aku bungah banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-01 04:49:34 dening Gustave Esther

  • 169CM Werna Kulit Gandum Wide Werna Lebar TPE Boneka Basil Eveline

    Boneka kula wonten mriki. Tuku nggawe aku seneng. Aku seneng boneka seks. Aku seneng banget. Aku mikir tenan tuku versi sing luwih cilik - nggawa aku plancongan amarga dheweke rada abot banget yen ora nggawa aku. Matur nuwun kanthi sanget kanggo pengalaman tuku lan ngenalake aku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-01 04:28:31 dening Martin

  • 168 CM Astronomi Payudara Nengsemake Nengsemake TPE Boneka Deborah Johnny

    Aku entuk dheweke, dheweke pancen nyata, tenan, alus, duwe perawatan sing apik lan ora sithik gesekan, kurang ngomong karo sengit. Aku seneng banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-01 04:09:44 dening Kyle Charlotte

  • 166 CM Dodo Cilik Elastis Bokong Gedhe TPE Boneka Seks Jamie Yakub

    Layanan pelanggan apik banget. Boneka kasebut luwih angel tinimbang sing dakkira. Posisi operasi rada angel (rasane bakal luwih gampang suwe-suwe) reresik sing ngganggu banget, amarga ora ana sing bisa dicopot, aku nggawe tempek siji potong. Boneka kasebut katon padha karo gambar, luwih ayu tinimbang foto.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-01 03:48:39 dening Beacher Clement

  • Sibyl Tracy Payudara Gedhe 170CM Seksi TPE Boneka Pendamping Dewasa

    Layanan lan produk sing apik banget, dudu penipuan. Aku wis diapusi boneka seks ing situs web liya. Mula, sawise dipikirake kanthi tliti lan mbandhingake proses tuku, pungkasane aku milih tuku ing kene. Ternyata pilihanku bener.

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-01 03:27:05 dening Albert Hal

  • 160 Cm Wanita Ngedhari Pinggir Gedhe Yu Xuan D Piala Ndhuwur Boneka Seks

    Aku biyen dadi pelanggan urdoll, aku seneng banget yen dheweke wis menehi rekomendasi lan dipercaya. Yen pengin boneka liyane, aku bakal milih urdoll dadi tim sing apik!

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-01 03:09:52 dening Alston Fanny

  • 161 CM Roxanne William Pendamping Dewasa Boneka Jancok Puting Gedhe Boneka Seks

    Aku duwe Roxanne udakara 2 wulan saiki. Aku mung kudu nulis review amarga kaget! Saka sirahe nganti sikil, boneka seks iki pancen ayu banget. Iki minangka karya seni. Dheweke pancen alus lan alus, aku ora percaya. Regane ora murah. Iki investasi gedhe, nanging regane saben sen! Yen sampeyan ngelingi boneka seks "realistis" - iki papane!

    Tanggal Ditambahake: 2019-04-01 02:51:40 dening Byron Sinclair

  • Vanessa Natal diwasa kecantikan sikil dawa TPE jinis boneka

    Komunikasi, tuku lan transportasi sing efisien lan cepet lancar! Aku menehi wong iki 10 poin saka 10 poin. Aku nyaranake lan bakal nggawe bisnis maneh karo dheweke. Matur nuwun urdoll! Dene boneka kasebut, aku gumun yen dheweke nyata lan apik banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-27 05:12:12 dening Tom Smith

  • Sabina Sharp 168 Cm Seksi Payudara Gedhe Bibir Nglukis Abang TPE Boneka

    Pengalaman karo urdoll apik banget, dheweke nyedhiyakake layanan kelas kapisan amarga dheweke luwih yakin kabeh spesifikasi sing bener. Kabeh kaya sing diandharake, aku kaget banget karo kacepetan boneka seks teka.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-27 04:38:22 dening Winston Boyle

  • 162 CM Payudara Besar Mikro Lemak Kandel Boneka Jinis Bibir Janice Spense

    Aku nampa boneka saiki, aku kudu ujar manawa aku seneng banget. Dheweke katon imut lan ngrasa hebat. Kabeh sing tak tuku bener. Aku uga seneng sandhangan sing dikirim!

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-27 04:24:21 dening Lambert Isaiah

  • Kulit Gandum Kulit Dada Gedhe Sikil Panjang 163CM Mitra Dewasa Selena Lucia TPE Boneka

    Aku rumangsa layanan pelanggan apik ing kene, nanggapi kanthi cepet, lan gelem mbantu ngrampungake masalah apa wae sing dakalami. Situs iki dirancang kanthi apik lan duwe macem-macem merek lan pilihan. Aku tuku pengalaman sing apik saka dheweke.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-27 04:07:03 dening Mortimer Sen

  • Dodo Gedhe Lucu Digulung Bokong 153 CM Sherry Dodd TPE Boneka Seks

    Ing kene aku nyediakake boneka kualitas lan layanan pelanggan sing apik banget. Dheweke menehi katrangan babagan kahanan lan ngerti. Aku tuku loro boneka liyane lan arep mrana kanggo nyukupi kabeh kebutuhan mbesuk.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-27 03:49:55 dening Wright Michael

  • 153 CM Dodo Gedhe Lambe Nglukis Sophia Lily TPE Boneka Seks Dewasa

    Alat transportasie cepet, kabeh wis ana ing kothak, boneka iki pancen ora ana masalah. Staf bakal ngubungi aku kanthi cepet (liwat email) lan konfirmasi kabeh spesifikasi. Kualitas kasebut apik banget. matur nuwun.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-27 03:33:09 dening Baldwin Price

  • 153 CM Susie Emma Seksi Bokong Blonde Rambut Mripat Mripat TPE Boneka TPE

    Aku entuk boneka seks iki wingi. Aku kaget tenan karo gaya urip boneka iki. Katon apik banget ing gambar online, nanging gambar kasebut ora adil. Tampilan lan kesan sing sejatine pancen apik tenan. Katon, aran lan bobote nambah kabeh rincian sing nyata. Bahan-bahan TPE rasane adhem lan ora nate anget, nanging dakkira iki bab sing apik.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-27 03:19:07 dening Buck Scott

  • 148 CM Mripat ijo Claire Julian Langsing Payudara Payudara Gedhe Boneka TPE

    Tangane krasa alus banget, meh padha karo siluet wanita lan "goyang." Matur nuwun sanget Aku ngerti apa sing bakal tak lakoni bengi iki. Aku ora sabar maneh.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-27 03:04:24 dening Archibald Clarissa

  • 145 CM Cute Little Loli Coklat Kriting Rambut Entitas Seks Boneka Darlene Morris

    Sendhi boneka rada kaku, nanging amarga iki dheweke bisa njaga posisi sing apik. Bab sing apik Dodo alus lan goyang. Bokonge tenan lan alus, mung apik, dakkandhakake. Dheweke katon nyata lan ora duwe keluhan. Raine ayu lan lambene alus lan kebak. Kabeh babagan boneka kualitas dhuwur.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-27 02:39:11 dening Isidore Lawrence

  • WanRou Rambut Rambute Kecantikan Oriental Dada Seksi Boneka TPE Cina

    Aku marem banget karo blanja iki. Boneka iki sampurna. Nyata banget lan nyata, nul cacat, seni tenan. Kulit krasa alus yen disentuh. Bisa dadi wanita sejatine bisa ing posisi apa wae (sawetara wong ora bisa).

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-27 02:20:59 dening Edgar Rosalind

  • 160 CM Wide Bokong Ngemot Wanita Dada Besar Dada Kecil Dada TPE Boneka Seks Adam Harrington

    Dheweke pancen nyata. Dheweke teka ing omahku. Aku bakal ngurus dheweke kaya garwa sing ngurus kehamilan. Boneka kasebut minangka cara sing bisa dipercaya manawa bisa aktif. Kabeh apik wae. Nanging dheweke rada abot, aku butuh wektu kanggo mindhah dheweke.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-26 06:01:02 dening Upton Patience

  • 168 CM Sheila Baldwin Kulit Ireng Dewasa Boneka Seks Dada

    Aku seneng kulit ireng sing ireng. Aku seneng banget ngrangkul ing jejere boneka nalika wengi. Aku wis suwe banget ing kene, lan pungkasane dakwenehake rasa seneng. Muga-muga ing sawijining dina aku bakal nemoni wanita sejati sing minat karo aku, nanging sadurunge, aku bakal nuwuhake rasa tresna lan tresnaku menyang boneka.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-26 05:34:10 dening Antony Morley

  • 161 CM Bokong Gedhe Seksi Bibir Nglukis Agnes Antonia TPE Boneka Seks

    Aku nyaranake sedulur utawa kanca supaya tuku ing kene. Layanan sampeyan apik tenan. Produk iki luwih apik tinimbang produk liyane. Regane ora enak.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-26 05:09:32 dening Lennon Chapman

  • Panjara Penting Payudara Besar TPE Boneka Seks Doreen Pullman

    Boneka iki mesthi bisa dituku, luwih apik tinimbang nonton gambar utawa film porno. Duwe hubungan karo dheweke kapan wae sampeyan pengin, dheweke duwe dodo paling gedhe, awak apik, lan pus iku enak. Sampeyan uga bisa nggunakake bokong. Ora ana dhaptar maneh kanggo komplain utawa nggunakake kondom. Dheweke pancen terkenal tuku sampeyan dina iki lan mesthi bakal nggawe sampeyan seneng.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-26 04:49:56 dening Benediktus Cissie

  • 163CM Payudara Gedhe TPE Boneka Seks Sahabat Dewasa Yan

    Pangirimanku lancar banget, matur nuwun kanggo layanan sing apik. Dheweke 100% ayu, malah luwih saka gambar, kabeh babagan dheweke minangka bahan sing paling apik. Aku wareg banget karo layanan pelanggan, tulung aku ngrampungake proses pesen, matur nuwun maneh.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-26 04:30:57 dening Gene Joshua

  • Viola Bell Round Breasts Mripat Murni lan Apik Apik Dolar TPE

    Boneka iki apik banget, awak nyata banget lan seksi banget. Sawise maca sawetara pujian ing boneka kanthi online, aku mutusake tuku boneka seks pertama saka urdoll. Aku kudu ujar manawa pengalamanku apik banget. Perusahaan komunikasi karo aku kanthi cepet, biaya pengiriman luwih cepet tinimbang sing dakkira, lan kualitas boneka iku apik banget. Boneka lan ebay sing disaranake banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-26 04:08:39 dening Baird Defoe

  • Payudara Besar Mripat Biru TPE Boneka Seksi Sikil Panjang Nancy Nick

    Aku nampa boneka seks iki. Ok, aku seneng boneka iki sing apik! Rasa lan bahan meh sampurna. Sawetara mol cilik, kayata lipstik ing lambe, kudu diresiki. Nanging ora mung "katon", nanging uga rega sing apik ing jagad boneka. Luwih abot tinimbang sing diarepake, nanging duwe dodo gedhe lan gedhe. Matur nuwun kanggo layanan cepet. Dianjurake minangka boneka perawatan, boneka pasangan utawa dolanan seks.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-26 03:48:34 dening Drew Betty

  • 145 CM Rambut Kriting Panjang Kriting Payudara Gedhe Kelly Geordie

    Boneka seks iki sampurna. Dheweke pancen nyata lan nyata, kanthi cacat nol, pancen kalebu seni. Kulit krasa alus yen disentuh. Pengalaman iku apik banget. Aku pengin tresna marang dheweke kakehan saben dina.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-26 03:29:06 dening Boyce

  • 145CM Dewasa Kancane Wadhah Baby Cute TPE Boneka Bibir Kandel Sally Bulwer

    Iki boneka seni sing apik. Dheweke apik banget kaya pariwara. Dheweke bakal tetep ngadeg ing posisi sing tetep. Aku seneng banget karo dheweke amarga dheweke kabeh sing dakkarepake. Iki bakul sing apik sing ora bakal menehi boneka sing salah.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-26 03:12:40 dening Alston Sapir

  • Pinggang Cilik F cangkir 140cm Penelope Raglan TPE Boneka Seks

    Aku tuku boneka seks iki ing kene sawise rekomendasi kancaku. Regane regane larang banget, luwih apik dibanding cangkir masturbasi pria, empuk banget lan kepenak. Matur nuwun kanggo layanan sing anget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-21 09:32:17 dening Barlow Ella

  • Lemak Hip Dada Gedhe Chasel Edison 163 CM Kaki Panjang Boneka Seks

    Aku tuku boneka cilik ing situs web iki taun kepungkur lan kualitase apik banget. Aku bali lan tuku boneka gedhe banjur dicoba. Aku ora nguciwani aku. Kabeh ana ing kothak, sampurna.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-21 09:29:44 dening Neil Silas

  • Polisi Payudara Cilik Mikro Lurus Babak Wajah 158CM Boneka Seks Adolph Joule

    Boneka iki paling disaranake, rega lan kualitas apik banget! Sanajan ora tanpa cacat, iki minangka produk sing apik banget, luwih-luwih saka segi rega. Ya, wiwitane ana mambu, nanging iki minangka fitur khas kanggo kabeh produk sing digawe TPE. Bakal mudhun suwe-suwe (lan wis kliwat rong minggu) kanthi ngumbah lan pulverisasi sing tepat.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-21 09:25:47 dening Frank Harvey

  • Cute Little Breasts Companion Laura Charlotte 148CM Boneka TPE

    Iki minangka pengalaman tuku sing apik banget. Kualitas boneka seks apik banget, meh 2/3 biaya sing dibayangke situs web liyane. Aku bisa tuku boneka favorit kanthi rega sing luwih murah. Ora prelu mbuwang dhuwit kanggo perkara sing padha. Aku bakal tuku maneh, ora masalah.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-21 09:22:44 dening Sid

  • Mripat Coklat Wajah Tipis Roberta Bulwer Boneka TPE 145CM Payudara Cilik

    Aku penggemar bal-balan. Nalika ndeleng dheweke, aku percaya yen aku duwe nasib karo dheweke. Aku ora ragu-ragu tuku dheweke. Sanajan regane regane larang banget, nanging nalika nampa dheweke, aku nemokake kabeh. Regane banget. Dheweke pancen realistis.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-21 09:17:17 dening Murray Dickens

  • Tipis Pinggang Biru Mripat Nipple Renee Raymond 148 CM TPE Boneka Seks

    Boneka iki ayu banget lan apik. Dodo iki sithik banget, mula krasa ora krasa luwih gedhe nalika disentuh, nanging kabeh awak katon apik banget, kaya seni. Wis rada mambu, nanging aku wis kerep pacaran karo dheweke. Penak banget, rasane awak suwung.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-21 09:12:21 dening Ward Julius

  • Carey Godwin Kurus Langsing Laki-laki Boneka 160 Cm Mitra Abdomen Seksi

    Boneka iki ganteng banget. Negara balung sing anyar nggawe aku kaget, gerakan lan rotasi sendhi ngluwihi standar. Gerak tangan, sikil lan pinggul kanthi gampang lan meneng. Pundhak lan rotasi pinggul minangka karya utama. Dolanan seks liyane ora bisa dibandhingake.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-21 09:09:04 dening Karen Luke

  • Pandora Sander Kaki Panjang Gandum Kulit Butt Besar 170CM TPE Boneka Seks

    Aku kudu ujar manawa iki produk sing apik! Boneka sing ditampa ing kondhisi apik lan kualitase ngluwihi pangarepan. Aku seneng banget yen wis nampa layanan boneka seksi lan bakal nampa layanan maneh.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-21 09:06:26 dening Rod Felix

  • Gadis Jepang 146CM D Cup Yedda Mark Tipis Bibir Boneka

    Aku kaget nalika njaluk dheweke. Boneka seks iki apik banget! Aku dudu penggemar wanita senior, aku luwih seneng wanita cendhak. Isih ana masalah karo garis driji, nanging umume luwih apik tinimbang sing diarepake.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-21 09:02:46 dening Paddy Henley

  • 146CM Lambe Nglukis Gaya Eropa Mripat Biru Maggie Harte TPE Boneka

    Iki kesepakatan sing sampurna banget. Aku duwe komunikasi sing apik karo sing adol lan dheweke wis nyukupi sarat pangiriman mbesuk, mula aku bisa nampa ing kutha. Reresik bea cukai pancen apik banget amarga wis ngrampungake kabeh gaweyan.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-21 08:56:30 dening Kenneth Richard

  • 163cm Rambut Coklat Ireng Ireng Minnie Kaki Panjang Boneka Seks

    Aku bungah banget saiki. Aku entuk dheweke. Dheweke apik banget. Matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung ing layanan pelanggan. Aku duwe komentar sing apik ing forum boneka seks. Sampeyan kudu nyetel sadurunge ditampilake. Aku bakal ngirim gambar sanalika bisa. Aku seneng banget karo dheweke, mula aku pengin pesen sing anyar. Utawa liyane.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-18 09:24:29 dening Brady Montgomery

  • Bess Julius Double Ponytail 165cm Krim TPE Krim

    Dheweke dolanan pertama sing tak tuku. Kabeh wis teratur, balung gabungan logam internal apik banget, ora ana masalah. Dheweke fleksibel banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-18 09:21:46 dening Felix Hart

  • 161 CM Kulit Ramping Tubuh Halus Pinggang Cilik Ursula Surrey Boneka TPE

    Boneka seks iki apik banget. Katon apik banget. Nanging mindhah boneka bisa dadi angel banget. Abot banget kanggo aku. Reresik dheweke gampang yen ngerti apa sing sampeyan lakoni. Matur nuwun kanggo pandhuan sing ati-ati.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-18 09:18:41 dening Ansel Galbraith

  • 158 CM Dodo Cilik Tess Jessie Puting Abang Mripat Gedhe TPE Boneka

    Dheweke luwih ayu tinimbang foto kasebut. Nanging dheweke ora menehi sandhangan ing foto, utawa dheweke bakal sampurna! Nanging, kabeh iki dadi tanggel jawabku dhewe. Aku ora weruh ukara kasebut ing situs web: "Celana jero seksi bisa uga beda karo gambar. Kabeh item ing gambar iku kanggo motret." Saiki aku tuku klambi sing apik kanggo dheweke. Aku wareg banget karo kualitas boneka kasebut.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-18 09:16:01 dening Benjamin Vogt

  • Mripat Bawa Mata Mata Besar 158 Cm Boneka Seksi Dada Kecil Ophelia Evans

    Iki minangka situs web boneka seks paling apik. Mung sithik. Sampeyan bisa ngatur boneka kasebut. Desain sing apik banget. Aku tuku boneka 158 cm lan kualitase pancen misuwur.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-18 09:12:31 dening Dempsey Taylor

  • 150 CM Dada Pinggir Cilik Pinggir Lemak Hip Pamela Spender Jenis Kelamin

    Dheweke apik banget ing kabeh aspek, aku uga seneng dodo gedhe lan pinggang lancip. Nanging dheweke rada abot banget kanggo aku. Umurku 68 taun. Iku angel banget kanggo mindhah dheweke. Aku kudu milih boneka cilik.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-18 09:09:16 dening Wade Sainsbury

  • Puting Jambon Odelette Becky Murni Deleng 168CM Boneka Seks

    Matur nuwun kanggo mikir babagan boneka sing disaranake iki. Dheweke marem apa sing dakkarepake. Odelette ayu banget. Dodo lan bokonge apik tenan! Aku bakal bali.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-18 09:06:25 dening Andy Joule

  • Nggantheng Lance Hicks Otot Kuwat 20CM Big Penis Boneka seks Pria

    Nalika pisanan tuku boneka seks iki, aku gugup banget. Ngelingi regane regane, pungkasane, sawise sawetara minggu ngenteni kuatir, wis tekan! Cocog persis karo foto! Sejatine ora akeh sing bisa ngomong, sampeyan ora bisa ketinggalan produk kaya iki.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-18 09:03:12 dening Zora Melville

  • Olivia Gresham 148cm TPE Dewasa Rambut Pirang Boneka Seks Bibir Lurus

    Jujur wae Kulite cedhak banget karo kulit manungsa. Iki menehi sentuhan gedhe. Aku seneng banget urip ing jaman iki, boneka dadi nyata!

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-18 08:59:31 dening Hardy Bennett

  • Grey Coklat Dada Gedhe 158cm Boneka Seks Nancy Rambut

    Aku mung tuku boneka karakter nomer loro saka urdoll, minggu kepungkur. Boneka aku wis ngemot lan nyengsarakke kothak nanging ora dadi masalah. Boneka kasebut apik banget, aku ora percaya yen produk kasebut pancen apik banget. matur nuwun.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-18 08:56:07 dening Toby Hawthorne

  • Full Breast Manekin Evelyn Ann 168 CM Seksi Panjang Sikil Boneka TPE

    Aku kepengin banget tuku nalika ndeleng dheweke. Nanging aku ragu-ragu ndeleng rega tuku sing larang banget ing Internet, nanging komunikasi lan dhukungan sajrone proses kasebut apik banget nganti (lan sawise) dheweke teka ing omahku. Dadi kualitas, komunikasi lan dhukungan pelanggan limang bintang.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-14 06:40:50 dening Roy Lytton

  • Otot Wanita Baseball Pemain Boneka Seks Dewasa 170CM Hilda Wilcox

    Dina iki aku ndeleng tampilan sejatine. Dheweke ayu banget. sampurna banget. Aku mutusake tuku boneka seks karo bojoku. Kita menehi rempah-rempah cilik lan garwaku seneng banget. Dheweke pancen luwih akeh tinimbang sing diarepake. Digawe kanthi apik.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-14 06:37:07 dening Burton Romeo

  • Kelly Hodge Ramping Seksi Rambut Panjang Payudara 158cm Boneka Seks Dewasa

    Aku mbukak boneka dina iki. Aku jahitan sirahe lan awake. Aku ora percaya, dheweke ayu banget. Dheweke luwih ayu tinimbang foto kasebut. Matur nuwun Kualitas apik lan murah.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-14 06:32:13 dening Aubrey Judson

  • Mona Wheeler 168cm Gandum Warna Seksi Bokong Bokong Payudara Besar Boneka TPE

    Aku pesen warna kulit boneka ing gambar. Umume, boneka iki ngluwihi sing dakkarepake. Dheweke ayu banget, aku wareg banget karo warna kulit lan pilihan sing dak pesen.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-14 06:01:48 dening Bill Bruno

  • Cecilia Mripat Cahya Biru Tipis Breast Cilik 170CM TPE

    Dheweke duwe kemasan sing apik banget, kabeh babagan boneka wis ana ing kothak, mesthine kudu ana ing kono. Boneka iki ayu banget, muga-muga bisa suwe suwe.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-13 08:42:22 dening Dylan Taylor

  • Setlla Noel Wajah Freckled Slim Body 165CM Dada Cilik Boneka TPE

    Aku entuk dheweke. Kemasane sampurna. Desain lan rincian bagean pribadi boneka kasebut nyata banget. Model iki uga langsing lan duwe sikil dawa! Bahan TPE alus lan ambu ora enak tinimbang TPE khas.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-13 08:39:49 dening Harlan Keats

  • Harvey Josh Kulit Hip Ireng Ireng 165CM Boneka Seks Cangkir B Ngremek

    Dheweke boneka sing katon ayu banget. Kulit peteng kanthi dhadhane plump. Iki kombinasi sing apik. Nanging aku ora duwe hubungan seks karo dheweke amarga dheweke mikir yen dheweke abot banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-13 08:34:54 dening Elton Jimmy

  • Hip Gilbert Wat F Cup 161CM TPE Boneka Dewasa Mitra

    Nyuwun pangapunten nalika komentar pungkasan, dheweke tekan omahku sewulan kepungkur. Dheweke pancen apik banget nganti saiki! Aku ngenteni akeh situs web boneka sadurunge tuku. Aku seneng banget yen tuku boneka pertama saka kene. Layanan pelanggan apik banget, kabeh pitakonku dijawab kanthi cepet, lan panjalukku ngirim foto boneka tartamtu. Aku menehi 4 lintang amarga aku ora bisa nutul lan ngrasakake produk sadurunge tuku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-13 08:31:50 dening Zebulon Peg

  • Mripat ijo Lambene Nglukis 118CM TPE Boneka Kembang Payudara Muriel Cilik

    Dheweke tekan omahku, kaya sing ditampilake ing gambar. Dadi bener kaya sing dituduhake. Katon lan rasane nyata. Iki boneka sing apik banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-13 08:28:03 dening Gavin Simpson

  • Cute Japanese Girl Tachibana Shinya 140CM Payudara Gedhe Boneka TPE

    Aku tuku boneka iki ing kene. Pengalamanku ora enak, komunikasi rada alon kanggo standarku, nanging wong liya bisa uga ora kuwatir banget. Untunge, boneka kasebut ayu banget. Kualitas uga apik.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-13 08:23:15 dening Benjamin Ellis

  • Jocelyn Cissie Boneka Seks Silikon Murni lan Menawan 140cm

    Boneka kasebut nyata banget lan apik banget, dheweke duwe wajah diwasa. Dheweke ora abot kaya sing dakkira. Aku bisa mindhah dheweke kanthi gampang. Dadi aku marem banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-13 08:18:45 dening Bart Lily

  • Jessie Dunbar Boneka Silikon Pinggang Cilik lan Energik

    Iki minangka wiwitan sing apik. Aku entuk boneka scam saka situs web liya. Aku nyoba urdoll amarga katon kaya situs web sing bisa dipercaya. Desain web sing apik, ulasan sing apik lan spesifikasi boneka sing rinci kabeh nggawe aku yakin. Boneka sing dak tampa wingi mbuktekake manawa keputusanku bener. Aku bakal tuku maneh saka urdoll.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-13 08:14:31 dening Tyler Paul

  • Amelia Henley Murni Malu 165cm Boneka Seks Cangkem Cilik Cilik

    Dheweke minangka awak sing hebat. Bokonge bentuke apik banget. Dada lan bokong sing fleksibel. Praupane manis banget lan realistis. Dheweke menehi rasa tresno pertama.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-13 08:10:43 dening Owen Simon

  • Boneka Seks Dewasa Tina Marner sing Wuta Anget lan Seksi

    Umume boneka iki bentuke apik banget, nanging klambi boneka aku ora dikirim. Aku ngandhani yen dheweke ngirim maneh barang sing ilang.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-13 08:06:53 dening Griffith Keppel

  • Arlene Dunbar 125CM Micro Fat Face Mripate Abang Bibir Abang TPE Boneka

    Kabeh babagan dheweke apik banget. Boneka iki realistis banget, dheweke uga lucu banget, dheweke mbantu aku ngrampungake impen sing dakkarepake anak wadon. Saiki dheweke dadi anakku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-12 08:23:30 dening Kent Martha

  • Bal-balan Bayi Lancar Pinggang Caroline Judson 158CM TPE Boneka

    Dheweke katon realistis banget. Aku bubar pisah karo pacarku, lan saiki produk iki menehi rasa kepenak lan rasa seneng positif. Matur nuwun kanggo njawab kabeh pitakon saka sudut pandang profesional. Aku bakal tuku saka sampeyan maneh.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-12 08:19:13 dening Webster Kelsen

  • Ngadhepi Dada Cilik 158CM Kecantikan Klasik TPE Boneka Qing Xue

    Aku kepengin banget pacar kanthi praupan lan awake Cina. Dheweke apik banget karo aku. Matur nuwun kanggo layanan pelanggan urdoll sing menehi rekomendasi boneka iki. Saben inci awake alus banget. Aku seneng banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-12 08:14:39 dening Orville Bruce

  • Kaki Puting Kecil Kaki Panjang Belinda Dickens Boneka Piala F 165CM F

    Dheweke dadi mitra sing sampurna kanggo wong lanang umur 68 taun sing kelangan garwane. Siji-sijine kekurangane yaiku pengiriman mung rada telat, nanging layanan pelanggan urdoll mbantu aku ngrampungake kabeh masalah. Aku nyaranake sampeyan tuku saka perusahaan solid iki amarga ndhukung produke.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-12 08:09:55 dening Ward Lynd

  • Bokong Gedhe Eleg Ngobong 169CM Boneka Seks Dewasa Gedhe

    Tokone pancen hebat. Dodo gedhe lan fleksibel. Raos turu karo dheweke ora bisa dingerteni. Singkat, aku wareg banget karo saran sing diwenehake. Sayange, dheweke abot banget kanggo aku. Pancen angel yen aku pindhah lan golek dheweke. Yen sampeyan pria otot, aku yakin dheweke cocog kanggo sampeyan.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-12 08:06:09 dening Atwood Caroline

  • Lambe Kandel J Cup Prima Bess Dada Gedhe 165CM TPE Boneka

    Tampilan lan aran boneka iki nyata banget. Kulit iku wernane rada abu-abu. Gerakan boneka kaku banget; lan mung bisa dipindhah kanggo nambah bahan balung struktural / sendi kanggo nyuda kaku. Tangan / driji ora bisa ditekuk; utawa driji nggulung tanpa karusakan; utawa balung ditusuk ing pucuk driji. Aku isih bakal menehi rekomendasi boneka iki; mung ngerti watesan. Dheweke pancen ayu banget "nggawe" sampeyan supaya bisa sesambungan karo dheweke.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-12 08:00:00 dening Randolph Zephaniah

  • Darlene Philemon Payudara Seksual Abuse Seksual Boneka Seks diwasa 148CM

    Aku wareg banget karo Darlene Philemon. Dheweke luwih apik tinimbang sing diarepake, apik banget. Matur nuwun kanggo layanan pelanggan amarga wis menehi akeh pitulung. Terus gaweyan sing apik!

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-12 07:56:23 dening Hamiltion Lawson

  • Cilik Cilik Mripat Gedhe Dada Kecil Boneka Urip Dewasa 100CM Cewek Elsa Morse

    Aku golek boneka mini. Nalika browsing akeh situs web, pungkasane aku tuku Elsa ing kene. Dheweke ora ngeculke aku. Iki nyata banget lan rasane apik banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-12 07:51:38 dening Maxwell Huntington

  • Raksasa Dada Lemak Bokong Dewasa Mitra TPE Boneka 100CM Madada Kanako

    Boneka seks ing kene minangka boneka paling apik ing pasar. Kabeh ana ing kabeh papan upacara. Aku ngira kabeh pabrikan liyane kudu ngetutake. Aku wareg banget karo tuku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-11 09:40:50 dening Duncan Conan

  • Kulit Ireng Pinggang Kaki Pinggang Kaki Panjang 155CM Dada Cilik TPE Cynthia Hood

    Iki boneka seks sing sampurna. Penjual sing responsif kapan aku butuh pitulung. Ora ana sing sambat. Bakal tuku boneka nomer loro.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-11 09:37:38 dening Wade Keynes

  • Marcia Margery TPE Doll Paha Otot 163CM Juara Bokong Berat Bokong

    Boneka iki nyata banget. Nanging ing wektu sing padha dheweke abot banget! Aku kudu sinau luwih akeh lan milih sing luwih entheng. Saliyane bobote, boneka saya apik. Sakabèhé, aku wareg banget karo nyuda bobot. Yen sampeyan lanang, aku saranake sampeyan marang sampeyan.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-11 09:34:32 dening Rod Raglan

  • Master meditasi Hannah Sassoon 158CM TPE Boneka Mripat Bunder Murni

    Luwih nyata saka sing dakkira, kanthi serius, siji-sijine prabédan utama ing antarane dheweke lan wanita sejatine yaiku dheweke ora kakehan guneman. Kualitas lan gaweyane apik banget. wis rampung. Siji-sijine kekurangane yaiku aku kudu ngenteni luwih suwe. Transport bisa luwih cepet lan bakal luwih sampurna.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-11 09:30:47 dening Merlin Whitman

  • Stephanie Alick 170 CM Insinyur Elastis Bokong Seksi TPE Boneka Dada Gedhe

    Jujur, boneka kasebut abot! Aku kudu sinau luwih akeh lan milih sing luwih entheng. Saliyane bobote, boneka saya apik. Sakabèhé, aku wareg banget karo nyuda bobot.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-11 09:26:56 dening Channing Robbins

  • Quintina Charley Biru Mripat 140cm Kulit Gandum Boneka Payudara Gedhe

    Iki boneka pertama. Aku seneng banget yen milih konfigurasi iki. Amarga dheweke kayane isih umure wiwit pertengahan 20-an, kaya aku. Awak duwe kurva sing luar biasa, lan kulit alus sawise sampeyan ngremuk.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-11 09:23:31 dening Jeremy Morris

  • Lydia Tony Kurus Badan Dada Cilik 148CM Dewasa Mitra Boneka Kulit Peteng

    Aku duwe pengalaman sing padha karo Lydia, aku uga bocah yatim piatu. Nalika aku ndeleng dheweke ing kene. Aku ngerti yen dheweke minangka kulawarga sing dakgoleki. Dadi aku tuku dheweke durung suwe. Tampilan boneka kasebut nyata banget! Dheweke boneka sing ayu. Aku ora percaya yen rupane nyata lan apik banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-11 09:19:50 dening Elroy Turner

  • Payudara Pinunjul Barbara 100 Cm Seksual Boneka Seks TPE

    Boneka iki apik banget lan kualitase apik banget. Sampeyan uga enak digunakake, rasane adhem banget. Regane apik kanggo dhuwit, regane dituku! Cedhak banget, pancen kepenak karo.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-11 09:14:46 dening Bertram Hansen

  • Xaviera Jane Crazy Criminal Breast Breast Small 170CM Boneka

    Wangun boneka kasebut apik banget lan pengaruhe apik banget. Dheweke katon apik banget. Aku marem banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-09 05:13:31 dening Hugh Betsy

  • Lambe Nglukis Biru Mripat Ngemot Dewasa Cynthia Grace 158CM Boneka Seks

    Iki boneka hebat, dhadhane gedhe banget. Dheweke duwe layanan pelanggan sing apik. Dheweke ayu banget lan malah luwih ayu tinimbang foto. Aku ora bisa ngungkapake kaendahane. Layanan pelanggan profesional kanggo njawab kabeh pitakonku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-09 05:07:55 dening Michell Meg

  • Payudara Cilik Ireng Mripat Ireng Nora Hobson 158CM Boneka Seks

    Aku wingi nampa dheweke lan aku turu karo dheweke ing wayah wengi. rasane enak. Kayane nyekel wanita sejatine. Aku uga nampa seri hadiah saka pihak sing adol. Contone, wig, brosur, selimut, jeroan seksi lsp. Matur suwun.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-09 04:18:40 dening Reg Graham

  • Bibir Kandel Sigrid Hicks Payudara Langsing Pinggang Slim 170CM TPE Boneka

    Halo: Boneka sing dakwenehake "Sigrid Hicks" iku ayu banget, dheweke wis dadi kanca apik ing kulawarga. Dheweke katon realistis banget. Ngluwihi pangarepan - nanging dheweke uga ora nguntungake, luwih abot tinimbang sing dakkarepake. Ngganti dheweke lan dheweke, sanajan kekuwatanku, mindhah sendhi bisa dadi angel. - Matur nuwun sanget layanan pangiriman.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-09 04:09:23 dening Adolph Pollitt

  • Bibir Abang Seksi 158 CM Mripat ijo TPE Boneka Martina Walpole

    Sing kudu dakkandhakake yaiku layanan sampeyan apik banget. Nalika aku pesen, sampeyan bakal dijaluk proses. Foto pesenan sing wis rampung bakal dikirim menyang kula kanggo ditinjau lan disetujoni sadurunge dikirim. Kabeh pitakon babagan pesenanku dijawab kanthi akurat. Priksa manawa aku pesen apa sing dibutuhake. Iki minangka pengalaman blanja sing nyenengake lan santai banget!

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 03:57:44 dening Tab Christie

  • Meredith Wallace 165CM H Cup TPE Boneka Payudara Besar

    Iki apik banget, dheweke duwe awak sing rinci banget. Aku ngakeni manawa setelan bledosan dheweke narik aku amarga aku kontrol seragam. Sabanjure aku bakal tuku seragam liyane kanggo dheweke.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 03:53:30 dening Cara Pansy

  • Pink Big Nipple 135CM TPE Boneka Lancip Awak Darren Fred

    Situs iki gampang digunakake, boneka kasebut pancen apik banget lan sampeyan ora bakal kuciwa. Aku tuku boneka ing kene. Dheweke boneka pertama. Saiki blanja nomer loro ing kene. Layanan pelanggan apik banget. Dheweke nemokake boneka sing pas kanggo aku.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 03:46:00 dening Geoffrey Sonmerfield

  • Fan Seksi Dewasa Seksi Jiang Lizi 110CM Boneka seks

    Aku seneng karo dheweke. Nyata banget, teksture rasane mulus lan karet. Sikep banget. Nanging, miturut pengalamanku, awak boneka iku gampang diwarnani, mula aja nganggo klambi peteng. Kajaba iku, pangiriman cepet saudagar lan bungkus sing sampurna. Aku marem banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 03:40:13 dening Kim Malachi

  • Rodney Charlotte Mripat Gedhe 132CM Boneka Dada Flat TPE

    Minangka seniman, aku mikir awake awake hebat. Saiki aku kudu tuku sandhangan sing cocog karo apa sing daklakoni. Aku arep tuku boneka realistis liyane ing kene.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 03:34:49 dening Hobart Young

  • Vera Raman Plump Butt Small Pinggang Cilik Boneka 168cm TPE

    Boneka iki pancen fleksibel! Sampeyan bisa nyedhiyakake dheweke ing meh kabeh posisi, sing pancen apik banget. Kulite manungsa banget lan meh medeni! Ing tahap iki, boneka isih ana ing kothak dheweke, amarga aku ora ngerti sepira perawatan sing bakal mengaruhi kulit awake. Aku maca kanthi online, lan bos liyane ujar manawa dheweke gampang banget dadi lengket, ana macem-macem praktik lan ora bisa nganggo klambi. Dheweke bakal dadi fotografi sing apik, nanging ora mikir aku bakal tuku liyane amarga katone dudu boneka sing bisa diputer utawa ditangani saben dina.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 03:30:10 dening James Wollaston

  • Kandel lambe Dart Girl Marcia Ralph 168CM Payudara Besar Elf TPE Boneka

    Ya, dheweke katon kaya peri. Aku seneng banget karo kupinge lan menehi pengalaman sing realistis banget. Logistik uga apik. Aku nampa dheweke sanalika sawise pesen. Iki blanja sing nyenengake.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 03:23:33 dening Jerome Thomson

  • Cherry Harry 140 CM TPE Boneka Seks Dewasa Kulit Ireng Manis

    Iki minangka model sing apik banget lan aku wis pirang-pirang taun nggoleki iki. Aku cet, sosok manungsa sing dedeg piadeg apik angel ditemokake. Regane larang nanging regane.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 03:18:05 dening Hiram Curme

  • Biru Mripat Gedhe Miranda 100CM Nakal Lucu Boneka Seks TPE

    Dheweke tekan omahku wingi awan. Aku nyoba ing wayah wengi lan keren banget! ! Jiwit dodo gedhe. Rasane apik banget. Bentuk boneka seks iki nyata banget. Rasane panas lan lunyu ing njero tempek, krasa ora bisa mandheg. Muga-muga bisa ngetrapake katrampilan seks liwat dheweke.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 03:13:04 dening Guy Bauer

  • Boneka Silikon Wanita Cina Dada Datar XiaoQian 140CM

    Boneka iki apik tenan. Aku nampa dheweke sawetara dina kepungkur. Nganti saiki aku wis nggunakake dheweke kaping pirang-pirang. Dheweke ora ngeculke aku. Awak fleksibel banget. Aku seneng banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 03:07:35 dening Daniel Bacon

  • Mripat Gedhe 140cm Boneka Seks Murid Siswa Tionghoa XiaoMi

    Iki minangka boneka sing apik sing bisa nggawe nomer khusus kanggo karakter sing lawas, sing kurang spesifik, utawa pengganti sing luar biasa. Terjangkau, super ayu.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 02:54:00 dening Beacher Pollitt

  • Mripat Coklat 168 Cm Payudara Gedhe Boneka jinis Ronald Rebecca

    Rincian Ronald apik banget lan fleksibel. Yen awak superhero otot, mula apik banget. Aku kudu ngomong yen mripate nggawe dheweke apik banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 02:47:41 dening Abner Leacock

  • Mripat Biru 166CM Boneka TPE Dewasa Eudora Surrey

    Dheweke apik banget lan menehi perasaan apik banget. Nanging paling larang.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 02:41:41 dening Webb Gissing

  • Letitia Huxley Kulit Ireng 163cm TPE Boneka Pendhapat Butt Gedhe

    Boneka iki apik tenan. Aku tuku kulit ireng, nanging kayane katon rada abu-abu. Nanging ora apa-apa. Dheweke katon padha karo gambar kasebut. Aku seneng banget puting susu lan labia. Iku nyata banget.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 02:35:46 dening Mortimer Emmie

  • Norton Dickey Jago Gedhe kanggo Wanita 160CM TPE Boneka Pria

    Apik tenan Dheweke katon apik banget. Awake sampurna. Uga ana pitik jago sing gedhe. Dheweke bisa gawe marem kapan wae. Regane rada larang. Nanging iku regane.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 02:28:28 dening Ruby Joule

  • Edwina Lawson Pinggir Cilik Pinggir Kandel 150CM Boneka TPE

    Iki bisa dadi pilihan boneka TPE paling apik ing antarane kabeh vendor online. Cepet layanan lan boneka kualitas. Aku mriksa kanthi tliti sawise aku entuk. Pakaryan boneka kasebut alus banget. Organ kelamin pancen nyata. Utamane tempek. Rasane apik tenan.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 02:14:44 dening Neil Benson

  • Mripat amba B Piala Emma Finn 148CM TPE Boneka Seks Dewasa

    Dheweke boneka seks sing dakgoleki. Aku wis ndeleng dheweke ing pirang-pirang situs web. Aku wis mbandhingake situs-situs kasebut kanthi tliti (amarga aku ora pengin nggunakake dhuwit kanggo sampah). Aku pungkasane mutusake tuku dheweke saka sampeyan. Jebule, dheweke ora nolak aku. Dheweke pancen lengkap. Rasane apik banget. Aku bakal tuku boneka maneh.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 02:08:00 dening Ben Marner

  • Rambute rambut ayu Nicole McCauley pirang 148 CM boneka TPE

    Pabrikan kayane menehi rincian sing luwih akurat kanggo Nicole tinimbang wanita. Ing kabeh versi wanita, versi iki katoné paling cedhak karo manungsa sing nyata. Siji-sijine yaiku aku ora suwe milih transportasi. Nanging dheweke pantes ngenteni.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 02:01:08 dening Oswald Bowman

  • Mripat ireng susu alus Blanche 140CM F cangkir jinis boneka

    Aku wis suwe nggolek karakter sing realistis sing bisa ngganti model kasebut. Aku pelukis lan kadang butuh referensi. Kepala lan nomer didol kanthi kapisah, sing nggawe dheweke bingung, sampeyan kudu nggawe manawa ora entuk nomer dodo gedhe banget, nanging aku seneng. Kayane sirahe bisa digunakake bebarengan. Aku marem banget karo blanja iki.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 01:51:03 dening Ryan Joe

  • Mripat Ireng Gedhe TPE Boneka Akumi Hakumi

    Aku kudu ngomong yen iki boneka seks sing apik banget. Dheweke rumangsa apik banget kanggo aku. Dheweke pancen realistis lan cocog banget kanggo fotografi. Aku bakal tuku sandhangan lan sepatu liyane kanggo dheweke. Bikini ing dheweke apik banget, nanging aku pengin ndeleng dheweke nganggo klambi liyane.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 01:41:04 dening Barry Walter

  • Tanabe Reiko Ulasan Boneka TPE Dada Flat 100CM

    Oke, aku nglumpukake boneka seks sing wis urip lan urip luwih saka 15 taun saiki, nanging nalika tuku boneka iki, aku bakal ujar manawa kaya pasuryan, ndeleng kaendahan sing luar biasa banget. Nalika tuku Tanabe, awake mung cara sing dakkarepake. Boneka iki rasane alus lan kepenak, malah bisa nganggo klambi apa wae, wiwit kasunyatan nganti mudo, sanajan dedeg piadhane ala, nganggo klambi sing pas.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 01:26:50 dening Joyce Jordan

  • Dodo cilik Asao Miko boneka seks 100CM

    Aku seneng banget. Nalika Asao teka ing omahku, dheweke kaya malaekat. Amarga dheweke ayu banget. Matur nuwun kanthi sanget, kaya sing sampeyan ujar. Aku bisa nedha bengi karo dheweke.

    Tanggal Ditambahake: 2019-03-08 01:11:52 dening Ian Huggins