Telp: +1 (412) 215 6480

email: service@urdolls.com

XY Doll nggunakake makeup awak kanthi pembuluh getih nyata

XY Doll minangka produk terkenal ing saindenging jagad. Pusat operasi merek jaban rangkah dununge ing Shenzhen, China. XY Doll minangka pelopor lan pimpinan kepala silikon + awak simulasi pembuluh darah TPE. Nggunakake teknologi cetakan nyata-nyata kanggo nurunake model model urip nyata 1: 1 kanthi tekstur kulit. Rinciane luwih nyata, ngupayakake detail sing sampurna, dandanan wajah luwih apik lan simulasi, awak dicet, lan dandanan awak kabeh diadopsi nganggo pembuluh getih + garis kulit.

Boneka XY

Dolanan jinis boneka 3d hentai loli
Boneka seks 65cm ing ebay
5ft big ass boneka seks payudara gedhe
5 0 boneka seks
Boneka boneka seks boneka 3x
Boneka XY

Rating

97 / 100

 

Brand:Boneka XY Sumber :China
Material: T boneka Jinis TPE Gaya: Boneka seks mini, Boneka meteng, Boneka dhadha, boneka seks Milf, lan liya-liyane.
Pambuka: XY Doll nggunakake polimer ultra-tinggi lan minyak putih kelas kosmetik, sing ora duwe bau khas, resistensi luh, resistensi udan, lan kinerja kontrol minyak. Bingkai XY Doll nggunakake standar baja standar nasional sing luwih dhuwur, lan sendi digabung karo gasket baja musim semi murni. Ekspansi termal lan kinerja kontraksi luwih stabil; Wangun awak XY Dol: nggunakake proses cetakan nyata, 1 nganti 1 nyalin awak model urip nyata, kanthi tekstur kulit, rinciane luwih nyata, lan ngupayakake rincian sing sampurna.

Pros:

+ Boneka Seks TPE Berkualitas Tinggi + Simulasi Kapal Darah
+ Salin Model Nyata
+ Mirip karo kulit asli sing realistis
+ Dandanan anyar opsional: pembuluh getih, pitting.

Cons:

- Mahal nanging regane dituku

 

Barang Saben Kaca:

Sort By: