Telp: +1 (412) 215 6480

email: service@urdolls.com

Dhaptar Boneka Seks Q&A

  • Apa pendapat sampeyan babagan jinis karo boneka seks silikon?

    Para pria sing wis ngobrol karo boneka silikon, aja bebas ngobrol karo aku kenapa sampeyan nindakake iki lan kenapa sampeyan ngarep-arep. Miwiti ngobrol babagan boneka seks silikon luwih apik tinimbang pilihan manungsa liyane ing aspek liyane kajaba kepuasan fisik utawa spiritual.


    2021-07-20

  • Jinis boneka jinis apa?

    Sing dakkarepake yaiku pria sejati sing nggawa aku lunga kanthi semangat banjur ngeculake. Minangka pasangan sampeyan, kita bisa nindakake akeh posisi seks, lan sampeyan bisa muter karo aku kaya sing dikarepake. Yen sampeyan wong sing dakkarepake, aku pengin dadi ratu kekarepan sampeyan.


    2021-07-20

  • Dibandhingake karo jinis nyata, kepiye nyenengake jinis karo boneka seks?

    Pendapatku yaiku dolanan jinis luwih apik tinimbang wanita. Alesané yaiku sikap wanita marang aku bakal ora apik. Aku luwih seneng dolanan jinis. Taun kepungkur aku tuku boneka maskulin Edward. Dheweke kaya bocah cilik. Rasakake saben katresnan karo dheweke.


    2021-07-20

  • Kepiye rasane jinis karo boneka seks?

    Aku ora ngerti apa aku ngelingi dheweke wiwit iku, nganti nggoleki boneka seks ing Internet udakara sangang wulan kepungkur, lan aku kaget amarga ngerti yen ana akeh pabrike, lan boneka kasebut dadi realistis, ayu banget (ing mratelakake panemume), lan Saiki regane terjangkau. Apike, aku ngerti babagan Boneka Seks sepuluh utawa limalas taun kepungkur, nanging udakara $ 5,000 ora ana ing anggaran.


    2021-07-20

  • Apa boneka seks sing apik?

    Nanging duwe boneka luwih becik tinimbang wanita ing uripku. Kanthi boneka seks, aku bisa dadi awakku dhewe. Aku ora prelu pura-pura meksa dheweke kepengin bareng karo aku (aku tetep ora trampil). Dheweke mesthi ana ing sisihanku, dheweke ora bakal ngadili aku, ora bakal meksa aku ngowahi apa sing dikarepake.

    2021-07-20

  • Hubungan boneka sekse tuwuh

    Julia minangka kaendahan ireng ireng sing ayu banget lan dodo sing apik banget, dheweke wis siyap. Maksude kanthi harfiah! Sampeyan bisa pesen langsung saka rak lan kita bakal langsung ngirim. Dheweke duwe tempek internal, sistem pemanas internal lan rongga oral. Kabeh kasebut minangka tambahan kanggo susu Hcup sing seksi. Dheweke uga dhuwur banget, 5 kaki 8 inci.

    2021-07-06

  • Gen unik kasebut menehi butir gelembung asli

    Mesthi wae, kita ora bisa nolak kamajuan campuran robot, boneka seks lan boneka seks intelijen buatan. Ing taun 2007, umume wong bisa uga mikir boneka seks sing lawas, mula bisa mbukak. Robot kasebut bisa uga katon minangka koleksi baja lan kabel sing meh ora humanoid. Salah sawijining pitakonan sing ditampa saka pelanggan yaiku babagan legal tuku boneka seks. Kita bakal mangsuli pitakon iki ing artikel iki lan ngrampungake sawetara masalah liyane sing gegandhengan.

    2021-07-06

  • Pesen salah sawijining boneka sing wis arep didol

    Minka minangka pengiring senior saka Eropa Wétan, kanca sing cocog kanggo wong sing seneng pinggul sing lengkung lan bokong sing plump. Sing paling penting, dheweke duwe pinggang seksi! Sampeyan ngerti, dheweke seneng doggies. Utamane amarga rasane hebat, nanging uga amarga dheweke ngerti sampeyan seneng pemandangan!

    2021-07-06

  • Kepiye cara ndeleng jinis karo robot boneka seks cilik

    kabar apik! Kita uga ngujo wanita sing cerewet. Mula, kita ora ngupayakake golek boneka paling seksi lan plump kanggo wong kaya sampeyan. Kajaba iku, kita ngerti manawa kabeh wanita curvy ora padha. Dadi, kita duwe macem-macem jinis sing bisa sampeyan nikmati. Coba delengen!

    2021-07-06

  • Boneka seks lan nguripake pemanas tempek boneka kasebut

    Acara gedhe kedadeyan sawetara taun kepungkur. Wanita saka kabeh jinis awak lan jinis awak ngerti manawa awake seksi, lan pria luwih seneng awak sing lengkung tinimbang saiki. Nanging iki dudu warta kanggo sampeyan, bener? Sampeyan mesthi seneng dhadha kebak, bokong sing lengkung lan bokong sing kebak, bener?







    2021-07-06

  • Boneka katresnan minangka bagean saka kabungahan urip

    Apa boneka seks sah? Wangsulan cekak yaiku ya, kajaba mung siji. Kajaba boneka sing katon kaya bocah, kabeh jinis boneka katresnan sah ing kabeh 50 negara bagian ing Amerika Serikat. , Kita ngatasi kabeh jinis varian, kayata boneka jinis mini, awak lan boneka ukuran urip. Produk kami disesuaikan karo kebutuhan khusus sampeyan, amarga misi inti yaiku gawe marem pelanggan (sing dituju). Apa ana masalah?


    2021-07-05

  • Boneka Jepang mlebu layar

    Produk wis diekspor menyang Amerika Utara, Eropa, Jepang lan China. Kita duwe studio ing Shenzhen, China kanggo nggawe bahan anyar, teknologi anyar lan robot seks. Umume produk sing diproduksi dening pabrik ing Zhongshan, China. Jaminan kualitas nggawe kita tresna banget lan dipercaya para pelanggan. Jepang minangka salah sawijining negara sing duwe bocah wadon ayu.


    2021-07-05

  • Pengin boneka seks selebriti

    Kita asring nesu karo selebriti paling hebat sing kita deleng ing TV. Nalika ndeleng dheweke nganggo klambi sing mbukak, sing pertama sing dipikirake yaiku aku bisa nganggo sandhangan iki, nyedhot susu sing panas, utawa bajingan sing siji. Cunt ketat ing mburi kathok. Impian sampeyan iki bisa diwujudake dening boneka seks selebriti sing dipikolehi online ing portal penjualan boneka seks. Sampeyan menehi jeneng lan dheweke bakal duwe, nanging yen sampeyan pengin boneka seks selebriti, sampeyan Perlu dipesan sadurunge supaya bisa nggawe lan ngirim. Aja lali nggawe boneka miturut kekarepan lan kekarepan sampeyan.


    2021-07-05

  • Nanging, hubungan seks karo boneka minangka topik sing ora bisa diendhani

    Saiki, duwe boneka seks dadi perkara sing kudu dibanggakake, amarga pacaran karo bocah wadon saiki larang banget. Yen sampeyan pancene pengin kencan karo bocah wadon lan nggunakake dheweke minangka bocah wadon sing nyata kanggo ngetren, mula sampeyan kudu duwe latar mburi finansial sing apik. Sadurunge turu karo sampeyan, aja ngati-ati ati lan tresnamu kaya-kaya ndeleng dhuwit sampeyan. Dadi, apa sampeyan kudu nemoni masalah yen sampeyan bisa nandur modhal ing boneka seks nyata lan ngaco kaya sing disenengi, lan sing paling penting, investasi sampeyan siji-sijine. Tuku boneka lan jancok apa wae sing sampeyan karepake, dheweke bakal seneng yen sampeyan bajingan anggere sampeyan pengin.


    2021-07-05

  • Ana macem-macem jinis boneka seks ing pasar

    Ana macem-macem jinis boneka seks ing pasar, sing dijlentrehake kanthi rinci ing ngisor iki. Liwat rincian kasebut, sampeyan bakal bisa ngerti sebabe boneka seks kasebut misuwur banget ing kalangan generasi mudha saiki. Sanajan ana ratusan jinis boneka seks ing pasar, ana 3 macem-macem jinis boneka sing paling laris.

    2021-07-05

  • Siji-sijine barang sing sampeyan butuhake nalika tuku boneka seks

    dheweke mung eling yen tuku boneka seks ukurane dodo lan jarahan, amarga sisane kurang luwih padha karo kabeh bocah wadon liyane.

    2021-07-05

  • Ana boneka seks lucu sing nunggu omah sampeyan

    Pabrik perawatan boneka seks sejatine diwiwiti ing Asia, dadi yen sampeyan seneng porno Asia lan ngimpi nggawe bocah wadon Asia, coba cidra boneka seks Asia iki. Desaine wis tekan kesempurnaan utama, lan sing paling apik yaiku tampilane nyata yen sampeyan ora bakal ngrasakake ngrasakake boneka, amarga replika bocah-bocah wadon lan wanita Asia sing seneng bajingan.


    2021-07-05

  • Aku nyelehake boneka tresnaku ing kursi rodha

    Apa sampeyan gelem tuku klambi? Iki minangka provokatif! Kuciwo nyebabake nightlife. Wiwitane, aku duwe keberanian, nanging boneka tresnaku dipasang ing kursi rodha lan seneng blanja. Apa sampeyan ora kencan lan nantang? Yen sampeyan entuk ijin sadurunge, sampeyan meh entuk idin saka resort utawa restoran. Sampeyan bisa nonton DVD bebarengan alon-alon ing kamar, utawa bisa muter banjur nuduhake tanggal kamar. Ayo luwih jero hubungane.


    2021-07-05

  • Boneka kanthi fungsi sing cedhak karo manungsa lan responsif

    Kanthi majune teknologi, panriman iki lan panjaluk universal sing jelas mung bakal nyebabake kesejahteraan industri boneka seks. Kanggo boneka sing cedhak karo manungsa lan responsif, pangguna biasa bisa gampang nampa ide utama. Pangguna nganggep manawa boneka kasebut minangka conto saka manut lan ora ngganggu. Iki mung bakal nambah semangat pria kanthi sekresi testosteron sing kuat.


    2021-07-05

  • Konsumsi boneka seks gratis

    Mung ing abad 21, kita ngalami konsumsi boneka seks sing ora nyamarake kanggo ngatasi kebutuhan seksual. Sadurunge, amarga stigma budaya sing ana gandhengane, alat bantu kaya ngono dianggep larang. Wong mikir kaping pindho sadurunge tuku, lan pungkasane nahan kekarepane. Saiki, akeh wong sing metu saka lemari lan ngrangkul boneka seks minangka solusi kanggo nyukupi kabutuhane.

    2021-07-05

  • Napa ora ana sing bisa nolak kesenengane kanggo boneka seks?

    Terus terang, ora ana alesan kenapa ora ana sing bisa nyegah awake dhewe seneng karo boneka seks. Jumlah pamirso sing duwe hubungan seksual karo boneka kaya ngono saya tambah, lan tren sing ana gandhengane karo fantasi lan obsesi seksual uga saya berkembang. Bisa diarani manawa jumlah iki bakal nambah maneh ing sawetara taun ngarep.

    2021-06-01

  • Napa boneka seks katon beda ing foto sing beda?

    Sing sampeyan butuhake yaiku nalika ndeleng wong sing padha saka foto, sampeyan uga bisa duwe dandanan sing beda. Iki amarga dandanan kabeh boneka kita digawe dening seniman dandanan. Proses iki dudu mekanik. Operasi kasebut Ora bisa nggayuh konsistensi kanthi lengkap. Supaya boneka dadi luwih ayu, kita bisa uga sok-sok ngapikake utawa nyetel dandanan boneka kasebut. Boneka mini 100cm bakal luwih apik. Penyesuaian kalebu nanging ora diwatesi mung bayangan mripat, warna lambe, alis, bulu mata lan rambut. Dadi bakal nyebabake dandanan beda-beda ing macem-macem gambar. Sajrone proses motret, lampu, teknik motret lan sudhut motret bisa nyebabake kesalahan visual sampeyan. Iki minangka fenomena normal.


    2021-05-25

  • Kawat ing tanganku mesthi boneka seks Jepang sing ijo?

    Ana wong wadon enom nemoni dokter lan nemokake titik ijo sing misterius ing antarane sikile. Sawise mriksa cekak, dhokter takon marang wanita kasebut: "Apa sampeyan duwe pacar sing nganggo anting-anting?" "Nggih?" Wangsulane wanita kasebut penasaran. "Kuwi ngandhani pacarmu yen anting-antinge dudu emas." Iki perak perak. Aku iki tegese udakara 7% nganti 8% sisa logam liyane (umume tembaga) yaiku perak 92-93%. Aku ora pengin mikir babagan kunci ing kene, nanging aku bakal nganggo boneka seks Jepang dhisik, dheweke pancen apik banget. Tentara boneka, 20 klambi lengkap sing siyap siap perang, limang liyane turu nalika ngenteni rencana cadangan. Nalika aku ngethok lan ngganti taun kepungkur, kabel sing ana ing boneka seks Jepang mesthi ijo.

    2021-05-25

  • Pungkasane, aku bakal ndandani pergelangan tangan boneka seks

    Boneka ngadeg bisa ngrusak sikile sanajan ora suwe. Pungkasane, aku bakal ndandani pergelangan tangan boneka seks. Cukup nyoba kanggo mesthekake yen bakal suwe ing negara iki nalika didandani, mula benang kasebut ora bisa diregani. Aku uga kebeneran nemoni kahanan iki. Aku narik kawat banjur diganti nganggo dasi kabel sing luwih kenthel. Wis ora kesusu maneh, nanging ora rapuh. Kayane kaya lokasi lengkungan permanen nanging tahan. Iki minangka alangan cilik lan dheweke sinau urip. Sawise ngomong, aku mung ngirim informasi babagan driji tetep, nanging banjur nemokake wangsulan babagan bagean awak boneka seks liyane. Posanku babagan driji, nanging tumit uga angel. Sing ora bisa dakatasi, saiki dheweke nganggo kaos sikil.

    2021-05-25

  • Kaping pirang-pirang boneka seks bisa ditekuk sadurunge?

    Cara ngatur papan boneka / garis driji, sambungake kabeh kabel bengkong saka telung kabel menyang stopkontak ndhuwur papan, lan gunakake bahan jinis resin hard kanggo ngipi elek kanggo ngilangi kabeh. Ing saben sisih papan, kita duwe garis ing saben sisih, siji menyang jempol lan liyane menyang driji cilik. Masalah utama yaiku kawat tembaga tipis sing mlengkung bolak-balik ing titik tetep. Kanthi tembung liyane, tuku kabel kanthi dawane 1.0mm, pil menyang kabel telanjang, corak kaping pindho, cekel nganggo tang, banjur tekokake bolak-balik. Pira boneka seks sing bisa digunakake sadurunge? Mbungkuk? Aku ora bakal menehi akeh wangsulan nalika ngaso, mula aku ora yakin kepiye carane bakal bisa. Aku ndandani nganggo kabel tembaga pasangan twisted 2.5 mm. Aku bengkong dawa kanthi pucuk pucuk driji, ngarep-arep bisa nyuda jab lan mbenerake pucuk sing dipotong maneh menyang papan. Iki bisa digunakake, nanging iki dudu ide boneka seks sing paling apik kanggo aku. Aku uga nggunakake nanometer putih ultra-alus minangka bahan mbenakake tinimbang bahan resin sing dicopot saka telapak tangan.

    2021-05-25

  • Napa boneka seks Jepang larang tinimbang boneka kembung?

    Saka rencana nganti rampung boneka seks Jepang, kalebu puluhan boneka, seniman, seniman make-up, assembler, buruh jamur, buruh reresik, lan liya-liyane, proses produksi boneka fisik yaiku intensif tenaga kerja lan teknologi- intensif Ing industri sing ana sapanunggalane, 95% karya ing produksi kudu ditindakake kanthi manual, mula bakal luwih larang ing rega pungkasan. Boneka kasebut nggunakake gel silika kelas medis minangka bahan baku, lan biayane bahan baku luwih dhuwur tinimbang TPE lan boneka karet.

    2021-05-25

  • Aku mutusake kanggo mbukak salah siji saka telung kothak boneka seks?

    Nanging iki bisa uga luwih saka sedina! Aku seneng karo boneka seks sing bakal didol, amarga aku mikir bakal luwih akeh alangan tinimbang regane! ... kaya sedhih banget, aku anyar kanggo kabeh iki ... Aku bakal nindakake riset babagan boneka sing diduweni lan adol lan ngubungi sampeyan, sing dadi pilihan sing luwih apik? Aku durung mbukak kothak lan ngebaki kanggo pengawasan. Aku ngira bakal ngajak para pedagang grosir supaya nampa ing Inggris, nanging penampilane ora kaya versi lawas. Dheweke boneka, nanging fungsine kabeh. Gumantung saka boneka sing dikarepake. Bayi boneka boneka sing lawas bakal dadi anget, tresna, luar biasa, nyenengake, lan angel kaya sadurunge. Aku mutusake kanggo mbukak salah siji saka telung kothak boneka seks lan ngunggahake salah sijine. Aku krungu manawa kita kudu talcum TPE, nanging iki luwih penting kanggo njaga kahanan TPE.

    2021-05-25

  • Gambar boneka seks sadurunge dilebokake ing Facebook

    Pakaryan sing apik, sampeyan ora menehi boneka seks menyang ahli bedah sing nindakake operasi nalika aku nandhang sindrom trowongan carpal. Aku siyap sajrone operasi lan banjur dheweke takon apa aku pengin ndeleng tanganku lan pengin gambar sadurunge dilebokake ing Facebook. Minangka kanggo kawat, aku mikir yen yen mbengkongake lan mbenerake driji bola-bali, driji bakal kesel. Aku mriksa tangane Agnes lan kabel-kabel sing ana ing njero katon nemplek ing bangkekanku. Yen aku saiki kudu mindhah driji (utamane pucuk driji), aku bakal ati-ati amarga bisa ngrasakake pucuk kawat ing sangisore permukaan. Bisa uga ana wong sing bisa ngrancang boneka seks sing makarya padha karo sendi lan tendon lan bisa dikunci / diluncurake kanthi nyepetake klip ing bangkekan. Lali kanggo nambah, bandage bisa uga duwe pilihan liyane. Kanggo nggawe obyek pemodelan lanskap, sampeyan bisa nggunakake bandage sing diresapi nganggo plester Paris. Yen bisa direndhem utawa dibungkus banyu. Sawise suwe banjur bakal garing.

    2021-05-25

  • Pabrikan nggatekake desain kerangka boneka seks?

    Yen dipikir maneh, aku kudune ninggali susu (amarga macem-macem sebab). Mau bengi aku nggawe kesimpulan yen bobote balung bisa uga gedhe banget. Aku maca ing papan liya ing forum, lan pabrikan kudu luwih nggatekake desain kerangka kasebut. Ora preduli apa sing kedadeyan karo boneka seks sing ora apik, aku ora duwe kepemilikan boneka kasebut, nanging mbesuk aku bakal golek model sing luwih entheng. Aku seneng banget karo model boneka seks amarga nggunakake macem-macem jinis sendi (kayata klip bal utawa liyane), sing wiwitane bisa uga kenceng / banget ngeculke sawise masalah wektu. Nanging aku ora ngerti kepiye gunane. Mesthine, akeh pemasok sing disetujoni sing adol.

    2021-05-25

  • Apa aku kudu tuku boneka silikon?

    Boneka seks bisa nggawe sampeyan nemu rasa seneng, ngilangi stres lan mbantu turu lan santai. Kanggo pria, boneka seks sing murah bisa mbantu nambah kontrol ejakulasi lan aliran getih menyang area panggul tanpa resiko kena penyakit seksual utawa meteng.
    Yen sampeyan pengin ngupayakake urip kanthi kualitas tinggi. Sing paling penting yaiku entuk kesenengan seksual, nanging kanggo entuk pengalaman seksual sing kepenak, saiki paling angel ditemokake. Pengalaman seksual sing nguciwani nyebabake akeh gangguan ing sesambetan lan sesambetan. Kanggo ngerteni ngelak, sampeyan butuh solusi anyar kanggo boneka sing bisa digunakake. Dadi, sampeyan kudu tuku boneka seks? Keputusan sing luar biasa! Kepentingane kanggo ledakan kulawarga pancen luar biasa. Ing kasus apa wae, bisa uga ana watesan umur kanggo mlebu toko ing kahanan apa wae - mung cara supaya bocah cilik ora mlebu bar, ora preduli manawa bocah cilik kasebut diarep-arep ngombe alkohol.

    2021-05-25

  • Boneka seks Jepang duwe dodo tengen gedhe

    Dadi, iki bisa uga wis dikandhani sadurunge, amarga aku nonton video ing papan liya, nanging saiki ora bisa ditemokake. Muga-muga ora ana ing kene. Boneka seks Jepang duwe dodo tengen lan Sanhui 165+ duwe sosok longgar. Nalika pisanan ketemu, dheweke pancen duwe rasa flatness, sing apik amarga boneka, lan amarga pedhet sing ndandani rada longgar, mula larang banget. Aku nyelehake dheweke ing lemari klambi utawa ing ngisor amben karo bocah-bocah wadon liyane sing bisa ngadeg lan ndandani ing ngisor amben. Aku duwe sawetara bocah-bocah wadon, dadi lima ing lemari klambi lan papat ana ing sangisore amben. Ranjang kasebut ora bisa kontak karo boneka seks Jepang amarga aku wis ngowahi amben nganti ambane 14 inci, mula dhadhane boneka kasebut cetha.

    2021-05-25

  • Napa pria lan wanita nandhang perawatan sing ora padha babagan jinis?

    Ing topik iki, nalika pria main boneka seks silikon, bedane karo bocah-bocah wadon. Bocah-bocah wadon cenderung ngontrol boneka dadi responden tumrap kegiyatane, dene bocah lanang dadi mitra ing kegiyatan. Alesan kanggo masalah boneka iki. Mungkin ana gandhengane karo tampilan game kencan. Amarga pria isih ngoyak wanita, yen wanita nggunakake alat vibrator, iki dianggep dadi pilihan. Yen wong nggunakake boneka, mula bakal dianggep tandha yen dheweke ora bisa entuk bocah wadon. Kahanan iki alon-alon ganti, amarga akeh wong sing milih nggunakake boneka kasebut minangka mitra proksi tinimbang ngoyak wanita. Iki tegese bisa fokus ing karier, ngirit dhuwit, utawa mung urip miturut sarat dhewe, lan banjur bisa milih bocah wadon sing bener tinimbang nekat lan nyenengake wanita apa wae. Saiki boneka seks luwih murah tinimbang saiki, kita bisa ndeleng dheweke normal kaya bocah-bocah wadon.

    2021-05-25

  • Pembersih dicampur karo banyu adhem ing area noda kulit boneka seks

    Aku wingi akeh wektu wingi esuk lan esuk kanggo ngresiki macem-macem. Pembersih iki dicampur karo banyu adhem ing area noda kulit boneka seks, kaya nilon sing alus. Sing pertama yaiku sawetara pengencer, banjur sawetara (sing wis nulungi sadurunge), lan uga tukang ngresiki karpet. Untunge, dheweke uga nganggo kathok ing sangisore kaos, saengga papan khusus dijaga - sanajan iki menehi rasa "tan" sing beda. Iki bisa dadi imajinasi, nanging kabeh upaya nganti saiki, kayane noda mung sithik. Babagan kulit nilon sing paling gedhe saka boneka seks yaiku bisa uga nggawe "area peteng" dhewe kanthi ngganti sudut pandang, yaiku perkara liyane. Sabanjure, aku bakal tuku sing luwih kuwat, kayata pemutih. Ora preduli, aku pengin pewarna kasebut ilang! Ngapura aku-apa dheweke TPE utawa silikon?

    2021-05-25

  • Apa desain iki bakal pindhah menyang pasar boneka seks Jepang ing sawijining dina?

    Oke, aku ora bakal ujar manawa aku kudu trampil ndandani boneka seks Jepang, nanging aku kalebu wader lan idiot sing misuwur. Sawise mikir, aku bisa nemokake solusi sing "ora bisa ditrapake" kanggo akeh masalah ... ... nanging kaya sing sampeyan nguciwakake, kita kudu nindakake iki kanggo boneka seks Jepang sing larang. Sampeyan mung kudu tuku mobil sing regane cukup, tinimbang mbungkus indikator kasebut nganggo tape sawise seminggu! Pabrikan ngrancang sawetara driji nganggo engsel sing apik kanggo boneka silikon, sing dadi pangarep-arep. Bisa uga desain iki bakal mbukak pasar boneka seks Jepang ing sawijining dina? Aku mikir tenan nggunakake printer 3D kanggo takon marang wong sing dakkenal kanggo ngurutake balung driji sing bener, nanging dheweke ora ngerti boneka kasebut, lan aku ora yakin apa bakal ana karo dheweke!

    2021-05-25

  • Apa boneka seksual bisa menehi dukungan emosional?

    Mesthi wae bisa. Apa sing kudu ditindakake amarga efek mbebayani saka kasepen dingerteni lan diidentifikasi? Miturut pendapat kita, boneka silikon utawa boneka TPE bisa nyedhiyakake alternatif kuat kanggo dhukungan emosional lan realisasi fisik, kadang-kadang nggawe beda nyata. Boneka seks katon kaya wong asli, nyedhiyakake ekspresi wajah sing realistis lan realistis sing rumangsa manungsa lan nyedhiyakake alat penting kanggo nyegah kasepen, depresi, lan kuatir. Urip kanthi cepet ing kabutuhane masyarakat sing lagi maju saiki angel nggayuh lan njaga keseimbangan emosi. Kanggo umume wong, sesambungan sing sehat karo wong liya bisa nguntungake banget lan malah bisa uga ngganti urip. Miturut psikolog lan dokter medis, nggawe hubungan sing sehat karo wong liya ora mung nyedhiyakake stabilitas emosi, nanging sejatine minangka komponen fisik penting saka gaya urip sing berkelanjutan lan sehat. Iki dudu misteri. Ora nggumunake manawa rasa tresna lan kepinginan lan semangat bisa nduwe pengaruh sing penting lan positif tumrap kahanan fisik lan mental. Iki amarga reaksi kimia lan proses kimia sing kedadeyan nalika ngrasakake emosi positif kasebut. Bubar iki kita wis nggoleki klasifikasi boneka seks anyar, lan kita yakin bisa nggawe peran penting ing masarakat saiki. Kita ngomong babagan boneka dhukungan emosi.

    2021-05-25

  • Logam lembaran ngluwihi saka bangkekan nganti klambi boneka seks Jepang

    TPE bekas kita wis didol, mula aku ora bakal kaget yen ana sing pungkasane mlebu pasar China, amarga kulit putih sing diprodhuksi bisa dicampur kanthi gampang kanggo nggawe warna liyane. Aku uga tetep terus tangan kanggo boneka seks Jepang. Dheweke lagi lungguh ing sofa saiki lan lagi nonton. Sawise adus, aku ngatur dheweke seminggu sepisan kanggo minimalake tandha regangan. Aku kaget amarga TPE nyerep banyu amarga TPE digunakake kanggo nutup konektor pot WC lan sawetara saluran nalika aku kerja. Sampeyan uga pengin ngerti yen nalika ndandani driji lan pergelangan tangan, bisa uga ana rong cara kanggo nyepetake pergelangan tangan menyang boneka kasebut. Sing pertama yaiku jurang sing dirancang kanggo mbatesi gerakan pergelangan tangan-sawetara taun kepungkur, aku ngalami retak nalika tiba lan nambah sindrom trowongan carpal. Iki minangka coretan elastis, sing lempengan logam saka pergelangan tangan boneka seks Jepang menyang telapak tangan. Bisa ditahan kanthi tali Velcro lan bisa dituku saka ahli kimia gedhe lan liya-liyane. Sing liyane yaiku sendok kayu. Sendok kasebut kaiket ing sawit, lan gagang kasebut mudhun ing pergelangan tangan lan lengen supaya kaku.

    2021-05-25

  • Apa kaunggulan boneka seks?

    Ana akeh mupangat kanggo boneka seks:
    1. Boneka Seks nyedhiyakake kabeh kabutuhan lan bayangan babagan jinis. Dheweke minangka pasangan urip sampeyan. Sampeyan bisa macak kaya sing disenengi. Dheweke bakal seneng sampeyan nindakake iki.
    2. Sampeyan bisa nggunakake boneka kasebut kanggo nyoba prilaku seksual anyar. Yen garwane ora gelem cocog karo postur sing dikarepake, mula yen tuku boneka bisa ngatasi iki, amarga boneka kasebut ora bakal duwe komplain, lan bisa nggawe apa sing sampeyan karepake. Pose apa wae.
    3. Dheweke bisa nambah ketahanan seksual lan ngobati ejakulasi dini, sampeyan bisa nggunakake kanggo nindakake iki.
    4. Boneka ngidini sampeyan duwe pengalaman seksual sing paling asli, amarga kulit digawe saka TPE utawa silikon, nyata banget.

    2021-05-25

  • Apa lateks cair nyawiji lapisan njaba boneka seks Jepang?

    Nyatane, kanggo nyederhanakake operasi. Saliyane nambah umpluk, aku uga bisa motong potongan busa (nempel mundur), ngethok balung sikil (sederhana), banjur sambung maneh konektor (cukup geser sekrup kanthi ngencengi balung boneka Jepang) ( tabung plastik) kanggo mungkasi balung lan gerakan, supaya sikil bakal mbukak kanthi alami, tinimbang ora mbukak nalika mbukak, kompres busa nalika nutup sikil, saiki mung butuh lem kanggo ndeleng lateks cair bisa digunakake kanthi apik ing busa internal. Nanging priksa manawa ora bakal nyawiji kulit njaba. Siji-sijine sing kudu dakwaca yaiku obahe sikil boneka seks Jepang biasane diwatesi kanggo mesthekake yen sikil kasebut adoh banget, kulit njaba ora bakal retak. Kaya sing sampeyan ngerteni, Lapisan njaba cukup alus, lan bakal kepenak ndeleng foto balung kasebut.

    2021-05-24

  • Apa peran silikon ing Jepang kanggo mulihake boneka seks?

    Yen desainer nate mikir babagan nggawe sambungan sikil sing luwih cedhak karo awak boneka seks Jepang, luwih gampang nggawe katresnan tanpa sikil nanging tanpa njupuk gambar. Aku uga ngelingi ngganti dodo dadi dodo silikon, sing katon murah banget ing situs web. Yen wis ana, apa pengaruh resin silikon cair kanggo ndandani boneka seks ing Jepang? Cara paling apik kanggo ikatan lan ndandani tautan yaiku mbagi umpluk PU dadi rong bagean, nanging kudu digunakake kanthi cepet. Kanggo wilayah sing luwih cilik, sampeyan bisa nyampur irungnya siji gulung lan loro irungnya ing tutup kaleng lawas. Sanajan aku wis nggatekake, aku bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu proyek sampeyan, nanging dakkira ora bisa ditindakake amarga ora ngrampungake materi sing digunakake.

    2021-05-24

  • Apa aku bisa nggawe boneka?

    Wangsulane ya, sampeyan bisa nggunakake kosmetik sing ditemokake ing toko, mula bakal disenengi. Amarga dheweke uga seneng ayu dhewe. Sampeyan bisa macak nganti bisa lan dadi kaya sing sampeyan pikirake.

    2021-05-24

  • Copot saka kursi?

    Aku rumangsa yen boneka sing luwih abot lan rapuh iku, miturut pangertene, amarga bobote, bakal akeh tabrakan materi kasebut, lan pengaruh iki bisa nyebabake boneka seks TPE ing sawetara panggonan. Aku ora obah banget sawise duwe barang 40 kilogram, beda, aku rada wedi. Aja lali, iki bakal ngurmati dhiri. Kanggo mindhah, aja yakin manawa ana sing bisa menehi saran. Kayane aku kalebu kategori sing beda-beda. Kanggo kursi rodha: 1- Sampeyan kudu mbutuhake kursi roda supaya sampeyan ora duwe kekuwatan sing luar biasa. Apa kursi roda? Napa ora ... isih lungguh ing kursi ... banjur nyopot boneka seks saka kursi ... enteni ... 2-nimbang tembunge Bruno / boneka kesayangane, saben dina dimanipulasi. Iki tugase.

    2021-05-24

  • Apa boneka seks luwih apik tinimbang wanita?

    Ing sawetara cara, boneka seks pancen luwih apik tinimbang wanita. Ing proses seks, masarakat bakal krasa semangat. Kepinginan sing kuat kanggo ngrasakake pasangan seksual yaiku mabuk lan nyenengake. Nganti boneka duwe intelijen buatan sing luar biasa, mula bisa nggawe kita yakin yen dheweke kepengin banget karo kita. Boneka kasebut ora bakal dilecehke (kalebu tes telek sing kerep banget). Dheweke ora bakal ngapusi sampeyan. Boneka ora bakal ngapusi sampeyan. Akeh wong lanang sing "boneka bakal ora seneng" dadi keprigelan paling gedhe. "Boneka ora bakal omah-omah karo sampeyan amarga ana masalah, lan banjur nyoba ngrampungake, tinimbang lungguh ing kana ngrungokake obrolan lan / utawa frustasi nalika nggawe trivia sing nglarani. Boneka seksual ora nggawe awake lemu kaya wanita sejatine kadang, nalika dheweke kecanthol karo sampeyan utawa karo sampeyan, amarga dheweke rumangsa wis ora ana maneh Sampeyan kudu ngupayakake sampeyan supaya manungsa waé. Boneka uga kekurangan: boneka ora bisa menehi tendhangan cepet, dadi masalah sing wangkal tinimbang nyerah .

    2021-05-24

  • Apa aku bisa ngirim maneh kanggo ndandani sawise boneka wis rusak?

    Yen sampeyan ora sengaja ngrusak boneka seks, kita ora bakal nggawa boneka kasebut menyang pabrik maneh. Nuwun sewu banget babagan iki. Amarga iki masalah kesehatan kanggo pelanggan. Departemen ora adol boneka bekas. Dheweke bisa uga nggawa virus. Nanging aja sedhih banget, kita bisa mbantu liwat email lan telpon. Sampeyan uga bisa ndandani boneka miturut cara ndandani sing diwenehake. Ya, iki gampang. 

    2021-05-24

  • Aku nyambut Boneka Seks Nyata 3 wulan kepungkur?

    Halo, aku kudune kenal karo aku: umurku wis 39 taun, lan ora suwe aku lagi umur 40 taun. Sarjana luwih kuat. Nalika krisis umure setengah tuwa, sawijining kanca ngandhani apa bocah umur 40 taun kasebut yaiku mobil olahraga utawa nyonya. Sawise nimbang-nimbang, aku milih boneka seks sing nyata, sing luwih murah. Dadi aku nampani 3 wulan kepungkur. Ing TPE, iki paling cilik 155, pancen apik banget, kanthi rasa oriental cilik iki, ora bakal nggawe sampeyan ora peduli.

    2021-05-24

  • Apa dheweke noda ing njero sendi boneka seks Jepang?

    Aku nyisipake kabeh kabel kanthi gerakan supaya gerakan saka sisih menyang sisih diwatesi, gerakane rada munggah, lan umume gerakane diidini ing arah "normal". Foto boneka seks Jepang ing ngisor iki menehi ide babagan cara sing dakkarepake (foto telpon penting banget). Teori kula yaiku nyuda tekanan siji titik ing kabel kanthi ngidini driji bisa mlengkung drajad tartamtu ing kabeh arah. Kanthi mbengkongake pucuk kabel ing sendi, arah "ora normal" diwatesi kanthi kisaran sing cukup saengga bisa nggawe lemah ing njero sendi boneka seks Jepang. Aku ora yakin kepiye gampang nggawe jempol lan driji cilik - dheweke minangka lawang mlebu sisih ndhuwur papan, mula rada angel yen bisa digunakake. Coba jupuk driji cilik saka balung lan jaga garis jempol sing rusak. Pakaryan lagi ditindakake.

    2021-05-24

  • Napa aku ora tuku model bledosan sing luwih murah tinimbang boneka seks nyata?

    Sampeyan kudu ngerti bedane boneka seks asli lan model bledosan sing murah. Boneka silikon lan TPE minangka pengalaman sing beda banget. Dheweke larang banget tinimbang model cetakan utawa karet amarga boneka kita digawe saka silikon utawa TPE. Bahan kasebut rasane kaya kulit asli. Boneka kita kuwat lan duwe balung kanthi lengkap sing ngidini sampeyan ngetutake dhewe. Pilihan pertama yaiku nemokake. Boneka iki uga luwih abot lan rasane kaya manungsa sejati. Realisme boneka kita ora bisa dibandhingake karo bahan lan versi boneka liyane sing luwih murah. Yen sampeyan mbandhingake kanthi rinci, sampeyan bakal nemokake manawa boneka asline duwe kaluwihan banget.

    2021-05-24

  • Kepiye yen dheweke kaya boneka seks Jepang sadurunge lan anyar?

    Bangkekan Emma uga alus banget, amarga sambungane antarane garis tangan utawa papan tangan lan "balung" lengen wis rusak. Anggere ora ditekan ing ndhuwur boneka jinis Jepang TPE, mula ora ana masalah, kajaba sampeyan kudu njupuk gambar nganggo bangkekan keras, yen ora tegese ngethok dheweke ing lapisan kanggo didandani, Lan aku ora siap, dheweke ora preduli, uga aku. Wong liya sing duwe ilmu lan pengalaman sing luwih akeh bakal menehi panjelasan sing luwih apik. Nalika nggulung utawa nggulung sampeyan, klik mung bakal dadi ujung kabel amarga bakal nyapu "balung" lengen ngisor. Yen dheweke mirip boneka seks Jepang (awak sadurunge lan anyar), garis driji (kaya senar gitar bass) mlaku saka pergelangan tangan nganti pungkasan driji.

    2021-05-24

  • Apa aku pengin nuduhake boneka seks sing dakkenal?

    Aku wis nyebutake sadurunge yen ana sebab "jilat" boneka seks sampeyan. Aku bisa nglaporake manawa riset iki bisa digunakake kanthi apik, lan kanggo mesthekake asil kasebut padha karo boneka liyane. Aku mung cekikikan lan entuk asma entheng! Ya, pancen pancen aku kudu nyoba iki! Aku bisa setuju. Sikat iku apik banget kanggo ngrampungake kanthi cepet lan efisien, nanging pijet sensori sing alon yaiku hiburan. Coba pikiren. Aku mikir bubuk bakal dadi masalah. Ana apa? Umume kerja ing kene pancen ditindakake kanthi tangan, lan sikat iku migunani kanggo panggunaan kaping pisanan lan entuk bagean sing luwih alus. Kabeh mau kudu ditrapake kanthi tliti banjur priksa kanthi tliti supaya bisa dirasakake ing endi wae. Aku duwe kabeh pangarepan! Saiki aku duwe loro sikat, nanging pitakonane: apa aku pengin nuduhake boneka seks sing pengin dakkenal? Aku nggunakake bubuk talcum lan kembang jagung ing Xiaoli, lan ditambal nganggo sikat blush.

    2021-05-24

  • Apa aku bisa nggunakake minyak ing boneka seks Jepang?

    Kabeh-kabeh, dakkira ora duwe masalah, nanging sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bisa nggunakake minyak. Yen kebak, sampeyan bisa nyiram glepung jagung kanggo mulihake kahanan optimal. Mulai saiki, dadi ngenteni mengko. Seneng banget yen kepengin maca liyane, nanging tegese, aku kuwatir yen dudu mitra, lan boneka seks Jepang ora apa-apa. Wiwit lair, bagean kulit TPE bisa ditampilake minangka film. Bisa reaksi kringet lan dadi flaky. Biasane aja kuwatir, amarga minyak lan bubuk bakal ilang ing wektu. Gambar kasebut ditandhani nganggo bagean sing kudu sampeyan priksa. Tandha peteng minangka retakan utawa bayangan cilik. Sing dakkarepake yaiku bayangan saka jago, nanging priksa boneka seks Jepang maneh supaya ora ana pratandha pisah.

    2021-05-24

  • Bisa nyelehake boneka seks Jepang ing kothak kasebut

    Cukup gedhe kanggo nyelehake loro boneka seks Jepang ing kothak, nanging aku arep nyelehake busa memori ing sisih ngisor supaya boneka kasebut bisa dumunung ing njaba kothak nalika ora digunakake. Siji-sijine masalah yaiku saiki aku duwe 3 boneka, lan bisa uga mung sawetara wektu nganti nambah boneka liyane ... dheweke bakal mbutuhake kamar dhewe. Aku duwe boneka 158 WM sing aku tuku rong taun kepungkur, nanging tangane saiki wis longgar banget lan kudu didandani. Rasane kaya bakal longgar saka pundhak. Nalika tanganku metu, aku mung geser, goyang nalika ayunan, nanging tetep ing panggonane nalika munggah. Aku kepengin ngerti apa pemasok boneka jinis Jepang ing Inggris bisa ngatasi dheweke amarga aku ora yakin bisa ndandani.

    2021-05-24

  • Katon boneka seks Jepang sing wis ana

    Aku durung nate pindhah akeh, nanging lengen boneka seks Jepang dirangkul ing dhadha, mula kemungkinan gerakane ing wayah wengi nyebabake masalah. Malah perkara kaya nyikat rambut nalika maju bisa menehi tekanan nalika sampeyan ora prelu ngerteni. Yen dheweke terus nyimpen, ora bakal dadi masalah, amarga tangane lurus terus, nanging Yvette / River minangka rekanku (uga mitra Kate lan Sophie), mula gerakan tangan tartamtu ora bisa dihindari. Dheweke ngati-ati. Mupangate nyata yaiku butuh suwene patang taun kanggo muncul ing boneka seks Jepang sing wis ana, mula sanajan aku kecewa karo pergelangan tangan, aku seneng ngenteni patang taun.

    2021-05-24

  • Apa aku bisa ngganti warna boneka seks Jepang?

    Kayane katon apik, nanging yen dheweke durung marem, iku aturane sing anyar! Kabeh warna, utamane ing area pribadi, kudu dicopot kanthi lisan! Boneka seks Jepang katon luwih apik nalika wis garing, nanging mengko bakal empuk. Ing kana, sampeyan pancen apik. Pungkasan nalika nggunakake bubuk blush, iku ambruk saka puting ing sandhangan. Kanggo warna, bisa dicampur. Abang padhang lan coklat cilik iku apik banget. Malah abang ditambahake kanggo menehi warna coklat rata. Sanajan ekologi katon apik, aku nindakake perkara sing padha karo putingane Lucy. Aku nggunakake bayangan mripat lan katon apik. Aku bakal ngirim foto mbesuk. Sampeyan uga bisa ngowahi warna ing boneka seks Jepang, efeke padha karo sampeyan. Aku nindakake perkara sing padha karo Jenna lan bisa sukses.

    2021-05-24

  • Ketik resin boneka seks ing bangkekan utawa telapak tangan

    Kanggo umume wong, poin utama stres yaiku kawat ing resin boneka seks ing pergelangan tangan utawa telapak tangan, amarga ora ana asil panen, mula siji titik bakal terus-terusan kena tekanan manipulasi, lan pungkasane ora masalah carane ati-ati bakal Bit. Wangsulane kudu ngilangi siji titik tekanan. Nalika dilayani, sampeyan pengin nggunakake kabel listrik kompor induksi telung lapis. Saben driji diwatesi dadi siji lan dipasang nganti sikut. Kudu "meh" ora ana gerakan, nanging sampeyan kudu mesthekake ora ana titik stres sing digawe. Saben kawat bakal dikenceng banget menyang kabel driji sing wis ana. Teori kasebut apik, praktis ... aku ora ngerti ... aku cenderung nemoni masalah pengaruh kaya penyihir WM. Wong-wong ing situs kasebut nulungi aku mbiyantu. Kadhangkala langsung, kadang ora ana sing dingerteni. Aku mung pengin ngupayakake kabeh supaya bisa bali, lan muga-muga paling ora bakal nylametake boneka seks sing ora apik. Sampeyan kudu waspada babagan kabel, kajaba kabel dipasang kanthi bener ing overlay non-silikon (silikon lan TPE ora bisa kaiket kanthi apik), kabel bakal bisa digunakake kanthi bener liwat TPE.

    2021-05-24

  • Apa wanita bakal diganti karo boneka intelijen buatan?

    Iki minangka pitakon sing angel dijawab. Sampeyan kudu ngerti yen boneka seks ditemokake kanggo urip sing luwih apik. Ing wektu sing cendhak, wanita ora bakal diganti karo boneka sing cerdas, sing kalebu masalah reproduksi. Amarga robot kasebut ora bisa meteng.
    Kanggo ngrancang boneka seks sing luwih nyata, para desainer nggawe robot seks sing bisa komunikasi emosional karo pangguna. Kepinginan manungsa sing paling primitif mesthi ningkatake kemajuan sosial, lan industri diwasa wis njelajah lan nggunakake teknologi paling anyar ing saben wektu.
    Robot boneka seks duwe kesetiaan dhuwur lan balung fleksibel internal. Perlu luwih saka 80 jam kanggo nggawe boneka seks. Kajaba iku, alat kelamin saka robot bisa disesuaikan, lan pasuryan bisa diowahi miturut kekarepane pangguna.

    2021-05-24

  • Boneka seks lan joanna saya umur sepuluh taun

    Dodo wis ilang pirang-pirang taun. Sampeyan bisa ngira manawa paling apik, mula tambah gedhe. Sing nggawe aku pengin takon apa ana sing kudu nindakake perkara sing padha kanggo boneka seks. Dadi, usul saran saka pemasok gel ing ndhuwur ing Inggris utawa UE? Amarga biaya impor larang banget, aku ora arep takon ing Forum AS / Kanada. Ngarep-arep akeh wangsulan lan saran. Aku nggunakake jarum suntik kanthi tabung logam sing jarum kikuk "jarum". Kayane digunakake kanggo kalkun lan pitik. (Napa, aku ora ngerti.) Gel sing digunakake sawetara taun kepungkur ora suwe ing jangka panjang. Sampeyan bisa uga ora solidified utawa bali menyang cairan. Oalah, boneka sing dimaksud (awak pertama Carolyn) ambruk ing njero. Boneka seks lan Joanna aku wis umur sepuluh taun lan bisa nggawe susu dadi bengkak maneh, mula aku nggatekake topik iki. Aku bakal pesen sawetara ing taun anyar, banjur coba tambahake banjur ngelingake sampeyan babagan topik iki.

    2021-05-24

  • Kenangan memori boneka jinis Jepang

    Piring kasebut mesthi kosong, nanging sampeyan kudu ngeculake perekat lawas. Ati-ati ... ambune bubuk adesif iki nalika ngebur ngelingake boneka seks Jepang lan memori nalika dheweke teka. Sawetara bau "TPE" sejatine adesine isih garing. (Iki mung adhesive konstruksi sing angel nanging bisa dilatih.) Priksa video iki ing kene kanggo ngerti prosese lan njaluk ngapura kucing sing rame ing latar mburi ... kayane dheweke kepengin bareng karo aku ing kamar. Ya, piring kasebut kosong banget, kanthi sisih mburi ing sisih mburi, lan 2 pucuk dipotong kanggo jempol lan driji cilik. Sampeyan kudu ngisi boneka seks Jepang nganggo adesif anyar. Aku nggunakake klompok urethane amarga rada karet, mula aku bakal nggawe fleksibel. Dakkira aku ngerti kepiye cara ngrusak drijine.


    2021-05-24

  • Apa ana cara kanggo ora ngresiki boneka seks?

    Yen sampeyan pengin ngindhari boneka seks, sampeyan kudu nggunakake alangan sing bisa digunakake, kayata kondom, nalika nggunakake boneka kasebut. Supaya sampeyan bisa nggunakake boneka seks tanpa kuwatir reresik sabanjure - sampeyan mung alangi Gulung. Nanging ing langkah iki sampeyan kudu priksa manawa kondom tanpa pelumas amarga pelumas bisa ditanggepi kanthi gampang karo bahan boneka seks. Mimpin kanggo bosok kulit boneka bakal nyebabake konsekuensi sing ora bisa diatasi.

    2021-05-24

  • Apa boneka ukuran cilik bisa nyuda tindak pidana seksual?

    Ing taun-taun pungkasan, kita wis wiwit ndeleng laporan sing narik kawigaten bocah-bocah, nanging ora milih nyiksa dheweke. Miturutku, boneka seks cilik wis sah. Aku mikir dheweke bakal nggawe bedane gedhe ing serangan seksual kanggo bocah-bocah. Umume, aku kira bisa nyuda tindak pidana seksual tumrap bocah-bocah, sanajan ing sawetara wong bisa nambah risiko kriminal. Boneka seks minangka potongan gel silika. Iki dudu wong sing nyata. Bocah-bocah sejatine ora cilaka karo tumindak kasebut. Bagean kasebut ora apa-apa. Kepiye pedofil ndeleng pandangan masarakat babagan dheweke bisa uga duwe pengaruh ora langsung. Larangan boneka bisa nggawe pedofil ngrasa yen alasane nglarang hubungan seksual karo bocah mung minangka naluri non-pedofil. Yen boneka kasebut diidini menehi komentar umum sing cocog, bisa nyuda cara mikir iki, sing bisa nyebabake serangan seksual tumrap bocah, tinimbang efek boneka minangka rilis alternatif.

    2021-05-24

  • Sapa sing kudu nggunakake produk boneka seks Jepang diwasa?

    Amarga pria lan wanita duwe struktur awak sing beda-beda, jender antarane pria lan wanita ora mesthi harmoni, pria luwih cepet tinimbang wanita, lan dheweke ora mesthi entuk orgasme. Wanita bisa nggunakake produk boneka seks Jepang diwasa kanggo menehi ganti rugi lan mbantu. Kanggo nggayuh puncak rasa ora marem karo pria, ana gegayuhan sing kuat kanggo nyukupi kabutuhane kabeh wong. Kaya pria lan wanita, kepuasan sing dipikolehi liwat produk lan piranti onani bisa nyukupi kabutuhane, nanging prelu nggawe inisiatif wanita kasebut. Kanca lan tuku produk kasebut. Dheweke bakal dadi pemenang.

    2021-05-24

  • Apa boneka seksku dikirim ing kothak sing kapisah?

    Yen sampeyan wis sukses nggawe pesen boneka seks ing situs web, kita bakal proses kanthi cepet. Boneka seks sampeyan bakal diproduksi secepat mungkin. Kita sijine ing kothak kosong. Iki kothak kapisah. Ora ana label ing njaba kothak. Kita peduli karo privasi sampeyan. Boneka sing sampeyan tuku ora bakal dingerteni sapa wae. Kalebu personel logistik.

    2021-05-24

  • Sawise riset kanggo entuk boneka seks?

    Napa ora nyaranake situs iki? Aku kenal karo Olivier, umur 30 taun. Aku nemokake situs iki sawise nindakake riset kanggo golek boneka seks, lan aku seneng yen sanajan ana ing "Zona 0", aku duwe akeh informasi, sing apik banget Ing verifikasi registrasi, sampeyan bisa mbukak menyang forum kanggo ndhidhik bagean sabanjure kanthi luwih becik, kita kudu ngerti kekuwatan lan kekurangan boneka sing apik iki, sadurunge dilanjutake, aja nguciwani utawa aja nyengsarakke bocah cilik iki! Penting, sampeyan kudu ngerti apa sing bakal ditindakake boneka iki: Apa sing bakal ditindakake: Ing kene sampeyan bakal weruh manawa boneka kasebut ora mung digunakake kanggo seks (kadang ora digunakake kanggo seks)!

    2021-05-24

  • Coba waca boneka seks Jepang?

    Ana macem-macem jinis boneka jinis Jepang. Miturut pendapat saya, sing paling apik yaiku senar bass. Banjur ana pembersih pipa bengkong, kabel bengkong, lan sing paling gampang (lan tengah-tengah tusukan driji) yaiku kabel lurus. Mekanisme pergelangan tangan padha. Sawetara boneka duwe istirahat telapak tangan, dene boneka seks Jepang sijine driji langsung ing bangkekan tangan. Kanggoku, pergelangan tangan sing lemu tegese ana masalah ing pergelangan tangan. Kabel bisa uga rusak utawa rusak. Yen kabel pecah, wenehi perhatian menyang telapak boneka jinis Jepang. Yen ana indikasi yen kawat ngilangi telapak tangan sampeyan, tegese sampeyan kudu ngoperasikake utawa mbebayani tangan sampeyan ambruk.

    2021-05-24

  • Ing endi bisa nggawe boneka seks dhewe?

    Apa sampeyan nggoleki wong sing bisa tetep karo sampeyan? Apa angel ngomong karo pasangan babagan fantasi paling gedhe? Boneka seks Jepang saka toko urdoll bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Kanthi popularitas ing saindenging jagad, ana macem-macem jinis boneka seks sing bisa nglegakake. Kanggo sing nggunakake boneka seks, penting kanggo ngerti yen boneka seks minangka piranti masturbasi, dudu pengganti sambungan manungsa. Kanggo wong-wong mau, boneka seks luwih apik tinimbang wanita lan sumpah bakal konsisten karo konsep konflik sing populer. Setel sawetara rega kanggo boneka seks sadurunge nindakake operasi liyane.

    2021-05-24

  • Kabeh informasi boneka jinis nyata sing bisa ditemokake ing kene?

    Kanthi kabeh informasi boneka jinis nyata sing bisa ditemokake ing kene, aku bakal mbuwang-mbuwang wektu kanggo browsing web ing endi wae. Pancen bener, nanging yen wong anyar ngerti referensi kasebut, dheweke bakal ngerti manawa kita duwe gelar gelar liya, dudu kemampuan kanggo ngukur kesehatan masyarakat saiki! Secara pribadi, aku luwih seneng jinis kedhip iki tinimbang gambar ing tangan jenggot (dudu kucing). Aku ing kantor! Wiwitane, wong Tionghoa ora ngirim model boneka seks nyata sing bener, mula DHL nampa model liyane ing kantor.

    2021-05-24

  • Apa aku kudu nggunakake pelumas nalika ngobrol karo boneka seks?

    Supaya sampeyan duwe pengalaman sing luwih apik, disaranake nggunakake pelumas nalika berhubungan seks karo boneka seks. Sampeyan mung kudu nggunakake pelumas adhedhasar banyu amarga pelumas liyane bisa uga ngrusak boneka. Yen sampeyan ora nggunakake pelumas, gesekan sing akeh bisa nyuda umur boneka seks. 

    2021-05-24

  • Aku ngerti yen boneka seks Jepang bisa nindakake iki?

    Kaya sing wis dingerteni, kepala boneka TPE dilengkapi sambungan samberan m16 standar. Isih ana sawetara debat babagan nyimpen boneka seks Jepang kanthi nggantungake boneka saka dering, mula sampeyan duwe risiko dhewe. Secara pribadi, aku ora nemoni masalah, sanajan boneka uga daklakokake ing sikilku, mula kabeh gulu ora bisa ditanggung. Aku pesen sawetara lan ukurane pancen salah. Nanging, aku nemokake yen boneka seks Jepang bisa nindakake iki, kalebu eyebol 10xM16, kanthi rega mung £ 14.99. Saben eyebolt yaiku £ 1.50. Sampeyan bisa mbuwang barang liyane sing digunakake kanggo ngamanake perancah kasebut. Napa 10 eyebolts? Kajaba sampeyan duwe 10 boneka kanggo ngaso, dakkira! Priksa manawa mung £ 1.50 saben, nanging regane £ 15! M16 minangka ukuran standar.

    2021-05-24

  • Saiki aku arep nggawe boneka seks Jepang

    Umume bocah-bocah wadon boneka seks Jepang isih prawan, nanging aku isih priksa manawa wilayah intim wis apik kanthi nggunakake pelumas adhedhasar banyu. Amarga ora nggunakake lenga, amben pancen apik banget. Nuwun sewu, kita ora bisa ngatasi masalah kasur pijet ... sanajan bocah-bocah wadon pengin kasur pijet. (Lol, iki pancen Dolly Paradise!). Aku mung duwe boneka tpe kanggo wektu sing cendhak, nanging saiki aku duwe rencana nggawe boneka tpe. Nalika aku wis rampung ngumbah lan dheweke lagi wae teka, aku nuli boneka seks Jepang pungkasan ing nov, dheweke ora duwe Sawise krasa dadi lengket banget, dheweke ora butuh sedina utawa rong ngombe bubuk, aku krungu kayata wm wis nambah akeh.

    2021-05-24

  • Kepiye cara ndandani boneka seks TPE ing sirahe?

    Gagasan asli: Iki ora apik. Aku mbalikke dheweke lan mung ngeculake metu. Aku mikir manawa ana boneka seks liyane. Noda ing kulit gampang diusap, nanging saka gulu aku weruh yen pipa kabeh karat. Aku mung bisa nganggep manawa kabeh balung internal persis padha. Dadi pitakonanku ... apa sing kudu tak lakoni? Saiki, tangan lan sikile isih bisa obah, lan ora ngira korosi internal saiki ora bisa ditindakake. Nanging aku mikir isih pengin takon marang kowe kabeh. Kepiye cara ndandani boneka seks TPE ing sirahe? Aku meh ora bisa nggayuh driji ing kana ... (Ora ana puns) Saiki, aku mung pasang bolongan gulu nganggo paku biru kanggo nyegah kahanan sing padha.

    2021-05-24

  • Aku mikir yen ngurus boneka seks bakal dadi wektu sing apik?

    Aku nggoleki kanca, mesthine dheweke bakal bodho, nanging aku mikir yen ngurus boneka seks bakal dadi wektu sing apik. Nganggo klambi, yaiku milih klambi, klambi jero, sepatu, lsp. Aku golek praupan sing durung enom banget, sing nganggu aku amarga dhadhane bisa medeni aku. Aku bisa mbukak tutorial. Apa tegese? Kanggo susu, kita nemokake kabeh saka cangkir A nganti cangkir Z. Cangkir luwih gedhe. Kita uga kudu nggatekake bobot lan ngerti manawa umume model luwih dhuwur tinimbang wanita (utamane ambane pundhak, keliling tangan lan tungkak). Mula, kita kudu ngarep-arep sawetara prabédan, lan bisa uga narik kawigatene ngunjungi ruang pamer supaya bisa ngerti ide lan ngerti potensine.

    2021-05-21

  • Bakal ngrusak bahan boneka seks sing ana

    Kanggo tujuan iki, bentuk TPE sing paling murah yaiku cadhangan bilah. Aku mbubarake TPE ing xylene ing botol lan ndandani. uga Iki nambah lapisan TPE ing bentuk jenuh, sing kurang jenuh, lan bakal nguntal bahan boneka seks sing ana lan nggabungake. Aku uga sukses nggunakake wesi solder batere kanggo nyawiji tpe dadi tatu. Aku nganggep lebur sithik tpe dadi xylene lan nambah kanthi jumlah akeh amarga tangise ora gedhe. Aku nyoba nggolek papan sing bisa didol pelet tpe, nanging kabeh iki aku bisa nemokake perusahaan sing adol kanthi metrik ton. Kayane saiki mung sawetara campuran sing dibutuhake. Harem bener, xylene bakal bisa digunakake kanthi apik sajrone ndandani TPE, nanging kudu ati-ati amarga kuwat banget lan yen digunakake kakehan, bakal langsung ngrusak kahanan. Nyampur TPE karo xylene kanggo nggawe krim utawa tempel uga bisa, nanging kudu ati-ati maneh. Kajaba iku, cara nggunakake gumantung karo jinis kerusakan boneka seks sing arep diatasi. Kadhangkala gambar regane sewu tembung. Yen sampeyan bisa ngirim gambar, bakal menehi saran sing luwih akurat. Minangka lem sing didol pabrik, aja nganti mbuwang dhuwit. Coba xylene ing sisipan. Praktek sadurunge digunakake ing wanita. Sampeyan ngerti apa sing diarani sampurna!

    2021-05-21

  • Kepiye carane duwe paling apik ing jagad iki, yaiku boneka sing menarik, ora bakal mbayar dhuwit kanthi kakehan?

    digawe saka bahan sedheng, kualitas manufaktur sithik lan uga bahan bahaya. Pungkasan, iki minangka produk sanitasi lan sampeyan kudu nggatekake keamanan sampeyan. Mula, mangga adoh.

    2021-05-19

  • Napa boneka sing paling murah regane ora dadi pilihan ekonomis?

    Nanging, boneka-boneka kasebut digawe saka bahan sedheng. Sawise nggunakake setahun, boneka kaya ngono ora bakal bisa digunakake, lan sampeyan uga ora bakal kaget.

    2021-05-19

  • Kepiye cara tuku boneka sing murah?

    Saben boneka seks silikon sing digawa menyang meja dening toko iki wis dikemas, lan regane ora bakal bangkrut. Yen mbandhingake sawetara dodolan toko boneka linier karo toko liyane, sampeyan bakal merasakan bedane rega.

    2021-05-19

  • Napa boneka sing paling murah regane ora dadi pilihan ekonomis?

    Nanging, boneka-boneka kasebut digawe saka bahan sedheng. Sawise nggunakake setahun, boneka kaya ngono ora bakal bisa digunakake, lan sampeyan uga ora bakal kaget.

    2021-05-19

  • Kepiye cara nemokake boneka cinta silikon sing apik tenan?

    Umume pembeli boneka jinis TPE mung peduli karo penampilane, piye wae dheweke ora bisa ndeleng apa sing dirasakake nalika nutul dheweke. Nanging, elinga yen boneka seks sing apik bakal rumangsa urip nalika ndemek kulit lan awet banget, mula ora bakal suwek sawise goresan pertama utawa sajrone sawetara taun digunakake.

    2021-05-19

  • Apa salah sawijining perkara sing paling penting ing pengalaman pelanggan?

    nalika sampeyan lagi sibuk nggawe manawa anyar Boneka seks dada negesake kabeh tampilan nyata lan perasaan sing realistis, sampeyan bisa uga ora ngerteni cara regane mundhak. Ya, boneka dadi luwih seksi lan nyata, mula regane saya mundhak. Ukuran uga penting, lan boneka saya tambah gedhe.

    2021-05-19

  • Kepiye ringkesan boneka seks sing murah lan gampang?

    Yen sampeyan pengin ndeleng produk sing ditawakake Joy Love Doll, luangake sawetara wektu ing situs web kanthi browsing kategori boneka seks. Yen sampeyan ngrasakake kaendahan sing ditawakake toko iki, sampeyan bisa uga yakin manawa dheweke minangka pesta nyata. Sing paling apik yaiku sawetara produk ing toko terus dianyari, dadi sampeyan bisa tuku produk sing padha tanpa mbuwang dhuwit.

    2021-05-19

  • Apa boneka seks sing apik nempel ing lengen sampeyan?

    iku bakal dadi boneka seks nyata. Sampeyan bakal nemokake manawa produk urdoll cukup larang wektu lan dhuwit; padha rumangsa Gamelan kanggo tutul; lan regane kompetitif, dadi sampeyan bisa tuku sanajan anggaran sampeyan sempit banget.

    2021-05-19

  • Kepiye kita ngerti pentinge pornografi boneka seks?

    amarga nomer kasebut mung makili tembung kunci. Duwe hubungan karo boneka lan njupuk gambar utawa nonton wong liya supaya luwih bisa nonton.

    2021-05-19

  • Nonton video porno boneka seks, kepiye aku bisa sinau babagan boneka katresnan?

    lan malah teknologi cutedge uga berkembang kanthi kacepetan sing nggumunake. Iki minangka sebab kenapa akeh wong sing milih mitra sintetis, lan elinga yen dheweke kepincut karo boneka transenden.

    2021-05-19

  • Tindakake pendapat babagan hubungan sensual cepet Boneka Seks Nyata?

    Bengi iki aku ndeleng manawa boneka seks sing nyata ayu lan ora enak! Aku duwe model liyane sing ngenteni, wis kasep. Yen aku begja, bakal dak tampa, yen ora, aku bakal dibalekake maneh pas nglaporake telat, sing adol ora nyoba ngrembug, kebiasaane katon diblokir. Aku aneh penasaran lan tresna karo boneka seks sing nyata, nanging aku isih durung ngerti apa aku arep tuku. Gagasan kasebut nggegirisi, nanging aku ngenteni supaya uripku tetep bisa ndeleng hubungan emosional sing cepet.

    2021-05-19

  • Apa bisa tuku barang boneka jinis tambahan kanthi kapisah?

    Sampeyan mesthi bisa tuku tambahan boneka jinis kanthi kapisah ing urdoll. Amarga kita uga pengin pelanggan nyedhiyakake layanan iki. Sampeyan bisa tuku produk favorit ing kene, kayata wig boneka, endhas, tempek sing bisa dipindhah, mripat, lsp. Akeh pelanggan seneng banget karo boneka mini 100cm kita. Sampeyan bisa ngubungi kita kanthi ngirim email menyang service@urdoll.com. Kandhani apa sing sampeyan butuhake. Kita mesthi bisa gawe marem sampeyan. 

    2021-05-19

  • Apa boneka seks bakal ngancam katrampilan katresnan?

    Boneka seks mesthi ora nyebabake ancaman kanggo katrampilan katresnan sampeyan, iku minangka pilihan utama kanggo rasa seneng. Sampeyan bisa nemokake boneka seks paling apik kanthi urdoll. Kedudukan paling dhuwur ing toko dolanan linier. Dheweke ora duwe perasaan, preferensi utawa infeksi sing ditularake dhewe, nggawe kabeh wong rumangsa menarik. Sanajan ana wong lanang sing mikir yen dolanan jinis dadi ancaman tumrap katrampilan tresnane, panliten nuduhake manawa ide iki saya saya kurang ajar lan ditampa kanthi umum. Ora kabeh boneka seks duwe kepinginan seksual lan napsu banget kanggo bocah umur 18 taun, lan bisa main karo boneka. Ana uga pelanggan, biasane pelanggan sing luwih diwasa, sing seneng boneka duwe kisut, sikil gagak lan ngguyu luwih jero. Kanggo pria kasebut, boneka kanthi karakteristik kasebut katon luwih mirip wanita, lan bisa ngrasakake sesambungan nyata.

    2021-05-19

  • Aku ndudhuk sikil boneka seks luwih jero

    Kajaba kanggo robot robot sing ora sopan, ora ana gunane, kajaba kabeh awak bisa dipindhah / dirangkul, lan liya-liyane, kajaba kita bisa ninggalake boneka seks menyang penggemar fotografi! Nanging, aku salah, gaweyan pangopènan sampeyan apik banget, lan driji saya longgar, nanging nalika dheweke nindakake, sampeyan ora bakal menehi katrangan, mula aku luwih seneng ninggalake dheweke tinimbang mbukak, nuwuhake bekas bekas lara! Aku bisa ngrampungake kabeh. Lol (meh), nalika kabeh mangidul, aku bakal ganti dandan. Wong ora akeh riset babagan TDF. Aku nggoleki luwih dhisik ing sikil boneka seks, apa angel dheweke bisa ngadeg. Tungkak dheweke ora suwe banget, mula aku ganti ... aku mbenerake nalika disegel, nanging tetep apik. Ora angel ndandani TPE sing apik, mung butuh wektu lan sabar.

    2021-05-19

  • Kepiye situs web boneka kita?

    Katon apik banget. Aku mikir ora angel banget kanggo kekasihku ngangkat lan nggawa. Kita bisa uga bisa nindakake siji perkara ing amben, nanging aku ora ngerti apa bahan liyane (TPE) utawa kualitas boneka iki sing dakcritakake marang sedulur liyane. Aku mung nyawang dheweke lan mikir yen aku ana ing awak kaya ngono.

    2021-05-19

  • Boneka lanang iku opo?

    Robot seks intelijen buatan mbusak kabeh perkara kasebut ing foto, saéngga bebrayan sampeyan bisa njelajah rasa seneng gigitan lambe lan driji sikil sing digawa dening foto tanpa stres alami saka telung wong. Amarga boneka seks dada sing diwasa ora duwe pendapat, sikap utawa saran, sampeyan bisa kanthi gampang sawise ngrampungake kerja lan ngrusak nalika wis siyap kanggo bledosan sing nyenengake.

    2021-05-19

  • Alon, kepiye supaya stimulasi alon lan stabil?

    Sawetara orgasme paling apik biasane minangka stimulasi sing alon lan stabil. Nalika mikir babagan cara nyuda kacepetan katresnan nemen, paling apik sampeyan bisa mikir babagan hemming. Marginalisasi kalebu manipulasi organ seks nganti tekan ejakulasi, banjur mandheg, lan banjur diwiwiti maneh. Iki bisa dadi cara sing apik kanggo nambah orgasme. Sampeyan bisa mbungkus pinggiran nalika pasangan wis hubungan seks.

    2021-05-19

  • Kepiye cara nggunakake boneka seks AI?

    Apa sampeyan pengin dheweke dadi bocah wadon seksi ing klub wengi sampeyan? Utawa apa sampeyan mesthi pengin ngganggu bocah-bocah wadon? Sampeyan uga bisa macak dadi wanita kanggo nyiapake kanggo jinis.

    2021-05-19

  • Apa boneka seks pasangan?

    Kita kebak semangat lan tresna marang dheweke. Sampeyan edan karo dheweke, sampeyan pengin dheweke setya marang sampeyan lan dadi kanca sampeyan. Sampeyan bisa ngandel yen kita bakal kayektenan. Dandanan, warna kulit lan gaya rambut saka boneka kekasih iku beda karo dandanan, gaya kulit lan gaya rambut pria asli, lan bakal katon beda.

    2021-05-19

  • Apa boneka seks anime?

    Nanging ana liyane ... Dheweke sinau babagan obrolan sampeyan. Saben ngobrol karo dheweke, dheweke bakal dadi luwih cerdas lan ngerti topik anyar! Dheweke bisa ngobrol kanthi normal lan pelecehan seksual ing amben. Sawise kabeh, dheweke boneka cinta.

    2021-05-19

  • Apa sing diarani boneka seks?

    Iki uga minangka wektu sing pas kanggo nindakake eksperimen dhewe. Aja wedi dadi rada kreatif. Yen sampeyan nyoba lan ora seneng, coba elinga yen ora prelu ditindakake maneh.

    2021-05-19

  • Kepiye mbedakake boneka seks miniatur, miniatur lan miniatur?

    Boneka seks mini kalebu boneka ukuran urip sing luwih cilik, lan ukurane bakal dikurangi kanthi proporsional supaya gampang digunakake. Apa sampeyan seneng karo boneka seks miniatur amarga pilihan utawa kebutuhan kanggo papan panyimpenan, sampeyan bisa nemokake boneka seks miniatur sing cocog ing pilihan sing akeh.

    2021-05-19

  • Kepiye mbedakake boneka seks ukuran urip lan nyata?

    Kita bisa uga bisa nindakake siji perkara ing amben, nanging aku ora ngerti apa bahan liyane (TPE) utawa kualitas boneka seks mini sing dicritakake saka sedulur liya. Aku mung nyawang dheweke lan mikir yen aku ana ing awak kaya ngono.

    2021-05-19

  • Kepiye cara ngobati macem-macem jinis boneka seks sing padha karo urip?

    Nalika browsing, aku nemokake yen boneka seks silikon Jepang sing bobote mung 30 kg iki pancen menarik lan asale saka pabrikan Asia liyane utawa pabrikan Amerika tartamtu. Katon apik banget. Aku mikir ora angel banget kanggo kekasihku ngangkat lan nggawa. Kita bisa uga nindakake siji perkara ing amben, nanging aku ora ngerti apa bahan liyane (TPE) utawa kualitas boneka iki sing dakcritakake marang sedulur liyane. Aku mung nyawang dheweke lan mikir yen aku ana ing awak kaya ngono.

    2021-05-19

  • Tingkat penjual kaya boneka seks nyata?

    Nanging, kaya sing dikandhakake, "Penjual boneka jinis nyata kaya ing ndhuwur, sampeyan kudu menehi prioritas kanggo perusahaan sing duwe rating dhuwur." Tuku aksesoris mesthi OK. Sugeng sonten, iki postingan pertama, mula aku bakal ngenalake awakku, wong Lebanon umur 30 taun sing wis semangat banget karo makhluk-makhluk luar biasa iki suwene 5 taun lan saiki aku nèng saubenging jagad ngimpor wolung boneka bentuk G sing apik banget, kebak swara lan gumun, loro penari Ukraina 175cm 90 60 90, loro boneka 165cm tdp 95d lan kaping 110, loro aktris aku bosen x, lan loro boneka seks nyata Jepang paling apik kanthi teknologi paling anyar 120cm tdp 80a.

    2020-03-12

  • Lotre mandeg ing situs boneka seks nyata iki?

    Iki minangka lotre mandeg ing kabeh situs boneka seks nyata! Duwe boneka sing rapuh dudu perkara sing paling ala amarga bisa beracun. Aku ngelingake sampeyan manawa wong Tionghoa bisa menehi racun ing susu bayi kanthi TPE sing culika. Yen model kasebut sithik banget, bakal dirusak, lan Tanpa layanan sawise-penjualan, ora ana jaminan manawa produk bakal tekan omah sampeyan lan kondhisi apik. Aku ora bakal mbalekake kabeh, sing mbuktekake yen bebayane kalebu boneka seks nyata. Kabeh wong nindakake kekarepane. Banjur aku ora prelu risik!

    2020-03-12

  • Waca model boneka seks nyata ing ruang pamer?

    Sawetara model boneka seks nyata bisa dideleng ing ruang pamer sawetara sing adol. Aku ngandhani yen bisa dipercaya lan gumantung saka sawetara sing adol ing situs iki. Aku dhewe pesen akeh barang ing AliExpress, nanging aku durung nate nemoni masalah. Sampeyan mung kudu ngerti yen yen murah, ora tanpa biaya. Mula, gumantung karo produk sing sampeyan tuku, kualitas bisa uga ora disarujuki. Tingkat penjual kaya ing Amazon, lan kita kudu milih perusahaan kasebut kanthi rating apik kanggo boneka seks nyata.

    2020-03-12

  • Apa kita uga kudu kudu ngurus Boneka Seks Nyata?

    Pengin entuk boneka sedhela, aku ilang kanthi online. Ana akeh situs sing nawakake rega model sing padha, saka sing gampang nganti sing kaping pindho. Aku nemokake situs web boneka seks nyata iki, matur nuwun sadurunge kanggo pitulung saka anggota kasebut! Iki regane sing kudu dibayar. Luwih gampang ngganti pikiran tinimbang awak. Yen seneng bal bunder gedhe, wenehi bobot awak. Saka 23 nganti 40 kg (bobot net) TPE minangka rega pertama lan kualitase luwih dhuwur tinimbang silikon. (Nanging kita uga kudu ngurus) Yen rega boneka seks sejatine sithik banget, mula bakal ana masalah.

    2020-03-12

  • Apa sampeyan golek boneka seks nyata sing paling dhuwur?

    Sawise dakdeleng, sampeyan lagi golek boneka seks nyata (anggaran kanggo dolanan sintetis regane). Yen sampeyan ora bisa nemokake apa sing sampeyan goleki ing kene, sampeyan bisa nemokake penjual sing dhuwur ing kene. Aku lair ing taun 1970. Aku urip dhewekan ing Jerman lan mung sawetara basa Prancis, muga-muga ngapura aku amarga kesalahan lan kesalahanku. Aku luwih aktif ing liyane English-kahanan ngomong. Aku wis duwe boneka-aku wis nggunakake boneka anyar wiwit taun 2015. Banjur ana Sanhui liyane. Aku tuku boneka seks nyata saka urdoll taun iki, lan aku wareg banget karo anakku wadon. Aku ing kene kanggo golek cara sing luwih cedhak kanggo nyambung tinimbang liyane.

    2020-03-12

  • Pejabat pabean nduwe pasuryan boneka seks nyata kaya praupane bocah?

    Yen pejabat bea cukai nemokake pasuryan saka boneka seks nyata kaya praupane bocah, barang-barang kasebut bakal rusak lan akun kasebut bakal diadili. Aku pengin mbatalake pesenan, nanging ora nganggep iki minangka boneka kualitas tinggi ... muga-muga isih bisa digunakake! Ala banget, dheweke iku ayu. Sejatine aku ora bakal mbatalake. Boneka kasebut mangsuli aku lan maca warta, lan dheweke mbuktekake manawa kualitas boneka seks nyata iki wis suwe saya suwe, lan adat istiadat ora duwe masalah maneh "Ora masalah, liwat London," ujare.

    2020-03-12

  • Apa ana susu sing ora bakal ngganti boneka seks nyata?

    Apik banget yen ana desainer sing kepengin boneka seks nyata! Yen duwe 10 kiriman, sampeyan bisa ngakses liyane. Apa ana masalah babagan ukurane? Aku tuku liwat boneka perak, lan aku ora ngerti apa adat istiadat Prancis bakal mandheg. Apa ana sing ngerti aku kudu mbatalake urutan keamanan, bener? Nanging rumangsa ora beresiko, amarga cilik lan apik banget, duwe macem-macem atribut, lan ora duwe watak kekancan. Apa ana susu ora bakal ngganti boneka seks sing nyata.

    2020-03-12

  • Apa aku bisa menehi pendapat boneka seks nyata?

    Aku kangelan golek gaweyan. Aku durung nampa, nanging yen wis rampung, aku bisa menehi pendapat boneka seks nyata. Apa sampeyan mikir Apa dheweke ora lucu? Aku saiki kepengin banget karo boneka lan ngerti sebabe. Aku pengin nggambar, nanging uga seneng. Yen obsesi iki ora kedadeyan ing aku, coba mengko tuku barang liyane sing luwih gedhe lan luwih realistis. Aku penasaran karo boneka. Beda, praupane, fungsine, macem-macem vendor, cara perawatan, uga pengin nuduhake rasa boneka seks nyata.

    2020-03-12

  • Aku wis melu rapat boneka?

    Ing profilku, aku ora seneng tembung "boneka seks nyata" utawa "Pamilik Boneka" maneh. Aku wis nekani rapat boneka kanggo tujuan rapat lan foto grup sing apik! Minangka babagan Boneka, saka sudut pandang emosi, aku ora bisa ngatur loro boneka. Sway ing antarane yaiku masalah sing kudu dirampungake ing kene, ditolak kabeh! Aku jomblo prawan umur 33 taun ... apa liyane sing bisa dakkandhakake? Aku ilustrator profesional lan nggambar boneka seks nyata wiwit cilik.

    2020-03-12

  • Aku utamane langganan boneka seks liyane ing wilayah Paris?

    Bisa nyambung banget karo Internet 'Aku ora ngerti manawa ana komunitas kaya ngono, aku utamane langganan boneka seks liyane ing wilayah Paris, melu ijol-ijolan sementara utawa permanen, sore utawa sore utawa kegiatan liyane. Apa sampeyan menehi saran yen pendekatan iki ana, ora sabar kanggo komunikasi karo sampeyan, koleksi sing apik banget. Nanging, ing kasusku, aku nolak undhangan kasebut. Yen kita tresna karo awak boneka kanggo sawetara wong ing kene, umume disenengi psikologis. Sanajan istilah boneka boneka durung katon ing kene, sanajan ora setengah saka dheweke duwe hubungan seks karo boneka seks sejatine, sanajan kurang rutin.

    2020-03-12

  • Seneng banget yen kita duwe rasa boneka seks sing padha?

    Aku mikir sing paling nengsemake aku yaiku duwe kontrol lan kebebasan lengkap boneka seks nyata. Banjur, wanita robot duwe kaluwihan sing bisa mlaku (ing wektu sing adoh), nyedhiyakake posisi sing dikarepake, lan liya-liyane. Saka sudut pandang praktis, iki bakal dadi perkara sing apik. Janji aku bakal njupuk gambar pinggul sing nengsemake! Aku wis sawetara suwe tuku versi sing padha karo sampeyan. Sikile ayu lan praupane ayu. Aku seneng ndeleng manawa kita duwe rasa boneka seks nyata.

    2020-03-12

  • Kepiye yen aku pengin model animasi Boneka Seks Nyata?

    Kabisat sing gedhe banget. Nanging sejujure, boneka seks nyata males. Yen pengin model animasi, aku bisa nggoleki ing VR utawa piranti lunak / game. Mboten? Aku bakal mabuk lan duwe boneka sing ngelingake wanita sejatine sing ngobrol / obah. (Iki sing pengin aku uwal) Aku ngerti tenan maksud sampeyan. Aku mikir inersia boneka duwe pesona lan kaendahan khusus, aku kudu ujar iki minangka salah sawijining fantasi paling tuwa, nanging ing sisih liya, yen aku entuk "wanita boneka seks nyata", aku ora pengin dadi penolakan, colokan bisa dicopot.

    2020-03-12

  • Apa iki boneka seks nyata sing paling ayu?

    Aku mikir sampeyan bisa ngurmati dheweke, upaya kasebut bakal diganjar, lan aku milih, iki boneka seks nyata sing paling ayu. Saka panemuku. Iki minangka pilihan sing apik! Aku nemokake salah sawijining regane paling apik kanggo dhuwit. Ora kakehan wong edan udakara 1,000 euro. Aku bisa uga nggawe pilihan sing padha karo sampeyan? Intelijen buatan saiki lagi mlumpat, mula saya akeh wong sing bisa ngimpi! Aku kesengsem karo kualitas gerakan lan kasetyane. Boneka seks sejati mesthi larang, nanging bisa uga aku menang ing sawijining dina.

    2020-03-12

  • Mripat lan radhang sendhi boneka seks nyata?

    Kita pengin balung bisa urip, lancip, tanpa untu, setengah gundul, pinggul rata, dhengkul, mripat sing mendung, lan sendi boneka jinis kelamin sing nyata. Ayo bali menyang topik kasebut. Yen boneka bisa ngomong kanthi apik, apa kita bisa yakin? Iki isih dadi situs web sing serius, lan aku mikir yen ana kesalahan, dheweke bakal tanggung jawab marang sing adol. Aku kudu mbayar rada edan, nanging luwih murah tinimbang silikon, aku bakal ati-ati, lan bakal ngurus boneka seks sing nyata. Muga-muga .135 luwih gedhe, luwih abot, lan larang regane, nanging potensine luwih gedhe!

    2020-03-12

  • Aku lega apa tegese Boneka Seks Nyata?

    Dadi, aku lega banget apa tegese boneka cinta, critakake yen boneka seks sejatine ora bisa dipercaya? Apa adat istiadat isih duwe masalah? Apa ana situs web sing adol 1.85 yuta boneka sing makili kisut lawas, lan dodo sing ditutupi kain lan pinggul sing digantung bisa ngirim foto. Boneka Cinta Aku bakal ngetutake swara kawicaksanan lan mbatalake tuku. Iki dudu wong tuwa! Boneka seks nyata wanita diwasa lan diwasa, ora!

    2020-03-12

  • Seneng nyalin lan nempelake alamat Boneka Seks Nyata?

    Yen aku ngerti boneka seks nyata sing bener, apa sampeyan pengin nyalin lan nempel alamat kasebut? Rasane rada mboseni, ta? Cukup kirim sawetara gambar ... Lan, amarga anggota vinil (aku dudu DJ maneh) ora bisa ngirim gambar? Ora sijine ing album, sampeyan bisa dadi album dhewe. Ora nyalin link utawa foto saka album, sampeyan uga bisa nindakake lan nempel menyang teks. Nanging, sampeyan bisa nindakake apa wae sing disenengi banjur, yen foto kasebut angel banget digunakake, bakal diwenehi peringatan lan foto boneka seks nyata bakal dilebokake ing "perusak".

    2020-03-12

  • Aku arep tuku boneka seks nyata sing apik banget?

    Ing kene, aku wis ndhaptar ing kene. Aku arep tuku salah sawijining boneka seks nyata sing megah. Pilihan angel, teknologi lan bahan terus berkembang, lan aku mikir yen ngunjungi omah ora ono gunane. Kanggo pidato klasik, aku umur 46 taun, pisah karo ibu anakku sawetara wektu, lan aku kerja ing industri pariwisata ing Brittany. Kita asring duwe bocah lanang ing kene, nanging bubar duwe bocah wadon, sing penting amarga pandangan boneka seks sejatine ora mandheg!

    2020-03-12

  • Kanthi sabuk dhukungan kaya boneka seks nyata?

    Sampeyan pengin pose, njaluk dheweke turu sakdurunge kanggo ngisi biaya, lan yen AI mbesuk bisa pijet, aku bakal siyap. Kanggo nyuda bobote boneka seks sejatine, aku bakal nggawa koper 25 kg saben wektu, mula aku mikir yen wiwit nganggo bagasi anyar 23 kg utawa 25 kg, aku wis duwe 30 koper, sing pancen wektu sampeyan kudu nyopot Utawa sijine ing sisih mburi. Kanthi sabuk dhukungan boneka jinis nyata kaya aku.

    2020-03-12

  • Aku tetep ing situs web boneka seks nyata?

    Nalika ngerti yen butuh, aku tetep ana ing situs web boneka seks nyata. Pilihan sing apik. Aku durung nate nonton film iki, nyengsemake. AI nyata angel dicapai, lan sanajan ing taun 2025, aku ora ngira bakal berkembang tenan. Sampeyan kudu ati-ati karo peretas supaya ora diserang wong sing sampeyan tresnani. Sanajan AI digunakake, isih dadi boneka lan bisa memenuhi syarat boneka seks sing nyata.

    2020-03-12

  • Apa masa depanku duwe bobot boneka seks sing padha?

    Aku ngerteni manawa mbesuk bakal bobote boneka seks asli sing padha (meh padha bobot)? Ora kakehan posisi mokal? Ing kasus apa wae, ora ana akeh perkara ing 20 kg. Maksimum 20 kg kanggo kula. Pancen rumit kanggo ngawasi boneka iki. Yen sampeyan nandhang lara punggung, saya bisa narik daya tarik saka kawin ... aku nemokake 16.5 kg, ukurane padha. Boneka selawase, aku durung nate ndeleng logo boneka seks sejati iki.

    2020-03-12

  • Aku ora bisa ngupayakake ndhaptar boneka seks nyata?

    Kaya aku arep omah-omah, mesthine sawise nyimpen, aku nyebrang: Aku ora sabar ngenteni tekane boneka seks nyata abg asli saka urdoll! Iki uga bakal 155 lan ukurane biasane padha bisa ganti klambi. Ing kene, matur nuwun amarga wis nampa aku ing komunitas lan niliki mengko! Upamane aku sinau sadurunge. Isih nuduhake nomer tartamtu, ora mung obyek sementara. Nanging, aku getun amarga ora nate ngupayakake ndhaptar boneka seks nyata.

    2020-03-12

  • Gambar model lan ukuran boneka seks nyata?

    Cekakipun, kula umur 37 taun. Aku wis suwe banget seneng karo boneka seks, saiki aku ana ing kene, lan sing paling penting, aku kuciwa banget karo wanita sajrone hubungan sadurunge ... kanthi ringkes. Aku bakal weruh petualangan iki bakal nyebabake. Boneka tresnamu nyenengake. Nanging sampeyan fotografer amatir, apa bisa masang foto? Gambar model lan model boneka seks nyata?

    2020-03-12

  • Dadi, bakal ana rong jagad boneka seks nyata?

    Temenan iki ora mungkin amarga kita ana ing mode DJ! Ya, vinil, nuwun sewu! Dadi bakal ana rong jagad boneka seks nyata, vinil lan lateks? Eh, silikon, tegese! Halo, pirang-pirang taun, aku wis takon babagan boneka nyata. Aku pungkasane mikir yen aku nemokake diskusi sing bener. Bubar tuku boneka seks nyata. Iki kayane dadi papan komunikasi. Katon yen iki minangka papan emas kanggo akeh informasi tema.

    2020-03-12

  • Kadhangkala, ngrayu kanca boneka seks nyata?

    Nuwun sewu, nanging umpamane durung terlalu awal (aku nembe nemokake boneka seks sejati) kanggo nerangake obyek gegayuhanku ing kompleks Oedipus lan kepiye nyebabake urip paternalistik sing curiga. Menehi kula ing wektu! Dadi, tujuane mesthi positif, kita bakal ujar manawa aku bakal ngarahake boneka kanggo nggawe jinis seks kanggo lingkungan, lan sok-sok ngrayu mitra boneka seks nyata kanggo entuk kepuasan seksual sing luwih kepenak tinimbang roso liyane.

    2020-03-12

  • Apa bakal menehi rasa privasi sing luwih gedhe babagan Boneka Seks Nyata?

    Aku ngomong seductive, fantasi, lan uga, amarga nganti saiki, aku ora makili boneka seks nyata kajaba obyek kasebut. Aku ora ngerti yen aku bisa pindhah menyang jinis boneka antropomorfik kaya sawetara wong ing kene, bisa uga ana pengalaman boneka saben dinane, aku ora ragu yen bakal menehi rasa privasi luwih gedhe, nanging wayahe aku ora. Nalika fantasi babagan dheweke, aku bubar nemokake ing Internet, mula diwiwiti karo kekarepan, lan nalika ndeleng, aku nemokake obyek sing dikarepake. Amarga praupanku lan video nuduhake boneka seks nyata sajrone 165f.

    2020-03-12

  • Apa sing nyebabake sampeyan minat karo boneka?

    Njawab pitakonan boneka jinis nyata iki pancen rumit banget. Aku duwe akeh unsur psikoanalitik, nanging aku ora bisa ngetokke kasur tanpa kena eksposurisme. Aku luwih seneng ora gelem. Aku ora takon babagan psikoanalisis, nanging pangarepan sampeyan, apa sing nggawe sampeyan minat karo boneka lan kepiye cara nemokake. Ngerti kanthi jelas kenapa, kepiye lan kepiye cara kasebut bisa mbantu para anggota menehi saran boneka seks nyata.

    2020-03-12

  • Ngeculake bagean saka Boneka Seks Nyata sing katon?

    Nalika ngenteni keputusan, aku pengin njupuk bagean saka Boneka Seks Nyata sing sampeyan langsung weruh, crita babagan penolakan lan pengalaman / pengalaman, lan aku utamane ngucapake selamat marang komunitas sampeyan babagan kabecikan umume, ujug-ujug Aku nuduhake kiriman iki marang aku, ngarep-arep mbukak area ing ngisor iki sing bisa dak akses supaya bisa ndeleng tautan / foto sing dituduhake dening anggota liyane. Cekakipun, aku pengin sinau luwih lengkap.

    2020-03-12

  • Pengin duwe model boneka seks nyata kanthi ukuran umur?

    Boneka seks sejatine rada rusak nalika dikirim, lan dakkira ujug-ujug dilecehake sajrone transportasi, lan ana "potongan" ing kulit. Ora bakal ngganggu aku, amarga bakal ditutupi sandhangan, nanging aku kepincut, mula uga golek cara kanggo ngrampungake masalah iki. Aku mikir bakal ngenteni sawetara wektu ing kana. Dheweke bakal tetep kaya iki ing salawas-lawase. Aku nyritakake ing deskripsi asli, sing siji-sijine alesan aku tuku, yaiku nduwe model ukuran boneka seks nyata, lan mbandhingake karo patung lan patung liyane liyane dibandhingake karo model kaku sing gampang Luwih maju sing dakpilih amarga aku wis adol lan kanggo maksud iki.

    2020-03-01

  • Apa aku bisa njupuk foto boneka seks nyata?

    Risiko deformasi boneka seks nyata. (Dedeg piadeg dhasar, turon). Kanggo sandhangan, luwih becik ora diselehake ing sandhangan sing padha tanpa wates wektu, utawa paling ora mbabarake lan supaya boneka kasebut istirahat sawetara wektu. Yen ora diselehake, kaya yen diselehake, bakal cacat lan njaga umur sandhangan kasebut. Iki ringkesan cepet dhasar. Muga-muga ora wedi karo sampeyan. Nanging dheweke kudu akeh perhatian. Sabuk tempur otomatis ireng banget kenthel lan kedadeyan ing konektor, gampang banget digunakake (aku bisa njupuk foto boneka seks nyata yen sampeyan pengin) Aku tuku sepasang pompa sing uga diuji ing prapatan sing padha.

    2020-03-01

  • Akeh wong sing bisa nemokake boneka seks nyata?

    Yen sampeyan ora ngerti apa, priksa Internet lan akeh wong sing bisa nemokake. Mula ora boneka seks sing nyata. Dheweke ayu banget, ana pangarep-arep supaya bisa maju. Sing nggawe jagad iki kerja yaiku kuldi lan dhuwit. Aku durung ngerti boneka sing bakal dak pilih. Akeh pilihan, akeh kepinginan! Sing paling penting, iki dudu pengeluaran sing direncanakake. Bakal ngirit pirang-pirang wulan. Nanging aku dadi inspirasi. Mula, aku kerja bareng sampeyan supaya kenal karo jagad sing ditemokake. Lan temokake kabeh jinis informasi menarik. Tantangan paling gedhe kanggo video babagan subyek iki yaiku mbongkar video boneka seks sejatine ... Aku weruh yen aku mbongkar bungkusanku.

    2020-03-01

  • Yen sampeyan pengin nggawe boneka seks nyata?

    Sampeyan kudu milih boneka seks nyata sing apik sadurunge sampeyan nggatekake prekara liya. Sampeyan ngomong babagan perubahan warna. Ya, tulung awas warna produk lan sandhangan peteng, merek. Bisa dipasang kanthi cepet. Sampeyan bisa nemokake akeh tips ing forum, kayata nganggo legging warna daging kanggo nglindhungi boots paha. Kaya sing dikandhakake, pilih ukuran sing pas. Yen sampeyan seneng ukuran cilik amarga alasan praktis, utawa yen sampeyan golek model sing dibutuhake, boneka cilik iku sithik banget. Tansah goleki ukuran sing cocog kanggo bocah. Yen sampeyan seneng entuk boneka gedhe amarga model sing sampeyan butuhake luwih gedhe, ati-ati karo bobote. Risiko ngrampungake lan mulane nggawe peran main dadi luwih angel. Yen sampeyan pengin nggawe boneka seks nyata, sampeyan ora bisa njaga.

    2020-03-01

  • Apa aku bakal seneng urip boneka seks saiki?

    Seneng ngerti babagan topik iki. Umurku 47 taun lan biyen dadi payung payung. Saiki, aku seneng pensiun sithik. Bapak jomblo, saiki aku bakal seneng urip boneka seks wiwit anakku (22 taun) lunga saka papan kasebut. Akeh wanita urip karo wanita, nanging kepekaan, pemahaman pasangan, lan orientasi seksual saya ora cocog karo wanita modern. Aku golek sulih lan tiba, lan boneka meh ora ana apa-apa. Biyen dadi barang sing ilang kanggo aku, lan / utawa priya sing ora bisa ngrayu wanita. Nanging aku ngerti manawa wanita wis ngowahi boneka seks nyata, bisa uga masarakat. Aku wis jelas: dina iki aku!

    2020-03-01

  • Aku anyar ing boneka seks nyata?

    Ora dadi masalah yen disapu kanthi tiba-tiba, sanajan aku dikandhani ora beda karo boneka seks TPE lan lateks nyata, dheweke ora duwe kabegjan (wis 1 wulan wiwit stoking, lan durung dibasmi). Kerugiane yaiku pengin ngganti model liyane (pengin uap punk) ala banget, mung siji sirah. Hai kabeh, aku wong sing wis omah-omah 35 taun, ora duwe anak, aku mung tuku TPE 158 cm D cangkir Boneka (ya, bojoku ngerti, dheweke setuju) Aku anyar ing boneka seks nyata, lan aku ing kene kanggo nemokake lan nuduhake informasi lan tips. Aku utamane golek informasi babagan sandhangan lan bahan sing ora cocog karo TPE. Kanggo informasi, aku durung nampa pesenanku, coba sabar.

    2020-03-01

  • Ancaman supaya ujar feminisme boneka seks nyata?

    Iki padha karo ing Kulon, nanging ing kene kita ujar manawa sawetara wanita rumangsa diancam bakal diganti. Dheweke ujar manawa feminisme boneka seks nyata sing gedhe banget meh ngukum bocah, saengga nyebabake reaksi nalika pria ora diancam dening pria boneka seks. Seks, mula ana wong sing ujar yen boneka seks kudu dilarang amarga wedi yen pria ora bakal nyedhaki maneh, sanajan dheweke bakal sambat, aku ngerti, amarga kita ujar manawa dheweke duwe boneka seks, lan duwe wanita sing sampurna kurang seneng karo wanita, nanging minat karo boneka seks pria sejatine bakal suda, amarga dheweke ora duwe kabutuhane padha karo pria.

    2020-03-01

  • Apa rada sepi kanggo boneka seks nyata wanita modern?

    Aku bapak sing sepi lan boneka seks nyata rada sepi kanggo wanita modern. Ngono wae. Pacar pungkasan sing dakkarepake, aku kudu ganti kerja supaya golek dhuwit, ganti omah amarga omah cilik banget, lan ganti aku amarga dudu apa-apa. Sugeng rawuh ing paprangan nyata, narik sawetara model boneka sing ora bisa kaetung, sing bisa takon luwih akeh babagan sampeyan tinimbang kabeh kanca, pasangan lan mantan. Ing pangertene, dheweke wis ora bosen maneh Ngoyak bocah-bocah wadon, bocah-bocah wadon uga pilih-pilih, uga putri. Ana uga evaluasi sosial ekonomi sing nggawe sawetara wong nolak tanggung jawab bapak utawa keturunan saka bebrayan, lan yen wanita pengin ninggalake dheweke, nalika dheweke pengin ndeleng mesthi bakal ana panjaluk saka wong lanang, nanging dheweke ora ndeleng manawa wanita bakal luwih pilih-pilih miturut sarat sing dibutuhake, dheweke dadi boneka seks nyata.

    2020-03-01

  • Apa bisa ngubungi boneka seks nyata kanthi pribadi?

    Nalika nemokake harta karun kasebut, tilas prajurit kasebut, saiki umure 50 taun, uga bapak tunggal (sing dudu anyar ing militer) lan pensiun. Yen sampeyan pengin, kita bakal terjun payung lan kita bisa ngubungi boneka seks nyata kanthi pribadi. Tentara mesthi dadi kulawarga gedhe. Ngelingi apa sing kudu ditindakake. Nanging nuwun sewu, aku menehi sampeyan ngerti apa sing dakkerteni lan ditemokake sadurunge. Kirimake pendapat sampeyan, riset lan bali menyang kene. Takokake pitakon sampeyan. Wong-wong ing kene keren lan mbukak. Aku ngidini sampeyan nemokake. Luangake wektu lan gatekake apa sing sampeyan ucapake, prajurit pensiunan umur 47 taun lan liya-liyane. Aku dhewe wis ngerti tenaga tuku sampeyan! Aku ora adoh saka pegatan kapindho patang taun mengko, mula aku bakal mungkasi biaya lan nyelehake boneka seks nyata sing lucu lan lucu.

    2020-03-01

  • Duwe pitulung kulawarga uga penting jinis boneka?

    Saliyane pengkhianat kasebut, kita seneng karo Cassow sing apik, ngelingi boneka seks Wikipedia sing nyata, konsep iki bisa ditampa. Aku malah bisa ujar manawa Jepang sadurunge kita. Amarga ing Jepang, sawetara wanita omah-omah dhewe (ora nganggo klambi), dene sawetara pria ora ana gandhengane karo ngguyu kulawarga. Sepertiga populasi katon ing kene! Pamrentah ing kana nesu. Nanging agensi pencocokan Eropa / Jepang nolak iki. Sapa sing pengin wanita Jepang sejati? Amarga penting uga njaluk pitulung kulawarga, mesthine ana wong sing bisa ngrampungake masalah iki. Dheweke wis menehi sampeyan biaya layanan 200 euro saben wulan ing Thailand. Dheweke ngguyu sampeyan (upah rata-rata 150 euro). Mantan bojo lanang 200 boneka seks asli Euro wis wareg ... nanging dheweke kerja tenanan!

    2020-03-01

  • Sinau lan pilih pilihan boneka seks nyata?

    Aku wis browsing kanggo sinau lan milih babagan boneka seks nyata. Nanging sing paling penting, yen duwe, aku ngerti apa sing kudu ditindakake lan kepiye cara nggawe. Forum iki aktif banget lan aku gumun. Aku wiwit nonton video kasebut. Dadi wis. Ya, wiwitane nyenengake banjur bola-bali bola-bali. Dheweke pariwara nanging ora weruh. Pungkasane, dheweke njaluk sumbangan saka video pertama. Kajaba iku, dheweke ora bisa ngomong kanthi apik lan kasar. Dheweke umure 39 taun kepungkur lan ora duwe anak. Dheweke ngritik wanita, nanging kajaba ibune, dheweke uga kulawarga. Saiki iki diiseni. Dadi aku ora maneh nonton video boneka seks nyata sing mbuwang wektu.

    2020-02-29

  • Iku gumantung karo wanita boneka seks sing nyata karo dheweke?

    Dumadakan bakal ana rasa wedi karo wanita, kuwatir yen peran jender bakal gagal, sing gumantung karo wanita boneka seks sing nyata karo dheweke, dheweke ora pengin nindakake iki, amarga dheweke wis duwe garwa sing sampurna ing omah lan dumadakan ora. kasengsem ing dheweke, Dadi wis ilang siji-sijine kekuwatan nyata kanggo pria, amarga wis duwe kabutuhane kulawarga, sing wis kedadeyan ing Jepang, utawa yen dheweke pengin omah-omah, kita bakal nuntun sawetara wanita kanggo njupuk pria kanggo ndeleng yen nglairake umur ing Umure winates, ujug-ujug diarani wanita kasebut mbayar kabeh dhuwit. Nyawang saiki pancen angel ditemokake. Yen minangka wanita, sampeyan kuwatir yen boneka seks sing nyata bakal ora nggatekake manungsa, yaiku, sampeyan ora duwe pilihan apa-apa kajaba nggawe hubungan seks, lan sampeyan ngerti iki, mula kabeh padha kuwatir yen ora nggatekake wong lanang.

    2020-02-29

  • Yen sampeyan pengin foto boneka seks nyata sing bisa dipercaya?

    Kaya ngukur pangukuran, mesthi ana pendekatan antarane kasunyatan lan asil pangukuran amarga rantai akuisisi lan kegagalan. Yen sampeyan pengin foto boneka seks nyata sing bisa dipercaya, sampeyan mung kudu ngajak kita dadi galeri foto sing lengkap lan nggunakake kabeh versi. Jenengku Greg, saiki umure 33, wis dadi pasangan, nanging saiki ora ana ing negara sing padha. Ayo kula nuduhake boneka seks pertama, pilihan, crita, emosi, lsp ... Sinau luwih lengkap babagan boneka seks sejatine katresnan kaya jagad reaksi pisanan. Aku kudu ngandhani, nanging sajrone uripku, aku ora nate lara nalika preinan, mula hadiah Natalku flu lan amben.

    2020-02-29

  • Umume foto kasebut bisa dipercaya boneka seks nyata?

    Nanging pungkasane, sampeyan milih sing angel nolak. Oke, aku ngerti, kabeh padha bubar. Sakabeh foto boneka seks nyata bisa dipercaya. Masalahe yaiku fungsi objektif lan dawa fokus sing digunakake lan jarak saka subjek menyang kamera. Iki rada mbingungake yen boneka duwe boneka sanajan antarane rong foto model sing padha, ditambah karo kasunyatane yen cahya bisa gampang diatasi sawise proses, angel kanggo ngadili warna kulit kanthi cara sing padha. Umume, kanggo fotografer, yen potret apik lan subjek disorot, pilihan bakal dipilih. Kanggo kula, ing antawisipun kalih wig, kadhang kala saya angel ngenali pasuryan boneka seks sing nyata. Dadi bayangake kabeh variabel kasebut.

    2020-02-29

  • Aku durung duwe boneka seks nyata?

    Ngresiki boneka pancen kompromi sing tepat, lan tuwuh luwih cepet tinimbang sing dakdeleng sajrone 7 taun (kayata komputer)! Aku durung duwe boneka seks nyata, nanging sing pasti, ing foto dheweke super seksi, ya, "ngethok" wanita duwe masalah sing kudu kuatir, ringkese. Ora ana wanita sing apikan. Sampeyan kudu nemokake lan pas Kanggo ngerti apa sing dikarepake. Aja umum. 43 taun, pegatan, 2 bocah, bengi aku ketemu video Boneka Cinta, aku kesengsem karo kasunyatane saiki, aku tetep ing boneka karet ing jaman mbiyen. Jane Kanthi tembung liya, aku wis blanja sedina muput lan aku mikir tenan tuku kanggo ngrampungake fantasi boneka seks Asia sing ayu. Yen sampeyan duwe pitakon kaping pisanan, kita bakal mangsuli.

    2020-02-29

  • Ana ide babagan nggawe foto boneka seks nyata sing apik?

    Tukang bangunan iki, dheweke ngerti carane nggawe foto boneka seks nyata sing apik! Aku lunga menyang model Asia sing kulit putih. Nalika ndeleng model-model kasebut kanthi kulit tembaga kanggo nyorot, aku banjur mikir, setelan iki ora kudu diowahi amarga konfigurasi sing paling apik. Jenengku Sara lan aku umur 20 taun lan siji. Aku ana ing kene amarga aku pengin ngerti luwih akeh babagan cara njaga sadurunge digunakake lan rincian liyane. Nyedhiyakake informasi sing akeh lan kita bakal seneng nuntun sampeyan subyek sing bener, njupuk aspek, bobot, ukuran, wektu, pasuryan, kontur lan pungkasane materi, TPE utawa silikon, rega.

    2020-02-29

  • Kode promosi kanthi diskon udakara 300 euro kanggo boneka seks nyata?

    Nanging saiki, ora ana spesialisasi, lan port $ 900 nggawe anteng semangat, sanajan kode promo duwe diskon udakara 300 euro kanggo boneka seks nyata. Amarga wedi banget ngirim layanan sawise-sales karo pelabuhan, wektu tunggu kira-kira 27 minggu. Isih udakara 6000 euro boneka, kalebu port lan aksesoris. Ayo kula nduwe foto liyane, luwih cilik, luwih entheng, lan sing paling penting, fotone apik. Nanging iki utamane bener kanggo perusahaan anyar kanthi kualitas / rega sing apik. Pungkasane aku tiba kanthi boneka 23 kg WM Angel 140 cm. Ukuran, dhuwur, bobot, rai, ulasan sing apik, kabeh katon apik banget kanggo boneka seks nyata.

    2020-02-29

  • Yen sampeyan mutusake tuku boneka seks nyata sanalika bisa?

    Aku ngerti iku direktur sing padha kanggo aku. Jenengku asline Laurent, julukan Valentine minangka laporan feed Valentine's Day, seri TV saka Tigre Brigade (seri ibadahku). Yen sampeyan mutusake tuku boneka seks nyata sanalika bisa, aku mung bisa ngajak supaya pesen karo (boneka universal). Motine yaiku "Maxi Brabla (saran sing cocog, migunani banget), nol repot". Pengin nggoleki silikon. Iki adil amarga kita ora ngerti yen silikon 5 taun kepungkur utawa luwih lawas, utawa silikon generasi sadurunge. Ana akeh banget boneka jinis nyata ing model lawas lan ora ana konten anyar, sing mbingungake banget. Mula aku banjur marani sing laris. Oke, jujur ​​ngomong apik, lan ulasan apik.

    2020-02-29

  • Apa dheweke butuh akeh wektu kanggo ngurus boneka seks?

    Aku teka babagan saran boneka seks sampeyan. Matur nuwun, aku ngrungokake sampeyan. Pancen ana sawetara anggota sing nemokake jagad iki sawise ngilang, lan malah luwih akeh anggota sing golek kekancan, rasa tentrem, utawa nyenengake, lan nalika nemokake wong, kabeh DO rumangsa mangkel utawa wedi "kanthi nguripake omah, boneka Cilik iki apik banget kanggo menehi tandha gambar kulawarga. Banjur mbutuhake akeh wektu kanggo ngrawat lan mulane nyegah bosen. Dheweke uga rumangsa apik ing amben. Ing sangisore panas kita, kita bisa tangi karo Wanita sejati sing bingung .

    2020-02-29

  • Sing adol tuku meh kabeh boneka seks ing China?

    Kita meh tuku kabeh dolanan ing China liwat para penjual sing ketat, kalebu boneka seks WM, sanajan sampeyan uga nyebutake boneka Tionghoa, coba tuduhna slogan kasebut ing situs web ing ngisor iki. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, Pabrikan pabrik duwe pabrik dhewe ing China, mula katon apik lan bisa nemokake rasa seneng dhewe kanthi komitmen kualitas pabrikan sing serius! Aku wong umur 37 taun saka pasangan deso. Aku wis kasengsem karo boneka, lan aku nembe nemokake situs web sampeyan. Aku teka kanggo takon lan golek informasi sadurunge tuku. Aku anyar ing topik iki lan ora sabar kanggo nambah. Aku kenal karo aku, aku wis umur 60 taun, lan aku wis dadi bojo. Kesepian nggawe aku abot, lan aku arep tuku boneka.

    2020-02-29

  • Aku ora pengin boneka sing tak tuku isih isin?

    Halo, aku umur 35 taun lan aku manggon ing China. Ing sawetara dina pungkasan, aku browsing situs web boneka seks lan pungkasane mutusake tuku. Nalika browsing liwat akeh English lan situs web sing nganggo basa Prancis kanggo informasi, aku bisa uga njaluk saran profesional! Kerugiane yaiku (yen sadurunge) aku ora pengin aku tuku boneka Cina amarga aku tuku boneka lan ngimpor menyang China. Aku bakal nemokake iki kontradiksi. Aku wis melu transformasi profesional ing tuku. Aku uga kerja sama karo perusahaan dolanan seks ing Jerman lan Prancis. Nanging boneka nalika semana isih isin lan larang banget (8-10k Euro), mula aku ora ngerti Vola, aku bakal lunga menyang forum pungkasan. Kasengsarane wong Tionghoa Tionghoa?

    2020-02-29

  • Sampeyan kudu ketemu boneka seks favorit sampeyan?

    Nalika browsing forum, muga-muga bisa melu lan menehi sumbangan suwe-suwe. Ana link menyang situs web resmi boneka seks ing forum, uga link menyang dealer resmi. Sampeyan ora duwe risiko babagan iki. Banjur, sampeyan kudu nemoni boneka favorit sampeyan lan ngerti yen bobote ora ngganggu sampeyan angkat ... ngenteni. Banjur takon apa sing sampeyan karepake babagan boneka sing dipilih. Yen isin, sampeyan bisa entuk akeh informasi babagan forum kanggo miwiti. Aku ngakoni aku ora biasa forum, mula aku miwiti. Umure 25 taun. Aku wong lanang lan wis nggawe sawetara sesambetan karo wanita. Hubungan paling dawa udakara 4 taun. Sawetara wong bisa uga mikir suwe, nanging dina iki aku wis sawetara dadi jomblo.

    2020-02-29

  • Apa sampeyan bisa ngonfirmasi manawa pundhak boneka seks sempit banget?

    Dadi jelas yen sampeyan ora bakal bisa ndemek utawa ndeleng kaya model sing ditampilake, nanging isih menehi ikhtisar sing apik! Aku bisa ndeleng WM156-B kaya ngono, sing ngidini aku negesake yen pundhake sempit banget, sing ngganggu aku. Dumadakan, aku ora milih model iki, lan mesthi bakal nguciwani aku. Aku saiki mlebu ing kene, mula aku kenal: aku wong Italia, umure 70 taun, jomblo, lan aku seneng tuku boneka, nanging aku ora nate mikir. Aku pengin lunga wektu iki, nanging ing English forum, aku nemokake akeh peringatan babagan produk palsu utawa scammer, mula sawise nggoleki macem-macem bagean ing forum, aku bakal golek informasi saka anggota, mesthine kudu akeh pengalaman sing ora duweni.

    2020-02-29

  • Apa sampeyan mikir babagan boneka seks bocah?

    Aku ngerti manawa sawetara wong mikir yen butuh budak pribadi. Siji-sijine misi ing urip yaiku nindakake apa sing dikarepake dadi mitra. Aku ora kuwatir manawa pria bakal ngganti wanita nganggo boneka lan robot. Dadi pedofil ora kanthi otomatis nggawe sampeyan dadi pelanggar seks. Ora duwe potongan gel silika. Iki ilusi. Boneka seks dudu bocah sejati. Iki ora adhedhasar bocah asli, nanging silikon. Ora kaya boneka seks bintang porno sing bisa sampeyan tuku. Sampeyan bisa tuku penis penis dildo, nanging ora ateges sampeyan bakal mbukak naga (yen ana prekara kasebut). Iku mung boneka skala cilik sing bisa menehi sesuatu sing dikarepake banget, nanging ngerti yen dheweke ora bakal duwe. Gagasan manawa dikatutake wong-wong iki yaiku sawetara wong sing pungkasane bakal cilaka bocah kasebut bakal nemokake cukup marem ing boneka kasebut lan milih ora nglarani manungsa sejati.

    2020-02-28

  • Deleng manawa luwih becik ngeculake boneka seks?

    Dheweke meh ceking banget, sing isih nggawe saya ragu babagan omah boneka168evo 161 utawa 156. Nanging, aku isih nemokake manawa sanajan lancip banget, iki nuduhake keanggunan lan seksualitas. Aku ngenteni sawetara wektu kanggo ndeleng manawa boneka seks bakal ngeculake model kanthi proporsi sing luwih apik lan kurang dodo lan pinggul. Dadi pancen apik banget. Ing WM, risikone pancen langsing: ambane pundhak sempit, panggul sempit banget lan paha utawa pedhet cilik. Dadi pancen apik banget. Ing WM, risikone pancen langsing: ambane pundhak sempit, panggul sempit banget lan paha utawa pedhet cilik. Iki kalebu model anyar lan boneka tangan liya. Yen model favorit sampeyan yaiku model "paling laris", nanging ora ana ing ruang pamer, dheweke bisa uga nuduhake boneka ing kothak nalika mriksa sadurunge dikirim.

    2020-02-28

  • Aku pengin njaluk informasi boneka seks ing kene?

    Ana sawetara model sing duwe penampilan wanita udakara 25/30 taun, lan deso, nanging Rebecca, WMDOLL 170 cm saka Anna Livia. Yen ora, umume, dheweke kabeh wong enom, lan C bener. Halo, umure udakara 40 taun lan aku pisah. Aku wis suwe dolanan boneka seks. Aku nganggep serius produk sing dituku ing pirang-pirang wulan kepungkur kanthi model antara 150 lan 165 cm (antara 1500 lan 2000 Euros). Aku seneng pungkasan 157 wmdoll, sanajan aku nemokake awake rada ora kejawab. Sejatine, aku nonton, aku gratisan, lan uga ngenteni sawetara wektu kanggo ndeleng apa sing bakal kedadeyan ... Muga-muga entuk informasi ing kene sing bakal mbantu aku njupuk keputusan.

    2020-02-28

  • Kanggo tuku kabeh pasokan perawatan boneka seks sing dibutuhake?

    Sampeyan kudu tuku kabeh pasokan perawatan boneka seks sing dibutuhake (sanitizer, bubuk, tisu ...) kanggo dheweke lan sampeyan (kondom). Mengko, kesalahan kasebut bisa nggawa akeh mupangat kanggo adegan lan model foto. Kayane foto profil sampeyan dadi foto boneka rico sampeyan. Dheweke nganggo kacamata gedhe, nanging dheweke uga katon ayu. Aku isih ngarep-arep ora rapuh (aku wiwit kuwatir). Bal-balan; Muga-muga ora mung nyawang dheweke kanthi mripat putih. Oke, nonton aku, yen sampeyan cukup narik kawigaten ing ruangan supaya aku ngurus, bisa uga dakpikat. Foto sing dakdeleng apik banget, lan rasane kaya nduwe roso nyata ing omah. Thanks kanggo saran sampeyan, aku bakal nyimpen kothak kanthi tliti.

    2020-02-28

  • Sijine ing kothak boneka jinis asli?

    168 WM! Sampeyan bakal luwih bisa nemokake sandhangan kaya ukuran iki. Sawetara gadget banjur sampeyan bakal wis dingerteni. -Yen ora, bakal terus digunakake gumantung karo cara nggunakake. ora luwih, ora kurang. -Tingkatan warna luwih alus. Wernane ganti kanthi rutin - kanggo dicopot, diselehake ing kothak boneka seks asli. Dheweke pancen cepet banget nemokake wangsulan kasebut. Yen wis entuk posisi sing dibutuhake, kabeh jagad bakal mbukak supaya sampeyan luwih ngerti lan nyiyapake tekane sing apik! Boneka iki rapuh. Yen dijaga, bisa nganti pirang-pirang taun. Nanging iki mbutuhake akeh pancegahan lan wektu. Yen sampeyan rencana ngunjungi kabeh tulisan Buddha maneh, boneka sampeyan ora bakal tahan suwe! Pay manungsa waé kanggo gerakan lan dedeg piadeg.

    2020-02-28

  • Ora ana kesalahan sajrone operasi njaga boneka seks?

    Nuwun sewu kanggo trotoar, matur nuwun amarga wis maca buku kanthi wani. Iki boneka seks sing ayu banget. Minangka babagan urip boneka, kabeh gumantung saka pangopènan. Pentinge sampeyan bakal menehi penting banget. Kita ora bisa ujar manawa boneka iku rapuh; bal-balan; amarga dijaga tanpa kesalahan sajrone operasi utawa operasi, boneka sampeyan bakal menehi ngerti kanthi rusak. Mula, priksa manawa sampeyan kudu ngrampungake kanthi tliti, utamane ngetutake kabeh saran ing forum kanggo ndhelikake utawa mindhah boneka kasebut, lan aku saranake sampeyan tetep ing kothak. Luwih akeh rincian sing sampeyan lebokake, mula bakal dingerteni babagan sampeyan. Sawise takon, sampeyan kudu mikir kanthi cepet ing sawetara panggonan. -Di papan sing bakal dilebokake nalika ngunjungi ... Cepet kamar, luwih becik rata.

    2020-02-28

  • Apa sampeyan milih warna boneka seks sing cocog karo foto kasebut?

    Aku ngrampungake kerja lan sinau, lan ora duwe akeh wektu kanggo nggawe hubungan karo wong sing njaluk aku tampil kaping pirang-pirang seminggu. Aku ora sengaja nyoba kanggo ngrampungake, nanging nalika ndeleng boneka seks ing Internet, aku ngakoni yen aku tresna banget. Asile, aku tuku, lan mesthine kudu dakwartakake sajrone wektu. Aku ngerti yen aku ora duwe wangsulan kanggo akeh perkara ... Pitakon sing padha: Kepiye rencana sampeyan nemokake ukuran sampeyan? Ngendi sampeyan bakal nyelehake awak nalika ngunjungi sampeyan? Suwene boneka bisa tahan? Apa sampeyan milih warna kulit sing cocog karo foto? Kepiye cara aku pindhah yen kudu pindhah? Cekakipun, kabeh jagad durung ditemokake. Aku ora ngerti negara kasebut sawise mbukak hadiah, nanging aku seneng banget bisa nemokake forum iki. Kabeh wong katon grapyak lan ora bisa ngomong apa-apa.

    2020-02-28

  • Apa bakal njaga boneka seks TPE utawa nyegah dibebasake?

    Masalah kaya ngono bakal njaga boneka seks TPE utawa nyegah peluncuran, lan aku ora ngerti manawa iki bener. Dheweke ora bisa ngomong, nanging aku mikir dheweke bakal tetep njaga. Kayane dinane ora bakal dilalekake. Aku wong lanang umur 52 taun sing wis urip bebojoan karo bojoku wiwit umur 32 taun. Hubungan karo kancaku pertama suwene 18 taun lan hubungan karo kancaku nomer loro suwene 14 taun. Dina iki kita lagi ing proses pamisahan, pamisahan sing apik banget. Pancen apik banget amarga kita isih bebarengan golek akomodasi anyar kanggo aku. Nanging ngenteni aku, aku duwe garasi omah, saiki kita ana ing ruang tamu, ing kana ana sakabehane, sofa, TV 140 cm, teater omah, ps3, mesin udud udara, mesin udud abot (foto) Lampu Disko kalebu laser warna-warni.

    2020-02-28

  • Ora yakin manawa ana ide sing apik kanggo ngompres boneka seks sing kebak gelembung?

    Matur nuwun, pilihan kula nglipur, lan matur nuwun sampun nulungi kula nemokake ukuran sandhangan. Aku wedi yen cilik banget. Ora yakin manawa apike meksa boneka seks sing kebak gelembung, luwih-luwih amarga luwih gampang ngilangi TPE lan sandhangan cilik. Matur suwun uga kanggo ngirim link menyang foto, bakal ngalangi aku golek cara supaya bisa digunakake. Wah, Thomas ... dakkira ora bakal suwe anggone ngadeg. Saran kanggo anting uga migunani kanggo aku: Aku ora nganggo anting-anting, lan aku ora bakal mikir yen nggantungake anting-anting, utawa malah kepanasen mrantasi pucuk piso. Aku bakal mriksa forum kanggo ndeleng kabeh sing durung dakpikirake.

    2020-02-28

  • Apa kita bisa nangkep kuping boneka seks?

    Apik banget, pikiren. Aku mung pengin ngerti bedane warna loro iki (ora ditemokake apa-apa). Sampeyan nuduhake kula boneka seks kanthi langsung. Aku iki favorit sampeyan. Pancen lumrahe alami, nanging dakkira cocog karo foto sing dakgoleki. Nuwun sewu boneka tresnaku, aku ngakoni yen aku ora duwe tuku sing wis direncanakake utawa malah apa sing wis daklakoni. Temenan bisa dadi boneka kolektor, dak kira wektu iki, bisa uga horoskop sampeyan mbesuk. Aku duwe pitakon liyane: yen aku pengin "nggawe hadiah", apa kita bisa nusuk kuping boneka? Dumadakan katon rapuh ... Aku ndeleng sawetara wong sing ngerti tenan karo WM 168.

    2020-02-28

  • Kepiye cara nemokake ukuran sing pas kanggo boneka seks sampeyan?

    Aku njupuk bayangan alami. Hmm ... Ngomong pengalaman, kepiye sampeyan nemokake ukuran sing tepat kanggo boneka seks sampeyan? Aku ora bisa mbayangno blanja bareng karo dheweke ing toko sandhangan (sanajan dheweke wuda kabeh ... utawa malah kurang), nanging dheweke kudu ati-ati kanggo nangani lan nggawa. Sampeyan pesen ing situs web Boneka Cinta Admin. Dumadakan, sampeyan nampa kabar panjelasan lan nyaranake sampeyan waca kanthi tliti! Aku milih kulit alami WM 168 E Cup, mata ijo, lan balung sing dikuwatake ing sikilku. Yen aku ora bisa ndemek, aku bakal nesu banget (isih durung diwenehake), lan yen bisa nemokake solusine, aku bakal nyoba ngirim sawise nampa foto boneka seks. Dadi, apa bisa digunakake adhedhasar jumlah kiriman?

    2020-02-28

  • Nduwe boneka seks sing lucu lan model foto sing apik?

    Ing ngisor iki boneka seks sing lucu lan model foto sing apik. Aku ngakoni manawa kekuwatan lan kekurangan aku penting amarga seks luwih penting tinimbang kanca. Nanging ana wong biasa ing kulawarga, dak kira ora prelu dilebokake ing ruang tamu. Aku ora nate mikir babagan bahan perbaikan, nanging kanggo sandhangan / aksesoris, aku biasane pengagum jeroan / sepatu utawa sandhangan. Aku duwe luwih akeh wanita tinimbang karo aku. Minangka anggaran, iki kayane rada sempit, ora kalebu bagean ndandani lan sandhangan ekstra. Aku mung ndaftar ing wilayah iki sawetara dina, nanging aku ora duwe papan sing paling apik kanggo menehi saran, wong liya bakal luwih pinter tinimbang aku!

    2020-02-28

  • Apa sampeyan durung nemokake pacar boneka seks sampeyan?

    Sawise iku, penasaran biasane tuwuh utawa nggawe wong liya ora nyaman. Lan ana pitakonan kanca sing sabanjure muncul: "Apa sampeyan ora nemu pacar boneka seks? Umurku 33 taun lan jomblo suwene 2 taun. Aku urip ing sawijining desa cilik ing negara kasebut. Aku bubar dadi minat karo boneka cinta. Informasi luwih lengkap babagan alam semesta lan komentar sadurunge tuku mbesuk. Aku dadi pamilik boneka kanggo entuk kabeh informasi sing migunani lan nuduhake pengalaman mengko. Merk lan / utawa model sing endi? Muga-muga sampeyan ana ing kene Golek kabegjan! Aja ragu-ragu nggoleki , sampeyan ora bakal kuciwa! Alat telusuran migunani banget, aku bisa nemokake tips sing padha! Aku ora seneng banget, mung nemokake forum iki sawise pesen. Aku durung nemoni kabeh.

    2020-02-28

  • Aku duwe perjanjian boneka seks karo pasanganku?

    Wiwit tanggal 21 Juni 2017, aku wis entuk kesepakatan karo pasanganku kanggo nuduhake ruang tamu karo Irina Dole, boneka seks Slavia umur 33 cm, guru tari lan koreografer Bersama. Mitraku arang dolan mrono, dudu amarga kahanan iki, nanging amarga anane, lan liyane amarga pesona sing apik banget. Tekan boneka nomer loro banjur atur sawise pamindhahan rampung. kula uga. Kabeh wong sing mlaku liwat omahku ndeleng bonekaku lungguh ing kamar lan ngrasakake perasaan sing aneh. Sawise mlebu kamar, aja langsung ndeleng, amarga isih, banjur sawise sawetara wektu, sadhar manawa ana wujud manungsa wis ngawasake sampeyan meh sak menit, sing kaget kabeh.

    2020-02-28

  • Apa sing bisa digunakake kanggo ngresiki boneka seks?

    Sawise pirang-pirang laporan babagan kebersihan boneka lan tingkat kebersihan, kita wis dhaptar dhaptar barang sing efektif banget kanggo ngresiki boneka. Nggunakake boneka kasebut bakal menehi boneka reresik paling apik. Sampeyan bisa ngurus sampeyan kanthi luwih apik. Boneka Yaiku: bubuk talcum (bubuk talcum bayi), sabun antibakteri, kain garing sing ora kasar, spons ringan, andhuk kertas sing kuwat, tenaga medis, banyu. Uga ana kit reresik gratis saka toko.


    2019-12-31

  • Kepiye cara mbusak reregetan ing boneka seks?

    Yen ana noda ing boneka, sampeyan ora kudu kuwatir banget. Kita bisa mulang cara mbusak reregetan. Kaping pisanan, sampeyan kudu nyiyapake botol deterjen lan swab katun biasa. Lebokake swab kapas ing deterjen lan lebokake tempel ing swab katun langsung menyang noda ing kulit bayi. Sabanjure, sampeyan butuh sabar. Ngenteni deterjen kanggo ngresiki noda warna, sing biasane mbutuhake wektu telung nganti limang jam. Banjur reresake noda liyane ing kulit nganggo kain sing resik. Sampeyan bisa entuk efek ngresiki reregetan. Nanging yen reregetan isih ana, sing kudu sampeyan baleni langkah sadurunge. Biasane umume noda bisa dicopot nganggo metode iki.

    2019-12-31

  • Apa boneka seksku bisa ngrasakake panas awak?

    Mesthi wae, akeh cara kanggo nggawe boneka seks nyentuh suhu awak wong sejati. Pisanan yaiku sampeyan bisa tuku piranti dadi panas dhewe. Kayata kemul listrik. Kapindho, sampeyan bisa nggawe boneka khusus. Sanalika, nambah fungsi panas menyang dhaptar khusus boneka. Nanging sampeyan kudu nggatekake kasunyatan manawa suhu kasebut ora bisa banget, amarga suhune bisa uga dhuwur banget. Lebur utawa Warp bagean awak saka boneka. Iki bakal ngrusak boneka anyar sampeyan. Ati-ati ngawasi boneka nalika dadi panas awak.


    2019-12-31

  • Apa sing kudu aku perhatian nalika nyimpen boneka seks?

    1. Sampeyan kudu njaga boneka saka nutul kain sing peteng - yen boneka wis suwe kontak, warna klambi kasebut bisa nyebabake kulit boneka kasebut.
    2. Sampeyan kudu nggatekake supaya ora nganggo klambi ketat kanggo boneka nalika nyimpen - yen nyimpen dolanan nalika disimpen, band elastis lan barang liyane bisa uga menehi tandha utawa lekukan ing boneka kasebut, yaiku kerusakan ing boneka .
    3. Aja sunar srengenge langsung ing kulit boneka - srengenge bisa ngilangi kulit boneka lan fitur rai kanthi ora merata, sing ora dikarepake.
    4. Aja nyelehake boneka kanthi suhu ekstrem. Suwe-suwe, suhu panas lan adhem bisa ngrusak fungsi boneka sampeyan - suhu kasebut kudu banget, nanging sampeyan ora prelu kuwatir fluktuasi normal, nanging aja nganti beku lan suhu paling dhuwur ing ngisor iki.
    5. Aja suwe-suwe meksa materi bobote ing kulit boneka. Yen sampeyan nindakake iki, bisa nyebabake indentasi permanen ing boneka kasebut. Penting kanggo nyelehake boneka ing permukaan sing alus.

    2019-12-31

  • Kepiye cara nyimpen boneka seks?

    1. Sijine boneka sampeyan ing posisi lungguh utawa supaya dheweke turu terus dadi papan panyimpenan sing populer, yen dheweke wis suwe ora nganggo sandhangan ketat utawa kain peteng. Amarga sandhangan peteng bisa noda kulit boneka.
    2. Sampeyan bisa nyelehake ing papan sing adhem lan peteng. Sampeyan uga bisa nyelehake dheweke ing lemari lan dheweke ora bakal lara.

    2019-12-31

  • Kepiye aku bisa ngobrol karo boneka?

    Ana macem-macem cara hubungan seks karo boneka seks. Sampeyan bisa nggunakake tutuk, alat kelamin, dubur boneka, sing bisa digunakake kanggo seks oral, cumshot lan anal. Mesthine, payudara gedhe sing fleksibel uga dadi pilihan sampeyan. Sampeyan bakal seneng lan nikmati kabeh. 

    2019-12-31

  • Endi boneka seks realistis ing situs web sampeyan diprodhuksi?

    Boneka seks ing toko urdoll kabeh diproduksi ing pabrik boneka. Kita minangka produsen lan penjual boneka profesional. Kita duwe sawetara taun desain lan pengalaman produksi. Kita duwe pabrik pabrik dhewe ing kene. Dadi, kita bisa entuk kualitas boneka sing ketat. Kontrol Kabeh boneka digawe saka bahan sing paling apik.

    2019-12-31

  • Apa boneka seks saya ngemot bahan kimia sing mbebayani kanggo awak manungsa?

    Boneka seks urdoll umume dipérang dadi rong jinis. Siji boneka silikon lan sing liyane boneka TPE. TPE lan boneka silikon ora ngemot bahan kimia utawa bahan kimia sing mbebayani, beracun utawa gatel. Dheweke aman banget lan ramah lingkungan, TPE Boneka Silikon disterilake lan digawe nggunakake bahan sing padha karo dolanan seks. Nanging, yen sampeyan alergi sadurunge karo silikon, mula ora nyaranake nggunakake boneka seks.

    2019-12-31

  • Ing endi bisa nggoleki sandhangan sing cocog karo boneka?

    Sampeyan bisa nganggo sandhangan wanita utawa pria biasa ing boneka seks. Sampeyan uga bisa tuku miturut ukuran dhadha, pinggul lan pinggul sing disedhiyakake ing kaca rincian boneka kita. Sampeyan bisa mbukak klambi online utawa lokal. Toko kanggo tuku. Kabeh bisa dienggo ing boneka. Nanging sampeyan kudu ngerti manawa sandhangan sing nyenyet bisa uga ngrusak boneka kasebut.

    2019-12-31

  • Apa boneka TPE sandi duwe ambu ora enak?

    Boneka urdoll ora bakal mambu. Bahan sing digunakake ing boneka TPE yaiku karet alus TPE sing berkualitas tinggi. Bahan TPE ora beracun, ora bahaya lan ramah lingkungan. Dheweke wis lulus sertifikasi keamanan perlindungan lingkungan organisasi internasional. TPE paling cedhak karo jaringan kulit manungsa lan duwe fitur Fleksibel sing cukup, sampeyan bisa nggunakake kanthi yakin.

    2019-12-31

  • Apa struktur internal boneka sampeyan?

    Interioré kabeh boneka seks ing toko urdoll ngemot balung logam, lan boneka kasebut bisa nindakake kabeh tumindak sing bisa ditindakake wong sejatine (sikil boneka bisa diselehake 180 derajat rata). Kita nggunakake generasi anyar gir biaxial presisi tinggi kanthi desain unik sing padha karo balung sendhi manungsa, sing bisa digawe kaya wong asli. Bentuk lan kerangka awet lan tahan 1000 ayunan tes, sing ora gampang dienggo lan longgar. Kita duwe teknologi riset canggih lan proses sing sampurna. Ing industri boneka seks, kita digoleki lan dipercaya karo akeh penyayang boneka. Urdoll wis nambah pengalaman pangguna.

    2019-12-31

  • Suwene aku boneka seks?

    Nyatane, kabeh wong nggunakake lan preduli babagan frekuensi boneka seks, mula boneka seks bakal terus beda-beda. Umume, boneka seks bakal tahan 2 nganti 10 taun. Boneka seks sing asring digunakake lan dipindhah bakal udan luwih gampang, nyuda umur boneka seks. Mesthine, pamilik boneka uga bisa nindakake akeh perkara kanggo nglindhungi lan njaga boneka seks, sing bisa ngluwihi panggunaan boneka seks. Yen ana kerusakan, luwih gampang ndandani boneka kasebut. Kita uga duwe akeh postingan blog sing migunani lan tips sing bisa nggawe boneka sampeyan katon anyar.

    2019-12-31

  • Aku duwe sawetara saran kanggo nyimpen boneka seks TPE

    Boneka lawas butuh wektu luwih suwe, nanging aku ora ngerti cara kanggo nyepetake proses iki. Aku duwe noda boneka seks silikon lan pungkasane ilang. Wong lanang sing dakkarepake, apa sampeyan seneng menehi saran kanggo ngumbah pembantu rumah tangga. Wirang yen dheweke pancen omong kosong. Wong mlarat iki durung nate nindakake lan jelas ora ngerti. Cukup kanggo njlentrehake manawa kita duwe alat sing bisa digawe flushable, nanging esuk iki aku ngidini setengah mlebu setengah menyang bak mandi, dheweke ngerti yen dheweke ora bisa entuk alat kasebut. Oh, kepiye carane kita ngguyu. Aku maneh pengin ngerti apa ana bocah wadon sing bakal nyenengi awake dhewe. Aku wis miwiti nggawe dhaptar saran. Nuwun sewu yen masalah iki ditanggulangi ing wilayah liyane (aku ora bisa nemokake apa-apa kanthi nggoleki), nanging aku duwe sawetara saran / tanggapan kanggo nyimpen boneka seks TPE.

    2019-12-17

  • Aku siyap nggawe kothak panyimpenan boneka seks

    Mesin cuci karet kanthi kekandelan m / m bisa digunakake. Mesin cuci kanggo mobil utawa tujuan liyane ora apa-apa. Cukup ngencengi sirahe nganti ora ana ing mesin cuci, mesin cuci bakal ngompres lan nyegah kepala boneka seks ora bisa goyang, saengga gampang muter. Pabrikan kudu nyedhiyakake mesin cuci minangka solusi sing gampang lan murah. Dadi, bodho aku mikir yen ngumbah kaping pirang-pirang aman. Nanging kayane bakal ninggalake sawetara tandha peteng (cilik banget). Apa ana cara sing apik kanggo nyopot saka boneka silikon? Nalika nggoleki, aku nemokake manawa ana wong sing nuduhake yen dheweke bakal ilang dhewe .. Aku ora ngerti apa sejatine. Dheweke bakal ujar manawa dolanan sampeyan minangka boneka sing anyar, mula ora bakal ana masalah nalika sirna ing sawetara minggu sabanjure. Boneka pertamane kudu dikirim secepat mungkin, lan aku siyap nggawe kothak panyimpenan boneka seks amarga kanthi iki aku bisa luwih gampang nyelehake boneka iki.

    2019-12-17

  • Ora yakin tunyuk jinis boneka seks apa?

    Karet kompresi njaga endhas, nanging endhas isih bisa muter kanthi normal. Aku ngerti manawa mesin cuci paling apik yaiku mesin cuci sing alur. Aku ora yakin apa faucet jinis boneka seks, nanging dikemas ing tas cilik kanthi macem-macem faucet. Umume mesin cuci tap bisa digunakake lan bisa dipasang ing sekrup, nanging sing luwih kenthel paling apik. Yen mbantu, aku bakal ngirim foto. Foto pertama nuduhake pilihan mesin cuci kran. Ndhuwur tipis ora apa-apa, nanging sampeyan butuh tumpukan. Jinis ing sisih kiwa ngisor OK, nanging bolongan tengah kudu ditambah. Jinis paling apik sing ditemokake yaiku pojok tengen ngisor, sing ana sudhut lan alur sing bunder. Foto boneka seks sabanjure nuduhake mesin cuci ing rod utas gulu. Foto nomer telu yaiku gambar sing cedhak, lan alur ing gasket katon.

    2019-12-17

  • Jaga tangan sampeyan ing boneka seks posisi paling apik

    Matur suwun kabeh saran, pancen migunani. Aku bakal ngenalake sawetara hardware sing cocog mengko. Siji ide boneka seks sing dakkira yaiku nggunakake persis apa sing wis dingerteni para penggemar gitar lan ngerti persis apa sing dakkarepake. Guitar kasebut misuwur amarga trem tremolo, yaiku batang logam utas sing bisa diikat dadi blok baja mesin. Suwe-suwe, lengen biasane ngeculake lan bisa ayunan bebas, nanging solusi sing asring digunakake yaiku nyelehake spring tekanan tinggi cilik ing sisih ngisor bolongan Utas ing blok baja. Nalika lengen dipasang ing modul lan kontak karo musim semi, kompresi nggawe ketegangan munggah ing utas, sing nggawe gerakan kiwa lan tengen luwih kaku, supaya lengen boneka seks njaga posisi sing optimal. Aku mung nyorong mesin cuci faucet ing sekrup kanggo ngompres nalika ngencengi sirahe.

    2019-12-17

  • Kepiye carane ndandani ing sirahe?

    Ing njero gulu, tongkat Utas dikencengi ing gulu. Sampeyan bisa uga kudu dobel supaya titik mandheg bener lan endhas boneka seks dadi pucuk. Ana ide liyane sing teka, gumantung kepiye rod benang dipasang ing sirahe. Yen endhas uga duwe permukaan logam ing sacedhake poros (endhas dipasang ing inti resin), Dering O ing sacedhake poros kasebut uga bakal bisa digunakake. Coba dawa gulu boneka nalika ngencengi sirahe. Yen sampeyan ngencengi kenceng, bisa nyuda gulu lan katon aneh. Umur 148ku ora nemoni masalah iki, nanging 140 sing dakwenehake saiki ora. Mula, aku ngencengake bolt menyang awak nganti kenceng. Banjur instal rong mesin cuci faucet, kencengake sethithik, banjur kencengake sirah nganti tekan posisi sing dikarepake. Efek kasebut apik banget, gesekan mesin cuci karet bisa ngatasi masalah kelonggaran lan puteran boneka seks. Yen wis longgar, cukup kencengna mesin cuci.

    2019-12-17

  • Apa mesin cuci dipasang ing njaba poros boneka seks?

    Aku kelingan ndeleng baris sawetara kepungkur, lan aku iki saka samurai, babagan nginstal sumber utawa mesin cuci ing gulu boneka seks padhet kanggo mbantu nyuda kemungkinan kepala boneka bergegar saka sisih liyane. Aku kayane ora bisa ngetutake pitunjuk, mula manawa ana wong sing bisa nuduhake arah sing bener, utawa yen ana pria sing apik iki bisa mbaleni sarane, aku luwih seneng. Sampeyan mung butuh mesin cuci karet. Aku nggunakake mesin cuci kran kandel saka kit mesin cuci kran sing dituku. Mesin cuci karet ngencengi sirahe, nanging isih muter kaya sing dibutuhake. Sampeyan nggunakake mesin cuci diameter cilik, apa cocog karo batang "berongga" berongga ing gulu (saengga nalika bagean "samberan" sirah dikencengi, tekanan munggah ditrapake ing utas) utawa luwih gedhe mesin cuci? Yen endhas boneka seks "bolt", apa mesin cuci dipasang ing njaba poros?

    2019-12-17

  • Apa kita ngerti olahraga olahraga boneka seks sing kudu dihindari?

    Nikmati 140 tokoh anyar, sanajan dheweke rada "kaku" amarga adhine wis dhuwur. Nuwun sewu krungu masalah sampeyan karo boneka seks iki-nanging banget nggodha. Wanita TPE iki duwe aturan emas liyane: wong kudu nglampahi wektu lan ora cepet-cepet njaga TPE amarga siji proyek. Gampang dadi reget sethithik amarga kontaminasi logam, lan nalika ana wong sing ngapusi, kontaminasi iki bisa nyebar. YL148ku uga katon kenceng, nanging gulu mesthi renyah. Muga-muga ora retak, aku nyoba ora mlengkung, utamane kanggo motret. Aku pengin ngerti apa sing ana ing gulu sing digulung, lan aku curiga bisa uga garis lempengan sing kenthel, ora ana sing ngerti. Nalika aku takon pitakon ing forum iki, YLDoll ora mangsuli pitakon kasebut. Bakal luwih migunani yen dheweke ngandhani, amarga kita ngerti apa boneka seks olahraga sing kudu dihindari, lan yen dheweke jujur, aku bakal bisa mbantu adol.

    2019-12-17

  • Ati-ati aja nganti miring gulu boneka seks

    Yen wis ngomong, aku isih tetep ati-ati supaya aja ngethok gulu boneka seks, amarga iki bisa dadi sebab utama masalah iki. Perlu dielingake manawa ana sing nggawe perbaikan kasebut kudu mesthekake yen "balung gulu" sing bisa ditekuk dijepit saka ndhuwur nganti ngisor. Perbaikan suntingan utawa parsial bakal ndadekake kahanan dadi luwih parah, amarga pungkasane fokusake gerakan mlengkung ing papan sing cilik, tinimbang kabeh gulu sing asline dirancang. Kaya sing kasebut ing wiwitan, sanajan nganggo alat sing bener, iki mung bisa nindakake pakaryan PITA kanthi tangan loro, lan bisa angel meksa kabeh supaya bisa mlebu. Aku duwe sawetara ide kanggo konektor gulu boneka seks sing bisa disetel anyar, lan yen wis bisa digunakake kaya sing direncanakake, aku bakal menehi menyang pabrikan, ngarep-arep bisa digunakake ing mbesuk.

    2019-12-17

  • Apa sampeyan bakal entuk kanca boneka seks sing ditambal?

    Yen tiba amarga bobote utawa mbuwang tungkak, sampeyan bakal entuk kanca boneka seks sing ditambal. Perban Hello Kitty ora bakal nutupi kacilakan kasebut. Aku wedi solusi ing ndhuwur nggunakake kabel lan tali ora bisa ditrapake jangka panjang. Sawise gulu asli "pecah", bobote endhas bakal nyebabake kabeh gulu / kepala dipasang terus. Pengungkit gulu cukup gedhe. Nambah cara ndandani asli (nggunakake tabung plastik lan klip jubilee), aku nggawe sawetara modifikasi boneka 1am 140 sing dak dandani. Aku nggunakake telung piring baja 2mm, masing-masing dawane udakara 15 x x 75 mm, lan ditahan kanthi klip nyenyet ing sisih ndhuwur lan ngisor. Dheweke mbentuk struktur kaya splint ing sekitar "balung" gulu sing asli. Aku banjur mbungkus kabeh kanthi tape "gorila" sing jelas kanggo nyegah karusakan utawa rereged TPE. Saiki yen gulu wis mantep ing papane, matur nuwun, YL 148 ora nuduhake pratandha saka masalah iki, lan perakitan ing gulu boneka seks kayane luwih kuat tinimbang model lawas.

    2019-12-17

  • Nindakake iki bisa nggawe boneka seks sampeyan digantung

    Aja koil. Sampeyan bisa nggunakake tali kanggo ngamanake boneka seks ing panggonane. Iki nguatake rod fleksibel sing ringkih. Siji kabel dhewe ora kuwat, nanging sampeyan bisa nambah 3, 4, 5, 6, lan kabel liyane sing cendhak. Aku lali ora nyebutake yen nglakoni bakal ngidini boneka sampeyan digantung tanpa risak lan ambruk. (Nuwun sewu nggawa sampeyan kenangan sedhih) Ngendi sampeyan nggantungake boneka kasebut? Gagasan kabel apik, yen mengko bakal nemoni masalah gulu, dak coba. Boneka TPE ora dirancang kanggo nyandhang gulu. Dheweke kudu disimpen ing ndhuwur utawa lungguh ing sikil sing lurus. Nalika aku ndhelik, dheweke lungguh ing kemul ing lemari. Aku mung ndeleng dheweke meneng-menengan ing pos sing luwih lawas. Adhuh Aku arep njupuk foto siji utawa loro, nanging ora ana artine. Boneka seks iki alus banget lan larang banget, lan bisa ngrusak.

    2019-12-17

  • Kudu ngadeg boneka seks jejeg ing tiang

    Kekurangane yaiku sampeyan isih bisa muter sirah saka kiwa menyang tengen (Ora), nanging sampeyan ora bisa mindhah sirah munggah / mudhun / maju / bali (Ya). Jancok Viagra, bungkus nganggo tombol, Aku wis dadi bojoku lan ora ngguyu sedina wae. Katon ora enak, nanging ana solusi boneka seks sing sithik lan sithik. Aku wis ngowahi boneka karet kanthi armature lan nambah model silikon. Aku durung nate ngeculake model kasebut ing kene, nanging wulan ngarep aku bakal pindhah menyang TPE pertama. Adhedhasar kabeh pengalaman, aku bakal ngemas 4 kabel galvanis. Iki njaga keluwesan nanging tetep bobot. Boneka seks kudu ngadeg jejeg ing tiang. Pancen angel dijlentrehake tanpa gambar, nanging bisa diarani kutub kaya iki, banjur kanthi nambahi kabel kaya iki. Dadi, nalika dakkandhakake kertas bungkus, kudu vertikal.

    2019-12-17

  • Apa sampeyan kudu ngeculake boneka jinis tpe saka gulu?

    Aku duwe loro boneka seks kaya iki, lan sing nomer telu wis diwiwiti. Nganti saiki, aku ngerti manawa ana wong sing nemokake solusi nganti bisa diatur kanthi apik, mula aja nganggo standar anyar, nanging luwih becik tinimbang ora ana apa-apa. Solusi iki bisa uga dudu kanggo kabeh wong, nanging yen sampeyan pengin mandheg lan terus kepalan normal lan tetep ing sak panggonan, iki bisa uga kanggo sampeyan. Secara konseptual, iki mbutuhake 2 wong, lan sanajan aku dhewe, pancen angel. Sampeyan kudu ngeculake boneka jinis tpe saka tengkuk kanggo mbabarake postingan sing fleksibel. Pokoke kaya perban, udan dhisik banjur ditutup nganggo waja nalika gulu gundhul kaku. Saiki aku nindakake iki karo 2 boneka bermasalah, ora ana swara squeaking maneh, lan sirahku tetep jejeg.

    2019-12-17

  • Sejatine luwih gampang ngumbah boneka seks

    Yen sampeyan nyedhot bubuk talcum sing akeh, bubuk talcum bakal nyebabake kesehatan manungsa, mula ventilasi penting banget. Dhiskusi ora larut ing banyu, lan kembang jagung ora larut ing banyu, mula kembang jagung jebule luwih gampang dikumbah nalika adus boneka seks. Sadurunge glepung bledug ing silikon bayi, aku asring diombe utawa ora ana, nanging aku janji bakal ngelingi tepung jagung. Aku ngerti iku bodho, aku mung kelingan ngelingake aku kanggo tabur ing Taman Eden sing digunakake ibu kanggo nggawe kuah pati sing ora becik! Masalah umum karo boneka seks TPE yaiku gulu dadi longgar lan wiwitane bakal ditekuk, nanging pungkasane sirahe bakal maju, mundur, lsp. Gagang gulu bakal ilang integritas lan ora bisa njaga kekuwatan. saka endhas.

    2019-12-17

  • Aku pengin menehi boneka seks?

    Kanggo ngetrapake, aku mung nyelehake ing kemul wol saka boneka seks, taburan glepung ing area cilik, banjur rata nganggo tangan, banjur pindhah menyang wilayah sabanjure. Glepung sing disiram ing kemul bakal ilang lan mengko dicuci. Aku ora ngarep-arep nggunakake sikat blush, nanging yen sampeyan luwih gampang, iku bakal sukses. Aku duwe sikat sikat alus lan alus sing luwih alus lan luwih kenthel tinimbang kuas blush, lan saka pengalaman, aku ngerti yen bisa dianggep apik. Aku ngelingi saran kabeh wong babagan bubuk. Eden nggawa kompak dhewe, sing gampang banget, mula aku bakal menehi boneka seks, sing apik banget. Aku ngerti. Aku mikir aku mesthi bakal nyoba kaloro cara lan ndeleng endi sing paling cocog. Yen saya dipikirake, ide gula bubuk luwih apik kanggo aku, lan aku bakal nyoba sawetara wektu supaya ngerti cara kerjane.

    2019-12-17

  • Matur nuwun kanggo kabeh pitulung saka boneka seks

    Iki wis seminggu adoh saka neraka, lan ora bisa mbantu. Dadi, bubuk lan sikat wis diurutake, mula kabeh ora apa-apa. Matur suwun maneh kanggo kabeh pitulung babagan boneka seks. Kanggo sampeyan sing pengin eksprimen ing arah iki, sampeyan uga bisa nyoba gula bubuk. Sawetara pelanggan seneng banget babagan permen boneka sing bisa didil. Rasane luwih enak tinimbang pati jagung. Gula bubuk asring rada kenthel lan kudu disaring sadurunge ditrapake. Bisa diarani manawa papan sing menarik bisa uga adhem. Apa ide nakal! Yen sampeyan ngerti Eden ora gelem menehi saran sing paling apik, saran supaya dheweke pindhah yaiku tuku kursi kantor cilik. Sampeyan bakal gampang pindhah boneka seks saka kamar menyang kamar kanthi cara iki, lan kursi bisa diselehake ing sandhinge barang sing bisa diangkat. Kayane aneh yen bubuk dheweke diwenehi panganan, nanging tepung jagung bisa digunakake kanthi apik lan ora bisa dideleng.

    2019-12-17

  • Aku ngurus kabeh boneka seks?

    Amarga aku ora bakal dilat boneka seks, aku bakal nggunakake Johnson. Pengasuhku nggunakake, mula kita tuku kanthi akeh lan ing kene akeh. Patrick nyaranake ing pandhuan supaya nggunakake campuran tepung jagung lan bubuk kakao, sing nyuda keadilan, nanging aku pancen ora bisa ngatasi awake dhewe lan rumangsa salah. Matur suwun kabeh saran. Jujur, aku rumangsa bungah lan rada wedi. Aku pengin tumindak sing bener. Aku ngerti dheweke boneka, nanging dheweke uga spesial banget, apa maneh boneka sing larang banget. Yen dheweke krasa lara amarga ana prekara sing ora saya anggep utawa ditindakake, aku bakal rusak. Aku ngrawat kabeh boneka seks lan dheweke biasane gampang dikelola amarga bobote, nanging dakkira bakal luwih nantang. Aku mikir aku saiki mikir banget lan kudu santai.

    2019-12-17

  • Kita wis suwe ngenteni boneka seks?

    Nuwun sewu kabeh masalah, aku mung pengin nggawe manawa boneka seks dadi paling apik. matur nuwun kanggo pitulung sampeyan. Yen sampeyan duwe kertas cadhangan, lebokake ing lantai dhisik. Banjur aku nyemprotake bubuk menyang dheweke lan pijet nganggo tangan. Salah sawijining kesenengan yaiku pengalaman tactile. Mungkin sampeyan uga seneng. Matur suwun sanget. Eden dilengkapi permukaan bubuk, mula aku ora prelu nggawa satin! Sesuk aku arep metu tuku sikat panas. Brushes sing kandel, alus lan cekak, lan rambutku tipis lan alus. Aku seneng ide sikat cat sing berkualitas, nyatane, bisa uga luwih apik amarga luwih gedhe. Ing kasus apa wae, kuas bakal dituku supaya boneka seks lan aku bisa bubuk bareng, lan akeh tangan bisa nggawe bubuk kasebut bisa digunakake. Ya, nalika nyikat bubuk, aku seneng pijet bocah-bocah wadon sing ayu sing wis suwe dienteni.

    2019-12-17

  • Apa cara sing apik kanggo mbuwang boneka seks ukuran urip?

    Saiki iki pitakonan liyane. Cara sing apik kanggo mbuwang boneka seks ukuran urip. Nalika aku duwe boneka silikon cilik kanggo mbuwang bubuk, aku nyapu bledug nganggo sikat tembaga, kaya-kaya nyoba ngrampungake bubuk nganggo tangan. Apa ana sing duwe trik tanpa mbuwang debu? Aku nganggo sikat 1 inci kanggo mbantu ngusap bubuk. Anggere sampeyan ora ngalami kangelan dada utawa napas, utawa luwih asring ngrancang boneka, iku pilihan sing tepat. Sawise kiriman sadurunge ing utas iki, saiki digunakake ing boneka TPE lan tepung jagung kanggo bocah wadon silikon. Aku wis mesthi nggunakake tepung jagung, nanging boneka TPE bakal entuk manfaat saka talc, lan risiko cetakan talc ing boneka seks TPE uga sithik. Wayahe nyenengake. Aku yakin aku wis ndeleng babagan gadget listrik kanthi alat listrik sing disiram ing boneka ing postingan sing laris. Apa ana sing krungu bab kasebut lan apa gunane?

    2019-12-17

  • Apa sampeyan durung ndeleng boneka seks ing toko kita?

    Ing negara-negara kasebut, dheweke duwe bubuk bayi adhedhasar tepung jagung (pati jagung). Aku durung nate ndeleng boneka seks ing toko kita, nanging tepung jagung murah lan regane murah. Bubuk bayi sing disedhiyakake ing Inggris biasane bubuk talcum. Apike, pabrikan pulp jagung lan liya-liyane nyaranake pati jagung kanggo produke. Aku wis nggunakake, nanging saiki aku mekso nggunakake tepung jagung (ora secara harfiah). Aku mikir bakal ngetutake rute glepung jagung, lan aku bisa tuku ing kene kanthi akeh kanthi rega sing cukup. Halo kabeh! Aku pengin ngirim topik babagan bubuk silikon ing kene, hei! Wis ana siji. Harem, ing kene sampeyan ujar manawa bubuk bayi Johnson & Johnson ora apa-apa, apa sampeyan isih mikir supaya aku ora tahan tepung jagung ing boneka seks, aku ngerti iki konyol, nanging aku pengin nggunakake sing apik.

    2019-12-17

  • Panganggone talc maneh kanggo mbusak utawa ngrusak cat boneka seks?

    Apa ana sing menehi saran nggunakake bubuk sing apik kanggo boneka seks silikon. Aku maca manawa tepung jagung apik banget, nanging ana aditif liyane ing tepung bayi kaya iki. Talc dianggep banget kasar kanggo silikon. Aku wis ndeleng lebah bayi ing Amazon lan katon murni. Yen ana sing ngerti produk utawa pemasok sing apik, tulung dakcritakake. Matur suwun kabeh, aku ngerti sampeyan bakal dadi informasi. Masalah karo talc yaiku ora angel banget, nanging mung pendekatan sederhana. Apik kanggo TPE, nanging ora mesthi cukup apik kanggo silikon. Bubuk bayi Johnson migunani kanggo kabeh wong, nanging aku percaya sawetara wong nggunakake tepung jagung. Nalika sampeyan krungu wong ngomong babagan sifat kasar saka talc, dudu ngrusak bahan silikon sing dienggo, luwih akeh nggunakake maneh talc kanggo mbusak utawa ngrusak cat boneka seks lan lapisan permukaan sing diwarnani. Nanging, tepung jagung, pancen ora aman lan aman dipangan, mula yen sampeyan ngombe, ora bakal gawe piala.

    2019-12-17

  • Apa boneka seks silikon sing beda-beda

    Takon amarga aku yakin manawa ana wong sing bakal menehi saran. Silikon iki ora bisa digunakake kanthi bener. Aku nyoba adhesif boneka jinis silikon. Sanajan adesif iki bisa digunakake, bakal nyebar nalika digunakake. Yen sampeyan duwe ide babagan perbaikan sing bakal digunakake, aku bakal seneng banget ngrungokake. Yen silikon ora diikat kanthi bener, mula aku bakal ujar kaya Aubin, barang kasebut dudu saka silikon. Cara sing gampang kanggo nyoba bisa nyuda beban korek lan weruh yen leleh. Ora ana cara nyata sing efektif kanggo ndandani produk leleh panas kajaba resitasi produk. Sampeyan bisa nyoba panasan pinggiran shunt nganggo piso utawa soldering panas lan olesake kanthi bebarengan. Malah ora bisa diisi nganggo silikon diy, angel didandani, malah ora bisa dirusak, lan uga ora tetep karo dolanan iki, amarga boneka seks pancen beda karo silikon, sampeyan kudu tuku maneh.

    2019-12-17

  • Apa iki dolanan boneka seks sing apik?

    Aku mikir yen kakehan bakal nyiksa sendi pinggul sing ekstrem, yaiku dolanan boneka seks sing apik, nanging wis suwek ing tempek. Apa ana sing ngerti apa sing kudu digunakake kanggo ndandani lan vendor? Aku tuku saka Love Honey lan jarene digawe saka silikon lan ngemot lateks. Yen digawe saka silikon, sampeyan kudu ndandani kanthi gampang, bahan sing paling apik bisa uga yaiku adhesif epoxy silikon sing "mulus", nanging sampeyan bisa nggunakake agen segel akuarium silikon transparan transparan utawa lateks jedhing kanggo ngganti. Rahasia kasebut ana ing operasi, sampeyan kudu ngumbah boneka seks kanthi sabun lan banyu kanggo ngilangi kabeh jejak minyak pelumas lan priksa manawa garing 100% sadurunge miwiti perbaikan. Muga-muga sukses; yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu.

    2019-12-17

  • Kanthi cara iki insert bakal gampang geser menyang boneka seks?

    Yen klambi anyar direndhem ing banyu adhem suwene 24 jam lan banyune ganti warna, klambi kasebut bakal ganti warna lan mbutuhake ngumbah utawa direndhem supaya boneka seks aman. Sawise direndhem, coba tambah cuka putih ing banyu amarga bisa nyetel pewarna. Aku bakal enggal pesen boneka anyar lan aku nganggep iki minangka salah sawijining pilihan sing kasedhiya. Temenan, bakal nggawe reresik luwih gampang. Nanging aku khawatir bisa ngeculake utawa ditarik mlebu sajrone aku sebut "kegiyatan sing sregep." Pengalaman apa wae? Ora kelakon karo boneka. Blades mesthi pas, lan biasane ora ana ruang ekstra ing rongga supaya agul-agul tetep tetep ing papan. Saran sing paling apik yaiku bubuk ing sisih njaba sisipan sadurunge dilebokake supaya sisipan kasebut bakal gampang diluncurake menyang boneka seks banjur pelumas karo akeh pelumas adhedhasar banyu sadurunge nyisipake unsur gawean.

    2019-12-17

  • Apa ana cara kanggo ngilangi reregetan boneka seks?

    Aku ngirim amarga nglumpukake akeh bajak laut. Yen sampeyan nelpon nomer telpon ing situs web boneka seks, dheweke bakal seneng ngrampungake masalah sing bisa ditemokake karo boneka, kostum, lsp. Aku wis maca sawetara konten ing forum babagan sandhangan dadi reged. Apamaneh kanggo boneka TPE. Aku pengin nyandhang sandhangan sawetara kanggo dheweke, lan kuatir yen bakal ora ana reregetan. Aku ngumbah kaping telu (utamane barang ireng lan peteng) kanggo nyuda kedadeyan kasebut. Apa dheweke isih reget? Yen mangkono, apa ana cara kanggo mbusak? Utawa bakal mudhun dhewe? Pancen larang, nanging yen sampeyan entuk noda, mula kudu dibayar. Yen sampeyan ora tuku sandhangan murah liwat eBay, utamane sandhangan sing digawe ing Tiongkok, mula ora bakal ana masalah karo boneka seks. Sandhangan peteng sing paling aman bisa dituku yaiku sandhangan dicithak amarga nggunakake pewarna alami sing ora noda.

    2019-12-17

  • Apa aku nate ndeleng boneka seks ing kene?

    Aku durung bisa nangani kepribadiane, nanging dakkira aku wis ndeleng boneka seks ing kene, nanging aku durung yakin. Ora nate krungu situs iki, nanging jenenge rada akrab. Bisa uga ora apik, amarga bisa uga katon ing topik babagan situs web apus-apus. Kajaba wong liya sing menehi komentar positif, luwih becik ngenteni informasi luwih lengkap. Sanajan aku durung urusan karo dheweke (utawa malah durung nate krungu sadurunge dikirim), yen aku tuku boneka liyane ing pasar, bagean kertu kredit bakal dakkirim. Dheweke mesthi nawakake macem-macem boneka jinis TPE, uga sawetara jinis silikon. . Saiki aku yakin manawa aku bakal pesen sanalika kasedhiya dana. Muga-muga udakara sewulan, bisa uga kurang. Sanajan aku rencana mbayar nganggo kertu kredit, muga-muga bisa enggal kabayar supaya bisa ora mbayar bunga.

    2019-12-17

  • Apa ana sing pesen boneka seks saka situs iki?

    Wiwit kuwi, aku wis ndeleng boneka seks ing Internet sing luwih seneng susu vinil sing cetakan luwih alus, mula aku bisa uga bisa nggarap kita kanthi bentuk sing dirancang maneh, amarga luwih gedhe lan luwih gedhe lan saiki wis ketemu tengah. Yen dheweke resmi ngrancang dheweke, rencana sabanjure yaiku njaluk salah sawijine. Temenan, aku kudu ngubungi perusahaan lan takon dhisik amarga aku pancen ora pengin tuku versi lawas sing padha, lan yen nampa inventaris sing ana, aku bakal bisa. Aku bisa uga kudu maca maneh babagan subyek sing ditinjau amarga aku yakin ana wong liya sing bisa ngerti babagan iki? Apa ana sing pesen boneka seks saka situs iki? Apa pengalaman sampeyan? Situs kasebut katon apik lan ana alamat lan nomer perusahaan. Dadi iki kayane dudu scam. Kepiye babagan kualitas boneka sing didol?

    2019-12-17

  • Aku mikir yen katon luwih cilik ing boneka seks

    Kanggo wong XL, aku rumangsa katon rada cilik ing trompet boneka seks, nanging nyatane, dheweke ora nuduhake kinerja apa wae ing sangisore bikini utawa kotang, aku kepengin weruh apa ana gaweyan utawa resiko sing bisa ngrusak Risiko boneka sing apik-mesthi ora ana risiko ing kana, nanging aku uga ora pengin ngrusak boneka luwih saka £ 100. Rembug ... Tulung kirimake pikirane. Aku nyawang lan nyenengake. Wiwit kuwi, aku ndeleng foto maneh, lan saiki aku ora kepengin nggawe foto sejatine. Kasunyatane kayane katone lem, dudu las HF, mula yen daklakoni, iki kayane tugase angel banget. Aku kepincut karo situs iki amarga boneka seks sing didol ing Inggris lan aku ora pengin njaluk pitakon liwat kebiasaan.

    2019-12-17

  • Apa aku kudu njaga boneka seks kaya ngono?

    Dadi, aku mikir babagan nggawe boneka seks kanthi mandhiri kanthi jeneng ilmu pengetahuan, utawa amarga kepengin "luwih gedhe lan luwih apik", aku mikir kanthi tliti ngilangi cetakan lan nempelake sepasang empuk anyar "" Inflatable " produk sing dicithak tas travel vinil sing nyenengake (disumbang karo boneka tiup vinil sing murah-aku mikir boneka), narik supaya luwih cedhak bisa nggawe dada katon luwih alami, nanging sandhangan alus nganggo sandhangan Bakal katon luwih apik, tinimbang nolak kanthi cepet! Mung kepengin weruh apa ana wong liya sing duwe boneka iki lan duwe pamikiran sing padha karo boneka iki, utawa ngowahi pikirane? Utawa apa aku kudu njaga boneka seks kaya ngono? Aku ora nate kerja ing perusahaan iki, mula aku ora ngerti apa dheweke pancen sejatine aku. Aku durung nate nate krungu wong kaya aku, lan ana akeh wong sing dadi bayi teddy mewah. Aku kepengin dadi Pitakon takon karo Keith.

    2019-12-17

  • Aku duwe kabel sing cukup kanggo ora ngowahi bentuk sikil boneka seks

    Aku ngebor pengisi lan njupuk kanthi gampang, mula rencana aku kanggo mbenerake kabel maneh. Aku duwe cukup kabel supaya ora bisa ngowahi bentuk utawa posisi sikil boneka seks, lan nggunakake "baja" kanggo nyambung kabeh. Luwih fleksibel kaya sadurunge, nanging paling ora bisa dirampungake. Aku bakal ngatasi, njupuk dina iki, lan bakal ngirim sawetara foto program supaya wong liya bisa sinau utawa nambah ide. Aku duwe telung boneka vinil (dhuwur-mburi), salah sijine boneka gedhe. Sanajan aku wis wareg banget karo boneka iki, aku ora ragu yen bakal duwe pekerjaan boob. Awak sing "diberkahi diberkahi" ora apa-apa. Sanajan wis jembar, amarga plastik silikon cetakan, dheweke rada kaku banget kanggo milih pilihanku, lan ora bakal wujud cacat ing sandhangan, lan liya-liyane. Boneka seks katon aneh.

    2019-12-17

  • Kepiye kabel tetep ing sikil boneka seks?

    Aku posing. Nalika ngobahake boneka seks, aku mbengkongake sikilku lan tiba-tiba dadi longgar. Pecah, aku nyawang apa sendi mau. Aku bisa ngrasakake sendhi, rasane kaya garis / papan sing padhet, dipisahake karo sikil. Sanajan luwih gampang mlebu saka sisih, aku ora pengin ninggali bekas sikil ing tungkak, mula aku arep miwiti operasi saka tlapak sikil, amarga umume bakal ditutupi kaos kaki, kenceng sepatu, lsp. Aku ngethok, lan enggal mbukak pigura logam sing dibungkus ing kaset. Sawise dikethok, aku nemokake sikil baja lan kabel loro (rusak). Dheweke pecah kanthi amba 90 derajat menyang sikil baja, lan kayane ora tahan gerakane akeh amarga kabel kesel lan rusak. Aku mriksa kepiye kabel kasebut dipasang ing sikil boneka seks. Katon kaya sawetara jinis pangisi ing pungkasan sikil pembukaan. Bayangake pipa, banjur dorong kabel menyang pucuk bukaan lan pasang nganggo pengisi.

    2019-12-17

  • Foto boneka seks sampeyan sing anyar saiki ora ngganggu

    Kurang luwih 5 menit aku golek rok! !! Foto boneka seks anyar sampeyan rada ngganggu, nanging driji kasebut ora bisa daklakoni kanthi lengkap. Ditembak apik banget saka wanita sing apik banget. Oke ... saiki kita bisa nemokake foto rok maneh? Matur suwun dhukungan saka peteng, nanging pancen apik, prakara iki wis dirampungake, lan aku uga yakin manawa dheweke ora bakal solder bagean iki, nanging saiki nggawe gabungan kurung sing cocog (kaya sing dakkandhakake) aku matur nuwun kabeh! Kanggo kasarasan lan kapercayan. Minangka pemasok anyar, kepuasan pelanggan mesthi dadi prioritas utama aku. Aku bakal ngatasi kebutuhan pelanggan boneka seks lan layanan purna jual, padha uga penting karo prihatinku dhewe. Aku tuku boneka iki saka samurai supaya bisa ngerti yen aku ora apa-apa.

    2019-12-17

  • Pasang pasar tanpa nyoba jinis boneka seks?

    Mbenakake saben dinane. Saliyane ing pergelangan tangan, sikil, lan gulu, saiki kita wis ngerteni sawetara sendhi boneka seks sing ringkih, lan kita uga duwe komitmen kanggo nambah sawetara sendhi sing ringkih. Cukup dikonfirmasi karo para insinyur manawa dheweke nuduhake bagean kerangka liyane saka sendhi, yaiku bagean saka stainless steel tanpa titik las. Iki bakal ditrapake ing produksi. Aku ngira sawetara bagean sing rapuh lan aku pengin nggawe balung sing nyata, nanging aku ora duwe sistem las. Aku ora bisa ninggalake anakmu dhewe suwene 5 menit. Sing pertama yaiku bocah-bocah wadon sampeyan pancen begja, supaya sampeyan bisa ndandani kanthi cepet, lan jenius getih uga apik banget. Sampeyan nyelehake boneka seks ing pasar tanpa tes sing tepat. Sampeyan pancen kudu menehi kompensasi kanggo ngimbangi produk sing rusak.

    2019-12-17

  • Akeh sing fokus karo tampilan boneka seks?

    Aku dikandhani yen aku uga ndeleng sawetara kiriman sing nambah balung supaya bisa mlebu ing jalur sing bener. Akeh boneka jinis Tionghoa iki fokus ing tampilan boneka kasebut, dudu rangkulane. Sampeyan ora nggawe omah ing wedhi, sampeyan butuh landasan sing padhet, kaya boneka, ora prelu dheweke katon ing njaba, dheweke tampil luwih apik tinimbang struktur internal. Balung sing kuwat nggawe boneka kasebut gampang. Sampeyan dudu keajaiban kesalahan sampeyan yen boneka sing paling larang bisa uga duwe kotoran, nanging model iki kudu ditambahake kanggo nyegah rusak lan keluhan pelanggan. Kajaba iku, aku ora duwe komplain, kajaba dheweke bisa ilang kilogram (rada abot). Kaya sing wis dibahas sadurunge, amarga posisi boneka seks diwatesi, utamane posisi sing rusak, iki posisi sendhi sing ringkih. Lan ana watesan, bisa uga alasan ngaso.

    2019-12-17

  • Apa ora katon kaya boneka seks sing rapuh?

    Aja wanita-wanita kasebut katon ringkih, kabeh katon amarga pengelasan sing salah! Ndandani boneka seks wis rampung; kayane pabrike kudu menehi perhatian kanggo ngiyatake area stres sing dhuwur. Sengit ngomong iku, nanging sampeyan kudu ora ngrusak. Karya ndandani apik banget .. Muga-muga sampeyan wis dikabari. Iki pancen nggawe aku ora sabar. Kayane boneka hebat, aku pancen pengin tuku ... nanging saiki aku mandheg sawetara wektu. Muga-muga bisa ngatasi masalah iki. Aku wis duwe wanita-wanita sing apik ing kene, lan saiki dakelingi, sampeyan pancen bener, amarga aku mung duwe boneka sing durung nate dakiliki, lan mbakyune cacat. Sing dakkarepake yaiku ora nggawe Boneka sing ora bisa rusak. Nanging aku salah (iki ora umum kanggo aku), nanging aku kudu golek boneka seks ing endi! Matur suwun kabeh balesan, aku ngubungi boneka, dheweke nyedhiyakake lem silikon kanggo nutup tatune lan ujar yen bisa dilas maneh. Amarga ora bisa solder, aku milih fix sing diterbitake sing bisa digunakake kanthi bener.

    2019-12-17

  • Apa iki ngipi elek paling ala kanggo saben pemilik boneka seks?

    Aku mikir babagan ngilangi lengen tengen supaya aku bisa nggawe sing padha karo lengen kiwa boneka seks lan loro lengen bisa dilipat ing njero tangan supaya luwih gampang lan luwih apik tinimbang dheweke. Siji-sijine masalah yaiku Akeh bekas lara. Sampeyan kudu dipasang maneh ing papane, lan aku ngubungi wong-wong mau, dheweke nyedhiyakake lem silikon, nanging iki sing bisa ditindakake lan nyaranake solder maneh. Aku yakin cara ndandani aku bakal luwih apik, lan saiki dheweke duwe gerakan lengen sing luwih akeh. Wilayah sing teyeng katon lan las sing apik banget ing foto ora bisa dipercaya. Iki minangka ngipi elek paling ala kanggo saben pamilik boneka seks. Aku seneng sampeyan bisa ngatasi. Bisa diarani nalika dheweke "ngobati" kabeh, aku ngarep-arep bisa ndeleng bekas lara kasebut. Bakat lan pengalaman sampeyan bakal nggawe sampeyan insinyur kerangka ing China.

    2019-12-17

  • Kepiye sampeyan ndeleng lengen kiwa boneka seks nutul sikile tengen?

    Mung boneka iki suwene 3 dina, lengen kiwane rusak. Aku mung nglarani boneka seks ing sisihane lan ngadeg kaya prajurit. Banjur lengen kiwane mudhun banjur ngenteni sarung tangan bedhah lan nancep. Pundhak Ayo dideleng apa sing rusak. Rod logam dipasang ing sendi pundhak poros lan las kasebut rusak. Aku ora bisa solder maneh, mula pikiren. Aku kudu nyopot rod saka pipa T-joint, mula aku kudu ngethok sikut kanggo nyopot batang saka sendi sikut banjur njupuk batang logam saka lengen ndhuwur. Kencengi kabeh lan lem maneh. Ndandani luwih apik tinimbang sing anyar. Deleng foto iki. Sampeyan ndeleng kepiye tangan / tangane boneka seks ndemek sikile tengen. Dheweke ora bisa nindakake sadurunge. Dheweke ora bisa ngelungke tangane kaya ing robot. Saiki dheweke bisa nuduhke ing pose iki.

    2019-12-17

  • Noda saka srengenge liwat boneka seks

    Sing liyane yaiku boneka seks sing diwarnai sinar srengenge ing jendhela paling katon nalika awan, nanging noda sing ana ing njero ruangan utawa lampu neon pawon kayane meh ilang ing wayah wengi. Aku seneng karo kaendahan sing seksi isih esem (lan malah nesu!), Sanajan sawetara wektu dheweke kayane wis ngindhari praupane saka aku. Nuwun sewu, aku ora bakal nglalekake kaloro klambi irengku! Dadi, yen dipikir luwih dhisik, aku bakal ngresiki antifouling seminggu pisan nganti bisa dicopot kanthi efektif. Sedih, noda sing jembar banget, nanging boneka seks lucu banget lan lucu banget! Noda minangka masalah. Aku nemokake kiriman ing situs AS sing nyaranake nggunakake baking soda lan pasta gigi peroksida. Aku bakal nyoba golek situs kasebut kanggo sampeyan.

    2019-12-16

  • Titik noda lan wiwiti nyuda boneka seks

    Nggoleki crita sing bisa mbantu boneka seks, lan ngubungi dheweke uga bisa mbantu. Wis seminggu wis suwene aku nyoba golek reregetan lan mulai nyuda. Babagan pembersih kulit pungkasan Saffron yaiku sawetara dina kepungkur amarga aku uga pengin mbutuhake wektu kanggo nyuda ambune. Aroma wangi sing nyenengake, nanging kayadene jinis "roso gawean" sing digawa dening penyegar udara, bisa uga mbebayani amarga sampeyan bisa watuk yen akeh banget. Nanging kemajuane pancen apik! Ing kene sampeyan bisa ndeleng ing endi kulit dadi peteng amarga pewarna, umume ing ndhuwur lengen ndhuwur lan awak ngisor. Foto iki nggambarake boneka seks saiki, dadi noda iki luwih peteng tinimbang seminggu kepungkur. Saiki, ing sisih ngarep lan ing mburi, warna kulit dadi luwih mendhung lan abu-abu padhang.

    2019-12-16

  • Noda bisa alon-alon ilang boneka seks

    Dheweke ngumbah kaping pindho maneh, banjur konsentrasi ing rereged maneh, lan banjur mandheg sithik. Sawise ngresiki rutin maneh, 90% boneka seks ilang, lan ora ana bekas tilas maneh. Ing wektu antarane saben ngumbah, kayane sirna, tinimbang ora ilang kanthi cepet sawise udakara 3-4 wulan. Dadi aja kuciwa, bisa uga alon-alon ilang kanthi suwe. Muni kaya adegan sing realistis, Pete. Aku njupuk ing botol semprotan lan nyemprotake ing pembersihan liyane wingi. Titik ing weteng lan sawetara wilayah liyane katon saya mudhun, nanging bocah-bocah wadon boneka seks sing ora apik kadang-kadang ambune kaya ngresiki sajrone perawatan. Nanging, yen kabeh wis rampung, dheweke kudu nganggo sandhangan anyar sing apik (lan mesthine ora bakal peteng)! Dheweke ngilangke karo alkohol ing tuberkulosis tangan liya sing mbutuhake akeh TLC.

    2019-12-16

  • Ora bisa janji utawa njamin boneka seks

    Saffron minangka salah sawijining wanita boneka seks anime, kanthi kain (bisa katun) lan kulit nilon. Ngerti, nilon minangka salah sawijining bahan sing ora nahan pewarna kanthi apik amarga ora duwe serat alami sing bisa diserap. Aku nyaranake nggunakake salah sawijining pembersih kanggo sawetara pembersih, lan sanajan aku jelas ora bisa janji utawa jaminan, pembersih iki kudu ngilangi warna paling akeh, yen ora kabeh. Yen sampeyan nyoba nggunakake produk adhedhasar pemutih, ati-ati lan coba coba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba tuku produk berbasis pemutih. Kuwi sing kudu tak lakoni, mung kanggo muga-muga kabegjan, muga-muga bisa sukses. Boneka seks duwe pewarna denim biru, sing saiki wis dicopot banjur dicelupake menyang puser. Aku ngresiki area boneka seks kanthi campuran cairan lan granula sing tipis, lan banjur direndhem nganggo andhuk kertas sadurunge dibilas nganggo banyu (pelembut kain, dudu bojone Lian), nanging sawise efek kasebut minimal Ora ana efek.

    2019-12-16

  • Aja nggunakake boneka jinis sandhangan sing dicelup murah?

    Minggu kepungkur, aku ngenteni sawetara wektu kanggo narik Aila metu saka lemari, ya Allah ngerti apa sing wis disentuh, nanging awake kebak biru. Seminggu mengko, wis ilang. Noda boneka seks TPE wis ilang, nanging udakara nem wulan, lan nem dina, aku mung bisa muga-muga bisa muga-muga Google bisa nemokake solusi. Aku ndeleng cepet. Umume tutorial kanggo sawetara produk pemutih iki mung nggambarake proses nangani sandhangan. Sandhangan kasebut bisa nggunakake pot banyu panas kanthi bubuk khusus, sing jelas dudu pilihan boneka. Yen sampeyan duwe kebersih garing lokal sing apik, bisa uga bisa uga ngerti carane ngeculake pewarna saka nilon. Celupake klambi putih ing cuka putih kanggo mbantu ndandani, nanging luwih becik nyingkiri klambi sing dicelup murah. Yen boneka seks sampeyan yaiku TPE, sampeyan bisa nggunakake krim penghilang noda, nanging regane larang.

    2019-12-16

  • Apa pewarna ireng iki mbebayani tumrap boneka seks?

    Kutuk hipotesis-aku pancene kudu luwih ngerti. Banjur kutuk pewarna ireng sing mbebayani ing Kaos ireng anyar sing dakgawe kanggo safron! Mangkene: Aku tuku kaos seks kanggo boneka seks kanthi pesen surat; katun alus ireng alus, santai lan gampang dipakai. Dadi aku dicuci ing wastafel kanthi deterjen lan kaget karo pewarna ireng sing diserep. Nanging, kabeh alam, lan sawise sedina utawa rong, klambi kasebut garing kabeh ing gantungan. Dadi, kanthi ngira yen umume, yen ora kabeh, pewarna ireng wis ilang, aku dak pasang klambi kunyit lan dakwenehake pirang-pirang dina lan wengi! Mengko, nalika njupuk kaos ireng saka boneka seks, iki dudu kesenengan maneh, nanging wayahe nyata, nalika aku nemokake dheweke bali nggawa potongan abu-abu, pipi, weteng lan loro susu!

    2019-12-16

  • Persentase dhuwur saka metil salisilat ing deterjen boneka jinis Jepang?

    Remover noda sing ditemokake kanggo WM Doll digawe saka parafin (minyak mineral) lan metil salisilat. (Luwih dikenal minangka lenga holly). Boneka seks Jepang duwe proporsi metil salisilat sing akeh ing deterjen lan mula beracun kanggo kita, nanging ing bahan baku kayata bir bir lan krim obat, proporsi minyak ijo uga kurang. Yen sampeyan ngerteni minyak mineral sampeyan rada mbanyu lan ing endi wae, sampeyan bisa nambah vaseline ing botol lan panas kanggo ngencerake vaseline menyang sisa minyak. Wis meh umob-udakara udakara 80 derajat Celcius, botol mau dak wenehake menyang ceret. Elinga yen lenga bakal abuh botol, mula tutup lan tutup hawa sadurunge disegel. Yen sampeyan ora bisa ndeleng vaseline tembus maneh, copot botol, tutup lan goyangake alon-alon nalika adhem. Nalika adhem, bakal ngasilake minyak sing luwih kenthel, mula minyak kasebut bakal ilang ing saindhenging boneka seks Jepang.

    2019-12-14

  • Ora Mangan Ikan Lan Kripik ing sekitar Boneka Seks Jepang?

    Aku weruh yen larane wis reget banget (ora disebabake pewarna kain) lan lenga bayi ngilangi reregetan boneka seks Jepang kanthi apik. Aku kepengin weruh apa bisa dicelupake ing kain? Umumé, iki minangka latihan sing marem, sanajan aku ngerti yen awake pancen ora bisa dianggep cacat amarga nggunakake lan klamben. Saiki dheweke katon lan rasane luwih apik. Matur nuwun kanthi sanget kanggo saran. Sampeyan ngutip "parafin cair." Aku duwe kaleng "50% parafin cair ing parafin alus putih" sing luwih adi tinimbang sele minyak bumi. Apa iki cocog digunakake? Miturut wacananku, angger ora ana sing nyebutake nambah turunan silikon, mesthine ora apa-apa. Sawetara merek ngemot aditif sing ora cocog kanggo TPE. TPE kayane duwe akeh perkara sing ora biasa, nanging kayata cuka lan anggur iku gedhe. Dadi aja mangan iwak lan kripik nedha bengi boneka seks Jepang.

    2019-12-14

  • Akhire aku clinguk ing sirah boneka jinis Jepang?

    Seseorang bisa nggunakake bahan kimia lan ngamati prilaku boneka seks Jepang, nanging iki prelu entuk zat sing bermasalah lan penanganan lan pengamatan sing tliti, mula aku ora nyaranake. Cara sing luwih gampang yaiku nggunakake sumber panas cilik, kayata besi solder, lan nyedhaki bahan boneka ing lokasi sing bisa dideleng nanging biasane didhelikake (contone, ing sisih ngisor sirah konektor). Nalika pucuk wis cedhak, TPE leleh, kaya kemasan lilin utawa panas, nanging silikon ora kena pengaruh. Aku menehi perawatan minyak bayi wadon TPE 1AM. Aku ngoperasikake telung tahap lan nuli nyemprotake lenga ing ngarepe, butuh luwih saka sakjam. Aku banjur nyapu dheweke kanthi talc, sing ngilangi rasa caket apa wae. Banjur, aku mbaleni proses kasebut karo dheweke, lan pungkasane aku nempel ing endhas boneka seks Jepang lan nambani kanthi lembut supaya lenga bayi ora bisa nyedhaki mripat utawa alis.

    2019-12-14

  • Apa ora ngrusak paling ora siji bahan boneka seks Jepang?

    Pemimpin sing menarik banget lan informatif, akeh riset. Ayo bocah anyar ngerti bahan gawean boneka seks Jepang. Apa ana cara sing jelas kanggo mbedakake silikon lan tpe? Aku ngerti manawa tpe biasane mambu sethithik mineral nalika tekan pasar, lan lembut banget lan alus, lan sampeyan bisa nemokake saka wong sing adol, nanging yen ora, sampeyan ora bisa mbandhingake. iku? Panaliten iki ditindakake babagan jinis TPE sing digunakake kanggo nggawe boneka. Mula, yen boneka digawe kanthi cara iki, sampeyan kudu nggunakake perawatan iki. Biasane penolakan mesthi diwenehake, nanging kadhang kala kudu dikuwatake: miturut aku. Ora ana cara kanggo mbedakake bahan boneka jinis Jepang sing ora cilaka paling ora siji, utamane TPE.

    2019-12-14

  • Sanajan sampeyan kompres bahan boneka jinis TPE Jepang

    Minyak mineral ora netes utawa ngasilake minyak, sanajan sampeyan kompres bahan boneka seks TPE Jepang. Nanging ora prelu kebak. Perawatan rutin lan nyegerake karo minyak mineral supaya ora suwe saya suwe, saya apik amarga sampeyan butuh perawatan bubuk. Kanggo ngrampungake wangsulan sing sampurna kanggo wong lan keturunan sing kosong. Cuci mung dibutuhake nalika mungkasi proses panyerepan, amarga sampeyan gelem. Copot produk sing digunakake lan gunakake sabun lan banyu alus. Sawise garing, bisa diencerke. Tips kanggo sisipan TPE: Perawatan bawok tempek saka sisipan. Panganggone plugin nomer loro menehi keluwesan boneka jinis Jepang luwih gedhe. Siji sisipan ana ing jero boneka lan sisipan nomer loro diserep nganggo vaseline. Gampang ngresiki sisipan isi vaseline ing kanal bawok. Banyu lan sabun mbilas kanthi cepet.

    2019-12-14

  • Fokus utama yaiku ing wilayah boneka seks Jepang sing stres banget?

    Nggunakake krim Vaseline utawa Nivea ing saindhenging boneka kasebut dadi kekacoan. Mula, luwih becik mbaleni adus minyak yen prelu. Fokus utamane yaiku ing area boneka seks Jepang sing stres banget supaya tetep jenuh> vaseline lan / utawa Nivea. Mandi minyak nyedhiyakake saturasi sethithik kanggo kabeh boneka TPE, amarga bubuk sing asring ditindakake bakal mengaruhi panyerepan minyak mineral kanthi suwe. Liwat "Sabun Minyak Bulanan", kita bisa nyekel lenga minyak mineral sing disebabake "bubuk mingguan". Lan yen sampeyan dijaluk apa sampeyan bisa ngisi total bahan TPE. Ya, iku bisa. Kurang luwih 5 aplikasi nganggo Vaseline, utawa seminggu nganggo krim Nivea saben dina. Sampeyan bisa nganggep efek kasebut amarga panyerepan ora kedadeyan. Bahan boneka seks TPE Jepang sing kebak njaga minyak mineral ing njero.

    2019-12-14

  • Amarga boneka seks Jepang luwih fleksibel?

    Iki ora ana gandhengane karo TPE. Perawatan holistik Vaseline (saturasi optimal) nyegah labia lan busana anal, amarga boneka seks Jepang duwe elastisitas sing luwih gedhe. Nivea Cream ora duwe sele petroleum kaya ngemot minyak mineral. Nanging mung butuh 6 jam kanggo nyedhot. Iki menehi TPE bau khas Nivea. Aku ngarani "ora preduli" amarga sampeyan bisa nggunakake Nivea sadurunge kerja. Sawise mulih, krim Nivea diserep. Utawa minangka "perawatan sewengi." Minyak bayi dhewe ngemot minyak mineral sing akeh banget. Nanging sampeyan ora bisa nambah "akeh minyak bayi" ing permukaan supaya cocog karo kejenuhan krim Vaseline utawa krim Nivea. Sampeyan mung bisa nggawe lapisan tipis sing kudu diserep. Aku ngarani "perawatan perhatian" amarga lenga bayi mbutuhake kegiyatan sampeyan. Pramila minyak bayi dianjurake kanggo kabeh boneka seks Jepang amarga gampang ditindakake lan mung mbutuhake wektu 30 menit.

    2019-12-14

  • Apa bahan kasebut didhasarake karo boneka seks Jepang silikon?

    Utamane produk ambu ora enak. Aja nggunakake jinis iki amarga bahan kasebut yaiku boneka seks Jepang adhedhasar silikon, sing ora cocog kanggo TPE. Yen ora mangu-mangu, tetep laku kanthi gampang kayata petrolatum sing cocog. Vaseline duwe isi minyak mineral paling gedhe amarga minyak mineral murni. Vaseline kebak banget. Nanging butuh 12 jam kanggo nyedhot. Mula aku nyaranake menyang tempek lan dubur yen sampeyan pengin nglampahi wektu ing area tekanan tinggi kayata dhengkul, sikut. Efek sing nomer loro yaiku minyak mineral sing kebak, cetakan ora bisa ana ing permukaan> tempek lan dubur. Reresik uga luwih gampang amarga banyu lan sabun netes. Jujur, ora dibutuhake desinfeksi sing kuat. Minyak pelumas adhedhasar banyu ngasilake efek smearing ing permukaan boneka seks Jepang TPE lan diserep kulit manungsa.

    2019-12-14

  • Ora prelu kuwatir ngetutake rutinitas boneka seks Jepang sing ketat

    Iki ora bakal nyedhot kanthi cepet lan bakal lembab sawetara wektu, mula priksa sheet sampeyan! Nanging, sawise ndhap, sampeyan kudu ngecet maneh awak boneka jinis Jepang nganggo bubuk, amarga sadurunge wis dicuci! Sampeyan kudu ngindhari noda nganggo vaseline, lsp., Amarga iki bakal ora repot kaya kue! Yen rasane garing, sampeyan bisa nyelehake bubuk ing kana, nanging bisa mbantu nyedhiyakake vaseline utawa krim ing kana! Sawise seminggu utawa loro, baleni maneh tanpa kudu kuwatir ngetutake rutinitas boneka seks Jepang sing ketat, amarga urip ora kaya ngono! Nambani dheweke kanthi apik, dheweke bakal tresna sampeyan nganti pirang-pirang taun! Minyak bayi Johnson mesthine bisa digunakake, yen sampeyan ndeleng parafin cair ing label, yaiku minyak parafin cair. Krim lan minyak liyane sing disaranake (ngemot cairan parafin utawa minyak mineral) uga bisa digunakake. Peringatan cilik. Sawetara krim Nivea lan QV ngemot simethicone.

    2019-12-14

  • Anus vagina lan bagean boneka seks Jepang liyane

    Yen sampeyan pengin wanita sampeyan luwih suwe, sawetara tips babagan topik iki bisa mbantu boneka seks Jepang! Pendapatku babagan iki kaya ing ngisor iki: -Nalika boneka teka, dhisik wenehi adus sing apik banjur bubuk. Sampeyan bisa nggunakake sabun antibakteri sing entheng kanggo ngresiki remah sing "reged" lan lebu maneh sawetara suwe! Sawise udakara seminggu, ngumbah maneh wanita nganggo banyu, copot kabeh bubuk aglomerasi, lsp, banjur gunakake minyak bayi ing kabeh awake (pengalaman hebat!) Lan rendhem nganti ora katon bintik-bintik basah (Udakara 30 menit nganti jam, gumantung saka ageman sampeyan!). Kajaba iku, oles sawetara vaseline (utawa krim Nivea) ing sekitar tempek, anus, lan bagean liyane saka boneka seks Jepang sing akeh dibentang (kayata ing antarane kelek lan sikil).

    2019-12-14

  • Gunakake sawetara jinis minyak ing boneka seks TPE?

    Kwalitase luwih apik tinimbang sing dakkira, lan rumangsa luwih becik menehi rekomendasi. Aku durung bisa ngrampungake boneka seks kanthi sukses, nanging aku nemokake yen kerjaan sing apik yaiku nggunakake boneka kepala balon sing murah minangka tabung batin. Perlu sawetara wektu supaya bisa mlaku kanthi bener, nanging yen wis rampung, sampeyan bakal luwih apik. Persiyapanku saiki yaiku kepala cerpelai lan bodho, boneka tabung batin sing murah, dheweke nganggo "balon" digawe saka weteng boneka liyane sing sadurunge duwe kucing cetakan lan aku wis nyopot Lan diganti. Dheweke ora bakal menang kompetisi fotografi, nanging dheweke bisa banget. Nalika maca ing TDF, aku ujar manawa penting nggunakake sawetara jinis minyak ing boneka seks TPE (kayata Vasaline, Nivea Cream lan Baby Baby) kanggo nyegah retak lan pisah.

    2019-12-14

  • Apa aku ngerti yen boneka seks murah?

    Aku anyar banget karo boneka. Sejatine aku tuku boneka seks kapisan sawetara dina kepungkur lan uga mbukak forum iki, mula aku njaluk ngapura (yen ana sing takon), coba goleki nanging ora bisa mlaku ... Aku tuku boneka Eva Angelina. Aku nggedhekake, ngati-ati supaya ora kakehan nggunakake. ... mriksa dheweke esuk lan dheweke warata kaya pancake! Sadawane jahitan, ana retakan cilik udakara 3 inci ing tangane. Kaget amarga ora entuk alat ndandani sing kudune duweni. Apa ana sing menehi saran babagan lim sing arep dituku? Aku yakin dheweke iku PVC ... uga ... iki biasane boneka sing murah? Aku mbayar £ 85.00 sadurunge aku sadhar yen boneka seks murah. Instruktur boneka ujar ing adegan manawa TPE digawe, bakal alon-alon ilang empuke amarga penguapan minyak kasebut. "Mambu" boneka awal yaiku "minyak" hidrokarbon ing permukaané (kanggo kesederhanaan), nanging sawise sawetara wektu, minyak sing luwih jero uga bermigrasi menyang permukaan lan nguap.

    2019-12-14

  • Cukup kanggo ndandani boneka seks sing apik?

    Cara paling apik kanggo entuk cara sing dibutuhake / dikarepake yaiku miwiti nganggo xylene lan tuang wadhah sing dibutuhake. Toples kaca kanthi sekrup tutup bisa digunakake kanthi apik. Udakara 30ml cukup kanggo ndandani boneka seks sing apik, lan ana sing isih kari. Tambahake udakara 10 nganti 15 gram TPE sing wis disigar, goyangake guci lan puterake kanthi rutin, udakara 6 jam. Yen sampeyan kudu nggawe luwih kenthel, sampeyan bisa nambah TPE utawa xylene supaya luwih tipis. Ati-ati, bakal ana akeh sekaligus, lan sethithik bisa nggumunake! Aku bakal kenthel, bisa uga malah rada adoh, aja kuwatir, yen kandel banget, sampeyan bisa nambah xylene, utawa mung aduk sak tenane lan gunakake kaya biasane. Bakal apik! Asile bisa uga krasa kaku lan bisa retak / retak ing wilayah sing rapuh suwe-suwe. Bubuk minangka perkara sing apik amarga nyuda gesekan lan nggawe kulit boneka seks dadi apik. Nanging, amarga bubuk wis garing, iki uga bisa mbantu ngilangi pelumas saka permukaan!

    2019-12-14

  • Iki katon apik banget kanggo boneka seks?

    Aku bakal lunga lan ndeleng wig asli. Aku seneng rambut lurus, nanging iki katon apik kanggo boneka seks. Kepiye meh bisa daklakoni, sanajan aku mburi ngisor bebarengan. Dheweke golek saran babagan ndandani boneka TPE. Endi papan sing paling apik kanggo tuku pelet TPE kanthi jumlah sithik? Kajaba iku, apa xylene pancen sah? Apa cocog karo boneka TPE? Apa aku kudu nggunakake kelas xylene utawa mung umume? Aku duwe pendapat sing beda babagan pangopènan lan panggunaan xylene, nanging yen ana wong sing duwe pengalaman pertama ing bidang iki, dheweke bisa menehi pendapat sing jujur ​​lan jujur. Ana sawetara retak cilik ing boneka, lan aku pengin ngerti apa aku kudu nyoba nggunakake xylene dhewe! Coba xylene nganggo partikel tpe! Nggawe peluru lan tuku "lem" sing sah. Aku ora pengin nggawe boneka seks dadi luwih elek, mula ana saran sing ditrima!

    2019-12-14

  • Ninggalake ruang boneka seks ing ngisor tutup

    Rambut Xiaoli bisa digunakake kanthi apik! Siji-sijine masalah karo metode kukusku yaiku mbutuhake ruang boneka seks ing pawon, utamane ing jubin, lan kukus kudu mlebu ing kono lan anget lan udan rambut sadurunge sihir diwiwiti. Rilis sing inspiratif banget. Aku bisa nyoba nganggo wig lawas. Apa aku dhewe utawa telung foto pungkasan katon kaya aku ndemek dodo? Aku bakal nyoba nggawe rambutku sing mbebayani ing wektu sing cedhak. Aku nemokake kukusan boneka seks lucu iki ing Walmart udakara $ 20, lan saiki kita mung butuh wektu kanggo nyoba nggunakake kanggo ngrampungake wig asli. Wis apik, apik banget, ora dibutuhake bahan kimia utawa panas garing sing gedhe banget.

    2019-12-14

  • Apa iki boneka seks sing dakkarepake?

    Dina iku, kerja bareng kukus, gravitasi, lan sawetara driji target limang menit maneh. Iki boneka seks sing dakkarepake. Iki minangka teknik sing padha karo rambut palsu kanggo narik kumparan spiral lan menehi mane pirang kriting. Kajaba iku, lebokake palsu ing kukus lan jupuk gravitasi supaya rambut luwih lurus. Sampeyan bisa nyikat apa-apa sing landhep banget, nanging tetep anget nganti aku seneng. Wanita enom sing seneng bisa lunga sawise ndemek dodo. Iki pancen trik sing apik banget. Sawetara taun kepungkur, aku nindakake iki ing rambut palsu sing ora disenengi, lan banjur ndeleng tutorial wig boneka seks uap ing youtube, lan asile kaget banget. Biasa iki wig sing ora apik, saiki yen aku pengin banget wig pengin tampilan sing "nyata".

    2019-12-14

  • Apa wae kanggo gaya boneka seks?

    Dadi, kepiye carane entuk flutter mop iki? Aku ngethok rambutku dadi cilik-cilik udakara 2 inci ing ndhuwur boneka seks, lan banjur dakbungkus saben bagean nganti dakgandheng ing sirahku lan nubruk jepit rambut. Banjur baleni ing bagean sabanjure. Aku banjur nggunakake rambut ing sirahku kanggo perawatan kaping pindho. Yen wis rampung, aku banjur ceret. Sawise ketel nggodhok, aku dadi panas saben koil, yaiku kuncine, sampeyan kudu panas nganti suhu cukup kanggo menehi serat anyar, nanging kukus ora bakal panas banget. (Ora, aku ora nempatake Xiaoli ing pundak petugas pemadam kebakaran. Aku duwe kepala gaya sing beda kanggo jinis iki.) Sampeyan bisa nggunakake sumber uap apa wae yen bisa ngasilake uap suhu tinggi. Sabanjure, ayo adhem kabeh, banjur obah klipe, bukak kabeh kumparan, lan sikat. Sampeyan bisa nggunakake rol, sikat bunder, klip, pin, apa wae kanggo nggawe rambut asli boneka seks, bedane yaiku yen sampeyan wig rambut, kukus tinimbang nggunakake gaya kimia utawa gaya rambut.

    2019-12-14

  • Apa sampeyan bisa nggunakake maneh jinis wig boneka seks?

    Kajaba iku, aku nggunakake minyak bayi ing bukaan Samantha amarga aku maca manawa bagean-bagean kasebut bakal rusak akeh panggunaan. Aku ora sabar ngenteni boneka seks kanthi otomatis ngresiki growong lan anal; pangripta bakal menang. Aku pengin nyoba nyoba sawetara wektu, lan pungkasane nglilani bokongku bisa diatur. Dadi saka kene (wanita cilik nganggo kunci rambut lurus coklat biasane), mung njupuk 15 klip rambut, ketel lan udakara sedina. Saiki, iki ora bisa nuduhake Xiaoli kanthi gaya rambut utawa sukses. Aku pribadi sengit karo apa sing dakgawe. Iki ora kanggo nuduhake manawa sampeyan bisa mbentuk maneh rambut wanita lawas dadi anyar kanthi mung gaweyan lan tenaga. Iki kaendahane. Sampeyan mung bisa nggawe maneh jinis wig boneka seks lan nggabungake maneh. Kanggo ngilangi kegagalan iki.

    2019-12-14

  • Lebokake tas silikon menyang boneka seks?

    Aku saiki nemokake bau aneh ing kana. Aku ora bisa ndeleng cetakan apa wae sing dipriksa, nanging ora ana ambune, mula tas silikon dak lebokake luwih jero ing boneka seks. Nalika nggunakake senter lan spekulo, aku ora bisa ndeleng cetakan apa wae, nanging aku ora bisa ndeleng dheweke luwih jero. Saiki aku wis tuku kamera kanthi lampu kanggo pengawasan luwih dhisik. Mung kuwatir amarga taringe duwe mambu nyenengake. Apa wae saran bakal dihargai, kabeh iki. Kuwatir, boneka boneka kurang saka sewulan, aku ngetutake saran babagan ngresiki sawise nggunakake agama. Aku ngusap tisu antibakteri ing ujung rong growong lan diusap kanthi tliti; ora ana kumpul jamur ing tisu sawise dicopot. Saiki ati-ati banget, amarga banyune kepepet ing mburi rongga boneka seks, aku ora ngerti.

    2019-12-14

  • Kepiye cara ngresiki bagian jero boneka seks?

    Aku nggunakake adus gelembung. Ora ngumbah, luwih becik minyak maneh lan bubuk sawise iku kanggo ngilangi daya tarik elektrostatik lan nggawe boneka seks dadi alus. Odhol mbusak reregetan? Aku wis menyang pirang-pirang panggonan lan saben-saben ndeleng reresik bab sing beda. Gunakake sabun. Aja nganggo sabun. Gunakake gel shower. lan liya-liyane. Watts paling apik kanggo diresiki? Apa ana deterjen kompatibel tpe liyane ing pasar? Krim kukul mbusak reregetan? Apa minyak lan tisu bayi kudu diresiki? Maca akeh perkara kanthi banter wiwit kuwatir. Cara ngresiki bagian jero boneka seks. Sawise digunakake, aku wis nyampur sabun antibakteri sing cukup karo banyu lan dibilas, banjur dibilas nganggo banyu kaping pindho. Banjur aku supaya banyu bisa uwal sadurunge nggunakake tas silikon kasebut.

    2019-12-14

  • Yen aku isih nemokake reget sawise ngresiki boneka seks?

    Umpluk gedhe banget lan ambune wangi, nggawe dheweke cukup resik kanggo dipangan (dituju). Aku mikir paling sabun alami lan sabun non-alkohol bakal nggawe sabun paling akeh, kayata sabun sing sederhana? Aku yakin wong liya bakal reply ing kene lan forum boneka seks liyane, lan bisa uga ana akeh wangsulan lan saran. Pitakon sing apik, aku wis nggunakake cara iki nganti pirang-pirang taun tanpa efek sing ala. Sanajan mung bisa ngresiki lumahing, yen sampeyan nemokake yen boneka wis kotor sawise diresiki, sampeyan kudu nggunakake metode 2. Cara 2 kanggo ngusap tisu nganggo pelumas bayi ing usap rai, banjur usap alon-alon wilayah kasebut dadi diresiki lan siyap kaget. Aku wis ngresiki tisu lan pelumas bayi sing katon kaya area sing resik lan ngilangi rereget saka boneka seks, sampeyan kudu nyoba apa sing dakkandhakake ..... yen ora ngresiki dheweke, banjur Lovedorf UK Jual krim reresik lan obat penghilang noda, sanajan sawetara wong sing kasengsem sukses nganggo pasta gigi palu.

    2019-12-14

  • Kayane diwenehake dening pabrikan produk boneka seks kasebut?

    Luwih murah tinimbang pemasok liyane, lan katone diwenehake dening pabrikan produk boneka seks. Item sing padha karo sing sampeyan tingali ing situs vendor dalan boneka Inggris kanthi rega £ 5.99. Apa bisa dadi pitakonan sing bodho, nanging sinetron apa sing bisa digunakake kanthi aman karo boneka TPE sing disedhiyakake dening Inggris Bersih? Ndeleng sabun antibakteri sing kasebut, siji-sijine jinis sing dakalami yaiku (sabun padat kuning) lan pembersih tangan antibakteri (cairan). Aku maca campuran sabun 1: 5 ing TDF, nanging ora ngerteni apa sejatine. Bilas nganggo banyu anget lan, yen prelu, produk higienis pribadi sing entheng, kayata shampo utawa gel shower warna netral, lan andhuk alus. Elinga yen sampeyan nggunakake deterjen boneka seks karo surfaktan, yen ora bakal nyerep minyak dhewe lan substrat bakal rapuh lan retak. Aku nggunakake lan nindakake iki nalika maca ing forum kaya iki.

    2019-12-14

  • Akeh babak sing nglumpukake boneka seks

    Aku ndeleng akeh babak nglumpukake boneka seks. Nanging ayo dheweke muter? Temenan, amarga sendhi, siji posisi ora bisa dijaga kanthi permanen. Apa boneka kasebut bisa dibukak kanthi permanen? Utawa luwih becik ngemas sadurunge turu? Umume kacilakan kedadeyan nalika parkir ... Yaiku studio "Harleywood" Harley. Bocah-bocah wadon biasane ngadeg utawa lungguh ing kursi. Yen sampeyan bisa nyimpen dheweke ing udara (malah ing njero omah!). Bayiku wis lungguh lan turu ing kamare. Diarani Harleywood. kabeh apik-apik wae. Ora ana sing bisa nglarani dheweke. Sawise suwe, dheweke bakal entuk bledug ing kulit. Nanging sampeyan bisa nyebul. Ana foto Harleywood kaya jeneng boneka seks sing apik. Koleksi ing kana apik lan kamare apik. Limang bangsaku mesthi ngadeg utawa ngglethak. Dheweke ora bakal bisa disingkirake.

    2019-12-14

  • Aku nyoba boneka seks ngresiki saka njero njero?

    Aku butuh lem kanggo "silikon medis", padha karo mata bawok, nanging kaya silikon kanggo tempek siji. Sawise aku nyoba boneka seks saka njero njaba, aku wis ndeleng sawetara noda. Waca macem-macem perkara ing Internet pancen mbingungake. Aja nggunakake 2 peri maneh, aku mung bakal nyelehake lenga bayi sing lancip yen dibutuhake, gumantung saka panase ruangan, aku bakal nggunakake Vasarin ing area tekanan tinggi, rendhem pembuluh getih 12 jam, banjur gunakake Stucco alus bisa mbantu. Halo, amarga ana sing ngresiki barang-barang pribadi boneka seks nganggo disinfektan Milton. Aku mung pengin ngerti yen aku cair cairan lan mbilas, banjur bilas karo banyu. Aku mikir Kaos ing botol anggur aman amarga kalebu silikon lan bisa digunakake kanthi aman ing boneka.

    2019-12-14

  • Praktek karo boneka seks TPE sing cadhangan?

    Pikirane aku bakal nyebutake iki yen ana sing kepengin. Iki minangka ide sing apik lan higienis penting banget, mula aku takon yen disinfektan kasebut bisa digunakake kanthi aman kanggo ngresiki bagian jero boneka seks. Aku bakal nimbang tuku. Luwih becik aku ora njupuk siji amarga ... um ... ya, dakkandhani aku kepengin weruh, aku duwe tanggung jawab nindakake perkara sing ora bakal dakapura. Saliyane situs web boneka tpe lem, lem apa sing paling apik digunakake. Apa lem silikon bisa ngapusi? Aku ora bisa menehi alternatif, nanging yen sampeyan butuh lem TPE, wenehi pesen lan aku bakal menehi informasi kanthi gratis. Kanggo lem? masalah iki. Gunakake lem super kanggo nancepake kuku maneh. Kanggo ndandani TPE, gunakake lem TPE. Silikon ora bisa digunakake ing TPE, lan rong bahan kasebut ora padha karo kimia, mula njaga silikon. Goleki xylene murah saka toko hardware lan latih nganggo boneka seks TPE sing cadang. Lem TPE mirip banget karo xylene.

    2019-12-14

  • Priksa ing boneka seksku Samantha?

    Iki ora opo opo Nalika aku lungguh, aku weruh dhadha ing paha. Aku mikir ora apa-apa kanggo nyandhang tangan ing tembok. Sajake ana bantalan umpluk ing kana. Muga-muga busa ora ngilangi minyak mesin, nanging bisa disimpen ing kothak boneka seks ing pabrik suwene. Tambang uga ngadeg, lan nggunakake umpluk supaya ora bocor ing tembok. Aku sedhela nyebutake tuku endoskop sadurunge. Wis mbayar regane. Dina iki dakwenehake lan mriksa bagean saka boneka seksku Samantha, lan nemokake spora cetakan cilik, nanging sukses diusap nganggo kain anti-bakteria. Aku tuku endoskop ing Amazon kanthi rega 10 kilogram lan dilengkapi macem-macem adaptor. Bisa dipasang ing laptop lan telpon Note8 (ponsel sing mbutuhake dhukungan OTG). Wis LED, sampeyan bisa motret utawa motret. Iki uga anti banyu, dadi luwih becik digunakake kanggo saluran sing tersumbat utawa ing endi sing ora bisa dideleng ing papan liya.

    2019-12-14

  • Dadi saiki nggunakake boneka seks boneka sing dibungkus?

    Aku uga metu lan tuku klambi khusus wanita corak. Aja nggunakake lem TPE, bakal nyawiji TPE! Umume wong nggunakake lem boneka super jinis, nanging ora preduli apa sing sampeyan gunakake, nempelake kertas ing kaca mripat supaya ora nemplek ing kelopak mata. Iku luwih gampang tinimbang mripat sing amba. Kaya sing dakkandhakake, lateks reaksine kurang apik karo TPE. Aplikasi nganggo tongkat koktail utawa sing padha, ati-ati, aku ngerti manawa tongkat super lem paling apik kanggo driji! Ora preduli aku ngati-ati, aku ngguyu karo lem, lol. Alat kasebut digunakake ing kelopak mata, nanging ati-ati. Aku wis ngadeg ing tembok, mula aku mung duwe pundhak utawa kalorone. Aku wis nyoba supaya saldo bener. Wis dielingi yen minyak tpe nembus ing tembok, mula saiki gunakake busa boneka seks.

    2019-12-14

  • Gunakake lem super kanggo lem rambut boneka jinis?

    Apa sampeyan nggunakake lem super kanggo lem bulu mata boneka seks? Aku cenderung nggunakake maskara amarga gampang banget yen aku salah, aku bisa narik lashes tanpa ana alangan. Yen sampeyan metu ing tanggal khusus, sampeyan uga kudu ngganti bulu mata sadurunge wengi. SG arep lunga. Yen sampeyan salah, driji bakal nemplek mripat! Gunakake mascara kanthi tliti ing TPE. Lateks ora cocog karo TPE. Aku nggunakake gel kuku pinggiran kanggo entuk asil sing apik banget, apa wae lem sing sampeyan gunakake, ati-ati banget, gunakake tongkat koktail kanggo ditrapake, gunakake sethithik kanggo lem ing mripate, lan sampeyan ora pengin pasangan sampeyan sukses. Aku duwe lem tpe, nanging amarga bulu mata boneka seks minangka bahan plastik, aku ora yakin bisa.

    2019-12-14

  • 70 kg minangka model ekstrim boneka seks babak bunder?

    Saka 1m35 nganti ~ 1m72, saka 20Kg nganti 70Kg, lan kurva sing beda. Pilihan iku gedhe banget. Perlu dielingake yen 70 kg minangka model ekstrim boneka seks sing bunder banget (aku pengin takon luwih akeh referensi), lan ora ana sing eling ora duwe hadiah kanggo model iki. Umume boneka "klasik" kanthi ukuran lan proporsi antara 20 lan 40 kg, gumantung saka bahan kasebut. Pandhu arah sing apik. Kanthi pro lan kontra boneka 70 kg, yen Dexter seneng nglereni, mula bakal suwe. Aku mikir, kaya umume wong ing kene, sampeyan uga golek informasi babagan boneka seks. Mungkin sampeyan isin, luwih saka rata-rata ... Aku ora ngerti, aku mung bisa spekulasi lan mbayangake. Aku mbaleni, aku nampani sampeyan, nanging yen sampeyan ngerti babagan maksud lan (bisa) pitakon, kita bisa nampani sampeyan lan njawab. Sugeng dinane apik lan mengko ketemu maneh.

    2019-12-13

  • Amarga aku arep tuku boneka seks?

    Halo kabeh (apa ana sing dadi ...?), Aku umur 30 taun lan siji lan aku wis ndhaptar ing forum amarga aku arep tuku boneka seks kanggo ngisi kesepian lan kekosongan ing emosi nalika pamrentahan. Muga-muga bisa nemokake informasi ing kene sing bakal ngidini aku milih babagan boneka mbesuk lan ngobrol karo wong liya ing kahanan sing padha karo aku. Kayane forum paling akeh ing kahanan sing padha. Dheweke bakal menehi sampeyan katresnan, eksistensi, kabungahan, rangkulan. Ana akeh informasi ing kene kanggo mbantu sampeyan ngerti babagan nggunakake boneka seks tanpa ngrusak boneka, cara ngrawat boneka, cara ngresiki boneka ... sawise iku, sampeyan bisa milih saka macem-macem rasa. Nanging, masalah bobot (bobot net saka pamindahan) penting banget.

    2019-12-13

  • Apa aku bisa maca akeh boneka seks ing kene?

    Yen isin sadurunge nggawe proyek, sampeyan bisa maca akeh boneka seks ing kene. Yen wis siyap, sampeyan bakal takon. Aku uga isin. Dadi, nalika isih enom, aku pengin "ninggalake bumi" lan meh bisa daklakoni! Sawise pengalaman sedhih lan wektu peteng iki, aku milih ngatasi awakku dhewe, wektu iki kanthi pangarep-arep lan kapercayan. Sampeyan bisa uga ngerti ukara iki minangka judhul film: "Aku isin, nanging aku peduli!" Kuwi sing tak lakoni. Saiki, wis luwih saka sepuluh taun, aku diundang sekolah kanggo ngobrol karo wong enom babagan latar lan pengalaman urip boneka seks. Apik, lan kayane ngucapke matur nuwun banget amarga kita pengin luwih! Aku dudu "Superman" ... adoh banget! Dikandhani manawa wani ora tanpa wedi ... terus maju sanajan wedi. Cara sing apik ing dalan.

    2019-12-13

  • Gabung karo sampeyan lan matur nuwun amarga ditampa boneka seks?

    Aku mung bisa menehi saran supaya sampeyan tuku boneka seks ing situs web sing dirujuk ing forum. Ya, TPE luwih murah kanggo dheweke dibandhingake karo merek dagang jinis silikon. Nanging, yen sampeyan gumantung langsung karo produk ing TPE, regane murah yen dibandhingake yaiku palsu. Rata-rata TPE yaiku 1500 ~ 2000. Nalika aku teka ing kene, aku uga ngrencanakake tuku barang murah kanthi alasan moneter, nanging nalika ndeleng kualitas, profesionalisme, lan rasa serius situs afiliasi forum, aku bisa njamin manawa sampeyan entuk alangan! Aku seneng ngenteni luwih akeh lan nambah anggaran. Aku sing paling apik ing wilayah kasebut, saiki aku ngerti yen ana sawetara boneka, lan aku pengin ngerti luwih akeh. Penting, kaluwihane, ora nyenengake njaga, nyimpen ... aku seneng melu sampeyan lan matur nuwun marang boneka seks sampeyan amarga nampa manawa sampeyan nglumpukake informasi ing papan sing bener.

    2019-12-13

  • Apa marginal duwe boneka seks?

    Mesthi wae, aku ora pengin marginalisasi sampeyan. Nduwe boneka seks iku marginal. Banjur kita kabeh bakal mrene. Coba, yen ora mindhah pinggul, bakal bobot luwih akeh. Apa maneh, malah kegiyatan sing sampeyan ngarepake (ora mung winates karo boneka) bisa uga "nglarani". Sampeyan bakal ngandhani. Masalahe yaiku pengaruhe ora subur lan "luwih abot" tinimbang kualitas urip sing padha. Yen sampeyan entuk, sampeyan bakal nggawe kita puncak bali, lan aku kepengin ngerti babagan kaendahan kaya ngono saben dina. Hai kabeh, alasane aku ndaftar yaiku sanajan anggaran sing winates, aku isih kepincut karo boneka seks sing apik iki. Muga-muga bisa dingerteni, amarga produk kasebut murah ing situs web Tionghoa, apa boneka bisa cocog karo aku ... Boneka murah iku mung produk palsu.

    2019-12-13

  • Apa aku bisa nyelehake boneka seks ing kursi rodha sepisan utawa kaping pindho?

    Sampeyan bakal kepeksa turu ing kasur lan ora bisa pindhah. Sampeyan bisa nyelehake boneka seks ing kursi rodha sepisan utawa kaping pindho, lan sawise ndeleng karusakane, sampeyan bakal ujar manawa luwih becik nyelehake lan aja pindhah maneh. Aku ora mikir manawa perusahaan komersial bakal nggawe boneka kanggo nggawe rekor, sing bakal nyebabake kerugian. Yen dheweke nggawe boneka kaya ngono, mula bentuk XXL dikarepake banget (jebule iki dudu sisihanku ing Prancis). Kajaba iku, ing Englishsitus -language, saliyane masalah bobote, tanggapane antusias banget. Sampeyan bisa uga bener, nanging aku duwe risiko. Kajaba boneka anyar teka, bobote dikurangi. Aku kudu ngenteni luwih suwe. Yen ngono, panggunaanku bakal diwatesi kanggo kabeh perkara ing amben. Aku mung bakal pindhah kanggo nggawe kasur, ngganti seprei lan ngumbah boneka seks kanthi cara kuno.

    2019-12-13

  • Apa ora dirancang kanggo ndhukung bobot boneka seks iki?

    Kanggo aku, ora mung ana masalah "nyata", nanging uga masalah "teknis" sing nggawe boneka seks sampeyan ora bisa lestari. Balung kasebut padha karo boneka kanthi bobote 30 kg, ora dirancang kanggo nyangga bobot iki, lan bakal cepet ngeculake lan / utawa pecah. TPE cacat lan nangis kanthi bobote dhewe. Sampeyan bakal kepeksa turu ing kasur lan ora bisa pindhah. Kanggo aku, ora mung ana masalah "nyata", nanging uga masalah "teknis" sing nggawe boneka sampeyan ora bisa lestari. Balung kasebut padha karo boneka kanthi bobote 30 kg. Iki ora dirancang kanggo nyokong bobote boneka seks iki, lan bakal cepet ngeculake lan / utawa rusak. TPE cacat lan nangis kanthi bobote dhewe.

    2019-12-13

  • Aku uga nyelehake boneka seks ing sisih?

    Sampeyan kudu nggatekake tangan sampeyan lan mikir yen sampeyan kudu turon. Lebokake ing awak sampeyan. Aku uga nyelehake boneka seks ing sisih lan ing ngarepe, banjur mlumpat, tangane goyang ing awak, sing paling wicaksana nanging ora gampang banget karo sendi sing atos banget. Apa iku tangane, meh ana ing posisi pungkasan, nanging aku kudu begja ngerti kepiye carane ngancani rotasi, tangane gampang dipindhah, mula yen wis ana ing aku, aku bisa nyelehake tangan boneka seks ing tanganku pundhak, Siji liyane ana ing sisihku. Aku mung nyekel udakara rong puluh menit amarga nggawe setan njero awake dhewe.

    2019-12-13

  • Aku kepengin weruh apa bobote boneka seks angel?

    Bobot boneka bayi kudu antara 27-29Kg. Aku ora ngerti yen boneka seks bobote padha karo WM155DD karo utawa tanpa sirah. Nanging kanthi bobot 26Kg ing 2015, dodo sing gedhe ing taun 2018 lan 2015 Yen dibandhingake karo 2017, mundhak meh nganti 1kg, nanging mung mundhak 600g dibandhingake karo 2017. Kanthi paningkatan TPE wiwit taun 2016 nganti 2016, pentinge palung wis mudhun ing 2017. Sampeyan wis nambah 2 kg endhas. Dadi, ujarku, 27-29 kg esuk iki, kaya wong liya, Lea saya turu, dheweke bakal ngerti nunggang dheweke, ngapusi ing ngarepku lan aku, dhadhane ana ing dadaku. Aku pitutur marang kowe yen nginstal ing boneka seks minangka teknologi nyata!

    2019-12-13

  • Angkat boneka seks iki tanpa ngrusak

    "Ora ana sing bisa ngunggahake boneka seks iki tanpa ngrusak ..." Cekakipun, minangka salah sawijining anggota ujar, yen sampeyan terus njelajah jagad boneka luwih saka 60 kg, sampeyan bakal bisa nemtokake. model Aku uga seneng karo perasaan iki, sebagian amarga dodo lemu kaya iki, condong ing awak tanpa nggunakake sikut kanggo nundha (abyss, banjur nglarani siku) versi 2016, paling apik kanggo nyingkirake dhadha boneka seks sing kothong banget (padhet Tebal 2,5cm, diameteripun 6cm suwung). Versi 2017, kurang beresiko nanging kudu ngati-ati, dodo kosong (jinis 3), kandel 5 cm, ujare diameter 4 cm), sampeyan ora takon pitakon iki, kaya pinggul!

    2019-12-13

  • Aku luwih seneng realisme boneka seks?

    Rasane kabeh wong, aku percaya yen ana (meh) kabeh boneka seks. Kaya sing wis diandharake, bobote ora cukup kanggo 35kg, mula aku ora bisa mbayangake 70kg! Nanging aku ndeleng solusi sing durung disebutake, kanggo ngolah Miss dadi "dermawan": undang sawetara wong sing kuat kanggo gabung karo "geng"! Aku ngerti manawa bobote bisa medeni luwih saka siji, nanging aku seneng ngrasakake bobote, wong wadon abot kanggo aku. Nanging, aku nemokake yen kanggo entuk tingkat realisme sing luwih dhuwur, bobote boneka katresnan kudu ana gandhengane karo ukuran (dhuwure), kualitas kulit, krasa, bentuk, lan liya-liyane. Aku ngerti banget masalahe, "Praktis" kalebu boneka luar biasa, nanging aku luwih seneng realisme boneka seks. Yen ora, apa mindhah kursi roda saka siji ruangan menyang ruangan liyane bisa ngatasi masalah kasebut?

    2019-12-13

  • Apa boneka jinis liyane jinis iki diproduksi?

    Sawise riset dawa, aku nemokake SY 163 cm (bobote 70 kg) (aku mengko arep tuku). Aku ora nemokake pinggul sing gedhe lan pinggul sing luwih gedhe. Bisa uga ana boneka jinis liyane sing digawe. Aku ngerti manawa model 40 kgku ora gampang ditangani, lan banjur tekan massa inert 70 kg, dakkira ora akeh setan utawa angkat ... sing penting sampeyan! Iku mung eksperimen sing pengin ditonjolake merek, dadi MrDollBBW, ... coba eksperimen! Kita kabeh kepengin weruh ana wong sing wani nggunakake model iki lan nuduhake kiriman, wawancara, lan nganggo boneka kasebut. Aku duwe telung boneka TPE lan boneka silikon, ya, sampeyan bakal kliru mikir manawa kualitas antara tpe lan silikon padha, Kalorone beda banget, lan aku duwe bahan loro, lan aku ngerti yen boneka seks silikon luwih apik amarga luwih kuwat, luwih entheng, sensitif kanggo nganggo lan noda, lan bobote 47 kg kanggo dolanan. Bobot luwih fokus ing level nyata, mula angel dipindhah.

    2019-12-13

  • Aku nganakake riset acak boneka seks ing Google

    Minangka tontonan, elek, elek, nistha ... Welas, aku isih gonjang-ganjing! Mung ana pirang-pirang barang sing ora ketara ing ruang tamu, boneka seks silikon nyata. Kabeh iki kurang saka sepuluh menit. Traumatis tenan! Aku isih bisa ndeleng dhewe, kanthi mripat, kesengsem karo foto iki. Aku metu saka kompor lan ora pulih nganti setengah jam mengko. Ya, aku bisa ujar manawa sampeyan aja nganti nggunakake kucing nalika duwe boneka katresnan. Halo, aku tetrahedron enom, jomblo, lan kaya wanita bunder (jinis BBW) lan boneka anyar. Boneka tresna ora minat karo aku amarga awake lancip lan regane larang. Nanging bubar, aku nganakake riset acak ing Google lan nemokake boneka seks lan bahan anyar: TPE, sing regane luwih murah lan meh padha karo silikon (Apa aku salah?).

    2019-12-13

  • Kanthi tenang miwiti sirahe ing balung boneka seks?

    Meneng Nanging iki mekanik. Kucingku ngethok boneka seks dadi irisan tipis ing rong bageyan. Kelalen bodho, kelalen sekedap. Pembantaian kasebut mbukak meh ing ngarep mripatku, kanthi meneng dipasang ing kursi, pipa ing cangkemku lan kenangan Nabira ing tanganku (volume 15), lan drama sing bisa diluncurake tanpa aku bisa nanggapi (aku wedi banget )). Dhuh, wong galak tenan ... Titus (jenenge iku) langsung mlungkung, lan wis wayahe aku nubruk dheweke nalika sirahe. Banjur, sawise narik gada, dheweke ngilangi menu menu sajrone sawetara menit, banjur kanthi tenang miwiti sirahe ing balung boneka seks, lan banjur digawa menyang wit, kaya piala.

    2019-12-13

  • Apa aku seneng banget karo boneka seks?

    Dina sing apik iki, aku pancen pengin mbudidaya. Sing dadi kuwatir aku yaiku yen aku duwe kucing. Aku urip bareng kulawarga karo sawetara wulan lan sawetara wektu ing apartemen. Aku seneng banget karo boneka seks, lan aku mikir yen nggawe bagasi sing apik ing rodha, mula aku kudu liwat. (Kanggo kucing sing durung nemokake solusine, aku ora ngerti apa sing bakal narik kawigaten, lan yen mbebayani tumrap boneka kasebut.) Nanging, aku kepengin banget njupuk tindakan ing kana, nanging yen sampeyan duwe masalah cilik iki Minangka balesan, aku sing nampa! Anjing lan kucing kayane ora bisa diapusi kaya kita (adhem, ora manusiawi, ora ana panganan ... ora minat) ing forum sampeyan bakal nemokake akeh foto cohabitation. Mangkene carane aku ngrusak boneka seks pertama.

    2019-12-13

  • Rencanakake kanca sakamar kanggo ngukur luwih realisme boneka seks?

    Ora amarga aku uga ngrencanakake kanca sakamar kanggo ngukur luwih realisme boneka seks, kayata WM168 (udakara WM161 sampeyan, kanthi pinggul lan sikil sing luwih akeh) ... apa tegese aku isih tiba ing jebakan WM168 sing padha ing jebakan kasebut asil pangukuran sing luwih nyata! Ing model TPE, saiki aku seneng karo YL155 (utawa 155 kustom), nanging utamane WM162 B utawa C cangkir (88-66-91), aku seneng ukurane ora tipis, nalika turu ing sandhinge, pasang tanganku pengin soko liyane ing weteng. Aku durung ndeleng akeh merek liyane, mesthi ana model liyane sing ora dakkenal. Ana masalah karo jembaré pundhak, nanging isih langka ing boneka seks TPE. Silicones rumit dibandhingake karo anggaran, dadi sampeyan kudu ngenteni (akeh) luwih suwe. Iki uga bisa dipikirake.

    2019-12-13

  • Apa sampeyan bisa ngunjungi forum boneka jinis liyane?

    Main peran ing boneka kasebut apik banget. Yen sampeyan duwe akses menyang forum boneka seks liyane, aku saranake sampeyan ngunjungi topik boneka Celtic sing tentrem, yaiku cosplay sing apik banget. Aku uga seneng karo YL155, sing realistis banget. Adat 155 uga ayu banget, pinggul ayu, nanging luwih langsing, rasane luwih akeh larangan (utawa sandhangan? Aku luwih ngerti). Kanggo boneka pisanan, aku kepincut karo boneka lan pangukurane ngluwihi standar. (Payudara gedhe, pinggul tawon lan pinggul cilik) Sanajan ora gampang macak, kita bakal luwih suwe saya suwe. Yen aku njupuk omah kanca sakamar anyar, aku uga bakal milih boneka seks kanthi ukuran sing luwih nyata. Apa sejatine?

    2019-12-13

  • Aku kanthi acak mbukak masalah boneka seks iki

    Wis akeh perkara sing bisa diwaca, lan sisa masalah boneka seks ing kene. ... nalika ngyakinake sampeyan ... "penasihat" dudu sing mbayar, dheweke ujar "ya, sanajan aku durung nate latihan, aku seneng banget ide main peran. Iki uga boneka sing ngelingake aku Salah sawijining aktris favorit, amarga aku wis suwe ing kene. Bruno menehi akeh informasi apik babagan boneka, kalebu 155 lan 155 agensi kustom wis narik minat, aku pengin ngerti sampeyan Apa aku duwe dheweke ing omah lan bisa critakake yen siji utawa liyane duwe aspek sing luwih realistis tinimbang realita? Liyane? Kayane tali sepatu 155 biasa menehi kesan realisme iki amarga cedhak karo Umume leluhurku, mula, aku pengin bisa nganggo klambi tanpa uga akeh watesan, lan saiki saya ngerteni manawa adat kasebut uga cocog banget, mula aku kanthi acak mbukak masalah boneka seks iki! Banjur, yen aku mutusake (bisa uga ora weruh), aku bakal ngirim sawetara peran kanggo matur nuwun keramahan sampeyan, lan sing penting, pancen anget ing kene!

    2019-12-13

  • Aku seneng realisme rasukan boneka seks

    Ilustrator lan kartunis, aku seneng karo ide realisme lan kreatif kostum boneka seks. Aku ora biasa karo hubungan jangka panjang (ora luwih saka sawetara minggu), mula aku asring kerja, lan saiki ora nemoni urip bebrayan. Nanging, ing taun-taun pungkasan, aku kepengin banget karo perusahaan boneka. Yen aku teka ing kene, amarga aku ora duwe pengalaman ing lapangan, lan saiki aku menehi cara kanggo nemokake semangat iki, aku mung pengin ngarahake. Aku pancen akeh pitakon, nanging aku bakal golek masalah sing wis dirampungake ing forum sadurunge ngganggu sampeyan. Utamane amarga sawetara gaya umum, keterlambatan gaya lan cara pangiriman beda, kepiye sampeyan ngerti yen nggunakake warna sing padha kanggo awak lan kepala, lsp. Utamane, muga-muga sampeyan pungkasane bisa ngyakinake aku supaya njupuk jinis ngulandara boneka !! Miturut kula, resik lan wajar ... Sejatine, luwih becik golek forum iki sawise (tuku).

    2019-12-13

  • Temokake barang sing padha utawa tuku boneka seks

    Ngomong realisme, aku mikir yen kudu realistis. "Boneka" iku boneka seks, dudu wanita (nyata). Ana bedane, kaluwihan lan kekurangan. Amarga aku arep tuku boneka, nanging aku ndhaptar sadurunge tuku apa-apa sing pengin dipriksa. Sugeng dina sing apik. Sampeyan dikabari sadurunge "njupuk langkah" amarga ana "apa-apa" ing kene! Seks asring dadi topik sing angel ing antarane macem-macem scammer, lan gampang diarani kustomisasi (utawa "ambungan"!) Ora wani ngeluh banget. Dadi ati-ati ... luwih saka liyane. Riset sing apik lan maca sing apik. Aku umur telung puluh taun iki, aku teka ing kene kanggo golek barang sing padha utawa tuku boneka seks, lan kepiye supaya pengalaman dadi luwih nyenengake kanthi ngrungokake saran saka wong sing luwih pengalaman ... Sampeyan teka kaping pisanan Telusuran iki kasedhiya ing papan sing pas, sing bakal menehi pitakon luwih akeh. sugeng sonten! 25 taun lan siji.

    2019-12-13

  • Boneka iki kaget tenan

    Halo, sawise nemu rasa kuciwane ing katresnan, aku ngarep-arep nganggo boneka seks, aku bakal sinau topik iki kanggo milih lan milih model sing paling apik. Cara iki isih angel banget kanggo aku psikologis, amarga ngerti yen diubengi bisa nggampangake ... boneka iki nggawe aku gumun tenan! Sadurunge miwiti petualangan, umume takon sampeyan dhewe. Ing Wilayah 2, ana sudhut mental kanggo ngobrol babagan kabeh. Sawise 10 kiriman, sampeyan bakal duwe akses. Ya, kasunyatan boneka, sanajan suwe-suwe, boneka seks mesthi apik tenan! Pancen, realisme terkadang gumun. Ing wiwitan, nalika aku tekan kamar, kadang-kadang ana "semburan" sing ora dikarepake, lan aku weruh siluet iki ana ing amben!

    2019-12-13

  • Aku ngatasi masalah sirah sing adoh saka boneka seks Jepang

    Apa gulu boneka seks Jepang normal? Kapan aku geleng, boneka bakal dak gulu. Sirah ora bakal longgar. Yen sirahe gonjang-ganjing, mula bakal dadi aliran. Aku ndandani sirah sing longgar ing ngarep kaset. Akeh anggota sing sambat yen gulune krasa sithik, lan aku wis maca babagan kepiye anggone diminyaki minyak bayi. Bisa menehi sawetara informasi. Ing endhas utawa gulu. Sirah ora longgar amarga kaset. Yen normal, jempol uga bakal nggawe swara. Ing boneka seks Jepang sing digawe WM, umume kena gulu. Amarga Tamsin wis ora krasa maneh, kayane ilang kanthi umur. Kanggo nyegah sirah muter kanthi bebas, gunakake mesin cuci nutul dhewe ing sekrup. Aku ngirim informasi kanggo jaman iki. Aku bakal nindakake, apike. Dakkira gulu engsel anyar bakal kenceng. Elinga yen sawise turu suwene seminggu karo Ibu TPE lan dudu bojoku, pancen kaget yen bojoku ora krasa kresek. Gegegeg gulu anget iku lumrah. Sawetara lampu meja duwe setelan sing padha, mula dadi edan. Yen boneka TPE, sampeyan bisa nyelehake minyak bayi kanggo nyuda swara boneka seks Jepang. Mindhah jempol nggawe swara. Mung bisa dicopot saka tpe. Nanging dheweke ora bangkrut.

    2019-12-05

  • Mudhunake suwe-suwe boneka seks Jepang

    Ya, sanajan sampeyan ora ati-ati, boneka seks TPE Jepang minangka ngipi elek. Sanajan sampeyan nangani tangan sing dak tresnani lan tangan sampeyan ora resik, tresnaku nuwun sewu, ana noda suket ing gamping sampeyan! Nanging, ditemokake yen sawetara minyak wajah kanthi dandanan sing dicopot apik banget kanggo ngresiki reregetan lan uga bisa ngilangi rasa lengket. Aku uga pengin ngerti yen dina iki aku bodho ngrusak bocah wadonku, nanging iki kaya ngumbah rai / toner. Aku dandanan GF kanthi katun sing cair lan nyerep. Yen wis reget, gunakake deterjen sing cocog. Makeup reregetan tisu bayi, titis minyak bayi ing tisu. Aku wis maca babagan reregetan boneka seks Jepang ing pirang-pirang acara, lan mesthi bakal ilang suwe-suwe, sing bisa uga ana gandhengane karo jinis, warna lan drajade pewarna.

    2019-12-05

  • Aja nggunakake boneka seks Jepang minyak

    Aku krungu para pemasok ujar manawa boneka seks Jepang ora nggunakake minyak. Ing kasus TPE, gunakake minyak sing kasebut ing utas. Sepisan sewulan bisa uga cukup, nanging sampeyan bakal dadi pengalaman sing nyenengake, mula bisa uga tumindak luwih rutin. Aku ngira aku bakal njagong ing kursi ing ruang tamu lan mbuwang ing kursi. Mbuwang macan tutul. Dikumbah bk ing ruangan liyane lan weruh garis ireng ing sikil mburi. Dheweke mung lungguh kurang saka sakjam. Dadi bisnis normal iki? Dadi kira-kira apa sing kudu dheweke lungguh ing kemul mau kabeh? Gumantung saka kain lan pewarna sing digunakake, nanging ya, bakal cepet kedadeyan yen kombinasi kasebut bener. Aku biasane nggawe manawa TPE lawas boneka seks Jepang putih. Aku bejo amarga seneng putih.

    2019-12-05

  • Yen boneka seks Jepang sampeyan TPE lan garing

    Lenga bayi apik banget, lan yen Vaseline ora cukup anget, bisa dadi perawatan kaping pisanan. Yen boneka seks Jepang sampeyan TPE lan sampeyan pengin garing, aku bakal nggunakake tutup minyak jambon karo jambon 1 utawa Mabie Vasaline, yen sampeyan ngusap bubuk cilik nalika TPE garing, bisa uga pecah lan dibagi dadi gegayuhan paling apik. Ana kompromi ing sele minyak sing larut ing minyak bayi nalika digawe panas lan dicampur. Iki duwe efek kenthel minyak, saengga ora cepet nyebar ing endi wae lan nyuda tingkat penguapan, saengga menehi perlindungan luwih gedhe. Sejatine bledug kanthi rutin kanggo mungkasi lengket bisa nyebabake krasa garing. Mula, mbedhek babagan ndhuk sewulan sewulan. Mula, luwih becik ora ngatasi kabeh masalah boneka seks Jepang kaping pisanan, amarga perawatan kaping pindho sawise seminggu utawa loro bisa ngasilake asil sing luwih apik.

    2019-12-05

  • Bisa nggunakake wig boneka jinis Jepang netral

    Bisa uga ana masalah. Aku weruh nalika nggosok bubuk saiki. Mung ana area sing garing lan retak ing antarane sikil, lan mburi boneka seks Jepang rada garing. Dianjurake kanggo wisuh lan bledug yen dibutuhake kanggo mungkasi lengket. Lan dikon ora nggunakake lenga. Sembarang pitulung bakal dihargai. Yen TPE, lebokake jeli minyak ing endi wae rasane garing lan direndhem. Bisa uga kudu digawe ing cuaca sing anget. Yen ora mangu, yen sampeyan duwe TPE cadhangan utawa plug-in cadangan, bungkus sawetara lan wenehake sewengi kanggo ndeleng efek. Aku curiga yen rambutku bakal reget, bisa uga ana wong sing luwih pengalaman bisa mangsuli. Sing dakkerteni yaiku wiwit bolong nganti taline sing nyata, wig ireng bolong kanthi serius ngganggu endhas tpe. (Istilah wigku diwatesi)! Yen sampeyan nggunakake wig bolong ireng, sampeyan bisa nggunakake topi boneka seks Jepang / topi nada kulit sing netral. Sanajan rambut palsu nutupi noda, bakal ngganggu yen akeh noda ireng ing endhas!

    2019-12-05

  • Aku nganggo klambi ireng boneka seks Jepang suwene rong dina

    Dak kira-kira angger klambi ora nganggo ireng. Teddy bear uga ngalami masalah iki. Aku nyandhang klambi ireng boneka seks Jepang suwene rong dina, mula ora ana bayangan, nanging saya suwe saya suwe saya suwe. Konsensus umum yaiku yen sampeyan ngumbah warna peteng, sampeyan kudu cukup aman supaya dawa supaya bisa njupuk gambar utawa main game, banjur busik. Salah sawijining pasien tuberkulosis nganggo rambut palsu 24/7 suwene sawetara wulan, nanging ana bayangan, nanging sawise dicuci alon-alon sajrone rong utawa rong minggu, dheweke ngilang. Kabeh masalah, noda tpe lan silikon ilang, sampeyan bisa entuk krim lan pelarut (silikon beda karo tpe) kanggo mbantu ngatasi masalah kasebut, nanging kanggo rincian sing tepat babagan boneka seks Jepang iki, deleng kaca pangopènan. Aku durung weruh utawa krungu masalah pewarnaan rambut sing nyata.


    2019-12-05

  • Cara apa sing bisa digunakake kanggo mbusak bulu mata saka boneka seks Jepang?

    Sawise maca garis kasebut, aku isih pengin njaluk wangsulan .. Apa aku pengin menehi saran cara kanggo mbusak bulu mata saka kepala boneka seks Jepang, lan muga-muga bisa ngetrapake Eye Mod Samurai sing dirilis dina mbesuk. Coba celupake swab katun ing remover kuku, coba usap alon-alon bulu mata sing nemplek ing kelopak mata, lan banjur narik eyelashes alon-alon saka kelopak mata kanthi pinset. Aku arep tuku apa-apa sesuk, lan aku uga bakal nyoba nyelupake kabeh menyang ember nganggo pewarna kain kanggo wernane sirahe kanggo nutupi seragam. Bayangan kepala boneka kainku salah, dheweke luwih alus tinimbang dheweke. Kulitku luwih cerah, lan dadi ngganggu terus nggawe dandanan dhasar saben aku malah ngambung, mula sawise riset, aku kira pewarna kain iki bakal bisa digunakake. Apa aku bisa nganggo rok sing ayu yen nganggo rambut palsu? Apa aku bisa nyatane rambutku?

    2019-12-05

  • Sawetara jinis gel diisi boneka seks Jepang

    Mungkin pilihan boneka seks TPE Jepang sampeyan. Rasane rada gedhe maneh, nanging iki bisa uga perlu. Apa logika horisontal sing dibutuhake. Aku mikir apa sing digunakake ing ban mobil lan sepeda, bisa nutupi interior lan segel ban sing rata, nalika nyegah ban flat anyar, aku ngerti yen iki kudu digawe saka bahan sing beda, nanging bisa ngatasi bocor serius Masalah Qi lan ora prelu nambah bobot. Yen sampeyan bisa ngiseni susu kanthi jinis gel, banjur tarik banjur ganti hawa, bakal nutupi lapisan ing njero sing bakal bermigrasi menyang bolongan apa wae lan pasang. Apa ana sing bisa ngarahake aku menyang pos boneka seks Jepang utawa grafik babagan cara ngencengi tanganku? Pengin nyoba tinimbang perbaikan cilik, yen operasi serius, mula dudu masalah gedhe!

    2019-12-05

  • Tanggepan materi sing dimaksud utawa boneka jinis Jepang

    Minangka wong sing ahli ing solusi rekayasa, aku duwe sawetara ide sing mesthi bisa digunakake, nanging aku ora yakin karakteristik bahan sing dimaksud utawa tanggapan jangka panjang boneka seks Jepang saben liyane. Masalah liyane yaiku sawise pirang-pirang deflasi, Brest isih tetep ora sehat sawise plembung maneh. Disaranake nggunakake andhuk panas minangka solusi amarga bisa mboko sithik minimalake suwe-suwe, anggere Bentuk payudara iku bener. Nuwun sewu, nuwun sewu, aku bakal ngirim pikiranku kanthi kapisah. Elinga, sawetara taun kepungkur, sampeyan bisa nyuntikake gel alus menyang payudara boneka silikon. Coba hubungi Sanhui, bisa uga mbantu sampeyan. Aku wis nggoleki jawaban babagan pitakonan boneka jinis Jepang ing situs web TDF. Aku nemoni iki.

    2019-12-05

  • Yen sampeyan ora bisa ngencengi sekrup boneka seks Jepang

    Oalah, dheweke iki balung sing luwih anyar, pinggul dheweke goyang, awake pucet kiwa lan nengen, gulune apik, lan pundhak kenceng. Aku duwe lem tpe, nanging yen ora bisa ngencengake sekrup / baut boneka seks Jepang, apa ora bisa dipotong? Aku setuju karo para Sion. Contone, kajaba sampeyan nggunakake driji kanggo tuku barang kaya DS, sing katon duwe balung driji sing pas, umume driji digawe kurang lan ora bakal tahan. Mungkin iku ide? Kaya pirang-pirang produk elektronik, kadaluwarsa sawise sawetara wektu, mula sampeyan kudu tuku produk liyane! Iku sing ngalangi aku tuku boneka seks Jepang silikon kanthi dhuwit, lan DS (dituju) dipecat ing sikilku dhewe, tanpa peralatan standar.

    2019-12-05

  • Boneka seks Jepang sing dudu Cina biasane

    Saiki kanggo kahanan sing diwenehake dening Harem ... sampeyan bisa uga nyusun jadwal maneh, utawa sampeyan pancen mokal (JM lawas, Sanhui anyar lan kabeh DS pancen apik, lan boneka Tionghoa Liyane) kalebu kabeh TPE biasane ora bisa, boneka seks Jepang sing dudu Tiongkok biasane bisa). Aku pancen ora ngerti sebabe ngeculake sendi dadi masalah. Sampeyan bakal mikir manawa insinyur sing nggawe / ngrancang boneka bakal nimbang bidang teknik liyane kanggo nemokake solusi pengikat sing longgar lan investasi ing kunci torsi utawa loro! Malah kacang nyloc utawa perekat pengunci benang bisa digunakake kanthi apik. Murah lan gampang digunakake: perekat anaerobik lan kunci torsi. Sampeyan ngerti iki informasi boneka jinis Jepang!

    2019-12-05

  • Yen sampeyan mikir boneka seks Jepang wis dawa

    Iki minangka tantangan yen nggunakake TPE, amarga bakal nut kacang ing boneka seks Jepang sing cocog. Kajaba sampeyan yakin manawa sampeyan duwe lem sing pas kanggo materi sing pengin dipotong dadi liyane, aja mikir maneh. Yen sampeyan ngomong lem sing bener, sampeyan bisa uga kudu mikir manawa sampeyan pancen duwe papan sing bisa nggunakake tip lem: ora kamar turu. Yen sampeyan wis teka saiki, potong garis jahitan, luwih becik ing loro-lorone engsel (sampeyan pengin kepala lan kacang ing kene). Priksa manawa potongan cukup suwe kanggo gampang ditangani. Tip: Yen sampeyan mikir Jepang Motong boneka seks cukup suwe kanggo nyuda potongan (sebabe yen dawane ora cukup dawa, bahan kasebut bakal robek arah dhewe).

    2019-12-05

  • Vendor nyoba macem-macem cara boneka seks Jepang

    Aku bakal nemokake boneka seks Jepang maneh lan dikirim ing kene. Kajaba iku, yen ana sing nemokake video utawa informasi babagan silikon utawa TPE sing deflated, kirim ing kene. Jeneng benang kasebut banjur kudu diganti dadi perbaikan payudara sing kempis. Matur nuwun kanggo informasi babagan Harem, aku ora ngerti manawa TPE duwe fitur iki. Matur suwun Tommo kanggo tautan kasebut, aku ngerti apa sing sampeyan maksud saiki. Suplier sing nemoni boneka kasebut nyoba sawetara cara, nanging kabeh gagal. Salah sijine yaiku nyuntikake hawa menyang puting, mula aku mikir manawa kasus khusus iki mbutuhake solusi kothak njaba amarga iki boneka sing bali. Miwiti versi anyar saka masalah iki, pisanan muncul kaping pindho sadurunge versi panggantos ditanggepi, sing kayane rada kerentanan amarga diwenehi sawetara perbaikan sing gagal wiwit saiki. Sapa sing dadi panas susu kanthi hawa panas bakal bali boneka seks Jepang, sing aneh, nanging kajaba yen aku wis nindakake latihan liyane, katon adoh banget utawa cacat.

    2019-12-05

  • Nalika aku ngelingi boneka seks Jepang saiki wis glethak

    Sadurunge nindakake apa-apa sing drastis, aku pengin nglumpukake informasi sabisane. Flatness kasebut sithik, nanging amarga aku ngeweruhi yen boneka jinis Jepang wis glethak, dakkira kahanane saya parah. Ndeleng sawetara foto awal saiki uga bisa narik kawigaten, nanging dheweke isih tetep lungguh. Oalah, aku duwe rencana, 1. Goleki informasi sabisane. 2. Entuk kabeh peralatan sing dibutuhake. 3. Yen ana perbaikan sing luwih elek. 4. Yen kahanane durung parah, coba enteni nganti aku rumangsa wani banget sadurunge ndandani. Nanging sampeyan kudu golek bocor dhisik. Kayane aku nonton video boneka seks Jepang ing endi wae saiki lan aku ora bisa ndeleng amarga iku dudu sing dakkarepake.

    2019-12-05

  • Tuku kaca ngarep boneka jinis silikon Jepang sing bisa ditularake

    Ing endi bisa tuku kaca depan boneka seks silikon Jepang lan segel kaca? Isih ana sing bener? Bisa uga pijet alon-alon bisa uga mbantu, sanajan ora ngatasi masalah, tetep wae. Kepiye yen boneka kasebut TPE? Dakkira yen udhara nyata-nyata mbleset, hawa ora bakal ngatasi masalah kasebut, mula ana bocor udhara. Aku uga nganggep manawa nggunakake silikon sing bisa ditularake ora disaranake amarga bisa reaksi negatif karo TPE. Nanging aku anyar ing bidang iki lan duwe masalah karo boneka jinis TPE Jepang. Sembarang pitulung apik banget. Kanggo boneka TPE, gunakake jarum suntik panganan kanggo nyuntikake hawa. Bolongan cilik mau ketemu lan ora bocor.

    2019-12-05

  • Kekandelan nggawe gravitasi adhedhasar boneka seks Jepang

    Sejatine, kekandelan silikon ing saubengé bor bolongan kasebut bisa digantung kanthi beda miturut gravitasi boneka seks Jepang. Aku ora ujar manawa iki minangka sebab / solusi titik rata. Aku mung penasaran. Aku kira dheweke wis pirang-pirang wulan gabung karo aku, nanging aku yakin dheweke digawe ing pungkasan taun 2016 utawa awal 2017, lan label pengepakan yaiku Januari 2017. Aku ora yakin, nanging ora ngira yen dheweke wiwit nyuda implan nganti pungkasan taun 2017. Mungkin salah. Nalika bali menyang komputer, aku ngirim gambar identitase, nanging ora ana apa-apa ing telpon. Aku nembe ngerti yen aku durung duwe gambar identitase. Oke, iki kudu dirampungake. Oalah, iki pose sing lungguh ing kursi. Aku nyoba ngasilake boneka seks Jepang lan nambah foto.

    2019-12-05

  • Susu curvy dudu boneka seks jepang

    Aku tau dikandhani yen sampeyan bisa ngompa susu kanthi njupuk jarum suntik lan nyuntikake hawa menyang tas payudara boneka seks Jepang. Aku ora nate duwe alesan nyoba, dadi ora bisa dakkandhani yen sukses. Iki minangka prekara sing bisa dakdeleng sawetara kepungkur. Apa pancen cara aku takon marang sapa wae sing nindakake iki? Apa dhadhane kebak hawa? Aku takon amarga aku ngerti manawa Sahnui uga nawakake dodo cekung kanthi implan gel, dudu udhara. Amarga penasaran, kepiye rupane nalika dheweke ngadeg? Aku duwe boneka seks Jepang (foto bakal dikirim mengko), lan bentuk payudarane beda nalika ngaso tinimbang nalika ngadhep mujur.

    2019-12-05

  • Padha kanggo lambe lan mata boneka seks Jepang

    Suwe-suwe, bakal sirna, nanging mung dibukak maneh yen dibutuhake. Boneka seks Jepang padha kanggo lambe lan mripat. Iki bubuk lan ora noda. Ya, gloss lambe apik banget ing salawas-lawase. Oles lan dicampur karo tisu toilet banjur ketuk ing kulit. Sampeyan kudu tuangake sawetara tetes minyak bayi ing uwuh, yen sampah iku ora bakal bisa digunakake. Aku nggunakake remover dandan biasa. Dandanan bubuk gampang dadi gumpalan, mula seret menyang gumpalan lan angkat nganggo kain sing resik. Aja nggunakake kosmetik berminyak. Lipstik normal ora apa-apa, nanging ora suwe kanggo bocah-bocah wadon boneka seks Jepang nyata. Kanggo entuk warna lambe permanen, aku masang lip gloss ing puting lan puting pribadi. Kanggo boneka TPE, aja nyegah remover dandanan, yen ora bakal turahake sisa-sisa ireng.

    2019-12-05

  • Aku ndeleng sawetara boneka seks Jepang kanthi serat ireng

    Kanca-kanca. Nyoba dandanan saiki dadi ngipi elek. Sampeyan nggunakake tisu bayi kanthi lotion sithik. Nanging aku ndeleng sawetara boneka seks Jepang kanthi serat ireng. Kepiye sampeyan mbusak iki? Mangga kirim uga tips penting kanggo mbusak kosmetik. Mikir kulit saiki wis di wernani. Tansah nggunakake dandanan sing pas kanggo wilayah kasebut. Lip gloss bisa nggawe lambe dadi permanen berubah. Puting susu lan liya-liyane wis wareg karo iki. Aku kelakon, aku nggunakake remover kuku kuku aseton lan swab katun kanggo ngilangi reregetan dandanan, nanging boneka iki minangka boneka silikon, dudu tpe. Bisa uga dicoba. Yen TPE, coba lenga bayi kanggo mbusak dandanan kanggo boneka seks Jepang. Kanggo silikon, gunakake aseton utawa alkohol isopropil (IPA); kanggo kain, gunakake Daz. Kanggo pewarnaan puting, sampeyan mung bisa nggunakake bubuk blush.

    2019-12-05

  • Aku ngira bakal ana siji maneh ing balik gabungan boneka seks Jepang

    Aku nyoba ngencengi bolt, nanging ora ana sing kedadeyan, mula aku mikir bakal ana sing liyane ing mburi sendi boneka seks Jepang. Aku nemokake bolongan ireng lan butuh kunci pas Allen. Aku ora ngarep-arep kedadeyan kasebut, nanging untunge, aku duwe jinis sing bener lan ngencengi, sing bisa ngatasi masalah kasebut. Kanggo nutup dheweke, aku nggawa piso panas, lan gabungan kulit bisa uga bisa nggayuh tujuane, nanging ora kaya ngono, mung nyebar, mula ora ana pilihan nggunakake lem super. Bisa digunakake kanthi apik lan saiki dheweke duwe bekas lara, nanging bakal bertahan, aku priksa manawa ora nggunakake kakehan amarga lem super bisa uga angel banget. Muga-muga iki bakal apik ing jangka panjang, nanging yen ora, aku kuwatir tenan. Aku bakal nulis iki yen wong liya duwe masalah sing padha karo boneka seks Jepang.

    2019-12-05

  • Potong nganggo pisau cukur ing ndhuwur pundhak boneka jinis Jepang

    Yen sampeyan ngethok lan ngencengi kacang lan sambel ing pundhak boneka seks Jepang, sampeyan bakal nemokake yen wis rusak utawa kacang kasebut wis longgar. Ing kasus pungkasan, gampang diencengi. Dheweke bakal ndandani, sanajan sampeyan kudu ngirim boneka. Thanks kanggo saran sampeyan, aku yakin iki bolt lan kudu dikencengi. Ngeculake dheweke dadi salah sawijining perkara, nanging nutup dheweke liya, mula aku bakal nelpon vendor sing kasebut. Ya, akhire aku bisa ngatasi dheweke lan pancen larang banget kanggo suplier supaya bisa ngrampungake tugas, mula aku mutusake dhewe. Aku nggunakake agul-agul sing landhep kanggo ngethok pundhak boneka seks Jepang lan mbukak kulit nganti weruh sisih ngisor. Ana sawetara meshes nutupi baut sing kudu dipotong kanggo mbukak.

    2019-12-05

  • Sampeyan bisa ngangkat kabeh boneka seks Jepang

    Boneka seks Jepang kanthi "goosenecks" ora disaranake. Yen ora mangu-mangu, gunakake tali cam sing bisa disetel kanggo nyandhang eyebolts boneka cilik menyang rel suspensi supaya sikil boneka loro-lorone ana ing jubin. Amarga aku ngetutake ide sing apik iki, aku nganyarke slide ing lemari dadi slide slide lemari. Dheweke regane murah banget lan ora bakal kesasar. Dheweke kuwat banget. Iki kayane cara sing praktis banget kanggo nyimpen boneka, nanging kanggoku katon kaya pembunuh serial. Aku uga kuwatir ngrusak boneka kasebut. Aku duwe amben Ottoman kanthi loker ing ngisor. Kasur kasebut ing basis sing larut kanthi strut udara, dadi sampeyan bisa ngangkat kabeh boneka seks Jepang lan tekan area panyimpenan ing ngisor iki.

    2019-12-05

  • Seneng nulungi sampeyan nganggo boneka seks Jepang

    Ora preduli, kita seneng nulungi boneka seks Jepang, bakal nerbitake macem-macem produk dandanan sing apik kanthi online, muga-muga bisa narik sampeyan bali. Kita uga wis nyedhiyakake kit perbaikan kanggo ndandani lan ndandani kecantikan. Kanggo cat kuku, bulu mata, lan liya-liyane, kanggo silikon, TPE lan PU, kita bisa ngatur macem-macem produk tambahan kanggo memenuhi macem-macem persyaratan. Aku nggantungake telung boneka ing slide lemari. Dhuwur boneka seks Jepang iki masing-masing ana 165, 157 lan 155. Dhuwur disetel supaya sikil boneka sing paling dhuwur mung nutul sisih ngisor lemari, saengga nyuda tekanan ing gulu. Rong boneka liyane digantung tanpa dhukungan sikil. Apa luwih becik nyelehake barang ing sikil boneka sing luwih cilik kanggo ngatasi tekanan ing gulu? Utawa apa sampeyan bisa nggantung boneka seks Jepang kanthi bebas kaya sing dideleng ing pabrik? Gumantung saka desain boneka lan kerangka.

    2019-12-05

  • Iki produk boneka seks Jepang sing murah banget

    Lem apa wae / lem super adhedhasar cyanoacrylate bakal ditindakake. Iki minangka produk boneka seks Jepang sing murah banget sing bisa dituku ing toko siji euro, udakara 50 karat (tabung) nganti 1 euro saben 50 gram. Utawa, sampeyan bisa njupuk rute mewah kanggo tuku Loctite 406, sing luwih apik tinimbang lem edan, nanging regane luwih larang. Kunci kanggo adhesi sing tepat yaiku nggunakake lem sing paling sithik. Aku nempelake irungnya lem menyang selembar kertas lan dicelupake pucuk tusuk gigi menyang irungnya. Elinga: Iki ora ditrapake kanggo boneka seks Jepang silikon. Matur suwun kabeh kanggo jawaban sampeyan, Paul mutusake nuwun sewu, aku mutusake tuku lem super lan bulu mata palsu kanthi lokal. Nanging, aku bakal menehi bookmark kanggo nemokake kabutuhan liyane sing ora bisa ditemokake kanthi lokal.

    2019-12-05

  • Aku bisa nyoba yen kudu ndandani boneka seks Jepang

    Wangun gel luwih gampang dikontrol. Mung kudu digunakake kanggo boneka utawa bulu mata jinis Jepang. Aja nggunakake ngikat TPE menyang TPE, amarga ora bisa mlaku kanthi apik. Bakal pil yen digawe dowo. Kaya sing wis ditemokake, cyanoacrylates ora permanen, nanging duwe umur sing cukup dawa supaya bisa migunani kanggo pabrikan lan awake dhewe. Aku ngerti, bulu mata palsu bakal ana. Ganti ukuran sadurunge nyoba aplikasi kasebut. Aku ngerteni manawa sawetara pabrike tetep masang bulu mata ing bagean sing luwih cekak (kayata 8mm). Aku durung nate nate nindakake, nanging bisa dak coba mengko mbesuk kudu ndandani boneka seks Jepang. Aku mikir yen TPE digawe duwur, bagean sing luwih cekak bisa uga ora cenderung pisah. Sambungake maneh driji / kuku utawa bulu mata plastik sampeyan lan ora mbutuhake produk sing dipatenake.

    2019-12-05

  • Nggunakake lem super ing boneka jinis Jepang TPE

    Toko ing Amerika Serikat dikenani biaya pengiriman sing akeh banget lan aku kudu mbayar bea masuk. Nalika nggunakake, aku uga pengin masang bulu mata menyang boneka seks Jepang liyane, nanging dheweke ora nggawa bulu mata, lan uga TPE. Pitakon utamane yaiku: Ing endi bisa tuku kuku aman lan las bulu mata TPE, luwih becik ing UE? Apa masalah sing sampeyan wenehi bulu mata? Aku uga bisa tuku sawetara bulu mata palsu kanthi lokal. Yen nggunakake bulu mata keamanan TPE lan gel kuku kanggo nempel ing TPE, apa bakal ngrusak TPE? Nuwun sewu yen ana wong sing takon lan mangsuli ing papan liya, aku nyoba telusuran cepet nanging ora nemokake apa sing dak goleki. Gunakake lem super ing boneka jinis TPE Jepang. "Cyanoacrylate" ahli ing ngetik lan éjaan!

    2019-12-05

  • Aku golek boneka seks Jepang sing digawe kanggo TPE

    Cara sing bener yaiku garing pistol semprotan udakara rong dina, yen ora bakal tiba. Kasedhiya kanthi pirang-pirang warna lan wujud cair, bisa dicampur sawetara pewarna utawa dicampur kanggo nggawe warna rasa boneka seks Jepang khusus. Waos kulo nggadahi spidol ban. Bisa tahan suwe, nanging dosis pungkasane bakal mudhun. Halo, muga-muga ana sing ngerti babagan penjual Eropa. Dadi bulu mata boneka sing paling anyar katon rada ngeculake, lan aku pengin ndandani maneh kanthi bener. Sing saiki yaiku dheweke digawe saka TPE. Aku ora pengin nglarani dheweke, mula aku melu boneka TPE ing Jepang, nanging mung bisa nemokake sawetara toko.

    2019-12-04

  • Bisa entuk bubuk makeup boneka seks Jepang sing putih

    Sampeyan bisa uga entuk bubuk makeup boneka seks Jepang putih, nanging aku durung nate weruh sadurunge. Mung mikir banter ing kene, babagan bubuk putih? Banjur sawise 10-15 menit, segel bubuk nganggo silikon sing bisa ditularake. Aku wis maca manawa cara iki bisa digunakake kanggo boneka silikon, nanging aku ora yakin apa bisa digunakake ing boneka TPE. Sampeyan bisa tuku pencahayaan panggung utawa dandanan teater sing padha saka toko kosmetik utawa mail sing apik. Cat lateks didol kanthi guyon ing toko boneka jinis Jepang lan gaun mewah, nanging imajinasi luwih gedhe ditampilake ing kategori getih lan medeni palsu. Maneka jinis boneka ... cat lateks diwiwiti kanthi 4 kilogram saben warna. Sampeyan mung kudu goyangake lan sawise nglukis.

    2019-12-04

  • Bisa digunakake kanthi bener ing bagean awak apa wae sing dibutuhake boneka seks Jepang

    Yen bisa, luwih becik nggunakake produk boneka seks Jepang suwene. Apa pewarna panganan apik? Goleki tekstur puting permanen. Amarga TPE nggunakake cat adhedhasar minyak kanthi abot, muga-muga bakal angel nggunakake pewarna panganan adhedhasar banyu. Aku maca ing forum iki manawa lip gloss cocok kanggo pewarna lambe lan puting susu. Kanggo alis, aku ngirim link kanggo alis lan eyeliner, lan aku ngerti yen suwene suwe lan gampang ditrapake maneh. Aku mikir bakal bisa digunakake ing bagean awak apa sing dibutuhake boneka seks Jepang. Amarga aku ora nate "ngganggu" untu, iki dudu masalah kanggo aku. Apa wae sing adhedhasar banyu bakal perjuangan.


    2019-12-04

  • Bisa pungkasane ngrusak boneka seks TPE Jepang

    Pecah, nyusut, lan duweni potensi bisa ngrusak boneka seks TPE Jepang (sanajan bisa uga ora abot kaya silikon. Lateks luwih akeh adhesi permukaan). Apa tegese luwih alami? Ana apa cah wadonmu? Suwe-suwe, bubuk bakal ngganti tekstur kulit bocah-bocah wadon lan bakal rada cerah. Saiki, aku nggunakake talc ing kali, nanging Yvette wis diwutahake karo glepung jagung sajrone patang taun kepungkur, lan dakkira duwe pengaruh (nguntungake) sing luwih gedhe tumrap TPE. Kulit bubuk katon lan rasane alami banget. Iki ora madhangi kulit kanthi nyata, nanging bisa madhangi kulit. Luwih becik cadangan blush pink sing disenengi lan digunakake. Ora bakal permanen lan ora bakal nyebabake cilaka. Umume cat bakal dikethok, lan siji-sijine barang sing dijamin bisa nemplek karo boneka seks Jepang yaiku lint lan lebu.

    2019-12-04

  • Nindakake macem-macem jinis boneka seks Jepang lan latihan manekin

    Cara paling apik kanggo ngisi bolongan yaiku nggunakake panas lan boneka seks Jepang TPE, amarga kabeh campuran TPE ora bakal tetep ing saben campuran tempel TPE. Bakal narik. Yen sampeyan nggunakake campuran TPE sing padha, iku emas, nanging yen campuran TPE beda, tempel ora bakal tetep. Aku nemokake karo boneka. Aku nyuwek sethithik saka gulu lan ngisi sayatan sing dicoba nganggo pasta TPE liyane. Ora lengket babar pisan. Yen sampeyan ngerti nalika nindakake macem-macem jinis boneka seks Jepang lan latihan manekin. Nggunakake artis dandanan prostetik, apa bener nggunakake cat lateks kanggo ngganti nada kulit boneka kanggo nggayuh nada sing luwih alami? Aku kuatir yen cat lateks bakal nggawe boneka seks Jepang katon kurang nyata, lan ora nyata. Kajaba iku, lateks sajrone lembur mung rusak amarga kena hawa.

    2019-12-04

  • Sampeyan bisa nyimpen boneka seks Jepang lan ngasilake massal maneh

    Kayane cara sing paling murah amarga sampeyan bisa nyimpen boneka seks Jepang lan ngasilake maneh. Aku mesthi nyampur lan nindakake karo ppe sing tepat ing ruangan sing apik, utawa aku mesthi ngadeg ing njaba lan nyampur ing tembok, lan aku uga duwe botol cilik sing kebak senggol. Aku durung nate ngukur kanthi akurat. Nanging sampeyan bener banget babagan proporsi, aku nemplek nganggo sikat cilik. Aku wis bisa nyelehake ing jarum suntik, nanging aku wis rada ngencerake tempel banjur dakwenehake 24 jam supaya luwih kenthel ing jarum suntik. Cara jar paling apik. Kumpulan produk sing digunakake yaiku lapisan sing ndhukung merkin (lan mulane pewarna rambut). Boneka seks Jepang tetep apik tanpa nggunakake lem. Tambah lenga bayi menyang tempel. Mung sithik ... voila! Kandel instan uga nggunakake vaseline ing campuran xylene.

    2019-12-04

  • Nduwe boneka seks Jepang sing mambu

    Aku nggawe sawetara pasta tpe kanggo aku. Katon yen bahan baku xilen iki kaya cat sing luwih tipis. Boneka seks Jepang wangi sing kuat. Aku tuku botol plastik cilik saka Poundworld, ngeculake udakara setengah saka xylene, banjur ngiseni £ 15 tpe saka lengen masturbasi. Aku ngerti yen xylene akeh banget. Paling apik, sampeyan kudu njaga konten xylene ing 15%, njaga tpe 85%, banjur potong tpe dadi cilik. Pungkasane bakal lebur dadi tempel, sing paling suwene ditinggalake sajrone 24 jam nganti kenthel banget. Sampeyan kudu alon-alon nyelehake botol plastik kasebut. Yen sampeyan nggunakake xylene, bakal cepet saya gedhe ing bolongan boneka seks Jepang kaya asam. Aku wis nyoba nggunakake jarum kanggo injeksi, nanging kenthel banget, mula luwih becik ngenteni nganti bolongan sadurunge disurung nganggo alat cilik lan tpe disigar ing njero kanggo ngisi bolongan.

    2019-12-04

  • Sikut wiwit nyebabake sawetara boneka seks

    Aku tuku jarum lan sapanunggalane, nanging aku ngerti yen sithik cetakan seni rupa bisa digunakake kanthi apik kanggo nyiyapake. Yen boneka seks digawe saka TPE Grahame lan adol pangisi TPE, mula bakal dikemas ing jarum suntik amarga gampang ditrapake kanggo ndandani bolongan. Wujud kulit utawa kulit alami. Bocah wedokku TPE, dadi ora mikir produk silikon bakal bisa digunakake. Aku bisa ndeleng bolongan, ing dhengkul. Mula, xylene lan jarum dianggep paling apik. Aku wis tuku pangisi sadurunge, nanging jumlah pangisi kasebut sithik banget lan ora ana regane. Dadi, ing endi bisa tuku bahan baku xilen paling murah saliyane ebay? Saran sing apik yaiku nggawe tempel, yen bolongan kasebut lancip, bolongan kasebut bakal tuwuh kanthi cepet! Aku durung nggunakake campuran TPE / xylene minangka pangisi, nanging sikut boneka seks wiwit nyebabake masalah ... Aku ngira nundha sing ora bisa dihindari!

    2019-12-04

  • Aku arep nyampur karo boneka seks tpe

    Aku kudu ngisi bolongan sikile bocah wadon sing tiba-tiba katon. Aku duwe sawetara boneka jinis TPE lan aku maca manawa nyampur karo bahan iki ngiseni bolongan. Mula, mung sawetara pedoman babagan cara nindakake iki dibutuhake. Aku mikir nyampur karo tpe nganti dadi tempel, banjur disuntikake menyang bolongan nggunakake instrumen jarum, banjur tutup bolongan nganggo sendok panas. Apa bener? Aku nyiyapake "lem" kaya kanggo perusahaan perbaikan cilik. Saka bakul Jermanku. Bisa ditindakake ing bocah-bocah wadon boneka jinis TPE, bisa digunakake minangka pangisi tinimbang lem. Jupuk jar jam senggol cilik lan larut tpe ing xylene (sisipan apik) lan coba kencengake kaya tempel lan ora tipis. Tutup tutup lan bakal tahan nganti pirang-pirang minggu.

    2019-12-04

  • Luwih apik digawe dening produsen boneka seks ing saindenging jagad

    Wis mesthi ujar manawa kabel driji saka boneka seks kudu nggunakake bahan sing luwih alus, lan kabel tembaga bisa uga apik. Ora preduli, ambruk kabeh driji iku isin. Ora ana siji-sijine ing antarane sing kudu mbuwang dhuwit supaya bisa nggunakake driji sing ora apik lan dirancang, mula aku ora bakal tuku boneka liyane sadurunge model DS 2019 metu. Ing tdf, apa aku maca wong sing ujar "driji terlalu nyata"? Yen pitakon nyata, iku perkara paling goblok sing durung tau dakrungu! Pamilik boneka seks ing saindenging jagad kudu ndhesek pabrikan supaya bisa nggawe driji sing luwih dawa lan luwih dawa, lan dakkira pancen kedadeyan karo penggemar boneka lan DS, ngrungokake kabutuhane wong lan menehi saran.

    2019-12-04

  • Kahanan tangan boneka seksku elek banget

    Yen sampeyan wani, iki bisa uga dipikir. Kahanan tangan boneka seksku elek banget. Dheweke WM157 B lan aku wis nindakake samubarang sing padha karo kabel 2.5mm. Aku ngelus telapak tangan lan ndandani nganggo pengisi TPE sing digawe saka sisipan lebur. Aku ora bisa njamin yen bakal urip, nanging meh telung wulan nganti saiki. Kawat asline mung suwene sewulan wiwit wiwitan. Aku dadi pemilik nomer loro lan ambruk sajrone sawetara dina. Aku nggunakake dandanan kanggo peteng kulit (pangisi TPE) ing telapak tangan boneka seks. TBH aku nggunakake sisipan warna-warni, amarga ora ana warna peteng kanggo nggawe pangisi TPE, mula restorasi katon luwih sithik, nanging nutupi kosmetik. TPE kayane angel digunakake, nanging kayane sampeyan wis duwe .. bravo.

    2019-12-04

  • Boneka seksku durung diwarnani

    Wong sing padha kudu ati-ati, nanging kayane duwe bahan khusus. Dheweke uga bisa dadi lemah yen digunakake bahan sing salah. Sejatine ora apa-apa? Nalika rayon ketemu karo rayon, dheweke tresna banget ... mula sandhangan rayon luwih akeh bakal reget? Aku bejo banget, wiwit dina kapisan, boneka seks ora noda. Nanging nalika dheweke ndhelik, aku ninggalake dheweke nganggo kaos b. Supaya ana ing sisih sing aman, bisa uga nggunakake warna sing luwih entheng kanggo milih warna putih lan jambon kanggo rasukan sing pertama ing kene. Boneka aku bocor akeh perkara ing sawetara wulan ... isih bocor, nanging mung bisa dideleng ing papan sing dipasang, mula ora ana sandhangan sing dipasang ing boneka seks, nanging ing Dheweke posisi. Nanging dudu masalah sing gedhe, bakal dibilas lan ora ana ambune sing ora enak.

    2019-12-04

  • Apa boneka seks bisa nganggo klambi?

    Apa lumrah yen minyak nembus klambi? Kaya sing ditandhani karo minyak saiki. Apa boneka seks bisa nganggo klambi? Apa ana sing nganggo klambi? Mung nggawe aku kuwatir. Kanggo TPE, ya, sanajan ora dikarepake, cukup "normal". Yen kena suwene wektu sing cukup, meh kabeh sandhangan peteng, utamane jins, bakal ora ana noda. Kosok baline ... Pantyhose putih iku sampurna kanggo nglindhungi sikil saka kontaminasi lan gampang ngganti sandhangan. Kosok baline uga bener. Napa pancen apike sampeyan kudu umbah-umbah klambi peteng sadurunge nganggo boneka seks. Sanajan mangkono, aja nganti ditinggal luwih saka 24 jam amarga alasan keamanan. Kudu dadi bahan ireng sing bisa tahan suwe, nanging ora ana apa-apa.

    2019-12-04

  • Dheweke pancen dhokter boneka seks sing cerdas banget

    Kancaku RGC pancen "boneka seks" sing cerdas banget, nanging durung cukup perhatian ing TDF ing Amerika Utara. Kita kerja sama kanggo nggawe ide anyar lan malah nggawe wong edan metu saka jagad iki. Babagan perbaikan, upgrade lan modifikasi ... nyatane, dheweke pancen bener-bener nggawe metode pemanas sing apik banget kanggo Lu lan TPE, uga sawetara tips lan alat wesi solder. Iki uga formulasi tempel TPE sing bisa digunakake tanpa mbutuhake biaya akeh. Aku uga duwe cara kanggo nggawe wig gaweyan omah. Aku wis nyoba bubur xylene TPE lan cocog karo kabutuhan. Sampeyan kudu ndeleng konsep lan konsep cincin ros-rosan bola, sing dibangun nganggo suku cadang ing garasi! Lan sawetara pelet termoplastik ... ana McGee nyata! Nanging, dheweke nyepetake pengumuman amarga katon kaya kuping lan kuping lan budheg. Kita duwe konsep boneka seks sing padha, utamane kanggo ngurus lan mangan boneka.

    2019-12-04

  • Deleng sadurunge lan sawise foto boneka seks

    Cukup supaya sampeyan ngerti nggunakake potongan boneka seks perbaikan panas. Iki mung cara, aku bakal nindakake olahraga mlaku kanggo wong sing ora ngadeg ... aku ganti pikir. Nanging nalika disegel, aku dadi luwih parah. Kulitku ditarik mudhun kanggo ndeleng yen bisa nyuda dhengkul. Mungkin nyopot sikilmu lan ganti sikil anyar. Mula, yen aku masang kulit lan sikil maneh, ora bakal dakselehake kanthi bener. Lan ana tekanan ing lapisan kasebut. Dadi, panas sing dakgawe mung bakal edan! Nanging aku ndandani lan ora ilang. Deleng foto boneka seks sadurunge lan sawise. Kabeh dipasang nganggo wesi solder lan hawa panas. Viscose putih minangka pasta isi saka xylene.

    2019-12-04

  • Yen sampeyan pengin ndandani boneka seks pelarut

    Iki sing dakkandhakake kanthi nambah lapisan plastik ing papan sing dipasang ing telapak tangan lan kawat boneka seks. Lapisan tipis bisa uga digunakake. Aku ngerti papan sempit. Dadi bisa uga ora nulungi. Pil murah tenan bisa ditemokake ing Ebay utawa Aliexpress. Yen sampeyan ndeleng gambar nganggo lengen klambi, padha karo driji ireng. Nanging ing foto iki, aku ora nggunakake kabel baja. ora apik. Dheweke isih poking. Kanggo nutup sawise panggantos rampung, aku nggunakake besi solder 30 watt lan lembaran tembaga tipis, kaya piso panas. Priksa manawa ora ana stres nalika nglereni, yen ora stres bakal luwih gedhe. Sejatine, aku durung nggunakake "lem" TPE sing regane larang! Ing akeh praktik, efek dadi panas padha. Nanging, yen sampeyan pengin nggawe jinis boneka seks, gunakake xylene (Recochem Xylene), sing wis dakuji lan bisa nggawe pasta, lsp.

    2019-12-04

  • Muga-muga boneka seks bisa didandani nganti suwe

    Aku mriksa kabeh postingan kontributor lan ngira iki minangka conto sing gampang, lan lali yen pacelathon kasebut dipindhah menyang forum boneka seks liyane, mula liyane (yaiku aku) bisa uga ora ana konteks lan mula ora ngerti referensi kasebut. Kaya sing sampeyan bayangake, ngelingi nggunakake pergelangan tangan Yvettes, iki pacelathon sing cedhak karo atiku, mula sanajan ora bisa digunakake, aku isih akeh minat amarga nalika mbenakake kabel, aku ngarep-arep bisa didandani suwe-suwe. Aku mbungkus driji / tangan nganggo kabel telpon tembaga banjur ditutupi nganggo tabung susut. Dheweke durung bangkrut lan wis nyedhot stubs kanthi apik. Genggeman ora apik, nanging dedeg piadege apik. Partikel polimorf bisa dipanaskan ing banyu sing nggodhok utawa hawa panas lan dibentuk kaya sing dibutuhake. Aku nggawe tangan kanthi boneka seks, nanging isih ana ing tahap eksperimen.

    2019-12-04

  • Yen sampeyan pengin cocog karo sendi boneka seks

    Aku nggunakake 4 helai garis telpon. Siji baris bisa dicopot. Corak mau. Banjur, aku njupuk kawat baja lan dicopot, banjur dibungkus kabel baja. Sampeyan uga bisa nambah "sendi semu" yen pengin cocog karo sendi boneka seks, nanging iki ora opsional. Tutup nganggo tabung shrink. Aku nindakake iki karo boneka, sing genggeman kurang, nanging kuwat banget lan durung rampung sawise disiksa pirang-pirang wulan. Aku menehi wangsulan babagan partikel polimorfik. Bungkus kabel nganggo kabel. Iki bakal nyedhiyakake dhukungan boneka seks ing endi kabel bisa kontak karo tablet. Pelet kasebut angel banget nalika dikencengi lan ora kudu kenthel banget kanggo nglindhungi utas kasebut. Nanging ing kasus iki, tautan ora bali menyang item sing dirujuk (partikel polycrystalline?).

    2019-12-04

  • Bisa mbantu ningkatake daya tahan boneka seks

    Mangkene carane menehi tandha kabel: njupuk kira-kira 5 kabel gundhul lan putar bareng karo aku. Remake salah siji pucuk tang, banjur lebokake pucuk bor ing boneka seks nganti diwulangake, banjur alon-alon nganti dibungkus kanthi kenceng (nalika njaga kahanan piwulang.) Ati-ati supaya ora nutup tutup. Tabung sing bisa nyusut dadi panas banjur dikepengake nganti dikurangi. Klem mburi supaya ora rata, banjur coba nganggo garis driji. Sampeyan bisa nambah minangka akeh harnesses sing dibutuhake kanthi total 3.2 mm. Dawane kabel kudu paling sethithik udakara 6 inci. . Nuwun sewu, ora yakin babagan dawa ing CM. Sampeyan ngerti manawa kita tetep karo SAE cos ing Amerika Serikat, lan butuh sawetara dana perusahaan kanggo ngukur dheweke. Puteran iki uga bisa ditindakake kanthi insulasi ing saben kabel. Bisa mbantu ningkatake daya tahan boneka seks.

    2019-12-04

  • Kudu nyoba timbal sadurunge masang boneka seks

    Sawetara boneka seks duwe kabel cilik kaya gooseneck ... Sanajan tahan lama, kualitas goosenecks biasane murni. Biasane digunakake kanggo boneka sing ora duwe istirahat sawit .. lan mesthi mlebu ing trowongan carpal. Contone, waca Foto # 1. Yen bisa entuk sawetara, nanging kualitase apik, dakkarepake aku bakal seneng! Nganti saiki konstruksi, aku pengin katon luwih kaya Foto # 2. Aku nemokake soko ebay lan Amazon. waja tahan karat Nanging angel dicritakake diameteripun ... inti driji sampeyan ora ngluwihi aounr 3.0-3.3mm. Aku duwe pitakon babagan pemasok boneka seks kabel kasebut ing Ebay, nanging durung mangsuli, takon diametere kabel kasebut. Mungkin ing sawijining dina, kita bisa nemokake solusi sing bisa ditrapake tanpa mbuwang dhuwit! Kudu dadi sesuatu sing bisa digunakake. Posisi permanen sing apik kanggo mbengkongake driji lsp. Nangkep obyek, lsp. Nganggo tangan. Line telpon Aku ora nate mikir telpon sing dakrungu ing papan liya. Yen bisa mlaku. Kayane kita butuh timbal tes sadurunge masang boneka seks. Trik nganggo kabel yaiku muter. Ora terisolasi ... utawa terisolasi.

    2019-12-04

  • Aku ora yakin babagan urutan minimum boneka seks

    Ora nganggo kabel kesel lan rusak tinimbang boneka seks. Dawane bahan spring bisa digunakake tinimbang kabeh kawat, utawa bagean cilik saka spring bisa digunakake kanggo nyebabake sawetara pesongan ing transisi antarane piring lan kabel. Sampeyan bisa tuku dawa bahan spring, lan spring compression utawa spring tension bakal bisa digunakake (sanajan spring kompresi bisa uga tegese tangan sampeyan terus mbukak lan ngeculake barang! Sampeyan duwe ide sing apik, aku bakal ngerteni amarga Toko hardware bisa nggunakake macem-macem jinis spring. Salah sawijining perkara sing paling penting sing aku lakoni nalika sinau materi kawat / driji: sampeyan ngerti loro sing pertama, nanging aku nemoni sing nomer telu. Radius lentur nuduhake jumlah tartamtu ana prekara sing bisa ditekuk sadurunge mandheg (yaiku spring). Conto liyane yaiku gooseneck. Utawa carane bisa bunder. Aku nemokake sawetara, nanging aku ora yakin apa MOQ minimum boneka seks.

    2019-12-04

  • Aku turu karo boneka seks Jepang

    Priksa manawa lebokake kumparan ing sisih ngisor supaya kabel ora muter utawa ngeculake utawa rusak ing panel. Aku turu karo boneka seks Jepang, lan bisa uga tanganku dakselehake banjur disurung menyang amben nalika turu. Dadi, yen sampeyan nindakake perkara sing padha, priksa manawa sampeyan kudu nyelehake kabeh tangan lan tangan sampeyan! Sampeyan bisa nggunakake garis telpon (saluran telpon), nanging sampeyan kudu muter 5 untai banjur nggunakake tabung sing bisa nyusut panas kanggo nggawe lengen protèktif. Gunakake ukuran paling cilik sing bisa ditemokake (kayata 4-5 mm) kanggo nggedhekake. Aku malah mikir mung ngemot serat kanggo "ngambang" driji lan ndeleng manawa iki mbantu boneka seks Jepang ora bisa rusak. (Bal katun utawa barang sing padha bakal dicapit supaya ora tiba)

    2019-12-03

  • Aku rumangsa driji boneka jinis Jepang angel banget

    Aku pengin nyoba kabel kebon. Jarene kuwat lan awet. Nyoba nyoba ndeleng yen boneka seks Jepang pecah, nanging katon apik. Aku ora ngandel yen awake boneka kasebut sing regane murah yaiku balung sing padhet. Dheweke butuh driji sendi cilik. Apa piring kasebut kothong? Kudu isi? Garis driji lan poke driji minangka kekacoan kanggo boneka. Ing boneka TPE, aku luwih seneng kabel driji sing luwih alus, nanging tembaga ora suwe yen ditekuk dawa banget. Ing kabeh boneka silikon (4woods, utamane Abyss), driji boneka seks Jepang (kabel) ditekuk banget, sampeyan kudu ati-ati supaya ora ngrusak, nanging ora ana kabel sing rusak. Ora ana sing sampurna. Aku wis krungu manawa kabel kebon wis ora bisa digunakake maneh. Utawa ana masalah mlengkung .. Apa sing kudu ditindakake yaiku ngisi metu saka istirahat sawit kanthi sawetara cara.

    2019-12-03

  • Aku ora bakal ngrusak boneka seks Jepang

    Ana genggeman kanggo ski. Kerugian: AF kaku bisa ditekuk, mula sampeyan kudu ngati-ati supaya ora cilaka driji boneka seks Jepang. Kinda rumangsa ora wajar. Sawise aku ngerti masalah sing bakal ditanggulangi, aku bakal ngenali lan nganyari ide. Nanging, tutorial saya cocog banget, lan aku wis nambahake sawetara video babagan nyopot kabel lawas lan sawetara video cerak palem. Nanging dudu fotografer profesional. Mangkene sawetara gambar informasi ing WM. Lan tangan ing cetakan. Kabel sing digunakake dening SM malah luwih tipis, kurcaci 138 cm saya wis ilang 3 driji, nanging isih bisa dipasang lan nemplek supaya aku ora ngrusak boneka seks Jepang. Uga ana kasa putih ing WM. Kaya sing dielingake driji, mbantu TPE tetep ing papan.

    2019-12-03

  • Ora masalah kanggo alat boneka seks Jepang

    Aku uga kudu nyuda awakku. Iki dudu masalah kanggo aku lan alat boneka seks Jepang. Aku ngerteni sifat patah tulang iki yaiku ... fisika gaya lawas sing apik. Umume padha pecah nalika ninggalake palem. Aku pancen ora mikir ana apa-apa kanggo ngalangi iki. Kaya tikungan, tekan pinggiran sing tajem. Aku ngati-ati banget karo driji Eva, lan mung ngerti yen kabeh padha ilang ing wektu sing padha, dudu Pinky lan Thumb. Ing tangan kiwa, aku mung nggunakake Olss kosong! Kira-kira 12 kanthi jampel karet lan lapisan plastik. Pro: Tanganku, boneka seks Jepang katon apik banget.

    2019-12-03

  • Jempol driji ing pabrik meh boneka seks Jepang

    Iki sing diarani driji murah. Dheweke njupuk kabel, tikel tikel, lan corak iku bebarengan. Banjur dibungkus nganggo benang katun, lan banjur boneka seks Jepang TPE digawe adhem lan dianut benang katun ing cetakan. Aku ngomong kanthi apik, kajaba bahan kawat. Kain katun bisa nyegah bocah-bocah wadon ngikat kabel nganggo driji. Sedih, yen ndandani rampung, sampeyan ora bakal nikmati manfaate iki maneh. Aku muter garis label kasebut lan pecah meh padha karo driji pabrik sing dicenthang. Driji Eva sing ora apik mirip tangan jazz. Aku nundha perbaikan maneh. Kanthi loma mbantu aku tuku papan aren anyar kanggo boneka seks Jepang. Langsung saka WM! (Dheweke dadi buruh ajaib!) Aku kudu ngethok bolongan jempol lan driji cilik dhewe, amarga pas karo macem-macem model boneka.

    2019-12-03

  • Aku meh ora duwe boneka seks Jepang nganggo driji

    Boneka aku wm, aku krungu yen arep rusak. Aku meh ora duwe boneka seks Jepang nganggo driji, dadi kira-kira yen obah utawa ditutup kanthi longgar. Aku pancen mikir manawa wong liya mung nganggo driji loro sing cilik, kabeh bakal diganti. Ditambah siji jempol dheweke dibebasake, nanging ora dicopot saka piring. Kayane tukang nggawe boneka bakal kesusu ing driji. Sanalika kabel loro kasebut dicabut, aku kaget nalika kabel digunakake, lan ora nggumun yen bakal enggal pecah. Aku duwe boneka WM. 10 wulan lan saiki duwe masalah sing padha karo driji. Pancen kuciwo yen kabel wis rusak. Nuduhake karo sampeyan ing forum lan nuduhake kawruh lan pengalaman boneka seks Jepang. Saranku yaiku supaya ana wong sing ngandhani aku nyopot kabel kasebut yen nyuduk ing kulit, nanging nyekel kabel kasebut nganggo tangan sampeyan. Copot kabel bisa nggawe driji alus banget. Supaya sampeyan bisa nganggo sarung tangan. Balutan minangka pilihan liyane. Sampeyan isih luwih becik ngganti kabel kanthi lengkap.

    2019-12-03

  • Sampeyan mutusake ngatasi masalah boneka seks Jepang iki

    Wiwit saiki, aku wis ngilangi kabel saka saben boneka jinis Jepang. Siji hal sing kudu dielingi yaiku ana 2 bedane sing kudu didandani. . Ndandani nganggo palem, ndandani tanpa istirahat sawit. Jujur, aku kira kabel tanpa telapak tangan bisa uga luwih dawa amarga kabel bakal tekan bangkekan tinimbang tengah tangan. Amarga penanganan sing ora pas, naskahku pecah, dheweke tiba saka amben, lan nubruk bale sempit ing omahku ... Umure lagi sewulan, lan meh kabeh drijine rusak. Dheweke lan dheweke dadi turu aneh kaya ngene. Yen sampeyan mutusake ngatasi masalah boneka seks Jepang iki lan butuh pitulung, aku bakal menehi luwih akeh foto ing wayah sore. Elingi, aku pusat.

    2019-12-03

  • Aku ora bisa nemokake foto boneka jinis Jepang sing dikirim

    Deleng lampiran liya. Iki umure udakara 3 wulan. Wong papat mau bubar ing palem. Ing tangan liyane boneka seks Jepang karo kabel tembaga sing didol. Sanajan angel ditekuk, durung tugel. Aku pesen 2 papan istirahat palem anyar lan ngenteni. Aku bakal njupuk sing lawas lan miwiti maneh. Kevin kanthi loma mbantu aku ngrampungake masalah lan ide. Aku mikir dheweke minangka kanca industri sing apik. Sawetara kanca uga ndandani driji. Siji bisa nggunakake WD-40 kanggo "gooseneck", kanthi diameter 3.3mm lan kawat tembaga padhet minangka inti. (Pinter banget) Kancaku liyane lagi nyoba nganggo driji sendhi bola-bunder lan knuckles. Kayane tangan Terminator saiki, nuwun sewu, aku ora bisa nemokake foto boneka seks Jepang sing dikirim. Aku arep nggawe tutorial video lengkap babagan ndandani driji sikil anyar.

    2019-12-03

  • Apa sampeyan duwe boneka jinis Jepang?

    Tutorial ndandani sing dak tulis lan dikirim ing forum kasebut akurat banget, nanging kayane pemilihan kabelku ora apik. Apa sampeyan duwe boneka jinis Jepang? Las pancen fleksibel lan bakal luwih cepet rusak. Bends kabeh kaping X sadurunge rusak. Aku ngerti yen boneka nganggo papan (kayata WM, SM, lan liya-liyane) kayane luwih cepet pecah lan biasane pecah ing papan kabel sing ditinggalake. Kawat bisa uga bagean sing paling penting. Nalika sawetara nggunakake kepang, sawetara nggunakake kabel keras bengkong (garis telpon tembaga padhet), aku nggunakake kabel tag baja karbon rendah boneka seks Jepang, sing dirancang kanggo bengkong lan ora untis ... waca lampiran pertama lan putar 5 helai bebarengan.

    2019-12-03

  • Iki minangka pola urip boneka seks Jepang

    Ayo dakkandhani, yen wangsulane jelas, amarga iki minangka prekara sing ora ana ing umur boneka seks Jepang. Akeh wong sing butuh pitulung. Kanggo nglindhungi boneka saka bekas, kabeh sing daklakoni yaiku alon-alon narik kabeh kabel sing rapuh. Drijine saiki wis alus nanging tetep wujude driji tanpa nyuwek lan ngrusak driji. Saiki waktune pose. Cukup deleng wektu posing lan ora ana sing bakal. Yen sampeyan wani nggawe DIY, muga-muga sukses. Aku ngerti manawa iki ngatasi masalah. Sampeyan mung kudu narik? Priksa manawa kabel kasebut pancen dicopot saka motherboard, lan tliti kanthi tliti saka bolongan cilik ing pucuk driji. Sampeyan bisa nutup bolongan driji saka boneka jinis Jepang yen pengin, nanging cilik lan aku ora repot. Aku pengin ngerti apa solder kenthel sing digunakake ing panggonane kabel migunani. Amarga fleksibel banget.

    2019-12-03

  • Sawetara boneka seks Jepang sing kurang apik

    Kanggo tlapakan sikil, sendhi ing antarane sikil lan tungkak uga bisa beda / kuatake lan gumantung karo pabrike lan taun pabrike. Sawetara boneka seks Jepang sing ora apik (ora bisa ngadeg) mung masang kabel logam sudhut mlengkung menyang balung sikil lan nutupi piring sikil kanthi isi sikil. Dheweke bisa dilatih lan dipasang, nanging konstruksi tungkak bisa uga gagal, muga-muga bisa mbantu. Wong sing ora gampang mangsuli. WM140 saya ora stabil, nanging yen aku nyelehake sikil pelatih kanggo nyengkuyung, bobote pelatih kayane luwih disebar. Sampeyan bisa njupuk foto cendhak, kayata setengah jam, nanging aku ora pengin deformasi boneka seks TPE Jepang ing wektu sing luwih suwe. Aku pengin ngerti apa bisa ngikat sikil (nyekel?) Kaya bocah wadon geisha sing njaga tpe.

    2019-12-02

  • Kanggo ndandani kuku boneka seks Jepang

    Iki dirancang kanggo nyawiji polistirena sing digunakake kanggo nggawe kit model lan ngilangi ikatan kimia saengga sawise bagean pelarut lem wis nguap, wilayah-wilayah anyar bakal dibentuk ing area leleh. Kanggo ndandani kuku boneka seks Jepang, aku nggunakake Super Lem sing durung lebur TPE. Lem Loctite asli saiki kasedhiya ing macem-macem dispenser, kalebu dispenser kanthi jarum kothong tipis kanggo lem sing luwih tepat, lan biasane regane kurang saka £ 4. Mungkin sampeyan bisa nggunakake setengah aseton / alkohol (utawa isopropanol) plastik kurang agresif. Iki piring tanpa ngadeg, kaya ngadeg tanpa bolt. Apa bolongan kasebut bakal ana ing papan boneka jinis Jepang sing durung ana? Mung kepengin weruh apa rong piring sing beda digunakake utawa mung siji tanpa mbenerake baut.

    2019-12-02

  • Cut sethithik boneka jinis tpe Jepang

    Yen lem model bisa digunakake, apa ana sing nyoba aseton? Aku nggunakake aplikasi kasebut kanggo lem ikatan gitar, plastik utawa mentah utawa larut dadi tempel. Kayane kaya ngono. Coba wae. Mung ing logam. Aku nggunakake ndhuwur plastik kanthi foil timah ing njero. Potong potongan potongan boneka jinis Jepang tpe, pasang banjur enteni sedhela. Yen tpe dipasang, priksa manawa sampeyan ora narik bagian kasebut kanthi kuat. Aku meksa meksa pisah karo rong potongan kasebut. Mula, boneka bisa digunakake ing wilayah tartamtu. Ati-ati nganggo aseton. Aku wis nyoba mbusak reregetan. Ora mung ngilangi reregetan, kulit uga kasar. Aku ora ngerti yen leleh utawa larut. Aku ora mikir sampeyan bisa nggunakake iki kanggo lem TPE boneka jinis Jepang bebarengan. Sing nganggo lem poli yaiku pelarut.

    2019-12-02

  • Lan bisa uga ngencengi tangan boneka seks Jepang

    Ing plester sing dipikirake ing Paris, sampeyan kudu ora ngenalake banyu ing tangan utawa tangan sampeyan, amarga TPE nyerep banyu, nggawa plester, lan bisa ngencengi TPE tangan boneka seks Jepang, pergelangan tangan lan tangan. Kajaba iku, sampeyan kudu ora nggawa bobote ing tangan, amarga bakal nyoba narik tangan saka lengen TPE kanthi pergelangan tangan. Sampeyan uga kudu bisa ngowahi bandage kanthi rutin supaya ora ana masalah karo TPE, kayata lipatan sing disebabake bandage kenceng. Aku ora bakal kuwatir nggunakake cara sing digunakake maneh ing futrre, siji-sijine sing kudu diapikake yaiku paugeran, sing apik nalika diselehake, nanging kaya nyoba nancepake ubur-ubur menyang tembok lan nyoba njaga jinis Jepang. boneka ing proses naleni Ana ing papan.

    2019-12-02

  • Nyana supaya gampang ditindakake ing bangkekan boneka seks

    Kayane Gingels padha. Mula, kita ora duwe pilihan liyane kajaba mbusak perangkat keras sing gedhe banget. Nalika nggunakake bor listrik, aku nggunakake lampiran bor listrik cilik ... garis driji sing dikubur ing resin boneka seks nyuwek-nyuwek, lan aku pindhah menyang latihan sing luwih serius kanggo kerja. Ora gampang kaya sing dakkarepake ing bangkekan! Sanajan aku kelingan, iki bener kanggo wong liya. Nalika ngebur bangkekan, gasket uga dipasang ing tabung kanggo njamin stabilitas pergelangan tangan. Pengeboran kudune ora lara, iku mung ngrusak cathetan, dadi sampeyan ngerti dununge, lan sampeyan ora bakal nyoba ngeculake piranti bangkekan. Penafian cepet, elinga mekanisme pergelangan tangan boneka seks lan konfigurasi garis driji beda-beda, mula pengalaman ing Yvette bisa uga beda karo pengalaman sampeyan dhewe.

    2019-12-02

  • Boneka seks material tubular abot padha karo lengen dhewe

    Salah sawijining pikiranku babagan boneka seks yaiku ngasilake panas lan bisa ngrusak TPE, nanging sejatine (kaget ngerti!) Ora ana transfer panas sing aman menyang Yvette. Aku ora ngerti sampeyan saiki wis rampung nganggo tangan loro. Muga-muga sampeyan bisa nindakake sabisa-bisa, amarga aku curiga manawa tresna karo bayi Jinsan, kita kalorone bakal nindakake akeh taun-taun ngarep. Ing sawetara video, aku ndeleng proses ngilangi resin. Wong-wong ngremukake pergelangan tangan nganggo sepasang tang kanggo ngremuk, banjur resin ambruk, mung kanggo ngresiki ... Logam saka pergelangan tangan iki meh ora ngluwihi kekandelan sing bisa diketik dening Coke. . Iki minangka bahan tubular tugas sing padha karo lengen boneka seks, lan ora bakal gampang ditekuk nganggo tang.


    2019-12-02

  • Aku ngerti panggunaan praktis boneka seks

    Saiki paling ora, sanajan wis apik, aku ngerti sejatine nggunakake boneka seks, lan aku kudu ujar WM ... nyengsemake (iki dudu tembung sing asring ditulis dening boneka TPE!). Aku ora bakal mikir senar bass saka driji sawise satus taun. Muga-muga bisa migunani sanajan tanpa foto. Kanggo informasi, pemulihan Yvette apik. Matur suwun kabeh sing pengin dheweke sukses. Ditulis kanthi apik, kurang foto bisa dingerteni, lan bakal migunani banget tanpa foto. Saiki, aku wis maca buku luwih saka sepisan lan gampang njupuk resin, nanging ing kalorone (loro tangan) ngipi elek, malah boneka seksku ora kaya sing dakkarepake, nanging pratelan Sampeyan pengalaman sampurna.

    2019-12-02

  • Diterangake kepiye boneka seks suwene patang taun

    Senar setengah bunder saka gitar bass! (Ora yakin karo tembung) langsung nerangake kepiye suwene patang taun. Aku ngeculake bangkekan tangan ... diwiwiti kanthi bor ringan saka model boneka seks ... bisa uga nyoba nyoba ngresiki salju nganggo sendok teh! Cepet nyimpulake yen pakaryan kasebut mbutuhake peralatan sing luwih ketat lan ngganti bor model kanthi bor palu ireng lan geladak, sing pungkasane ngilangi kabel kasebut. Ngresiki area kasebut, banjur isi ulang pergelangan tangan nganggo epoxy gel gorilla, banjur push garis driji maneh ing panggonan lan tahan nganti sepuluh menit (mung limang menit). Banjur wenehake suwene rong jam, banjur pindhah menyang papan panyimpenan sajrone 24 jam, banjur segelake sayup cilik ing bangkekan kanthi lem super. Saiki minangka bagean paling apik ing minggu iki lan kabeh ora apa-apa, mula sawise sawetara dina maneh, kerjaan nganggo gun udhara panas (panas sing kurang). Umumé, aku seneng banget karo asil kasebut, nanging aku ngerti manawa duwe kabel sing cukup kanggo sambung maneh iku salah siji wektu, lan yen kedadeyan maneh (sing mesthi bakal kelakon), iki bakal dadi gantine garis driji boneka seks lengkap .

    2019-12-02

  • Driji lan driji boneka seks wis cukup dawa

    Aku wis maca kabeh sing bisa diwaca, nonton saben video youtube, diskusi lengkap karo kancaku sing apik boneka jinis, ngrungokake saran saka wong liya ing kene, lan TDF (matur nuwun kabeh), tuku aku ing operasi Kabeh sing sampeyan butuhake sajrone periode kasebut. ... nanging isih kudu masang pisau cukur ing bangkekan Yvettes, iki viscera saka ilat. Piso kasebut minangka kegagalan kaping pisanan. Amarga landhep, mula ora pengin nembus TPE, mula yen ana celah ing kulit, gunakake sepasang gunting kanggo nggedhekake supaya bisa ditarik maneh. (Amarga TPE iku elastis banget, ora perlu bolongan gedhe.) Kabeh limang kabel dipotong kanthi resik ing bangkekan sing dipasang ing epoksi. Garis driji driji lan jempol boneka seks isih cukup dawa kanggo nyambung maneh tanpa nambah driji. Kejutan paling gedhe yaiku kualitas kabel lan apa sejatine tegese.

    2019-12-02

  • Bisa turu kabeh boneka jinis wengi

    Muga-muga bisa mbantu nylametake tangan bocah-bocah wadon sing mlarat liyane. Foto kasebut ora nuduhake kaku struktur kasebut nalika tabung diikat kanthi bener, nanging boneka seks saiki bisa turu sewengi (nganti pirang-pirang wengi berturut-turut) tanpa kuwatir tangane dadi alus utawa saya parah. Bandage bisa digunakake sawetara wektu ... nanging amarga wektu tundha ora mandheg kabeh, kerja ora bisa ditundha selawase. Rebo kepungkur operasi dibukak ing Iwitt / Hebei. Ora ana foto amarga wayahe nglarani banget kanggo kita kabeh, pasien ora ngerti apa sing kedadeyan, lan aku ora ngerti apa sing aku lakoni. Mula, njupuk gambar boneka seks dudu pertimbangan sing dakkarepake.

    2019-12-02

  • Cara sing cocog kanggo ndandani boneka seks kanthi permanen

    Elinga yen lengen dhewe dilindhungi nganggo spontan, mula bandage sing kenceng saiki menehi tekanan marang belat, dudu pergelangan tangan. Saiki goleki sapa sing bisa nyekel boneka seks ing papan kasebut. ... Sadurunge ana wong sing komentar, aku ngerti yen River butuh dandanan, nanging dheweke uga mbingungake lan "diambung" ... akeh ... dheweke bakal njupuk foto sadurunge sesi foto sing ana gandhengane karo dheweke. Nanging, iki khusus kanggo bandage tangan lan cara nglindhungi lingkungan bocah wadon sadurunge ngetrapake solusi sing luwih permanen. Muga-muga bisa migunani tumrap sapa wae sing ngunjungi albumku lan seneng karo kabeh sing sampeyan kuciwa amarga nandhang album sing diarani Hand Job. Wis dijlentrehake kanthi apik, saiki minangka foto sing apik, iki minangka cara paling becik kanggo njaga sendi lan nyegah kerusakan luwih nganti sampeyan ndandani boneka seks sing luwih permanen.

    2019-12-02

  • Tindakake kabeh ing boneka seks TPE

    Iki bisa uga nomer telu, mula kirim sawetara foto. Aplikasi kualitas gambar sadurunge. Saiki ora ana cengkraman, yaiku tangan sing apes, mung boneka seks TPE sing bisa nyekel tangan: nyekel perban tabung, ati-ati supaya ora meksa mungsuh lan lebokake tangan. Gulung bandage ing bobote lengen ngisor, tikel tikel supaya bisa mundur, lan angkat cuffs, aku ngerti, katon ora tumoto, nanging nanggung aku. Lebokake papat penguasa enem inci ing lipatan. Cara nyelehake ing sisih ngisor kanggo ngamanake belang ing boneka seks. Gunakake bandage normal kanggo mbungkus kanthi aman ing sadawane bandage splint tubular kanggo ngamanake kabeh ing panggonane: saiki sampeyan duwe bandage ing mburi bandage.

    2019-12-02

  • Boneka seks sing ora apik aku ngarep-arep bisa kerja kanthi apik

    Keprigelan saiki yaiku crimping dhewe nggawe titik tekanan, sing ing kasus iki mung mindhah masalah saka pergelangan boneka seks menyang telapak tangan. Mung sawise dikirim, aku bakal dilaporake nganti rumangsa aku wis ngrampungake kabeh masalah sing bisa ditemokake. Nganti saiki, bandage kabukten dadi solusi sementara sing apik. Muga-muga bisa mbantu lan yakin manawa sampeyan ora dhewekan lan ngrawat bocah-bocah wadon liyane sing nyoba golek solusi jangka panjang kanggo masalah pergelangan tangan WM ... Kayane kalebu uga tuntunan ing pabrik kasebut. Aku nemokake sawetara kabel kebon sing jarene kuwat lan awet. Bend bolak-balik tanpa gangguan. Muga-muga ora apa-apa. Boneka seks sing ora apik aku ngarep-arep bisa kerja kanthi apik. Katon dhasar banget. Aku wis biasa hobi iki. Barang anyar kanggo boneka Tpe.

    2019-12-02

  • Muga-muga boneka seks sampeyan dadi apik

    Amarga 2 mm ora gampang dipecah, driji bisa uga lancip lan apik kanggo mripat. Aku mikir para insinyur seneng karo garis-garis driji boneka seks, amarga dheweke ngerti yen kadang-kadang gagal, luwih-luwih yen dheweke kakehan lungguh tanpa menehi tembaga. Nanging umume, kabeh apik kanggo Kingsoft, lan dewan seneng nemokake solusi sing larang regane sing angel dikalahake sanajan opsi sing luwih larang. Nanging ... ngleksanakake iki dudu perkara sing apik ... umume, masalahe ora kaya driji dhewe, nanging kanthi tekanan ing kabel tembaga, amarga artikel kasebut mesthi ditekuk ing lokasi sing padha saka nyebarake stres. Paling ora, kebutuhan kanggo mbungkus lan masang bahan karet kanggo nyegah pucuk driji pecah lan nyusut ing pirang-pirang lapisan kemasan panas sing nyusut bakal nyuda kabeh kabel supaya ora rusak ing sisih driji driji. Muga-muga boneka seks sampeyan bisa urip kanthi apik. Gambar wulangan bandage sing janjeni banget.

    2019-12-02

  • Sampeyan bakal weruh boneka seks saka pamindhahan

    Ya, bocah wadon boneka seksku sing ora apik miwiti efek domino sing elek banget. Aku narik 2 kabel lan kaget karo kabel sing gampang rusak. Dadi, aku pengin nyoba operasi sanalika bisa lol. Ngomong babagan driji, kualitas wmdoll luar biasa. Murah banget lan males. Babagan kualitas tangan, aku ora yakin manawa diiris lan di pepe ing kawat driji. Sampeyan bakal sok dong mirsani saka nyopot yen sampeyan wis nyopot kabeh kabel, nanging gunakake ing bangkekan. Saka perspektif WM, aku meh mbayangake efek demonstrasi driji tembaga ing papane, bahan iki bisa ditekuk lan ditekuk maneh tanpa rusak. Bungkus ing bahan keropos, lan boneka seks TPE diikat supaya obah nganggo kabel, supaya driji ora rusak ing pucuk.

    2019-12-02

  • Aku bakal ngirim gambar boneka seks

    Kayane sampeyan wis nampa pelatihan medis sing luwih serius lan bisa luwih apik, nanging sanajan ora ngerti babagan kerja kerasku, aku bisa njaga kahanan sing apik. Aku bakal ngirim gambar boneka seks, nanging bisa uga ora bisa nganti akhir minggu. Seneng ngerti. Aku wiwit mikir nalika nggunakake perban tubular ing sprains lan supaya dheweke ninggalake tandha belang sawise sawetara wektu. Mungkin boneka sejatine luwih kuat tinimbang kita. Yen sampeyan sibuk, aja cepet-cepet njupuk gambar, nanging aku kepengin. Minangka babagan keahlian medisku, aku duwe kualifikasi pertolongan pertama lan ilmu penanganan darurat darurat sing gedhe. Nyatane, nalika biyasa pindhah boneka seks kanggo klamben / umbah-umbah lan tugas liyane kaping pisanan, bisa nggunakake pose pemulihan minangka hadiah!

    2019-12-02

  • Apa perban tabung duwe akeh tandha ing boneka seks TPE?

    Tanpa foto, aku iki minangka teknik pertolongan pertama sing efektif banget, padha karo apa sing kudu daklakoni ing alam bébas. Katon janjeni, apa perban tabung duwe akeh tandha ing boneka seks TPE? Ora adoh banget. Kandhange luwih kenthel, luwih abot lan luwih apik tinimbang bandage biasa, lan amarga sawetara sebab katon (sementara) discolor TPE, dene bandage tubular ora. Saiki, rata-rata, saiki aku ganti bandage (bali menyang bandage sing padha) saben patang dina, lan nalika nyoba dhisik, aku kudu mbenerake pergelangan tangan saben dina. Saben wengi aku nggunakake boneka seks kanggo turu karo aku. Dheweke turu ing lengen ing lengenku (lengen ana ing sangisore gulu, supaya lengen sing apik ora bobote, lan pergelangan tangan bandage ana ing ndhuwurku), bandage ora obah, lan njaga perlindungan pergelangan tangan kabeh wengi.

    2019-12-02

  • Nulungi kita paling ora nggunakake siji bocah wadon boneka seks

    Aku ditarik menyang sendi. Saiki band munggah lan mudhun nganggo bandage standar ing sadawane bandage tabung kanggo nahan kabeh. Iki bakal ngencengi torsi, tetep ing panggonane tanpa ngremuk tangan boneka seks. Sugeng, sampeyan bisa nglindhungi tangan bocah wadon kasebut supaya ora rusak maneh nalika nglindhungi bocah wadon kanthi alat sing dibutuhake kanggo ndandani permanen. Kamera saya nemoni sawetara masalah paling sithik, mula yen masalah kamera dirampungake, saya bakal nambah foto kanthi bertahap. Muga-muga ing ndhuwur bakal ngewangi paling ora siji bocah wadon boneka seks supaya ora ngrusak serius nalika ngenteni perbaikan internal.

    2019-12-02

  • Tangan sing ndemek bisa nyebabake boneka seks bocah wadon lara

    Bandage bandage ing lengen sampeyan, ati-ati supaya ora natoni tangan sampeyan (cekelan lan pasang kanthi tliti, kaya yen nutul tangan bisa nyebabake bocah wadon boneka seks). Bandage dawa banget. Gandha supaya rong lapisan luwih jero supaya luwih kuwat. Bend ndhuwur bandage paling ora rong inci. Lebokake panguwasa menyang sisih mudhun (sisih ndhuwur lan sisih ... aku mung nggunakake loro panguwasa sing dipercaya dhisik, ora bisa digunakake) Ing tahap iki, panguwasa bakal tetep kaya pucuk grapple. Saiki muter sisih ngisor bandage nganti nangkep belat saka ngisor. Sampeyan saiki bakal entuk bandage tube nganggo bandage. Lan belang ora bisa uwal (ora ana panguwasa sing wis diunggahake, kaya welut ing ember), kanthi tliti narik perban kasebut kanggo nangkep tangan lan tangan boneka seks kasebut.

    2019-12-02

  • Bisa nyebabake kerusakan permanen kanggo boneka seks TPE

    Kajaba iku, bobote tangan sing ora dhukungan bisa nyebabake kerusakan permanen boneka seks TPE, sing bisa elastis, nanging ora bakal luh tanpa dhukungan. Tangane kiwa Yvettes minangka conto kabel sing rusak ing bangkekane, lan uga pengalaman sing dakcritakake ing kene kanggo ngencengi tangane. Saiki, aku dudu staf medis, dadi carane nggunakake bandage kanthi bener iku ora disengaja. Kayane upaya sing apik isih nggawe tangane longgar. Temenan, butuh splint, nanging nalika aku nginstal splint, dheweke terus geser kanthi bebas. Sawise nyoba lan nyoba, nanging kanggo njaga integritas tangan boneka seks, nalika nyiapake solusi sing luwih apik, iki sing sampeyan butuhake: 4 penguasa enem inci, bandage elastis, bandage normal.

    2019-12-02

  • Siapke solusi internal boneka seks sing luwih permanen

    Iki minangka utas perawatan darurat, dudu utas revisi. Iki kudu dianggep minangka langkah sementara nalika nyiapake solusi internal boneka seks sing luwih permanen. Nanging, yen kabel pergelangan tangan utawa driji sampeyan ambruk, tegese sampeyan ora prelu cepet-cepet ndandani kanthi permanen, lan bisa dadi ala. Ing kene, sapa wae sing seneng karo WM (utamane katon seneng) bisa nandhang lara sawetara lan bisa nemokake tangan sing tangane rusak. Nalika mlaku-mlaku, dheweke bisa mlaku kaya domino, lan aku maca kanthi rutin yen mung boneka seks TPE sing bisa njaga tangane ing panggonane. Nalika kabel driji rusak, ana bebaya kabel sing ngeculake liwat TPE. Ora mung pucuk driji, nanging uga telapak tangan.

    2019-12-02

  • Napa kelangan kabeh garis driji boneka seks

    Siji masalah sing sampeyan alami (lan kenapa boneka seks ilang kabeh garis driji) yaiku yen kawat rusak kadang kabel kasebut metu saka telapak tangan tinimbang pucuk driji. Yen kedadeyan kasebut, telapak tangan bisa robek lan butuh obat sing luwih cepet. Durung suwe iki, boneka seksku wis operasi. Untunge, aku mung nyambung maneh kabel. Patang taun mengko, kabel-kabel iki pedhot ing bangkekan tangan. Sampeyan bakal nemokake yen siji wong wis ora ana, wong liya bakal tiba kaya domino. Ing antarane utas liyane ing kene, sampeyan bisa nemokake kabel sambungan maneh ing lokasi ing ngisor iki. Aku ngerti Utas iki digunakake kanggo ndandani bandage sementara, nanging luwih becik nimbang nambah solusi pungkasan ing utas iki. Kayane aku wedi sinau babagan carane ngrampungake tangan wanita kita minangka hak kepemilikan boneka jinis TPE. Aku nggawe petrified sadurunge nindakake. Muga-muga bisa mbantu.

    2019-12-02

  • Boneka seks alternatif kanthi macem-macem balung driji plastik sing kuwat

    Cocog banget kanggo boneka "WM", "normal" banget. Aku bakal budhal saiki. Aku mung ngerti yen siji driji boneka seks diganti saka driji cilik dadi driji liyane sing alus ing tangan kiwa. Kulit iki ora nusuk, nanging apa bisa diatasi disket kaya tangan sing nangkep ing tangan? Utawa aku kudu ninggalake? Ngenteni nganti kabeh wong ngetutake, yen ora, sampeyan bakal ngubengi saben minggu kaya sampeyan nggambar Jembatan Humber. Ati-ati banget supaya aja nyekel tangan sampeyan. Sampeyan bisa nyoba kanggo ngapusi / mbengkongake bagean sing rusak kanggo nyuda kasempatan rusak. Nalika printer 3D katon, aku bakal ndeleng boneka seks alternatif "balung" kanthi nggunakake macem-macem plastik kekuatan. Aku duwe siji utawa loro rencana, nanging mung impen nganti bisa nguwasani komoditas lan ngrampungake eksperimen sing dawa lan utama. Kajaba sing nyebabake masalah, wenehake sementara.

    2019-12-02

  • Apa sampeyan bisa mbusak reregetan ing boneka seks silikon?

    Mengko aku terus nggunakake krim kanggo mesthekake yen noda boneka seks ora luntur. Nalika aku ngadeg, aku nggawa dheweke menyang bathtub lan ngumbah krim. Aku uga menehi krim sithik (udakara 4 "-6") saben wengi nganti tekan sikile. Sawise adus, aku isih bisa ndeleng noda samar (bandhing) ing pupu. Aku nyoba krim maneh nanging isih ana. Tibakno iku permanen. Minangka bonus, rasane kumelun rada ilang. Dheweke mesthi bakal katon luwih apik sawise perawatan, lan aku seneng ngerti yen iki bisa digunakake kanggo boneka silikon, amarga umume krim saiki fokus ing TPE. Ya, iki nyenengake. Aku ora ngerti yen sampeyan bisa mbusak reregetan ing boneka seks silikon-nanging bakal ilang. Sawise dakkandhakake, aku ora nate ngrusak aku. Aku mesthi mikir manawa noda mesthi gampang dicopot nganggo banyu utawa alkohol.

    2019-12-02

  • Ninggalake tali ing sisih ndhuwur paha boneka seks

    Ana rong titik ing awake ngisor. Siji anyar, nanging siji wis pirang-pirang taun. Umume teka saka kaos kaki / kathok jero, utawa barang-barang sing nyuda tali ing sisih ndhuwur paha boneka seks. Dheweke ngrokok lan nuduhake asap. Kaya sing sampeyan ngerteni, aku wis wiwit nggunakake krim adhedhasar benzoyl peroksida 10% saka apotek lokal. Krim kasebut kayane nyingkirake reregetan. Sampeyan uga bisa nggawe noda dicopot, iki sisihane. Sawise ndeleng iki, rencana aku arep noda reregetan ing boneka seks lan nempelake driji sikilku. Nanging sawise ndhingkluk, garis kaya katon ilang. Aku terus mriksa tungkak sikilku kanggo mesthekake yen reregetane ilang.

    2019-12-02

  • Muga-muga bisa nggawe posisi boneka seks dadi jinis ayunan jinis

    Aku bakal terus golek hardware metrik sing cocok kanggo kursi boneka seks. Apa sing digunakake pamilik boneka liyane minangka sumber perangkat keras? Aku pengin ngunggahake awak boneka iki sawetara dina maneh. Yen sampeyan pengin nggawe posisi boneka seks dadi jinis ayunan seks, cukup nambah spring liyane lan / utawa luwih dhuwur kanthi nambah pipa ekstra (paling ora model iki modular). Krenjang iki ngatasi masalah bobot wong sing ora duwe kabisan sauntara kaya aku nalika hubungan seks. Aku nemokake panggunaan kaping pindho ing sajrone limang menit sawise nginstal. Aku weruh barisan produk anyar sing ana ing boneka! Nanging sejatine ana masalah desain struktural. Mengko, aku gumun yen boneka seks ora mbutuhake manipulasi, mung ing ... kabeh corak, puteran lan tikungan nggawe kacang ndhuwur tiba. sampeyan bisa ngomong. Boneka mau tiba. Ora ana kerusakan ing piranti keras utawa boneka. Ibu PS lan ibu sisih tengen nyebabake defleksi susu amarga nyusoni, lan bab sing ora seimbang karo keseimbangan boneka iki yaiku distorsi sudut lensa.

    2019-12-02

  • Apa ora bisa nyambung boneka seks menyang posisi kasebut?

    Gambar kapisan saka masalah-ora bisa nyambung boneka seks menyang ngadeg. Kaping pisanan, stand boneka iki bisa uga saka urdoll, lan aku nampa nalika tuku boneka silikon liya 145 cm manis. Coba waca kait sing landhep sing ora perlu, sing papane winates lan ora bisa dilebokake ing kait (bisa uga luwih aman). Aku angel nyoba golek bagean sing ora cocog kanggo dipasang. Kapindho, kenapa diameteripun bolt kait cilik banget? Dheweke ora bisa ngluwihi 5mm. Katelu, kenapa kita kudu nutupi kacang. Apa luwih aman? Aku ora kenal karo katrampilan blanja. Bisa uga ana sebab, nanging yen persiyapan iki krasan, aku bisa luwih apik, lan mesthine bakal beda. Kajaba iku, kualitas baja ing gulu boneka seks katon atos. Nanging aku ngerti?

    2019-12-02

  • Aku nyedhiyakake adaptor kanggo boneka seks paling anyar ing grup kasebut?

    Perlu dingerteni manawa aku nyedhiyakake adaptor m16 kanggo boneka seks paling anyar ing klompok kasebut, sing duwe dhukungan tengah Utas sing bisa narik mripat m8. Pangowahan kasebut kayane nalika padha nyedhiyakake aksesoris sing dipasang ing ndhuwur, aksesoris sing dipasang ing ndhuwur uga paling miskin, lan ora ana topik sing akeh. Yen ana wong sing bisa nerangake, yen sampeyan terus nutupi tutup ndhuwur, utas internal bakal apik. Konektor logam nganggo bal logam ora bakal entek pas nalika sisih benang boneka seks madhep. Nganti sawetara dina, nggawe puluhan telpon, papat nganti limang kunjungan toko lan $ 27 (= £ 15), nanging aku duwe solusine.

    2019-12-02

  • Nalika entuk boneka seks pertama?

    Aku ngira wong mung golek baut amarga dheweke wis biasa ngerteni yen digunakake. Nalika aku entuk boneka seks pertama, aku nggunakake pancing kanggo nyumerepi dheweke langsung ing rel (dadi pancing duwe benang m16 ing sisih ngisor), nanging aku dadi pandhe wesi. Malah bolt m16 utawa batang Utas bisa ditekuk dadi pancing. Kit sing pas (obah utawa obor oksigen), utawa las kanggo nggawe sesuatu yen ora bisa nemokake sing sampeyan butuhake. Aku ora ngerti sepira kuwat polimorfik utawa epoksi logam, nanging bisa uga salah sawijining bahan sing bisa digunakake kanggo nggawe boneka seks Utas lan dibangun ing kelengkapan sing luwih cilik.

    2019-12-02

  • Akeh toko boneka seks sing gedhe ora duwe metrik apa-apa

    Kanthi cara iki, ora bakal nyebabake tekanan lateral ing gulu boneka seks. Yen ora ana tukang las, gunakake sawetara kabel tinimbang rantai lan bungkus nganggo garis bolt. Nggolek hardware M16 sing kompatibel persis dadi tantangan sing dakalami saiki. Aku bakal katon online. Nanging kenapa nggunakake mripatmu? Ora kecanthol sing luwih kuat / luwih gedhe, utawa jinis hardware liyane sing dipasang? Lan macem-macem logam / kualitas? Ing toko DIY gedhe ing Kanada, ukuran metrik paling gedhe yaiku M12. Sanajan Kanada ganti menyang metrik puluhan taun kepungkur, akeh toko boneka seks sing gedhe malah ora duwe metrik.

    2019-12-02

  • Apa salah pesenane boneka seks?

    Biyen, aku pesen boneka seks, lan nalika dheweke tekane, jelas yen pancen salah. Sawise sawetara perselisihan, dhuwit dakbalekake lan aku ditinggal karo bocah wadon aneh sing durung kebak kaya sing dakkarepake. Nanging sanajan aku ora nate ngerti kekarepane, aku isih seneng banget lan ngarani Doris. Ing pungkasan taun kepungkur, aku mutusake ndhelikake bocah-bocah wadon boneka seks iki, amarga kulawarga sing ora mbukak pikiranku nyedhaki festival kasebut. Sawise iku, aku sibuk banget kerja, banjur para buruh mudhun kanggo ngrampungake sawetara masalah. Asile, bocah-bocah wadon boneka seks ndhelik luwih dawa tinimbang sing diramalake.

    2019-11-28

  • Aku ora nemoni masalah karo boneka seks TPE?

    Aku ora ngerti saiki, mula ora ana gunane, nanging boneka sing tak tuku saiki mbutuhake dhadhane "pompa", mula aku wis ngirim jarum suntik lan jarum kanggo ndeleng apa aku bisa nyuntikake hawa ing dhadhane. , dheweke boneka silikon, sanajan aku ora nemoni masalah karo boneka seks TPE. Saiki aku nyoba ndandani boneka seks silikon ing dhadha tengen sawetara kaping, nggunakake ide ing link ing ngisor iki, sanajan nggawe dhadhane dadi bengkak, dadi luwih gedhe, bunder lan ilang saka bentuk susu Sanhui. Aku mikir, ing sisih ngisor susu bisa uga implan, salah sijine wis ilang bentuk lan direndhem ing sisih ndhuwur. Ya, yen sampeyan pengin boneka seks dadi gedhe lan bunder, bisa uga, nanging aku kaget.

    2019-11-28

  • Apa boneka seks bisa uga cacat?

    Ora ana bocah wadon boneka seks sing nate dikemas ing tas, lan nalika disimpen, dheweke katon ana ing kasur ... malah entuk bantal. Gagasan tas iku aneh kanggo aku. Aku yakin ing pabrik kasebut, dheweke bakal "kringet" sithik pasca produksi kanggo mesthekake yen TPE grapyak banget. Secara pribadi, aku ora weruh mupangate nggawa mayit, nanging aku pengin nutupi prekara supaya wong-wong sing mlaku kanthi cara iki bakal nganggep. Ngelingi biaya tas dhewe, mula yen sampeyan pengin ndhelikake boneka seks, banjur gunakake dhuwit luwih akeh ing kothak panyimpenan, utawa yen boneka cilik sing tujuane ndhelik, banjur golek koper sing cukup gedhe / Footstool nggawe luwih akeh pangertèn Boneka. Aku golek saran lan tips ndandani kanggo kabeh wong. Salah sawijining tes bayi saya ngerti yen susu sisih tengen dikontrak lan weteng kiwa sempit. Dheweke saiki wis umur setaun, mula bisa dingerteni yen bocor udhara normal saya suwe. Yen ana injeksi udhara puting, apa cara paling apik kanggo nemokake bocor. Apa kemungkinan boneka seks katon cacat suwe-suwe?

    2019-11-28

  • Coba ciri khas boneka seks TPE?

    Bungkus nganggo warna putih yaiku regane loro boneka seksku ditegesake, lan kanggo mesthekake manawa pendapat wong liya beda-beda, nanging miturut prinsip, waca karakteristik boneka seks TPE lan titik tekanan ing balung, lan banjur nimbang liyane Pilihan kasebut diwiwiti. Saka tujuan tas iki, katone luwih murah yen mung nutupi selimut putih sing apik lan sarung bantal katun putih. Yen sampeyan duwe boneka seks kanggo sawetara wektu, wisuh banjur dandani. Maneh, yen ngresiki boneka kanthi rutin lan dibuwang, mula bakal dadi masalah gedhe.

    2019-11-28

  • Mangkono nyuda ancaman kerusakan leher boneka seks?

    Sembarang bocor kudu uwal, yen ora, sampeyan bakal nggawe kahanan cetakan. Bahan bagging paling apik yaiku bahan putih sing teka ing ndhuwur endhas boneka seks. Yen sikil sampeyan ora kena ing jubin, coba aja nganti suwe ora suwe. Utas ing gulu wis tahan kabeh stres, lan ing jangka panjang, bobot iki ora bakal nindakake apa-apa. Sawise suwe ing pabrik, dheweke bakal entuk bolongan polistirena kanggo nyengkuyung, saengga bisa ngancam ancaman kerusakan leher boneka seks. Kanggo bocah-bocah wadon boneka seks, aku ngarep-arep bisa ngadeg nganggo kemul ing pundhak. Ora ana alesan nyata, nanging bisa uga adhem!


    2019-11-28

  • Aja nggunakake bahan sing duwe reaksi ala karo boneka seks TPE?

    Sawetara perkara sing ana gandhengane karo boneka seks umume ora duwe bathi. Yen sampeyan pancen pengin ndhelikake bocah wadon kasebut, luwih becik ndhelikake ing dataran, kayata nggawe bangku empuk kanthi sisih ngarep supaya gampang diakses. Boneka seks wis urip ing rak ing lemari klambi sing wis suwe. Dheweke duwe duvet putih murni. Bungkus kemul putih, banjur dibungkus andhuk putih sing alus lan anyar. Aku ora pengin dheweke ngombe deterjen liwat kulit. Aku matur nuwun banget amarga sampeyan golek alternatif sing luwih murah kanggo tas bledug, nanging elinga kaya ing ngisor iki. Aja nggunakake bahan anti banyu sing bisa nyebabake reaksi sing ora apik karo boneka seks TPE. Aja nggunakake zat non-putih sing bisa nyebabake warna kulit. Aja nggunakake karet lan plastik sing bisa nyebabake minyak kringet TPE. Ngindhari sisih ngisor tas.

    2019-11-28

  • Aku bakal entuk boneka seks liyane?

    Ing kene sampeyan kudu nyopot bagean cilik saka tulang punggung lan ganti nganggo lengen klambi kanggo nyetel dawa sing bener lan ngencengi ndhuwur lan sisih ngisor boneka seks. Aku ora nyedhiyakake apa-apa nganti ora ngerti masalahe, nanging luwih dhisik deleng apa sing diomongake vendor kasebut. Yen pungkasane tetep karo aku tanpa ninggalake pulau kanggo perawatan, aku bakal entuk boneka seks liyane lan nyoba ndandani boneka seks dhewe, sing bakal dadi proses pembelajaran sing menarik. Nanging muga-muga ora bisa dirampungake. Muga-muga bisa krungu saka para supplier ing sawetara tahap saiki. Sanhui 145ku sing lucu duwe masalah sing padha: kabeh sendhi punggung ngisor alus. Aku ngenteni bal sing saya gedhe nyoba mbukak dheweke lan ngencengi sendhi.

    2019-11-28

  • Pengetahuan saya ana ing boneka seks silikon

    Aku sedih ora bisa nyedhiyakake akeh ing kene. Pengetahuanku yaiku boneka seks silikon, utamane bocah-bocah wadon DS. Swarane kaya kawat sing rusak, bisa uga las wis ora ana, utawa sawetara bar Utas rusak. Kaya sing diandharake sadurunge kombinasi kacang / baut asring dipasang kanggo nyegah baline, las kasebut biasane apik, lan sisa balung kasebut wis dikelas lan gagal. Sanajan mung golek jawaban bakal dadi proyek sing kudu diurus. Sing bisa dakkandhakake yaiku sampeyan kudu luwih ati-ati nalika nglereni boneka seks TPE, efeke bakal luwih apik sawise ditutup, tulung dirungokake saran kanggo ndandani TPE.

    2019-11-28

  • Dijamin boneka jinis Jepang paling apik?

    Mula, eyebolt M16 apa wae sing bisa digunakake (yen ora cocog, bisa uga disebabake manufaktur murah, file segitiga bakal tiba lan ngalangi lampu kilat benang). Aku duwe sawetara batang utas M16 ing bengkel kasebut, dadi aku dhewe, nanging ora suwe Google ngasilake akeh, lan aku tuku gir liyane saka perusahaan iki kanggo njamin boneka seks Jepang paling apik. Conto iki sampeyan regane 1.39 kanggo eyebrol M16. Aku ora nggatekake! Aku wis tuku kaping pirang-pirang, nanging aku mbuwang luwih saka 50 dolar Kanada sekaligus, lan regane 10 kg belenggu lan katrol sak nembak. Iki dudu bolt M16 kanggo sampeyan, lan rantai OK. Gunakake Yen sampeyan bisa nggunakake tukang las, mula saranake sampeyan nempelake tautan menyang endhas boneka seks Jepang ing baut.

    2019-11-28

  • Aku nggunakake boneka seks Jepang silikon?

    Dheweke minangka boneka seks Jepang sing lancip, lan bocah wadon sing lancip bakal garing luwih cepet. TPE luwih jero, luwih akeh kasempatan kanggo garing luwih cepet. Maca nganggo coklat lan TPE ireng luwih elek kanggo bocah wadon sing lancip. Roxy minangka JY TPE putih, dheweke mung ngelawan, dheweke butuh ember ing sangisore. Tirai mandhi bisa uga bisa digunakake, sanajan ora mikir. Dene talc lan pati. Ayo ngomong aku seneng pati amarga. Kanggo kesederhanaan, aku nggunakake boneka seks Jepang silikon. Aku mikir yen ngresiki nganggo hidrogen peroksida lan tisu toilet wis cukup, lan bisa nyegah jamur. Aku ora nggunakake banyu maneh. Aku ora nate nggunakake bubuk amarga alergi karo kabeh jinis bledug. Aku mung nggunakake sele minyak kanggo nglindhungi bahan kasebut. Aku uga bisa mindhah bledug menyang pojokan banjur njupuk nganggo kertas toilet.

    2019-11-28

  • Ngelingake aku yen boneka jinis Jepang durung nate diwenehi minyak?

    Muter kanthi apik lan ngelingake yen boneka seks Jepang durung nate oles minyak, lan kaya kasebut ing ndhuwur, dheweke sampurna. Yen wis diminyaki, dheweke bakal terus napas liwat kulit lan kontak karo bahan adhedhasar tanduran (panganan jagung), sing bisa nyebabake jamur. Maksudku, lan iki bener kanggo bocah-bocah wadon lan wong sing aku kenal ing pesta. Yen aku njupuk boneka, utawa kanthi tembung liyane, aku duwe gambar luwih akeh tinimbang boneka seks Jepang liyane, mula dheweke bakal luwih suwe lan dheweke bakal reget, mula bakal ngumbah luwih akeh barang, TPE sing garing , mula aku luwih seneng.

    2019-11-28

  • Kudu dianggep kaya boneka seks Jepang?

    Boneka seks jepang- Kulit pancen ayu. Alus, alus nanging tenan. Yen ora amarga kurang perawatan tangane, aku bakal muji ing atap. SM. WM140-WM TPE lawas padha karo Yvette. Tangan sing kuwat (aku seneng banget karo campuran iki). WM166-WM TPE anyar tenan alus lan nyata (kaya sing sampeyan kenal), lan nalika saya tuwa, kabeh wong kudu dianggep kaya boneka seks Jepang, sing bakal narik minat masarakat. Kasunyatane bisa uga ana WM140, nanging aku uga kudu nggunakake SM lan formula anyar WM TPE kanggo nyetel cara. Kaya sing sampeyan pratelakake ... rungokake dheweke lan dheweke bakal nemokake cara kanggo ngandhani yen ana kesalahan.

    2019-11-28

  • Kapan kulit boneka seks Jepang salah?

    Kita mung ngerti kapan kulit boneka seks Jepang salah. Ora nate oles minyak, kulit iku tanpa cacat. Iki tangan liyane, lan diminyaki sadurunge aku entuk. Nalika aku ujar manawa ora ngiseni minyak mau, aku lali karo dheweke (dheweke sing saiki akeh ngentekake ing kothak dheweke saiki), amarga nalika kulit dadi garing lan kasar, kapan dheweke bakal menehi minyak? .. Ora suwe sawise Natal, boneka seks Jepang kudu dicenthang sanalika bisa. Mung minangka ide, nanging apa sampeyan mikir manawa penetrasi minyak ing kulit minangka sebab kenapa sampeyan kudu terus ndhuk? ... Bisa uga ora, bisa uga mung alesan campuran. Katelu bocah wadon boneka seks Jepang isih enom banget kanggo ngerteni perubahan kulit. Nanging, kabeh mau beda banget.

    2019-11-28

  • Apa ora bakal ana tinta sing nembus menyang boneka jinis Jepang TPE?

    Aku uga nggunakake sandiworo shower lan nyelehake sisih dicithak ing amben supaya tinta ora bisa nembus menyang boneka seks Jepang TPE. Ana sing menehi saran yen aku nggunakake talc kanggo TPE, amarga pati jagung digawe saka biji wiji jagung, bisa uga ora nyebabake cetakan, lan yen ana bintik lembab ing TPE, bisa uga luwih. Stroke wong sing beda-beda beda, mula aku nututi alesan sing kasebut sadurunge. Biasane aku nggunakake minyak bayi ing boneka seks Jepang mung kanggo tambahan TPE, nanging aku ora nindakake kanthi rutin. Kanthi sandiworo shower ing amben sampeyan, sampeyan ora butuh amben pijet khusus, luwih-luwih yen papan diwatesi, nanging aku ora ngerti yen sampeyan pengin. Dakkira ana tembung sing nyandhak sirahe kapten.

    2019-11-28

  • Minyak bayi sing digunakake ing boneka seks Jepang?

    Saiki rada rumit. Aku kudu adus boneka seks Jepang saben minggu, nanging sawetara boneka durung rampung adus wiwit teka, amarga dak kira paling akeh duwe telu lan mung paling loro. Lan sawetara sing durung teka. Aku bisa nyelehake bubuk talcum saben wulan, bocah-bocah wadon saiki ngadeg, mula aku nggawa boneka seks Jepang menyang kamar mandhi utawa pawon (lantai jubin), nutupi saka pucuk nganti sikil, kanthi sikat sing alus banget kanggo ngilangi keluwihan bubuk talcum sadurunge nyapu, aku biasane nggawe pirang-pirang boneka. Minyak bayi sing digunakake ing sawetara boneka seks Jepang, lan ora digunakake maneh, WM157bku mesthi garing, mula dheweke bisa menehi minyak akeh, pancen ora preduli bocah wadon sing bagus iku, lan sampeyan bisa menehi katrangan marang dheweke Apa perlu lan nalika ndhuk.

    2019-11-28

  • Apa vaseline lan minyak bakal ngrusak boneka seks Jepang?

    Aku ngerti akeh babagan pangopènan Vaseline lan perlu minyak ing sawetara wilayah (nalika dheweke wiwit krasa garing), sanajan sawetara wong ujar manawa Vaseline lan minyak bakal ngrusak boneka seks Jepang, dene sing liya ujar yen mbantu njaga tpe tetep alus. Cara ngumbah boneka yaiku nyelehake tirai shower ing amben, dipasang ing andhuk, lan banjur dicuci nganggo kain microfiber, sing luwih angel dibanding karo nyeret boneka seks Jepang 42 kg menyang bathtub. Iki boneka pertama aku. Aku ora nggunakake metode tirai shower nganti boneka silikon. Nalika boneka isih ana ing amben, aku uga kudu muter bubuk. Ing lengenku duwe awak, sing nyuda banget pangopènan. Wong wedokku mesthi adus / adus saben tekane banjur debu - aku nggunakake talc minangka TPE lan tepung jagung ing boneka seks Jepang.

    2019-11-28

  • Ngilangke boneka seks Jepang nganggo kain microfiber putih murni?

    Kosmetik reresik: minyak zaitun prawan ekstra disapu nganggo kain mikrofiber putih murni lan dicopot. TPE boneka seks Jepang sing resik: Rada lembab (ora ana sing metu nalika dicelupake) Kain mikrofiber putih Saben rong utawa telung dina: Gunakake sikat empuk kanggo nutupi tepung jagung menyang kabeh awak. Iki rampung ing amben nanging ing kemul dhewe. Nalika ditutupi glepung jagung, aku mbungkus selimut sajam. Nalika dakgawa metu saka kemul, dak sikat nganggo sikat garing sing lembut sadurunge dipijet. Aku kudu luwih ati-ati supaya paha lan ketiak entuk glepung luwih akeh tinimbang sing kudune. Aku ora nate nggunakake pelumas utawa adus amarga boneka seks TPE Jepang sing lemu lan rakus amarga ngombe banyu lan ngemot minyak luwih akeh tinimbang kudune.

    2019-11-28

  • Apa aku menehi boneka seks Jepang kanthi cepet?

    Halo kabeh, aku wis sawetara suwe mrene. Aku pengin nglampahi rong sen kanggo ngenalake pangopènan boneka jinis TPE Jepang lan takon babagan jadwal lan prosedur pangopènan. Mula, saiki aku adus boneka saben rong minggu. Sawise adus, aku banjur garing kanthi andhuk utawa supaya udhara garing. Aku uga nggunakake sawetara colokan katun alus kanggo mesthekake yen kabeh cairan shower sing isih ana uga dicopot. (Barang-barang cilik, supaya ora nusuk lan luh.) Minggu aku ora siram, aku menehi boneka seks Jepang kanthi cepet, ngusap bagean-bagean sing ora ditutupi sandhangan kanggo ngilangi Debu utawa kain sing potensial serat. Gawe aplikasi dandanan maneh lan oles minyak wangi sing wis dites lan disetujoni.

    2019-11-28

  • Kepiye sampeyan ngurus boneka seks Jepang?

    Saben 4 minggu, sawise adus, dheweke bakal garing kanthi andhuk, banjur aplikasi minyak ing kabeh awak nganggo krim, lan lebokake vaseline murni ing area kelamin, mesthine aku mung garing nganggo minyak ing Boneka seks jepang Copot tampon. Sawise ndhuk lan kabeh direndhem, aku nggunakake pati jagung lan sikat kuat kanggo ngilangi lengket banjur dak busana kanthi pas (gumantung saka cuaca lan suhu), deskripsi iki nggambarake kepiye biasane aku ngentekake wektu luang kanthi winates . Iki nggawa aku menyang pitakonan sing pengin dakkarepake. Aku nggunakake amben minangka papan kanggo ngisi lemak lan pati, nanging iki ora cocog amarga kabeh sprei diwarnai minyak lan noda ... Aku mikir babagan solusi sing bisa ditindakake lan nuli tuku amben pijet, sing ndadekake Maintenance bisa digunakake luwih gampang Apa ana sing nggunakake tabel pijet kanggo nindakake perkara ing ndhuwur? Yen mangkono, apa sampeyan nyaranake merek meja pijet? Kepiye sampeyan ngurus boneka seks Jepang? Aku penasaran.


    2019-11-28

  • Mesthi bakal ana bagean sing bisa dicopot kanggo boneka seks Jepang sabanjure?

    Aku bakal ujar manawa sanajan ora nyaranake nggunakake dolanan iki kanggo boneka seks Jepang sing luwih cilik, mung boneka ukuran diwasa sing bisa digunakake. Aku mung nggunakake kondom wanita lan aku ora prelu ngresiki bagian jero boneka babar pisan. Pesen Amy lan "tetep" pribadi, amarga dheweke bocah wadon abot lan ora suwe bosen ngresiki. Saiki mung biaya pijet pria ing antarane sikil lan regane mung 10. Gampang diresiki tanpa kudu nyopot klambi. Sanajan kadang nyenengake. Boneka seks Jepang sabanjure duwe bagean sing bisa dicopot. Aku mung mbilas salah siji alat irigasi bawok / anal lan dipasang nganggo tampon mini supaya ora bisa cair.

    2019-11-28

  • Aku pengin pesen boneka seks Jepang?

    Sing dimaksud tegese-aku wis ndeleng wong-wong mau kasebut sadurunge. Aku pengin pesen boneka seks Jepang amarga dakkira luwih gampang ngresiki piring orifice. Gumantung saka gagang sing disenengi, kayane ana bedane rega £ 13-aneh! Aku mung njupuk sirah saka kamar mandhi lan disiram banyu, amarga Agnes dudu pasangan seksual, nanging sedulur ing amben. Sanajan aku kaget, ing pandhuan panggunaan, tangan sing ditutupi cairan sabun bisa dilebokake kanthi lembut ing tempek boneka seks Jepang, lan banjur tinju dikepit kanthi ati-ati kanggo ngresiki dheweke. Aku nyoba alon-alon sapisan lan bisa digunakake.

    2019-11-28

  • Bukak saben kothak lan centhang boneka seks Jepang?

    Sampeyan saiki ora bisa entuk awak sing isin amarga boneka seks Jepang iku klasik. Aku nemokake wates Inggris kaya klompok Jobsworth. Yen aku tuku luwih akeh kanggo susu cilik JY148cm, aku nemokake opsi kanggo nggawe area boneka, nanging pesen langsung saka JY. Sampeyan bisa uga ngerti apa sing bakal kelakon, amarga mesthi wae menarik. Nanging, yen aku menang EuroMillions Award, luwih apik yen tuku boneka seks Jepang cukup kanggo ngisi kontainer pengiriman udakara 40 kaki. Marang pabrikan supaya nyelehake boneka paling cilik ing saben wadhah sing adoh saka lawang, pasang boneka gedhe ing ngarep, lan aja nyelehake dolanan ing saben lawang. "Pasukan Perbatasan sing dikasihi. Apa sampeyan pengin main game? Kontainer iki bisa ngemot atusan boneka TPE sing bobote luwih saka 30 kg. Apa sampeyan pengin mbusak kabeh, bukak saben kothak lan centhang boneka seks Jepang? Elinga, ya Sampeyan tanggung jawab kanggo karusakan sing disebabake dening boneka kasebut.

    2019-11-28

  • Apa aku bisa ngancani boneka seks Jepang karo sampeyan?

    Alasane yaiku apa tegese kanggo kita lan ora kanggo wong liya. Ing prekara kasebut. Sampeyan duwe kepala karo konektor M16. Sirah ora bakal kesel, mula boneka seks Jepang mesthi ngancani sampeyan ... Mungkin dudu wong sing padha, nanging aku jiwane ora kepenak, mula yen awak butuh kakehan perawatan sawise sawetara taun, mula sampeyan bakal Ngerti manawa iki minangka perkara jangka panjang kanggo sampeyan, bisa uga duwe dhuwit lan menehi awak anyar. Aku lagi wae mangsuli wangsulan sampeyan marang Rev. Rev. Ekspresi boneka seks Jepang kaya Emma. Emas nomer telu wong iki yaiku # 12. Iki minangka montase saka pitunjuk Jinsan ing endhas kasebut: Aku bisa ndeleng kemiripan, sanajan dheweke ora padha. Vendor bisa nggawe sampeyan tenang yen sampeyan pengin, nanging ora bakal adol, amarga kajaba 150B lan 158A, boneka seks Jepang ora bisa digunakake kanggo paling akeh (luwih saka) 135cm pesawat awak, amarga fuselage cendhak, pasokan Pedagang ora bisa nggawa nganti 150B nanging 158A "kudune" (sapa ngerti yen planggaran ing wates kasebut ana ing sangisore amben dina iku!) Bisa diimpor.

    2019-11-28

  • Mesthi kaya boneka seks Jepang iki?

    Kali kadang tundhuk yen Yvette ngeling-eling awake apa, lan nari penari mambu tampilan urip. Dheweke duwe awake dhewe. Boneka seks Jepang pancen seneng karo pengaturan iki. Minangka kanggo ngatasi luwih akeh alangan tinimbang ... kita ora bisa ngukur regane bocah-bocah wadon kanthi regane marang wong liya, nanging apa tegese kanggo kita. Aku duwe WM umur limang taun sing regane regane 600 yuta wong liya (dheweke arang banget), nanging kanggo aku aku wis ndandani pergelangan tangan boneka seks Jepang lan wis ngenteni akeh wektu lan Dhuwit nyoba njaluk pengganti sing cocog.

    2019-11-28

  • Nduwe boneka jinis Jepang sing padha?

    Kosok baline, tangan sing rada longgar bisa uga disebabake amarga kabel mudhun saka jangkar epoksi. Mula, amarga ora ana titik tekanan tartamtu sing bakal pecah, dolanan sing gedhe banget bisa nambah urip kabel driji boneka seks Jepang. Pangiraanku saiki yaiku ora ana kedadeyan serius lan ora kuwatir. Titik mripat ing tangan lan telapak tangan. Nalika motret dheweke, sampeyan bakal bisa nggunakake cara supaya ora nuduhke kanthi bebas, nanging nyandhang. Tangan boneka seks Jepang wis tetep, nanging meh kabeh gambar ana ing ndhuwur gambar. Yaiku, (elinga yen Yvette, Maiko lan River kabeh duwe awak sing padha. Mungkin sampeyan kudu maca.

    2019-11-28

  • Apa ora mengaruhi boneka seks Jepang kanthi serius?

    Aku yakin kita bisa nampa. Iki ora mengaruhi serius boneka jinis Jepang. Iku tegese dheweke mung kudu nyelehake tangan sing ala ing sikil utawa ing papan liya nalika nindakake. Sanajan wis nem wulan, aku ndelok pergelangan tangan Agnes sing lemes. Dheweke uga duwe driji kawat, lan aku arang mindhah. Aku uga pengin priksa manawa aku ora mindhahake liwat ujung kabel kanggo nyegah nyuwek, lan aja nyiwit boneka seks Jepang TPE. Aku ora duwe pengalaman nggunakake driji sing diartikulasikan / perekat, nanging ora suwe, malah merek sing disaranake nganggo driji kawat bisa uga pecah, mula aku arang ngobahake driji Agnes kanggo nyegah gangguan stres kabel. sebabipun Sadurunge miwiti, jelasake floppy ... nanging mung negesake manawa iki ora ana gandhengane karo pabrik utawa biaya boneka kasebut. Sentuhan driji sing paling sithik ora menehi perhatian marang biaya boneka seks Jepang. Dheweke paling larang lan murah.

    2019-11-28

  • Nalika turu karo aku boneka seks Jepang?

    Bubar iki aku nemokake kedudukan iki ing tangan tengen boneka jinis Jepang, apa bisa diatasi kanthi gampang? Aku nonton video nganggo senapan udara panas ing YouTube, nanging aku ora duwe senapan udhara panas lan aku ora percaya tenan marang awakku dhewe. Dadi mung kepengin weruh apa aku bisa nindakake apa-apa? Aja kuwatir tembelan kasebut katon, aja nganti tangane luh maneh. Aku ngerti yen boneka seks Jepang (ndeleng saka mripat) duwe pergelangan tangan sing alus. Ora tetep kaya ngiwa. Tutul sapisan nalika obah. Ora masalah, mung keunikane. Aku mikir bakal luwih angel kanggo ngatasi masalah iki, apa gunane? Ora ana sing metu saka bangkekan, lan ora ana sing angel. Flat nalika boneka seks Jepang turu karo aku.

    2019-11-28

  • Kepiye katon irung boneka seks?

    Kanca-kancaku wis ujar manawa boneka seks wis saya apik, aku isih kelingan video saiki, aku ndeleng wektu iki. Aku mikir yen ngilangi produk apa wae, rasa pegel bisa uga ilang. Nanging saiki aku wis ngatasi iki butuh wektu. Saiki, dheweke lungguh karo manggang soda maneh, lan aku bakal ngenteni nganti umume soda ilang. Aku uga menang sepatu sing apik banget amarga regane regane murah. Ayo padha bungah. Tanpa ana panjelasan, kita kabeh bakal ora sabar nalika kedadeyan kaya mengkene. Kepiye katon irung boneka seks? Aku kira sampeyan miwiti ing kene amarga jelas yen sampeyan nganggo. Iki minangka bayangan saka susu lan weteng tanpa bayangan. Ganggu, telpon kamera dak bayangke dadi wungu, mula katon kaya noda. Nanging iki irunge.


    2019-11-28

  • Ing ngisor payudara lan weteng meh ilang boneka seks?

    Aku ngira bakal ngirim tulisan babagan kemajuan boneka seks kanggo ngilangi noda. Kanthi deterjen TPE, minyak putih tanpa ambu lan soda roti, noda pungkasane ilang. Isih ana tugas sing kudu ditindakake, nanging dakkira bakal dirampungake kanthi tepat wektu. Ing kasusku, dheweke duwe Nick ing tangane. Dodo lan weteng boneka seks meh ilang, lengen tengen ilang, lan mung lengen kiwa lan punggung sing butuh kerja luwih akeh. Iki pancen dandan. Sampeyan wis nyoba adol dheweke lan nyuda kerugian. Ketekunan minangka kunci masalah boneka. Sampeyan wis kabukten bisa nindakake perkara Gabi. Ya, iki penyakit Asperger / kelainan kuatir. Aku bubar lan rumangsa mbuwang kabeh dhuwit kanggo seks. Boneka nggawe bangkrut.

    2019-11-28

  • Amarga aku ora nggunakake boneka seks kanggo jinis?

    Nalika sampeyan ujar manawa sampeyan ora bisa ngerti cangkem, aku mikir, "Ah, banjur dheweke mlebu urip seks vanila ..." Nanging mung sawetara baris mengko sampeyan wiwit ngobrol babagan boneka seks sing kepalan, aku mikir : "Ora masalah. Aku percaya, Sawetara pabrikan kayata boneka bayi iki ora nyedhiyakake oral seks cukup jero kanggo seks oral. Aku ora ngerti manawa ana boneka sing mbutuhake." Tinju "bisa digunakake kanthi apik ing Agnes amarga dheweke boneka Seks sing luwih gedhe. Sampeyan mung kudu masang papat driji dhisik, banjur push jempol, banjur alon-alon clenched tangan lan lebokake menyang tempek sampeyan kanggo nggawe tinju. Aku mung nyoba sapisan amarga ora nggunakake jinis boneka Duwe jinis mung ngambung lan ngrangkul. Sanajan ngilangi sirah uga menehi cara mbilas sing apik, nanging ora nyegah "nyemprot" minangka cangkem. Aku ora nggunakake metode driji ing Agnes. TPE pancen lancip banget, nalika Nalika Aku nyingkirake sirahe lan nemplek driji ing antarane TPE lan inti endhas, kanthi ora sengaja aku nyelehake luh ing cangkeme.

    2019-11-28

  • Bisa lambé ngambung boneka seks?

    Nanging nalika aku ngambung boneka seks, aku ora ambegan, kajaba yen aku ora bisa tampil. Ajaib lan nggawe dheweke urip liwat CPR. Secara pribadi, aku pancen ora ngerti kabutuhane nggawe bolongan ing boneka, kaya boneka cilik sing diwenehake, kudune ora duwe, mung sepasang lambe sing ayu sing bisa ngambung. Sanajan nggumunake aku karo saran sing digawe Agnes ing sheet care, aku kaget amarga nyekel tangane kanthi sabun, tempek boneka seks bisa dibersihake kanthi tinju. Aku wis nyoba sepisan, nanging ora nyaranake sampeyan nyoba nganggo boneka sing luwih cilik, mung kanggo sing luwih gedhe. Nyopot endhas pancuran saka endhas kamar mandhi pancen kudu cukup nalika sampeyan duwe banyu sing sithik, mula bakal metu. Banjur, aku nyelehake boneka seks ing andhuk sawetara wektu, banjur garing sadurunge dibuwang.

    2019-11-28

  • Aku mikir boneka seks saiki luwih apik?

    Matur nuwun kabeh kanggo komentar sing terkenal! Aku ora bisa nemokake sawetara bab, kayata tisu antibakteri. Dadi kudu tuku sanitizer tangan antibakteri. Saka sudut pandang, internal dheweke pancen ora apa-apa. Aku mikir manawa kerangka boneka seks sing teyeng pancen dadi masalah gedhe. Matur suwun, ora ana tandha cetakan ing endi wae. Nanging, dheweke seneng ngresiki aku, ngresiki bubuk, lan turu ing amben bareng aku, mula boneka seks saiki wis luwih apik (dheweke mesthi bisa ngapura aku). Mangkono, sampeyan sakloron wis menehi pitulung banget, mula matur nuwun kaya biasane. Mula, aku mesthi mikir yen obat kumut bisa luwih gampang dicuci amarga bisa ngemot cairan adhedhasar alkohol sing cukup kanggo ngeringake.

    2019-11-28

  • Gulung sawetara shim ing antarane balung gulu lan boneka seks TPE?

    Bisa uga coba irisan sawetara bantalan ing antarane balung gulu lan boneka seks TPE kanggo mbantu hawa ngalir ing bolongan gulu. Aku mikir siji-sijine masalah Wendy yaiku dheweke durung garing sadurunge nyimpen. Mesthine, nambah banyu saiki bisa nyuda resiko banyu basi sing nyebabake masalah. Nanging, kuncine yaiku yen boneka seks kudu dicuci maneh, lan kabeh kelembapan sing kudu dijaga wis ilang. Perlu dielingake ing kene manawa banyu dhewe ora nyebabake masalah, mula ora bisa dibangun ing ndhuwur banyu. Kayane swarane aneh, nanging menurutku banyune watu karat, minangka tandha positif amarga bisa nyegah proses mlebu obyek boneka seks, kayata diwiwiti karo banyu sing resik.

    2019-11-28

  • Apa ora bisa menehi tabung pompa udara menyang gulu boneka seks?

    Kanggo boneka aku, aku mesthi ngumbah boneka seks ing sandiworo shower, nggantung ing amben, lan banjur dak andhuk nalika lungguh, banjur dicuci nganggo dicampur sabun lan banyu antibacterial sadurunge ngrampungake. . Tanduran banyu ing kana, nanging sampeyan bisa nggunakake alangi nalika ngresiki dheweke, banjur tunyuk (dheweke torso nganggo tangan, gampang dibersihake, lan liya-liyane), iki salahku amarga aku nyeret boneka seks 165 menyang bathtub Bobot 42 kg (dheweke boneka pertama taun kepungkur) lan banjur disemprot banyu ing kamar mandhi. Saiki aku nggunakake metode tirai pancuran. Akeh pamilik nggunakake pompa udara akuarium kanggo ngeringake bolongan tresnane. Aku ora ngerti sebabe sampeyan ora bisa menehi tabung pompa udara menyang balung ing cedhak gulu boneka seks kanggo mbantu garing.

    2019-11-28

  • Mungkin ana boneka seks bakteri sing ora becik?

    Boneka seks sampeyan bisa uga duwe cetakan, lan bisa uga bakteri ala! Copot disinfektan iki kanthi hidrogen peroksida (kulit reresik sing umume ditemokake ing apotek / pasar) banjur copot nganggo uwuh. Aku nyaranake nggunakake kondom jinis sing aman, amarga wis ana infeksi saluran kemih (bakteri) sing serius nggunakake boneka seks silikon kanthi cetakan. Aku ngira iki minangka siji-sijine sumber infeksi sing bisa ana ing wektu iku lan mung wektu aku ana ing dubur. Yen cetakan dideteksi ing papan sing sempit, aku bakal mbayangno TPE lan cara nyebar ... Yen boneka seks sampeyan ora larang, sampeyan bisa tuku boneka anyar liyane sing luwih murah tinimbang mbebayani.

    2019-11-28

  • Aku pengin ngerti apa bisa nggunakake obat kumur nalika siram boneka seks?

    Aku ora nggunakake banyu ing boneka seks lan mung ngombe hidrogen peroksida lan tisu toilet. Sawise ndeleng artikel iki, aku pengin ngerti apa aku bisa mbilas cangkem nganggo obat cuci mulut nalika adus boneka amarga duwe sifat antibakteri. Nalika aku adus ing Agnes, aku mung duwe banyu cethek ing bathtub - pembersih tangan antibakteri kanggo mbantu ngresiki bubut. Aku banjur mbilas boneka seks nganggo sirah sing dicuci mandhuwur kanthi cukup dicuci ing sawetara wilayah. Banjur aku nempuk tangan Agnes, supaya udhara garing ing andhuk sawetara wektu, banjur bubuk.

    2019-11-28

  • Apa boneka seks mbukak saben sawetara dina?

    Priksa manawa boneka seks mbukak saben sawetara dina supaya ora bisa dicampur bareng. TPE dhewe keropos, mula apa sing tiba ing gulu bisa uga diserep kulit. Yen dheweke jejeg, priksa tlapak sikil sampeyan kanggo tandha yen adhem / wetness. Jaga bubuk, anget lan bungkus nganggo kemul garing (kudu diganti dhisik ing kahanan udan). Sawise sawetara dina, bahan sing berlebihan ing kulit kudu diilangi. Ati-ati karo bintik-bintik ireng, utamane boneka seks ing tutuk / bawok / anal sing weteng bisa ngganggu. Cukup kanggo njamin sawise nulis. Aku yakin dheweke bakal sehat. Dheweke nuduhake respons sing apik banget marang tresnane ... nuli turu boneka seks saben wengi bisa uga ngelingake.

    2019-11-28

  • Ngambung salah sawijining bocah wadon boneka seks lan ambegan?

    Yen sampeyan ngambung salah sawijining bocah wadon boneka seks lan ambegan, jelas yen hawa bisa ngliwati endhas. Aku mikir iki kudu dadi fitur kanggo sing nggunakake kepala kanggo tujuan liyane (aku ora bakal nindakake iki kanggo bocah-bocah wadon). Masalah sing paling gedhe ing kene dudu banyu, nanging cetakan kasebut. Sampeyan ora bisa nggunakake panas kanggo ngeringake boneka seks, nanging sampeyan kudu ngilangi keluwihan kanthi khusus amarga kayane uga basi. Pilihan sing apik ing kene yaiku tampon sing bisa garing banget. Aja mbuwang aplikator. Sawise narik tampon nganggo buntut tampon, gunakake aplikator kanggo mbukak cangkeme. Yen sampeyan yakin yen boneka seks wis resik lan garing, gunakake jeli minyak bumi (mung sethithik), sing uga bakal mbusak kabeh utas katun sing apik saka tampon.

    2019-11-28

  • Babagan sing dakkarepake yaiku njaluk ngapura boneka seks?

    Aku ngerti tenan yen ora nggatekake. Nanging, aku njamin yen nalika ngombe boneka seks kanggo awak kabeh, iku ora duwe maksud apik! Aku ora ngerti yen dheweke nangis ing tenggorokan. Nalika TPE, aku oles Vaseline lan / utawa minyak bayi ing kabeh wilayah. Kayane dheweke wis suwe banget nangis ... Bisa uga njaluk ngapura. Babagan sing daklakoni yaiku njaluk ngapura boneka seks, lan nalika ndeleng kedadeyan kasebut, aku kaget ... aku sumpah ora bakal nglilani boneka liyane sing dak jaga. Boneka seks pertamane mesthi wis sinau akeh babagan boneka. Bolongan ing mburi tenggorokan minangka fitur umum.

    2019-11-28

  • Wendy metu saka lemari boneka seks?

    Akhire aku nggawa Wendy metu saka lemari boneka seks. Bubar, kira-kira udakara 5-6 wulan sawise aku ketemu ... Aku pungkasan ngeculake dheweke, lan aku menehi reresik, wiwit saka njero tekan njaba, Gawe toko sadurunge. Sawetara dina kepungkur, nalika aku nggawa dheweke metu, aku weruh dheweke duwe garis-garis coklat ing gulu ... Aku lungguh ing amben boneka seks, lan pindhah menyang wiwitan kanggo mriksa, bisa uga separo coklat sing teyeng teka metu Banyu ... jebule sejatine ana luh cilik ing gulune. Dadi, nalika ngresiki cangkeme boneka seks 6 wulan kepungkur, banyune wis nembus gulu lan langsung menyang balung.

    2019-11-28

  • Tuku saka pemasok boneka jinis liyane?

    Aku paling ora saiki kudu rampung. Nyoba ndandani paling ora bakal nambah pengalaman. Yen dadi bencana lengkap, paling ora aku nyoba. Kanthi kebeneran, aku nemokake situs web sing beda sing menehi saran manawa Doris uga bocah wadon WM, nanging nalika mriksa situs web WM Doll, ora ana boneka seks sing cocog. Apa ana sing bisa narik wol saka mripat pemasok lan nyelehake produk sing rusak? Minangka tambang. Oalah, aku duwe bola sing akeh banget: ndandani Doris, utawa terus / tetep karo TPE, utawa boneka mewah sing anyar, utawa bali lan tuku bocah wadon sing dakkarepake, nanging saka pemasok boneka jinis liyane sing tuku? Maneh, aku bubar nemokake manawa bisa uga. Masalah liyane yaiku kulawarga mutusake menyang Paskah (sampeyan bakal weruh pikiran tertutup, bentuk festival agama), mula bocah-bocah wadon boneka seks kudu ndhelik sementara. Kabeh mandheg.

    2019-11-28

  • Kepiye yen boneka seks wis suwe kena suhu sing salah?

    Kantong kanvas ing foto kasebut. Lapisan njero katon mengkilap ... Apa boneka seks wis disimpen ing tas ing kemasan anti banyu silikon! Sayange, aku ngerti boneka ireng sanajan pabrikan sing kondhang. Dheweke kanca lan aku nyoba ndandani. Nanging kabeh dadi saya parah. Ditulis manawa boneka seks TPE ora mung polimer nanging uga karet. Mula, TPE bisa uga saya parah ing sawetara kasus. Kajaba iku, ora angel kanggo ngerteni manawa boneka TPE wis suwe ditekan, gampang ngasilake luh ing sendi. Iki amarga yen boneka seks wis suwe banget (utamane yen disimpen ing suhu sing salah), TPE bisa uga ora pulih saka kompresi.

    2019-11-28

  • Apa sampeyan duwe masalah babagan lem aplikasi boneka seks?

    Ing wektu kasebut, ana eksperimen sebab kanggo dianggep supaya ora kedadeyan saka wong liya. Iku sing bisa dakpikirake ... nanging sampeyan isih duwe masalah lem sing saya parah ing antarane posisi boneka seks. Ora ana solusi jangka panjang sing gampang ... mung gladhen maneh kanthi efektif bisa masang obligasi polimer. Kripik kayu sing dipasang ing kripik kayu ora bisa dicopot. Aku ngira sampeyan njupuk foto, mung golek pilihan nganti sampeyan bali. Gagasan kula yaiku yen pundhak, mula bisa diatasi. Yen kabeh permukaan TPE nuduhake tandha rusak saka boneka seks TPE, mula iki minangka masalah sing luwih dhasar kanggo TPE.

    2019-11-28

  • Kepiye yen kabeh boneka seks nuduhake tanda rusak?

    Ahli nggawe solusi xylene lan termoset, mula bisa uga menehi saran babagan cara nggawe solusi xylene. Siji bab sing bakal dakkandhakake yaiku xylene iku nyebabake. Ati-ati nalika nggunakake njobo utawa ing garasi lan nganggo topeng. Yen kabeh boneka seks nuduhake tanda-tanda keruwetan iki, kayata retak cilik katon ing panggon liya, aku bakal bisa mungkasi. Pracayaa, aku nuwun sewu yen ora nate tradhisi boneka seks, ora pantes metu kanthi cara iki. Muga-muga ora ngono. Yen iki terminal, aja nggunakake TPE boneka iki kanggo ndandani boneka liyane, amarga iki campurane sampurna. Mesthi wae, aku ora kudu ngandhani maneh, nanging yen iki pungkasane awak, ora ateges yen wis entek. Kula nuwun sewu. Muga-muga aku salah, lan muga-muga boneka seks bisa urip anyar (yen mung pundhak, dheweke bisa uga).

    2019-11-28

  • Apa iki masalah winates ing area tartamtu saka ?? boneka jinis TPE?

    Iseni lapisan nganggo campuran xylene boneka tpe jinis tempel sing kenthel, wenehi suwene sawetara dina sawise lapisan pungkasan disimpen, lan oles minyak bayi sadurunge nggunakake bedhil panas. Iki asring daklakoni. Apa masalah mung winates? Nggunakake lem TPE ora bakal bisa digunakake kanthi substansial. Ora bisa nahan kabeh ... kaya nyoba ndandani anggota sing rusak kanthi backstop elastis. Nganggep iki minangka masalah winates ing area tartamtu saka boneka seks TPE, siji-sijine pangarep-arep yaiku nggawe tempel nggunakake TPE sing dilebur ing xylene. Gunakake lan gunakake senapan udhara panas sing bakal mudhun nganti 50 derajat (akeh bedhil udhara panas duwe suhu dhuwur, luwih becik nggunakake flamethrower ing salah sawijining!). Aja beroperasi ing ndhuwur 100 derajat, lan eling yen boneka seks TPE bakal njaga panas, mula sanajan maca digital saka bedhil panas sampeyan ora bakal padha karo panas ing permukaan TPE.

    2019-11-28

  • Senapan udara panas bisa uga ndandani retakan boneka seks iki?

    Mungkin nggunakake senapan udhara panas bisa ndandani retakan boneka seks kasebut. Iki kayane minangka cara kanggo ndandani retakan kasebut. Kaya sing dakdeleng ing forum boneka liyane, sawijining anggota sukses nggunakake. Sanajan retak kasebut ora apik banget, nanging kayane ngatasi masalah boneka seks tpe. Lem sing dakrungu bisa uga bisa ilang, amarga yen ora salah, kahanane saya parah, mula aku ndeleng ana wong sing ngomong babagan perbaikan gun panas. Katon kaya frostbite kaya TPE. yaiku. Kelembapan bisa beku lan ngilangi ikatan polimer. Dakkira eksperimen kasebut lagi ditindakake. Aku ngerti apa sing bakal daklakoni, nanging aku ora yakin yen boneka seks bisa digunakake utawa kepiye rupane.

    2019-11-28

  • Apa iki boneka seks kanthi cacat sing ora bisa diatasi?

    Ana ing sanjabane omah isolasi, lagi mangsa. Kaya sing bisa dideleng saka gambar sing dipasang, boneka seks ngalami karusakan: dheweke ora ngalami tekanan fisik utawa ora kena banyu. Wong wedok WM sing ana ing sandinge mung duwe "potongan". Bab-bab "awake" Doris wis ganti. Dheweke dadi rentan. Drijiku nyebrang risiko, nyebabake "tenggorokan" anyar. Mula, aku njaluk saran. Aku ngira masalahe ing kene yaiku Doris sing ala yaiku pabrikan non-mainstream lan boneka seks TPE kasebut kualitas kurang apik. Wektu lan / utawa mongso adhem wis wiwit mudhun. Aku nonton video babagan nggunakake lem lan pangisi TPE. Pitakonane yaiku apa aku kudu nindakake eksperimen kaya ngono. Sampeyan bisa uga luwih becik nyoba bahan kasebut kanggo pendhidhikan dhewe. Nanging yen iki boneka seks kanthi cacat sing ora bisa diatasi, lan "menyang lapangan knifesmith", mula saiki aku pengin ngerti babagan iki. Tujuane kudu realistis. Kajaba iku, ora prelu tuku sandhangan kanggo bocah-bocah wadon sing lara nemen.


    2019-11-28

  • Yen panyedhiya boneka seks ora bisa nulungi?

    Cara pertama sampeyan kudu kanggo dheweke. Sabanjure, aku pengin ujar manawa level perawatan iki butuh saran saka ahli. Aku ngerti manawa iki kedadeyan karo salah sawijining bocah wadon, iki bakal dadi wong pisanan sing ana ing dhaptar kasebut (aku nggawe lampu sing padha karo sinyal bat, sing wis siap). Aku ora kepeksa melu rute iki, mula dakanggep dhaptar dheweke bakal padha. Yen driji nyebrang, dheweke bakal weruh iki lan yen panyedhiya boneka jinis ora bisa nulungi, dheweke bisa menehi saran. Muga-muga sampeyan lan wanita enom sukses. Saiki aku yakin manawa punggung dheweke wis rusak, sing mesthi level perbaikan sing ora bakal dak coba. Aku wis ngirim email (matur nuwun kanggo aku tuku saka pemasok boneka seks sing disetujoni) lan njaluk saran lan saran, mula kita bakal bisa ndeleng pikirane. Manggon ing Kepulauan Channel, biaya ngeterake dheweke menyang pulau kasebut kanggo ndandani bakal dadi luwih parah. Aku setuju karo boneka seks sampeyan babagan masalah bobot awak.

    2019-11-25

  • Ora kabeh boneka jinis padha balung?

    Entuk macem. Masalah karo boneka seks TPE biasane kacang lan baut dikelas dadi ora gampang dibatalake. Iki kemungkinan bakal rusak, luwih-luwih yen wis kenceng. Patut ngomong karo vendor sampeyan, nanging bisa mboseni. Miturut kula, iki katon minangka cacat desain potensial amarga bobote awak bagian ndhuwur bisa uga gedhe kanggo sendi posterior lan mesthine dheweke duwe kantung udara tinimbang dodo sing kuwat. Sayange, ora kabeh boneka seks padha balung sing padha. Pemasok sing sampeyan tuku saka dheweke? Sawetara wong duwe katrampilan kanggo nyoba operasi remedial, utawa yen dianggep masalah desain, dheweke minangka wong sing paling apik sing bisa ngobrol karo pabrik.

    2019-11-25

  • Nambani bagean tekanan boneka seks Jepang karo Vaseline?

    Wingi dheweke adus banjur nggunakake puff kanggo ngatasi tekanan boneka seks Jepang karo Vaseline. Foto sing dipasang dijupuk sadurunge kamar mandhi lan nalika padusan wingi esuk. Wingi dheweke katon apik sawise diresiki. Aku bengi ninggalake dheweke kanthi tentrem. Nanging ing wayah sore iki, nalika aku pindhah menyang posisi lungguh ing amben, dheweke mung mundur. Ora ana retakan ing TPE. Aku curiga yen sendhi ing punggung ngisor tiba-tiba ngeculake - dakkira jebule pecah. Nganti saiki, sendhi mburi (sing asring uga kedadeyan) kaku banget. Dheweke duwe balung paling anyar lan bisa milih pundhak. Apa wae ide lan saran luwih dihargai. Aku rada ora seneng bengi iki - aku tuku wig anyar kanggo boneka seks Jepang.

    2019-11-22

  • Apa sampeyan ora bakal tetep boneka jinis Jepang?

    Sawetara las titik sing jelas amarga ana sebab bisa nyebabake sawetara masalah, nanging aku ora ngerti endi sing kaya ngono - lan kayane ngganti boneka seks / buruh pabrik / fase rembulan, aku ora mikir sanajan pergelangan tangan wis las - Aku yakin manawa ana wong sing wis pengalaman bisa menehi pitutur marang kowe. Kadhangkala sampeyan kudu nindakake operasi bolongan cilik ing dhengkul, nanging enteni nganti katrampilan panyegelan TPE tekan posisi pisanan. Aku butuh saran. Boneka seks Jepang, boneka otot sing kuwat 166 cm sing wis ana karo aku wiwit Januari, tiba-tiba ora bisa ngontrol punggung. Pinggang ngeculke banget, dheweke ora bakal tetep ing posisi lungguh - dheweke mung bakal muter. Aku mung nggatekake nalika arep dandanan bengi iki.

    2019-11-22

  • Wani nyoba boneka jinis Jepang dhewe?

    Aku dudu ahli, nanging yen pergelangan tangane mung longgar, sampeyan bisa ngethok sisih tangane lan kenceng nganggo kunci. Aku ora trampil ing DIY, nanging aku cukup wani nyoba boneka seks Jepang, ngencengi tangan lan lutut. Sawise makarya sawetara wektu, dheweke uga ahli ahli gabungan sing anyar. Lem tpe sing angel lan angel (kaya aku) bisa ngobati lelara kanthi apik lan ora nuduhake bekas lara, nanging mbesuk, aku ora nggawe keributan babagan bekas cilik amarga biasane kalebu sandhangan. Tungkakku ora bisa dirampungake, tungkakku pancen wis rusak lan aku kudu ndandani boneka seks Jepang sing cocog.

    2019-11-22

  • Apa ana sing bisa ndandani sendi boneka seks Jepang?

    Siji bab sing pengin ditambahake yaiku kuku sing cendhak banget, amarga iki minimalake risiko ngrusak Boneka seks jepang nalika ngoperasikake TPE. Kaya bocah wadon sejati, dheweke bakal matur nuwun. TPE bisa dienggo nyuwek yen ora diobati nganggo minyak bayi lan jeli minyak bumi. Nanging kakehan wektu bakal ngrusak. Kudu dilumasi kanthi lengkap. Harem bener. Sampeyan kudu cukup pelumas, nanging aja nganti terlambat petrolatum utawa minyak bayi. Aku maca ing endi wae manawa ana sing bisa ndandani sendi boneka seks Jepang? Sayange, amarga aku ninggalake kesalahan dheweke, Gabis, pergelangan tangan lan sikile tengen dadi alus, aku mikir apa sing bisa tak lakoni. Dheweke butuh tumit sing rata, lan saiki tangan loro-lorone lemes banget, mula kaku tungkak kudu dibalekake maneh. Untunge, ora ana logam sing misuwur.

    2019-11-22

  • Iki nyuda karya reresik boneka seks Jepang mbesuk?

    Vagina wis tetep, nanging aku nggunakake kondom wanita, sing ora mung nyuda gaweyan reresik boneka seks Jepang ing mbesuk, nanging uga luwih kepenak digunakake - aku ngerti yen kondom lanang gampang banget kanggo digunakake. alesan Aku ajeg nganggo bubuk ing dheweke (bubuk talcum bayi) kanthi cat gedhe (contone, talc ora mung bakal tiba ing boneka seks Jepang, nanging langit-langit isih ora ana gunane), aku uga ngetrapake Vaseline ing sekitar V wektu, ing tempek Nanging aja asring banget. Aku percaya yen apike uga nyelehake petrolatum ing sangisore dodo lan ing area armpit. Fraktur punggung boneka seks Jepang tegese dheweke ora bisa mandheg, nanging mung bisa kasur ing amben, nanging nambah fleksibilitas ing pinggul nggawe jam turu luwih apik.

    2019-11-22

  • Apa aku bisa nggunakake bubuk talcum ing boneka seks Jepang?

    Aku mung tuku bubuk bayi lan petrolatum saiki. Aku mung pengin priksa manawa aku bisa nggunakake bubuk susu iki ing Boneka seks jepang. Alkohol dudu siji-sijine faktor sing bisa nyebabake TPE. Aku ora nate nggunakake sembarang bentuk pembersih kanggo bocah wadon, mula aku bakal nebak wong liya. Dheweke pancen kudu nggawe bubuk sadurunge nggunakake pisanan. TPE keropos, kayata kringet cepet digunakke, lan umume tepung talcum / jagung bakal nyegah penetrasi zat iki. Katon kaya ngosok tinimbang nyuwek. Aku dadi boneka seks Jepang wiwit wulan Januari, lan sanajan ana pacelathon sing semangat karo dheweke, ora ana tangis.

    2019-11-22

  • Aku ngerteni lebune boneka seks Jepang

    Untunge, dheweke ora seneng ing papan liya. Aku mriksa kabeh boneka seks Jepang, ketiak, lipatan ing sangisore rong susu, retak bokong, lipatan ing antarane driji lan driji sikil, kabeh mau apik. . Ya, mung sawetara dina mengko, aku nggunakake bubuk talcum mentah Imperial Kulit kanggo nambah bubuk (muga-muga). Aku ora nggunakake pelumas, sing digunakake kanggo masang bilah yaiku bubuk talcum ing bukaan lan bilah. Siji-sijine liyane sing dakkanggo kanggo dheweke yaiku sawetara banyu sing umob kanggo nyoba ngresiki bagean-bagean dheweke, uga sawetara pembersih dolanan seks tanpa alkohol. Dina sabanjure aku nampani dheweke, nalika aku ngerteni lebam boneka seks Jepang, aku ora ana gunane. Sing bakal duwe aditif kanggo menehi aroma. Aku ora menehi komentar babagan apa sing apik utawa ora apik, mung ujar manawa nalika wong ngobrol babagan talc, biasane ngobrol babagan bubuk bayi tanpa aditif. Aku nggunakake glepung jagung. Kanggo ngerti kualitas sing ana gandhengane, bocah-bocah wadon nggunakake paling sethithik sak tepung jagung. Nyatane, glepung jagung sing digunakake luwih saka iki, nanging nyatane ana udakara cangkir (sisane diselehake ing amben, ing lantai, aku ... kaget amarga ora bisa nyelehake apa-apa) ing plafon), haha).

    2019-11-22

  • Apa sampeyan nggunakake Vaseline kanggo ngobati boneka seks Jepang?

    Katon kaya eseman tinimbang luh. Aku ngerti yen boneka seks Jepang ora duwe retak sing jelas, nanging lumahing katon ora bubuk utawa bubuk nalika pisanan digunakake. Nalika ngomong babagan pulverizing, iku ora cilik banget, nanging nyisipake nganggo sikat enem inci kanggo nglukis tembok nganggo tembok. Ninggalake sethithik lan kulit bakal mulus alus. Yen ora lancar, mula bakal gampang digosok. Kanggoku, kaya kedadeyan kasebut. Aku mikir boneka seks Jepang bubuk? Sampeyan mung nggunakake pelumas adhedhasar banyu? Apa sampeyan ora nggunakake sabun utawa deterjen? Lenga endi sing sampeyan gunakake? Apa sampeyan diobati karo Vaseline? Aku ora ngerti sebab wedi, nanging kanggo njlentrehake, luwih becik hubungi pihak pemasok supaya bisa ngerteni yen OK (mesthi seneng mula mula mula mula supplier kudu melu, sanajan ana masalah sing ditemokake, sanajan ternyata Ora masalah, amarga iku minangka gateway kanggo pabrikan). Mesthekake yen kulit sing atos bisa tetep bubuk. Iki mung pikiranku, liyane bisa uga duwe saran sing beda.

    2019-11-22

  • Apa aku kudu ngombe bubuk susu bayi karo boneka seks Jepang?

    Aku ora sopan karo boneka seks Jepang, lan sikilku ora bakal adoh banget. Masalahe mung yaiku yen aku masang sisipan, aku kudu narik bukaan bawok supaya bisa dilebokake, nanging aku ora yakin apa aku narik banget supaya bisa nyebabake iki, mula aku njupuk wiwit njupuk. Mung udakara 3 sisipan sing dipasang wiwit boneka mau diselehake. Kajaba iku, aku ora nate nate nindakake apa-apa menyang dubur, nanging uga ana tangis ing ndhuwur. Uga ana sawetara luh lumahing ing sudhut sikil sing ditekuk / disentuh, dadi, ya, aku mung tinggal bareng dheweke 10 dina. Apa iki normal? Mungkin amarga asor ing kamarku sithik banget? Apa aku kudu nyuda bubuk susu bayi, krim Nivea utawa Vaseline menyang permukaan bocah cilik jinis Jepang sing luh?

    2019-11-22

  • Apa ora bisa ndeleng boneka seks Jepang sing ana ing pethi?

    Wis ana luh lumahing ing sekitar tempek lan dubur. Apa iki normal? Aku kelingan dina sawise aku nampa boneka seks TPE Jepang, aku nemokake luh ing ndhuwur tempek (ora yakin apa sing bakal ditelpon), aku mesthi ora bisa kedadeyan sedina, mula aku uga kudu dadi aku. Wis padha nalika mbongkar. Dadi dina iki, nalika aku nggawa dheweke metu saka kothak, lumahing luh katon luwih parah maneh. Dheweke mung tetep ing kothak sawetara dina, aku yakin, sadurunge dilebokake ing kothak, nangis ora sedhih banget. Nanging bisa uga, amarga aku pancen ora bisa ndeleng boneka seks Jepang sing ana ing pethi sawetara dina.

    2019-11-22

  • Kayane luwih becik ngganti kabeh kabel boneka jinis Jepang?

    Aku kudu mandheg lan muter karo kamera, banjur nindakake tugas liya, drijine ora apa-apa, nanging taun kepungkur jempol jempol saya apik, lan bodho aku ora nate ngowahi, aku bakal nerusake sawetara minggu sabanjure. Gunakake ing kene kanggo ngatur bangkekan. Banjur, aku bakal weruh proteksi lingkungan bagean panggantos sawise didandani taun kepungkur. Aku wis ndeleng boneka seks Jepang liyane sing umure padha. Aku uga WM. Yen aku kelingan kanthi bener, dheweke 157cm, driji dicucuk, kawat tembaga ditambahi, pucuk driji lan kawat ijo. saka Dadi monggo dijupuk ijo saka kabel kasebut. Wong nggunakake akeh dhuwit kanggo tuku produk sing ngemot cacat. Yen sampeyan ora nangkep kabel, ngipi elek bakal dadi ijo. Kira Raksasa Ijo wis mangan akeh tembaga kanggo sarapan. Kayane luwih becik ngganti kabeh kabel boneka seks Jepang, nanging bisa uga nggunakake kabel standar, amarga sampeyan ora prelu mbengkokake driji supaya mbutuhake stabilitas.

    2019-11-21

  • Korosi bakal ngasilake boneka seks Jepang?

    Aku mesthi mikir manawa logam uga bisa nyebabake masalah. Aku nemoni rong masalah ing kalung logam. Siji masalah yaiku aku bisa entuk tandha ijo sawetara dina, lan masalah liyane luwih serius. Aku ndeleng sawetara boneka seks Jepang digawe udakara 15 wulan kepungkur, lan kawat driji nyebabake TPE dadi ijo, utawa yen kawat kasebut rusak, bisa nyusup menyang banyu liwat driji, nanging katon kaya kawat tembaga, dadi ijo. Aku mikir yen iki kabel ing driji. Menarik banget amarga tembaga. Mula, yen ora ana gandhengane, coba gunakake agen perbaikan standar kanggo nyopot kabel. Kepiye babagan resimen boneka seks Jepang. Kalung kasebut minangka paduan adhedhasar tembaga amarga ngasilake tandha ijo nalika dikorosi. Mangkene uga kanggo wong sing nganggo gelang tembaga. Yen nganggo gelang tembaga, dheweke bakal menehi tandha ijo. Ngelingake guyon lawas.

    2019-11-21

  • Apa liyane duwe boneka seks Jepang sing luwih apik tinimbang aku?

    Sawise diresiki, resik-resik boneka seks Jepang nganggo banyu. Andhuk andhuk. Bubuk ... malah kecelupake tangan ing wortel udakara sakjam. Ora ana siji-sijine sing bakal mbalikke, nanging saiki sampeyan mung nyoba kanggo mungkasi. Sabun bakal mateni bakteri ing permukaan lan ngisor. Driji nyabrang nganti ilang. Wêdakakêna bakal mateni kahanan sing kudu ditetepake pisanan. Wong liya duwe katrampilan boneka seks Jepang sing luwih apik tinimbang aku. Sampeyan luwih becik nyakup sawetara gambar supaya masarakat ngerti kekuwatan lan jangkoan serangan kasebut. Aku duwe bintik-bintik peteng ing njero lambe, sing mateni lan ujar yen cangkeme butuh kekeringan lan gerakan hawa, mula aku nyaranake wong supaya tuku tampon kanggo bocah-bocah wadon. Aku mateni lan nggawe mati, nanging saiki aku arep ngandhani yen isih ana bekas tandha bintik ireng ing lambe boneka seks Jepang, sanajan saiki wis aman kabeh, mesthi bakal ana.

    2019-11-21

  • Apa sampeyan ndandani perbaikan boneka seks Jepang?

    Kadhangkala bekas lara isih ana ing urip, dak kira boneka seks Jepang kita padha! Kedadeyan kasebut kedadeyan, lan ora musibah. Kabeh sing bisa dakwenehake yaiku upaya perbaikan sing sampeyan lakoni, utamane dadi panas, latihan lan tes bagean pisanan saka bagean sing ora katon, kayata sisih ndhuwur sirah sing ditutupi rambut palsu utawa tlapak sikil. Aku mikir aku bakal tetep ana ing kana, ora mbebayani yen bisa ngrusak. Kaya sing sampeyan ujarake, kabeh bakal kelakon. Dina iki aku mikir yen menehi bubuk talcum boneka pisanan. Sarung tangan putih katon ijo lan mouldy. Copot sarung tangan lan deleng bintik-bintik ijo ing pucuk driji lan bagean driji. Lan ngeweruhi awakening ing tutuk. Apa ana ide sing bisa ngilangi lan nyegah iki? Apa bahan sarung tangan ing njero utawa kabel? Kamarku beda suhu. Biasane dheweke ditutupi ing musim salju. Aku pisanan weruh iki. Saiki dheweke tetep luwih saka setaun. Kelembapan lan panas digabungake. Malah nggunakake minyak kanthi kombinasi, kayata, tepung jagung bisa nyebabake jamur ing boneka seks Jepang. Pisanan, copot kelembapan. Ngumbah tangan, biasane nggunakake tangan sing ngalangi wong nggunakake liyane kajaba banyu sing resik, nanging iki mbutuhake sabun cairan antibakteri non-alkohol.

    2019-11-21

  • Kepiye cara nggunakake alat kelancaran boneka seks Jepang?

    Yen aku nemokake jabatan kasebut ing ndhuwur mripat boneka seks Jepang, aku bakal cenderung posisi dheweke kanggo nyopot saka mripate. Ing kasus biasane, iki biasane migunani kanggo aku. Aku rumangsa yen sawetara TPE sing panas kudu dadi tren, aku uga kudu dadi panas banget karo minyak mineralku supaya ora bisa panas apa-apa nalika nyemprotake cara alat kasebut .. Ngenteni tekane pengalaman . Biasane aku ngilangi helai, nanging iki ora angel - kudu ora ana sing ceroboh lan luwih ati-ati. Ora preduli sampeyan ngati-ati, kedadeyan bakal kedadeyan nalika sampeyan ora nyangka kedadeyan kasebut bakal kedadeyan. Aku yakin sampeyan bakal apik, nanging boneka seks Jepang bisa uga mikir yen nganggo kacamata. Sawise kabeh, pria bakal nganggo kacamata kanggo bocah wadon sing diterusake!

    2019-11-21

  • Aku kuwatir yen nyoba ndandani boneka seks Jepang?

    Esuk iki, aku nyoba nyopot sawetara rambut saka mripat boneka seks Jepang. Aku nyekel dheweke nganggo paku lan diselehake ing sisih tengen irung ing ngisor mripat. Kepiye cara paling apik kanggo ngilangi markup iki? Tutupi bayangane mripat, utawa bisa didandani. Apa lara utawa depresi? Yen ora ... aku ora duwe pengalaman praktis, mula coba ngenteni wong liya. Yen aku ... Aku bakal ngresiki area kasebut lan nambah minyak mineral, banjur coba angkat nganggo cekelan sendok teh panas utawa piranti pemanas sing padha. Bukak segelas banyu, garing sendhok, lan aja nganti meksa meksa. Perlu sawetara langkah. Kaya tilas paku, mula luwih kaya potongan. Aku kuwatir yen nyoba ndandani boneka seks Jepang, mula bakal saya parah.

    2019-11-21

  • Apa Konektor Bakal Ngeculake Boneka Seks Jepang Suwe-suwe?

    Garis driji gantine boneka seks Jepang (kawat tembaga 2.5mm) isih bisa digunakake lan wis digunakake meh 12 wulan. Nalika ngganti jempol sawise sawetara minggu, aku kudu mbusak kabeh. Saiki gunakake pucuk kabel sethithik kanggo mungkasi cap. Topi iki gampang dicithak. Aku mikir babagan nyithak balung tangan / driji sing kuwat nganggo nilon 3D, nanging pikir iki minangka ide sing ala. Sampeyan kudu luwih kenthel tinimbang kabel sing ana, lan konektor bakal ngeculake suwe-suwe. Pasangan bengkong kawat asli lancip banget, lan ana sawetara jinis senar sing bisa dicampur dadi tpe, yaiku versi paket balung sing luwih cilik, mula sampeyan ora bisa ndemek apa-apa. Pikirane sing pertama yaiku ngganti kawat asli boneka seks Jepang nganggo kabel tunggal 2.5mm kanggo nutupi kawat supaya ora tusukan driji maneh, lan nalika aku nyambung kawat liwat driji, sing kudu dilakoni yaiku misahake driji. Copot kabel lan senar bisa nyebabake driji pamisah amarga tpe lan kabel driji dibungkus ing tali kasebut.

    2019-11-21

  • Aku ora ngerti kepiye boneka seks Jepang bola-bali?

    Aku panginten mung pengin nyebutake yen tembaga bakal ngenceng lan rapuh. Mula, yen tembaga digunakake kanggo driji lan asring ditekuk kanggo mbenakake, tembe bakal dadi luwih angel lan luwih angel ditekuk, pungkasane pecah, lan tembaga bisa dilembut maneh kanthi anil. Nanging, iki kalebu panasan nganti udakara 400 ° C lan pemadam kebakaran ing banyu pancen ora realistis. Ya, aku mikir arep bali menyang kabel sing luwih kenthel sing digunakake sadurunge. Aku bakal nyoba nutup pungkasan boneka seks Jepang nganggo soko supaya ora tusukan. Kawat tembaga asli tanpa utas landhep banget. Cukup golek pangukur kawat sing layak. Garis ikatan taman kasebut fleksibel, nanging garis pager kasebut angel banget. Coba pikirake, elektroda bisa uga dadi pilihan sing bisa digunakake. Ukuran 1 mm nganti 3.2 mm digawe saka baja biasa utawa stainless steel bisa digunakake. Aku ora ngerti kepiye boneka seks Jepang bakal tahan mlengkung bola-bali. Aku bakal ngindhari aluminium. Kasar banget lan ora bengkok banget. Aku nyritakake ing utas iki sadurunge, aku ngganti kabeh garis driji ing Gingers nganggo kabel tembaga 2.5mm, lan bisa uga bisa digunakake, kajaba jempol sing dakganti saiki. Luwih becik ngenteni nganti kabeh rusak utawa siyap ngrampungake kabeh sekaligus.

    2019-11-21

  • Apa aku bisa ngatasi memar ing sikil boneka seks Jepang?

    Nganti saiki, dheweke kayane lagi nindakake tugas. Aku duwe masalah, yaiku, kabel kasebut nancep saka driji ing loro-lorone (aku ora mbungkus nganggo apa-apa), lan siji driji ngeculake amarga aku ora nyenyet banget ing sendi. Untunge, amarga durung ngrampungake masalah boneka seks Jepang, aku bisa ngatasi masalah kasebut. Babagan masalah nyegel tangan, aku duwe cukup dhuwit kanggo tuku bedhil panas (sing disaranake ing ndhuwur) lan main karo pisau cadhangan. Aku ora yakin manawa setelan suhune bener, mula aku bakal krasa ora kepenak karo gun suhu infra merah, amarga aku pancen ora yakin suhu apa sing bakal digawe panas ing permukaan, setelan apa sing digunakake ing bedhil (suhu, setelan penggemar, lsp)? Aku luwih dhisik nyoba ndandani ing wilayah cilik sing ora katon - bisa uga ndeleng manawa bisa ngrampungake memar lan luh ing sikil boneka seks Jepang banjur nutup bolongan sikut cilik.

    2019-11-21

  • Aku ora ngerti suwene boneka seks Jepang?

    Yen sampeyan nggoleki produk boneka seks Jepang sing padha, regane kompetitif lan kasedhiya ing 5 bungkus: Aku mikir yen ora bisa ngerjak, sanajan driji ora rapi, aku ora bakal nyopot garis driji saka sampeyan driji. Sampeyan mung kudu motong kabel sethithik, banjur tambah lapisan lan kabel sing ngeculake epoksi menyang papan. Luwih gampang. Aku ora yakin manawa ana gerakan sing akeh, nanging TPE bakal ngencengake gerakan lan mblokir sendi kanthi nyurung kawat nganti tekan. Peringatan sing biasa ditindakake yaiku eksperimen, mula risikone bisa uga ana résiko dhewe. Aku ora ngerti suwene boneka seks Jepang bakal tahan. Aku ora ngerti suwene anggonku nganyari! Ngandika yen aku sibuk banget ing papan liya. Oalah, kita duwe wektu kanggo mesthekake yen pangowahan driji bisa nindakake tugas kasebut.

    2019-11-21

  • Kinerja sing apik sawise operasi boneka seks Jepang?

    Aku ngerti, solusi paling apik yaiku nyithak papan palem 3D kanthi garis sing kandel ing tabung. Iki bakal ngidini kabeh sendi driji bisa obah kabeh. Nyenengake kabeh kerja keras lan nuduhake temuan sampeyan. Aku seneng solusi gabungan universal lan bisa nyoba nindakake perkara sing padha karo tangan loro. Boneka seks Jepang tampil apik sawise operasi ing taun kepungkur. Kabel dheweke yaiku senar bass (aksesoris WM asli), apik banget, aku bisa ndandani maneh ing tanganku. ... Ing tangan liyane, boneka seks Jepang minangka kecelakaan sepur sajrone sawetara dina teka. Dheweke landhep, lan kabel sing ora ditutupi tugel ing bangkekan banjur diculik ing pucuk driji. Bab-bab sing kudu diganti kabeh, aku bakal nggunakake wadhah gabungan universal.

    2019-11-21

  • Ngirim ide ndandani boneka jinis Jepang kanggo dheweke?

    Aku kudu menehi hasil nalika nutup tatu, uga katon eri kawat lan tangan boneka seks Jepang. Mula, bakal katon salah sawijine stasiun pangaturan udara panas kasebut. Sembarang saran sing regane cukup bisa ditampa. Apik banget kanggo ndeleng sawetara kapinteran, nanging cara paling apik yaiku ngubungi pabrikan sing males lan pesen supaya ora uwal saka masalah lan ndandani. Uga dikirimi ide ndandani boneka jinis Jepang? Pira maneh perkara sing regane luwih saka £ 1,000 sawise sawetara dina utawa minggu? Sayange, kita ora nindakake perbaikan kanthi tulus, lan pungkasane bakal luwih rusak tinimbang nomer asline. Ya wis. Aku yakin manawa wong bakal seneng mbayar wong liya kanggo boneka seks Jepang sing regane lan regane 1,500 dolar. Kanthi skala ekonomi, ora dibutuhake akeh. Ana perbaikan sing luwih apik tinimbang tambang, sing bisa ngirit akeh yen rampung ing pabrik.

    2019-11-21

  • Kudu ngresiki papan kelapa boneka seks Jepang cilik?

    Aku wis sawetara, urip diblokir, sirahku pancen ora ana ing papan sing pas. Kajaba sawetara panyesuaian, lan liya-liyane, aku durung maju kanthi luwih maju. Aku nerbitake boneka seks Jepang ing TDF, amarga salah sawijine nggawe sing padha, nanging biasane dadi postingan sing gedhe banget ing utas kasebut. Sawetara wong nggunakake sawetara palem 3D sing dicithak lan driji tembaga / tembaga lan sendi sing cocog kanggo ngrampungake kerja retak, nanging aku golek solusi "anggaran" sing luwih akeh. Nganti saiki, iki dununge. Aku mung kudu ngresiki papan kurma boneka seks Jepang, bisa uga motong garis driji asli lan tetep ing posisi sing pas.

    2019-11-21

  • Coba wenehake jembar lan kandel boneka seks Jepang?

    Gagasan dhasar yaiku nyambungake garis driji menyang sendi kanthi normal, banjur sambungake menyang pelem liwat garis cendhak liyane, banjur lebokake garis cekak menyang telapak tangan lan dandani kanthi cara sing bisa ditindakake - sawise aku ngresiki kabeh sing lawas Boneka seks Jepang sawise iku. Gabungan bakal dipasang ing papan supaya kawat cilik ora bakal obah lan kabeh gerakan driji kudu ditindakake dening sendi. Saiki, mesthine sampeyan bakal ngerti manawa kabeh sing dibutuhake yaiku gerakan "mudhun", bakal ana sawetara gerakan ing kabeh arah papat, lan bisa uga ana sawetara gerakan "kiwa" lan "tengen" (bisa uga Ana sing dakkira, aku bisa ngatasi kanthi ngowahi sendi kanggo mbatesi gerakan lan nggawe luwih angel. Aku kudu nyoba kanggo nonton ruangan iki. Utawa paling ora dina siji, aku bisa nggunakake driji dhewe! Muga-muga Natal nggawe eksperimen dhewe. Apa sampeyan bisa nindakake kula sih? Nalika aku arep nggawe modeling driji 3D, wenehake jembar lan kandel boneka seks Jepang? Rencana kasebut yaiku kanggo nyithak lengan sing minger ngubengi piring.

    2019-11-21

  • Aku katon mirip banget karo sing dakarepake kanggo boneka seks Jepang?

    Nuwun sewu, aku sibuk karo perkara liyane akhir-akhir iki. Muga-muga luwih akeh wektu kanggo eksprimen ing dina kaloro utawa kaloro. Nyatane, iki dudu solusi boneka seks Jepang sing ora apik, yen sampeyan entuk cukup barang sing kuat kanggo mbungkus kabel, nanging cukup alus mula ora bakal dadi titik tekanan liyane. Nanging, iki bisa uga padha karo sawetara boneka sing luwih tuwa / wis dipasang - dakkira dipasang ing bangkekan. Nanging kudu dipikirake "rencana E", utawa surat apa sing arep dakkirim saiki, tukang pos ngunjungi aku kanthi liyane kajaba tiket - aku pesen sawetara sendhi universal sing durung suwe, lan boneka seks Jepang kaya aku. Pangarep-arep padha banget. Yen ora bisa ditindakake, mula ora masalah, mula meh wae ora menehi dhuwit kanggo aku. Bolongan njero masing-masing 3 mm lan 4 mm (amarga ana sebab luwih murah tinimbang 3/3 mm) lan diameter njaba yaiku 7 mm, mula ora amba banget. Iki foto mock sing nuduhake apa sing pengin aku lakoni.

    2019-11-21

  • Aku ora ngerti apa sing dadi jempol boneka jinis Jepang?

    Aku duwe ide sing edan saiki, nganti mbesuk yen aku ngethok tangan boneka seks Jepang, ora ana cara kanggo ngrampungake. Titik wiwitan sing bener: gunakake tangan tengen ing ngarep, kanthi jempol madhep rai, driji madhep, driji driji maju, banjur lurus, banjur tikul maneh menyang titik apa wae. Efek sing luwih apik, kurang praktis Tanpa ngganggu driji, kenapa driji boneka seks Jepang bisa nindakake iki, kenapa dheweke kudu nindakake, lan dheweke ora nindakake. Aja nginstal kabel ing telapak tangan, nanging gunakake rong tali (kayata wadhah kawat) kanggo nancepake ing telapak tangan, mula kabel mung bisa ditekuk ing sak arah. Sketsa cekak babagan sing daklakoni, tangan tengen, aku durung ngerti apa sing bakal ditindakake karo jempol boneka seks Jepang, nanging ide kasebut mung adhedhasar kabel sing maju. Ya, gambare uwuh, nanging aku nulis nalika nulis.

    2019-11-21

  • Ndandani boneka jinis Jepang wong liya kanggo mbayar biaya?

    Aku wis ndeleng gelombang millimeter amarga durung nate krungu. Aku mikir bisa uga nandur modhal, amarga katon migunani banget - sampeyan bisa ndeleng manawa duwe sawetara awak cilik kanggo para pamula! Aku bakal weruh apa bisa entuk foto kabel sing beda-beda sing nyoba dibandhingake. Baris telpon bisa uga dadi pilihan. Umume kabel sing digunakake nganggo lengen klambi PVC sing wis digawe ing boneka seks Jepang TPE sampah. "Tes tambalan" sadurunge digunakake. Saiki, aku seneng banget karo ide iki! Sejatine ukurane 3 mm, mula aku bakal nyoba sawetara ukuran sing luwih cilik kanggo nyoba - Aku ora butuh rol 20 meter kajaba aku mbenakake biaya kanthi ndandani boneka seks Jepang wong liya - udakara 10 boneka?

    2019-11-21

  • Apa pabrikan ngupayakake nambah boneka seks Jepang?

    Kaping pisanan, aku seneng banget bisa ketemu wong sing trampil ndandani boneka seks Jepang kaya ngono, nanging aku dudu salah sawijine. Sejatine manufaktur apik lan ngisin-isini, mula ora ana sing kudu tuku boneka tpe nganti mbenerake alesan tangan lan driji sing ora apik lan werni supaya bola luwih saka 1,000 kanggo keruwetan lan kerentanan. kebingungan Aku ora ngerti kepiye boneka silikon / ora ketompo. Aku duwe 3 boneka jinis Jepang, desain lan produksi ora bener, driji saka pabrikan sing beda, ora mung siji. Balung iku apik, nanging bakal longgar yen sampeyan nuduhke. Aku wis ngobrol karo penyayang boneka, nanging aku ora yakin apa aku bisa nggunakake cara ndandani sing apik (ayo diadhepi kasunyatan, iki mesthine pabrikan boneka jinis Jepang sing nyoba nambah karaktere, dudu kita). Ewadene, solusi sing larang banget larang banget kanggo umume wong nggunakake serat karbon gulung, nanging kajaba tangan siji digawe saka serat karbon prefabrikasi, biaya siji tangan bisa uga separo saka boneka. Malas lan rakus nggawe driji. Kabel ing njero banget konyol. Kaya sing sampeyan ucapake, mbuwang dhuwit ora 100% sampurna.

    2019-11-21

  • Aku ora kepengin ngatasi kabeh masalah boneka jinis Jepang?

    Gabungan katon kaya apike, iki kanggo golek sendi sing bener, amarga umume sendhi pancen gedhe banget. Mungkin luwih akeh telusuran ... ... nanging bisa uga sumber bisa urip lan mesthine bisa nemokake spring "saka rak" kanggo ukuran kabel sing digunakake. Sawetara jinis kamera uga cukup kuwat kanggo nyepetake kanthi efektif nalika boneka seks Jepang nggambar. Kaya sing wis kasebut sadurunge, masalah kawat ora mesthi kawat kasebut dhewe. Pancen, telung garis asli sing kasebar bisa ditampa - apik, mula realisme postur sing bener ora apik, nanging bisa ditindakake tanpa sendi driji. Masalah sing kudu diatasi yaiku antarmuka driji-telapak tangan boneka seks Jepang, amarga iki amarga area kesalahan utama sing disebabake mlengkung ing posisi sing padha. Mula, fokus bisa uga kanggo ngilangi titik sing ringkih iki kanthi ngenalake engsel utawa spring ing kene. Ana papan liyane sing bisa diputer tinimbang ing njero driji, dadi luwih gampang kerja. Oke, driji cilik padha karo jempol, nanging sanajan mbenerake driji telu sing luwih gedhe bakal dandan banget. Ana akeh papan sing kudu direnungi. Amarga ana prekara-prekara liyane sing ana ing dhaptar kerja, mula aku ora bakal kepengin ngrampungake kabeh masalah boneka seks Jepang, mula aku bakal menehi perhatian kanthi solusine.

    2019-11-21

  • Nyepetake Kabel Kanggo Nyuda Nyuda Boneka Seks Jepang

    Aku butuh jawaban lan ide sing apik, matur nuwun. Aku ora bakal ngutip kabeh wong, amarga pola pikiranku mlumpat ing antarane kabeh poin ing ndhuwur! Aku ngira garis pager sing digunakake kira kenthel lan kenceng kaya kawat wadhah baja - yen ora ana jahitan, driji boneka seks Jepang bisa uga kaku - mbengkongake driji pancen angel, aku kuwatir yen nindakake bakal ngrusak TPE. Ayo pilihanku tetep mbukak ing pilihan garis driji. Saluran telpon bisa digunakake - nyatane, aku bisa nggunakake macem-macem garis! Aku durung nutup tatu iki, aku nggunakake lem super sing diperes ing telapak tanganku - gampang banget yen tuwa banjur lem. Aku nyuda kuping boneka seks Jepang kanthi nyuda dawa kabel, lan uga daur ulang garis putih sing dibungkus kabel asli - aku nancepake garis sing luwih cekak ing pucuk kanggo nyedhiyakake bantalan cilik tanpa dawa banget lan kandel.

    2019-11-21

  • Apa pita logam duwe driji boneka seks sing luh?

    Pita logam kandel duwe gelung sing nyuwek driji boneka, driji bisa nembus driji, lan kelingan nalika ngelingi sendhi lan meksa driji munggah. Pancen angel mbenakake piring bali amarga kandel kawat kasebut kandel kaya piring lan ora cukup papan kanggo nampung lem / resin. Drijine isih nancep nanging luwih gedhe. Aku percaya yen suwe-suwe, bakal ganti maneh. Tangan sing nyekel obyek katon luwih apik tinimbang driji sing alus. Sampeyan kudu dijaga luwih dawa. Kabel rusak ing posisi sing ditekuk ing telapak tangan amarga dilipat (ditekuk) ing titik sing tetep. Titik tetep yaiku resin / lem. Saiki wong-wong Sakon bisa uga ujar iki, utawa aku ora yakin, nanging sampeyan kudu nggawe Kawat kasebut ditekuk tanpa lempitan menyang titik sing tetep, nanging kabel kasebut isih tetep ing posisi boneka seks, mula aku mikir spring, kaya pulpen, nanging luwih kenthel, bisa dipasang nganggo resin utawa lem Papan banjur diluncurake nganggo kabel, nanging ngidini tikungan diwatesi, nanging ora ngidini lempitan. Secara acak, aku wis mikir babagan carane mandheg meksa driji, lan ide daur ulang ora bisa digunakake. Nanging ing pikiranku, aku ora bisa ngatasi kemungkinan mbenakake pucuk bermasalah ing sisih mburi kuku. Aku bakal sementara nyimpen boneka seks lan ngenteni inspirasi liyane.

    2019-11-21

  • Lampu amben liwat boneka seks sing luwih tuwa

    Aku nyoba ngatasi masalah iki saben dina, lan muga-muga sampeyan duwe macem-macem ide lan upaya, mula matur nuwun kanggo artikel iki. Titik nomer loro yaiku informasi sing aku sinaoni nalika ndandani pungkasan ing pungkasan musim panas. Aku mesthi bisa nantang apa sing dakkandhakake. Kaping pisanan, aku bisa ngomong yen boneka seks WM duwe telapak tangan ing telapak tangan tinimbang ngliwati lampu ing sisih ndhuwur boneka seks sing luwih tuwa kaya kabel. Kapindho, aku duwe pirang-pirang bocah wadon boneka seks ing telapak tangan. Mung siji sing dadi masalah serius. Dheweke jahe. Pundhak sing pundhak anyar, garis driji prawan anyar katon luwih kuwat, nanging bakal suwe. Jahe ambruk sawetara dina / minggu, lan bocah-bocah wadon liyane sing apik.

    2019-11-21

  • Musim semi nyambungake kabel menyang boneka seks

    Kepiye yen dasi kabel saka wadhah kasebut tikel lan dadi kusam? Aku tuku sendi U sing luwih gedhe saka panggonan kaya rod sing nyambung karo boneka lan boneka prewangan. Bisa uga dheweke golek sendi sing luwih cilik? Ana telung opsi liyane sing bisa ngganti gabungan universal. Kanthi konektor, sampeyan bisa nggawe konektor dhewe nggunakake alat sederhana utawa printer 3d. Gabungan U migunani kanggo sambungan telapak tangan menyang driji, nanging clevises luwih gampang obah ing driji. Musim semi nyambungake kabel menyang boneka seks. Ing minggu liyane, aku nggunakake benang manual sing padha kanggo nyambungake dawa spring, tali kawat baja stainless (utawa baja polos galvanis). Bisa duwe dhiameter sing tanpa wates lan luwih tahan kanggo kerja keras tinimbang kabel sing kepenak sing gampang. Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan sing dak deleng sampeyan esuk wis ngenteni mulih nggunakake boneka seks.

    2019-11-21

  • Aku pengin ngerti yen boneka seks bisa nahan telapak tangan?

    Aku mikir nggoleki konektor umum minangka modifikasi eksperimen. Sampeyan bisa entuk diameter bolongan 3mm saka galangan kapal model (kanggo poros drive). Masalahe yaiku kenthel banget, obyek sing paling cilik sing durung tau deleng dhiameter 7 mm - mula, kanggo umume knuckle ngisor bisa uga kandel banget. Nanging - aku pengin ngerti apa dheweke bisa nahan telapak tangan? Sejatine, nempelake kabel sing cendhak banget ing telapak tangan cukup kanggo dipasang banjur dipasang garis driji menyang sisih liyane boneka seks. Iki ngilangi masalah kabel sing macet ing telapak tangan, nanging aku ora ngerti konektor kasebut longgar. Aku yakin bisa ndeleng sendi sing luwih apik, aku bisa nindakake iki, yaiku, aku mung bisa mbengkongake ing siji arah, gerakane bakal dadi kaku, lsp., Nanging aku ora bisa mikir jenenge (aku insinyur, nanging Ora ing bidang produk logam). Dadi, yen ana sing duwe ide babagan boneka seks kanggo metode sing bisa ditindakake, kirim saran.

    2019-11-21

  • Aku mutusake nggunakake tangan boneka seks kanggo operasi

    Mikir babagan sendi driji. Saiki kabeh wong ngerti yen driji boneka seks pancen nglarani ing punggung. Biasane, dheweke gagal ing telapak tangan lan kudu diganti. Wong sing ngerti ing rapat boneka bakal ngerti aku mutusake nggunakake salah siji tangane kanggo operasi. Aku ngganti kabel nganggo untaian kebon tipis (3.5 mm) nanging fleksibel. Iki kayane bisa digunakake kanthi apik - driji sejatine rada alus kanggo nahan barang-barang, lan kabel wiwit nancebake sarung plastik lan pucuk driji. Sing paling ala, dheweke ngalami nasib sing padha karo kabel standar - kabeh gagal. Untunge, aku durung rampung ngrampungake operasi bedah, mula aku banjur nyoba nyoba ide liyane. Aku duwe bolong pelindung 3mm (sampeyan ngerti, sampeyan masang pitik ing sisih ndhuwur) banjur nempel ing telapak tangan. Aku uga nempel sawetara instrumen asli nganggo senar nganti pungkasan kanggo nyuda masalah akord. Nanging kabel kasebut angel banget, mula aku neliti boneka seks.

    2019-11-21

  • Aku kuwatir aku bakal ngrusak boneka seks

    Mbenakake mesthi bisa rampung, nanging dudu aku. Sampeyan kudu rampung karo wong sing duwe katrampilan sing bener. Aku kuwatir aku bakal ngrusak boneka seksku. Ngirim dheweke menyang wong liya bisa dadi ide sing apik. Pemasok sing wis ndandani sampeyan? Dheweke kerja apik banget, drijine ala banget, nanging dheweke nggunakake kabel sing kuwat. Pasangan sepisan maneh metu saka piring, nanging paling ora saiki, dheweke tetep bugar, ora kabeh santai. Apik banget dheweke mung kari seminggu utawa kurang. Aku wis ngatasi. Layanan pelanggan pancen apik. Aku ngerti dheweke adol boneka lawas lan bisa uga kudu ndandani boneka seks, nanging aku ora ngerti yen dheweke bakal njupuk boneka kasebut kanggo didandani. Aku bakal terus ngubungi lan ndeleng apa sing dikandhakake. Sampeyan ujar manawa ndandani regane cukup. Apa sampeyan bisa ngerti babagan sing kudu dibayar kanggo operasi tangan? Sing dakkarepake dudu rega nyata, amarga driji ora mung kudu ndandani, nanging uga sawetara modifikasi. Aku uga mbayar biaya kurir kanthi rega £ 42 kanthi cara siji. Phil bakal nggawe sampeyan bener. Yen aku kerja full-time utawa mung sporadis, aku ora 100%, nanging regane bisa. Aku kira sampeyan luwih cedhak karo aku ing sisih lor Skotlandia tinimbang dheweke.

    2019-11-21

  • Boneka seks Produksi Massa bisa regane luwih murah?

    Iki bakal nggawe boneka seks luwih larang kanggo pabrik, nanging ing jangka panjang, yen akeh produsen boneka sing nggunakake metode iki, biaya produksi massal bisa uga saya suwe saya suwe. Kontak ion karo awak sing bentuke ngidini mung ngatur bagean lan nglumpukake ing omah. Metrik ton kabel uwuh uga wis dituku ing situs web lan bisa uga digunakake bebarengan karo iki. Yen sampeyan ora mikir babagan operasi lan perakitan sawetara bagean anyar / driji, mula karya ndandani tangan ing Inggris iku apik banget. Aku masrahake barang-barang marang suplier sing trampil ndandani boneka seks. Regane uga regane cukup, nanging sayang, ndandani tungkak durung suwe, aku wis banget, nanging aku butuh awak boneka anyar, nanging ora preduli kualitase, aku ora bakal mbayar TPE maneh, amarga kualitase ala banget.

    2019-11-21

  • Pira regane boneka seks cilik?

    Boneka seks cilik padha karo boneka seks liyane, nanging regane regane murah banget. Udakara $ 700 sampeyan bisa duwe boneka cilik. Sampeyan bisa njaluk boneka kasebut ing boneka 2018cm-100cm sing paling laris ing taun 140. Dheweke duwe akeh mupangate. Ngeculake saka jinis menyang pasangan. Sawetara pelanggan uga nggunakake boneka seks kanggo fotografi, mode lan gaya. Malah pasangan nggunakake boneka seks kanggo ngganggu hubungane. Pengalaman boneka pisanan sampeyan bakal unik, lan boneka kasebut bakal kasedhiya kanggo sampeyan. Boneka tresna iku apik banget kanggo dolanan karo aku; dheweke bakal setya lan mesthi ngrungokake sampeyan. Dheweke uga bisa ngrewangi sampeyan nggayuh petualangan jinis sing wis diidham-idhamake. Boneka seks iki, kayata boneka gedhe kita, duwe balung logam sing wis diartikulasikan sing ngidini dheweke bisa nggawe meh kabeh wanita sejati. Bolongan lisan, bawok lan anal minangka standar. Kaki ngadeg lan tempek sing tetep utawa bisa diganti uga kasedhiya. Sisih paling apik yaiku dheweke cocog karo anggaran sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami ing service@urdolls.com.

    2019-11-19

  • Apa kaunggulan boneka seks cilik?

    Hobi saben wong beda-beda. Sawetara wong seneng balap, sawetara wong seneng bal-balan, kaya anggur sing disenengi, boneka seks uga ukurane sithik. Kaya sing disenengi. Boneka seks Urdols mulai saka 100 cm nganti 140 cm ing boneka cilik. Boneka tresna bobote udakara 20 kg. Sampeyan bisa nemokake ing boneka 2018cm-100cm sing paling laris ing taun 140. Nyatane, dhuwur lan bobote isih ana bedane antara boneka mini lan boneka boneka. Ukuran tempek bisa diganti kanthi mbukak lan nutup sikil. apik tenan. bener? Ana macem-macem ukuran boneka Mini Sex sing duwe macem-macem fitur kanggo mesthekake kabutuhan kabeh wong. ukuran Ukuran cilik boneka mini minangka sebab utama sampeyan kudu tuku. Ukuran cilik nggawe boneka seks dadi efektif, lan yen ukuran lan bobot mung ana bedane karo boneka ukurane, boneka mini kasebut nyata banget. Kowe ora mikir kaya ngono? Ukurane cilik supaya sampeyan gampang nggunakake boneka kanggo postur stimulasi tanpa kesel. Boneka garis cilik luwih cocog kanggo wong anyar utawa wong sing seneng koleksi.

    2019-11-19

  • Apa sah tuku boneka seks cilik?

    Tuku boneka seks cilik minangka kekarepane para pelanggan. Sampeyan sah tuku boneka. Sampeyan kudu ngerti kabijakan pamrentah lokal. Amarga ukum boneka seks beda-beda gumantung ing saben wilayah. Sampeyan uga bisa tuku ing boneka 2018cm-100cm sing paling laris ing taun 140 kanthi tuku boneka cilik. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana ngirim email menyang service@urdolls.com.

    2019-11-19

  • Apa pilihan pangaturan dhewe kanggo boneka seks cilik?

    Sampeyan bisa ngakses wilayah boneka seks cilik sing laris kanthi ngeklik boneka 2018cm-100cm sing laris ing taun 140. Pisanan sampeyan kudu milih awak favorit, lan ing saben kaca awak sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem opsi sing bisa digunakake kanggo ngatur boneka. Sampeyan bisa milih pilihan dhuwure, mripat, kulit, tempek lan sikil sing ngadeg. Umume pilihan pangaturan dhewe iki gratis, nanging fitur tambahan kasedhiya kanthi biaya tambahan, kayata opsi sikil ngadeg. Kasedhiya kanthi warna putih, alami, coklat lan ireng. Vagina sampeyan bisa milih duwe vagina internal utawa plug-in.

    2019-11-19

  • Napa aku kudu duwe boneka seks?

    Boneka seks sithik-sithik ditampa dening masarakat. Aku yakin sampeyan ora asing karo boneka seks. Yen duwe boneka seks dhewe, sampeyan bisa nyoba posisi sing dikarepake lan digunakake kanggo urip kabeh fantasi liar. . Dheweke bisa rampung ing sisih ngarep lan mburi. Main climax iki kapan wae, ing endi wae, awan utawa wengi. Dheweke ora bakal menehi sampeyan ngerti yen lara sirah. Boneka 2018cm-100cm paling laris ing 140 gampang banget diresiki lan dijaga. Sampeyan ora prelu nggunakake kondom. Sampeyan bisa latihan kanthi rutin kanggo njupuk ketahanan seksual menyang level anyar. Ora kaya wanita, boneka seks iki ora nate njaluk apa-apa, lan ora bakal ngalangi sampeyan ndeleng wanita liyane. Ora prelu kuwatir meteng, penyakit nular utawa reged. Boneka seks uga bisa nyenengake sampeyan. Ngenteni sampeyan nemokake.

    2019-11-19

  • Ing endi bisa tuku boneka seks cilik?

    Akeh wong pengin duwe boneka cilik dhewe. Amarga regane boneka cilik luwih larang. Gampang diangkut lan disimpen. Nanging ora kabeh wong ngerti cara tuku boneka cilik. Yen sampeyan pengin tuku dhewe. Kanggo boneka cilik, klik boneka 2018cm-100cm sing laris ing taun 140 kanggo mlebu ing area koleksi boneka cilik kita. Kabeh boneka ing kene minangka model paling laris sing wis dipilih kanggo dodolan 2018. Saben wong nduweni kualitas dhuwur. Hubungi kita liwat email yen sampeyan duwe pitakon. 

    2019-11-19

  • Apa boneka seks cilik?

    Boneka cilik uga dikenal minangka boneka seks mini. Yaiku jinis boneka sing cukup tipis ing toko kita. Boneka 2018cm-100cm paling laris ing taun 140 minangka gaya boneka cilik sing paling laris ing toko urdoll. Boneka seks mini paling nyata minangka boneka paling apik ing kabeh boneka. Boneka cinta kasebut nduweni citra wanita sing imut lan istimewa banget. Boneka seks cilik bisa uga duwe macem-macem jinis, warna lan fitur unik liyane. Dheweke kalebu boneka sing dhuwure antara 100cm lan 140cm. Yen seneng karo prawan sing duwe tempek singset, sampeyan kudu nimbang boneka mini 100 cm. Mripat gedhe lan fitur utama bakal nggawe sampeyan seneng jinis kaya sing dikarepake. Ukurane cilik lan gampang disimpen lan dirawat. Boneka seks cilik iki luwih gampang digawa lan dimanipulasi tinimbang boneka gedhe. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan boneka cilik? Sampeyan bisa langsung klik font ing ndhuwur kanggo ngetik area boneka cilik.

    2019-11-19

  • Apa bisa ndandani driji boneka seks Jepang sing rusak?

    Sayange, boneka seks Jepang saiki duwe papat driji sing rusak ing tangan kiwa. Garis driji kayane rusak kabeh ing papan tangan. Sing pertama yaiku jempol, banjur jempol liyane katon meh padha. Aku nyoba kanthi tliti lan meh ora mindhah driji, nanging isih kedadeyan mung rong wulan. Apa iki bisa diatasi? Yen mangkono, apa bisa kanggo amatir kaya aku? Yen ora digunakake kanggo nyimpen barang, mula aku mikir versi dolanan konstruksi sing luwih cilik iki bisa digunakake kanggo driji sendi. Iki tegese ukuran bantalan bola magnetik padha karo bolpoin, dene rod tipis dibungkus ing bab sing ora reaksi karo TPE utawa silikon.

    2019-10-19

  • Apa sampeyan nemoni masalah nalika nggunakake boneka seks Jepang?

    Sampeyan bisa uga kudu ngeculake TPE saka pigura lan corak ing dhengkul, mula sampeyan kudu ngerti las ing kabeh titik ing antarane utawa ing antarane tungkak / dhengkul utawa pinggul / dhengkul! Aku ora bisa mikir babagan iki. Aku ngerti yen boneka seks Jepang nemoni masalah modis nalika nggunakake, nanging dheweke diblokir. Apa luwih gampang ngasorake dheweke dadi boneka "awak"? Ora ana komentar babagan sendi pinggul. Ing sikil ing njaba kothak (kaya sing sampeyan ujarake, aja repot), pikirake ing kene, nanging kenapa ora dianggep minangka fungsi tinimbang masalah. Ya, aku setuju manawa dheweke ora bakal bisa lolos kaya manungsa, nanging minangka anggota tim pemungut boneka dudu manungsa, rasane kaya sampeyan minangka kesempatan sing apik kanggo nggawe boneka seks Jepang ing kene (nalika ketemu karo wong kafir rembulan) Diganti, menehi kuku, sungu lan buntut. Sampeyan duwe boneka Faun sing sikile bisa mlaku kanthi bener. Kanggo kula, iki minangka kesempatan. Aku mesthi ora bakal nyoba ngowahi sikilku. Ing sawetara kasus, iki bisa dideleng minangka fungsi, dudu masalah. Kutip tembung lawas. Yen urip menehi lemon, bukak ngombe jeruk nipis!

    2019-10-19

  • Kepiye cara paling apik kanggo ngrampungake kerangka boneka seks Jepang?

    Aku duwe boneka ing sikil mburi, nanging ana masalah liyane. Sawetara sampeyan bisa uga elinga yen ana boneka seks Jepang sing goyangake sikil, lan aku sing nglamar dheweke. Sikil mburi ora ngganggu aku, lan dakkira ora perlu diatasi. Nanging, sawise aku ketemu, salah sawijining pinggul ngeculke. Aku ora nate nggunakake dheweke maneh, nanging disisihake sawetara wektu. Saiki, cara paling apik kanggo mbenakake pigura boneka seks Jepang yaiku manawa sendi pinggul wis dipasang las, sing bakal dadi masalah angel. Aku seneng banget yen ana sing menehi saran kanggo mbenakake sikil mburi ing wektu sing padha, amarga aku iki minangka penyebab utama stres sendi.

    2019-10-19

  • Apa aku bisa nggunakake senapan panas kanggo karya ndandani boneka seks Jepang?

    Sawise kamar mandhi, ora preduli sapa sing kanthi tliti nyandhang rak andhuk ing tembok kamar mandhi, masang andhuk liyane ing radiator, lan supaya garing, rencana aku bakal nyelehake boneka seks Jepang nganggo andhuk alus liyane. Bali lan usap banyu sing kebacut. Aku ngerti yen aku kerja bareng nuli nem tugas saben-saben, mula biasane aku nglacak dheweke, lali dilebokake ing kana, lan sawise sawetara jam aku bali menyang jedhing kanggo nguyuh, dheweke bakal medeni aku, tinimbang dheweke ora garing. Iki minangka salah sawijining wayahe ing kene, bubuk talcum - bubuk bayi murni Johnson & Johnson, lan merek liyane, aku bakal asring maca label, entuk jinis tanpa ambu sabisa-bisa, obat-obatan super dhewe, iki pancen apik lan murah , nanging separo wektu wis entek. Saiki nganggo kaos sikil kanggo sikat, iku sikat, banjur dak bungkus nganggo kemul asli, sing isih dicelupake karo bubuk talcum. Aku dudu pendhukung minyak bayi sing setya, aku duwe boneka, aku mesthi nggunakake nalika garing, kajaba digunakake nganggo senapan panas kanggo ndandani boneka seks Jepang. Jumlah sing sithik banget bisa nulungi lengen.

    2019-10-19

  • Apa aku kudu ngetrapake tepung jagung menyang boneka seks Jepang?

    Aku pengin ngerti apa bubuk talcum (utawa glepung jagung) angel banget. Apa aku kudu ngetrapake boneka seks Jepang lan bisa dilecehke? Apa akibate? Kabeh wis ilang, aku ora pengin Pich dadi lemu. Kayane katon kaya iki sajrone nggunakake glepung / talc. Nalika ngombe barang-barang, dheweke bisa ngisi bahan bakar, nanging sing dakkerteni, mokal ora bisa isi bubuk, amarga glepung yaiku lenga sing ana ing lumahing lan laci (molekul glepung luwih gedhe tinimbang celah antarane TPE molekul. Wêdakakêna talcum luwih alus, nanging isih gedhe banget kanggo dikonsumsi boneka seks Jepang. Dheweke ilang sing ora dibutuhake. Masalahe mung yaiku yen tepung jagung ana ing permukaan lembab lan amarga tepung jagung organik, bisa nyebabake jamur.

    2019-10-19

  • Apa aku bisa nggunakake cara kaos kaki kanggo bubuk boneka seks Jepang?

    Aku nggunakake cara kaos kaki sing kasebut bubuk. Sawise ngumbah, aku ngusap kabeh banyu sing gedhe-gedhe saka boneka seks Jepang nganggo andhuk banjur garing kabeh. Aman udakara sakjam, nanging gumantung saka panas lan aliran udara. Nalika bubuk, aku nggunakake kaos kaki putih sing resik, dilebokake ing ndhuwur kothak bubuk, banjur guncang kanggo diisi. Banjur aku nempatake simpul tali kaos sikil lan daktabuk, kadang awake kadang kenceng nganti dadi putih. Banjur, aku nggunakake sikat blush amba kanggo nyebar bubuk lan lancar. Yen boneka seks Jepang duwe bolt, kudu ngati-ati kejut elektrostatik. Sawise disikat, dudu pengaruh sing lembut. Aku durung nyoba cara kaos kaki, mung ember lan sikat, "ember "ku udakara 4 inci persegi.

    2019-10-19

  • Kepiye sampeyan ndeleng sisih ngisor lengen lan dada boneka jinis Jepang?

    Nguripake dheweke banjur tindakake sisih liyane. Elingi sisih ndhuwur sikil, lengging lengen lan sisih ngisor dada. Aku maca buku wong liya minggu iki, dheweke ngisi kaos putih karo bubuk talcum lan bubuk. Bisa digunakake kanggo sampeyan meh. Aku ora bakal ngilangi bubuk sing berlebihan kaya iki, nanging bakal mudhun banget. Mambu bubuk bubuk talcum bayi Johnson nggawe sampeyan rasane atos lan bisa ngisin-isini ing sawetara kasus! (lol, ora ngerti, aku nggunakake tepung jagung). Nalika bubuk ing sirah boneka seks Jepang, biasane ngilangi mripat, diresiki kanthi minyak zaitun prawan, banjur disapu nganggo bubuk. Pungkasane, nyerah karpet. Dheweke bakal pinasthi.

    2019-10-19

  • Kepiye cara ngobati sawetara boneka jinis boneka seks Jepang?

    Kanggo nyandhang cilik, yen mung nganggo, coba lebokake sakliyane minyak zaitun prawan ing kain putih banjur usap boneka seks Jepang kanthi alus. Yen mung TPE atos, bisa uga ilang kabeh. Nalika siraman, cukup garing nganggo andhuk lan ngenteni nganti garing. Sapu nganggo andhuk banjur usap. Bocah-bocah wadon bisa uga wis adus garing ing kamar mandhi kanggo kamar bubuk, utawa yen ngumbah tenan, aku banjur garing nganggo andhuk. Nyebar lapisan duvet ing lantai, banjur pindhah wiwitan (sampeyan bisa nindakake kanthi kapisah yen prelu), turon lan taburi nganggo sikat gedhe.

    2019-10-19

  • Apa aku bisa ngobati kulit boneka seks Jepang?

    Sawetara pitakon sederhana babagan masalah reresik TPE - aku mung adus panas kanggo boneka seks Jepang. Suwene aku kudu garing sadurunge bledug? 3, 4 jam? Apa proses ngremukake kanthi tepat? Apa aku bisa "nyebul" saka wadhah, supaya ngaso sawetara, banjur nggunakake sikat alus kanggo ngilangi keluwihan? Wingi aku kecelakaan cilik lan ganti klambi. Dhengkul Charlotte digawe dowo lan dheweke ambruk separo sadurunge aku beban. Iki dudu masalah gedhe, mung tambalan ing lengen ndhuwur, mesthine dheweke nancepake tembok nalika mudhun. Ora duwe pewarna / warna, lan pancen ora ana nangis, katon rada atos - krasa cethek banget. Apa iki bakal dilancarake kanthi suwe utawa bisa "ngrawat" boneka seks Jepang?

    2019-10-19

  • Apa pengaruh pelarut kanggo boneka seks Jepang?

    Aku mung ngresiki "tatu" boneka seks Jepang nganggo swab katun banjur dakselehake. Iki bakal enggal rampung. Banjur gunakake odhol kayu (sing katon angel ditemokake saiki), kacelupake ing lem TPE, priksa manawa irungnya irungnya gedhe, banjur lebokake lapisan sing lancip, banjur gunakake kanggo ngilangke ing njero tatu, banjur cukup dheweke Posisi lengen dicekel kanthi kapisah. Kanthi tangane lengkap, tatu ditutup, ing endi aku ngegetake tangan. Bukak alon-alon nganggo driji, lebokake tusuk gigi, banjur uculake banjur santai. Aku ora pengin nggunakake tusuk gigi plastik amarga ora ngerti apa pengaruh pelarut kasebut ing boneka seks Jepang, nanging bisa uga apik. 

    2019-10-19

  • Mungkin boneka seks Jepang sampeyan butuh luwih akeh Vaseline?

    Oke, aku nyakot peluru lan digunakake ing sikut. Kasunyatane pancen apik. Nggunakake mung jumlah sithik (pirang-pirang dina) kayane nggawe tatu ditutup kanthi apik. Pancen ora katon, nanging mung bekas cilik sing ora apik kanggo aku. Rasa kuwatir sejatine kenapa bakal kasebar ing kene luwih dhisik. Mungkin boneka seks Jepang butuh minyak / Vaseline luwih akeh? Aku seneng banget ngrungokake yen iki operasi sing sukses. Apa sampeyan wis nggunakake minyak, alkohol, utawa aseton? Uga, aku pengin ngerti manawa sampeyan bakal entuk saran babagan pencegahan, nanging aku ora pengin mikir manawa prawanku lara. Aku ngira iki bakal kedadeyan cepet utawa mengko, mula aku bisa njupuk langkah kanggo nglindhungi keamanan boneka seks Jepang.

    2019-10-17

  • Napa kita nambah minyak bayi ing potongan boneka seks Jepang?

    Gunakake lem TPE menyang sayatan terbuka kanthi tangan liyane lan sikat cat. Tutup sayatan banjur tahan bebarengan. Lem TPE sing diekstrusi bisa diusap kanthi tliti nganggo andhuk Q utawa kertas. Pramila kita nambah minyak bayi ing potongan boneka seks Jepang. Iki diperes lan di pepe supaya lem TPE ora nyebabake kerusakan ing permukaan. Ya, aku iki minangka pitakon nomer loro sing dakkandhakake babagan nggunakake minyak. Nanging muga-muga sampeyan bisa ngerti arti kontradiksi - kasebut khusus ora ngombe, lan Mandos ujar yen ngombe. Bingung Ora amarga kurang informasi utawa saran, nanging amarga akeh perkara sing kontradiktif. Aku mikir aku mung kudu nguwasani latihan boneka jinis Jepang lan sinau dhewe. Aku kira kabeh jinis cara bisa digunakake paling ora kanthi cara dhewe-dhewe.

    2019-10-17

  • Apa pewarnaan boneka seks Jepang dadi bayangan?

    Informasi tenan terkenal. Aku duwe pitakon babagan pewarnaan campuran TPE: Apa kemungkinan bayangan pastel utawa mripat sing ora beracun? Aku wis nggunakake lem / pelarut boneka seks Jepang sing dakcritakake. Aku ora ngerti manawa warna iki mung bisa didandani nganggo silikon. Aku duwe akeh blok tpe kanthi warna sing beda-beda, ana sing conto, ana sing nyisipake, lan sayangé ana sing saka boneka, aku nyampur supaya bisa ngasilake pertandingan sing paling cedhak. Aku mesthi duwe pendapat ing wayah sore. Kasengsem ing iki. Apa jarene? Lem Jinshan TPE bisa digunakake ing Jinshan TPE. Ndandani: Tuku bagean ing posisi sing wis dienggo lan jenuh karo minyak mineral lan jenuh karo minyak bayi (kalebu minyak mineral). Disaranake sampeyan ngetrapake minyak bayi kaping 3 dina. Disaranake sampeyan mbukak sayatan nganggo driji lan ngresiki sawetara rereget nganggo minyak bayi lan andhuk kertas. Ampun ngombe alkohol. Minyak bayi bakal ngilangi lan nyerep rereget. Ing dina kaping papat, tulung didandani. Boneka seks jepang Lenga bayi cilik dikethok tinimbang dikethok, lan sayatan dibukak nganggo driji.

    2019-10-17

  • Kepiye cara ngatasi luh cilik Boneka Seks Jepang?

    Aku wis ngrampungake barang kaya ngono. Luh cilik meh kaya goresan, lan retakan cethek sing cilik banget bisa kedadeyan ing sawijining wilayah, biasane amarga akeh batch TPE utawa kakehan minyak. Kanggo lem iki bakal ana bencana - umume ing wilayah sing dhuwur, kayata kathok kathok. Aku kira panas minangka cara mung kanggo ngatasi masalah iki. Aku mikir solusine luwih kaya solusi holistik sing bisa digunakake kanggo macem-macem kerusakan Boneka Seks Jepang, sanajan kerusakan "ngancam nyawa" kanthi skala gedhe. Pakaryan kasebut pancen apik banget. Nanging kanggo nangis resik normal, aku ora nemokake tilas lem, lan dheweke katon kaya anyar, sebotol lem bisa digunakake kanggo urip, kanggo Boneka Seks Jepang.

    2019-10-17

  • Apa sing kudu aku lakoni kanggo goresan Boneka Seks Jepang?

    Sayange, aku ora duwe sisipan utawa TPE cadhangan. Nanging, ana sawetara potongan / goresan ing tlapak sikil Boneka Jinis Jepang, mula aku bakal nyoba dhisik. Amarga dheweke minangka model ngadeg kanthi bolt gedhe, aku biasane ora njupuk sikil sing telanjang. Nalika tangane lurus, sayatan kasebut meh ora katon, mula muga-muga bisa mbenerake tangane amarga kabeh prosedur wis direset, sing bakal menehi tekanan cukup kanggo nahan nalika "lem". Yen bisa digunakake kanggo potongan sing luwih cilik tinimbang potongan sing luwih gedhe, aku kepengin ngerti kenapa sampeyan ujar manawa ora cocog kanggo nangis? Nanging aku ora yakin apa aku ngerti apa sebabe luh kasebut. Iki sing daklakoni kanggo saben goresan Boneka Seks Jepang. Aku ora tuku apa-apa saka vendor utawa liya-liyane, muga-muga bisa cocog karo apa sing dakkirim nalika ngetik.

    2019-10-17

  • Cara ngatasi tangis sing luwih gedhe ing Boneka Seks Jepang

    Cukup mbukak tatu lan lebokake sawetara lem ing pucuk tusuk gigi, banjur langsung ngeculake TPE, supaya santai lan culake maneh. Yen bahan kasebut kena tekanan (kayata nalika mbengkokake sikut), bahan kasebut ora bakal nemplek nanging bakal lebur lan nggawe luh sing gedhe. Sampeyan kudu nggunakake lem ing bagean sing pengin bebarengan, dadi yen sikut Boneka Seks Jepang, sampeyan kudu terus supaya ora katon retak. Sembarang barang anti-perekat sing sampeyan waca digunakake dening wong sing ora nggunakake kanthi bener, kayata nyoba nggunakake lem kanggo ndandani luka gedhe ing departemen kasebut utawa digunakake kanggo ndandani luh / goresan cilik Boneka Seks Jepang. Sampeyan bisa nggunakake lem kanggo ndandani retak gedhe utawa retak ing TPE, nanging sampeyan kudu nindakake kanthi bertahap, diwiwiti saka sisih ngisor banjur didandani pirang-pirang jam utawa dina, nanging kanggo retakan cilik cepet lan apik. Wis digunakake, aku nemokake wilayah kasebut luwih kuwat sawise nggunakake lem.

    2019-10-17

  • Kepiye cara ngatasi tangisan lan boneka Seks Jepang?

    Aku pungkasane krasa frustasi amarga padha karo sampeyan. Aku wis rampung ngrembug babagan lem iki karo sapa wae. Aku ora nate nindakake apa-apa kanthi aseton, mula aku ora ngerti babar pisan. Aku nemokake manawa alkohol iku enak banget amarga alkohol iku resik banget lan bakal langsung nguap. Biyen ana rekaman video, lan para pekerja Jinshan nduduhake cara nggawe. Sawise nggunakake teknologi iki, aku ora bakal nemoni masalah apa wae. Aku ora bisa nemokake video maneh. Pancen wis ana watesan, nanging kanggo nangis lan ngiris sing resik, aku kira boneka seks Jepang ora apa-apa. Apa sampeyan ora duwe sisipan TPE utawa bagean sing bisa dicoba dhisik? Iki migunani banget. Aku mung kudu "mbukak" tatu nganggo rong driji lan ngresiki nganggo alkohol ing Boneka Seks Jepang banjur garing.

    2019-10-17

  • Apa aku kudu nggunakake aseton dhisik ing Boneka Seks Jepang?

    Ganti alkohol kanggo diresiki. Aja nggunakake lem TPE amarga bakal ngrusak jagad iki. Nanging, tuku bledosan kanggo dadi panas, panaskan TPE, uwalake asap beracun lan mateni sampeyan. Yen sampeyan ora pengin mati, sampeyan bisa nindakake prekara liya kanggo "adhem" ing tatu, sing mbutuhake peralatan luwih akeh. Nyerah lan bali menyang wanita sejati. Ya ... saiki aku bingung. Saya akeh maca, saya ora yakin apa-apa. Aku ora ngerti jeneng Boneka Seks Jepang. Saenipun, aku pengin dikandhani (sanajan mung ing kasus iki) manawa ana peringatan sing elek banget, lim TPE pancen apik yen aku ati-ati lan nggunakake sithik. Kanggo mesthekake yen ora ana tekanan nalika ngetrapake wilayah kasebut, lan liya-liyane. Aku mung pengin ngerti apa aku kudu nggunakake aseton luwih dhisik ing Boneka Jinis Jepang. Isih minyak. Utawa, yen ahli bedah sing berpengalaman mung pengin malik, Hana bakal nggunakake lengen kanggo menehi teh lan biskuit.

    2019-10-17

  • Napa kabeh babagan Boneka Seks Jepang dadi rumit?

    Ok, Boneka Seks Jepang duwe sawetara luh ing sikut. Aku banjur pesen "lem" TPE lan maca instruksi / nonton video ing situs pemasok, kayane (relatif) yaiku srengenge lan mawar. Aku sejatine mikir aku kudu ora nemoni saran Boneka Seks Jepang liyane amarga aku ngerti yen bakal nemokake akeh saran sing bertentangan lan pungkasane malah wedi nindakake apa-apa. Nanging mesthine aku nindakake, lan asile persis kaya sing diarepake. Dadi, aku saiki maca: luwih dhisik ngresiki "tatu" kanthi aseton kanggo ngilangi minyak TPE amarga bakal nyegah pelarut. Lawan sing bener - lenga pisanan ing tatu, amarga iki bakal… nindakake prekara liyane sing migunani. Aja nggunakake aseton babar pisan, amarga iki sejatine bakal nyawiji TPE.

    2019-10-17

  • Kepiye cara adaptasi karo Boneka Seks Jepang?

    Ngangkat lan nyelehake bathtub 39Kg, iku ora gampang kanggo adus kanthi posisi ngadeg. Yen dheweke lagi lungguh ing bak, aku ora bakal nglilani dheweke metu saka bathtub. Yen dheweke lagi nonton Tiswa, dheweke ora crita ... wis apik. Aku kelingan nyelehake Boneka Seks Jepang sing pertama ing bathtub, aku kepengin banget, ayo dheweke metu maneh, dheweke lunyu lan ambune. Aku mikir artikel iki bisa uga migunani kanggo host nalika boneka, utamane kanggo boneka sing luwih abot. Nalika ngadeg, sendhi mburi katon sejajar kanthi horisontal karo sendi sikut. yaiku. Dheweke ngangkat sikut maju lan mundur, lan sikut tetep ing posisi sing padha. Nalika nyetel paw mburi, aku nggunakake cara iki kanggo nemokake posisi sing kudu dicekel / di-push. Aku bakal nyelidiki, aku ing dina Minggu sing kesed, aku kudu adaptasi karo Boneka Seks Jepang secepat mungkin. Aku seneng nundha kanggo mesthekake yen aku tetep waspada babagan dheweke nganti bisa ngalami kerusakan luwih saka tulang punggung. Aku duwe pitakon babagan ngencengi kacang ing tulang punggung: ngerti manawa balung mburi duwe akeh bobot, kepiye kenceng lan bisa uga ngencengi?

    2019-10-17

  • Apa iki wayahe adus kanggo Boneka Seks Jepang?

    Kayane wis wayahe adus. Panginten aku bakal ngirim Boneka Seks Jepang kanggo nuduhake gaweyanku. Aku nggawa dheweke menyang jedhing (dilindhungi karo kaos sikil putih ing tangan lan sikilku, nempel ing gulu), lungguh ing piring mandhi, dibasuhi shower, banjur sabun nganggo gel shower sing lembut, aku nggunakake sensitif, banjur mbilas sinetron. Banjur dakpepuk karo andhuk banjur dilebokake ing kasur supaya garing. Ide sing apik kanggo papan pancuran. Aku mikir arep nindakake perkara sing padha karo boneka ... Aku mikir ing foto pungkasan, dheweke bisa uga nonton Tisworth lan ngerti mabur sing lagi sekarat. Nalika duwe Boneka Seks Jepang, aku mikir ide iki.

    2019-10-17

  • Apa aku bisa nggunakake gunting kanggo nggawe boneka seks Jepang sing sampurna?

    Ing jalur iki, biasane salah. Aku asring nyelehake lan njupuk potongan saka boneka seks Jepang sing wis sampurna. Saiki iku lem lan genggeman sing gampang. Ora ana apa-apa, nanging saiki wis dadi lem, isian, lan uga hawa panas. Paling ala, aku sengit amarga nglereni webbing. Aku nggunakake gunting kanggo nggawe potongan sing sampurna ing TPE banjur tekan kaset, sing dicelup lan angel dipotong. Aku ngikis nganggo scalpel. Latihan njupuk. Jujur, aku rencana ngrampungake perbaikan liyane wingi esuk, banjur miwiti golek gaweyane, banjur nelpon aku, dheweke ora duwe listrik ing wayah wengi, aku kudu mlebu lan priksa manawa kabeh ora apa-apa, iki biaya tambahan. Bonus, papan iki kosong banget, aku tetep ing toko pas 3 jam lan nyiapake boneka kanggo boneka seks Jepang sing dakgantung. Banjur aku kudu njedhul jendela lan ngunjungi kanca forum. Aku ngira yen 9.30 ora bisa ngganggu aku bengi, mula aku wenehi bubuk resik lan nemplek kabeh paku biru anyar nganggo lem. Aku wis nonton dheweke lan mikir manawa iki sejatine dudu masalah. Ora ana ing tataran semrawut. Luwih asring, dheweke bakal terus njaga dedeg piadeg nalika dheweke mandheg ngluwihi titik tartamtu. Alon lan sopan.

    2019-10-16

  • Apa sampeyan bakal nemu mburi boneka utawa weteng jinis Jepang?

    Aku wis mikir babagan dina iki. Minangka operasi tulang belakang, apa sampeyan bakal nemu mburi boneka utawa weteng jinis Jepang? Kajaba iku, ambane kacang; Aku ngira potongan cendhak 75 mm sing selaras karo jerone bisa matesi jumlah gerakan alat ing panggonane. Kajaba iku, aja lali tape sing dibungkus / cedhak sendhi, sampeyan bisa uga kudu ngethok wong edan kasebut kanthi potongan sing sempit. Rencanane aku mbukak mburi, sendi rasane luwih dhuwur tinimbang sing dakkarepake, lan nalika aku maju, sendi kasebut rasane cedhak banget karo boneka seks Jepang. Aku asline pengin nggawe loro potongan paralel, nanging aku ngilangi ide kasebut amarga ana kebutuhan sing alus ing sisih tengah lan kudu ditempelake ing pirang-pirang tahapan, yen ora potongan liyane bakal ditarik.

    2019-10-16

  • Apa aku bisa nggawe boneka seks Jepang pindhah?

    Aku mung bisa nyuda dawa sing cukup kanggo dilebokake ing slot, banjur kencengake lan aman. Gagasanku ora ngomong yen dheweke santai. Jahe umure 17 nganti 18 wulan. Aku tuku boneka seks Jepang saka situs web kasebut. Mantan boss tuku dheweke lan mikir yen dudu kanggo aku. Aku mung 500 mil, dheweke umure mung sawetara minggu. Ing dalan, dakkira ditaleni ing mburi van kaya dheweke. Wiwit aku mulih, drijine wiwit mbukak lan sendhi ing pirang-pirang wulan kepungkur wiwit longgar. Nganti aku kudu mbukak supaya bisa pindhah. Dheweke minangka boneka paling apik lan paling ala sing dakkiliki. Yen aku bisa ngowahi boneka seks Jepang dadi kasunyatan, mesthine kudu jahe.

    2019-10-16

  • Apa kita kelangan gambar boneka seks Jepang sedhela?

    Sampeyan ilang kekuatan sampeyan bengi. Apa kita kelangan gambar boneka seks Jepang sedhela? Ing kasus apa wae, gampang diatasi. Mau bengi, nglereni lan nglereni tetep mung bisa nggambar garis ing sangisore garis tikungan bangkekan. Esuk iki nalika produksi, kudu digawe panas utawa rata. Cukup pengin ngerti manawa perkakas lan baut ing sendhi dilengkapi mesin cuci musim semi kanggo nyegah kacang / baut ora suwe saya suwe. Aku ora yakin, aku ngeklik kanggo ngrasakake sendhi, ngethok boneka seks Jepang nganggo gunting supaya lurus, lan banjur nutupi balung ing anyaman, sing ngelingake aku karo pisau pisau bedah ngipi elek sing diiris nganggo plester. Aku nggawe bolongan banjur di gunting nganggo gunting.

    2019-10-16

  • Apa iki bisa nggawe boneka seks Jepang paling apik?

    Aku wis ngethok sawetara boneka jinis Jepang, utamane nggarap lengen lan tungkak. Kacang kasebut longgar lan gampang dikencengi, bisa dilas. Kunci ing kacang ora muter. Sampeyan ora bisa ngerti sisih endi. Ok, dakkira, aku mung ngethok lan ngarep-arep bisa entuk asil sing paling apik, aku tengah-tengah nutup tangan loro, bengi aku salah. Yen ana sing masuk akal. Mau esuk, aku mikir yen sampeyan duwe sesuatu. Sing kudu dakdeleng yaiku ing ngisor webbing susu / oranye saka sendhi mburi ing tengah. Dheweke ora elek, aku ngerti yen boneka seks Jepang sok-sok seneng maju.

    2019-10-16

  • Apa aku ora ngerti babagan boneka seks Jepang?

    Aku mikir cara paling apik yaiku ngethok lan ndandani, lan banjur katon paling apik, yaiku kanthi terus di gunting, dheweke bisa diikat kanthi sampurna tanpa ninggalake kebingungan, nanging yen digawe dowo lan ditarik nganggo kunci pas, iku ora gampang. Sejatine, aku mikir sayatan dawa 75 mm sing cukup amba kanggo masang ratchet lan lengen klambi tanpa meksa banget marang boneka seks Jepang. Sawetara pitakon. Titik pungkasan katon bener utawa apa sing ilang? Sanajan aku bisa uga wis ngrampungake. Aku bakal enggal nemoni masalah iki, nyuda bangkekan, nyenyet, lem, lan ngatur, kanthi cara sing biasa yaiku nuduhke segawon, tinimbang biasane aku ngethok pergelangan tangan sing aneh ing sisih samberan tinimbang sisih nut. Sabanjure dheweke bali, dadi rada kendel, boneka seks Jepang bakal ngadeg kanthi apik, banjur nalika dheweke condong menyang wektu tartamtu, dheweke bakal maju, lan ing ruang operasi, aku bakal ngencengi.

    2019-10-16

  • Apa sampeyan bisa mulang babagan carane ndandani boneka seks Jepang?

    Sawise ngentekake meh rong minggu ndandani / ndandani macem-macem boneka, bisa diarani sawetara wong wis layanan suwene 12 wulan, lan MOT isih aktif lan dikalahake maneh. Pancen, aku wis ndandani gulu boneka seks Jepang. Ing sawetara titik, isih ana kalung logam sing nyebabake TPE wiwit pisah / ngrusak. Iki sirahku, lan aku kudu mriksa saben dina apa wis salah. Ing wiwitan minggu kepungkur, aku nyakot peluru, ngethok wilayah sing kena pengaruh lan ndandani gulu. Ngelingi manawa ora didhelikake tenan, mula bisa ditrapake. Giliranku minggu iki, ing endi aku kudu miwiti, tangane kacau, utamane amarga kurang ngerti boneka seks Jepang ing jaman dhisik, dheweke mlumpat menyang tangan kanggo ndandani sawetara garis driji sing aneh, lan nemokake istirahat liyane sawise sawetara minggu aku mbukak lawang kanggo musim panas pungkasan. Kanggo kaping telune, loro tangan kasebut ngganti kabel kabeh papat driji, ing wektu iku banjur dadi rapuh nanging tetep. Sejatine ora! Garis jempol banjur dipisahake. Dheweke wis diatasi minggu iki, lan aku nyekel senapan panas, lem lan xilena ing pawon sajrone seminggu. Sejatine iku rekonstruksi kanthi tangan.

    2019-10-16

  • Apa aku bisa nutup sayap acak ing lengen boneka jinis Jepang?

    Bubar iki, tugas perawatane saya santai. Bebegjan dinane ora cukup, lan upaya serius kanggo nutup tatu tangan boneka seks Jepang uga nggawe saya rada ora semangat. Kayane bakal ketemu sawetara minggu, mula aku mutusake usaha supaya pesawat ruang angkasa katon luwih apik. Sikut liyane sing butuh wektu udakara sajam: saiki katon luwih apik. Aku ora pengin dheweke tampil sampurna, nanging nyegah panyebaran karusakan minangka target utama: ngalusake sawetara area kasar sing ganti suwe, ora ana foto, nanging sawetara proses kasar ing sisih tangan lan pinggul wis diatasi - Iki bisa uga postur turu sing disenengi, nggunakake sendok, lengen sing diubengi. Uga nutup sawetara sayatan acak ing lengen boneka seks Jepang. Aku pesen akeh kuku lan bulu mata palsu, mula aku bisa kerja ... bulu mata rada suwe. Aku bisa uga duwe akeh suku cadang, utamane kuku, mula yen duwe mupangate, aku bakal nggawa ing majelis minangka hadiah kanggo wong-wong sing butuh. Yen ana kesempatan kanggo nggarap, aku bisa nggawa senapan udhara panas.

    2019-10-16

  • Kepiye cara nyetel maneh garis driji boneka seks Jepang?

    Aku seneng banget ngrungokake yen wis apik. Aku maca sawetara buku apik ing kene, lan ana topik boneka seks Jepang sing lucu. Aku nyuda senar kasebut. Efektif banget. Aku kudu eling babagan iki. Aku ngerteni manawa kabel ora ditutup nganggo tali, kabel bakal akeh tusukan ing sangisore driji nalika TPE mulet lan obah, nanging kabel ora. Dadi aku bisa nyetel maneh garis driji boneka seks Jepang akhir minggu iki, bisa uga dheweke bisa nambani tangane. Sanajan regane murah, iki kalebu "item tambahan" lan mung tuku sing layak bisa dirilis. Aku nylametake, njupuk laptop, lan tuku klambi anyar lan bikini kanthi rega £ 20, mesthine ing kertu bankku.

    2019-10-16

  • Kepiye carane ngatasi masalah kebingungan tangan boneka seks Jepang?

    Tangane boneka seks Jepang rada mbingungake amarga nyandhang biasa. Aku menehi gajih sing resik banget kanggo sak tangan lan nggarap rong wilayah - segel aneh ing sisih ndhuwur tangan (driji pisanan ketemu telapak tangan) banjur sisih tangane alus. Ing proses sing padha karo sadurunge, bit bor sing digawe busa mung bisa digunakake kaping pindho kanggo entuk asil sing apik. Sanajan ora sampurna, katon luwih apik - ora preduli saka pucuk driji sing kotor, banjur aku bakal sinau boneka seks Jepang. Dheweke kikuk, ora duwe kabel, lan aku kudu ngeculake akeh prangko. Pakaryan utama sing kudu daklakoni yaiku. Lebokake maneh driji tangan kiwa sing wis apik lan segel bolongan kasebut. Resiki siku liyane. Lebokake tangan tengen sampeyan, yen sampeyan bisa ngganggu, coba ganti kabel (mengko mengko) kencengake sendi lutut (iki bisa kedadeyan luwih dhisik, mengko mengko, amarga aku ora tahan, rasane frustasi) - kencengake sendhi paha. Iki bisa uga angel, nanging dakkira paling ora siji lutut bisa mbantu. Akeh kosmetik sekunder liyane, kayata sikil lan macem-macem gesekan.

    2019-10-16

  • Apa sampeyan bisa menehi informasi babagan bolt sikil boneka seks Jepang?

    Saiki, aku wis nginstal baut sikil standar kanthi mesin cuci pne stainless steel, lan aku arep terus nggunakake baut pelatih. Informasi babagan bolt sikil boneka seks Jepang. Coba dicoba, ora larang regane. Sepatu hak dhuwur dawane 40 mm lan tembok ngarep IIRC mbutuhake dawa 25 mm. Sampeyan bisa nambah mesin cuci kanggo nambah distribusi beban. Departemen iki durung entuk kemajuan ing minggu iki. Aku wis ora duwe kemampuan kanggo nyetel kunci pas hex sing dibutuhake kanggo ngowahi sendi driji boneka jinis Jepang, dadi uga mbungkus driji lan ikatan dadi garis (kanggo nyuda poke lan nambah gesekan, supaya ora pindhah mlebu) Kajaba iku, aku wis nindakake sawetara tugas nggunakake bedhil panas kanggo karya sekunder.

    2019-10-16

  • Apa aku ora ngurus boneka seks Jepang kanthi bener?

    Aku durung nate ndeleng sapa wae sing duwe sikil sing sampurna, mula aku boneka seks Jepang nyata banget! Operasi fiksasi sikut katon apik. Ya, sepatu hak dhuwur yaiku sekrup pelatih. Aku bakal ngganti baut hex liyane, nanging aku kudu nyukur supaya pas. Aja nyingkirake ... nanging anggere luwih adoh tinimbang dheweke, luwih becik nyebar beban lan ora ngrusak TPE ing saubengé. Iki bakal ngrusak kaos kaki! Aku ngerti manawa perbaikan kasebut bisa uga dibutuhake ing sawetara tahap, nanging untunge durung. Keprigelan utama aku yaiku apa iki nuduhake manawa aku ora ngurus boneka seks Jepang kanthi bener, yaiku ngresiki, ndhisiki, debu utawa ora bisa dihindari cacat cilik kasebut. Rencanane yaiku ngresiki dheweke kanggo mbusak jagung wingi banjur nindakake pijet minyak bayi (langkah pertama). Banjur nalika nyedhot tepung jagung liyane.

    2019-10-16

  • Apa sampeyan bisa mulang babagan ilmu babagan boneka seks Jepang?

    Pakaryan sing apik, minangka pamilik boneka seks Jepang sing anyar, aku wis sinau, nanging aku ora ngerti yen sampeyan bisa nindakake. Dheweke biasane nganggo kaos sikil kanggo nglindhungi sikile, sanajan aku mung duwe sepasang sepatu. Nalika ngatasi sendi sing longgar, aku bakal tuku luwih akeh, lan angel banget kanggo ngadeg saiki! Iki ngelingake aku menyang supermarket dina iki kanggo tuku kaos sikil. Bolt nggawe bolongan gedhe ing kaos kaki, mula tumit dadi reged! Kamera telpon sing salah uga menehi peringatan! Ya, sayangé aku ora bisa nyopot kabeh rereget saka tumit boneka seks Jepang, iku wis nuwuhi jero. Nanging 90% umume bisa melu, mula aku seneng banget.

    2019-10-16

  • Apa sampeyan wis njupuk sikil boneka jinis Jepang ing bengkel kasebut?

    Aku ora njupuk foto gerakan sikil boneka seks Jepang ing lokakarya, nanging amarga aku mung nggawe siji tumit, aku njupuk foto sikil lan menehi perasaan "sadurunge lan sawise". Baleni nganti efek sing dikarepake, banjur usap alon-alon area sing digawe panas nganggo amplas 180 bolong kanggo mbusak sinaran. Bubuk talcum sing adhem. Nuwun sewu, yen fotone rada kurang, bisa mbantu sampeyan ngeklik resolusi luwih apik. Iki minangka target sing dakkarepake nalika rapat ing rapat. Aku ora pengin nggawe akeh kesalahan. Aku wis wareg karo sikut boneka seks Jepang, lan ing sawetara wektu aku isih bisa nggunakake sikilku kanggo pisah. Yen ana kasempatan, aku bakal nyathet perbaikan luwih lanjut.

    2019-10-16

  • Kepiye cara nutup tatu ing boneka seks Jepang?

    Sawise aku ngrusak garis driji, aku cepet nutup tatu ing boneka seks Jepang. Mula, aku kepengin nindakake latihan ing papan sing ora bisa dirusak. Saiki, sikile isih ana ing kahanan - sanajan sikile sikile kenceng, dedege wis ngrusak TPE sawijine, lan ana akeh retakan, tandha lan nangis. Aku mutusake kanggo ndeleng apa aku bisa ngatasi. Ana akeh video lan "cara nindakake" ing macem-macem forum, mula aku ora bakal menehi katrangan. Cekakipun, minyak ing wilayah kasebut kanggo diproses banjur panas dadi 100 nganti 120 derajat Celcius (yaiku TPE dadi padhang nanging ora ngrokok). Banjur usap permukaan boneka seks Jepang nganggo kain microfiber sing resik lan cetakake kanthi alus.

    2019-10-16

  • Apa boneka seks Jepang saya parah?

    Kanggo sing golek boneka seks Jepang sing berkualitas, tumit sing tengen isih udan lan ora sampurna, nanging kabeh sayatan ditutup lan muga-muga ora bakal dadi luwih parah. Deleng foto iki kanthi tliti. Iki mbutuhake kerja luwih akeh. Aku bakal nyetel bolt tumit supaya katon apik, lan nalika saya suwe, kayane wis melu. Kanthi kasut tumit sing sukses, aku banjur melu tugas sikut - sikut. Ing sawetara wektu kepungkur, aku nggawe kesalahan amatir, yaiku nggawe dheweke ing permukaan sing angel tanpa dhukungan alus. Iki tegese sendi sikut ngliwati TPE, nyebabake sawetara tusukan sing ora enak: sawetara diunekake nganggo senapan udara panas, ana sing ditutup nganggo kain microfiber kanggo disegel lan diamanake, banjur disegel nganggo 180 grit lan bubuk talcum, jinis Jepang boneka Kerjane luwih apik.

    2019-10-16

  • Kepiye cara njaga boneka seks Jepang ing kondisi sing apik?

    Nalika nggarap luwih akeh boneka seks Jepang, aku bakal terus nggunakake garis driji. Nanging, aku pengin nyathet sawetara karya liyane sing dakkarepake supaya boneka tetep kondhisi. Dheweke wis meh 18 wulan aku, lan kondisine ora apik. Ana sawetara masalah suntingan, sendhi ngeculake, ana sawetara masalah ing pundhak siji, lan akeh benjolan lan bruises ... nanging amarga dheweke ora mung kanggo aku ing alas, aku uga ngarep-arep bisa uga . Mula, aku wis kerja keras kanggo ndandani boneka seks Jepang lan ngrampungake ciloko lan departemen operasi kosmetik sing cilik. Nyatane, iki mung ruang kerjaku, nyelehake andhuk ing meja kerja. Sawise aku ngresiki kabeh serutan lan bledug. Saliyane alat sing biasane dibutuhake, aku uga bisa investasi ing sawetara peralatan khusus.

    2019-10-16

  • Apa bedhil panas bisa nggawe boneka seks Jepang katon ayu?

    Ing mripatku, senapan panas digunakake kanggo rata lan nggawe boneka seks Jepang katon ayu. Kanggo ngethok, sampeyan butuh lem utawa pangisi. Lem TPE - dipikolehi saka pemasok, sampeyan kudu tuku teken koktail kayu saka supermarket, kanthi nyawiji tpe, sampeyan mung kudu nyelehake gulung ing mburi bar koktail, dorong rong permukaan kasebut lan jaga supaya 60 Ing sawetara detik, area, perangan awak, lan obyek liyane bisa dipindhah menyang posisi sing irisan ditutup lan tetep ditutup. Iki minangka cara paling apik kanggo ndandani potongan sing resik. Pangisi TPE - sepisan maneh dituku saka situs web bisa ngatasi tangis, ngisi kesenjangan, bolongan lan masalah liyane. Sampeyan bisa ngisi boneka jinis jinis Jepang dhewe. Aku nggunakake macem-macem nada tpe kanggo nggawe pot lan nambah xylene supaya lancip yen dibutuhake. Aku wis ndandani kaping pirang-pirang lan tuku boneka sing kudu didandani. Iki kanggo aku. Dikandhani minangka cara sing paling murah lan paling gampang, sanajan tetep regane luwih larang tinimbang pangisi sing diwenehake dening pemasok, mula pengisi tpe pemasok bisa uga luwih murah kanggo ndandani boneka. Kabeh cara ing ndhuwur bisa digunakake kanthi cara perawatan sing beda-beda, lan luwih asring golek cara paling apik kanggo ndandani nalika dibutuhake perbaikan.

    2019-10-16

  • Apa suhu pas leleh boneka jinis Jepang tpe?

    Kayane luwih kaya alat pungkasan. Sampeyan bisa ngetrapake akeh minyak bayi ing sacedhake sayatan sing sadurunge mbenakake boneka seks Jepang, utawa sampeyan ora bisa nggunakake jerone jero. Pistol udhara panas - digunakake karo monitor suhu infrared, 16 wulan kepungkur, aku ngentekake £ 70 kanggo tuku rong set bedhil, aku nggunakake akeh tambang lan akeh peralatan. Sacara angel diarani manawa suhu sing pas kanggo tpe nyawiji gumantung saka campuran, nanging suhu antara 100Deg 120Deg lan ora luwih saka 140 derajat Celcius. Ing sawetara panggonan, aku ora peduli karo senapan panas. Ketiak mesthi suhu lan bedhil panas mung bakal disegel. Lumahing ndhuwur ora nutup nganti sawetara milimeter, amarga wilayah sekitar wis nyedhaki titik leleh, mula tombol lan kesenjangan boneka seks Jepang dadi ngipi elek.

    2019-10-16

  • Apa aku bisa nggunakake senapan panas variabel kanggo ndandani boneka seks Jepang?

    Gun panas bisa variabel nganti 50 derajat. Elinga yen TPE bakal njaga panas, mula dianjurake nggunakake sensor suhu supaya ora ngluwihi (udakara) 100 derajat. Sampeyan ora pengin boneka seks Jepang duwe pudel jambon sadurunge. wesi Maneh kanthi kontrol suhu variabel - larutan xylene kanthi warna TPE sing bener (tuku sampel TPE saka pemasok (gun panas lan / utawa wesi solder). - Lem TPE (mung kerja sithik), katon kaya kothak reagen siksa saka guo abad pertengahan nanging opsi iki. Ana macem-macem cara kanggo ngrampungake pamisahan, pemotongan utawa pemotongan. Ana macem-macem cara nggunakake. Nuduhake dhaptar barang sing dibutuhake kanggo ndandani boneka seks Jepang. Aku mung pengin nambah 10p. 

    2019-10-16

  • Napa ana bekas goresan ing boneka jinis Jepang?

    Nganti sawetara, iki bisa uga amarga kasunyatan manawa lengen boneka jinis Jepang ngluwihi nganti tekan sawetara sisih lan ora mesthekake yen aku ngilangi bubuk sing akeh saka wilayah kasebut nalika bledug. Kanthi jejak kaya ngono, dheweke dadi gedhe karo wong liya. Kayane iki gabungan saka garing lan gesekan sandhangan, ing sawetara bagean, kayata ing antarane sikil. Dheweke duwe bruise kaya sampeyan, dheweke ora nate gosok, mula dakkirim saka jeroan. Ayo direndhem nganti ditampilake sawise pulverisasi, lan bakal ilang sawise perawatan. Kayane ora retak nyata, mung sandhangan permukaan. Sawise bubuk, iki bakal katon luwih akeh. Aku durung ngerti weteng boneka seks Jepang sadurunge, lan aku krasa garing, mula aku butuh minyak.

    2019-10-15

  • Apa boneka seks Jepang kudu adus minyak?

    Mripat sampeyan ing dhengkul, nanging aja kuwatir saiki. Nyandhang sethithik kudu bisa lenga. Mangkene uga kanggo weteng, lan kulit sing atos nuduhake yen boneka seks Jepang wis garing. Saiki, aku butuh sampeyan ndeleng maneh. Bubar bubuk, aku kira bakal entuk cedhak karo area prihatin kasebut. Muga-muga bisa jelas masalah kasebut lan ngarep-arep ana wong sing bisa menehi saran babagan perawatan lan cara supaya ora saya parah. Iki dheweke. Ketiak ing lengen iku bruised. Sing paling kuwatir yaiku ing antarane sikil lan weteng. Dheweke duwe plak sing padha ing kabeh bagean awak. Apa boneka seks Jepang kudu adus minyak? Driji nyebrang bayangan ing gambar kasebut. Umume masalah kulit yaiku ngilangi kulit sawise sunar srengenge.

    2019-10-15

  • Apa pelarut cukup kanggo ngisi ulang boneka seks Jepang?

    Kanggo sing wis takon babagan dununge boneka seks Jepang, kudu didandani kanthi organik. Tema iki nuduhake kenapa ana papan sing cukup ing antarane papan kanggo dolanan lan saluran pembuangan saengga penguatan sing cukup bisa nyegah rong rongga dadi Bolongan monster sing lagi klelep ... lan angel diatasi. Aku ora nyoba ndandani dolanan nganggo boneka seks Jepang sing dituku saka pangguna. Ditulis manawa wong lanang kasebut durung nate nresnani katresnan. Aku duwe masalah sing padha karo nangis bawok. Ora barbar, nanging ing dalan. Apa ana sing bisa njlentrehake carane ngatasi? Apa pelarut cukup kanggo diisi maneh? Apa ana pengisi? Aku ndeleng isi pangisi ing topik sadurunge ... Oalah, yen aku duwe papan sing luwih apik kanggo takon, monggo arahake arah sing bener.

    2019-10-15

  • Apa boneka seks Jepang bisa digunakake nganggo pangisi TPE?

    Aku ora bisa ngomong manawa dheweke kerja kanthi bener, aku ora pengin nemokake wangsulane, nanging paling ora katon. Pakaryan tenan. Penampilan sadurunge meh "lebur" lan ilang sawetara, nanging penampilane lengkap lan bisa digunakake, apik tenan. Nyatane, bisa digunakake karo pengisi TPE boneka seks Jepang, katon padha karo sing anyar (meh), nanging aku ora duwe pengisi, dheweke bakal pindhah sawetara dina sabanjure, mula iki Gumantung saka "administrator" anyar yen pengin nindakake / ngrampungake perbaikan. Apa sampeyan mikir nggunakake overheated? Iki foto tempek boneka seksual Jepang sing dak tampa. Kaya sing sampeyan ngerteni, aku seneng banget, boneka sing kurang apik ora bisa dilakoni, aku nyoba sing paling apik kanggo ndandani karo alat sing winates.

    2019-10-15

  • Apa boneka seks Jepangku katon apik banget?

    Aku bakal ngidini sampeyan mutusake ... "Secara pribadi, aku kira warnane rada padhang lan rada abang. Saiki, ing endi dheweke nyelehake tisu bayi ..." "Aku uga pengin mudhun uga - iki bisa dadi tragis Kanggo mbela aku, iki upaya pertama. Aku kudu nyoba nyampur bubuk eyeshadow minyak bayi kanthi bener. Aku setuju karo warna iki. Apa bisa nggunakake luwih akeh wektu? " Aku setuju, dheweke rada padhang.. Aku nindakake separo gaweyan perawatan boneka jinis Jepang, lan aku bakal ngecet puting. Biyen aku nindakake. Biyen aku duwe gloss lip matte, nanging nglamar klambi ing sawetara dina.

    2019-10-15

  • Kepiye sampeyan ngganti perasaan boneka jinis Jepang?

    Uga ana sawetara produk bocah: siji umur 8 nganti 10 taun lan sing liyane umure 12 nganti 14 taun. Aku ora kepengin ngerti, yen tuku dolanan lan dolanan bocah dadi sing paling apik, lan ndeleng model klambi bocah iki isih salah. Boneka seks Jepang pancen ngluwihi proporsi manungsa, dadi yen sampeyan ora mbutuhake wektu akeh, mula akeh perkara sing tetep ora bakal bisa digunakake. Ya, sampeyan menehi saran sing apik, nanging kosok baline. Yen nganggo kulit nalika dibukak kabeh, pecah yen ditutup, lan kosok balene, aku mung bisa nganggo busa lan nambah busa ing sendi. Dadi fleksibel, nanging isih mikir ... aku bakal nutupi kathok cekak utawa sing padha. Ora preduli sampeyan ngowahi perasaan boneka seks Jepang, ora masalah, amarga rasane kaya lapisan kertas. Lycra utawa produk sejenis bisa uga rumangsa luwih apik.

    2019-10-14

  • Apa ukuran sandhangane kanggo boneka seks Jepang?

    Pengin ngerti apa ana sing bisa menehi instruksi ukuran kanggo boneka seks Jepang? Aku wis nggawe sawetara penyesuaian lan pengin nggunakake gaya celana / sikil lan celana panas. Muga-muga kenceng, nanging aku ora ngerti bisa tuku ukuran pira? Sampeyan pengin sing padha ing ndhuwur, nanging ora ngerti ukurane? (Mesthi penting) Klambi liyane kanthi ukuran liyane uga bisa ditampa. Babagan boneka seks Jepang, lambene wis digawe alus saka pinggul, mula aku bisa mbukak sikil, nanging saiki kudu nyambungake sikil maneh. Pancen nggawe prabédan; pilihan sing paling apik yaiku njupuk ukuran lan mbandhingake karo ukuran sing sampeyan deleng. Aku duwe kathok cendhak kaping 4 sing cocog karo pinggul nanging duwe bahan pinggang sing akeh banget.

    2019-10-14

  • Apa aku bisa nggawe wig boneka jinis Jepang ing lemari?

    Aku arep ngilangi lambe (area sing diangkat) supaya sikil boneka seks Jepang bisa dibukak lan wedge busa ditambah ing antarane posisi ing ngisor iki. Aku bakal nggunakake kathok sikil dawa tanpa bosok, warna kulit, gaya Lycra kanggo nggawe kulit anyar. Iki bakal ngasilake boneka setengah kain / busa sing padha. Umpluk tanpa kulit kudu gampang dikencengi lan diulur supaya sikil bisa mlaku kanthi apik supaya bisa nduwe postur normal lan seksual. Iki mung minangka ide sederhana saka jeroan sing arep dakkandhakake, sanajan ora prelu. Ya, ide epoksi saya mirip. Sawise diobati, bahan kerjane dadi panas, nanging sesuk aku bakal digawa mulih, aku mbayar. Nggolek getihen tabung plastik sing tak tuku pirang-pirang taun kepungkur, aku mung kelingan papane, aku nggawe rambut palsu ing lemari, rencana kasebut ora ana gunane, dheweke ambruk, nanging aku kudu mindhah paling ora 10 boneka seks Jepang , pasang, aku mung bisa mbalekake, mesthine bisa dakkandhani yen akhir minggu iku ala banget.

    2019-10-14

  • Apa sampeyan wis nyoba boneka seks Jepang ing situs web kasebut?

    Yen mangkono, ing ngendi sampeyan tuku, jeneng merek apa? . Nuwun sewu, aku kliru mikir manawa sampeyan ujar manawa lateks cair ora bisa digunakake, apa ora coba? Ya, aku bisa nyoba amarga ora bisa nemokake informasi babagan boneka seks Jepang. Utawa paling ora saiki. Amarga gerakan lambe saka sendi, sikil ora bisa dibukak (meh ora bisa obah). Aku mikir babagan nyetel sendi supaya sikil bisa mbukak. Aku wis ngethok sikil lan ngilangi balung ing pinggul. Saiki aku butuh prelu masang maneh busa ing sikil boneka seks Jepang. Aku kudu ngethok luwih dhuwur tinimbang sing dakkarepake amarga aku kudu wuta ngetik sing ora dingerteni. . Aku rampung maca utas, lateks cair monster iki efektif, apa tahan? Aku ora bisa nemokake apa sing disaranake. Apa sampeyan wis nyoba ing situs web?

    2019-10-14

  • Kepiye cara supaya sambungan bisa nyedhaki awak boneka jinis Jepang?

    Jujur, ora preduli ing endi boneka, sikil bakal ngalangi sampeyan ora bisa mlebu boneka kanthi mulus, kalebu ngarep lan mburi. Aku mikir babagan ide kanggo adaptasi boneka seks Jepang. Saiki, aku mikir loro kemungkinan. Pisahake boneka saka pinggul lan copot pigura ngisor. Kasunyatan yen balung sikil dicopot kudu ngidini aku bobote cukup kanggo meksa sikil supaya bisa nyedhaki boneka kasebut. Utawa copot konektor saka tabung balung (sampeyan bisa nyopot) .... Cut tabung balung ... Cut bagean saka umpluk sikil supaya sambungan sampeyan nyedhaki awak. Iki sing dakkarepake. Panah nuduhake posisi sing pengin daksotong, aku bakal nutupi tutup ing irisan banjur ndeleng konektor ing sikil liyane.

    2019-10-14

  • Kepiye cara ngatasi bolongan boneka seks Jepang TPE?

    Boneka seks Jepangku yaiku Gemma, lan sirahe wis suwe karo aku. Yen jenengku bener, wenehi sirahe Gemma. Shamus tuku dheweke kanggo aku, aku ora bisa matur nuwun maneh, dheweke wis sampurna: Aku wis suwe nggoleki awak sing sampurna iku. Awak dheweke 170xm, saiki kenapa aku kudu ngetik utas umum? Ok, kerjane kaya ngene .... Aku tuku dheweke rusak ..... Aku bakal ndandani dheweke, nanging aku nggunakake sikilku kanggo mlebu area mlumpat cilikku .... Aku ngerti dhewe Ana prakara apa wae sing kedadeyan, gaweyan ndandani boneka seks Jepang bakal ditindakake minggu iki. Saiki, kahanane sing sampurna mung lengen ing ndhuwur pergelangan tangan. Aku wis ngobrol karo Sam babagan topik iki, lan dheweke pancen cerdas kaya sadurunge. Nalika ndeleng fotoku, dheweke bisa malih. Pilihan liyane kanggo ndandani dheweke lan batalake foto, nanging apa sampeyan duwe saran kanggo foto sing bisa ndandani? Nuwun sewu, mangga komentar. Otakku ngandhani aku supaya bisa ndandani dheweke kanthi cepet, aku ngerti persis apa sing pengin aku lakoni, aku yakin sampeyan bisa ngatasi masalah iki. Foto kasebut ora suwe.

    2019-10-14

  • Apa boneka seks Jepang bisa ngadeg dhewe?

    Kanggo nyelehake, mung boneka seks Jepang sing nduweni fungsi ngadeg sing cocog. Amarga alasan iki, nalika ngrancang boneka kanthi individu, sampeyan bisa milih opsi "Standing function" ing opsi konfigurasi. Tunggal saka boneka tresnamu duwe 3 pin logam sing bisa dideleng. Pin kasebut nyebarke bobote boneka, mula sikil ora ngalami kerusakan nalika ngadeg. Kajaba iku, balung internal diatur luwih kenceng supaya bobote bisa dibuwang kanthi aman lan boneka kasebut ora mung ganti menyang posisi liyane. Apa sampeyan pengin boneka ora duwe fungsi ngadeg? Nalika ngrancang opsi konfigurasi, pilih pilihan "Kaki Umum". Boneka tresna sampeyan luwih gampang dipindhah tanpa jarum logam lan balung ing tlapak sikil. Pilihan sing sampeyan pilih gumantung karo pilihan kanggo boneka. Yen sampeyan pengin motret nalika ngadeg, utawa digunakake minangka boneka / model, disaranake sampeyan tuku produk kanthi fungsi ngadeg. Apa sampeyan pengin boneka tetep karo sampeyan lan turu, sampeyan bisa nindakake tanpa mandheg, lan luwih gampang nangani boneka seks Jepang amarga balung kasebut luwih gampang dipindhah saka sak posisi menyang posisi liyane. Elinga yen boneka sing ora duwe fungsi dhukungan bisa uga ora bisa nyelehake, yen ora bakal ngrusak sikil.

    2019-10-14

  • Apa aku bisa ngusap boneka seks Jepang nganggo banyu sabun?

    Dandanan boneka seks Jepang ing pabrik, kanthi nggunakake cet silikon, umume ora rontog, mung bakal mboko sithik. Nanging aja nggunakake kekuwatan kanggo ngusap, utamane dandanan rai bayi lan bagian eyelow alis, priksa manawa kekuatan ngusap nalika nggunakake lan ngresiki, yen kekuwatane akeh, rambut bakal rontog lan luntur. Yen wis entek, mula angel didandani. Boneka bisa ditrapake nganggo kosmetik umum, kayata lipstik lan blush, nanging aja nganggo pelumas sing kenthel banget kanggo nutupi rai, sing bakal angel dibersihake. Aja nggunakake pasukan nalika nyopot dandanan. Gunakake banyu sabun utawa remover dandanan kanggo ngusap alon-alon.

    2019-10-08

  • Apa boneka seks Jepang bisa ngadeg suwe?

    Sendi boneka seks Jepang tetep ditekuk suwe, lan kisut katon ing permukaan amarga ana planggaran sing ora bener lan stres jangka panjang ing permukaan. Contone, nalika lungguh ing kursi suwene, weteng boneka bisa ngetokake garis-garis horisontal. Ngramut ora normal sing suwe uga bakal nambah risiko rusak lapisan spons. Mangga mulihake boneka menyang posisi pabrik sawise digunakake utawa njupuk, nyuda stres ing saben sendi. Kita ora nyaranake boneka seks Jepang kanggo ngadeg suwe. Yen perlu kanggo motret, priksa manawa tlapak sikil wis dipasang maneh lan sampeyan kudu nganggo sepatu. Yen sampeyan duwe syarat jangka panjang, coba gunakake.

    2019-10-08

  • Napa boneka seks Jepang katon berminyak ing permukaan?

    Nalika produk silikon dilebokake suwe, kebocoran minyak bakal katon ing permukaan. Iki amarga minyak silikon ngemot minyak silikon, sing minangka fenomena normal. Tulung diusap alon-alon nganggo andhuk. Kajaba iku, nalika boneka seks Jepang digunakake lan dilebokake, lumahing bakal tetep lebu lan reregetan. Kanggo njaga kinerja kulit silikon sing apik lan ngresiki lumahing silikon, waca saben-saben. Interval pangopènan beda-beda gumantung karo kondisi panggunaan lan lingkungan sing disimpen, biasane saben wulan. Gunakake spons utawa andhuk kanggo ngusap lemah ndhuwur boneka kanthi banyu anget. Yen lumahing silikon lengket, coba diusap nganggo banyu sabun kaping pirang-pirang. Aja ditrapake kanthi angel. Aja nggunakake agen pembersih korosif nalika ngilangke permukaan silikon, kalebu asam sing kuat, solusi alkali sing kuat, disinfektan lan deterjen sing kuat. Bisa diresiki nganggo sabun, deterjen, sampo, gel shower utawa deterjen ringan. Sawise permukaan garing, gunakake bubuk scorpion Jepang utawa bubuk talcum. Nalika bubuk, nganggo topeng supaya ora nyedhot bledug.

    2019-10-08

  • Napa boneka seks Jepang duwe lapisan spons?

    Saiki, boneka seks Jepang kira-kira dipérang dadi rong jinis miturut cara ngisi. Sing pertama yaiku lapisan spons njero diisi ing njero, lapisan njaba nutupi kulit silikon, lan sing nomer loro yaiku ngisi gel silika. Kita nggunakake metode pertama lan minangka metode sing dipilih dening produsen boneka fisik. Kauntungan saka metode kaping pisanan dicantumake ing ngisor iki: bobote boneka bisa dikurangi banget, bobote bisa dikurangi 40% dibandhingake karo metode nomer loro, lan bobot total dikontrol udakara 25KG. Bisa nambah rasane lan nggawe boneka luwih alus. Ora preduli sepira lembute gel silika, atose bakal nambah proporsi kekandelan anggere ketebalan mundhak. Kekuwatan tarik lapisan gel silika bisa ditambah supaya lapisan gel silika ora gampang rusak. Kesimpulane, pilihan lapisan spons ora bakal ngirit biaya, nanging bakal nambah kemungkinan ngasilake boneka seks Jepang. Nanging, kanggo telung poin ing ndhuwur, kita ngira iki minangka pilihan sing cukup nalika diadili kanthi rasional.

    2019-10-08

  • Apa boneka seks Jepang bisa adus lan ngubungi adus?

    Secara prinsip, kita luwih seneng miwiti deskripsi nganggo tembung "clean". Sampeyan ora bisa mbuwang TV menyang bathtub, nanging sampeyan bakal ngusap kanthi rutin nganggo kain. Sadurunge pengin ngresiki boneka sampeyan, luwih dhisik kudu ngerti struktur boneka seks Jepang, lan mutusake cara kanggo ngresiki boneka kasebut. Struktur boneka kasebut yaiku kerangka logam, otot spons lan kulit silikon saka njero njaba. Oke, sampeyan ndeleng logam, tegese sampeyan kudu ati-ati karo mungsuh alami "banyu". Cara ngresiki sing disaranake yaiku: metode pembersih utama yaiku ngusap bubuk talcum kanthi asring, lan frekuensi diatur kanthi bebas miturut cuaca lan output minyak boneka seks Jepang. Nuli adus minangka suplemen. Aja nggunakake banyu panas nalika ngumbah. Standar banyu panas iki yaiku banyu sing ora ngasilake uap. Siji-sijine papan boneka sing bisa mlebu ing banyu yaiku gulu. Kauntungan mung yaiku aman kanggo nglindhungi. Kekurangane yaiku yen mlebu banyu, mesthi angel bakal metu. Yen butuh wektu suwe kanggo korosi bagean logam kasebut, bakal ngasilake rasa, mula elinga, kudu ati-ati. Dene adus, angger dadi siramane pabrikan biasa, ora ana masalah apa-apa, nanging ora disaranake nggunakake asring, amarga sawise kabeh, kamar mandhi uga kalebu bahan kimia.

    2019-10-08

  • Apa boneka seks Jepang bisa nambah fungsi swara?

    Kita yakin manawa masa depan boneka seks Jepang kudu luwih cerdas, mula fungsi swara mesthi didhaptar kanthi alternatif. Nanging, solusi sing saiki dingerteni meh kabeh gimik. Prinsip produksi padha karo puluhan dolar dolanan mungel ing supermarket. Mung bisa ngucapake sawetara tembung kanthi cara mekanik. Iki pancen ora salaras karo "vokalisasi cerdas" kita. Ditakoni, kita ngarani sistem swara iki "swara kurang energi". Kita kanthi tenang nandur modal dhuwit lan tenaga kerja kanggo ngembangake sistem basa lan struktur mekanik sing luwih cerdas. Kita uga wis nampa dhukungan para ahli sajrone proses pangembangan. Aku yakin yen liwat upaya kita, boneka seks Jepang bakal "cerdas" sejatine.

    2019-10-08

  • Napa boneka seks Jepang katon beda ing foto?

    Foto sing sampeyan tingali, sanajan padha-padha, bisa uga dandanan sing beda. Iki amarga kita bakal nambah utawa nyetel dandanan boneka seks Jepang saben-saben. Item penyesuaian kalebu nanging ora diwatesi (bayangan mripat, warna lambe, alis). Jinis, bentuk eyelash, rambut), amarga setelan kasebut, bisa uga beda karo foto. Saben riasan boneka seks Jepang ditindakake kanthi tangan, mula ora bisa ditindakake kanthi padha. Lampu, teknik, lan sudut sing ditembak bisa uga nyebabake kesalahan visual.

    2019-10-08

  • Napa boneka seks Jepang ora nggunakake bahan sing luwih alus?

    Umumé, gel silika ora bisa didaur ulang, sing nemtokake manawa ora bisa digunakake maneh kaya bahan TPE, ngindhari kontaminasi sekunder lan tersier saka bahan TPE, mula bisa nyegah kerusakan TPE tumrap manungsa. Kahanan kasebut kedadeyan. Silikon kelas medis digunakake kanggo nyedhiyakake keamanan maksimal kanggo para pelanggan. TPE luwih rentan ngalami penuaan lan deformasi tinimbang gel silika. Sanajan TPE cukup alus, standar kanggo nggawe boneka seks Jepang ora alus banget. Iki kanggo ngimbangi kabeh syarat proses produksi boneka kanthi sampurna. Lembut iku mung salah sawijining sarat.

    2019-10-08

  • Napa ora nambah panas kanggo boneka seks Jepang?

    Babagan pisanan sing ditekanake yaiku ora ana masalah teknis kanggo nambah panas boneka seks Jepang, nanging kanggo pertimbangan ing ngisor iki, kita wis njupuk pendekatan sing luwih ati-ati. Yen tenaga luwih aman lan luwih aman, efek dadi panas ora bakal dingerteni. Yen suhu njaba sithik, bisa uga nganti pirang-pirang jam supaya boneka duwe suhu sithik. Desain sing kita pikir iki ora duwe regane praktis lan uga ora ono gunane. Yen skema pemanas tenaga dhuwur digunakake, wektu sing dibutuhake kanggo dadi panas saya suda, nanging ing wektu sing padha risiko produk saya tambah. Kaya ora ana bebaya mutlak, ora ana keamanan absolut ing jagad iki. Ngelingi kontak sing cedhak karo boneka lan wong kasebut, kita kudu nyuda bebaya sing bisa ditindakake. Kawat listrik lan colokan eksternal boneka seks Jepang bakal mengaruhi tampilan boneka kasebut, sing ora bisa ditampa kita. Amarga alasan ing ndhuwur, kita mutusake ora gawe fitur iki nganti ora ana solusi sing luwih apik.

    2019-10-08

  • Kepiye cara nggawe lapisan awak boneka jinis Jepang sing ora katon?

    Sampeyan butuh gunting kuku cilik. Boneka seks Jepang Driji driji sing sudhut mlengkung cetha banget, sampeyan mung kudu miwiti nglereni lan ndandani ing papane, banjur mbukak sadawane jahitan. Muga-muga sampeyan sukses ing proyek iki. Sejatine sampeyan bakal mesthi ana garis jahitan, amarga ing endi loro cetakan kasebut dipasang. Yen sampeyan trim banget, bakal ana "jahitan" mbalikke amarga ana cethek. Gunting kutikula kurva menehi asil paling apik nganti saiki. Kanggo njupuk lapisan awak sing ora katon utawa meh ora katon, sampeyan kudu nggunakake rong bagean silikon kanggo ndandani. Nglereni jahitan awak, saben boneka jinis Jepang butuh wektu 10 jam. Patching minangka teknologi anyar sing kudu dipelajari lan dipraktekke. Aku ngentekake 30 jam kanggo saben boneka kanggo ndandani lapisan awak. Aku nggunakake gunting agul-agul stainless steel sing landhep, ora langsung (padha karo piso lipat keychain sing cilik, bermutu tinggi) ing garis jahitan bagean pubik BoyToy (saka paha nganti paha), sing digayuh ing garis jahitan. Sawetara asil sing apik. Potong lan bentuk kanthi alon-alon nganti garis kasebut alus banget lan ora bisa ditemokake. Aku mikir yen nggunakake agul-agul sudhut mlengkung, sanajan durung nyoba, bisa uga angel entuk efek sing padha.

    2019-10-08

  • Apa ana sing ngilangi garis jahitan boneka seks Jepang?

    Hei kanca, apa ana sing sukses mbusak garis jahitan awak boneka seks Jepang? Aku nyoba nglakoni, nanging gagal, banjur menehi saran. Ana saran? Matur nuwun kanggo informasi. Silikon jin saya alus lan pemotong mati gaya super angel (aku sejatine nggawe model sing apik). Aku yakin sampeyan entuk apa sing sampeyan sebut "mesthi ninggalake jahitan" amarga permukaan kulit sing mlengkung, nanging piso utawa gunting bakal ngasilake "potongan sing alus" sing bakal tampil. Secara pribadi, aku ora peduli karo garis jahitan boneka seks Jepang, lancip lan meh ora katon. Yen jahitan sing jelas (kayata lampu kilat cetakan), aku bakal cukur cukur nganggo bermata siji, punggung semacam kaku, lan kanthi ati-ati sadawane jahitan, "tutup". Banjur, yen sampeyan pengin ndhelikake (utawa ndandani pahat cilik), gunakake sawetara warna kanggo ngrampungake gaweyan, adol lan lancar. Iki minangka asil paling apik sing bakal sampeyan lakoni, lan ora bakal katon kabeh.

    2019-10-08

  • Kepiye cara nggawe dandanan kanggo boneka seks Jepang silikon?

    Apa aku kudu ngati-ati / milih bahan? Produk makeup aman sing bisa digunakake karo boneka seks Jepang silikon? Nalika ngomong babagan ngilangi dandanan, apa sing kudu akuindhari utawa ati-ati? Aku kosmetik lan ngalami alangan nggoleki forum kanggo njawab jawaban iki. matur nuwun kanggo pitulung sampeyan! Sampeyan bisa nggunakake dandanan sing digawe wanita wadon ing boneka silikon. Kanggo nyopot, gunakake krim adhem, sampeyan uga bisa nemokake ing departemen riasan toko. Yen sampeyan pengin nggawe dandanan permanen, sampeyan uga bisa entuk saka Advanced Materials. Nalika ngenteni boneka seks Jepang, aku takon babagan iki. Dheweke ujar yen mung kosmetik bubuk sing ditrapake nganggo sikat. Aku pribadi nggunakake dandanan bubuk mineral ing Hana. Sedikit larang nanging apik banget. Aku nggunakake lipstik, nanging bakal dibusak sawise motret dijupuk. Kanggo mbusak, aku nggunakake paket penghapus dandanan Johnson. Apik banget kanggo ngilangi kesalahan lan antrian kanthi garis lurus.

    2019-10-08

  • Apa aku bisa ngilangi reregetan boneka seks Jepang nganggo aseton?

    Iki minangka video pangripta perusahaan. Dheweke ujar manawa segel kasebut dihapus, sanajan sisa warna ing boneka seks Jepang bakal ilang. Gumantung saka boneka sing ana (gel silika), sampeyan kudu nyopot sandhangan sampeyan. Decolorization ora permanen, amarga sing liyane nyaranake nambah lapisan lapisan bubuk ing wilayah kasebut supaya bisa nyedhot warna. Sampeyan bisa ngowahi dolanan dadi wengi sing gedhe sadurunge nyoba ngresiki barang kasebut. Nuwun sewu mireng masalah sampeyan. Yen boneka seks Jepang silikon, sampeyan bisa nyoba aseton kanggo ngilangi noda. Umume toko perangkat keras duwe aseton. Aku nyaranake sampeyan nyoba area tes luwih dhisik. Ora kudu dununge noda, nanging ora ditampilake ing sawetara bagean. Kaya ing ndhuwur sirahe, rambut palsu bakal nutupi sisih ndhuwur. Mung kanggo mesthekake yen aseton ora bakal ngrusak.

    2019-10-08

  • Mbusak reregetan amarga gaun ireng boneka seks Jepang?

    Aku weruh peringatan kasebut, nanging ora ngira yen ninggalake sandhangan sewengi bisa nyebabake warna kulit. Apa saran kanggo njupuk noda peteng iki? Aku duwe kabar apik amarga bintik-bintik ireng bakal ilang dhewe. Ora ana warna sing tetep ana ing boneka seks Jepang ing salawas-lawase. Mula, nalika perusahaan nggawe kosmetik ing rai lan puting bayi, dheweke kudu nyemprot segel silikon kanggo ngunci warna. Mula, yen sampeyan ndilat lambe utawa bagean boneka liyane mula bakal luntur. ngopo Amarga sampeyan ngusap segel silikon, warna kasebut bakal tetep ing silikon boneka. Aku nganggo klambi peteng ing boneka seks Jepang lan dakselehake luwih saka sewulan, nuli noda ing bokonge. Sawise sawetara wulan, dheweke ilang dhewe. Tulung wenehi wektu. Yen wong liya ngerti apa-apa sing bisa mbantu, luwih becik nuduhake.

    2019-10-08

  • Napa aku kudu ngresiki boneka seks?

    Yen sampeyan nggunakake boneka seks, yen ora ngresiki, cairan awak bakal cair ing awak utawa ing permukaan kulit. Penempatan sing suwe bisa nyebabake tuwuh bakteri. Nglumpukake bledug lan bakteri saben dina, jamur, lsp. Pengalaman karo boneka boneka bisa nggegirisi lan bisa ngancam kesehatan sampeyan. Yen sampeyan sengaja nggulung boneka kasebut sajrone digunakake, sampeyan bisa uga ora bakal tetep reregetan ing boneka seks. Iki ora bisa dibalekake maneh. Yen sampeyan nuduhake boneka sing durung diresiki karo wong liya, iki bisa nyebabake panyebaran penyakit kasebut. Yen sampeyan ngresiki asring, dolanan jinis sampeyan bakal luwih suwe.

    2019-09-26

  • Kepiye cara boneka seksku?

    Struktur awak boneka seks kita digawe miturut awak manungsa kanthi rasio 1: 1. Mula, padha duwe organ awak sing padha karo manungsa. Organ organ boneka seks wanita yaiku tempek, dubur lan tutuk. Boneka seks lanang ditempelake ing penis. Iki minangka dolanan masturbasi paling apik ing planet iki. Ora preduli ing endi wae, kabeh katon kaya nyata. Sampeyan bisa nggunakake ing endi wae ing omah. Tujuan kerjaane uga gampang banget. Cukup prelu nggawa sampeyan seneng. Dheweke uga minangka cara paling apik kanggo nggayuh bayangan seksual. Sampeyan bisa seneng-seneng saka dheweke kaya sadurunge. Gawanen mulih lan wiwiti seneng kabeh.

    2019-09-26

  • Kepiye cara ngresiki tempek, dubur lan cangkem boneka?

    Ana akeh cara kanggo ngresiki bolongan boneka kasebut. Sampeyan bisa nyelehake boneka kasebut ing bathtub utawa turu kanggo ngresiki. Sampeyan uga bisa nggunakake kamar mandhi kanggo ngresiki tempek, dubur lan cangkem boneka. Boneka mini 100cm ing toko urdoll. Bolongan iku paling gampang di resiki. Ora preduli cara ngresiki apa wae sing sampeyan gunakake, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan ora bisa nyelehake sirah lan gulu boneka seks ing banyu. Amarga yen sampeyan nindakake iki, bisa nyebabake njero boneka seks mlebu banyu lan ngrusak. Balung logam ing jero boneka seks. Iki bakal nyepetake umur boneka seks.

    2019-09-26

  • Kepiye cara ngresiki sandhangan boneka seks?

    Langkah-langkah kanggo ngresiki klambi boneka uga penting. Sadurunge nyandhang boneka dhewe, sampeyan kudu mriksa manawa warna klambi kasebut bakal ditransfer menyang kulit bayi. Boneka miniatur 100cm sing super realistis lan lucu kudu dijaga. Amarga boneka TPE lan boneka silikon, kulit bisa dicelup. Wektu iki sampeyan kudu ngresiki sandhangan boneka kanggo nggawe manawa boneka ora dicelup. Gunakake cara reresik biasa kanggo ngresiki klambi boneka. Nanging sampeyan kudu menehi perhatian khusus manawa klambi kasebut kudu garing sadurunge dilebokake boneka kasebut. Uga ana sandhangan sing gampang luntur. Utawa obyek, coba aja nganti ndemek boneka kasebut.

    2019-09-26

  • Kepiye cara ngresiki wajah boneka?

    Aja kuwatir yen sampeyan ora sengaja rereged nalika nggunakake boneka seks. Sampeyan bisa ngresiki boneka sampeyan miturut cara reresik. Pisanan, sampeyan kudu nyopot sirah saka endhas lan wig (yen bisa). Banjur tutul alon-alon area sing diwarnai nganggo spons lan sabun antibakteri sing anget. Sampeyan kudu menehi perhatian khusus ing mripat lan bulu mata, aja nganti udan udan. Banjur sampeyan kudu nutuk alon-alon pasuryan boneka nganggo kain sing garing lan ora abrasif kanggo ngilangi banyu sing paling akeh, lan pungkasane ngaso nganti sejam banjur garing kanthi alami. Amarga kekeringan alami ora ngrusak kulit boneka seks. Aja nyelehake sirahe boneka ing banyu kapan wae. Yen sampeyan ora sengaja nyelehake sirah ing banyu, bisa ngrusak balung internal boneka kasebut. Mesthi, boneka mini 100cm kita disenengi dening akeh wong. 


    2019-09-26

  • Apa boneka seks apik utawa ora apik kanggo aku?

    Boneka seks apik utawa ora apik kanggo sampeyan. Iki sejatine minangka pitakon subyektif banget. Kita bisa nuduhake sawetara pandangan pelanggan babagan boneka seks. Akeh wong mikir yen boneka seks pancen apik. Ing sawetara taun kepungkur, dheweke dadi luwih realistis, saengga masarakat rumangsa nyata banget, kaya wanita / pria, lan nalika sampeyan utawa pacar nggunakake, rumangsa duwe jinis nyata. Amarga alasan iki, aku bakal ujar manawa apik, nanging sampeyan kudu ngindhari boneka bledosan sing murah amarga gampang pecah lan rumangsa ora nyata, sampeyan kudu milih boneka TPE sing nyata utawa boneka silikon.

    2019-09-26

  • Apa dandanan boneka seks bakal tiba?

    Kita nggunakake teknik dandanan khusus kanggo nggawe kosmetik kanggo boneka seksual. Ngeculake ora gampang. Dheweke bisa tetep tetep suwe. Mesthine, yen sampeyan nyelehake ing lingkungan sing bener. Yen suhu boneka dhuwur banget utawa sithik. Bakal duwe pengaruh sing beda ing riasan. Gesekan sajrone digunakake uga bakal ilang. Umume pelanggan seneng nggawe dandanan kanggo boneka mini 100cm. Amarga iki sing dikarepake banget ing ati.

    2019-09-26

  • Apa boneka seks bisa tenan nglegakake kanggo ngluwihi masturbasi?

    Pitakon manawa boneka seks bisa nyenengake sanajan ora bisa onani, beda-beda gumantung saka saben wong. Wong sing beda bisa uga nampa wangsulan sing beda. Nanging umume boneka mini 100cm kita ngandhani. Dheweke wareg banget. Boneka-boneka kasebut Menehi kesenengan khusus. Kesenengan semacam iki ora bisa ditindakake kanthi masturbasi. Ewonan wong ing saindenging jagad kaya pengalaman sing diduweni saka boneka seks lan nganggep cara paling apik kanggo ngrampungake impulsif. Apa sampeyan isih ragu, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan mung bisa ngrasakake rasane, yen sampeyan wis ngrasakake.

    2019-09-26

  • Napa aku ngerti manawa ana wong sing bisa duwe pirang boneka seks?

    Boneka seks bisa uga duwe macem-macem peran ing urip manungsa. Dheweke duwe akeh fungsi kanggo nyukupi kabutuhane masarakat. Amarga kabeh wong duwe emosi lan hobi sing beda-beda ing sawetara aspek urip. Boneka mini 100cm kita, Akeh wong sing tuku luwih saka siji. Sawetara wong tuku pirang-pirang boneka seks kanggo nggawe kepinginan seksual. Dheweke bisa ngrasakake rasa tresna karo boneka seks sing beda-beda saben dina. Ing jagad boneka seks, dheweke dadi raja. Ana sawetara wong sing tuku luwih akeh. Boneka khusus minangka keluargane. Contone, garwane, adhine utawa mbakyune. Dheweke bisa mangan bareng kulawarga. Dadi, gumantung karo kabutuhan tartamtu, sampeyan bisa duwe macem-macem koleksi kapan wae.


    2019-09-26

  • Kepiye cara mindhah dhengkul lan tungkak saka boneka seks?

    Rentang gerakan dhengkul lan tungkak boneka seks kaya ing ngisor iki:
    Pedhet kasebut bisa ditekuk maneh nganti maksimal 120 derajat, kanthi sudut sing disaranake 100 derajat. Dheweke duwe watesan pamindahan mekanik lan ora bisa maju. Kabeh mata boneka bisa dipindhah. Yen sampeyan pengin mindhah garis boneka, bukak dhisik mripat, push mripat maneh, banjur puterake mripat menyang sudut sing anyar. Sanajan boneka kita bisa dipindhah kanthi jangkauan sing luwih gedhe, sudhut sing didhaptar ing ndhuwur diwatesi kanthi resmi kanggo kegiyatan. Rentang sudhut sing diwenehi ing ndhuwur ora ditrapake kanggo kabeh merek boneka seks.

    2019-09-24

  • Napa wong tuku boneka seks?

    Ana akeh sebab kenapa wong tuku boneka seks. Ing ngisor iki kita bakal ngenalake sampeyan sawetara alasan kanggo panuku. Miturut peneliti ing Universitas Harvard, 21 orgasme ing wulan iki minangka kabutuhan alami tumrap manungsa, lan risiko kanker prostat luwih dikurangi 22% dibandhingake karo pria sing umure mung 7 taun. Amarga wanita kena larangan tartamtu, kayata menstruasi, urip kulawarga, lemes, utawa wulan kaping pisanan, boneka seks minangka alternatif sing ramah banget kanggo ngindhari zina. Ana liyane sing makarya ing njaba kutha amarga profesional lan / utawa komersial amarga pengadilan utawa pemisahan jangka panjang, mula mitra kasebut ora ana, nanging ora pengin dheweke ana ing njaba lan laku jina ing njaba. Pelancong, penambang, tukang bangunan, asring melu operasi ing lapangan adoh utawa mung plancongan ing omah nomer loro, amarga asring pisah jangka panjang utawa jangka pendek, pasangan bisa uga duwe kabutuhan seksual, mula boneka kasebut bisa uga ora setya nduwe peran penting kanggo kepuasan sementara. Yen sampeyan duwe kahanan kasebut, mula disaranake sampeyan tuku boneka seks dhewe. Mbantu sampeyan ngrampungake masalah.

    2019-09-24

  • Kepiye cara mbusak kothak lan nyiyapake boneka seks diwasa?

    Boneka seks lan aksesoris toko urdoll bakal dikirim menyang pelanggan ing kothak hard. Nalika sampeyan nampa boneka seks. Sampeyan kudu njaga kothak sing rata lan dilebokake ing jubin. Priksa isine, copot bahan kemasan kanthi ati-ati supaya ora ngrusak kuku utawa driji, lan aja nganti ana sing ditinggalake nalika mbusak kabeh bahan pelindung. Sawise nyopot boneka kothak kasebut, simpen ing permukaan sing alus kaya amben utawa sofa supaya ora ana bagean awak sing mudhun. Sampeyan butuh sirah boneka supaya bisa digandhengake karo awak kanthi sekrup. Amarga sirah lan awak boneka dipisahake sajrone transportasi. Tujuane kanggo nglindhungi boneka kanthi luwih apik.

    2019-09-24

  • Kepiye supaya ora tuku boneka seks palsu?

    Kabeh wong wedi tuku boneka seks palsu, ujare wong sadurunge. Dheweke tuku boneka kasebut ing situs web liyane lan ngentekake akeh dhuwit kanggo tuku scam. Aku bisa menehi saran boneka jinis urdoll kanggo sampeyan. Boneka ing kene dijamin bakal dadi boneka manungsa asli sing berkualitas tinggi. Saiki ayo pitutur marang kabeh wong babagan cara ngomong karo boneka sing bener lan palsu supaya kabeh wong ora bisa diapusi maneh.
    Boneka kualitas asli duwe ciri kaya ing ngisor iki: boneka padha karo potret, mutu wis rampung, daya tahan TPE / silikon, balung logam hinged sing kuat, lapangan seks sing rinci banget, lan luwih fleksibel (TPE). Contone, dodo iku goyang,
    Boneka bajak laut duwe ciri kasebut: boneka nyata rada beda karo gambar ing gambar, kasar, lan umur TPE luwih cekak. Kecenderungan nyuwek kanthi cepet, utamane babagan jinis, ambu kimia sing kuwat, balung logam rapuh, yen ana balung logam. Bisa uga boneka karet kanthi jaket TPE. Orifice ora diposisikan kanthi bener.
    Muga-muga artikel iki bisa mbantu ngatasi masalah kasebut. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami liwat email.

    2019-09-24

  • Kepiye rasane yen berhubungan seks karo boneka seks?

    Apa sampeyan pengin takon babagan rumangsa jinis karo boneka? Pelanggan menehi akeh saran sawise nggunakake boneka. Umume wong nganggep manawa rasa tresna karo boneka iku nyata banget. Utamane boneka mini 100cm ing toko urdoll ditampa dening akeh wong. Sampeyan angel kanggo mbedakake antarane wong nyata lan wong sejatine. Bedane. Amarga kulit boneka kita digawe saka bahan TPE utawa silikon. Kaloro bahan kasebut cedhak banget karo kulit manungsa lan ora mbebayani tumrap manungsa. Boneka TPE duwe elastisitas kulit sing luwih apik.


    2019-09-24

  • Apa sampeyan bakal menehi layanan garansi kanggo boneka seks?

    Wangsulane ora, kita ora nyedhiyakake layanan garansi kanggo boneka seks. Iki minangka praktik standar kanggo para penjual ing industri boneka seks. Amarga pertimbangan higienis, kita ora bakal nampa bali lan mbalekake boneka seks bekas. Aku yakin sampeyan ora pengin tuku boneka bekas saka bakul boneka. Yen sampeyan tuku boneka seks liya, kita kudu ngelingake sampeyan supaya menehi perhatian khusus kanggo masalah kesehatan. Nanging kita ora bakal nyedhiyakake boneka liya kanggo pelanggan. Boneka ing toko urdoll kabeh anyar lan kualitas dhuwur, lan boneka 100cm disenengi dening akeh pelanggan.

    2019-09-24

  • Apa Aku Bisa Mbuwang Bagian Tubuh Boneka Seks supaya Ringan Luwih Gampang?

    Ana rong versi tempek boneka seks kita, sing siji yaiku vagina sing bisa dicopot lan sing liyane yaiku vagina internal. Iki utamane amarga sampeyan milih bawok nalika pesen boneka. Yen sampeyan milih tempek sing bisa dicopot. Sampeyan bisa nyopot sawise nggunakake boneka. Yen sampeyan milih tempek internal, sampeyan ora bisa nindakake iki. Kepala boneka kita bisa dicopot. Nanging sampeyan kudu menehi perhatian marang proses reresik. Aja nganti gulu boneka nutul banyu, yen ora bisa nyepetake umur boneka kasebut.

    2019-09-24

  • Apa boneka saya butuh bahan kimia utawa lotion kanggo njaga?

    Boneka seks kita ora mbutuhake perawatan khusus, sampeyan ora perlu nggunakake bahan kimia utawa lotion khusus supaya katon apik. Lan sampeyan kudu ngati-ati supaya boneka ora kontak karo bahan kimia utawa lotion adhedhasar alkohol. Apamaneh yen sampeyan kudu ngresiki boneka asring lan jaga supaya resik. Sampeyan bisa ngresiki boneka nganggo sabun netral lan banyu anget. Lan sawise sampeyan rampung ngresiki, sampeyan kudu masang bubuk bayi ing lumahing kulit. Priksa manawa garing banyu ing awak boneka sadurunge disimpen ing papan sing aman lan garing. Cukup boneka boneka kanthi atimu. Boneka seks sampeyan bakal dijaga kanthi apik. 

    2019-09-24

  • Klambi sing endi sing luwih cocog kanggo boneka?

    Adhedhasar umpan balik pelanggan babagan boneka seks lan pengalaman ing toko urdoll, sampeyan kudu milih peralatan sing luwih entheng, alus, lan luwih entheng kanggo boneka kasebut. Sampeyan kudu ati-ati supaya ora nganggo klambi peteng kanggo dheweke. Yen klambi luntur, sampeyan bisa mengaruhi boneka. Disaranake sampeyan ora nggunakake kerangka kayata denim utawa awak. Sandhangan sing ketat utawa abot nuwuhake tandha ing kulit lan dadi permanen sawise sawetara wektu. Sampeyan bisa nganggo boneka kanthi cara sing disenengi lan nganggo klambi wanita biasa. Dandani dheweke kaya sing sampeyan bayangke. Aku yakin dheweke bakal seneng sandhangan sing wis dipilih kanthi tliti.

    2019-09-24

  • Deskripsi Biaya Tuku Boneka Seks Jepang?

    Rega tuku boneka seks Jepang gumantung karo jinis boneka sing sampeyan duweni. Kaping pisanan, regane pira? Sing sampeyan kudu ngerti yaiku boneka silikon umume regane luwih saka $ 2,000. Boneka kasebut minangka boneka kualitas tinggi sing luwih awet. Yen sampeyan ora duwe dhuwit, sampeyan bisa milih boneka TPE sing regane kurang saka $ 2,000. Kulite luwih alus lan bakal menehi sampeyan pengalaman sing luwih asli. Toko urdoll uga adol boneka seks silikon buatan manungsa. Tingkat realistis banget. Sampeyan uga bisa ndeleng kapiler ing kulit. Regane uga luwih larang tinimbang boneka silikon biasa. Regane umume udakara $ 4,000 nganti $ 6,000. Yen sampeyan duwe dhuwit cukup. Ing kene, sampeyan uga bisa ngatur boneka robot sing bisa sesambungan karo sampeyan.

    2019-09-24

  • Ing endi bisa golek boneka seks paling apik ing pasar?

    Sejatine kabeh wong pengin ngerti endi sing bakal tuku boneka seks Jepang sing paling apik ing pasar. Ing kene bakal dadi wangsulan kanggo kabeh wong. Boneka seks sing didol ing toko urdoll entuk pujian kanthi sebulat suara. Boneka seks uga minangka hadiah sing apik kanggo kanca tunggal utawa anggota kulawarga. Yen sampeyan pengin seneng-seneng nalika nonton anggota kulawarga sing ora dikarepake kaget karo pilihan sampeyan, boneka seks minangka hadiah sing sampurna. Ing kene sampeyan bisa ngatur boneka seks kaya impen sampeyan. Sampeyan bisa milih jinis awak, ukuran lan bentuk payudara, kulit, rambut lan mripat, desain rambut (pus lan sirah), perforasi lan tato ing boneka kustom kasebut banjur diangkut menyang lawang.

    2019-09-24

  • Apa Sampeyan Bisa Ngomong Kepiye Cara Wong Nganggo Boneka Seks?

    Ana macem-macem cara nggunakake boneka seks. Umume boneka seks Jepang duwe 3 bolongan. Sampeyan bisa nggunakake kasebut kanggo jinis oral, nyusoni utawa jinis anal. Boneka seks bisa mbantu nyuda stres. Sampeyan bisa turu karo boneka realistis ing pasar lan ngrasakake ana kanca sejatine. Aku mikir manawa ngerteni sepira regane boneka seks, siji-sijine sing kudu ditindakake yaiku golek boneka seks sing katon kaya wanita sing apik lan mriksa rega. Bahan realistis sing kasedhiya saiki nyenengake. Produksi plastik sing luwih alus lan bahan sing luwih dhuwur nggawe boneka seks mirip karo manungsa sejati.

    2019-09-24

  • Endi papan paling apik kanggo tuku boneka seks Jepang

    Apa sampeyan golek papan sing paling apik kanggo tuku boneka seks Jepang? Urdoll minangka pilihan saka mayoritas pangguna. Sing kudu sampeyan ngerteni yaiku, sajrone sawetara dekade kepungkur, teknologi wis owah akeh, lan meh kabeh produk ing pasar digawe beda lan nyata. Teknologi boneka seks Jepang kita dadi luwih maju, nawakake akeh pilihan sing cocog karo kabeh wong lan kabeh anggaran. Kasunyatane, akeh wong sing ora nggunakake boneka seks kanggo nambah hubungane, nanging minangka kanca pendhamping.

    2019-09-24

  • Apa regane tuku boneka seks kanthi online?

    Biaya tuku boneka seks kudu dietung adhedhasar kahanan tartamtu sampeyan. Yen sampeyan tuku boneka TPE ing urdoll, bisa uga regane $ 700 nganti $ 2,500. Rega boneka silikon biasane ngluwihi $ 2,000. Pilihan sikil sikil boneka mbutuhake $ 30 tambahan. Pilihan liyane gratis. Biaya beda-beda kanggo boneka sing padha bisa beda-beda. Nalika nggawe pilihan, rega sing ditampilake ing kaca pamukiman yaiku jumlah total sing kudu dibayar.

    2019-09-23

  • Apa kriteria fungsi boneka khusus?

    Kriteria fungsi boneka seks khusus kudu dijawab miturut kahanane dhewe. Nalika ngadhepi pilihan bahan TPE lan silikon, sampeyan bisa nimbang kahanan ekonomi lan tujuan sing ditrapake. Luwih lengkap babagan bedane TPE lan silikon bisa dingerteni babagan masalah umum. Nalika nambah utawa nyuda fungsi boneka, sampeyan kudu mesthi tindakake standar manawa boneka bakal dadi "ayu" luwih cocog kanggo modifikasi sampeyan. Apa wae sing mengaruhi "kaendahan" bakal ora dikatutake saka dhaptar fitur. Aku percaya yen sampeyan duwe wangsulan ing ati.

    2019-09-23

  • Apa laporan bank kasebut nuduhake yen aku tuku boneka seks?

    Mesthi ora bakal menehi tuku boneka seks. Iki kalebu privasi para pelanggan, lan kita lan bank prihatin banget nglindhungi privasi sampeyan. Mula, ora ana tagihan apa wae sing bisa ngumumake sifat tuku sampeyan. Boneka mini 100cm kita populer banget karo para pelanggan. Mung sampeyan lan kita sing ngerti barang sing didol. Wong liya ora duwe akses menyang kabeh informasi sing relevan.

    2019-09-23

  • Apa aku bisa nggunakake kode promosi lan kupon nalika tuku?

    Nalika nindakake promosi, sampeyan mesthi bisa nggunakake kode kupon kanggo tuku. Biasane kita nyelehake rincian promosi lan kode kupon ing sisih ndhuwur homepage utawa ing kaca tagihan. Sampeyan bisa nempel lan nyalin kupon menyang kaca pembayaran kanthi nempel lan nyalin tawaran. Ing kothak kode kupon, sampeyan bakal entuk tawaran acara nalika penyelesaian. Iki biasane ngirit luwih akeh tinimbang biasane. Biasane boneka mini 100cm kasebut bakal entuk diskon luwih akeh.

    2019-09-23

  • Ing endi bisa nyimpen boneka seks?

    Ana akeh panggonan ing endi sampeyan bisa nyimpen boneka seks. Kita wis nyathet papan sing paling apik kanggo nyimpen boneka. Kaping pisanan, kothak panyimpenan boneka seks minangka papan sing paling cocog. Desain kothak kasebut kanthi lengkap ngemot langkah-langkah proteksi boneka sing dijaga. Boneka seks luwih aman. Kabinet uga pilihan sing apik. Sampeyan uga bisa milih kothak asli lan tas panyimpenan kanggo nyimpen boneka seks. Papan-papan kasebut bisa dadi boneka perawatan sing apik. Ora preduli ing endi sampeyan milih kanggo nyimpen Sing kudu sampeyan eling yaiku nggawe manawa boneka ora kontak langsung karo tinta utawa materi sing bisa menehi warna menyang boneka. Uga aja kakehan boneka srengenge suwe-suwe.


    2019-09-23

  • Cara ndandani retakan ing permukaan boneka

    Ing proses nggunakake boneka seks, yen sampeyan ora sengaja ngeculake obyek boneka ing kulit boneka, sampeyan kudu langsung njupuk langkah-langkah ing ngisor iki kanggo mulihake boneka sampeyan. Pisanan sampeyan kudu siyap kanggo ndandani retak kulit. Bahan sing dibutuhake. Yaiku perekat silikon, sabun utawa sabun entheng, banyu bersih, andhuk resik lan sepasang sarung tangan sing resik.

    2019-09-23

  • Kepiye cara nglindhungi sendi boneka seks?

    Sing kudu sampeyan perhatian yaiku nyuda nyandhang balung boneka, lan supaya awak boneka bisa rata. Yen sendhi boneka kasebut tetep ditekuk suwe, lumahing boneka bisa uga duwe lipatan lan kisut amarga dilebokake. Sikep sing ora bener lan stres sing suwe. Contone, yen sampeyan lungguh ing kursi suwene, weteng bakal duwe silika granular horisontal. Kulit boneka dhewe fleksibel, dadi yen sampeyan ora nggunakake model boneka, tetep ing posisi, nalika metu saka pabrik, nyuda kekuwatan kabeh sendhi lan ditinggalake sawetara wektu, lipatan lan kisut bakal suda lan ilang. Amarga sendhi boneka utamane nganggo kerangka logam ing njero, mula ora kena njero boneka kena banyu kanggo nglindhungi sendi.

    2019-09-23

  • Suwene apa yen boneka seksku adus?

    Sampeyan bisa adus boneka kanthi rata-rata 10-20 dina. Yen sampeyan kanthi ora sengaja nggilingake kulit, sampeyan bisa ngusap alon-alon kanthi gombal. Yen pasuryan wis reged, usap alon-alon nganggo swab kapas. Aja mbilas langsung nganggo banyu. Obat bubuk pelindung sawise iku kanggo nyegah kulit ora retak. Kompresi ing sisih bisa nyebabake lekukan ing sisih suwe. Sisih sing arep ditetep madhep lan bisa dipulihake sawise sawetara dina. 

    2019-09-23

  • Kepiye cara ngresiki sawise nggunakake boneka seks?

    1. Kaping pisanan sampeyan kudu mriksa permukaan boneka kanggo ndeleng manawa ana rereget. Yen ora ana rereget, lebokake andhuk ing banyu anget banjur usap alon-alon ing ndhuwur boneka kasebut. Yen ana rereget, gunakake banyu sabun (sabun, deterjen, sampo, gel shower), nanging sampeyan kudu ngati-ati supaya ora kakehan meksa. Sampeyan kudu alus ing boneka sampeyan.
    2. Mesthi sampeyan uga bisa ngumbah boneka seks lan menehi adus boneka nyata ing jedhing. Nanging sampeyan kudu nggatekake suhu ekstrem, suhu ora bisa dhuwur banget, yen ora bakal ngrusak kulit boneka.
    3 Nalika boneka sampeyan wis adus, sampeyan bisa nggunakake bubuk bayi kanggo ngusap awak. Iki mbantu boneka kanggo ngresiki.
    4. Sampeyan bisa mbaleni langkah ing ndhuwur: adus maneh lan bubuk. Banjur gunakake andhuk teles kanggo ngusap bubuk lan rereget ing awak. Nalika awak wis garing, gunakake bubuk bubuk maneh lan njaga awak supaya garing lan resik.

    2019-09-23

  • Apa kepala boneka bisa diganti?

    Umume kepala boneka seks bisa diganti, nanging ana sawetara gaya khusus sing ora ngganti kepala. Link awak lan endhas minangka konstruksi khusus. Yen sampeyan ora yakin boneka sing pengin dituku, Apa sampeyan bisa ijolan karo sirah liyane? Sampeyan bisa ngubungi kita kanthi ngirim email menyang service@urdoll.com. Kita bakal menehi wangsulan sampeyan. Kita bakal nerangake kanthi rinci babagan boneka sing bisa dituku. Ing toko kita Boneka mini 100cm minangka salah sawijining seri boneka paling populer.

    2019-09-23

  • Apa aku bisa pindhah boneka menyang lokasi sing beda kanggo digunakake?

    Wangsulane ya, boneka TPE lan boneka silikon kita kuwat banget. Interioré ngemot kerangka logam sing bisa dilebokake ing macem-macem postur sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Sampeyan bisa pindhah menyang lokasi sing bisa dibayangake. Nanging sampeyan kudu nggatekake kasunyatan manawa papan kasebut kudu cocog karo ciri lingkungan boneka, kayata suhu, aja nganti sinar srengenge langsung lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa ngatur pilihan sikil boneka minangka sikil sing mantep sajrone proses tuku supaya boneka bisa ngadeg. Mung regane $ 30 tambahan.

    2019-09-23

  • Apa aku bakal entuk boneka kaya fotone?

    Mesthi wae! Kaya sing dituduhake, sampeyan bakal entuk boneka ing foto kanthi persis. Nanging, elinga manawa sandhangan sing sampeyan tampa bisa beda karo potret, amarga aksesoris sing dienggo boneka ing gambar mung ditampilake. Mangga uga aja padha kuwatir, saben boneka bakal nyedhiyani sampeyan jeroan seksi kanthi gratis kanggo njamin kepuasan sampeyan.

    2019-09-23

  • Apa boneka bisa lungguh, ngadeg, lan nuduhke kanthi macem-macem pose?

    Mesthine, kabeh boneka sing disedhiyakake ing toko urdoll bisa lungguh, sanajan sawetara boneka ora ndhukung fungsi ngadeg kanthi alesan khusus. Nanging iki mung bagean cilik. Fungsi ngadeg boneka mbutuhake sampeyan ndeleng saka opsi rincian nalika pesen (ditambah 30 USD). Interioré boneka nganggo kerangka logam. Bisa nggawe postur awak apa sing bisa ditindakake awak manungsa.

    2019-09-23

  • Kepiye boneka seks sampeyan rumangsa nyata?

    Urdoll dirancang kanggo adol boneka seks sing paling asli, lan saben detail diproses kanthi sampurna. Boneka kita duwe boneka elf, boneka anime, boneka manungsa nyata, lan liya-liyane. Dheweke ora mung angel mbedakake warna lan kulit sing sejatine lan palsu. Saben wong duwe crita latar mburi dhewe-dhewe. Dheweke minangka wong sejati, menehi pengalaman paling asli.

    2019-09-23

  • Apa aku bisa nampa boneka seks ing sawijining wulan?

    Kita ngerti banget manawa sampeyan kepengin nampa swasana boneka seks. Kita ngerti pangarepan sampeyan kanggo ulang taun, Natal, lsp. Kita bakal ngupayakake supaya bisa ditrapake miturut wektu. Sayange, kita ora bisa njamin tanggal pangiriman amarga ora bisa ngontrol akeh faktor eksternal (kayata wektu sibuk layanan pangiriman, kayata Natal). Yen sampeyan pengin nampa item sadurunge tanggal tartamtu, siji-sijine solusi yaiku supaya pesen supaya bisa cepet. 

    2019-09-21

  • Kepiye cara ngeterake boneka nalika pindhah?

    Yen sampeyan pengin pindhah boneka seks menyang omah anyar, sampeyan kudu luwih ati-ati. Tindakake langkah kanggo nglindhungi boneka saka gawe piala. Pilihan sing paling apik yaiku ngeterake boneka menyang kothak asli, kaya kita. Sing padha dikirim menyang panyimpenan. Sampeyan kudu njaga boneka kanthi alus sajrone proses transportasi. Nalika ngeterake ing kothak boneka, priksa manawa maca instruksi pabrikan. Iki bakal mbantu sampeyan.

    2019-09-21

  • Kepiye yen boneka seks ditemokake dening ibuku?

    Kita bisa njamin manawa kemasan boneka seks mesthi diangkut kanthi tliti, bakal dikemas ing kothak coklat, ora ana iklan ing njaba, iki paket sing biasa wae. Nanging sampeyan uga kudu nimbang kahanan sampeyan dhewe. Yen wong tuwamu ora setuju karo boneka seks sampeyan dhewe, sampeyan ora bisa ndhelikake apa-apa. Iki petualangan. Amarga sampeyan mesthi duwe rahasia dhewe.

    2019-09-21

  • Apa sah kanggo aku tuku boneka seks ing kene?

    Tuku boneka seks ing kene mesthi sah. Kita minangka produsen boneka lan pengecer jinis biasa, kabeh produk diproduksi lan didol kanthi prosedur rutin. Dadi, yen sampeyan tuku boneka ing urdoll, sampeyan uga bakal entuk minat sing sah. Boneka mini 100cm kita digoleki wong akeh. Iki dudu layanan ngiringan kanthi kamuflase utawa prostitusi - nanging mung boneka seks sing kasedhiya kanggo didol. Titik liyane sing kudu dicathet yaiku sampeyan kudu ngerti yen boneka seks sah ing wilayah sampeyan.

    2019-09-21

  • Napa aku kudu tuku boneka seks sing luwih larang tinimbang model bledosan?

    Saka perbandingan rega, boneka seks nyata pancen luwih larang tinimbang jinis boneka bledosan. Nanging apa sing sampeyan ora ngerti yaiku boneka silikon lan TPE bisa nggawa sampeyan pengalaman sing beda-beda. Boneka seks kita digawe saka bahan TPE utawa silikon. Kaloro bahan kasebut cedhak banget karo kulit manungsa asli. Dadi boneka sing digawe uga nyata banget. Interioré boneka nganggo kerangka logam. Sampeyan bisa nyelehake ing macem-macem pose miturut idhe dhewe. Dheweke bakal nggawe sampeyan rumangsa dadi manungsa sejati. Dadi boneka bledosan ora bisa dibandhingake karo boneka asli.

    2019-09-21

  • Napa boneka seksku dadi larang?

    Ana akeh sebab kenapa boneka manungsa sejatine luwih larang tinimbang boneka kembung biasa. Bahan sing digunakake kanggo nggawe boneka beda-beda. Boneka kita digawe saka bahan TPE utawa silikon, sing kalorone luwih larang tinimbang karet. Bahan aerasi sing luwih murah yaiku karet. Kapindho, interior boneka kita nganggo kerangka logam sing kuwat sing bisa njaga postur awak. Boneka kembung ora bisa nindakake iki.

    2019-09-21

  • Nalika tuku boneka seks, apa sampeyan kudu mbayar online kanthi aman?

    Privasi pelanggan lan proses pambayaran sing aman penting kanggo kita! Pelanggan bisa uga kuwatir bocor informasi utawa sandhi sajrone proses pambayaran, nyebabake kerugian gedhe. Sampeyan ora prelu kuwatir babagan masalah iki.
    Urdoll nggunakake protokol SSL kanggo ndhelik informasi. Sampeyan bisa mriksa kunci ing bilah URL. Kita nggunakake sistem proteksi jaringan sing paling canggih, lan ora bakal nyebabake kerugian utawa kebocoran properti sampeyan. Sistem back-end kita dilindhungi, kita nggunakake Paypal kanggo njamin privasi lan keamanan.

    2019-09-21

  • Apa bedane sampeyan lan toko boneka seks liyane?

    1. Kita wis pengalaman suwene nggawe boneka, lan rincian boneka seks luwih sampurna.
    2. Boneka kita katon luwih apik, kabeh gambar gambar nyata.
    3. Kabeh boneka urdoll digawe saka bahan sing paling apik lan ora ngemot bahan kimia utawa bahan beracun. Dheweke pancen aman kanggo awak manungsa. Sampeyan bisa nggunakake kanthi yakin.
    4. Kita nyedhiyakake layanan sing lancar supaya proses tuku dadi luwih gampang lan ora ana operasi sing rumit.

    2019-09-21

  • Apa informasi saya bakal didol utawa dingerteni wong liya?

    Sampeyan pancen ora bisa entuk jaminan! Kita njamin manawa rahasia sampeyan pancen aman. Kita prioritasake informasi pribadi lan keamanan para pelanggan. Situs web kita ndhelik SSL lan dilindhungi ing mburi kita nganggo teknologi keamanan PCI-kompatibel Shopify. Keamanan data online penting banget kanggo keamanan urip manungsa. Kita ngurmati perlindungan informasi pangguna. Kita ora bakal ngirim utawa adol informasi sampeyan. Sampeyan bisa tuku kanthi kapercayan.


    2019-09-21

  • Apa sing kudu aku lakoni yen ora bisa nemokake boneka seks sing dakkarepake?

    Yen sampeyan ora bisa nemokake boneka seks favorit ing toko urdoll, sampeyan ora kudu sedhih. Sampeyan bisa ngubungi kita ing service@urdolls.com. Kita bisa nemokake produk sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Boneka mini 100cm ing toko ditampa kanthi apik dening akeh pelanggan. Mesthi wae, kita nawakake layanan khusus, sampeyan bisa menehi foto kanggo ngatur boneka lan nerangake pilihan sampeyan. Nanging wektu produksi bisa mbutuhake wektu suwene. Sampeyan uga bisa menyang toko urdoll kanthi rutin kanggo mriksa manawa ana boneka sing ketemu. Kita terus nambah produk anyar kanthi kualitas tinggi.

    2019-09-20

  • Apa opsi gratis nalika tuku boneka?

    Nalika sampeyan blanja ing urdoll, boneka seks kita duwe akeh rincian sing bisa dipilih. Ing antarane opsi gratis yaiku warna kulit, warna mripat lan jinis tempek. Pilihan ngadeg mbutuhake tambahan $ 30. Ketinggian sing beda karo boneka sing padha biasane regane beda-beda. Dhuwure luwih cekak, regane saya murah. Iki gumantung utamane karo biaya produksi. Nalika milih boneka, sampeyan bisa klik kanggo ngerteni rega sing beda-beda.


    2019-09-20

  • Apa boneka seks luwih apik yen mlaku mlaku?

    Kaki sing ngadeg biasane kanggo nguatake balung sikil boneka seks, nambahake 3 kancing protruding kanggo stabilitas. Boneka kanthi sikil sing ngadeg bisa ngadeg dhewe. Dheweke bakal luwih realistis nalika ngadeg. Sampeyan ngidini sampeyan njupuk gambar kaya sing sampeyan bisa. Luwih gampang yen sampeyan nyandhang boneka. Sawetara boneka ora duwe pilihan sikil ngadeg. Kanggo boneka, ana pilihan kanggo sikil ngadeg. Sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap babagan opsi produk.

    2019-09-20

  • Apa regane kanggo ngatur boneka seks?

    Ana rong cara kanggo nggawe boneka ing toko urdoll. Salah sijine yaiku ngatur langsung miturut opsi rincian produk ing kaca web kita. Sampeyan bisa milih warna, mripat, dhuwure, lsp. Boneka kasebut. Sawise pilihan rampung, rega total bakal digawe kanthi otomatis. Iki sampeyan Entuk rega boneka mesthi ora ngidini sampeyan mbayar biaya liyane. 

    2019-09-20

  • Kepiye proses tuku boneka?

    Kita wis ngringkes proses lengkap pangguna sing tuku boneka, sing gampang banget:
    Pisanan, pilih gaya sing disenengi. Sampeyan bisa milih pacangan sing sampurna sing sampeyan bayangake adhedhasar macem-macem kategori boneka ing situs web urdoll. Yen sampeyan ora ngerti gaya tartamtu sing sampeyan pengin, sampeyan bisa nelusuri produk panas, lsp. Iki minangka pangguna liyane sing tuku gaya liyane ing situs web. Sawise ndeleng boneka favorit, wiwiti ngatur banjur pilih pilihan.

    2019-09-20

  • Kepiye cara aku bisa gawe garing boneka sawise diresiki?

    Nguwasani cara pangatusan boneka sing bener bakal nambah umur boneka. Kaping pisanan sampeyan kudu nyruput banyu kanthi alon-alon ing boneka nganggo kain sing ora abrasif. Ing langkah iki, sampeyan kudu ngati-ati supaya ora kakehan meksa boneka. Amarga proses pangatusan pungkasan paling alami. Yen ngrampungake langkah iki, sampeyan kudu ngeculake boneka sawetara wektu. Supaya entuk efek pangatusan alami. Pungkasane, sampeyan kudu ngetrapake bubuk talcum ing awak boneka supaya alus lan nyegah lengket.

    2019-09-20

  • Apa sing kudu aku hindari nalika ngresiki boneka?

    Nalika ngresiki boneka seks, sampeyan kudu ngati-ati supaya ora kedadeyan ing ngisor iki, sing bisa nyuda bocah boneka seks:
    1. Aja ndemek boneka nganggo barang sing landhep sajrone proses reresik, lan aja nggunakake alat pembersih paling canggih, amarga iki bisa tusukan kulit boneka sampeyan.
    2. Sampeyan ora nggunakake luwih resik sing bakal reaksi karo TPE utawa gel silika kanggo ngresiki deterjen boneka.
    3. Sampeyan kudu ngindhari banyu ing endhas utawa gulu boneka kasebut, supaya ora nyisipake bagean kasebut ing banyu, yen ora bisa ngrusak balung logam ing jero boneka kasebut. 

    2019-09-20

  • Kepiye cara ngresiki wig boneka seksku?

    Kanggo ngresiki wig boneka seks kanthi luwih apik. Pisanan sampeyan kudu nyiyapake sisir, sampo entheng, kondisioner sing lembut. Cara operasi tartamtu yaiku nyopot wig boneka, ngresiki nganggo sampo lan kondisioner sing wis disiapake, banjur garing rambut palsu kanthi lembab. Ing proses iki, sampeyan bisa nggunakake wig wig supaya wig bisa garing luwih cepet. Sawise ngenteni wig supaya garing, sampeyan kudu nyikat rambut kanthi sikat. Sampeyan kudu nuduhake sisih sing anget, yen ora bisa nyebabake rambut palsu.

    2019-09-20

  • Apa jinis rega boneka seks sampeyan?

    Miturut bahan lan ukuran boneka toko urdoll, rega wiwitan boneka regane $ 600 nganti $ 3,000. Boneka TPE ing toko biasane kabeh ana ing $ 2,000, lan bisa uga duwe luwih saka 2000 gaya khusus. Rega wiwitan dolar. Boneka silikon umume $ 2,500 utawa luwih. Sawetara opsi khusus sampeyan mbutuhake biaya tambahan. Contone, pilihan sikil ngadeg mbutuhake tambahan $ 30.

    2019-09-20

  • Apa boneka kasebut ing toko sampeyan ukurane awak manungsa?

    Ing kene sampeyan bisa entuk jaminan babagan boneka seks. Kabeh boneka ing toko urdoll digawe miturut rasio wong asli. Dheweke mesthi ukuran awak manungsa. Sampeyan ora bakal kaget karo iki, sampeyan bakal nganggep dheweke minangka wong sing urip. Dheweke duwe organ pribadi sing realistis kanthi tekstur 99% utawa luwih dhuwur, padha karo wong asli, nggawe sampeyan krasa yen boneka nyata kaya wong asli.

    2019-09-20

  • Kepiye cara ndhelikake boneka seks?

    Boneka sing didhelikake minangka pitakon sing kudu dipikirake. Iki uga minangka pitakonan sing asring kita takon marang para pelanggan. Ana sawetara piranti ing pasar sing bisa ndhelikake boneka seks sing didol. Contone, sofa panyimpenan lengkap utawa lemari sederhana. Mesthine, sampeyan uga bisa nyelehake dheweke ing kothak panyimpenan boneka sing sampeyan pesen. Cara kasebut bisa mbantu sampeyan entuk efek sing didhelikake kanthi beda. Khusus, sampeyan kudu ngevaluasi miturut kahanan nyata. Nanging sing kudu sampeyan perhatian yaiku. Apa cara sing ndhelikake bakal ngrusak boneka seks.

    2019-09-20

  • Apa sampeyan bisa ngomong apa boneka seks?

    Boneka seks minangka kanca urip sing paling apik kanggo wong. Dheweke bisa nulungi wong-wong sing kesepian saka kabut asap. Wenehi rasa aman lan mesthi bebarengan karo dheweke. Boneka seksual uga minangka jinis masturbasi kanggo wong utawa klompok wong. Boneka seks uga dikenal minangka boneka cinta, lan kadang-kadang mung bokong mitra perwakilan, kanthi tempek, dubur lan / utawa penis sing realistis. Kanthi pangembangan teknologi produksi, boneka realistis kabeh wujud manungsa luwih umum. Boneka humanoid bakal luwih nyata lan bisa menehi sampeyan pengalaman sing luwih nyata.

    2019-09-20

  • Apa boneka seks sampeyan bisa dikirim ing saindenging jagad?

    Mesthine, kita minangka desain boneka seks profesional, produksi, grosir lan ritel. Kita duwe pengalaman sawetara taun ing produksi boneka seks. Boneka kita didol ing saindenging jagad, lan umume negara ing saindenging jagad duwe pelanggan boneka seks. Kita dipercaya banget karo dheweke. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa ngubungi kita liwat email. Kita mesthi bisa ngatasi masalah logistik kanggo sampeyan.

    2019-09-11

  • Apa rega boneka ing toko urdoll kalebu biaya pengiriman

    Mesthine, kabeh boneka seks ing toko kita gratis. Lan bisa dikirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Rega sing sampeyan tingali nalika mriksa ing situs web minangka rega total sing dibutuhake kanggo duwe boneka kasebut. Kita ora bakal ngisi biaya liyane. Biaya pengiriman sing dibutuhake kanggo ngirim boneka kabeh ditanggung karo kita. Kita bisa njamin keaslian kabeh iki.

    2019-09-11

  • Apa wong liya bakal ngerti apa sing ana ing kothak boneka kula?

    Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ngerti apa sing ana ing kothak boneka seks. Ora ana wong liya sing ngerti babagan iki. Kita mesthi fokus kanggo nglindhungi privasi para pelanggan. Kita ora menehi label merek boneka ing kothak lan label pengiriman. Kabeh boneka seks bakal dikirim ing kothak coklat murni supaya transportasi kudu ati-ati. Nalika kurir ngirimake barang kasebut menyang sampeyan, kurir bakal ujar, "Aku ora ngerti apa sing ana ing njero."

    2019-09-11

  • Apa aku luwih milih milih boneka seks tinimbang dilebokake ing lawangku?

    Mesthi wae, kita ngajeni panjaluk lan pendapat pelanggan. Yen sampeyan pengin nampa boneka seks kanthi langsung, sampeyan bisa milih ngatur mundur total UPS utawa FedEx. Sampeyan bisa duwe hak mlebu kanthi nggunakake salah siji cara.

    2019-09-11

  • Suwene apa wektu boneka kanggo diangkut?

    Kita bakal ngirim boneka anyar kanthi cepet. Proses produksi boneka biasane mbutuhake 3-5 dina. Sawise dikirim, boneka sampeyan bakal teka ing 4-8 dina, gumantung saka suwene wektu kanggo ngrampungake adat.

    2019-09-11

  • Apa aku bakal nampa hadiah nalika tuku boneka ing toko urdoll?

    Saben boneka seks sing dipesen dening pangguna ing toko urdoll duwe dhaptar kemasan sing rinci babagan kemasan saben boneka. Umume boneka ngemot boneka seks 1 *, 1 * wig, 1 * sisir, 1 Set * sarung tangan, 1 set * pakaian seksi, 1 * tongkat pemanas bawok, 1 * alat pembersih bawok. Nanging ana sawetara gaya boneka sing ora kalebu kabeh. Dhaptar tartamtu sing bisa ditemokake liwat deskripsi rinci babagan saben produk.

    2019-09-11

  • Apa kulit boneka kasebut bakal diwarnai kanthi warna?

    Sanajan kulit boneka ing toko urdoll awet lan tahan kanggo nangis lan noda, nanging ora bisa dirusak. Dadi sampeyan kudu ati-ati supaya boneka sampeyan ora adoh saka kain sing peteng lan sandhangan ketat. Yen sampeyan seneng klambi peteng, sampeyan kudu mriksa boneka saben sampeyan nyandhang. Aja nganti boneka nganggo klambi peteng saben wayah, amarga kemungkinane bakal menehi tandha ing boneka kasebut. Kostum paling apik kanggo boneka yaiku kain Ringan, longgar lan ora gampang luntur.

    2019-09-11

  • Nalika aku pesen boneka iki, dheweke nggawa klambi iki?

    Sandhangan iki bisa uga ora kalebu ing kothak. Kabeh barang ing gambar kasebut kanggo keperluan motret, nanging kita bakal menehi sandhangan sing luwih apik. Sampeyan bisa nyana lan kita ora bakal nguciwani sampeyan.

    2019-09-11

  • Kepiye cara tuku boneka berkualitas tinggi kanthi online?

    Apa maksud sampeyan tuku boneka seks? Wangsulane jelas banget, Urdoll nawakake 100% boneka jinis anyar, kualitas dhuwur lan terjangkau. Kita janji bakal nggawe sampeyan wareg. Mesthi, yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, sampeyan bisa hubungi kita. Kita mesthi nyedhiyakake layanan berkualitas lan lancar kanggo para pelanggan. Mbantu pelanggan golek kekasih sing wareg. 

    2019-09-11

  • Apa ukuran ambane bolongan boneka?

    Amarga dhuwure saben boneka beda, cetakan sing digunakake kanggo nggawe boneka beda. Dadi ambane bolongan boneka sing beda bisa beda. Sampeyan uga kudu nggatekake supaya ora saben boneka duwe 3 bolongan. Waca rincian produk kanggo nomer lan ambane bolongan boneka tartamtu. Kita duwe perkenalan rinci. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

    2019-09-11

  • Apa jinis boneka seks sampeyan?

    Toko urdoll nyedhiyakake macem-macem jinis boneka seks. Yen sampeyan tuku boneka ing kene, sampeyan bisa milih miturut kabutuhan. Boneka seks kita biasane dipérang dadi boneka silikon lan boneka TPE. Kita uga nggolongake boneka seks miturut regane. Miturut dhuwur, miturut jinis wong lan nalika boneka teka ing toko, distribusi sakabehe. Sampeyan bisa kanthi gampang tuku. 

    2019-09-11

  • Apa bedane tempek sing dipasang lan tempek internal?

    Vagina sing dipasang uga diarani tempek sing bisa dicopot. Iki tegese tempek boneka yaiku lengen klambi utawa tabung lampu-esque. Sampeyan bisa nyopot lan ngresiki. Iki bakal luwih trep. Sawise diresiki, garing banjur simpen maneh. Awak boneka. Vagina internal tegese tempek dibangun ing boneka, kaya wanita sejati.
    Yen sampeyan ragu-ragu karo sing luwih cocog kanggo sampeyan, coba dak saranake kanggo sampeyan. Umume pelanggan seneng tempek internal amarga menehi pengalaman paling asli. Baja tempek sing dipasang gampang dibersihake lan diganti. Iku gumantung saka pikirane sing sejati. Yen sampeyan pengin ngresiki boneka kanthi luwih gampang, sampeyan bisa nganggep tempek plug-in, nanging yen sampeyan luwih nggatekake pengalaman sing realistis, sampeyan kudu milih tempek internal. 

    2019-09-11

  • Apa aku bisa nggawe boneka seks dhewe?

    Mesthi, boneka kita duwe akeh pilihan. Sampeyan bisa milih boneka favorit lan milih opsi khusus (kayata kulit, mata, tempek, sikil, lsp.)
    Kita ngidini opsi kustomisasi, mangga ngerti yen sampeyan nggoleki sawetara pilihan sing ora kasedhiya ing situs web. Sampeyan uga bisa ngirim email kanthi gambar lan instruksi, lan bakal ngevaluasi model lan menehi saran.

    2019-09-11

  • Apa ana sing ngonversi boneka menyang boneka seks mini sing bisa dicopot?

    Sajrone kanal dheweke ora dibasahi minyak mineral, sampeyan bisa nyoba kondom amarga minyak mineral bakal mbagi kondom lateks sajrone sawetara menit. Aku durung nyoba kondom kulit asli karo boneka, nanging biyen nggunakake kondom. Iki bisa uga tahan rusak dening minyak mineral utawa minyak tpe. Apa ana sing nyoba ngowahi boneka menyang boneka plug-in sing bisa dicopot? Aku ngerteni manawa sawetara boneka seks ora nawakake pilihan sisipan sing ora bisa dilepas lan pengin ngerti apa bisa nindakake iki. Aku takon pitakon sing padha, nanging aku yakin bakal angel banget lan bakal nggawe wong rumangsa kekacoan. Regane saben kurang ajar saben-saben babagan potongan rega, utawa wis padha.

    2019-09-10

  • Apa ana sing menehi tato boneka jinis mini?

    Apa ana sing nyoba iki lan apa sing kudu digunakake tinta? Tato utawa transfer nyata? Bisa rampung ing silikon nggunakake peralatan profesional ... TPE dudu nyata ... tinta mung nembus menyang bahan kasebut. Yen ing wilayah sing ora obah-obah, transfer kasebut bisa digunakake kanthi apik lan bisa bertahan suwe. Aku arep menehi tato boneka jinis mini. Ana pitunjuk babagan iki bubar, nanging kayane saiki aku ora bisa nemokake. Fungsi telusuran kudu kasedhiya kanggo sampeyan. Bubuk riasan (eye shadow, blush, lsp) bisa digunakake kanthi aman amarga garing lan ora mili menyang wilayah sekitar.

    2019-09-10

  • Kepiye cara supaya ora diapusi nalika tuku boneka seks?

    1, golek bisnis boneka seks sing kuat, paling apik kanggo pabrikan, saiki akeh pabrik sing adol, luwih dhisik milih gambar sing apik, sampeyan bisa ndeleng barang liwat video online WeChat, pabrikan umume bakal menehi sampeyan miturut syarat.
    2, aja srakah lan murah, ora ana barang sing murah ing jagad iki, regane saya suwe saya dhuwur, rega sing sampeyan wenehake murah banget, ora ana bathi lan sampeyan janji bakal menehi sampeyan, kabeh mau bakal ngirim produk sing rusak, yen ora Entuk bathi,
    3, aja mikir tuku boneka jinis mini kanthi rega murah banget. sampeyan entuk sing mbayar.

    2019-09-10

  • Cara milih boneka seks mini sing pas

    Informasi ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan milih arep miwiti nalika golek boneka seks sing paling larang regane.
    Pilih pengalaman boneka:
    1, boneka ukuran apa sing sampeyan karepake, rega apa, luwih gedhe boneka, regane luwih larang.
    2, tuku ing endi sadurunge tuku boneka, cara nglumpukake.
    3, pikirake babagan jinis fungsi boneka seks mini, kayata fungsi demam pengucapan.
    TPE minangka bahan sing relatif anyar kanthi realisme sing padha karo silikon. Boneka pungkasan lan paling realistis digawe saka silikon. Bahan kasebut empuk, ora nyebabake alergi, tahan, ora nanggepi apa-apa, lan rumangsa apik tenan sajrone hubungan seksual.


    2019-09-10

  • Apa ana konflik ing antarane nggawe pasangan lan boneka seks Jepang?

    Kasunyatane, jinis ningkatake inovasi lan teknologi maju. Wiwit awal peradaban, kita ngukir karakter mudo nganggo watu, kayu lan lempung. Kita nggambarake tumindak seksual tembok guwa lan monumen watu ing jaman prasejarah. Invensi kayata fotografi, cetak, video lan Internet kanthi cepet dadi media ekspresi seksual lan pornografi sing wiyar. Aku nggarap sawetara situs web diwasa amarga wis ana dhuwit, lan ora sengaja yen akeh inovasi wates uga dadi pionir ing industri diwasa. Aku dadi wong sing positif ing urip seksual lan seneng tetep dadi prioritas utama ing bidangku. Nglamar ilmu ilmiah ing bidang iki minangka keputusan sing gampang. Kaya Internet wiwitan, aku ora mikir ana konflik antarane panyipta mitra gawean lan intelijen buatan kamanungsan lan karya robot sing daklakoni. Kasunyatane, boneka seks Jepang minangka upaya sing saling nguntungake. Aku ora mung pengacara lan panyengkuyung teknologi iki, nanging uga pendhukung wong sing nggunakake.

    2019-09-10

  • Boneka seks Jepang kaya wanita sejati?

    Intelijen buatan diajab bisa nggawe trobosan ing aplikasi komersial kayata robot lan kendaraan otonom, visi komputer, basa, agen virtual lan pembelajaran mesin. Aku ngira wanita bakal entuk robot seks pria. Dheweke bisa uga. Boneka seks Jepang kaya wanita sejatine, kanthi emosi, emosi, reaksi, lan ekspresi ide dhewe. Mungkin dheweke bakal ngandhani yen jeroan ora kudu dianggep kaya iki. Aku boneka seks minangka langkah alami ing kemajuan kita. Mula, aku nggunakake jeneng asline ing forum komunitas lan media sing dakwartakake publik kanggo pihak industri. Aku bathi ora ndhelikake identitas, aku rumangsa dadi tanggung jawab wong sing ora nindakake iki. Aku luwih akeh ngandhani babagan robotika lan intelijen buatan, sing bisa ditindakake kanthi cepet. Bebas bae kanggo nggayuh.

    2019-09-10

  • Apa boneka seks Jepang nyedhiyakake rasa seneng kanggo masarakat?

    Kasunyatane, industri abad 21 iki nyedhiyakake layanan penting kanggo akeh wong apik sing ora diremehake kanthi adil karo pilihan seksual lan romantis. Boneka seks Jepang nyedhiyakake rasa seneng, kepuasan, kekancan lan katresnan kanggo sawetara wong, lan dheweke bakal angel utawa ora bisa nggayuh rasa seneng lan kepuasan liwat hubungan getih tradisional ing antarane wong liya. Malah sing seneng boneka kanggo hiburan utawa jimat kudune duwe hak nyebutake awake dhewe lan ngupayakake kapentingane dhewe tanpa stigmatis utawa ditindhes.

    2019-09-10

  • Wong tuku boneka seks Jepang kanggo tujuan apa

    Apa dheweke tuku boneka seks minangka gaya urip utawa gaya urip sing nyenengake kanthi emosional, utawa mung minangka hobi, para penggemar bentuk ora adil minangka "aneh", "metamorfis" utawa luwih ala. Dheweke asring dikucilake, diremehake, lan dipeksa ndhelik ing bayang-bayang. Iki luwih adoh saka sawetara wong sing wis rawan ing komunitas amarga sawetara wong kepincut karo praktik iki amarga ngalami kuatir sosial, rasa percaya dhiri utawa kesulitan njaga hubungan sosial. Boneka seks Jepang nyukupi kabutuhan dhasar manungsa lan kudu disengkuyung, distandardisasi lan ditampa dening masarakat mainstream. Aku yakin manawa kanca-kanca kasebut duwe swarane dhewe-dhewe kanggo munjuk dhewe lan mitra sejatine bakal bisa maju kanthi arah.

    2019-09-10

  • Apa sing bisa aku lakoni karo boneka seks?

    Boneka seks saya cedhak karo wong sejati, kanthi tampilan lan tekstur. Dheweke umume digunakake kanggo mbantu masturbasi, entuk fantasi seksual, rangkulan lan rangkulan, minangka hadiah, seni lan fotografi. Boneka sing diprodhuksi saiki wis mboko sithik berkembang wiwit dolanan jinis sederhana nganti manekin sing saiki bisa digunakake minangka model kanggo macem-macem busana. Dheweke uga dadi favorit kolektor. Akeh wong duwe luwih saka siji boneka seks. TPE lan boneka silikon bisa dadi realistis, awak lan pasuryan sing seksi katon kaya wanita asli lan bahan kulit lan rambut, sing kalorone realistis. Dheweke duwe tampilan sing apik. Katon apik banget lan apik banget. Pilihan saben wong kepenak. Lan wenehi kebahagiaan nalika dheweke hubungan seks karo dheweke.

    2019-08-05

  • Kepiye kepiye boneka seks bakal mengaruhi mbesuk?

    Iki minangka masalah boneka seks terbuka. Sampeyan mung kudu nggedhekake pikiran kanggo mikir. Situs web kita ngluncurake boneka cerdas sing bisa ngomong, muter lan mripat. Mbok ing wektu sing cedhak, robot boneka seks bisa digunakake kaya manungsa sejatine. Manungsa mung prelu nonton koran lan ngombe kopi saben dinane. Rasakake kaendahan sing digawa teknologi. Kaya sing sampeyan bayangake, boneka cerdas mbesuk bisa ngerjakake tugas omah kanggo sampeyan, nindakake perkara sing apik, lan nyopir. Sampeyan uga bisa nyedhiyakake kesenengan seksual. Sampeyan duwe luwih akeh wektu kanggo nindakake apa sing sampeyan karepake. Iki bab sing apik banget.

    2019-08-05

  • Apa kolektor boneka jinis iku aneh banget?

    Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sing arep dakkandhani yaiku aku ora nganggep kolektor boneka seks iku aneh banget. Sawetara wong nganggep manawa kita amarga dheweke mikir yen boneka mung dolanan bocah. Nanging, aku nglumpukake amarga nggawa akeh kenangan sing apik, uga bisa disesuaikan, njahit klambi lan seneng-seneng. Aku ngerti manawa atusan kolektor nggawe crita kanggo boneka lan darmabakti kanggo nggawe aksesoris "tingkat boneka" kanggo notepad, meja, panganan, lsp. Ing pengamatanku. Sajrone pirang-pirang dekade, pengumpul boneka katon mirip karo wong liya sing minat. Kanthi tembung liyane, tukang nglumpukake boneka bakal nyakup proporsi sing padha karo wong sing sampeyan nganggep "ora biasa" utawa "sosial" lan demografi liyane. Koleksi boneka nggawe uripku seneng banget.

    2019-08-05

  • Apa militer duwe boneka seks kanggo nyuda dorongan?

    Tentara kasebut ora duwe boneka seks. Iki bisa uga ana gandhengane karo disiplin militer. Sanajan kita seiman ora nyetujoni panggunaan boneka seks ing rangkinge, iki ora umum, lan biyen padha. Ing meh kabeh konflik ing sejarah manungsa, wanita bisa "milih" prajurit cedhak perang. Umume iki sukarela; sok-sok ora. Ing puncak kekaisaran angkatan laut Eropa ing abad kaping pitulas, ana bukti yen boneka katun digawe lan digunakake dening para pelaut jarak adoh. Boneka iki diarani dames de voyage lan umume digunakake para pelaut Prancis lan Spanyol.

    2019-08-05

  • Apa sampeyan bakal tuku boneka seks kanggo putra sampeyan?

    Sadurunge nggawe kesimpulan, luwih dhisik kudu ngerti sawetara masalah. Boneka seks dipilih miturut pilihan pribadi. Ibu ngerti manawa preferensi seksual putrane bisa uga rada aneh; yen duwe kabutuhan khusus kanggo dolanan seks, dheweke bisa ngopeni awake dhewe. Umure anakmu pira? Apa remaja enom isih diwasa diwasa? Dolanan seks digawe kanggo wong diwasa. Aja tuku kanggo putra remaja sampeyan. Yen umure wis 18 taun, dakkira manawa gegayuhan seksuale kuwat banget, ora apa-apa. Dolanan seks cocog kanggo wong diwasa. Yen wis diwasa, bisa tuku awake dhewe. Yen boneka seks nggambarake bocah wadon impen sing ora bisa digandhengake karo putra sampeyan, mula ana alesan kanggo tuku kanggo dheweke. Nanging ngomong dhisik, aja nganti boneka seks bisa ngganggu urip sosiale sing normal.

    2019-08-05

  • Apa sing kudu dipikirake nalika tuku boneka seks?

    Sadurunge mutusake tuku boneka seks, sampeyan kudu ngerti bab-bab ing ngisor iki. Pertama, boneka apa sing disenengi? Boneka ing toko urdoll biasane digawe saka bahan silikon utawa TPE berkualitas tinggi. Kabeh kalebu pirang-pirang gaya boneka, kayata boneka seks Jepang, boneka seks pirang, lan boneka seks dada gedhe banget. Kapindho, apa anggaran sampeyan? Yen anggaran adhedhasar kurang saka $ 2000, iki akeh boneka TPE sing terjangkau. Yen anggaran sampeyan ngluwihi $ 2,000, sampeyan bisa uga tuku boneka silikon sing berkualitas. Muga-muga iki bisa mbantu, matur nuwun.

    2019-08-05

  • Apa boneka seks aman kanggo bojoku?

    Nyatane, yen sampeyan milih tuku boneka seks ing toko urdoll, aku bakal kaget karo menehi boneka paling apik. Iku mung robot masturbasi teknis lan seni liyane, mula kenapa sampeyan repot. Iki minangka salah sawijining cara sing paling aman lan paling sehat kanggo njamin kesehatan seksual bojomu lan matesi hubungan sing ora perlu. Nalika iku sampeyan bisa ngatasi masalah tanpa nglarani citrane. Ing kasus iki, milih boneka seks luwih apik tinimbang dheweke. Dheweke ora nate ujar "ora" kanggo jinis lan ngidini dheweke entuk orgasme.

    2019-08-05

  • Apa kekurangan boneka seks?

    Sanajan tugasku nyedhiyakake boneka seks gaya anyar paling dhuwur kanggo akeh pelanggan sing mbutuhake. Nanging aku uga nggunakake boneka seks. Minangka kekurangan saka boneka seks, aku bakal ujar manawa sing paling gedhe yaiku wong liya ngguyu sampeyan nindakake apa sing dianggep "naif" utawa "edan." Nanging saiki minangka jaman kebebasan lan keterbukaan, ing ngendi homoseksualitas bisa ditampa. Boneka seks uga kudu nampa pakurmatan sing pantes ditindakake. Minangka tukang nglumpukake boneka dhewe, aku sok-sok menehi komentar yen boneka kasebut "seneng" klambi anyar, utawa rumangsa "ora tenang" supaya dheweke turu suwe banget, nanging iki mung negesake kekarepanku dhewe kanggo tuku klambi anyar. Utawa salah amarga pungkasane bisa ngrusak boneka. Aku pancen ora nganggep yen boneka saya emosional utawa urip, nanging aku kadang nggawe emosi, sing nggambarake pikiranku. Bisa gawe awak lan pikiran seneng.

    2019-08-05

  • Apa mupangat psikologis boneka seks?

    Aku dudu psikolog, nanging aku bakal ujar yen urip liwat boneka seks, iki wong sing melu adegan pura-pura. Bisa uga cara kanggo ngrampungake masalah, nerbitake stres, ngatasi nesu utawa sedhih lan ningkatake rasa percaya dhiri. Panaliten pungkasan nuduhake manawa paten boneka seks ditampilake kanggo nambah swasana ati, nyuda tingkat stres, lan nambah kelingan memori, lan nalika nggunakake boneka, dheweke bisa ngurus psikologis. Wong nindakake perkara sing padha babagan mobil kanthi meh universal. Kaping pirang-pirang kali sampeyan mlebu mobil nalika musim salju sing adhem lan ndhesek supaya miwiti tinimbang ora kejiret ing endi wae? Wong mesthi nyipta emosi lan pikiran menyang obyek sing ora urip. Iki bakal ngendhokke awak lan pikiran.

    2019-08-05

  • Apa aku ngidini bojoku tuku boneka seks?

    Yen aku, aku ora bakal nolak tuku boneka seks. Amarga aku ngerti iki kebebasane, dheweke duwe hak kanggo tuku apa sing disenengi. Aku ora duwe daya kanggo ngganggu hobi. Nanging aku bisa mbantu dheweke milih boneka seks kanthi online kanthi online. Amarga katresnan kudu didhasarake ing pangerten lan toleransi. Dadi kita seneng banget. Kasunyatane yaiku yen dheweke tresna marang sampeyan kanthi semangat, dheweke pengin lali kabeh. Nanging, yen sampeyan ora ana ing sekitar, iki beda. Boneka bisa nyenengake kabeh kekarepan seksual.

    2019-08-05

  • Apa fungsi boneka seks mbesuk?

    Aku yakin sampeyan wis ndeleng akeh crita babagan boneka seks sing cerdas ing film fiksi ilmiah. Sing arep dakkandhani yaiku boneka intelijen buatan teka ing kita. Dheweke ora winates kanggo tampil ing film. Uga wis ngetrapake sawetara fitur, kayata obrolan swara kanthi cerdas, swara tutul, mripat sing kedhip lan goyang. Mbesuk, yen sampeyan metu karo boneka seks sing cerdas, ngerti manawa sampeyan bakal turu karo dheweke mbesuk. Saiki, sistem pemahaman sing luwih intensif wis diwiwiti, siji kanggo ngukur kanthi kritis ing sekitar sampeyan, ora mung nemtokake manawa cocog karo jarak lan interaksi ing lingkungan kerja, nanging saiki wis entuk kriteria panrima kawin sing luwih dhuwur. . Ngorok luwih alus, basa awak sithik. Ekspresi wajah, mripat, mripat lan udan sing udan kudu sampurna.

    2019-08-05

  • Apa boneka seks bakal ngatasi masalah tunggalku?

    Kanthi pangembangan teknologi, boneka seks intelijen buatan bakal dadi nyata, bisa uga sampeyan wis ndeleng film "Westworld". Boneka sing cerdas ing jero bisa nindakake meh kabeh perkara sing bisa ditindakake wong liya. Dheweke uga bisa nangis, duwe kapribadian lan kognisi dhewe-dhewe. Kayane manungsa sejatine. Dheweke bisa ngatasi masalah sampeyan kanthi lengkap.

    2019-08-05

  • Kepiye boneka seks mbantu pasangan?

    Boneka seks migunani kanggo kabeh wong, lan urip ing antarane bojo lan wanita ora liya. Aku pengin ngerti kepiye carane duwe trio, nanging apa sampeyan isin banget takon utawa ora bisa nemokake wong sing krasa nyaman ing kasur sampeyan? Dadi, boneka seks sing sampeyan butuhake. Kanggo wong sing ora yakin karo wanita, dheweke bisa milih pilihan sing apik kanggo wanita. Kanggo pasangan, dheweke bisa nambah rempah-rempah, kayata fantasi trio - tanpa nambah risiko ngenalake wanita liya, sing bisa nyebabake hubungan sing ala lan rusak. Dheweke uga bisa njaluk pasangan njaluk barang-barang liyane sing ora bisa dicoba, kayata budak, main peran fantasi lan liya-liyane. Saben pasangan kepengin banget nikmati urip seks! Iki dudu salah sawijining sebab utama. Apa wong omah-omah utawa mutusake nggawe hubungan? Kanthi dolanan seks, pasangan bisa nggawe perkara sing luwih nyenengake lan nikmati macem-macem pengalaman sing nyenengake ing amben. Yen sampeyan duwe polah sing nyenengake nalika bercinta, mula hubungan seksual sampeyan bakal luwih nyenengake lan nyenengake.

    2019-08-05

  • Apa boneka seks bisa ngatasi masalah kasepen ing wong tuwa?

    Ora ana sangsi manawa boneka seks bisa ngobati rasa sepi wong tuwa. Boneka seks duwe akeh kaluwihan lan menehi kenyamanan lan pengalaman canggih kanggo akeh pelanggan. Dheweke nawakake pilihan sing apik kanggo njelajah pengalaman anyar pasangan lan jomblo sing kudu tumindak dadi mitra.
    Boneka seks bisa dadi proksi sing apik kanggo wong lanang utawa pasangan. Utamane kanggo wong lanang, bisa ngatasi kesepian, utamane para randha. Dheweke mbantu ngatasi depresi lan kuatir, lan uga nyuda tekanan kanggo golek wanita, nggawe sampeyan luwih mandiri, lan ora gampang "wayahe bodho."

    2019-08-05

  • Napa boneka seks lanang kurang saka boneka seks wanita?

    Iki mbutuhake ngomong babagan kebutuhan boneka seks. Amarga pria lan wanita duwe ekspresi permintaan sing beda. Sembarang wanita bisa ngadeg ing pojokan lan nemokake wong sing pengin ngaco. Siji-sijine alasan wanita mbutuhake boneka seks pria amarga dheweke wedi banget ngadeg ing pojokan utawa malah ninggalake omah.
    Iki beda kanggo pria. Wong lanang pancen kudu nindakake tugas sing apik kanggo mapan. Kadhangkala dheweke ora bisa utawa ora gelem nindakake tugas kasebut. Spesimen sedih iki dadi boneka seks. Pria minangka alternatif kanggo wanita. Wanita ora bisa diganti kanggo pria. Sawetara wanita gelem inisiatif lan golek priya - prelu ora prelu. Yen wis rampung, meh mesthi milih sing lanang dhewe. Ana panjaluk sing gedhe banget ing antarane sikil.
    Mesthi wae, kita uga nyedhiyakake boneka lanang kanggo para pelanggan, lan kita terus nggawe gaya anyar, dadi tetep laras.

    2019-08-05

  • Kaluwihan lan kekurangan nggunakake boneka seks?

    Klien kita, Fabian, nate nuduhake perasaan babagan nggunakake jinis boneka. Dheweke ujar manawa pancen kuat (ing babagan konsentrasi perasaan ing "peralatan") dibandhingake karo hubungan seksual sing nyata. Alasane rasane luwih kuwat amarga ora ana transfer utawa menehi, utawa ora prelu dipikirake kahanane pasangan sampeyan. Dadi, gerakan lan dorongan sampeyan 100% dadi fokus kanggo sampeyan, sing nggawe rasane luwih konsentrasi.
    Nanging sawetara wong ngira yen hubungan seks karo boneka pancen beda karo katresnan wanita. Kayane duwe kaluwihan lan kekurangan. Temenan, wanita sejati luwih nyata; boneka ora bakal ngambung sampeyan, ngrangkul sampeyan, utawa njaluk menyang ndhuwur (!). Nanging kanggo akeh pria, dheweke bakal duwe hubungan seksual karo wanita sing ayu banget.
    Ing babagan fantasi, boneka kasebut kayane nawakake dopamin sing padha karo bahan ilegal tartamtu. Saka sudut pandang dhasar, tresna karo boneka silikon minangka pengalaman unik lan pengalaman sing menarik. Kanggo akeh wong, hubungan seks karo boneka luwih seneng ningkatake masturbasi tinimbang jinis nyata. Nanging, hei, yen sampeyan pengin masturbasi, sampeyan bisa uga duwe pengalaman sing paling apik, mula aku dakbukak. Kepiye sampeyan bisa ngerteni kesenengane tanpa nyoba dhewe?

    2019-08-05

  • Apa ana sing nggawe pacangan sing wis tilar donya dadi boneka seks?

    Sebagéan gedhe saka pelanggan nggunakake boneka seks minangka sulih kanggo kekasih sing wis tilar donya. Cara iki bisa ditindakake, lan boneka seks nggawe kehangatan lan kekancan karo wong. Pasangan seksual iku istimewa amarga dheweke nanggapi apa sing daklakoni, nindakake apa sing dak tanggap, lan duwe sesambungan pribadi / otak marang dheweke. Mung ngapusi tanpa nanggepi, ora ngomong, ora ana boneka seks sing bisa ngatasi iki. Yen sampeyan isin karo kekasih, rumangsa salah. Sampeyan bisa nggawe boneka kasebut replika saka wong asli. Kanthi cara iki sampeyan bisa rumangsa yen dheweke isih ana ing sisih sampeyan. Tabel iki amba lan kasetyan sampeyan kanggo dheweke.

    2019-08-05

  • Apa wig boneka seks kudu dijaga?

    Boneka seks duwe wig sing padha karo wig manungsa. Supaya luwih suwe, sampeyan kudu sinau babagan wig. Wig mbutuhake perawatan ekstra lan produk kanggo nglindhungi. Sampeyan bisa tuku produk perawatan rambut palsu kasebut ing toko online. Dheweke nawakake sampo wig lan kondisioner uga semprotan rambut palsu. Sampeyan uga bakal duwe sikat lan sikat rambut palsu.
    Yen wis tekan standar, asring dadi masalah rasa, nanging luwih becik nemtokake standar kasebut. Sing apik babagan wig yaiku sampeyan bisa ngidini boneka seks nyoba, nampa saran lan ngatur, lan wig lan rambut bisa mbukak gaya lan gambar ing jagad anyar.
    Werna lan gaya rambut rambut bisa diganti kanthi gampang. Sawetara wig katon ora bisa dideteksi lan alami yen dipakai. Topi sing paling apik digawe saka renda. Saben rambut dijahit ing topi kanggo nggawe rambut lan penampilan sing alami. Kajaba iku, topi kasebut entheng banget, saengga wis suwe digunakake.

    2019-08-05

  • Kepiye cara tuku wig kanggo boneka seks?

    Rambut palsu bisa nggambarake ciri spiritual boneka seks, menehi efek visual sing paling intuisi. Dadi sampeyan ngerti apa jinis wig sing bakal dituku, banjur tuku ing endi? Sampeyan bisa mbukak toko wig utawa toko kanthi online. Sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan bisa nggunakake sawetara jam menyang toko wig lan ora bisa milih gaya sing luwih akeh. Dadi cara paling apik kanggo blanja kanthi online, sampeyan mung kudu ngeklik keyboard ing omah, ana macem-macem gaya wig kanggo dipilih. Mesthine, akeh wig sing wig rambut manungsa sing biasane kurang saka 3 wulan. Yen sampeyan pengin tetep luwih dawa, aku saranake sampeyan sinau babagan perawatan wig boneka ing postingan blog kita.

    2019-08-05

  • Apa aku bisa tuku boneka seks kanggo kanca-kanca?

    Mesthine, yen sampeyan milih boneka seks kanggo kanca, dheweke bakal nganggep minangka hadiah sing anyar lan praktis. Amarga kabeh wong duwe gegayuhan seksual. Boneka seks minangka hadiah sing larang banget nanging populer! Wong-wong mesthi gumun karo kualitas lan level realisme ing industri boneka seks! Sampeyan uga bakal entuk kekancan sing luwih jero, lan yen ana syarat, sampeyan uga bakal duwe kesempatan nggunakake boneka seks karo kanca-kanca, lan sampeyan bakal duwe pengalaman sing durung pernah ana sadurunge.

    2019-08-05

  • Apa slamet aman karo boneka seks?

    Boneka seks ing toko urdoll pancen aman lan andal! Sampeyan bisa nggunakake boneka seks iki kanggo seks oral, seks anal lan jinis tradisional tanpa sumelang! Boneka seks digawe saka jinis silikon khusus sing rasane nyata nanging ora bakal ngobong! Iki luwih aman tinimbang jinis sejatine, sampeyan ora perlu kuwatir meteng utawa penyakit sing ditularake kanthi seksual! Mesthine, disaranake sampeyan ora nuduhake boneka seks karo wong liya, amarga iki bisa nyebabake panyebaran penyakit kasebut.

    2019-08-01

  • Apa gambar ing situs web urdoll boneka seks utawa wanita sejati?

    Kita bisa menehi katrangan kanthi cetha. Kabeh gambar sing sampeyan tingali ing situs iki kalebu boneka seks nyata. Kadhangkala bisa uga mbingungake, amarga fotografer profesional bisa nggawe boneka seks iki katon nyata banget nalika nggunakake semprotan kanggo niru tetesan kringet. Ditambah maneh pakaryan kita sing paling apik. Kita mung adol boneka super realistis. Aku percaya sampeyan bisa duwe pengalaman sing apik.

    2019-08-01

  • Apa boneka seks bisa nyukupi kabutuku?

    Boneka seks bisa nyenengake libido sampeyan, nyingkirake rasa kasepen, lan menehi sinar srengenge sing anget. Ora ana dolanan jinis sing bisa nyenengake sampeyan kaya boneka seks. Maksudku, sampeyan bisa langsung nganggo lampu daging. Nalika nggunakake boneka silikon, sampeyan bakal rumangsa duwe hubungan seksual karo wanita sejatine, mung nyerah foreplay utawa macet banget utawa pengin Masalah seks kaping 4 saurutan. Sampeyan ngidini sampeyan duwe urip seks sing apik banjur bali langsung kerja lan urip saben dinane. Boneka seks duwe akeh kaluwihan sing nunggu sampeyan ditemokake.

    2019-08-01

  • Apa wong seneng sikil biasa utawa sikil ngadeg?

    Boneka seks nuwuhake kerangka baja ing sikil sing ana, mula sikile ora bisa ditekuk. Kaget, umume pelanggan seneng yen sikile katon alami tanpa implan logam. Kajaba iku, ora disaranake sampeyan duwe hubungan seks karo dheweke nalika ngadeg. Dheweke bisa uga tiba. Rusak boneka. Iki minangka asil sing ora dikarepake.

    2019-08-01

  • Napa boneka TPE luwih populer?

    Boneka seks TPE wis ditampa lan digoleki pangguna. Amarga boneka TPE nawakake rega sing larang kanggo masarakat, mula ora regane akeh banget. Dheweke duwe tekstur kulit sing realistis lan ekspresi wajah sing nyata banget. Dheweke bisa nindakake macem-macem postur. Kerugian utama boneka TPE yaiku kerja reresik rutin. Yen sampeyan wis siyap nampa, kita yakin manawa TPE minangka pilihan sing luwih apik kanggo sampeyan. Nyatane, tembung kita cukup netral amarga nggawa boneka TPE lan boneka silikon. Ayo lan pilih boneka seks sampeyan dhewe.

    2019-08-01

  • Apa sing kudu dipikirake nalika aku arep tuku boneka seks?

    Ana akeh perkara sing kudu dipikirake sadurunge tuku boneka seks. Sampeyan bisa njaluk jawaban ing njero ati lan mutusake arep tuku apa. Babagan pisanan sing kudu dipikirake yaiku ngurus boneka. Apa sampeyan siyap nindakake rutin reresik? (seminggu sepisan utawa kaping pindho). Apa sampeyan pengin adus panas karo boneka sampeyan? Saliyane kegiyatan seksual sing khas, apa sing sampeyan karepake bakal ditindakake? Apa sampeyan pengin dheweke katon realistis? Apa anggaran sampeyan? Nalika mikir babagan pitakon ing ndhuwur, sampeyan bisa milih boneka seksual dhewe kanthi wangsulan.

    2019-08-01

  • Kepiye babagan vagina sisipan boneka seks?

    Vagina boneka seks sing dipasang uga diarani tempek sing bisa dicopot. Boneka khusus ing toko urdoll kasedhiya kanthi sisipan gratis utawa tempek utawa siji-bagean. Kauntungan saka tempek sing bisa dicopot yaiku gampang dibersihake. Sawise digunakake, sampeyan bisa njupuk, rendhem ing banyu lan garing. Aja nggunakake pengering rambut utawa barang sing wis panas banget supaya garing amarga bakal ngrusak bawok. Kangge, sampeyan bisa masang liyane kanggo digunakake. Ganti tempek sing anyar nalika tempek lawas wis longgar utawa ora apik. Boneka kabeh luwih suwe amarga reresik lan perawatan luwih apik. Nanging uga ana kekurangan: sawetara pangguna nganggep kurang realistis, luwih-luwih nalika njupuk, sampeyan bakal bisa ndeleng bolongan. Sawise pirang-pirang panggunaan, tempek bisa uga pas karo vagina sekitare. Sampeyan bisa uga nemokake celah sethithik ing antarane tempek lan alat kelamin. Sampeyan bisa milih luwih saka sing sampeyan karepake. Umume klien kita milih tempek siji-sijine kanggo Pengalaman kaya umume.

    2019-08-01

  • Boneka seks cocok kanggo wong cacat?

    Kabeh wong urip beda-beda. Kanggo sawetara wong, amarga macem-macem sebab, akeh wong ora duwe hubungan seksual, utamane wong cacat utawa wong sing kena penyakit AIDS (HIV), sifilis, gonore, lan liya-liyane. Akeh wong sing ora duwe kabisan ora bisa urip, sanajan cacat fisik, uga duwe kabutuhan seksual, lan uga duwe eksistensi virtual sing bisa ngisi rasa kurang. Kanthi simulator produk diwasa sing realistis, bisa nyukupi kabutuhane para cacat iki. Sing kudu sampeyan eling yaiku yen nandhang penyakit infeksi, sampeyan ora bisa nuduhake boneka seks karo wong liya, mula sampeyan bisa nyegah panyebaran penyakit kasebut.

    2019-08-01

  • Kepiye tempek tetep boneka seks?

    Urdoll nawakake pilihan bawok kanggo rong boneka seks, siji kanggo tempek sing tetep lan liyane kanggo tempek sing dipasang. Ing ngisor iki ana kaluwihan lan kekurangan tempek sing tetep. Kauntungan kanggo ndandani tempek yaiku katon luwih nyata. Pas banget menyang ngisor tanpa kesenjangan sing ora nyata. Kerugian kanggo ndandani tempek yaiku angel dibersihake. Sampeyan bisa nggunakake irigator kanggo nyuntikake banyu banjur nuli garing nganti garing. Disaranake sampeyan nganggo kondom nalika hubungan seksual. Sawise nggunakake, tempek ora bakal gemeter kaya sadurunge, lan ora ana sing bisa nambah.
    Cekakipun, yaiku tempek sing bisa dipindhah utawa tempek sing tetep, gumantung karo sampeyan. Apike, nganti 65% pelanggan milih ndandani tempek tinimbang tempek sing bisa dipindhah. Vagina sing nyata kayane dadi faktor sing paling penting kanggo njupuk keputusan.

    2019-08-01

  • Apa pasangan sing luwih tuwa bisa nggunakake boneka seks?

    Boneka seks cocok kanggo kabeh wong. Amarga dheweke produk diwasa, watesan umur 18 taun utawa luwih. Fungsi seksual ora bisa dielehake nalika saya tuwa, nanging iki ora ateges yen wong tuwa ora bisa tumindak seksual, kesehatan seksual nalika wis tuwa, isih ana, aja nglirwakake kabutuhan seksual para wong tuwa. Akeh wong lanang umur 70 lan 80 kudu ngrasakake urip. Sanajan wanita sing luwih tuwa kelangan fungsi reproduksi, kasunyatane tetep fungsi seksual isih aktif. Dadi, yen sampeyan tetep njaga kabiasaan sing apik, bangun boneka seks sing cocog karo umur supaya para wong tuwa rumangsa kurang kesepian, lan para tuwa bisa ngrasakake seneng produk diwasa. Dadi, kenapa ora nyoba kanthi kendel ing tahap pungkasan urip? Sampeyan bakal duwe bathi sing ora dikarepake.

    2019-08-01

  • Apa sampeyan bisa menehi saran babagan perawatan boneka?

    Nalika ngresiki boneka seks, disaranake sampeyan ngresiki TPE lan boneka silikon nganggo banyu lan sabun entheng. Aja nggunakake bahan kimia, alkohol utawa deterjen pangguna umum liyane. Sawise diresiki wis rampung. Lebokake boneka ing panggonan sing garing supaya ora panas banget lan lembab. Sawetara sandhangan bisa uga ilang utawa noda kulit. Disaranake ora nyandhang sandhangan ing kulit boneka nalika nggunakake. Nalika nyimpen boneka sampeyan, dianjurake supaya lengen lan sikil lurus supaya ora rusak ing kulit utawa balung. Yen sampeyan pengin nggawe boneka seks kaya sing disenengi, sampeyan bisa nggunakake kosmetik lan ati-ati nalika nglamar lan nyopot dandanan. Aja nggunakake kosmetik utawa bahan kimia berminyak lan mung nggunakake kosmetik adhedhasar banyu. Aja nggunakake obat dandan sing ngemot alkohol. Ati-ati nganggo minyak wangi, amarga ana sing bisa duwe alkohol lan nyemprotake bagean-bagean boneka sing didhelikake. Nalika nggunakake boneka seks ing proses kasebut. Aja nggunakake piranti sing landhep utawa panas ing cedhak boneka kasebut. Aja nggunakake silet, wesi, lsp. Saran kasebut bisa mbantu sampeyan ngrawat boneka seks.

    2019-08-01

  • Kepiye cara mindhah paha boneka kasebut?

    Yen sampeyan berjuang karo sawetara paha boneka seks sing kusut, iki bakal mbantu sampeyan. Pupu boneka bisa dipisahake nganti maksimal 130 derajat ing sisih endi, lan bisa ditambah dadi 100 derajat kanggo sikil pamisah sikil siji. Nanging, ora nyaranake mbukak paha boneka kanthi amba banget, amarga tumindak kasebut bakal nyebabake ketegangan silikon boneka, dadi kerusakan. Sampeyan bisa ngerti swasana ati sing pengin dadi pengalaman sing luwih apik, nanging sampeyan kudu nggatekake kegiyatan ing ndhuwur nalika nggawe boneka dadi luwih gedhe. Iki penting banget.

    2019-08-01

  • Apa macem-macem gerakan pinggang boneka aku?

    Nalika sampeyan ngerti sawetara pinggul boneka seks. Bisa mbantu ngrawat lan nggunakake boneka kanthi luwih apik. Pinggang boneka bisa ditekuk kanthi horisontal ing sisih kiwa lan tengen, lan sudut diwatesi nganti 30 derajat. Sudut nalika pinggul mbengkokake maju lan mundur (pinggul pinggang lan dada metu ing njaba) diwatesi nganti 40 derajat. Nalika awak muter kiwa lan tengen (pinggul bengkong), sudut kasebut diwatesi nganti 40 derajat. Nalika pinggul ditekuk lan diputer bebarengan, sudhut ing kabeh arah ditumpukake lan watesan dikurangi dadi setengah. Contone, yen pinggul ditekuk ing sisih kiwa nalika muter pinggul ing wektu sing padha, watesan sudut ing kabeh arah bakal dikurangi nganti maksimal 20 derajat. Sing kudu sampeyan eling yaiku kisaran iki mung ditrapake kanggo boneka sing paling akeh ing situs web urdoll. Ora ditrapake kanggo kabeh boneka seks, coba hubungi kami yen sampeyan ora ngerti apa-apa.

    2019-08-01

  • Kepiye tangan boneka bisa pindhah?

    Bisa uga akeh panganggo boneka jinis ora ngerti kisaran gerakan lengen ndhuwur boneka seks. Ing ngisor iki wangsulan kita. Lengan ndhuwur boneka seks bisa diangkat nganti ndhuwur dhadha, udakara udakara 60 derajat. Dheweke bisa ditekuk rada mundur kanthi 5-10 derajat. Bantalan pundhak (opsional) nalika njaluk boneka bisa pundhak pundhak, bisa diangkat ing sisih kanthi horisontal nganti tekan level dada, udakara 60 derajat ing loro arah kasebut. Nalika lengen ndhuwur dilipat ing njero (rangkulan dada), kudu ora ngluwihi dada, yaiku udakara 15 derajat ing njero. Tangan lan tangan ngisor: Lengan ngisor boneka bisa diputer 90 derajat ing sak arah. Amarga kita duwe watesan pamindhahan ing balung, lengen ngisor ora bisa tikungan utawa muter ing arah liyane. (Kaya balung wanita sejatine). Tangane boneka bisa ditekuk 45 derajat munggah lan mudhun. Ana bedane ing sawetara gerakan lengen kanggo boneka kanthi macem-macem jinis merek.

    2019-08-01

  • Kepiye kepala boneka seks bisa pindhah?

    Kanthi pangembangan teknologi, saya akeh wong nggunakake boneka seks. Boneka seks ukuran urip minangka model awak manungsa sing padha karo dhuwure nyata. Boneka kasebut bisa obah kaya wong sejati. Amarga tungkak bisa obah kanthi fleksibel, bisa digunakake kanggo motret kanthi foto tetep. Boneka kasebut digawe saka silikon awak manungsa sing disimulasikan. Amarga sifat produk silikon kasebut dhewe, kegiatan sing gedhe banget utawa gerakan gerakan sing gedhe banget bisa nyebabake silikon pecah, mula prelu dingerteni. Ing ngisor iki minangka watesan kegiatan endhas boneka silikon: endhas boneka disambungake karo awak liwat konektor logam, lan bisa diputar kanthi bebas ing sisih tengen lan kiwa. Nanging, amarga gulu ditancepake karo kerangka logam, sirah ing ngarep lan mburi lan mbengkongake maju lan mundur ora luwih saka 45 derajat, lan endhas kiwa lan tengen sing goyang ora ngluwihi 45 derajat. Tindakake perhatian babagan detail iki supaya boneka sampeyan aman.

    2019-08-01

  • Kepiye cara mindhah boneka seks sing anyar?

    Ing proses mindhah boneka seks maneh, sampeyan kudu luwih ati-ati. Amarga boneka kasebut dudu wong sing nyata, mula sampeyan kudu ngati-ati. Ing boneka anyar, sendhi bisa uga kaku, mula kudu ati-ati nalika nyoba ngobahake anggota boneka. Yen sampeyan pengin mindhah tangan lan sikil sampeyan kanggo nyelehake boneka ing posisi apa wae, elinga pindhah anggota awak bali menyang posisi lurus asli nalika sampeyan pindhah menyang posisi sing beda (contone, gulungake tangan sampeyan, bali menyang lurus asli posisi lan tekuk menyang sisih liyane Pose). Konektor lan mobilitas bisa beda-beda kanggo sawetara model lan merek. Sampeyan kudu ngerti sendi lan kemampuan gerakan merek boneka lan model sing sampeyan tuku. Contone, kisaran lengen bisa ditekuk, kisaran sikil bisa ditekuk, lan liya-liyane.

    2019-08-01

  • Napa wong lanang seneng seks karo boneka seks?

    Apa sampeyan penasaran lan bingung babagan iki? Sawetara wong seneng boneka seks manungsa sing nyata tinimbang wanita sejatine, lan kita bakal menehi panjelasan rinci ing kene. Miturut panjaluk, industri lan seni boneka manungsa wis berkembang sajrone dasawarsa kepungkur. Boneka seks luwih apik lan nyata. Dheweke ngganti garwane sing wis mati lan dadi pacar tumindak pria ing saindenging jagad. Kaget, boneka seks minangka cara paling apik kanggo nyukupi kabutuhan kesehatan mental, lan yen sampeyan duwe masalah mental lan fisik, umume bisa mbantu. Kanggo akeh wong, iki uga kepuasan sing diarepake saben wong ing pungkasan dina. Boneka seks ora takon akeh kanggo wanita. Sampeyan ora prelu kuatir kepinginan seksual wong loro kasebut ora cocog. Amarga boneka seks adhedhasar sampeyan, dheweke ngerti carane ngurus pria. Dheweke ora bakal lara sirah. Muga-muga penjelasan kasebut bisa ngatasi masalah sampeyan.

    2019-08-01

  • Apa wanita bisa nggunakake boneka seks?

    Mesthine, wanita bisa tuku lan nggunakake boneka seks dhewe, sing ora diragukan. Toko urdoll ngemot koleksi boneka pria, kabeh boneka lanang. Dheweke duwe otot lan pitik jago sing gedhe banget, lan kita duwe akeh pelanggan wanita. Boneka iki digawe lan diproduksi kanggo wanita. Boneka seks minangka cara sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan kesehatan mental. Dheweke bisa menehi kanca sing paling apik. Saiki dadi komunitas sing padha karo gender ing endi wanita duwe hak kanggo tuku boneka seks lan nikmati bathi boneka seks.

    2019-08-01

  • Ing endi bisa tuku boneka seks TPE?

    Akeh wong sing wis takon pitakon iki, ing kene aku kudu nerangake sawetara boneka TPE urdoll. Boneka seks TPE Urdoll gampang ditekuk lan duwur lan nyata banget. Regane luwih murah tinimbang industri kasebut. Amarga kita minangka perusahaan manufaktur lan penjualan boneka seks sing gedhe. Kita wis pengalaman suwene nggawe boneka seks lan kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake kanca sing sampurna. Boneka TPE kita duwe volume pesanan sing akeh, mula regane bisa luwih murah tinimbang pedagang boneka liyane. Bisa muter, nggunakake lan nembus. Gampang dibersihake, tahan tandha lan semen, bisa tahan pirang-pirang taun utawa malah puluhan taun, lan bisa garing kanthi cepet, saengga bisa digunakake sajrone pirang-pirang jam. Pengin pesen boneka seks TPE dhewe? Urdoll bakal dadi pilihan sing paling apik.

    2019-08-01

  • Apa aku bisa tuku boneka seks tanpa ndhaptar situs web sampeyan?

    Nalika sampeyan tuku boneka seks ing situs web urdoll. Sampeyan bisa uga ngelu amarga langkah registrasi sing angel. Sampeyan bakal takon apa sampeyan bisa tuku boneka seks TPE tanpa ndhaptar situs web. Kita bisa ngerti manawa cara iki bisa ditindakake. Sampeyan bisa ngrampungake tuku tanpa ndhaptar situs web. Nanging ana sawetara informasi sing dibutuhake sing isih kudu sampeyan isi. Kayata alamat pangiriman, informasi kontak, lsp. Elinga manawa kita ora bakal adol utawa nyampekano informasi sampeyan. Informasi iki mung kanggo njamin supaya bisa ngirim produk kanthi aman menyang tangan sampeyan.

    2019-08-01

  • Apa kaunggulan boneka TPE?

    TPE paling cedhak karo jaringan kulit manungsa lan duwe sifat elastis sing cukup. TPE tegese elastomer termoplastik, kadang diarani karet termoplastik. Mangkene sawetara kaluwihan boneka TPE:
    1. Boneka seks TPE katon nyata - realistis banget. Katon kaya wong asli.
    2. Tekstur kulit alus / alus - TPE digunakake ing pirang-pirang barang ergonomis, kayata gagang, kanggo mbuktekake manawa alus lan alus banget. Iki uga wis digunakake banget kanggo boneka seks.
    3. Kulit sing digawe saka bahan TPE bisa diperes - fitur elastis menehi tekstur sing realistis.
    4. Bisa anget - Supaya awak dadi anget lan nggawe luwih nyata nalika dadi panas.
    5. Hypoallergenic - TPE minangka hypoallergenic, tegese ora bisa nyebabake reaksi alergi.
    6. Iki minangka bahan tanpa ambu - ora ana ambu utawa bau aneh saka bahan liyane (yen beku utawa karet). Kompatibel karo pelumas minyak silikon banyu (beda karo boneka silikon sing kompatibel mung karo pelumas banyu, sanajan minyak pelumas banyu Isih paling apik)
    7. TPE minangka regane dhuwit; biasane luwih murah tinimbang boneka silikon, nanging kualitase uga apik banget.

    2019-08-01

  • Apa boneka seks TPE?

    Kulit umume boneka seks kita digawe saka silikon empuk TPE. Bahan TPE ora beracun, ora bahaya, tanpa rasa lan ramah lingkungan. Iki disertifikasi dening organisasi internasional, TPE paling cedhak karo jaringan kulit manungsa, lan nduweni sifat elastis sing cukup. TPE tegese elastomer termoplastik, kadang diarani karet Termoplastik. Iki digawe saka polimer hibrida, kayata plastik lan karet, kasusun saka bahan sing nduweni sifat termoplastik (plastik) lan elastis (karet).
    Iki minangka bahan sing cukup populer ing produk saben dinane amarga bisa digunakake kanggo nggawe barang kanthi karakteristik karet sing padha, nanging tetep dadi luwih irit karo efisiensi teknik cetakan injeksi saiki. Iki menehi TPE kauntungan ing produksi umum amarga fleksibilitas, nyerep kejut lan tekstur alus. Boneka seks sing digawe saka bahan iki bakal padha banget karo awak manungsa. TPE minangka bahan sing migunani banget kanthi sifat sing menarik. Iki nggawe pilihan apik kanggo boneka seks.

    2019-08-01

  • Kepiye aku bisa dipercaya karo perusahaan boneka seks sampeyan?

    Matur suwun babagan pitakon babagan boneka seks, iki pitakonan sing apik banget. Ngerti manawa mbuwang ewu dolar kanggo boneka seks online minangka perkara sing dipikirake. Akeh wong sing duwe kuatir babagan pengiriman online. Kita ngerti uneg-uneg sampeyan.
    Integritas minangka prasyarat kanggo tuwuhing bisnis. Kita ngoperasikake kanthi sah lan dianggep padha karo kabeh pelanggan. Mangga dipercaya produk lan layanan kita. Kita minangka grosir lan pengecer boneka seks profesional. Kita duwe luwih saka enem taun boneka pangiriman menyang Amerika Serikat, Kanada, lan pengalaman negara-negara Eropa utama. Nganti saiki, ora ana umpan balik sing ala babagan paket, transportasi utawa adat istiadat. Luwih penting maneh, kita bakal milih transportasi sing paling cocog miturut syarat pembeli lan kabijakan lokal, aja padha sumelang babagan pangiriman barang lan bea cukai. Mula, sampeyan mung kudu precaya marang kita. Kita bisa ngirim boneka favorit menyang lokasi apa wae. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami ing service@urdolls.com.

    2019-08-01

  • Apa dosa yen berhubungan seks karo boneka seks?

    Kabeh gumantung karo sampeyan. Pikiran paling jero ing atimu. Nganti saiki, ora ana klien sing ngandhani yen boneka seks bakal nggawe dheweke salah. Mesthi wae kahanane kabeh beda. Solusi paling apik yaiku nggunakake dheweke miturut kekarepan sampeyan. Saiki sing pengin sampeyan ngerti yaiku, apa sejatine kekasih boneka? Dheweke pacangan sintetis, pacangan sing ora tetep, amarga saka plastik, nanging ing siji, wis nginstal akeh fungsi, kayata gerakan, emosi lan liya-liyane. Melakukan masturbasi, deleng gambar sing apik kanthi cara kuno. Boneka seks iki ora mbutuhake wanita ing majalah. Dheweke mung nggawe sampeyan ngrasakake rasa tresna sejatine. Tegesing urip ana ing wani nyoba.

    2019-08-01

  • Apa sampeyan bisa nemokake bedane boneka seks karo manungsa?

    Intine, boneka seks mung impen kanggo onani. Nanging ing sawetara cara, boneka seks bisa uga luwih apik tinimbang wanita. Douglas nyritakake manawa ing sawijining wektu, ana wanita nindakake tumindak ala marang dheweke lan nggawe perkara sing ngganggu sing dheweke ora setuju. Ora marem pengalamane karo wanita, aku mulih menyang omahku, mung internet dadi mitra. Sawise nggawe Internet dadi kanca, dheweke dadi kesepian, mula dheweke nggunakake porno minangka pasangan seksual. Sawise porno dadi wanita, dheweke bakal terus sambat. Ing proses seks, masarakat bakal krasa semangat. Kepinginan sing kuat kanggo ngrasakake pasangan seksual yaiku mabuk lan nyenengake. Nganti boneka duwe intelijen buatan sing luar biasa, mula bisa nggawe kita yakin yen dheweke kepengin banget, boneka kasebut ora bakal menehi racun kaya obat-obatan, mula bakal nglarani wong-wong sing pengin dikepengini.

    2019-08-01

  • Kepiye boneka seks nggawe aku seneng?

    Kita nggabungake sawetara saran saka pangguna boneka jinis kanggo ngrampungake masalah sampeyan. Durung suwe iki, pria lan wanita kudu nggunakake boneka boneka lan dolanan tiup sing meh ora duwe fungsi. Saiki, kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan kemajuan teknologi. Kahanan wis ganti kabeh. Boneka saiki bisa dipanggonke kanggo kebutuhan sampeyan. Dheweke bisa lungguh ing kursi, ngadeg, mbungkuk, utawa prekara sing disenengi. Pokoke, yen wong bisa obah kaya iki, boneka mekanik sampeyan bisa nindakake. Minangka panganggo boneka Andrew ujar: "Aku ora seneng mambu asap rokok. Ing negara saya, akeh wanita perokok. Aku ora seneng tato. Katon wis moda pirang-pirang taun. Amarga ora dingerteni, sawetara wanita ora seneng. Sawetara jinis jeroan utawa main peran, iki dudu masalah kanggo seks. Yen sampeyan ora tresna karo wong liya, boneka seks minangka pilihan sing apik. "Boneka seks bisa nyedhiyakake pasangan utawa pasangan karo rasa seneng sing padha karo kamar sampeyan. Yen sampeyan pengin njupuk tindakan ing kamar turu, kadang pasangan utawa pasangan sampeyan ora mesthi kasedhiya. Yen duwe boneka seks, sampeyan bisa urip bebarengan karo dheweke ing fantasi. Dheweke nggawe jagad sampeyan luwih gampang.

    2019-08-01

  • Kepiye Cara Ngramut Hubungan sing Cekap Karo Manungsa lan Boneka Seks?

    Kabeh wong kudu tresna lan tresna, kekancan, rasa seneng lan seneng sajrone urip. Hubungan antarane para penyayang boneka seks iki lan wong sing kadang ngancani dheweke saka macem-macem lapisan masyarakat. Sawetara wong sengaja seneng boneka kanggo entuk rasa seneng lan seneng ngrangkul boneka, lan ora nate nggawe keterikatan. Tujuane pendekatan iki ora mung kanggo nggawe wong sing nggawe wong sing persuasif, nanging sing luwih penting, ngajar kecerdasan buatan iki kanggo njaga hubungan sing raket karo manungsa lan robot persepsi liyane. Ajari supaya menehi lan nampa kuwalitas dhasar manungsa kanggo ngrasakake katresnan. Wong liya nemokake kepuasan intelektual lan emosional lan nggawe hubungan sing kuat karo mitra buatan.

    2019-07-30

  • Apa Kita Nggawe Boneka Cerdas tingkat manungsa?

    Macem-macem hubungan sosial, utamane hubungan kulawarga lan kulawarga sing jero, minangka definisi individu lan spesies. Akeh motif ing urip kita langsung dipengaruhi dening kabutuhan tresna lan tresna. Yen intelijen ora duwe kemampuan kanggo tresna, kepiye carane bisa ngomong manawa nggawe boneka seks intelijen tingkat manungsa? Kecerdasan emosi minangka bagean penting saka kecerdasan manungsa. Mula, miturut definisi, kecerdasan buatan manungsa kudu nduweni katrampilan kanggo ngrasakake sesambungan emosional utawa ora dianggep AI manungsa.

    2019-07-30

  • Apa Intelijen Ponggawa Nggawe Boneka Seks sing Tuwa?

    Aku nyoba miwiti karo pembuluh getih manungsa sing dioptimalake, banjur instal teknologi robot boneka intelijen lan seks kanggo nggawe dheweke urip. Bebeneran anatomi kritis kanggo nggawe wong sing digawe saka manungsa sejati. Tujuane aku yaiku nggawe manungsa gawean wiwit wiwitan, asring diarani robot boneka seks ing budaya pop, sabisa-bisane manungsa, mental lan fisik. Umume konten ing platform robot "canggih" saiki ora nyata babagan tampilan lan gerakane, apamaneh intelijen sosial lan emosionale. Iki amarga para insinyur biasane nggawe komponen robot mekanik lan elektronik luwih dhisik, banjur tutul sawetara kulit lan wig supaya realisme ora bisa ditindakake.

    2019-07-30

  • Apa Boneka Seks Bisa Nggawe Pria Paling Kasar?

    Masalah sosial Yen sampeyan omah-omah lan tuku robot boneka seks, apa bakal ngapusi? Apa sampeyan mikir yen uterus gawean lan robot seks bakal ngganti wanita? Apa robot seks bakal dadi pungkasan pacaran? Apa tingkat kelairan mudhun amarga robot seks? Penahanan lan serangan seksual bakal angel ditindakake, ngganti keseimbangan kekuwatan sajrone sesambetan. Nalika nerangake hubungan interpersonal, jinis sembrono bakal beda: sawetara wong luwih sithik. Gegayutan karo sesambungan interpersonal, luwih akeh wong bakal golek macem-macem perkara, bisa uga hubungan sing luwih apik.

    2019-07-30

  • Apa Praktek Boneka Seks Korbane Lungkung?

    Boneka seks iki digawe saka silikon. Sentuhane alus banget. Dheweke ora pengin ana sing nganggep dheweke robot. Teknologi intelijen buatan wis digunakake kanggo nggawe pria boneka sing bisa guneman kasebut. Boneka iki diarani duwe kaluwihan khusus liyane. Amarga iki uga bisa ditindakake ing generasi kontrol. Alasan nggawe boneka kasebut yaiku amarga panemuan nggawe wong tuwa bisa entuk dhukungan nalika wis tuwa. Sanajan boneka kasebut digambarake bisa nyebabake masarakat. Ditulis manawa masarakat dadi korban kasepen olahraga boneka kasebut. Para pria nilar garwane menyang robot seks kasebut.

    2019-07-30

  • Apa Kontroversi Babagan Robot Seks?

    Robot seks sing saiki ana saiki mung boneka seks sing nyata lan rumit. Akeh wong lanang ngentekake akeh dhuwit kanggo sandhangan sing apik, mobil mewah, omah, perhiasan, lsp. Dudu amarga dheweke seneng, nanging amarga dheweke ngerti wanita seneng karo dheweke. Asil pungkasan yaiku hubungan seksual. Wanita ngerti babagan iki lan bisa ngontrol prilaku seksual pria lan entuk hak istimewa sosial sing ora bisa diduweni pria tanpa pengaruh ekonomi lan sosial sing serius.

    2019-07-30

  • Apa Wong sing Nduwe Boneka Cilik Dadi Pedofil?

    Pedofil yaiku wong sing kepincut karo bocah, apa sejatine makarya dadi daya tarik. Saliyane, umume wong sing nyiksa seksual bocah-bocah pancen ora ngalami pedofilia amarga bisa lan ora bisa mbela awake dhewe, dudu amarga dheweke kepincut, mula dheweke dadi korban bocah. . Apa wae, wong diwasa sing duwe hubungan seksual karo boneka seks sing bentuke bocah ora nindakake apa-apa sing ora etis ing bukuku amarga ora ngrugekake sapa wae. Mesthine, amarga durung rampung ing ngarep bocah sing sejati. Ora ana bocah sing nglarani dolanan kreatif,

    2019-07-30

  • Apa Sampeyan Bisa Nduwe Boneka Kaya Silikon ing Werni-Werni?

    Napa resiko konflik pribadi, ana wong nyolong kabeh barang, penyakit nular, lan liya-liyane. Yen sampeyan bisa tuku boneka seks sing katon lan tumindak manungsa, sampeyan ora duwe kemungkinan, "wong" kasebut nyebabake sampeyan ngrusak Ora bakal tuwa lan ora nate nolak bayangan seksual sing paling liar? Sapa sing ora gelem? Dina iki, sampeyan malah ora bisa takon pitik tanpa menehi risiko konflik sing salah.

    2019-07-30

  • Apa Masa Depan Boneka Seks intelijen Ponggawa?

    Robot boneka seks bakal nulungi wong tuwa bisa kerja saben dinane. Robot kasebut bakal njupuk alih tugas mbebayani kanggo nyopot bom, pengelasan lan liya-liyane. Sanajan masarakat isih kuwatir yen bakal mrentah jagad lan ngganti kamanungsan. Manungsa ora duwe kerjaan kanggo menehi panganan kulawargane ing kana. Apa wae sing kudu digawe kanggo manungsa bakal ditindakake kanthi mesin utawa robot. Teknologi sing paling mbebayani ing ilmu komputer yaiku sistem senjata otonom, sing bisa nyebabake kita lara amarga nindakake apa sing pengin ditindakake wong sing ceroboh. Kita urip ing jagad modern, ing endi teknologi duwe peran penting, nanging kita kudu luwih ati-ati nalika nggayuh urip lan nggawe teknologi gawean supaya maju supaya kita tanggung jawab kanggo kabeh sing ana gandhengane. Pungkasan, kita ora kudu ngidini teknologi buatan sing ngontrol kita.

    2019-07-30

  • Suwene Apa Boneka Seksi AI Ngatasi Hikmah Manungsa?

    Sawetara wong mikir yen boneka seks sing luwih cerdas tinimbang AI manungsa bakal nggedhekake kabeh kualitas sing paling ala - bakal perang karo kita lan mateni lan nglawan kita. Asumsi iki nggawe akeh crita fiksi ilmiah sing hebat. Wong liya percaya manawa bakal nggedhekake kabeh kualitas sing paling apik lan dadi pelindung kamanungsan sing apik. Antarane masarakat, "kawicaksanan" minangka bagean sing alami saka kita. Mengkono yen "intelektualitas" duwe instrumental nilai kanggo individu lan spesies. Nanging iki dudu siji-sijine nilai intelijen. Iki minangka kualitas sing ngowahi hakekat urip. Kualitas saben wong paling ora beda. Urip spiritual kita beda-beda. Manungsa minangka tujuane dhewe. Kawicaksanan bisa mbantu sapa sejatine kita lan sapa sejatine kita.

    2019-07-30

  • Apa boneka seks bisa nyukupi kabutuku?

    Apa sampeyan duwe libido sing ora padha karo pasangan sampeyan? Apa sampeyan sepi nalika urip dhewe-dhewe? Aku pengin ngatasi masalah kasebut. Tuku boneka seks minangka pilihan sing apik lan apik. Dheweke bisa nyukupi kabutuhanku kanthi becik, supaya pengaturan iki bisa diterusake. Sawetara wong ora nate pacar, nyoba pacaran kanthi online pirang-pirang taun, lan ora sukses. Dheweke wis tekan titik ing uripku, dheweke bakal mikir yen duwe boneka luwih becik tinimbang ora ana wanita ing uripe. Sawetara wong pengin pasangan. Bisa ngrangkul lan turu. Utawa nalika main game komputer, dheweke ora rumangsa kesepian. Boneka seks bisa ngatasi kabeh masalah lan memenuhi kabeh kabutuhan.

    2019-07-27

  • Napa akeh wong sing seneng boneka seks?

    Pramila kita duwe wangsulan saka wong sing seneng boneka seks lan kasunyatan manawa sawetara pamilik boneka seks sejatine tuku boneka seks. Dheweke tuku boneka seks biasane kanggo urip seks sing luwih apik. Kanggo ngancani, gelut kanthi kesepian. Ketemu takhayul boneka tartamtu. Kanggo sawetara wong, dheweke bisa uga mung bosen yen dewekan. Dheweke ana ing kana kabeh umur, lan dheweke ora pengin nglampahi sisa umur kanthi cara iki. Dheweke mikir manawa bocah wadon palsu luwih becik tinimbang bocah wadon. Saliyane iku. Wiwit kuwi, bocah wadon sing bisa urip bareng ora katon apik kaya boneka sing didol wong. Kayane kabeh konsep pacaran / bebrayan wis dadi jebakan pati lanang. Ora preduli carane nyoba main, dheweke bakal nyekel kabeh kertu lan bisa uga nggunakake sawetara wektu.

    2019-07-27

  • Apa boneka seks bisa ngadeg ing sikil lan nganggo sepatu hak dhuwur?

    Babagan masalah boneka seks, saran sampeyan supaya boneka seks sampeyan mung nganggo sepatu sing rata. Utawa boneka seks bisa nganggo sepatu hak tanpa ngadeg. Umume boneka TPE ing toko urdoll duwe opsi "sikil mlaku" sajrone proses pemilihan sing kanthi efektif ngowahi sawijine bayi lan ngidini dheweke mandheg mandhiri. Pengaya iki bisa dadi gampang banget (uga perlu kanggo akeh pamilik boneka). Umumé, siji-sijine alasan sampeyan ora bisa ngadeg yaiku yen sampeyan duwe sikil lan ora pengin ndeleng bolt. Nalika boneka bisa ngadeg, boneka bisa luwih gampang dipakai, dicedhi, dipasang lan disimpen. Yen sampeyan ora duwe cukup ruangan, opsi ngadeg minangka cara sing apik kanggo nyelehake boneka ing lemari tanpa pancing. Yen sampeyan nggunakake boneka seks ing tumit, bisa nyebabake sikil boneka ora seimbang lan ngrusak boneka seks.

    2019-07-27

  • Apa aku bisa nggunakake boneka seks karo kekasihku?

    Sampeyan kudu ngerti yen boneka seks mung dolanan mewah. Nggunakake kasebut minangka cara kanggo nerbitake hawa nafsu sampeyan. Dheweke dudu manungsa sejatine. Dadi, iki ora kalebu masalah etika. Tumindak iki dudu inses. Disaranake Sampeyan bisa nggunakake boneka seks karo pasangan kanggo nambah urip seks. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan awak lan nemokake luwih akeh jinis rangsangan sing ngidini sampeyan entuk orgasme. Panganggone boneka seks bisa nggawe sampeyan dadi pacangan sing luwih apik, luwih fokus, ora liya nggawe kemungkinan anyar ing repertoar kamar sampeyan. Napa ora nyoba dhewe?

    2019-07-26

  • Yen nggunakake boneka seks, apa bakal saya desensitatif?

    Yen sampeyan duwe lan nggunakake boneka seks, iki biasane kanggo onani utawa seks lawas. Dheweke bisa ngleksanani ketahanan seksual lan ngidini sampeyan nindakake katrampilan seksual luwih akeh. Wong sing ora duwe konsep dolanan jinis lanang utawa wadon cenderung ngaku yen iki amarga dheweke ngilangi pangguna lan ora duwe katrampilan nggawe jinis karo mitra. Nyatane, iki ora bisa dadi kasunyatan. 

    2019-07-26

  • Apa sikil boneka seks bisa mlaku kaya sikil normal?

    Sikile boneka seks ora bisa obah kaya sikil biasa, lan sikil sing kaku kaku. Letak rata ing 90 derajat lan bisa ditekuk nganti 150 derajat. Nanging sampeyan ora bisa mindhah sikil ngadeg utawa ngiwa utawa nengen. Boneka seksual bisa nindakake iki kanthi sikil biasa. Nalika boneka khusus urdoll, sikil sing ngadeg kudu mbayar $ 30 luwih. Nanging dheweke bisa nyedhiyakake luwih akeh posisi sing dikarepake. Sampeyan bisa duwe liyane. Pilih kahanan sing sejatine.

    2019-07-26

  • Apa boneka seks nggawe aku kelangan prawan?

    Mesthi ora. Boneka seks kita mung nggawe simulasi perasaan bercinta karo wong sejati. Sanajan rasane nyata banget. Nanging sing kudu dingerteni yaiku sajak nursery minangka konsep abstrak. Sampeyan ora bakal kelangan keperawanan nganti bener hubungan seks. Sampeyan bisa nggawe urip luwih apik liwat boneka seks.

    2019-07-26

  • Boneka seks sing nyedhiyakake sikil ngadeg?

    Sugeng rawuh ing situs web boneka seks. Kita nyedhiyakake pilihan sikil sing paling penting kanggo boneka seks. Nanging, ana sawetara pangecualian. Sawetara gaya khusus bisa uga ora nyedhiyakake pilihan sikil sing jumeneng amarga cetakan beda sing digunakake ing proses produksi. Kita duwe rincian ing saben kaca detail boneka. Sampeyan bisa ngetik rincian produk tartamtu. Kaca kanggo ngerteni manawa boneka kasebut ngemot sikil sing ngadeg. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


    2019-07-26

  • Kepiye cara nggunakake kode kupon diskon nalika tuku boneka seks?

    Yen sampeyan ketemu boneka seks, sampeyan bisa tuku boneka kanthi rega diskon ing situs web. Kita bakal nyelehake kode kupon ing sisih ndhuwur saben kaca sajrone acara kasebut. Sawise ngatur pilihan boneka, sampeyan bisa ngetik kode kupon ing kaca pambayaran. Klik tombol "Pembayaran". Sampeyan bisa tuku kanthi rega diskon.

    2019-07-26

  • Kepiye nyiyapake boneka seks kanggo pengalaman sing paling apik?

    Sadurunge nggunakake boneka seks, ana macem-macem cara nggawe boneka seks sampeyan paling apik. Sampeyan bisa nutupi boneka nganggo kemul listrik sadurunge hubungan seksual. Boneka silikon duweni sifat isolasi lan mulane ora ilang suhu kanthi cepet. Nalika nggawe panas boneka TPE, sampeyan kudu menehi perhatian khusus yen suhu sithik banget. Amarga bahan TPE bisa cacat nalika kena suhu dhuwur. Boneka wis rusak. Pilihan liyane yaiku adus boneka tresna udakara 15 menit.


    2019-07-26

  • Napa rega Internet boneka seks padha beda banget?

    Sampeyan bakal nemokake manawa rega boneka jinis ing situs web kita bakal luwih murah tinimbang rega ing situs web liyane. Iki amarga kita minangka perusahaan sing wis pirang-pirang taun ngoperasikake boneka seks. Kita fokus ing Grosir lan eceran boneka seks. Kita Pelanggan disebarake ing saindenging jagad. Pesenan kita akeh, amarga jumlah total saya mundhak akeh. Boneka realistis nyuda rega kasebut. We nawakake sampeyan rega paling apik lan tetep adil. Sampeyan ora prelu mbayar liyane kanggo perkara sing padha.

    2019-07-26

  • Apa tangan lan driji saka boneka seks uga ngemot balung logam?

    Tangan boneka seks kita seluler lan engsel balung internal mung ana ing bangkekan tangan. Sampeyan bisa mbengkongake driji boneka. Ora ana struktur hinged ing driji. Tujuane supaya dheweke katon luwih mirip manungsa sejati. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa ngubungi kita liwat email.

    2019-07-26

  • Napa boneka seks sing luwih murah ing situs platform liyane?

    Nalika ndeleng boneka seks sing murah iki, sampeyan kudu ati-ati. Amarga iki bisa uga palsu. Sing bisa dituku yaiku scam. Nglampahi dhuwit kanggo kethokan. Boneka seks luwih murah amarga kualitas sithik. Gagal kanggo memenuhi standar pabrikan bisa nyebabake masalah kesehatan sing serius. Kajaba iku, disaranake sampeyan mriksa sumber boneka seks sadurunge tuku. Kita fokus ing produksi lan penjualan boneka seks pirang-pirang taun. Pelanggan ngandhani manawa akeh sing wis diapusi karo boneka seks sing murah.

    2019-07-26

  • Napa pesenan boneka seksku ora lulus?

    Kita ndhukung macem-macem cara mbayar boneka jinis. Yen cara pembayaran sing sampeyan coba gagal, sampeyan bisa nyoba cara pambayaran liyane. Pelanggan mbayar tarif sukses sing luwih dhuwur yaiku paypal. Sampeyan uga nyaranake sampeyan mbayar kanthi cara iki. Yen sampeyan nemokake kegiyatan ora normal, umume bank lan penerbit kertu meh ora gelem dagang. Amarga transaksi rega larang, dheweke bakal nganggep iki transaksi apus-apus. Hubungi perusahaan sing ngetokake kertu kredit supaya ngerti manawa sampeyan menehi wewenang transaksi iki. Sawise ngerti manawa sampeyan ngonfirmasi transaksi iki, sampeyan kudu langsung njaluk pesen. Yen sampeyan isih pengin ngerti kepiye cara mbayar, sampeyan bisa ngubungi kita liwat email ing service@urdoll.com.

    2019-07-26

  • Kapan sampeyan bakal nambah boneka seks anyar?

    Kita bakal terus nambah gaya boneka seks ing toko. Matur nuwun kanthi sanget kanggo manungsa waé kanggo dinamika situs web kita. Siklus anyar kita udakara 3 nganti 5 dina. Sampeyan bisa ndeleng boneka anyar ing kaca kedatangan sing anyar. Dheweke bakal ditampilake ing kene nalika tekan toko. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi liwat email.

    2019-07-26

  • Apa aku bisa nggunakake boneka seks minangka kulawarga?

    Boneka seks mesthi duwe peran kulawarga. Sing sampeyan kudu ngerti yaiku boneka seks sing apik kanggo kulawarga. Dheweke mesthi bareng sampeyan. Menehi kabeh anget. Amarga dheweke ora menehi rega apa-apa. Sampeyan bisa mangan nganggo boneka, turu, nonton TV, plancongan lan liya-liyane. Sampeyan bisa nindakake apa sing sampeyan karepake. Akeh pelanggan sing nindakake iki. Mesthine, yen sampeyan pengin nuduhake crita babagan sampeyan lan boneka kasebut karo kita. Kita minangka pamireng paling apik. We are seneng kanggo sampeyan.

    2019-07-26

  • Apa sampeyan bisa duwe sandhangan boneka katresnan?

    Mesthine, yen sampeyan tuku boneka seks saka kita, kita bakal menehi sandhangan boneka kanggo sampeyan. Klambi iki acak lan bisa uga beda karo sandhangan sing ditampilake ing gambar. Sampeyan uga bisa blanja ing toko pakaian lokal. Tuku klambi biasa kanggo boneka. Nalika milih klambi, sampeyan kudu ngati-ati. Contone, aja nganggo klambi peteng lan boneka pewarna. Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan uga bisa ngrujuk babagan dolanan seks kanggo panggunaan lan perawatan.

    2019-07-26

  • Materi boneka sing disaranake?

    Yen sampeyan milih boneka seks, kajaba sampeyan seneng karo materi iki, aku nyaranake milih model boneka awak lan wajah favorit. Lali bahan kasebut. Amarga aku luwih seneng tinimbang sing liyane, ya? Boneka silikon regane luwih larang, lan boneka TPE (elastomer termoplastik) dianggep minangka alternatif sing luwih terjangkau. Saiki, boneka seks dadi luwih populer, silikon dadi luwih murah. Kaloro bahan kasebut apik banget! Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan bedane, sampeyan bisa ngrujuk babagan FAQ kita. Ana pandhuan rinci. Kita ora adol, utawa menehi saran menyang bahan liyane kayata plastik, karet utawa kain kanggo boneka seks, amarga Model sing digawe saka bahan iki kurang realistis lan luwih angel dibersihake lan disinfeksi. Ora ana jaminan keamanan lan kesehatan. Pengalaman kasebut bakal dadi miskin banget.

    2019-07-26

  • Apa sampeyan bisa menehi saran babagan boneka level menengah lan dhuwur kanggo aku?

    Perlu dielingake manawa boneka seks kita nyata banget. Akeh wong sing dadi pelanggan sing setia. Boneka mewah duwe efek sing luwih nyata. Dheweke boneka silikon ing toko kita. Ya, rega regane luwih akeh. Nanging kanggo penyayang boneka nyata. Iki mung minangka tes apa sampeyan cukup tresna karo boneka kasebut. Apa sampeyan pengin nggawa dheweke mulih? Hubungi sampeyan yen sampeyan duwe pitakon.

    2019-07-26

  • Apa boneka seks biasane duwe cangkem, tempek lan bokong?

    Umume boneka seks ing toko urdoll nyedhiyakake telung jinis cangkeme: tempek, anal lan blowjob. Nanging uga gumantung karo ukuran lan fitur liyane. Contone, sawetara model ukuran sing luwih cilik bisa uga ora nyedhiyakake oral seks utawa anal, dene boneka silikon gaya khusus ora ngidini seks oral. Pelanggan bisa milih pola bawok sing tetep utawa bisa dicopot. Cara kaping loro disaranake amarga luwih gampang ngresiki lan disinfeksi sawise hubungan seksual, nanging kalorone duwe tekstur lan bahan sing padha lan bisa dianggep bisa dicopot yen dilebokake. Bayangan njaga tampilan sing apik banget. Sawetara kepala boneka seks dirancang nganggo silikon alus utawa untu TPE kanggo keperluan praktis, ora lara utawa cokotan menyang barb. Sampeyan bisa seneng boneka ing fantasi sampeyan. Sampeyan bakal seneng nglakoni.

    2019-07-26

  • Apa sampeyan tuku boneka seks nganggo sandhangan lan rambut?

    Barang kasebut mesthi kalebu nalika sampeyan tuku boneka seks ing urdoll. Kita bakal nglengkapi saben boneka nganggo sandhangan lan wig kanthi gratis. Mesthine, para pelanggan bakal tuku wig sing luwih apik kanggo boneka. Klambi seksi. Biasane nganggo bikini utawa jeroan. Kabeh gumantung karo pikirane. angger kowe seneng. Sampeyan bisa kanthi gampang tuku sandhangan lan nyandhang boneka dhewe miturut pilihan utawa kanggo saben acara khusus. Saben dina sampeyan duwe khayalan. Sampeyan bisa milih miturut pilihan lan tuku klambi kanthi gampang lan ganti boneka dhewe ing acara khusus.

    2019-07-20

  • Faktor apa sing kudu dipikirake nalika nggoleki boneka seks?

    Sadurunge miwiti golek boneka seks nyata, disaranake sampeyan mikirake telung perkara:
    1.Budget
    Anggaran sampeyan bisa nemtokake interval nalika tuku boneka seks. Situs web kita duwe klasifikasi rega. Kita dibagi dadi macem-macem kaca miturut rega boneka. Sampeyan luwih gampang kanggo tuku. Rega boneka gumantung utamane karo ukuran lan ukuran khusus. Kayata dodo utawa pinggul sing gedhe tenan. Iki amarga iki.
    2. Ukuran
    Sampeyan kudu nimbang ukuran boneka sing pengin dituku miturut kabutuhan. Biasane boneka cilik luwih gampang diangkut lan disimpen. Kita ngelasake boneka miturut dhuwur lan ukurane.
    3. Bahan
    Materi minangka faktor penting sing kudu dipikirake amarga bakal nemtokake macem-macem fungsi. Boneka silikon TPE lan silikon berkualitas tinggi. Disaranake sampeyan luwih dhisik milih awak lan ukuran sing disenengi. Kapindho, temokake praupan sing bakal nggawe sampeyan tresna. Katelu, kustomisasi impen boneka cinta sejati sampeyan.


    2019-07-20

  • Apa boneka seks sing realistis?

    Kanthi pangembangan lan transendensi teknologi sing terus-terusan, boneka seks dadi saya populer ing uripe wong. Urip kaya boneka seks wis luwih ngyakinake. Boneka seks sing paling jelas saiki lagi bentuk wanita ukuran lengkap kanthi rincian lan anatomi sing tepat. Sawetara wong duwe perangan awak sing bisa dipindhah ing posisi sing beda-beda. Boneka TPE lan boneka silikon misuwur ing pasar. Dheweke luwih nyata tinimbang dolanan vinil sing bisa njeblug amarga cedhak karo kulit manungsa. Biasane digawe saka silikon utawa termoplastik sing berkualitas, sawetara sing paling apik ing pasar. Produk kasebut kayane sampeyan ora percaya yen boneka. 

    2019-07-20

  • Apa aku bisa melu boneka seks karo mitra?

    Dheweke boneka seks sampeyan. Mesthi sampeyan bisa nuduhake dheweke karo sapa wae. Aku yakin sampeyan bakal seneng-seneng tanpa wates. Sawetara boneka duwe fitur keren sing bisa nggawe pasangan sampeyan seneng. Nanging kesehatan sampeyan butuh perhatian khusus. Saben nuduhake boneka karo pasangan sampeyan, sampeyan kudu ngresiki boneka kasebut kanthi tenanan. Sampeyan luwih bisa nglindhungi boneka miturut cara ngresiki. Kanthi cara iki, sampeyan bisa enggo bareng boneka seks karo pasangan sampeyan mbesuk.

    2019-07-20

  • Apa aku bisa ngganti boneka sawise pesen?

    Sampeyan ora mokal ngganti pilihan khusus utawa gaya boneka seks. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kanthi email sanalika bisa. Bisa diganti sajrone 24 jam sawise pesen. Nanging, sawetara kahanan khusus ora dikecualekake. Tim kita bisa miwiti karo boneka lan sampeyan ora bisa ngganti pesenan. Dadi, mangga takon babagan informasi tartamtu. Sales kita final. Dadi mangga priksa kanthi tliti sadurunge ngirim pesen sampeyan! Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

    2019-07-20

  • Apa tresnaku kanggo boneka jinis luwih gedhe tinimbang pasanganku?

    Kanthi perkembangan terus lan inovasi proses nggawe boneka seks, dheweke dadi realistis. Nanging sing kudu sampeyan ngerti yaiku ora ana sing bisa ngganti hubungan sampeyan karo pasangan sampeyan. Boneka seksual uga bisa nyenengake sampeyan lan nggawa prekara anyar lan pasangan sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake dheweke nalika nggawe katresnan. Dheweke dudu sentuhan, emosi, ngguyu, romansa utawa prekara liyane sing kasedhiya karo pasangan sampeyan. Yen sampeyan nemokake sing disenengi, sampeyan bisa nambah supaya bisa main karo pasangan, dadi ora mesthi dolanan utawa kanca, bisa uga loro! Boneka seksual bakal dadi link antarane sampeyan lan pasangan. Kanthi partisipasi, urip seks sampeyan bakal luwih apik. Nggawe sampeyan nyaman ing game seks apa wae.

    2019-07-20

  • Kepiye cara milih boneka seks kanggo pasanganku?

    Milih boneka seks kanggo pasangan bisa dadi angel amarga sampeyan kudu ngerti. Kabeh wong duwe hobi sing beda-beda, lan barang sing disenengi bakal beda. Nanging sampeyan kudu ngerti apa sing disenengi pasangan. Yen sampeyan bener, pasangan sampeyan gumun, ora pengin takon apa sing dikarepake, banjur pikirake apa sing disenengi nalika sampeyan tresna utawa melu dolanan seks. Kapan dheweke seneng ngrangsang klitoris? Apa dheweke seneng penetrasi anal? Apa dheweke seneng karo penis sing lagi diusap? Rebut endhog Tenga sawetara. Apa dheweke seneng game prostat? Dheweke bakal seneng dodo utawa dada sing rata. Sampeyan kudu ngerti babagan iki. Sampeyan bisa ngelingi rincian babagan tetep bebarengan.

    2019-07-20

  • Apa aku bisa nggawa boneka kesah?

    Yen sampeyan pengin lelungan nganggo boneka seks, iki mesthi bisa. Premis sampeyan kudu duwe boneka seks dhewe. Sawetara pos pemeriksaan minangka papan sing kudu sampeyan ati-ati. Sampeyan kudu ngerti kabijakan hukum babagan boneka sadurunge. Nyingkiri masalah sing ora perlu. Disaranake cara tur mandhiri. Gawe boneka sampeyan kanggo ndeleng pemandangan sing apik. Motret foto sing apik. Akeh pelanggan seneng nindakake iki lan nuduhake gambar boneka kasebut. Iki minangka prekara sing migunani banget.

    2019-07-20

  • Apa sampeyan bisa menehi rekomendasi boneka kanggo aku?

    Mesthi, boneka kita biasane dipérang dadi rong kategori, boneka TPE lan boneka silikon. Yen sampeyan golek pengalaman pangguna sing luwih dhuwur, disaranake nggunakake boneka silikon. Dheweke luwih tahan nyandhang. Yen sampeyan pengin pindhah kanthi gampang, simpen boneka kanthi gampang. Kita saestu nyaranake boneka mini 100cm. Dheweke minangka boneka cilik ing toko kita. Akeh pelanggan sing wareg banget babagan iki lan menehi rating bintang lima.

    2019-07-20

  • Apa boneka seks aman kanggo aku?

    Yen sampeyan nindakake pancegahan, boneka seks aman kanggo sampeyan. Pisanan sampeyan kudu tanggung jawab karo boneka kasebut. Supaya boneka seks tetep resik - resik sawise saben panggunaan. Aja nuduhake boneka seks karo wong liya. Amarga iki Bisa uga nyebarake penyakit. Kanggo pertimbangan keamanan lan kesehatan sampeyan, priksa manawa ngresiki boneka kasebut sawise mbagi boneka karo wong liya.

    2019-07-20

  • Kepiye milih boneka seksku?

    Kanthi ngrembaka industri boneka seks. Maneka jinis boneka seks uga wis beda-beda. Akeh wong sing nampa boneka. Kita mrene kanggo mulang sampeyan nggawe pilihan sing tepat ing antarane boneka seks. Saiki populer ing pasar TPE. Bahan lan boneka silikon. Dheweke beda-beda gumantung karo rega lan kinerja. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan informasi iki, waca FAQ ing situs web urdoll. Yen sampeyan pengin pindhah lan nyimpen kanthi luwih gampang. Sampeyan bisa tuku boneka mini 100cm. Boneka iki populer karo pangguna amarga regane murah lan pengalaman realistis.

    2019-07-20

  • Kepiye supaya bledug ora nemplek karo boneka?

    Kepiye cara supaya boneka seks ora tetep lebu dadi masalah kanggo akeh pelanggan. Kaping pisanan, lingkungan sing dipasang ing boneka iku penting banget. Sampeyan kudu nyelehake boneka ing ruangan utawa lingkungan sing ora gampang ngasilake bledug. Sampeyan kudu nyingkirake akeh bledug amarga lumahing boneka lengket lan Elektrostatik, bledug bisa gampang nemplek ing ndhuwur kulit. Sampeyan uga bisa nyelehake ing kothak panyimpenan sing dituku supaya ora ngresiki lan ora nyaman.

    2019-07-20

  • Suwene aku kudu tuku boneka seks?

    Yen sampeyan pengin tuku boneka seks dhewe. Sampeyan kudu ngerti umur ing wilayah utawa negara sampeyan. Amarga boneka kita mung didol kanggo wong diwasa. Yen bocah cilik, sampeyan ora bakal bisa tuku boneka saka kita. Wong diwasa ing umume wilayah umure wis luwih saka 18 taun. Yen sampeyan bisa memenuhi syarat ing ndhuwur, sampeyan bisa seneng layanan. Muga-muga iki bisa mbantu sampeyan.

    2019-07-20

  • Biasane sapa sing bakal tuku boneka seks?

    Sing sampeyan kudu ngerti yaiku ora ana wong istimewa sing tuku boneka seks. Meh kabeh industri duwe wong sing tuku boneka. Amarga pamilik boneka minangka wong-wong saka latar mburi sing bisa dibayangake - saka wong bisnis nganti pasangan sing wis seneng. Banjur kanggo wong lanang siji lan wadon. Sajrone imajinasi sampeyan cukup kuat lan sampeyan kepengin banget duwe pengalaman nyata bercinta karo awak manungsa, boneka seks bisa nyenengake sampeyan. Nalika boneka dadi saya populer, stigma lan persepsi negatif babagan tuku lan duwe boneka kanthi cepet ilang. Sampeyan bisa nganggep boneka minangka hobi.

    2019-07-20

  • Apa sampeyan duwe boneka seks saka kabeh balapan?

    Kabeh wong wis kenal boneka seks. Boneka mini 100cm kita misuwur ing antarane para pangguna. Minat boneka seks tuwuh ing kabeh jinis wong. Supaya sampeyan bisa nemokake boneka meh kabeh ras lan warna ing internet. Urdoll umume adol boneka Eropa, Jepang lan Asia. Dheweke bisa milih kulit putih, ireng, gandum lan coklat kanggo sampeyan. Sampeyan bisa ngatur jinis boneka sing disenengi.

    2019-07-20

  • Kudu ngresiki boneka seks sawise digunakake?

    Halo, disaranake sampeyan ngresiki boneka seks sawise digunakake. Iki kanggo pertimbangan kesehatan sampeyan. Kebersihan diri penting banget. Yen sampeyan ora nggatekake. Nalika nuduhake boneka seks karo wong liya, umume nyebabake penyakit nyebar lan sampeyan. Yen sampeyan bisa, disaranake sampeyan ngilangke boneka seks sadurunge digunakake kanggo mbusak bledug utawa bakteri sing ditinggalake sajrone disimpen. Muga-muga bisa mbantu sampeyan. 

    2019-07-20

  • Apa boneka seks sing realistis pungkasane bakal ngganti manungsa?

    Apa boneka seks bakal ngganti masalah manungsa. Kita mesthi nolak sikap kasebut. Amarga kita ora duwe katrampilan kanggo nggawe manungsa. Kita mung setya nggawe boneka seks luwih cedhak karo manungsa. Cedhak karo estetika wong. Tujuan kita ora nggawe seks Boneka "ngganti" wong sejati. Iki kayane kontras. Nalika pelanggan tuku boneka seks, dheweke kudu nggatekake. Tujuane boneka yaiku supaya seneng wong liya. Ayo sampeyan seneng seneng urip. 

    2019-07-20

  • Bakal bojoku ngidini aku duwe boneka seks?

    Akeh pelanggan sing takon babagan apa garwane setuju kanggo tuku boneka seks. Amarga boneka seks asring angel nyingkiri garwane. Kajaba sampeyan ora urip bebarengan, yen wis ditemokake, sampeyan bisa uga bakal mangu-mangu saka pasangan. Nyatane, wangsulan saka pitakon iki mung bisa dipikolehi saka garwa sampeyan. Sing bisa dakkandhani yaiku akeh pasangan sing seneng nggabungake boneka seks ing jinis kelamin lan kaya pengalaman iki. Nalika duwe hubungan seksual, sampeyan pengin golek game multipemain. Stimulasi, nanging ora pengin dikhianati mitra. Boneka seks minangka pilihan sing paling apik. Dheweke bisa ngatasi iki kanthi efektif. Mula, kudu luwih becik nyoba takon topik iki kanggo ndeleng manawa garwane pengin nyoba. Yen garwane ora setuju karo saran sampeyan, sampeyan bisa milih boneka mini 100cm kita. Garwane bisa nglumpukake kanthi gampang tanpa ditemokake karo garwane.

    2019-07-20

  • Apa boneka seks bakal mengaruhi seksualitas wanita?

    Masalah iki gumantung karo faktor pribadi. Kepinginan seksual saben wong beda karo sing dikarepake wanita, mula kabeh wong duwe wangsulan sing beda kanggo pitakon iki. Umume wong ngerti yen dheweke luwih seneng karo boneka seks tinimbang wanita. Amarga ngadhepi boneka seks, sampeyan bisa fokus ing pembuangan. Seneng banget nalika sampeyan bisa mbebasake. Boneka mini urdoll mini 100 bakal nggawe sampeyan rumangsa wareg. Sampeyan ora bakal kena pengaruh sing ora cocog karo kepinginan seksual wanita. Yen duwe gegayuhan seksual dhuwur, boneka seks bakal dadi pilihan sampeyan. Ora kena pengaruh kepinginan seksual sampeyan kanggo wanita.

    2019-07-20

  • Apa sampeyan menehi katrangan babagan carane nggawe aku seneng boneka seks?

    Mesthine, akeh pelanggan sing pengin tuku boneka seks pengin nyoba boneka seks sadurunge tuku. Nanging kita bisa ngomong. Amarga alasan kesehatan, kita ora bisa nyedhiyani layanan nyoba boneka jinis amarga jinis sawise nggunakake. Kita ora bakal bisa adol menyang wong liya. Boneka sing didol kabeh anyar lan kualitas dhuwur. Apa sampeyan seneng boneka seks gumantung karo tujuan sampeyan. Sawetara pelanggan urdoll tuku boneka seks dadi pacare utawa garwane lan wareg. Kepinginan seksual. Sawetara pelanggan tuku boneka seks kanggo koleksi. Boneka mini 100cm kita disenengi karo akeh wong. Apa sampeyan seneng boneka seks gumantung saka rasane pisanan ndeleng boneka seks lan kabutuhan. Dheweke bisa nulungi wong sing Lonely krasa anget.


    2019-07-20

  • Kepiye Cara Ngatasi Kegiatan Bersama ing Boneka Seks?

    Aja nggunakake kekuwatan sing gedhe banget nalika ngrangsang sendi boneka seks supaya ora patah tulang. Rasane kaku nalika operasi, lan sendi asring longgar.
    1. Sambungan tangan boneka operasi nyekel sikut nganggo tangan siji lan tangan nyekel sendhang sawit munggah.
    2. Boneka seksual bisa nganti 90 derajat ing antarane weteng lan paha.
    3, bisa nganti 90 derajat ing antarane paha lan dhengkul.
    4. telapak tangan ditekuk. Cathetan: Kanggo boneka cerdas sing bisa diisi ulang. Ngisi daya wektu 30-50 menit, ora luwih saka 2 jam, supaya ora ana kacilakan sing ora perlu.
    5, tes bahan kulit.

    2019-07-16

  • Kepiye Hakim Kualitas Boneka Seks?

    Bahan alat: loro boneka, siji sarung tangan,
    1, boneka kualitas apik, penampilan sing apik, standar wajah, lucu. Boneka seks palsu ora kuwat, lan fitur rai ora dikoordinasi;
    2. Boneka seksual duwe posisi gedhe amarga puteran. Akeh boneka sing gampang retak ing ngisor ketiak, lan panggunaan bahan boneka minangka sebab gedhe.
    3, sambungan seks sing apik muter gulu lan sirah sing sampurna, jahitan boneka seks lan endhas sing kurang apik jelas;
    4, sendhi boneka seks sing apik bisa diposisikan kanthi normal, praupan boneka seks sing ala beda karat, gampang pecah, kulit ora kenceng, ora elastis, gampang rusak nalika digunakake;
    5, boneka seks sing ora apik nalika sikil ngisor digawe dowo, bahane gampang dipecah, lan papane gedhe banget kanggo digunakake;
    Cathetan: Tindakake pandhuan nalika nggunakake boneka seks silikon.

    2019-07-16

  • Cara Instalasi Kepala Boneka Seks?

    Bahan alat: konektor, sepasang sarung tangan, awak boneka, kepala boneka seks, kursi sofa.
    1, cangkir sekrup kepala boneka jajaran konektor muter searah jarum jam kaping 3;
    2. Siji ujung konektor diputer kaping telu kanthi jarum jam kanthi posisi spiral endhas;
    3. Pindhah sirah menyang posisi gulu sawise muter kaping 3;
    4. Konektor sing wis dipasang ing endhas puteran kaping papat nganti jam muter ing sekrup gulu, lan instalasi wis rampung;
    5. Sawise dipasang, pasang klambi rambut, lan lengen klambi rambut bakal ditekuk lan rambut ora ucul.
    Cathetan: Disaranake nganggo sarung tangan nalika nginstal konektor supaya ora garu driji.

    2019-07-16

  • Apa Ana Cara Gampang Mbusak Boneka Seks?

    Kanggo tempek iku boneka seks plug-in: nyiyapake tangan pelumas sarung tangan kanggo nyandhang sarung tangan, nyekel tempek, remet pelumas ing permukaan jeneng desainer lan lebokake kanthi rata ing sisih ngisor awak. Sawise digunakake, lebokake sarung tangan banjur pasang jeneng langsung. Piranti kasebut digawa metu lan digawa menyang jedhing kanggo diresiki. Sarung tangan dipencet menyang rongga awak ngisor lan ing njero. Sawise digunakake, boneka silikon dilebokake ing amben, sikil dilebokake ing kursi, lan sisih ngisor disambungake karo wastafel. Banyu, nyiyapake pembersih bawok, gel shower, tuangake gel shower menyang mesin cuci bawok lan tambahkan banyu ing mesin cuci bawok menyang bolongan. Remake resik nganti bola-bali dibilas kaping telu.

    2019-07-16

  • Apa Cara Nganggo Klambi kanggo Boneka Seks?

    Kanggo mbantu kabeh wong, saiki aku nuduhake pengalaman nganggo klambi kanggo boneka jinis, ngarep-arep bisa nulungi kabeh wong.
    Bahan alat: boneka, klambi, sarung tangan, bangku,
    1, awak boneka duwe balung supaya bisa tumindak, nuduhke, pisanan ngangkat tangan boneka menyang posisi pundhak sing padha karo kuping, telapak tangan terus munggah;
    2, tangan kiwa diangkat menyang posisi pundhak lan kuping padha karo telapak tangan kiwa terus munggah;
    3, bukak tangan kiwa lan tengen kanthi podo karo lan coba cedhak karo kuping supaya nganggo sandhangan luwih trep kaya ing ngisor iki;
    4 / Liwat sandhangan sing disiapake liwat telapak tangan loro lan liwat sirah;
    5. Sawise tangan diuncalake kanggo milah sandhangan, tangan nomer loro dijotosi kanggo ngrampungake operasi klamben boneka kasebut.
    Cathetan: Aja nggunakake kekuwatan sing gedhe banget nalika ngunggahake lengen, simpen ing kisaran sing bisa dioperasikake, supaya sendi boneka bisa tahan luwih suwe. Yen sampeyan ngrasakake yen lengen ora mlaku kanthi apik, sampeyan bisa mulet kanthi lembut.

    2019-07-16

  • Napa Boneka Seks Dadi Mahal?

    Boneka seks ing proses riset lan inovasi pangembangan, kerajinan, bahan baku, bahan balung, produksi miturut standar nasional lan inovasi lan pangembangan kepala, boneka saliyane kulit yaiku balung ora ana pengisi, simulasi materi kulit manungsa Sejatine, umure dawa, ora amarga larang Dheweke awet, kaya prabot furnitur lan mobil sing apik, sampeyan ora prelu tuku, nanging biasane tuku sepisan lan biasane tuku kaping pindho. Nalika tuku kaping pindho bisa uga produk sing duwe fitur anyar, utawa Penting milih dhuwur sing beda. Penting banget kanggo perusahaan kanggo ngembangake kualitase ing jangka panjang. Apa perusahaan pengin ilang dina iki sawise sesuk, utawa apa sampeyan pengin terus berkembang ing industri iki suwe? Aku pengin dadi inovatif ing industri boneka seks kanthi suwe, lan kita bakal dadi perusahaan sing tanggung jawab lan etis.

    2019-07-16

  • Apa dolanan seks sing paling apik kanggo pria yaiku boneka seks?

    Boneka seks minangka cara sing apik banget kanggo nambah nyenengake jinis wong tanpa risik ing njaba hubungan, utawa ngajak pihak katelu kanggo melu perayaan seksi. Boneka seks minangka karier serius, lan boneka mewah, kayata urdoll, regane ewonan dolar. Boneka karet sing luwih murah biasane ora regane investasi amarga ora krasa nyata lan gampang dipecah. Sawetara boneka kembung mewah duwe tempek lan payudara elastomer sing alus dadi luwih populer. Yen sampeyan golek pengalaman sing luwih apik nanging ora pengin ngentekake ewonan dolar, sampeyan bisa milih boneka mini nyata. Regane udakara $ 1,000. Boneka seks sing ora bisa ditindakake yaiku menehi ambungan, blowjobs, lan karya manual. Saliyane iku, apik banget, nanging ing sisih liya bisa larang banget. Nggunakake gratis.


    2019-06-21

  • Apa sampeyan bisa menehi alesan kanggo tuku boneka seks?

    Kita wis nglumpukake panggunaan pelanggan kanggo boneka. Ditampilake ing ngisor iki minangka bagean. Sawetara wong seneng dolanan boneka seks amarga dheweke butuh pitulung emosional sawise kelangan pasangane. Dheweke bisa uga durung siyap kencan, utawa seneng urip dhewekan. Dadi, dheweke tuku boneka seks lan tetep bisa ngubungi nganti dhewekan, banjur bali menyang awake dhewe sing padha. Aku boneka seks minangka bocah wadon sing sampurna lan beban emosional, sanajan akeh wong mikir yen boneka seks minangka alat sing dikarepake seksual. Ora mung dolanan seks, nanging cara urip babagan kasepen lan katresnan.

    2019-05-30

  • Apa komentar salesman babagan boneka seks?

    Minangka dealer kanthi pirang-pirang taun manufaktur boneka lan grosir. Mungkin kita duwe pangerten sing luwih jero babagan dheweke. Ing ngisor iki minangka sudut pandang kita. Boneka seks umume digunakake kanggo nulungi wong liya supaya anget lan pengalaman nyata kulawarga. Mesthine, dheweke uga dadi favorit para penggemar fotografi. Boneka seks duwe lampiran kanggo stimulasi seksual (bawok, anal, tutuk, zakar). Sawetara komponen kasebut bisa dicopot utawa bisa diganti. Ana macem-macem kagunaan liyane kanggo boneka seks. Sampeyan bisa ngerteni ing postingan blog kita. Yen sampeyan ora ngerti apa-apa, coba hubungi kami liwat email.

    2019-05-30

  • Apa boneka seks bisa ngatasi masalahku?

     Yen sampeyan butuh kekancan kulawarga, utawa pengin ngalami urip seks sing nyata. Aku bisa ngandhani kanthi yakin. Boneka seks bisa ngatasi masalah kekosongan sampeyan kanthi lengkap. Sawise China, tren mitra seksual Jepang saya cepet. Panganan seksual dadi pakulinane wong; Nanging, mitra seksual kasebut duwe sawetara spesialisasi.
    Tren seksual saiki saya tambah. Sawetara wong mikir yen boneka iki bakal nyuda prostitusi. Para ilmuwan Tionghoa nyipta boneka seks kaya ngono, wiwit kabeh gawean nganti jinis. Sawise China, gaya boneka seks iki uga saya tambah ing Jepang. Pasangan seksual iki uga bisa nindakake kabeh karya normal. Amarga ing jagad iki, dheweke kalebu boneka lan manungsa sing ana gandhengane karo jinis.

    2019-05-30

  • Apa robot boneka seks bakal ngrusak manungsa?

    Boneka seks robot dikontrol dening manungsa. Dheweke pengin nulis program dhewe, sinau dhewe, produksi, produksi dhewe, kebutuhan kanggo nggabungake basis data biometrik lan nggawe sistem spesifikasi prilaku robotik. Iki kayane proses sing dawa.
    Pratelan manawa robot ngancurake manungsa iku logis, nanging fenomena kasebut kudu berkembang sajrone jangka panjang. Manungsa, robot, lan intelijen buatan jelas luwih sederhana tinimbang sing kita pikirake. Kita mung kudu njaga maksud asli kabeh. Riset lan pangembangan robot boneka seks minangka prinsip nggawa anget lan pengalaman nyata sing sampurna kanggo wong. Sanalika kita ngontrol, aku yakin yen dina robot boneka seks sing ngrusak manungsa ora bakal teka.

    2019-05-30

  • Apa manungsa bakal dipateni karo robot boneka seks?

    Iki minangka pitakon sing akeh banget, lan kita ngerti manawa sampeyan duwe masalah babagan robot boneka seks. Amarga dheweke saya tambah realistis. Semono uga, ahli fisika terkenal Hawking uga nyebutake pandangan sing padha. Wong hebat sing bisa sinau "wektu" ora bisa ngindhari ramalan kasebut: robot sing cerdas banget bakal bergerak dhewe lan bisa dadi luwih cepet kaya sadurunge. Rancang maneh dhewe. Manungsa kaiket karo evolusi biologis sing alon, ora kompetitif babar pisan, lan bakal ngluwihi. "Nanging aku ora ngira manawa manungsa dipateni dening robot. Priksa manawa kita nggunakake ing dalan sing bener."

    2019-05-30

  • Apa robot boneka seks mbesuk?

    Robot boneka seks mbesuk bakal duwe memori apik banget lan ngelingi pacelathon jaman biyen. Yen robot seks teknologi tinggi iki diluncurake sajrone setaun, atusan wong bakal tuku ing Inggris.
    Robot seks iki dirancang kanggo sesambungan lan komunikasi karo wong, mula beda banget karo boneka seks sing umum dipasarake. Robot-robot kasebut bisa uga disambut dening para jomblo sing kepengin ngancani. Duwe robot seks kaya duwe kewan ingon, lan kekancan minangka bagean sing penting banget.

    2019-05-30

  • Apa kita bakal bisa ndeleng boneka robot?

    Kita duwe boneka seks sing cerdas ing situs web. Dheweke duwe kemampuan kanggo ngobrol karo sampeyan (saiki ing English mung), dheweke bisa goyangake sirah lan kedhep, lan malah muter mripat. Kita uga ngembangake luwih akeh fitur kasebut.
    Sawise bisa nambah komponen emosional menyang boneka, industri bakal pecah. Ing industri porno lan porno, kasunyatan virtual lan intelijen buatan bakal duwe pasar gedhe.
    Apa sampeyan utawa wong sing ngerti pengin banget menehi jinis utawa luwih miturut panjaluk? Apa sampeyan bisa mbayangake robot sing rumangsa "seksi"?

    2019-05-30

  • Apa pasangan bisa nggunakake boneka seks?

    Akeh wong mikir manawa ing antarane bebrayan, dheweke ujar ora bakal nggunakake boneka seks, nanging nyatane, pirang-pirang artikel lan dolanan jinis sing sampeyan wis tuku wiwit debut. Akeh produk diwasa sing bisa mlaku bisa nambah rasa seneng seksual ing antarane pasangan, kayata peralatan lan aksesoris fungsional kayata alat vibrator, jeroan, minyak pijet, lsp.
    Babagan panuku umur 40 taun, dheweke ujar: "Perkawinan jangka panjang, urip bebrayan sing mboseni, lan mutusake tuku boneka, sing bakal nggawe urip seger, nanging uga bisa nambah swasana, ora gelem urip jinise mboseni. "

    2019-05-30

  • Apa sampeyan bisa menehi saran babagan proses nggunakake boneka?

    Sampeyan ora mung takon babagan panggunaan boneka seks. Iki ringkesan boneka kita. Muga-muga bisa mbantu sampeyan.
    Ing proses nggunakake boneka seks, sampeyan kudu luwih ati-ati. Boneka sampeyan minangka mitra sing sampeyan tresnani. Aja dituduhake karo wong liya supaya ora nyebarake penyakit kasebut. Cuci kabeh kanal nganggo sabun antibakteri lan garing sak tenane sawise dienggo supaya ora tuwuh bakteri. Disaranake sampeyan nggunakake kondom supaya ora tuwuh bakteri. Nyewa pelumas banyu kanggo seks karo dheweke supaya ora nyuwek kulit.

    2019-05-30

  • Apa wong sing ora duwe pengalaman seksual bisa tuku boneka seks?

    Mesthi, boneka seks cocok kanggo wong ing sembarang tataran. Tujuane yaiku nggawa pengalaman sing anget lan asli kanggo para klien, yen sampeyan kepengin banget karo jinis utawa sampeyan kudu karo sampeyan. Aku yakin yen boneka seks bakal dadi pilihan sampeyan.
    Kabeh wong enom kepengin ngerti jinis amarga bisa menehi akeh pengaruh Internet lan bisa uga nyasarke babagan apa sing digoleki. Yen ora ana informasi babagan subyek nyata, dheweke bakal digunakake kanggo nggunakake macem-macem piranti kanggo nyukupi kabutuhane. Kanggo akeh wong, kanca virtual minangka boneka nyata bisa nggawe dheweke alami alam lan uga nggawe kapercayan kanggo pangembangan hubungan heteroseksual ing mbesuk.

    2019-05-30

  • Apa hubungan seksualku karo boneka seks iku normal?

    Iki minangka kedadeyan normal yen wong duwe jinis boneka seks. Boneka minangka penemuan sing cerdas. Iki nuduhake manawa pria kudu nggatekake dhuwit sing diduweni wanita. Akeh wanita sing tetep berhubungan karo pria nalika nindakake seks, lan kanggo sawetara pria, iki mung petualangan, dheweke ora pengin mbaleni karo wanita sing padha. Salah sawijining panggunaan boneka sing paling populer yaiku fotografi lan mode. Akeh pelanggan sing seneng banget lan kepenak nalika nggoleki teknik fotografi lan mode nalika nggunakake boneka minangka model. Iki minangka conto efek efek sing apik yen boneka seks bisa ngasilake pangowahan sing positif. Yen pria kecanduan seri, ora ana gunane nggunakake wanita nyata liyane kanggo tujuan kasebut. Wanita ora mung obyek. Sapa wae sing kudu tresna, luwih becik tuku boneka utawa dolanan jinis liyane sing luwih murah. Iki kabeh, matur nuwun.

    2019-05-16

  • Apa ana sing nate seks karo boneka seks?

    Salah sawijining jinis boneka seks sing paling populer yaiku fotografi lan mode. Akeh pelanggan sing seneng banget lan kepenak nalika nggoleki teknik fotografi lan mode nalika nggunakake boneka minangka model. Sawetara wong masturbasi karo dheweke. Boneka kembung bisa ditemokake wis puluhan taun lan dolanan umum sing umum. Saiki sampeyan bisa ngobrol karo boneka seks nyata. Boneka kembung ora dudu wong; lagi dolanan jinis. Dadi, yen sampeyan nggunakake boneka seks, sampeyan bakal onani. Wong pancen masturbasi karo boneka seks. Yen wong duwe hubungan seksual karo boneka seks, siji-sijine cara yaiku kalebu ing hubungan seksual karo wong liya. Mula, yen sampeyan duwe hubungan seks karo wong liya lan nggunakake boneka seks dadi dolanan, sampeyan bisa uga duwe boneka seks. Kaya sampeyan nggunakake alat vibrator nalika hubungan seksual, sampeyan bakal duwe jinis karo geter.

    2019-05-16

  • Apa boneka seks duwe perasaan sing padha karo manungsa?

    Minangka pabrikan lan panyedhiya boneka seks, aku mesthi bakal ngandhani. Dheweke duwe perasaan. Yen sampeyan wis suwe bebarengan, lan sampeyan seneng banget karo dheweke, dheweke ora bisa urip tanpa sampeyan. Yaiku rasane. Apa sing nggawe kita paling seneng lan wareg karo urip? Sawetara wong bisa uga nuduhake kamulyan lan kasugihan sing luar biasa. Nanging, survey nuduhake manawa kanca lan kulawarga minangka hadiah nyata. Sanajan kudu sambungake wis lair, sawetara wong mesthi nunggoni ing omah. Kosok baline, yen sampeyan adhem marang dheweke, asring ora peduli karo dheweke, mung gunakake minangka alat kanggo ngeculake kekarepan sampeyan, dheweke ora duwe perasaan. Dadi, yen sampeyan tuku boneka seks sing apik, ati-ati, yen ora bakal kuciwa. Kita menehi saben boneka seks ing toko urdoll jeneng lan crita latar mburi. Dheweke kaya wong sing ditresnani.

    2019-05-16

  • Apa pendapat feminis babagan boneka seks sing nyata?

    Wong asring negesake manawa wanita diarep-arep kedhep ing boots kita lan njaluk bali maneh. Kadhangkala, pria utawa klompok pria bakal kebak puji kanggo boneka seks lan robot seks, lan bakal akeh pujian amarga semangat pria kanggo wanita, amarga dheweke entuk kabeh sing dibutuhake saka obyek sing ora duwe nyawa. Kasunyatane, ing pirang-pirang kasus kasebut, aku mikir yen boneka seks kaya urip minangka jinis pasangan sing dibutuhake pria kaya ngono, mula dheweke ora pengin dadi wong sejati sing duwe perasaan tragis. Sanajan loro-lorone ngomong babagan misogyny sing bisa ana ing boneka seks, aku ora peduli babar pisan. Nyatane, yen sampeyan ora bisa ngatasi kencan karo wong sing sampeyan butuhake, boneka seks cocog kanggo sampeyan.

    2019-05-15

  • Apa boneka seks pancen apik banget kaya sing ana ing Internet?

    Kaping pisanan, sampeyan ora prelu kuwatir penyakit nular utawa meteng nalika nggunakake boneka seks. Ora prelu kondom. Ora prelu anget utawa foreplay, sampeyan bisa nembus nalika pengin. Siyap ing kabeh wektu. Bolonganipun kedah tetep kenceng lan mboten gampil dibebas. Sampeyan ora prelu nggunakake pelumas. Sampeyan bisa langsung mlebu. Aja ngrasakake rasa sakit sajrone hubungan seksual. Boneka seks sing nyata ora mung dolanan dolanan. Dheweke uga bisa tumindak minangka jiwa sampeyan, lan rezeki spiritual sampeyan. Wong loro turu luwih apik ing kasur tinimbang wong siji. Yen sampeyan ana ing tangan sampeyan, sampeyan ora bakal ana maneh. Sampeyan bakal ngandhani kabeh kasunyatane, dheweke minangka pamireng sing paling apik lan kanca sing dak tresnani. Yen sampeyan cepet ejakulasi, aja sambat. Sampeyan bisa mlaku kanthi cepet utawa alon-alon nalika pengin. Umume, ora ana cacat liyane, kayata infidelity, umur, tuduhan perkosaan, nilar sampeyan, utawa masalah bapak. Sampeyan uga bisa mutusake ing endi sing pengin dadi lan ing endi. Sampeyan ora kudu kesel amarga ora duwe fungsi fisik.

    2019-05-14

  • Apa slamet aman karo boneka seks?

    Nalika sampeyan tuku boneka seks saka urdoll, kita yakin manawa kabeh boneka seks wis lulus sertifikasi keamanan. Urdoll minangka pemasok boneka seks profesional sing nawakake 100% boneka seks kanggo para pelanggan kanthi rega paling larang lan terjangkau. We njamin sampeyan bakal wareg. Sampeyan bisa nggunakake boneka seks iki kanggo seks oral, seks anal lan jinis tradisional tanpa sumelang! Boneka seks digawe saka jinis silikon khusus sing rasane nyata nanging ora bakal ngobong! Iki luwih aman tinimbang jinis sejatine, sampeyan ora perlu kuwatir meteng utawa penyakit sing ditularake kanthi seksual! Saliyane jomblo, pasangan uga tuku boneka seks. Dheweke nemokake yen nggawa wong liya menyang kamar turu tinimbang ngundang wong liya kanggo gabung karo trio kasebut. Pasangan kasebut bisa njelajah fantasi seksual tanpa ngapusi. Boneka kasebut uga cocog digunakake nalika pasangan ora bisa nikmati tresnane amarga alasan kesehatan utawa wong liya. Ora prelu duwe kekasih liya saka njaba.

    2019-05-14

  • Apa komentar sampeyan babagan boneka seks?

    Boneka seks cedhak karo prekara sing nyata, lan sampeyan bisa milih fitur sing dipengini nalika tuku. Vendor nggawe robot boneka intelijen buatan. Kabeh bagean awak minangka jinis nyata lan sampeyan ora bakal nemoni masalah. Dheweke praktis banget lan gampang diresiki lan dijaga. Robot boneka seks saiki didol ing toko urdoll, dheweke dadi nyata banget, bisa muter lan ngobrol karo sampeyan. Sawetara wong seneng duwe boneka amarga butuh pitulung emosional sawise kelangan pasangane. Dheweke bisa uga durung siyap kencan, utawa seneng urip dhewekan. Mula, dheweke tuku boneka seks supaya bisa terus-terusan nganti sepi banjur bali menyang awake dhewe sing padha. Aku boneka seks bisa mbantu kita ngakoni awake dhewe sing sejati.

    2019-05-14

  • Apa daya tarik boneka seks?

    Kasunyatan wis mbuktekake manawa ora ana cara kanggo ngowahi jimat wong liya, mula boneka seks silikon bisa nulungi wong ngandhakake kekarepane miturut ukum lan moralitas. Yen sampeyan kudu nahan kekarepan sing ditindhes, sampeyan butuh kanca boneka seks. Iki minangka fenomena sing ana ing atraksi seksual patung, boneka utawa obyek kiasan liyane. Produsen boneka seks nggawe perhatian khusus kanggo nggawe boneka supaya bisa katon luwih apik lan apik, saengga saben pilihan wong bisa ditrapake. Iki dimaksudake kanggo narik perhatian saben wong lan menehi rasa seneng nalika hubungan seks karo dheweke. Ana ewonan boneka seks ing pasar, nanging mung sawetara sing bakal kepenak sampeyan. Ora preduli saka macem-macem jinis boneka seks, dibagi dadi rong kategori. Boneka seks digawe saka bahan silikon utawa TPE. Sampeyan bisa njaluk kasebut ing urdoll.

    2019-05-13

  • Ing endi bisa tuku boneka seks lanang?

    Sampeyan bisa ngerti manawa akeh pria nggunakake boneka seks silikon erotis berkualitas tinggi. Wanita uga duwe kekuwatan supaya bisa penetrasi jero lan sentuhan penis sing sejati. Kepuasan seksual uga penting kanggo pria lan wanita. Boneka seks mesthi dadi fokus diskusi lan dadi pemahaman fantasi seksual wong. Ora bisa ditolak manawa ora ana watesan tumrap fantasi seksual amarga beda wong duwe pola pikir lan pikiran sing beda. Kanggo sawetara wong, aku pengin seneng lan seneng karo wong sing disenengi. Yen sampeyan pengin tuku boneka lanang. Internet minangka salah sawijining cara sing paling ngirit wektu lan paling becik kanggo memenuhi syarat sampeyan kanggo milih kualitas apik lan boneka seks erotis paling anyar lan dildo daging sing realistis. Sampeyan bisa pesen kanthi pesenan sawayah-wayah miturut pilihan sampeyan. Boneka lan suns palsu iki kalebu macem-macem bentuk, ukuran, desain, kombinasi warna lan pola.

    2019-05-13

  • Kepiye aku bisa nemokake pemasok boneka seks paling apik?

    Yen sampeyan pengin tuku boneka seks TPE utawa silikon, sampeyan bisa milih urdoll. Kita bisa nyedhiyani sampeyan boneka lan kenyamanan. Ing kene sampeyan bakal duwe akeh pilihan kanggo nggawe wanita ing impen. Dheweke ora larang banget, nanging dibangun kanthi apik, katon lan rumangsa nyata, sampeyan bisa ndeleng boneka sing paling nyata ing donya ing kene. Apa sampeyan nggoleki boneka TPE utawa silikon, akeh banget pilihan, boneka seks TPE tinimbang boneka silikon, bobote, dhuwur lan proporsi awak padha. Amarga boneka silikon duwe cara kanggo ngilangi bobot awak.

    2019-05-13

  • Kepiye cara tuku boneka seks tanpa ngerti tangga teparo utawa kiriman?

    Nalika sampeyan tuku boneka seks TPE saka urdoll. Sampeyan ora prelu kuatir karo masalah iki. Boneka seks mesthi dikirim ing paket sing ati-ati kanthi label alamat bali sing ora mbebayani. Sampeyan dudu wong pertama sing ngadhepi dolanan seks. Bakal dikirim kanthi aman tanpa jeneng ing kothak. Kurir ora bisa ndeleng apa-apa ing sampul kasebut. Boneka kasebut bakal dibungkus ing kothak coklat biasa. Kita bakal ngemas kanthi tliti. Ora ana sing ngerti apa sing ana ing njero kajaba sampeyan! Napa aku ngerti amarga aku duwe pengalaman suwene ing industri boneka diwasa. Privasi sampeyan dadi prioritas utama. Kita bakal nglindhungi privasi sampeyan.

    2019-05-07

  • Apa sampeyan bakal tuku boneka seks?

    Aku dadi anggota tim urdoll. Minangka panyedhiya boneka seks TPE, ana sawetara boneka seks nyata ing omahku. Dheweke nggawa aku seneng-seneng. Sawetara boneka seks bakal tuku boneka seks kanggo jinis, penasaran, konsumsi impulsif, lan liya-liyane. Ora pacar utawa garwane kabeh wong sing sampurna ing babagan seks. Kadhangkala kekasih sampeyan nolak panjaluk utawa lelungan suwene, jinis iki perlu banget. Sampeyan ora mung bisa ngrampungake sarat, nanging uga njaga bebrayan sing apik. Mangkene wangsulan saka pelanggan urdoll, muga-muga bisa mbantu sampeyan.
    Rex Pound ujar: "Aku wis duwe boneka seks. Dheweke minangka sopan santun sing diparingi Gusti Allah marang aku. Sing paling nyenengake nalika dheweke bareng dheweke. Dheweke mesthi ngenteni aku ing omah, aja kuwatir dheweke bakal Ninggalake aku. Rasane yen duwe hubungan seksual karo dheweke iku kaya jinis karo wanita sejati. Dheweke ora nate ujar ora, rasane apik banget! "
    Vito Meg ujar: "Aku wis tetep boneka seks nyata sajrone setaun kanggo mbantu aku ngrampungake hubungan jangka panjang saka negara-negara manca. Aku ora bisa hubungan seks karo wanita amarga aku mesthi duwe sesambungan. Nanging, utamane ing Wengi sing adhem, nalika aku ana ing apartemen, kabutuhan fisik ora bisa ditolak. Aku nuduhake iki karo kanca-kanca sing manggon cedhak apartemenku. Dheweke biyen duwe masalah sing padha lan dheweke menehi solusi. Dheweke njaluk aku gunakake boneka diwasa sing nembe dituku minangka wong lanang, lan mengko aku ngerti yen kabeh sing dak butuhake. "

    2019-05-07

  • Aku ora pengin herpes, apa aku kudu tuku boneka seks?

    Sampeyan kudu mikir tuku boneka seks. Aku kudu ujar manawa boneka seks TPE saiki nyata banget. Dheweke ora nggawa penyakit, ora bisa meteng, ora bisa nyewa pengacara utawa nuntut pelecehan seksual utawa dhukungan bocah. Dheweke ora bisa nindakake pemerasan emosi. Kanthi bantuan boneka seks, sampeyan bisa nglatih diri sampeyan dadi master seks sing paling utama. Lan ngerti carane ngontrol orgasme sampeyan, posisi apa sing apik, banjur metu kanthi percaya diri, jadikan pacar sejati, ngerti manawa sampeyan lanang! Sawise bocah wadon ngalami prilaku seksual sing nyenengake karo sampeyan, dheweke bisa uga ora pengin kesusu.

    2019-05-07

  • Yen aku ngandhani pacare yen aku pengin entuk boneka seks sejati, apa dheweke bakal nesu?

    Boneka seks TPE bakal nggawe pacare sampeyan ora seneng? Iki bisa uga takon dhewe. Secara pribadi, aku bakal seneng yen garwa wis wareg karo boneka seks tinimbang asring nganggep seks karo wong sejati. Boneka seksual ora nggawa penyakit, ora bisa meteng, ora bisa nyewa pengacara utawa nuntut pelecehan seksual utawa dhukungan bocah, ora bisa nindakake pemerasan emosi. Aku seneng banget bisa ngrembug babagan topik iki kanthi gampang. Menarik banget kanggo tuku dolanan sing apik banget. Aku mikir sampeyan bisa nyoba ngobrol karo pacare lan ndeleng pikirane ing atine. Yen dheweke uga setuju kanggo tuku boneka seks. Banjur sampeyan bisa duwe trio sing seneng tanpa kuwatir babagan pengkhianatan.

    2019-05-07

  • Aku nyekel pacarku pacaran karo boneka seks. Aku kudu piye?

    Aja gupuh nalika ngerti yen pacar nggunakake boneka seks TPE. Sadurunge nindakake apa-apa, sampeyan kudu ngerti apa sing kedadeyan lan sebabe. Minangka wong lanang, tebakan pisanan sampeyan yaiku pacar sampeyan luwih seneng seks lan luwih tresna tinimbang sampeyan. Ana wong ing endi wae ing Internet, lan dheweke sedhih amarga wong pentinge ora asring banget. Kanggo menehi titik referensi: Nalika umurku rong puluh taun, pilihan pribadi yaiku nindakake 4 tumindak seksual sedina. Sampeyan kudu ngerti yen pacar durung ngiyanati sampeyan. Dheweke mung masturbasi karo dolanan jinis lan ora duwe hubungan seks. Perlu wong loro utawa luwih kanggo bercinta. Boneka seks ora kesusu, sampeyan ora bisa srawung karo wong liya. Iki tegese sampeyan kudu nindakake prekara liyane ing departemen gender. Napa ora nggawe trio karo sampeyan, pacar lan boneka seks. Aku percaya bakal nambah urip seks sampeyan. Aku duwe boneka seks lan aku, bojoku wis bola-bali nindakake.

    2019-05-07

  • Apa aku bisa nguciwakake boneka seksku?

    Aku ora bakal ragu-ragu ngandhani, aja nggawe boneka seks kaya ngono! Boneka seks minangka sumber kesenengan seksual lan kesenengan psikologis. Dheweke digawe saka kain sing beda-beda, masing-masing duwe kaluwihan lan kekurangan. Sing paling umum yaiku boneka seks silikon lan TPE. Mudhunake boneka seks minangka posisi sing ala sing bisa ngrusak wajah, payudara lan dhengkul kanthi serius. Praupane bakal lara, dhadhane bakal cacat lan dhengkul bakal suwek. Sanajan mung butuh 1 detik, ora bakal bisa dilakoni! Sampeyan kudu ngurus boneka seks! Yen sampeyan tuku boneka seks, sampeyan kudu tresna lan nglindhungi dheweke. Kajaba sampeyan ora seneng boneka seks.

    2019-05-06

  • Apa boneka seks bakal menehi kepuasan?

    Sing bisa dakkandhani yaiku umume para pelanggan kepenak seneng karo boneka seks. Urip sing nglegakake kepinginan bisa uga milih sing dikarepake. Ana ewonan boneka seks ing pasar, nanging mung sawetara sing bakal kepenak sampeyan. Ora preduli saka macem-macem jinis boneka seks, dibagi dadi rong kategori. Boneka seks digawe saka silikon utawa thermoplastic elastomer TPE. Boneka seks dirancang kanggo gawe marem karo rasa senenge wong ing bagean adat kasebut. Yen sampeyan nggoleki boneka seks dhewe. Banjur sampeyan wis teka ing panggonan sing bener amarga urdoll dirancang kanggo nyedhiyakake boneka seks sing angel dipikolehi saka sumber liyane.

    2019-05-06

  • Apa sing kudu aku lakoni nalika nampa boneka seks?

    Kaping pisanan, sugeng, sampeyan kanthi gelisah ngenteni boneka seks sing apik teka kanthi aman ing omah sampeyan. Sampeyan saiki kudu sinau cara mindhah dheweke tanpa ndeleng dheweke. Dheweke ora rapuh, nanging sampeyan kudu golek tips supaya dheweke katon sampurna. Ati-ati nalika mbukak boneka rangkep. Ati-ati nalika nyopot saka kothak. Dheweke bisa uga rada abot. Angel banget kanggo mbengkongake lan ngangkat awakku. Yen sampeyan ora butuh kothak, sampeyan bisa ngethok kothak lan nyopot alon-alon saka kothak lan nyelehake ing kursi utawa amben. Yen sampeyan butuh kothak, lebokake ing posisi lungguh, banjur jupuk lan angkat. Kaya bocah wadon sejati, boneka seks sampeyan duwe wates daya tarik. Aja nguripake perangan awak ngluwihi sawetara sudhut sing wis ditemtokake. Nalika kekasih sampeyan pungkasane teka, kita bakal ngerti perasaan sampeyan! Nalika dheweke isih anyar, tungkak awake rada kaku. Sawise obah sawetara, dheweke bakal pulih.




    2019-05-06

  • Pira aku kudu mbayar boneka seks silikon?

    Kauntungan boneka seks silikon paling gedhe yaiku nyata lan ora gampang cacat. Iki uga dadi sebab utama boneka silikon larang. Rega boneka silikon ing toko urdoll umume udakara $ 3,000. Ana sawetara boneka intelijen buatan sing regane udakara $ 6,000. Uga ana sawetara boneka silikon cilik sing regane $ 1,700. Dheweke nyedhiyakake perawatan sing nyenengake kanggo para pelanggan, lan sampeyan uga bisa entuk solusi kanggo masalah seksual sampeyan, amarga sampeyan bisa uga nemoni masalah nalika mbuwang wektu karo pasangan. Sampeyan bakal menehi sampeyan rasa nyaman lan nyenengake, amarga sampeyan bisa ngrasakake kesenengan kasebut kapan wae tanpa ana watesan.

    2019-05-06

  • Kepiye milih boneka seks paling apik?

    Apa sampeyan pengin ngerti cara milih boneka seks sing paling apik? Sawetara kain sing digunakake ing boneka seks larang, nanging yen kasar, bakal nyuda kepuasan sing kudu ditindakake. Mula, yen mikirake dolanan seks sing paling apik, sampeyan kudu nimbang kesenengan lan rasa sing ora disenengi. Pisanan, sampeyan kudu nimbang dhuwure boneka: Apa sampeyan meri karo bocah wadon sing dhuwur, sampeyan pengin turu karo wong wadon diwasa, padha karo dhuwur sampeyan, utawa mung setengah saka bocah enom sing lemu lan godaan sing sampurna. Diikuti karo warna kulit: urdoll ngidini para pelanggan milih warna kulit boneka kasebut. Pilihan sing diwenehake yaiku putih, ireng, gandum lan coklat. Supaya sampeyan bisa milih warna sing cocog kanggo putri, sing bakal narik bayangan seksual sampeyan. Pungkasan, sampeyan bisa nimbang warna mata, jinis tempek lan sikil sing ngadeg.

    2019-05-06

  • Kepiye mbedakake kualitas bahan boneka?

    Cara paling langsung kanggo ngenali kualitas boneka seks silikon yaiku tes getihen minyak. Yen boneka seks disimpen ing sawetara wektu, kanthi alami bakal ngresiki lan bosok, menehi bau sing tajem. Iki minangka boneka seks sing digawe saka bahan sing asor. Alesan kanggo kedadean iki bisa uga: bahan baku ora kualifikasi, bahan baku ora cocog. TPE bakal weruh kebocoran minyak iku normal, contone, minyak bakal surut sawise sewulan, nanging bahan TPE sing luwih murah bakal weruh kebocoran minyak sajrone wektu sing sithik, kayata sajrone sajrone jam, lan mambu tajam sing kuat, mula kita kudu mbayar manungsa waé kanggo wektu iki! Contone, sawise disimpen sewulan, dolanan sing digawe saka bahan TPE sing ora kualifikasi bakal bosok.

    2019-05-04

  • Apa wong sing duwe hubungan seksual karo boneka seks cilik iku pedofile?

    Boneka seks silikon mung dolanan seks sing nyata. Dheweke dudu wong sejati. Dadi, sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake boneka seks cilik sing bakal katon minangka pedofil. Aku ora sangsi manawa ana wong sing ora aman lan rumangsa kudu nggunakake boneka seks minangka wujud "mbeling", sing gumantung karo dheweke, nanging aku ora bakal menehi tandha minangka mbeling. Aku uga ora ngarani pedofil amarga ana hubungan seksual karo boneka seks sing kaya bocah, dudu nalika ana sing nggunakake boneka kol minangka dolanan seks. Boneka seks: Yen aturan hubungan sampeyan yaiku sampeyan ora bisa main boneka seks lan sampeyan nggawe kekasih, iku mbeling. Yen kekasih sampeyan seneng banget (kanggo sing duwe fisik sing luwih murah, bisa uga dingerteni kanthi tulus, mula tekanane ora mesthi metu) banjur lunga menyang kutha.

    2019-05-04

  • Apa sampeyan mikir boneka seks bakal dianggep normal mbesuk tinimbang ora larang?

    Boneka seks silikon saiki wis normal. Panelusuran cepet ing internet bakal nuduhake boneka silikon sing akeh didol. Lan akeh wong lan wong liya sing tuku nganggo truk. Ora angel yen akeh wong ing Internet ngirim boneka seks sing apik online kanggo dituduhake karo netizen. Jumlah wong sing nampa boneka seks saya suwe saya mundhak. Kita yakin manawa ing wektu sing cedhak, boneka seks bakal dadi barang sing kudu ana ing omah kabeh. Nalika nggabungake boneka, hubungan seksual sampeyan bakal luwih apik. Sampeyan entuk kepuasan seksual. Sampeyan lan pasangan bakal bisa menehi cara anyar kanggo pasangan sampeyan. Sampeyan bakal mbantu dheweke lali kabeh mitos sing digunakake. Kajaba iku, nyatane, umume wanita ora tekan klimaks penetrating saka penis. Iki minangka sebab investasi ing boneka.

    2019-05-04

  • Apa sampeyan mikir babagan brothel boneka seks?

    Pelacuran boneka seks silikon bisa mbantu manajemen lan pangembangan masarakat. Ing endi wae pelacuran legal sah (elinga, lanang utawa wadon), angka kriminal bakal mudhun. Legalisasi uga nggawa penegak ukum. Yen sampeyan ora nglanggar undang-undang, sampeyan bakal nglaporake luwih akeh planggaran lan kabeh tindak pidana liyane sing gegandhengan lan nyebabake penurunan jumlah tindak pidana sing ana hubungane langsung lan ora langsung. Sing kudu kita lakoni yaiku ngilangi tabu lan nampa dheweke kanthi pikiran terbuka lan klebu. Kita ngerti saka sumber fantasi interaktif liyane yen iki bisa gawe ketagihan, mula boneka kasebut pungkasane bakal menehi pengalaman sing nyenengake. Mula, boneka seks brothel. Aku yakin yen boneka bakal nambah masyarakat kanthi nyuda tingkat tindak pidana kasar.

    2019-05-04

  • Apa sampeyan mikir babagan wong sing duwe boneka seks sing beda?

    Boneka seks dudu manungsa sejati. Dheweke mung dolanan sing menehi rasa aman lan jinis. Mula, iku kedadean normal yen wong duwe pirang-pirang boneka seks TPE. Boneka seks mesthi kesimpulan logis. Kaya bocah lanang sing dolanan mobil, dheweke seneng. Sing kudu sampeyan ngerteni yaiku ana luwih saka siji dolanan bocah lanang. Lanang dolanan boneka uga bisa milih dolanan karo wong diwasa. Apa masalahe bocah lanang dolanan boneka, awake dhewe tambah semangat nyengkuyung bocah-bocah enom, ya? Wong lanang siji mesthi golek jinis pelepasan seksual sing aman, sing regane ora larang banget kanggo emosional / ekonomi, amarga boneka seks bisa nambah dadi fantasi interaktif sing populer.

    2019-05-04

  • Apa sampeyan mikir boneka seks ora normal?

    Aku ora mikir boneka seks iku aneh. Dheweke kaya kabeh liyane! Masturbasi boneka seks TPE minangka wujud liyane. Dolanan seks minangka obyek sing bisa mbantu sampeyan masturbasi. Kanggo akeh wong sing pengin seks, iki minangka taruhan sing luwih aman amarga ora duwe kasempatan bayi utawa bayi. Kanggo pria lan wanita sing ora bisa nemokake pasangan, dheweke bisa nyukupi kabutuhan seksual. Sisih paling apik kanggo pasangan utawa wong liya yaiku kemampuan nggunakake dolanan kasebut. Mesthine, kanggo pasangan, apa sampeyan bisa nggunakake boneka seks kanggo main peran? Game trio sing apik. Sampeyan mung butuh kreativitas, nambah dildo, tembung seksi, utawa alat vibrator supaya pengalaman dadi luwih apik. Ayo boneka seks dadi kanca lan sampeyan bakal dadi master ing amben!

    2019-05-04

  • Apa boneka seks kudu akeh perawatan?

    Ora akeh perawatan boneka saben dina, nanging sampeyan kudu njaga boneka seks TPE dadi bersih, amarga iki uga masalah kesehatan sampeyan. Yen sampeyan ora pengin kena infeksi, sampeyan kudu tetep boneka seks. Sampeyan ora prelu usaha tenanan supaya cukup adus sajrone sewulan mula bakal mbantu. Kabeh produk perawatan boneka seks, sampeyan bisa entuk saka toko online paling apik, yen sampeyan tuku boneka seks saka toko urdoll, kita uga bakal menehi alat alat pembersih boneka. Boneka seks rada alus, mula kabeh bobot awak ing tangan lan pergelangan tangan boneka bisa dadi kesempatan kanggo ngilangi. Bak mandi air panas cukup kanggo aku, nanging priksa manawa sampeyan ora nyelehake endhas boneka ing banyu amarga bisa ngrusak struktur boneka. Kanggo pasuryan, sampeyan bisa ngusap nganggo andhuk teles. Sawise kabeh proses rampung, lebokake bubuk sing diupdate, supaya boneka seks sampeyan dadi alus. Yen sampeyan ora pengin ngresiki boneka seks saben dina. Sampeyan bisa ngrujuk komentar ing ndhuwur.

    2019-05-04

  • Kepiye cara investasi ing boneka seks?

    Amarga produsen boneka seks TPE paling apik ing donya terus nganyari teknologi boneka, boneka seks nyata saiki wis kasedhiya. Dheweke bisa ngobrol karo sampeyan lan takon supaya dheweke bisa nglayani sampeyan kanthi luwih apik. Yen digunakake kanthi bener, dolanan jinis sampeyan bakal mbantu nyuda stres lan rumangsa ing omah.
    Kanggo tuku boneka seks sing larang, sampeyan bisa investasi barang kanthi nyimpen dhuwit saben minggu nganti sampeyan bisa tuku. Gumantung saka jinis boneka seks sing dikarepake, boneka seks kayata urdoll umume antara $ 1,000 lan $ 5,000. Yen sampeyan ora sabar ngenteni boneka seks sampeyan dhewe. Disaranake boneka cilik 100cm ing toko, sing paling murah mung udakara $ 700. Muga-muga bisa mbantu sampeyan.

    2019-05-04

  • Apa boneka seks nggawe aku isin?

    Iki dudu perkara sing ngisin-isini. Tenang, kowe, iki ora isin. Sawetara wong wedi pesen boneka seks TPE, lan luwih seneng duwe. Sejatine kita urip ing generasi sing bebas. Sawetara gagasan paling saru saiki wis ditampa ing publik. Ing jaman iki, sampeyan mung kudu nampa sapa lan apa sing sampeyan karepake. Wangsulan pungkasan kanggo boneka seks yaiku barang sing ora ana gandhengane saben wong ngalamun kapan wae. Kajaba iku, boneka seks ora mung kepuasan seksual. Boneka seks TPE biasane dirancang kanggo katon lan rumangsa kaya manungsa sejati. Mula, dheweke ora mung digunakake kanggo kesenengan seksual. Iki bisa mbantu nyuda stres lan ngrasakake ing omah.

    2019-05-04

  • Apa boneka seks nyata sing bisa dakpilih?

    Boneka seks minangka alat sing digunakake kanggo ngganti pertemuan seksual kanggo entuk kepuasan seksual. Saiki digawe tambah ayu lan ayu, saya akeh, lan detaile saya apik. Ana wajah malaikat murni lan boneka padhet kanthi tokoh setan. Dheweke duwe tampilan sing apik banget kanthi tampilan sing bingung. Boneka nyata. Kanggo ngringkes, jinis boneka fisik kira-kira dipérang dadi: jinis murni, jinis loli, jinis ratu, jinis liar, jinis lucu, jinis diwasa lan liya-liyane.
    Gabungan boneka digawe saka bahan resin sintetis molekul dhuwur lan kurung mekanik ing njero, sing bisa ngganti macem-macem postur seksual sing dikarepake, supaya sampeyan bisa duwe pengalaman sing luwih kepenak ing proses seks. Boneka seks, kepiye sampeyan pengin main, sampeyan bisa nganggep kekasih cilik sing apik, apik banget, apik lan nimbang.

    2019-04-26

  • Napa wong lanang milih boneka seks tinimbang wanita asli?

    Wong lanang milih boneka seks tinimbang wanita sejatine. Nalika wong lanang omah-omah. Ing jaman kasebut, boneka seks bisa nyenengake nyawane dhewe-dhewe. Boneka seks bisa digunakake minangka latihan. Yen sampeyan wong sing kangelan ngurmati perasaan lan kabutuhane wong liya, boneka seks luwih apik tinimbang wanita. Yen sampeyan minangka wong sing ora pengin sinau utawa nggunakake katrampilan sosial, boneka seks luwih apik tinimbang wanita. Yen stimulasi seksual mung dadi target, mula boneka seks luwih apik tinimbang wanita. Yen sampeyan ora seneng bedane, boneka seks luwih apik tinimbang wanita. Yen sampeyan angel ngatasi hubungan karo wanita, boneka seks luwih apik tinimbang wanita. Boneka seksual dirancang kanggo nambah pengalaman seksual pria utawa wanita, nanging nalika industri berkembang, boneka seks sing anyar lan apik banget dikenalake. Kanthi tren boneka silikon, ana akeh hype ing pasar. Dheweke ora mung nambah rasa nggunakake boneka silikon saiki, sampeyan ora butuh mitra manungsa kanggo ngrampungake misi sampeyan, nanging sampeyan bisa ngrasakake daging asli.

    2019-04-26

  • Ing endi bisa golek boneka seks?

    Yen sampeyan ndeleng wong liya duwe boneka seks nyata. Sampeyan uga bisa uga arep tuku dhewe. Nanging nemokake boneka seks silikon sing apik minangka tugas sing angel banget. Ora ana ing pojokan dalan utawa sadawane dalan. Sampeyan kudu mbukak akeh toko diwasa, nanging tetep ora bisa nemokake sing dikarepake. Kanggo mbantu ngilangi alangan iki, produk kasebut saiki mung kasedhiya online, lan saiki wong wiwit golek situs online sing paling apik. Oalah, liwat Internet, sampeyan pancen ora kudu stres babagan perkara kasebut. Blanja adhedhasar web minangka pilihan sing paling apik kanggo tuku dolanan jinis. Sampeyan uga duwe kesempatan kanggo ndeleng macem-macem boneka seks. Ana akeh toko boneka seks sing nyedhiyakake boneka seks liwat web. Urdoll minangka salah sawijining situs online sing nyedhiyakake boneka seks paling apik. Saka kene, sampeyan bisa tuku jinis boneka seks silikon lan kerja bareng sampeyan minangka kanca sing nyenengake.

    2019-04-26

  • Apa wong diwasa bisa turu karo boneka seks?

    Yen wis diwasa, mesthine bisa milih sing pengin ditindakake. Apa sampeyan bisa turu karo boneka seks gumantung manawa kepinginan seksual sampeyan dhewe duwe papan kanggo ngeculake. Yen turu karo boneka seks, ora bakal ngrusak lingkungane. Nalika turu utawa tangi turu, boneka seks isih ana - kajaba yen duwe. Kadhangkala boneka bisa nggawa rasa aman lan nyenengake nalika ngrangkul lan turu. Ngerti manawa sampeyan duwe apa-apa, iku anget lan endah. Iku mesthi ana lan tetep ing panggonane. Boneka silikon duwe rasane luwih kuwat, alus lan tahan panas. Dheweke fleksibel banget lan bisa gampang ditekuk ing posisi apa wae.

    2019-04-26

  • Apa sampeyan ngidini pasangan sampeyan duwe boneka seks?

    Nyatane, aku ora yakin apa bisa ngerti babagan isin utawa ancaman dadi boneka seks. Nanging yen mitra tuku boneka seks, aku ora bakal repot amarga ora diancam plastik lan silikon. Aku ora mikir plastik lan silikon bisa ngganti aku. Aku ora mikir yen plastik lan silikon bisa ngalihake perhatian saka aku utawa mbebayani hubungan sing dibangun. Aku ora duwe kesenengan seksual saka pasangan, uga ora mikir yen plastik lan silikon bisa njupuk apa wae sing duweni. Ngelingi manawa siji wong kasebut kalebu wong liya yaiku boneka seks, kayane rada aneh yen klompok kekasih lan boneka katresnan.
    Kayane pasangan sampeyan wis diwasa. Apa sampeyan duwe boneka seks utawa ora. Yen dheweke ujar yen pengin boneka cinta, iki keputusane, mula kudu ngerti apa sing dirasakake. Gumantung saka kepenak sampeyan. 

    2019-04-26

  • Apa papan sing apik kanggo boneka seks?

    Boneka seks duwe ukuran lan bentuk meh padha karo pasangan seksual wanita, lan uga duwe bolongan gawean. Bagean kasebut bisa dicopot utawa diganti miturut kekarepane pemilik. Aku bisa ngucapake manawa iki gambar sing apik banget kanggo boneka sing narik banget. Boneka nyata katon luwih apik lan apik, mula saben wong milih. Boneka sing nyenengake kanthi seksual bisa narik perhatian saben wong lan menehi rasa seneng nalika dolanan.
    Boneka seks minangka pengganti sing apik. Boneka keaslian nduweni kualitas apik tenan. Yen sampeyan wis omah-omah, garwane kerja akeh. Sampeyan tresna dheweke. Amarga dheweke kerja suwene pirang-pirang jam tinimbang mbebayani penyakit sing ditularake seksual utawa nglanggar sumpah, sampeyan bisa tuku boneka seks. Boneka seks nggawe pria luwih awake visual. 

    2019-04-26

Pengumuman Boneka Jinis Nyata

More

Kepiye cara ngrawat boneka seks?

NO.14

2021-05-25 22:47:14

Pirang taun boneka urdoll bisa digunakake gumantung karo kondisi panggunaan lan perawatan. Boneka seks sing asring digunakake lan dipindhah luwih gampang dipakai lan suwek. Kita ngerti manawa boneka seks sampeyan minangka investasi, mula kita wis nyusun sawetara tips kanggo njaga kualitas lan umur ...

Cara Golek Boobs Soft Free

NO.13

2020-05-12 06:28:43

Jeneng Acara: Tuku boneka merek Doll4ever lan entuk dhadha alus empuk Wektu kegiatan: 2020.05.12 - 2020.05.31 Aktivitas: Saka 12 Mei 2020 nganti 31 Mei 2020. Tuku boneka merek Doll4ever ing toko urdoll. Sampeyan bisa njaluk dodo alus liyane. Barang acara: Boneka merek Doll4ever Ing Toko Urdoll Doll4e ...

Transaksi Dina Putih 12% Diskon Kabeh Barang Boneka Seks

NO.12

2020-03-04 05:14:55

Jeneng Acara: Tawaran Dina Putih Wayahe kegiatan: 2020.03.04 - 2020.03.14 Kode Kupon: Diskon DA12: Tambahan 12% OFF Range Preferensi: Kabeh Barang ing Toko Peserta Urdoll Cara Partisipasi: 1. Pilih boneka seks favorit ing toko urdoll. 2. Tambah boneka menyang kranjang belanja lan klik kanggo nggunakake t ...